HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden

Door regering Obama afgedwongen coup in het Vaticaan, bedoeld om de oorspronkelijke Katholieke Kerk te vernietigen en een extreemlinkse globalistische paus aan de macht te helpen, verborgen gehouden voor de wereld

 

Een groep katholieke lekenleiders heeft president Trump gevraagd om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist George Soros verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse paus Franciscus. Die viel vervolgens vooral op door zijn afbraak van traditionele katholieke waarden, zijn knieval voor de islam, zijn Marxistische ideeën voor de wereldeconomie, zijn steun voor de oprichting van een VN-wereldregering, en het virulent promoten van de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

 

Het was sinds 1415 niet meer voorgekomen dat een paus voortijdig aftrad, en uit vrije wil sinds 1294 niet meer. In 2013 werd er druk gespeculeerd over de ware redenen, omdat het nooit voorkomt dat een paus zijn ambt daadwerkelijk enkel om ‘gezondheidsredenen’ neerlegt.

‘Benedictus afgezet door dwang, omkoping en chantage VS’

De katholieke leiders zouden inmiddels bewijs hebben dat Benedictus’ aftreden alles behalve vrijwillig was, maar dat hij werd afgezet in wat letterlijk een ‘Katholieke Lente’ werd genoemd. President Obama, Hillary Clinton en George Soros gebruikten een combinatie van diplomatieke druk, politieke chantage en financiële macht om door dwang, omkoping en chantage een ‘regime verandering’ in het Vaticaan af te dwingen, om de in hun ogen te conservatieve Benedictus te vervangen door Franciscus, die al snel dè religieuze woordvoerder van internationaal (extreem-) links en de pro-islamitische globalisten werd.

Veel gewone katholieke gelovigen en lagere geestelijken zijn zich de afgelopen jaren vervreemd gaan voelen van hun kerkleiders, en vooral van Franciscus. ‘Wij hebben specifiek redenen om te geloven dat een ‘regime verandering’ in het Vaticaan op touw werd gezet door de regering Obama,’ schreven de katholieke lekenleiders in hun brief van 20 januari aan president Trump. ‘Wij zijn verontrust door de ontdekking dat in het derde jaar van de eerste termijn van Obama uw eerdere tegenstander, minister van BuZa Hillary Clinton, samen met andere regeringsofficials een katholieke ‘revolutie’ voorstelden, waarmee de uiteindelijke ondergang van wat er nog over is van de Katholieke Kerk in Amerika zou worden gerealiseerd.’

Complot om ‘middeleeuwse dictatuur’ in Vaticaan te verwijderen

Bij de brief werden documenten en artikelen als bewijs gesloten, inclusief de berucht geworden WikiLeaks emails over Soros, Clinton en haar pedofiele campagnemanager John Podesta. Deze enorme lading van vele tienduizenden emails blijkt ook discussies te bevatten van Podesta en andere ‘progressieven’, die van plan waren om ‘de middeleeuwse dictatuur’ in de Katholieke Kerk te verwijderen.

The New American berichtte in oktober 2016 dat Podesta, vertrouweling van Clinton en persoonlijk uitgekozen door de ultralinkse globalist George Soros, al in 2011 in een email schreef dat hij en andere activisten aan een ‘Katholieke Lente’ revolutie werkten, een duidelijke verwijzing naar de door de Obama/Clinton/Soros kliek georganiseerde, desastreus verlopen ‘Arabische Lente’, waarmee islamisten en radicale jihadgroepen aan de macht konden komen, zoals het door de regering Obama, Turkije en Saudi Arabië gecreëerde, gefinancierde en bewapende ISIS, dat onder andere werd ingezet om –tot nu toe tevergeefs- de Syrische president Assad ten val te brengen en tegelijkertijd het christendom in Irak en Syrië uit te roeien.

Podesta reageerde in zijn mail op Sandy Newman, een andere extreemlinkse radicaal die door Soros wordt betaald. Newman is de oprichter van het ‘progressieve’ Voices for Progress, en vroeg Podesta om advies over de best mogelijke manier om ‘het zaad van de revolutie’ in de Katholieke Kerk te planten, wat hij als een ‘middeleeuwse dictatuur’ omschreef.

‘Missie Franciscus lijkt het leiden van linkse agenda’

Ongeveer een jaar na deze geheime emailswisseling trad paus Benedictus XVI op zeer ongebruikelijke wijze af, om te worden vervangen ‘door een paus wiens duidelijke missie is een spirituele stem te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links. Het pontificaat van paus Franciscus heeft daarna talloze keren zijn eigen legitimiteit in twijfel getrokken,’ vervolgden de bezorgde katholieke leiders in hun brief.

‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links.’

Daarom wordt president Trump gevraagd om nauwgezet onderzoek te doen naar de betrokkenheid van de toenmalige Amerikaanse regering en George Soros bij het heimelijk afzetten van paus Benedictus, en het aanstellen van zijn opvolger Franciscus. Ze wijzen onder andere op de geheime ontmoeting van vicepresident Joe Biden en paus Benedictus op 3 juni 2011 in het Vaticaan, en het feit dat de bevroren internationale financiële transfers van het Vaticaan precies één dag nadat Benedictus zijn aftreden bekend maakte, weer werden hervat.

Soros brein achter staatsgreep Oekraïne en migranteninvasie Europa

De resultaten van dit onderzoek zullen niet alleen voor katholieken, maar voor de hele wereld buitengewoon interessant zijn, zeker als bedacht wordt dat George Soros zijn geld en macht al jaren inzet om vaak gewelddadige linkse revoluties –zoals de staatsgreep in Oekraïne- in gang te zetten, en hij de laatste weken de anarchistische anti-Trump protesten in de Verenigde Staten aanstuurt en financiert.

Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren uitgebreid gedocumenteerd hoe de Joden-, christen- en Rusland hatende George Soros –overigens zelf afkomstig uit een niet-praktiserend Joods gezin- één van de meesterbreinen is achter de massale moslim migranteninvasie van Europa, waarin hij via zijn ‘Open Society’ NGO’s nauw samenwerkt met Brussel en diverse Europese (hulp)organisaties.

 

Xander

(1) Your News Wire

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

cefas op 03-02-2017 15:26

Wat een ongelooflijk duister trio met Soros voorop en wat hebben ze een aanhang van personen en organisaties van het zelfde duister niveau. Onderzoeken, die handel en maak die beerput open!

johan op 03-02-2017 15:46

Dit neem ik meteen voor waar aan, deze paus doet dingen die niet voldoen aan de verwachtingen en veel Christenen vinden hem dibieus.

Pro-Israël op 03-02-2017 15:47

Heel goed mogelijk. Als Katholiek zijnde vind ik deze NWO paus sowieso een verschrikking.

harry009 op 03-02-2017 15:48

Wordt het geen tijd om over 'voormalig president' o.i.d. te spreken?

DN op 03-02-2017 15:54

Paus of geen paus, zal het protestanten of mij worst wezen? Maar inderdaad, het Westen zat achter de staatsgreep in Oekraïne en migranteninvasie Europa! Pikant detail is wel dat deze paus uit Argentina is gekomen, het land waar Hitler mocht overleven tot aan zijn dood in de jaren 60'.... https://www.youtube.com/watch?v=x0Fzr3xVnDo&index=23&list=PL1m4hVykWOx7lgzViflk1YgJk-76M4p7u

rescue op 03-02-2017 16:06

In Daniël 2:40-44 kun je lezen wat er gebeurt in de laatste fase van het Romeinse rijk. Een verblindheid die van de ongelovige massa bezit neemt, een demonische bezetenheid die de multi culti maatschappij optuigt en dan onregeerbaar wordt omdat niemand zich nog ergens thuis weet. Voor christenen geldt dat zij behalve in deze situatie nog het evangelie uitdragen, zich maar beter niet meer met de politiek kunnen bemoeien.    Jezus kondigt in Lucas 17 aan dat zonder enige waarschuwing vooraf, net als in de dagen van Noach en Lot, een plotseling oordeel deze waanzinnige cultuur zal treffen, dus is het zaak om je voor te bereiden op Zijn komst, inplaats van nog te proberen de wereldverbeteraar uit te hangen. De wereld is verloren, maar een ieder die de Naam van de Heer aanroept zal behouden worden. Blijf in je binnenkamer en spreek met Hem.

grrrr001 op 03-02-2017 16:08

Het jezuiten colege uit het vaticaan vertegenwoordigt uit yale,boston universiteit50 van de 114 parlementsleden hebben banden met het vaticaan, als we nog een paar weken verder  zijn ligt heel de infiltratie van het vaticaan in het Amerikaaans gouvernement ook op apengapen.

http://spirituallysmart.com/yale.html

M.A.A. Pennings op 03-02-2017 16:10

Bij mijn weten is het omdat de paus kinderen misbruikte.

Zie:  https://www.youtube.com/watch?v=A7QMIuZqsaQ

Tom Hendrix/Seneca op 03-02-2017 16:21

Dit artikel onderschrijf ik volledig. Ik heb die Franciscus al langer niet meer vertrouwd. Nu komt de "aap uit de mouw". En natuurlijk hebben de moslim Obama, de madam Clinton en de plutocraat Soros, daar aan meegewerkt. Alles op bevel der roden van de EUSSR, de Bilderbergboevenbende, de NWO adepten en de illuminati. Alles doen ze om Satan de weg te bereiden, als ze hun wereldregering, wereldmunt hebben ingesteld. Dan zal de anti-christ zich manifesteren. De Openbaring van Johannes komt volledig uit. Een troost hebben we, Christus heeft de duivel overwonnen. Maranatha Here Jezus.

Yerik op 03-02-2017 16:22

"Aan het Louvre in Parijs hebben Franse soldaten het vuur geopend op een aanvaller die het museum binnen probeerde te geraken en hen aanviel met een machete. De aanvaller is gewond. De politie gaat uit van een poging tot 'terroristische aanval'"

Ziehttp://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3071482/2017/02/03/Franse-soldaten-schieten-aanvaller-met-machete-neer-bij-Louvre-museum-dicht.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=4bc52da4-c306-4035-ac6d-9d89ca6b000a

Helgoland op 03-02-2017 16:30

"Rome zal het geloof verliezen en de zetel worden van de Antichrist":

https://restkerk.net

 

Bundy op 03-02-2017 16:41

Veel Katholieken zullen zich vervreemd voelen van hun kerkleiders maar deze bestaan óok nog ;

https://restkerk.net/ 

vlokje op 03-02-2017 16:46

Vrouw die de draak berijdt, er staat een draak in het wapen van het vaticaan,

Wie is de vrouw? Europa was een godin, gaat europa (brussel) dit kunstje ook uithalen

henk Boskamp op 03-02-2017 17:46

Hebben Rothschild en Soros beef met elkaar?

Wardje op 03-02-2017 17:46

Paus Benedictus, laster over ~ door M.A.A. Pennings op 03-02-2017 16:10

Het zg. nieuwsbericht , uw bron , wordt met misvormde stem en ingetekende mond voorgelezen door een Mr. Bean met ezelsoren .

bedonderdeburger op 03-02-2017 18:12

aanrader: profetieen verzameld door A van Son uit 1934 geloof ik 

Wardje op 03-02-2017 18:28

Inmenging van buitenlandse machten in een conclaaf is er vroeger wel geweest . Heel bekend is de verkiezing van Pius X rond de eeuwwisseling 1900 , omdat de gedoodverfde kandidaat stuitte op bezwaren en een veto van de Habsburgse monarchie . Daarmee is inderdaad voorkomen dat een van de weinige kardinalen uit de geschiedenis paus is geworden  van wie het (vrijwel) vaststaat dat hij vrijmetselaar was . Maar een ander gevolg van deze inmenging was , dat zulk een inmenging voor de toekomst  onmogelijk werd gemaakt door allerlei waarborgen . Ook weer in de laatste tijd met nieuwe technische mogelijkheden .Nader onderzoek van pogingen zou iets interessants kunnen opleveren . Maar de grote moeilijkheid om bovenstaande allemaal "meteen aan te nemen", zoals de tweede reageerder zegt is het volgende .Als er sprake is van dwang , dan  zou een pauskeuze inderdaad ongeldig zijn , zoals bijvoorbeeld de site "Restkerk" aanneemt , mede op grond van allerlei inblazingen van een dame , die door de Kerk tot een valse mystica is  verklaard , in die zin dat haar veelverkochte boodschappen niet van God komen . De kerk komt volgens haar eigen recht en leer de taak toe om het vele kaf van het koren te scheiden . (De door geloofwaardig verklaarde verschijningen in Lourdes bijvoorbeeld zijn gevolgd door een golf van onechte verschijningen .)

Bij dwang: ongeldigheid keuze . Maar Emeritus-paus Benedictus heeft nu juist verklaard dat er niet getwijfeld hoeft te worden :  Paus Franciscus is de enige paus en de enige echte . Hij kan het weten , want hij was bij het conclaaf aanwezig en een van de oofdpersonen .Nu lijkt de Em.-Paus een erg breekbaar persoon .  Maar hij maakt op mij de indruk van een man van eer . En steeds meer begin ik te denken dat hij iemand is van een enorme morele moed . Als theoloog was hij tegenover de Romeinse autoriteiten niet bang voor zijn overtuiging uit te komen . Anderzijds  was hij niet bang voor verlies van aanzien medewerking te staken aan het  het tijdschrift Concilium van zijn vrienden om een ander tijdschrift Communio : hij kon zich niet meer kon verenigen met de koers van het prestigieuze  Concilium . In de Congregatie vande Geloofsleer is hij al vroeg tegen de stroom ingegaan inzake seksueel misbruik . Van heel grote moed getuigt de rede op de universiteit van Regensburg . Er zijn meer gevallen die me nu niet invallen . Hij heeft veel interviewboeken gemaakt met Seewald , en een korte biografie , het is mogelijk een goede indruk te krijgen van zijn karakter en ideeën .

Mijn conclusie: er is geen sprake geweest van dwang , anders dan van omstandigheden , want dat zou Benedictus een leugenaar maken .

En ik denk dat het niemand zou sieren  dàt te geloven .

Wardje op 03-02-2017 18:56

Correctie: Em.-paus Benedictus was niet in het conclaaf .

http://www.zeit.de/2016/38/papst-benedikt-peter-seewald-vatikan

http://www.foxnews.com/opinion/2013/03/01/how-pope-benedict-courage-changed-my-life.html

Jochanan op 03-02-2017 19:45

Rome, hoer van Babylon!

U.G. Kempenaer op 03-02-2017 21:26

George Soros financiert bewegingen die ons land, onze cultuur en ons volk proberen te vernietigen. De huidige paus is een verrader van christenen die hij terwijl ze afgeslacht worden in het Midden-Oosten niet te hulp schiet.

Deze twee kwaadaardige demonen moeten gestopt worden.

Drossaard op 03-02-2017 23:09

Ergens vind ik het artikel zeer aannemelijk klinken. Hoewel ik sommige acties van deze paus zeer kan waarderen, zoals zijn eenvoud en gebrek aan decorum, zijn uitnodigingen aan zwervers etc. stuiten de bovengenoemde linkse escapades mij ook tegen de borst. Hij is zeer lelijk tegen gelovigen die de moraal overeind willen houden. Toch kan ik niet begrijpen waarom hij zich zou verlagen tot een samenzwering met Soros en Hillary. Het maakt echter wel de 'wonderlijke' profetische voorspellingen van Tom Horn en Chris Putnam wat begrijpelijker. 

Wardje op 04-02-2017 01:09

Drossaard op 03-02-2017 23:09

"Zelfs niet thuis tegen zijn secretaris Gänswein, zou hij zich een opmerking van illloyaliteit over Paus Franciscus veroorloven."  Over Em.-Paus Benedictus wordt dit gezegd door Seewald, die hem zeer goed heeft leren kennen .

De houding van Paus Franciscus die kan leiden tot onzekerheid in punten van moraal wordt openlijk bekritiseerd door vijf kardinalen , onder wie Kard. Eijk , en door Mgr Athanasius Schneider , m.i. terecht .

er is meer , maar dat maakt hem nog niet tot alle dingen waartoe het internet - o.a. Restkerk - hem veroordeelt .

Ook de zin ‘door een paus wiens duidelijke missie is een spirituele stem te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links." veronderstelt door het woord (aangenomen) "missie" een kwade trouw en verraad waar ik geen bewijs van heb gezien . Church militant.com , zeer militant inderdaad, evenmin.

Profetieën zijn gevaarlijk , want hoe scheid je het kaf van het koren . Niet alleen de valse profeten en mystici van de eerlijke en ware , maar ook binnen de boodschappen wat toch op rekening van de "vertalende" profeet is te schrijven , en wat zuiver is doorgekomen .  Het hierboven genoemde boekje uit 1934 zal misschien niet zo slecht zijn . Tan heeft een tijd geleden een pocket uitgebracht "Catholic prohecy"getiteld . Het zal nog verkrijgbaar zijn , vermoed ik. Opvallend is dat daar velen in voorkomen die zijn heilig- zalig- of dienaar Gods verklaard (nog geen garantie voor het waar zijn van alle uitspraken , maar wel van de eerlijkheid van de profeet). ook opmerkelijk is het feit dat sommige voorspellingen in meerdere profetieën terugkomen . Drie donkere dagen bijvoorbeeld .

Van Pater Elias schijnen veel voordrachten over de Apocalyps te staan op RadioMaria.nl, "Uitzending gemist".

http://www.zeit.de/2016/38/papst-benedikt-peter-seewald-vatikan

http://www.churchmilitant.com/

Wardje op 04-02-2017 01:11

Ik vergeet dat Paus Franciscus zich herhaaldelijk en in ronde termen heeft uitgesproken tegen het homo-huwelijk . Als tegen de bedoeling van God en het geluk van mens en maatschappij. Een van de speerpunten van Soros en trawanten.

Wardje op 04-02-2017 01:14

The Vortex—Trump and the Church MilitantIn  een strijdvaardige bui , niet zonder humor en  overmoed  , is Michael Voris aardig op dreef in een hernieuwde oorlogsverklaring aan de V.S.-agenten van de duivel. "Political liberalism is bankrupt for the common american"Het is een aaneenschakeling van zinnen die het citeren waard zijn .Voris was aanwezig hier in Den Haag bij de manifestatie vóór het Leven .Aanstekelijk.https://www.youtube.com/watch?v=43GspPBv5t8

Hubo op 04-02-2017 01:25

Ik denk eigenlijk simpelweg dat Ratzinger geen zin had in die poespas als paus en dat de kerkelijke leiding uitzag naar iemand die het geloof wat aantrekkelijker kon maken voor brede massa's en dat er verder niet veel achter zit.

Wardje op 04-02-2017 01:58

Ik had het nieuws nog niet gehoord. Het tegenwoordige hoofd van de Congregatie van de Geloofsleer , Kard. Müller , heeft met nadruk gesteld dat een gehuwde katholiek die gescheiden leeft van zijn echtgenoot(e) en nu bestendig samenleeft  met een andere partner(en daarmee niet kan trouwen, zoals bekend, natuurlijk)  niet in de mis  te communie kan gaanDit is de eeuwenlange opvatting van de Kerk , teruggaande op de woorden van Christus .Daarmee is aan iedere mogelijke onzekerheid en mogelijkheid van andere interpretaties een einde gekomen .

http://www.churchmilitant.com/news/article/cdl.-mueller-no-communion-to-civilly-remarried-divorcees

allangwakker op 04-02-2017 02:03

https://www.youtube.com/watch?v=3gNLmpjw8iM#t=362

Anora :  Via Uw link in het artikel van xander  `EU heeft zwarte lijst...` op 31-01-2017  /  18.04 ( die link van de Vrijspreker )  vond ik bovenstaand filmpje,  filmpje is van nov. 2013, maar dat maakt niet uit, het gaat over de Planning van  Nu,  en de uiteindelijke Kaart vd wereld, zoals de NWO het gepland heeft,  zoals de wereld er uit moet komen te zien Na  w.o.3 !  Het filmpje duurt maar  6 min. 24 sec.  is niet lang. 

Aan allen :  Zet het filmpje steeds op Pause,  om de zinnen die Henry Kissinger ooit gezegd heeft, g o e d  tot je door te laten dringen. (  hoogste illuminati ).  Op het einde rond 5 min en 40 sec.  begin je een wereldkaart te zien, de wereld is dan ( Na w.o.3 )  verdeeld  in UNIES ...Ik heb wel 5 minuten naar die wereldkaart zitten staren,  en ( vanwege de situatie Nu  sinds Trump er is )  vielen mij onmiddellijk een paar dingen op : 

dit is dus het doel van de NWO : a.  USA is blauw -------maar ook Mexico (  geen muur uiteindelijk dus ? ) evenals Canada ----------( wordt Canada en zelfs Groenland ook  USA-grondgebied ?  )

b.  Ijsland,  wat als zeer veilig bekend staat is rood gekleurd, evenals Europa -----(  wordt dus toch ingenomen ?  En  n i e t  met rust gelaten ?  ) 

c.  Het gele gebied,  Israel, Irak, Iran --------(  Wordt dat 1 groot gebied ? )

De wereld wordt dus verdeeld in 7 gebieden,  UNIES,  okee dat weten we dan,  maar even terug nu naar  `de dag van vandaag ` :  De kwestie met de Muur van Mexico,  loopt al reeds....en de kwestie met Iran is ook al begonnen dus. 

Deze zaken gaan dus uit de hand lopen, dat is duidelijk.  Is het ook niet  `toevallig ` dat Trump  met al die leiders van die 7 gebieden,  gesproken heeft ???  ( volgens CNN  lopen de telefoonkosten al reeds de emmer over ) . Is het idee van die Muur,  Expres  gelanceerd ?  En ook de kwestie met Iran nu ?  Dat van die 7 Unies was ik wel al tegengekomen,  maar Nu  wordt het via zo `n  filmpje erg Actueel  mijnsinziens.  Wat verder opvalt is dat Totaal  Zuid-Amerika  groen is ------( betekent dat veilig ? )

Graag jullie mening hierover ?  Of zit ik te raaskallen ?  In mijn obsessie te willen weten, Wat er gaat gebeuren ??? Het lijkt er dus op,  dat Trump  wel degelijk zijn Opdrachten uitvoerd ?

Wardje op 04-02-2017 02:12

http://www.churchmilitant.com/news/article/cdl.-mueller-no-communion-to-civilly-remarried-divorcees

allangwakker op 04-02-2017 04:09

De Ban  van de 7 landen is opgeschort, door de Federal Judge  !

Sinds 03.00 uur Ned. tijd :  CNN,  :  `Federal Judge Halts Trump Travel Ban Nationwide `

hevige discussies

allangwakker op 04-02-2017 04:46

https://www.youtube.com/watch?v=WN70qiHWVG8

hier de bron van de ban van de ban...  (  hahaha  LOL )

Federal Judge in constitutional Crisis with the Justice Department,  echt  crisis, sinds 03.00 uur ned. tijd

update :  temporarily...dus tijdelijke ban van de ban, in afwachting van de uitkomst gevecht in Court

SEO op 04-02-2017 07:52

Fout. Het is coup van de kerkelijke vrijmetselarij. Maar dan nog. Franciscus is binnen 15 dagen na aftreden Benedictus gekozen. Dit is niet canoniek (wettelijk). Bijgevolg is hij geen paus. Sterker, Franciscus noemt ook zichzelf geen paus, maar een bisschop met slechts regionale (Rome) verantwoordelijkheid. Hij is de 'destroyer' voorspeld door St. Franciscus in de 13e eeuw. En de laatste die op de stoel zit van Petrus. Hij is waarschijnlijk ook de 'valse profeet' uit Openbaringen. Zie ook Malachy Prophecy:  https://youtu.be/sLaSMLSgEmQ W

cefas op 04-02-2017 09:08

Tussen haakjes, het vaticaan heeft ook een muur. Waarvoor? Om ongewenste binnendringers tegen te houden. Kan Europa nog wat van leren met zijn open grenzen.

Yerik op 04-02-2017 10:47

Waar waren de moslims toen kort geleden een kerk in Egypte werd opgeblazen?WAAR waren de moslims toen een priester in Frankrijk werd vermoord? Waar waren de moslims toen hun broeders Christenen op het strand van Egypte afslachtten?WAAR waren de moslims toen duizenden en duizenden kerek Joden werden vermoord? War waren de moslims ... enz. enz. enz. enz.

Antwoord: Nergens!Je hoorde en zag ze niet.

En nu staan overal Naam-christenen en Baäl-Joden rondom moskeeën.Dit is niet alleen Anti-christelijk Antie-Israël en God-loos.Het is ook niet meer dwaas, maar Dol-dwaas, ziek, uit de afgrond.

Wilt u die Naam-christenen en Baäl-Joden zien, die DOLdwazen, zie:

http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/rotterdammers-gaan-moskee-bewaken/

http://dutchturks.nl/christenen-en-joden-vormen-beschermende-kring-rondom-moskee-in-rotterdam/

http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/27560147/__Menselijke_moskee-keten_ontroert__.html

Lees voorts:2 Kron. 19:2bPs. 139:19-24.

Daarom:ten diepste zijn deze naamchristenen en Baäl-Joden onze vijanden, want zij zijn als verraders van Gods Woord, verraders van Christenen en verraders van Israël vrienden van de godsdienst van de duivel.

Openb. 3:15 en 16.

Hierook01 op 04-02-2017 11:02

Je zag het duidelijk op zijn gezicht, na zijn ' aftreden'. Zijn blik... sprak boekdelen. Benedict machteloos,voorzag het begin van het einde.

Yerik op 04-02-2017 11:17

Het huichelachtige deel van het Nederlandse volk demonstreert tegen Trump op het Malieveld.Waarom nooit kritiek tegen Saoedi-Arabië, Gaza, Koeweit en Bahrein, die weigeren ook maar één vluchteling uit Syrië op te nemen?Lees bijv. http://time2wakeup.me/?p=7163

Wat een ontwaring niet?Huichelaars zijn niet alleen in de kerken, zij lopen en vooral: schreeuwen tegenwoordig ook op de straten terwijl ze de rioolputten wagenwijd openen.

willy op 04-02-2017 11:21

De vorige paus is moeten aftreden maar niet voor wat van buiten kwam maar wat zich in het Vaticaan afspeelde de honger naar macht en de huidige paus is niet officieel gekozen volgens de canon. De rook van satan is in het Vaticaan geslopen met alle gevolgen ook mag men de loge niet onderschatten ! Shalom

White Lion op 04-02-2017 11:26

Off topic: die gasten snappen het echt niet: http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/27562745/___Nederland_heeft_buffer_nodig_voor_volgende_crisis___.html

Hoezo een buffer opbouwen? En dan direct afstaan aan Brussel, want die zijn gek op overschotten van de lidstaten.............. Het is met de EU net als met ons eigen belastingstelsel, heb je veel geld liggen? Lever maar in. Sparen is al jaren niet meer rendabel, het kost geld om geld apart te zetten...... Brussel is nog veel erger, het is een onverzadigbare vampier, die leeft van de met bloed zweet en tranen bij elkaar geschraapte centjes van de bevolking..................niks meer en niks minder...

@Drossaard mijn emailadres werkt idd niet meer....... heb wel een alternatief adres zelfde achtervoegsel als het eerdere adres: hollandsefries

Anna op 04-02-2017 11:26

rescue 3-2  16.06 uur.

Wat u schrijft kan ik helemaal onderschrijven. Alleen Jezus zei zelf wees waakzaam en merk op de tekenen der tijden.... en geef acht op de dingen die gebeuren. En dat zie ik ook voor mezelf als een opdracht; mensen ook mede christenen die dit niet zien, wijzen op de tijd waarin wij leven en de dingen  die momenteel in de wereld gebeuren..... dit is geen toeval... dit is God die aan het werk is in en met de wereld......... wij zijn een bijzondere generatie.... wij zien dingen die eeuwen lang verborgen waren.... " Het herstel van de Vijgeboom ! En de terugkeer van het verbondsvolk van God..... naar hun eigen door God onder EDE beloofde land.... Dat " vermengd" de politiek op dit moment heel sterk met de religie, het "geestelijke,"  het komt er nu op aan wat geloof je nu.... Dit bewust wording proces is helaas nog bij veel mensen niet aanwezig....

( vergeet ook de oude profetieën niet die momenteel voor onze ogen vervuld worden, en  nog lang niet allemaal vervuld zijn,  dit zijn allemaal tekenen die langzaam op zijn plaats vallen...voorbeeld ; Damascus zal nog vallen!!!wanneer en hoe weten we niet, maar bid voor de arme mensen die daar wonen en  Jezus niet kennen....en voor Egypte staan er ook nog grote profetieën vermeld... ) God gaat door met zijn werk op aarde.... en zonder dat ze het zelf weten worden daarbij mensen ingeschakeld heel vaak door de grote tegenstander van God de satan.........( hierboven beschreven) 

Maar dat het politieke en het geestelijke helemaal samen zal vallen op het einde der tijden , is voor mij heel duidelijk.. Want God zelf is de schepper en onderhouder van alle dingen.....Hij heeft ooit de regels ten leven aan de mensheid gegeven  die zullen eenmaaal weer zo nageleefd worden op aarde, dat is Gods uiteindelijke doel......Als Jezus op aarde komt om Zijn koningkrijk hier in Jeruzalem te vestigen dan komt hij om te regeren alle volken op aarde. Zij zullen door hem geregeerd worden met een ijzeren staf( als dat nodig is als ze niet naar hem luisteren ) En alle volken zullen dan opgaan naar Jeruzalem om de Thora van Hem leren...........Dan zal er geen discussie meer zijn.... Jezus zal dan zeggen wat de vrede en de regels ten leven zijn.....en de volken zullen Hem gehoorzaam zijn......Want de Vrede zal vanuit Jeruzalem uitgaan..... .

Hij ; de Vader van onze Here Jezus Christus wil Zijn schepping volmaakt terug...... zowel de aarde...... ! als zeker, ook  de kroon op zijn schepping; de mens..... en u zegt terecht;  Jezus Christus is daarin voor ons persoonlijk de middelaar...... volg hem!!!!.En u wordt behouden! ....... Wat mij wel opvalt is, dat heel veel mensen dit niet goed begrijpen en zich storen aan de politiek alsof ze dit tegen zouden kunnen houden.... Gevolg is dan vaak " onheilig " gedrag... ( schelden....anderen veroordelen.) . en dat is voor ons Christenen onacceptabel.... dat wil God niet hij zegt immers " Mij komt de wrake toe" !!!!!! !                                      Voor  alle lezers;  Shalom en morgen een goede  zondag! 

grrrr001 op 04-02-2017 11:50

Migranten die hier toekomen omdat ze hun land zijn ontvlucht, door oorlogen gaan terug naar het land van herkomst om daar vakantie te vieren, hoeven volgens mijn mening niet meer terug te keren.

Omdat zij duidelijk te kennen geven dat ze de boel belazeren.

Na invoering in antwerpen om de minder begoede burgers 1430euro te doen betalen om met hun iets oudere auto in antwerpen te mogen bollen, komt nu dat de meerdergeidspartijen vinden,  dat kleine minder kapitaal krachtigeondernemers die goed werk leveren om minder begoede mensen op de plaats van bestemming te brengen met een wat ouder busje of camionette ,auto gestraft worden.

En niet langer deze daad van liefdadigheid kunnen verwezelijken. .Grootheidswaanzin om de al gore en bende bonus op zak te steken met Smart city diefstallen  uit de collectebus van de burgerbevolking.

https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1109601/verslag/1112114

René van Zalk op 04-02-2017 13:29

Het is m.i. mogelijk de islam/#koran op basis van de grondwet te verbieden, omdat de islam/koran aanzet tot haat & moord (#Trump)

Groetnnn uut Nunspeet.

Tom Hendrix/Seneca op 04-02-2017 14:51

@Yerik: 10.47. uur. Kan ik in meegaan. Dit is een teken van de huidige lugubere tijd. Maar laten wij ons vast houden aan Christus, yerik.

@Anna: 11.26. uur. Inderdaad Anna, de mensheid en de politiek zijn zeker niet de oplossing. De oplossing is het geloof in Jezus Christus.

Gait H.M. Leferink op 04-02-2017 22:06

Volgens mij is het een broodje aap verhaal! Goodgoan: Gait H.M. Leferink

allangwakker op 04-02-2017 22:56

Gait H.M. Leferink 22.05  :

Wij verspillen onze tijd hier niet met broodje-aap verhalen, daar hebben we geen tijd voor. Zowel lezers als xander zelf proberen de waarheid te achterhalen, en daar hebben we het druk mee !

Karel op 06-02-2017 00:25

Wat kan George Soros toch veel, en ook alles tegelijk. Ik stel voor dat we hem President maken, hij kan nog meer dan Trump en is ook nog eens 6 x zo rijk als Trump. Mijn vraag is wel: hoe teken ik in om betaald demonstrant te worden? Iedereen hier schijnt zeker te weten dat Soros demonstranten betaalt, dan zou men toch ook moeten weten hoe dat gebeurt?

Wardje op 06-02-2017 20:42

Ik heb de aangegeven bron doorgelezen , en het lijkt mij weinig om het lijf te hebben . Men kan natuurlijk de VS-regering allerlei vragen , maar als het gaat over geldovermakingen van een of andere instantie in Rome die stoppen - en die na een paar dagen  weer doorgaan , lijkt me niet dat de VSregering zich aangesproken zal voelen om daarover verklaringen te gaan afgeven .

Ik geeft toe dat Paus Franciscus een grote nadruk legt op het milieu . Ik weet niet in hoeverre hij doorheeft dat de uitgifte van en handel in emissierechten een manier is om soevereiniteit van landen te ondergraven . Maar wel is zeker dat de paus met zijn verklaringen over het homohuwelijk (tegen God en mens, ontwrichtend voor de maatschappij) niet op dezelfde golflengte zit als de NWO-voorstanders. Dat geldt ook voor de benoeming van een uitgesproken pro-life bisschop in Krakau (progressieven en LBTG-groepen "woedend") . Of voor uitspraken over "de cultuur van de dood in het Westen". Of voor het betitelen van de gender-ideologie als  "kolonisatie door het Westen".

http://www.churchmilitant.com/news/article/new-traditional-polish-bishop-who-grew-up-with-communism-says-gender-ideolo

Wardje op 06-02-2017 21:02

Vlokje je versjteert het net. "Stemma (wapen) del vaticano' of "del città del Vaticano" geeft een prachtig gekleurde pagina op van allerlei wapens van het Vaticaan, maar die draak mag je zelf houden . Pas op dat ie je niet bijt .

https://www.google.nl/search?q=stemma++del+vaticano&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi6ptqLnvzRAhWiIsAKHSdCCh4Q7AkILw&biw=1280&bih=589
    We can believe what we choose. We are answerable for what we choose to believe.
We kunnen kiezen wat we geloven . Voor wát we verkiezen te geloven , zijn we verantwoording schuldig . JH Newman
(Dit voor t geval je zo naief bent de bron voor je reactie te geloven . Als je 'm zelf had gecontroleerd had ik 't inet hoeven doen.)
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl