HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs

Voorzitter VN-klimaatconventie: Global Warming agenda vooral bedoeld om kapitalisme (en daarmee het Westen) te vernietigen

 

De inmiddels beruchte linkse ‘useful idiots’, die door milieuorganisaties en overheden worden ingezet om de Westerse bevolking de leugen te laten accepteren dat ze hun welvaart moeten opgeven om het klimaat te ‘redden’.

Dr. John Bates, een hooggeplaatste wetenschapper van de gezaghebbende Amerikaanse National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), heeft onthuld dat de organisatie een belangrijk rapport over de temperatuursontwikkeling heeft vervalst, om een zo groot mogelijke impact te maken op de wereldleiders op de klimaatconferentie in Parijs in 2015. De erkenning van de klokkenluider volgt kort op de uitspraak van de hoogste VN official voor Klimaatverandering, die aangaf dat de ‘global warming’ agenda vooral werd bedacht om het kapitalisme –en daarmee het Westen- te vernietigen, en niet om het klimaat te redden.

 

Dr. Bates heeft ‘onweerlegbaar bewijs’ gepresenteerd dat het NOAA rapport, waarin de 17 jaar lange pauze in het opwarmen van de Aarde werd ontkend, was gebaseerd op vervalste en misleidende gegevens. De hoofdauteur van dit ‘Pausebuster’ rapport, Thomas Karl, ‘stond erop om besluiten en wetenschappelijke keuzes te maken die het opwarmingseffect maximaliseerden, en de documentatie (daarover) minimaliseerden... Dat was een haastige poging om het idee van een pauze in global warming te ontkennen, zodat het tijdig kon worden gepubliceerd om nationale en internationale overleggen over klimaatbeleid te beïnvloeden.’

Het NOAA brak hiervoor zelfs met het eigen protocol door het rapport niet nauwgezet intern te evalueren. Het moest en zou tijdens de klimaatconferentie in Parijs worden gepresenteerd, wat volgens Bates ‘een schaamteloze poging was om de impact te intensiveren.’

Temperatuursgegevens vervalst om politiek gewenst resultaat te produceren

Het instituut heeft inmiddels besloten om de voor Parijs gebruikte temperatuursgegevens te vervangen, omdat ‘het een onbetrouwbare methode was waarmee de snelheid van de opwarming werd overdreven.’ Volgens Bates heeft het NOAA opzettelijk harde gegevens van zeeboeien aangepast aan metingen vanaf schepen, die veel onbetrouwbaarder zijn. ‘Dat mag je nooit doen, goede gegevens veranderen zodat ze overeenkomen met slechte, maar dat is wel wat ze deden, om het erop te doen lijken alsof de zee warmer wordt.’

Ook de aangeleverde gegevens over de zogenaamde temperatuurstijging op het land waren niet betrouwbaar, aldus Bates, omdat de gebruikte software bugs bevatte, die de uitkomsten ‘onstabiel’ maakten.

Klimaatsceptici wijzen er al jaren op dat veel wetenschappers en hun instellingen vatbaar zijn voor politieke en sociale druk (zoals overheidssubsidies) om de vooraf bepaalde gewenste resultaten –dus een opwarming van de Aarde- te produceren, waarmee regeringen hun bevolkingen steeds hogere milieu- en energiebelastingen kunnen opleggen.

Professor: ‘Tijd dat overheden erkennen dat opwarming niet het probleem is’

Volgens dr. William Happer, natuurkundig professor (em.) aan de Universiteit van Princeton en lid van de National Academy of Sciences, heeft ‘de overheid de wetenschap gecorrumpeerd, door deze te overspoelen met geld om de politiek-correcte resultaten te produceren. Het is tijd dat de regeringen eindelijk de waarheid over global warming  erkennen. Opwarming is niet het probleem – overheidsbesluiten zijn het probleem.’ (2)

President Donald Trump is de eerste Westerse leider die deze harde waarheid serieus neemt, en heeft aangekondigd om zich uit het even kostbare als schandalige klimaatverdrag van Parijs terug te trekken.

Verenigde Naties: Global Warming bedacht om kapitalisme te vernietigen

Dat de Verenigde Naties –met uitzondering van de Veiligheidsraad- worden gerund door extreemlinkse anti-Westerse ideologen werd vorige week nogmaals bevestigd toen de voorzitter van de VN Conventie over Klimaatverandering, Christiana Figueres, tussen neus en lippen toegaf dat de Global Warming Agenda niet zozeer bedoeld is om de aarde van een (fictieve) klimaatramp te redden, maar om het kapitalisme, en daarmee de Westerse economieën, te vernietigen. (1)

Om u een idee te geven: alleen al ons land gaat de komende jaren tientallen miljarden euro’s uitgegeven om een niet-bestaand klimaatprobleem te beteugelen. Het maximale effect van het compleet leegzuigen van de samenleving door het opleggen van torenhoge energie- en milieubelastingen zal aan het einde van deze eeuw hooguit enkele honderdsten van één graad Celsius bedragen – kortom: op wereldschaal niet te meten.

Niet minder, maar méér CO2 nodig

De global warming klimaatagenda is dan ook met afstand de meest kostbare hoax die ooit werd bedacht, en die, indien niet door nieuwe leiders gestopt, het Westen, en ook ons land, totaal bankroet en ons volk straatarm zal achterlaten. ALS er al iets aan het historisch lage CO2 niveau in de atmosfeer moet worden gedaan, dan dient dit juist te worden verhoogd, zodat er meer planten en gewassen kunnen groeien om snel groter wordende wereldbevolking te kunnen blijven voeden.

 

Xander

(1) Zero Hedge (/ Investors Business Daily)
(2) Breitbart

Zie ook o.a.:

02-09: Kabinet gaat € 105 miljard uitgeven voor 3% energie uit wind en 0% CO2 reductie
28-08: (/ Professor Europees Instituut Klimaat & Energie: ‘Duitsers moeten van regering Merkel hamsteren omdat groene ‘Energiewende’ langdurige stroomstoringen zal veroorzaken – Aantal noodingrepen stroomnet dankzij windturbines gestegen van paar keer per jaar naar duizenden keren per jaar)
23-04: Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie (/ Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie’ is – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN, en niet om klimaat’)
27-03: Meer windenergie betekent meer mega stroomstoringen zoals in Noord Holland (/ Al over enkele jaren gemiddeld € 1000,- hogere energierekening voor onbetrouwbare elektriciteit)

2015:

13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)

12-08: Astronomen waarschuwen voor nieuwe kleine ijstijd tussen 2020 en 2040 (/ Voorspellingen astronomisch model tot nu toe 97% accuraat)
10-08: Klimaatverandering: de hoax die ons dagelijks $ 4 miljard kost (/ Zo vernietigt de linksgroene ideologie onze samenleving en onze toekomst)
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
16-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden (/ Pauselijke encycliek gepresenteerd door radicale professor die vindt dat er 6 miljard mensen ‘te veel’ zijn)
06-06: Bilderberg 2015: (/ Grenzen Amerika en Europa moeten nog verder open voor miljoenen immigranten – Torenhoge Co2/milieubelastingen gaan einde maken aan Westerse beschaving – Planetair regime in oprichting)

2014:
26-11: Stanford wetenschappers: Groene energie zinloos; Duitsland op rand energiecrisis (/ ‘Windmolens en zonnepanelen hebben geen enkel effect op klimaatverandering’- Omschakeling op groen is ‘catastrofaal’ voor betaalbare elektriciteit – Duitse economen: Energiewende grenst aan zelfmoord)

24-10: Klimaatexperts: Alle pogingen CO2/Global Warming te bewijzen zijn mislukt (/ Nederlandse volk minimaal € 53 miljard kwijt aan zinloze windmolenparken)
31-03: Vermaarde klimaatactivist Lovelock: Milieubeweging is religie zonder feiten
26-02: Oprichter Greenpeace: Geen wetenschappelijk bewijs voor opwarming door CO2 (/’Mensheid en bijna alle levensvormen juist gebaat bij veel meer CO2 in atmosfeer’)

2013:
20-10: NIPCC veegt vloer aan met Global Warming theorie VN
29-06: NASA: CO2 veroorzaakt geen opwarming, maar afkoeling (/ Over 7 jaar is Nederlands huishouden maandelijks € 90 kwijt aan energiebelasting)

2009:
29-03: Toekomstig VN-klimaatbeleid zal Nederland straatarm maken
04-03: 'VN en Vaticaan werken samen bij vorming één-wereld-religie'

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina12
AEO op 07-02-2017 14:05

Het klimaat is nu anders dan toen ik nog een kind was. Ik man me nog goed de winter van 1963/1964 herinneren. Zulke winters zijn er nu niet meer. Toen ik in 1969 met mijn ouders de Groß Glockner in Oostenrijk bezocht was er een enorme hoeveelheid ijs en sneeuw, maar toen ik er opnieuw in 2005 kwam, was bijna alles verdwenen, ik herkende het zelfs nauwelijks meer! Maar ik geloof niet dat Co² daar de oorzaak van is. Toch ben ik wel een voorstander van groene energie, omdat de huidige energiebronnen ooit toch gaan opraken. Dat moment moeten we niet werkeloos gaan afwachten. Mijn dak vol zonnepanelen levert per jaar meer op dan dat ik verbruik. Dat is ook nog eens goed voor mijn financieën. En daar hoef ik echt niet links voor te zijn, want dan doe je aan politiek correct denken, en daar ben ik allergisch voor.

@Wardje, die hogere kracht waar je bijna in zou gaan geloven noemen wij God, en in de Bijbel kan je er alles over lezen. Hij heeft ook alles geschapen, het hele heelal en ook al het leven op aarde. Mocht je in evolutie geloven, dan is dit het perfekte moment om over te stappen. Waarom?

Lees maar eens alles over de onmogelijkheden van de evolutie op de website:

verzwegenwetenschap.nl

Esther op 07-02-2017 14:11

Hallo allen... heb even jullie best interesante reacties gelezen.

Ohje op 06-02-2017 17:55... moest wel lachen om jou reactie ... maar het is wel een feit, wat je daar scheef. Daar is al een aantal jaren aandacht aan gegeven. Aan de ene kant smelt het... aan de andere kant groeit het weer aan. Maar... het wordt niet geactepteerd... anders kunnen ze de onvoorstelbare mega geldkraan sluiten... en ja, dat willen ze niet.

Want ja... alles moet wijken voor het geld. Leugens, fantasieën, en de bevolking maar voor het lapje houden. En maar vangen de harde geldmunten... misschien beter het knisperen.

Er zijn veel grotere problemen over milieu... radioactiviteit, allerlei soorten gif, zware bevuiling, leed van dieren en mensen, en alleen maar... voor het Geld. Ach en ieder kan de lijst wel verder aanvullen. Onze woonplaats, de aarde, is veranderd in een grote vuilnisbelt.

Je ziet het al in ons kleine landje... gaswinning, al vele jaren, en als kadootje... aardbevingen. Oké, ze zijn nog niet supergroot... maar hebben al wel de kracht om een spoor van vernielingen achter te laten. En dat gaat maar vrolijk door. Tja... weer om het geld.

Ik verlang naar de nieuwe hemel en aarde, waar de gerechtigheid van de Heere Jezus is, waar alles schoon en rein is. Rein van lichaam en ziel, alles rein en heerlijk. Ook de schepping. De heerlijkheid van de Heere zal alles omgeven. Waar dit soort praktijken nooit meer gebeuren...

Groet aan ieder, Esther.

DN op 07-02-2017 16:27

Het zijn vooral de gewone & arme mensen die opdraaien voor de zogenaamde groene politiek wat in werkelijkheid politieke business is waar wij niets aan hebben! De rijken worden hiermee nog rijker gemaakt met fake groene techtnologie als zonnepanelen & windmolens! https://www.youtube.com/watch?v=52Mx0_8YEtg&index=1&list=PL1m4hVykWOx7lgzViflk1YgJk-76M4p7u

Tom Hendrix/Seneca op 07-02-2017 18:19

@Esther: 14.11. uur. Helemaal met U eens. Ik verwacht mijn hulp en redding enkel van de Here Jezus.

Br@m op 07-02-2017 20:21

De aarde warmt niet op. En de aarde wordt ook niet kouder. Maar de warmte en koude worden meer verdeeld over de aarde. Sommige snikhete landen, overdag 50 graden, zitten nu 's nachts aan nachtvorst, dat is nog nooit gebeurd. Sommige landen zien voor het eerst sneeuw. Dat kun je toch geen opwarming noemen. 

DN op 07-02-2017 21:35

Br@m op 07-02-2017 20:21, elke zomer is er weer opwarming, elke winter weer afkoeling, zo zijn er al grotere periodes geweest van afkoeling & opwarming, maar niet door ons! Mvg,

allangwakker op 07-02-2017 21:37

Br@m om 20.21 :  U heeft gelijk,  bovendien is er nog nooit zovvel ijs op de zuidpool geweest als nu, pas gelezen. Die hele opwarmings-zooi is allemaal gelogen !

Ike op 07-02-2017 23:56

@Br@m op 07-02-2017 20:21

Dat is geen probleem? Denk je dat de meeste dieren, planten of oogsten dat overleven? Of besef je dat we dan ook hongersnoden in landen gaan krijgen?

Denk goed na over een antwoord......

Wardje op 08-02-2017 00:29

de^mol op 07-02-2017 01:20  Hartelijk dank voor de beide antwoorden op mijn vragen . Ik geloof het: er wordt moord en brand geschreeuwd om CO2 , het dient tot een hoop manipulatie en geld uit de zak klopperij  , en werkelijke milieu-issues worden niet of te weinig aangepakt .
Over "minder zuurstof in de lucht". Ik had het niet in verband gebracht met CO2 . Het stond als 'feit' te lezen in een of ander artikel over het medicinaal gebruik van ozon en waterstofperoxyde . Andermaal bewezen dat er op het net een hoop onzin wordt verkocht . Maar dat wisten we op deze site  natuurlijk al .
Tmuts op 08-02-2017 09:06

je kan me nog veel meer vertellen maar feit blijft dat de zomers ondraaglijk heet zijn geweest

Dewevoga op 08-02-2017 10:17

Citaat Ronald Olsthoorn is de zelfingenomen interviewer die Baudet iedere keer venijnig op precies het verkeerde moment onderbreekt. Knap dat Baudet zo kalm blijft. Want ik had Ronaldje graag graag een stuk of zes draaien om z’n nichterige oren gegeven. einde citaat

 

https://martienpennings.wordpress.com/2017/02/04/thierry-baudet-geinterviewd-door-at5/

grrrr001 op 08-02-2017 11:59

Agenda21 voor de burgerbevolking en agenda2030 voor de politieke kaste  is smartcyty s inplementeren zodat je door smartmeters eigelijk mond dood kan gemaakt worden.

Deze meters kunnen je energie afsluiten zonder dat je daar toestemming toe geeft.

Dus als je een smartmeter bezitter bent en de politiek correcte regelgeving niet volgt is dit een makkie om je tot andere gedachten te brengen en gaat je energie kraan geregeld op halt en wordt je dat zodanig beu, dat je je gezin tegen krijgt en alzo ophoudt om je mond open te doen,

De liberale minister die  dit aanstuurd wilt smartmeters verplichten.

Smartmeters geven een constante straling die ziekmakend is, ook dat is cash, daar verdienen de farmacie dan weer een stuiver mee en bevorderd de depopulatie agenda.

https://www.youtube.com/watch?v=trG_Bn6R9iA

Find out how Agenda 21 is being implemented in your own cities, towns, counties. If you sit back, and wait for Trump to fix all the problems we face, problems we all should be working to fix, you may find, one day, you have no right to private property.

Na invoering in antwerpen om de minder begoede burgers 1430euro te doen betalen om met hun iets oudere auto in antwerpen te mogen bollen,  komt nu dat de meerderheidspartijen vinden dat kleine ondernemers die goed werk leveren om minder begoede mensen op de plaats van bestemming te brengen met een wat ouder busje auto, camionette, gestraft worden en niet de financiele middelen hebben en alzo niet langer deze daad van liefdadigheid kunnen verwezelijken. .

Grootheidswaanzin om de al gore en bende bonus op zak te steken met Smart city diefstallen uit de collectebus van de burgerbevolking.

https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1109601/verslag/1112114

kees op 08-02-2017 14:47

De co2 die we nu opstoken zat in het begin van de aarde allemaal in de lucht, echter, toen was er veel meer water en de land te heet, de bacterien hebben in de loop van duizenden jaren de co2 opgenomen waardoor het leven het land op kon komen, en daar verder is geevolueerd.

Doordat we nu de co2 weer in de lucht brengen gaan we terug in de tijd en wordt het heter in de toekomst, de extreme koude en hitte nu is ook door opwarming.

Het is dus geen hoax, maar wat ik niet begrijp is waarom we niet aan de thorium gaan, we hebben voor duizenden jaren genoeg en deze kernenergy is zo veilig dat er niets kan gebeuren, het werkt in een vloeibaar zout bad zonder druk, en met een calamiteit loopt het gewoon door een leiding naar ondergronds vat waar reacties stoppen, deze leiding wordt bevroren gehouden en als er iets gebeurd dan smeld het en loopt het weg.

Daarom vind ik ook dat kapitalisme weg mag, en dat we met zijn allen eens echt kijken naar de toekomst, en vooral hoe we minder kindjes maken en of de cosmos ingaan, daar is veel uitdaging te vinden.

vrg kees

Wardje op 08-02-2017 16:04

Ik gaf zojuist de verkeerde link,

trefwoordenlijst, uitgebreid,  (ned.) Cat. KKerk:

https://www.rkdocumenten.nl/rkdocs/index.php?mi=685&doc=1

Korte inhoud: https://www.rkdocumenten.nl/rkdocs/index.php?mi=600&doc=1&highlight=Catechismus

Luuk op 09-02-2017 14:32

Groene energie, wat is dat ? Wel nu, correct uitgelegd betekent het energie die leidt tot een groenere Aarde. Welke energie leidt tot een groenere Aarde, precies, energievormen die juist veel CO2 in de atmosfeer brengen, want planten hebben CO2 nodig om te groeien. Goed beschouwd is juist fossiele energie dus de èchte groene energie ! Verder blijkt CO2 een verwaarloosbare rol te spelen als broeikasgas  https://nl.wikipedia.org/wiki/Broeikasgas . Xander heeft dus wellicht gelijk met zijn afsluitende opmerking :

 ALS er al iets aan het historisch lage CO2 niveau in de atmosfeer moet worden gedaan, dan dient dit juist te worden verhoogd, zodat er meer planten en gewassen kunnen groeien om snel groter wordende wereldbevolking te kunnen blijven voeden.

Want als er meer mensen komen, dan ontstaat er dus mondiaal inderdaad een nog groter CO2-tekort. Steenkool geeft veel CO2-uitstoot, dus in plaats van de (goedkope) kolencentrales in Nederland (en de rest van de wereld) te sluiten, zouden we juist nog veel meer kolencentrales moeten bouwen ! Verder heb ik het ernstige vermoeden dat meer CO2 juist een geringe daling van de zeespiegel tot gevolg zou kunnen hebben (door toename waterdamp, meer neerslag Antarctica).

Hoe dan ook, Trump en Poetin hebben beiden aangegeven dat ze geen boodschap hebben aan de klimaatzwendel, waarbij het alleen maar gaat om mensen afgrijselijk veel geld af te troggelen en op te zadelen met volkomen vals schuldbesef.   

Ike op 09-02-2017 23:58

@kees op 08-02-2017 14:47

Ik word heel moe van dat thorium. Waar loopt het naar weg? In onze voedselketen? Hoe lang is een oude centralee dan radioactief? Doe mij een lol en experimenteer met kernenergie op de maan of mars of ver buiten LEO.

Ike op 10-02-2017 00:08

@Luuk op 09-02-2017 14:32

Heb je in Limburg wel eens uitgelegd dat kolen goed voor het milieu zijn aan familie van mijnwerkers die door stoflongen dood zijn gegaan? Wil je dat we allemaal weer stoflongen krijgen en daar aan doodgaan?

Je kan heel veel dingen met die mijnen doen en ze ook als opslag gebruiken voor energie, maar als je meer CO2 in het milieu wilt brengen, doe het alsjeblieft op een andere manier.

Toen er veel meer CO2 in de lucht was, werden we helemaal geen 65 gemiddeld, de mensen die direct werden geconfronteerd met CO2 al helemaal niet.

Luuk op 10-02-2017 10:00

Ike, hoe ouderwets ! Tegenwoordig hebben we robots en machines om kolen te graven. CO2 is onschadelijk, CO is wel schadelijk. En thorium is zeker een optie, ook al levert dat geen CO2.....  

kees op 11-02-2017 12:37

@ike Thorium centrale geeft hoog radiactief afval, maar dat leeft maar heel kort, iets van 100 jaar, ipv duizenden jaren voor plutonium, verder kan het bestaande afval worden meeverbrand en is een zoutwater reactor zo veilig dat er nooit iets mee kan gebeuren, het ondergronds vat is natuurlijk geen gat in de grond, het is een vat, dat als alles weer veilig is opnieuw in de reactor gepompt kan worden, het is vloeibaar. Deze reactoren zijn zoveel veiliger dan een drukreactor die we hebben in japan, het enige dat de zaak kan laten lekken is een grotye scheur in de aarde waarin de centrale verdwijnt, dat is natuurljk uitgesloten.

DN op 11-02-2017 15:40

Groene energie bestaat niet, je hebt politiek correcte energie & niet politiek correcte energie, de politiek correcte energie is die energie waar politiekers goed hun zakken mee vullen, de burgers schrijven ze alléén maar zinloze wetten voor die voor hen goed uitkomen, maar de rekening laten ze de burgers betalen, hun vinden verplichte zonnecellen & molens uit & kopen ze zinloos massaal veel te duur aan, dan schuiven ze gewoon de rekening naar U, & dan moet jij dat nog leuk vinden ook!

Ike op 11-02-2017 15:45

@kees op 11-02-2017 12:37

Doe het AUB dan buiten LEO en stuur de energie terug naar de aarde. Als een reactor daar op is, stuur je hem naar de zon. Je hebt het over vloeibaar. In WWII werd er gesjoemeld met de kwaliteit van het beton in bunkers.

Na de kernramp in Japan moest men fouten herkennen. Je kan dit ook verwachten met een volgende ramp, waaruit blijkt dat het vleoibare vat toch heeft gelekt, ondanks alle kwaliteitscontroles. Verder is hoogwaardig radioactief afval veel giftiger dan laag radioactiefafval. Een ramp daarmee zal voor veel meer doden zorgen.

Het verhaal van jou is ' als alles goed gaat, dan......'

Ike op 11-02-2017 15:58

@Luuk op 10-02-2017 10:00

Ja en koolstoffilters die veel giftiger zijn dan het CO2 en als je een zuurstofmolecuul van CO2 afhaalt heb je CO. Hoeveel doden vallen er bij het schoonmaken van deze robots en machines?  Ik vergelijk dit even met de doden bij olietankercleaning en verfstrippers van defensietanks en het schoonmaken van NS treinen (door de giftige stoffen en fijnstoffen) Denk AUB even na. Het is alsof je zegt dat asbetos veilig is en energiebesparend is. Ja, op korte termijn klopt dat. Op lange termijn zorgt het voor veel doden. Bij het verwijderen van asbestos komt het gevaar vanwege de vezels en de vroegtijdige doden door kanker. Zelfs mensen die filters gebruiken en beschermende pakken dragen, gaan vroegtijdig dood.

Dit geld bij elk alternatief dat je hier voorsteld. Bij het gebruik van robots moet je ze ook controleren en repareren.

Rode Wouw op 11-02-2017 16:53

Voor de zoveelste keer, het belang van CO2 voor de tuinbouw:

https://www.ensoc.nl/nieuws/avr-gaat-co2-leveren-aan-tuinders

Eva op 14-02-2017 00:13

Het akkoord van Parijs creëert een geheel nieuwe dynamische economie welke goed is voor de werkgelegenheid het milieu en u portemonnee.Als u geld wilt besparen en verdienen plaats u morgen nog zonnepanelen.Je kunt wel tegen het akkoord van Parijs zijn maar het gaat zich uitbetalen in keiharde euro's,mits we niet doorslaan in hitserie.

Sofie op 16-02-2017 10:09

Nog even voor de uitleg  Thorium MSR staat voor de gesmolten zout reactor (Molten Salt Reactor) waarin thorium omgezet wordt in energie. Dit type reactor heeft zeer grote voordelen, want hij:

– is veilig: een meltdown, explosie of de verspreiding van radioactief materiaal is uitgesloten– produceert geen langlevend radioactief afval– verbruikt enkel zeer kleine hoeveelheden van het bijna onbeperkt voorkomende thorium– werkt op onbewerkt thorium: het hoeft niet verrijkt te worden– kan ook zeer efficiënt bestaand afval van kerncentrales opruimen en omzetten in energie– levert energie “on demand”, m.a.w. de kernreactie volgt de energievraag vanzelf werkt dus goed samen met andere energie opwekkers zon en wind .– is ongeschikt om brandstof voor atoombommen te leveren– levert elektriciteit die naar verwachting aanmerkelijk goedkoper is dan die van alle op dit moment bestaande bronnen

- Kolencentrales kunnen omgebouwd worden naar Thorium centrales

De MSR technologie is al 50 jaar geleden bewezen in het beroemde MSRE experiment in Oak Ridge National Laboratory, dat 5 jaar gedraaid heeft.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl