HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Westerse media liegen over Trumps ‘verzonnen’ aanslag in Zweden

U heeft de keuze tussen blijven geloven in door media geschetste schijnrealiteit, of ogen openen en meestrijden voor onze toekomst en dat van onze (klein)kinderen

 
Het Fox News programma waar Donald Trump naar verwees.

Met de zoveelste leugen over Trump onderstrepen de media in de VS, Europa en ook Nederland dat ze niets meer dan corrupte propaganda organen zijn geworden voor het linkse establishment aan beide kanten van de oceaan. Gisteren berichtten ook onze ‘kwaliteits’ journalisten dat Trump een aanslag in Zweden zou hebben verzonnen. De president verwees echter enkel naar een uitzending van Fox News over de misdaadexplosie in Zweden als gevolg van het toelaten van enorme aantallen moslimmigranten.

 

‘We moeten ons land veilig houden,’ zei Trump. ‘Je ziet wat er gebeurt in Duitsland. Je ziet gisteravond (op Fox) wat er gebeurt in Zweden. Zweden, wie zou dat kunnen geloven? Zweden – ze lieten grote aantallen binnen, en hebben nu problemen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.’

Geen woord over een ‘aanslag’. Trump verwees naar een interview op Fox News, waarin Tucker Carlson en Ami Horowitz de migrantencrisis in Zweden bespraken. De documentairemakers werden zelf door migranten aangevallen – informatie, die de gevestigde orde niet wil horen en al helemaal niet wil laten verspreiden, omdat men besloten heeft dat Europa met nog vele miljoenen moslims moet worden overspoeld en geïslamiseerd. (1)

Schaamteloze misleiding

Het enige wat Trump ‘verweten’ kan worden is dat hij sprak zoals hij altijd al heeft gedaan, namelijk in korte, bondige zinnen, waarin hij soms zaken onopzettelijk weglaat omdat hij aanneemt dat zijn toehoorders begrijpen wat hij in de context bedoelt – doorgaans een signaal van iemand die snel denkt en tevens van iemand die zijn publiek serieus neemt.

Maar voor de ‘intelligentsia’ op links(/liberaal) had hij achteraf wellicht beter ‘gisterenavond op Fox’ kunnen toevoegen, want nu worden zijn woorden zoals inmiddels dagelijkse praktijk is uit hun verband gerukt, zodat ze Trump in de ogen van het gewone volk op schaamteloos misleidende wijze zwart kunnen blijven maken.

Ook de linkse regering in Zweden protesteert. Niet verwonderlijk, want die heeft het eigen volk al zo goed als monddood gemaakt door een almaar harder wordende aanpak van iedereen die het niet eens is met de massa immigratie en de islamisering van het eens vredige land, wier steden in razendsnel tempo in een poel van islamitische chaos en geweld veranderen.

Keuze tussen schijnrealiteit of meestrijden voor onze toekomst

Het verraderlijke venijn en de intense haat die de media over ons heen kotsen tegen alles wat conservatief, rechts en ‘populistisch’ is, verziekt als dodelijk vergif uw onafhankelijke beoordelingsvermogen, en maakt u tot een volgzame, willoze en krachteloze ‘blauwe pil’ slaaf van de Orwelliaanse ‘alles is goed’ schijnrealiteit die ons dagelijks voor ogen wordt gehouden.

Wie echter nog wel enige waarde hecht aan onze toekomst en dat van onze (klein)kinderen, verzamelt moed, neemt de spreekwoordelijke ‘rode pil’ in, doet zijn ogen open en strijdt binnen zijn of haar eigen vermogen mee om te voorkomen dat de elite alles verwoest wat de oudere generaties na de Tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd. De eerste stap is een eenvoudige: stap op 15 maart het stembureau binnen, en kruis eens een keer niet de partijen van het ‘twee handen op één buik’ establishment in zowel regering als oppositie aan.

 

Xander

(1) Propagandaschau

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
DN op 20-02-2017 13:57

Natuurlijk, wie goed op het internet hebben gevolgd weten dat Zweden 1 van de éérste slachtoffers was van de moslim-instroom daar, niet direct van die aanslagen, maar veel mensen zijn daar direct slachtoffer van geworden! Kinderverkrachtingen, vrouwenverkrachtingen waar daar voordien geen sprake was, voordien was Zweden een soort Westers paradijs van vrijheid, nu is het een echte moslim hel geworden! Die beweren dat moslims daar geen probleem zijn moeten nu maar eens naar daar trekken dan?

willy op 20-02-2017 14:06

Volgens berichten uit CNN had Trump het over de migranten die criminaliteit in Zweden verhogen het kan zijn maar ook ik heb de verklaring van Trump gezien en dat kon men als een aanslag opnemen op de manier dat hij sprak.Dus ik noem dat geen leugen van de media het was gewoon verkeerd begrepen en ook verkeerd uitgelegd door Trump die terug op verkiezingsronde lijkt te zijn. Zijn Vice president is hier in Brussel en heeft een gematigde indruk en scoort goed bij de EU. Dus Trump moet leren wat diplomatie is ! Shalom

DN op 20-02-2017 14:07

"Daarbij wees hij op de gevaren van ongecontroleerde immigratie in Europa, die hij in verband bracht met de aanslagen in Parijs en Nice. Hij suggereerde ook dat er juist een aanslag was geweest in Zweden, maar kwam hier later op terug." http://www.volkskrant.nl/buitenland/trump-sprak-niet-over-aanslag-zweden-maar-verwees-naar-immigratie-item-fox-news~a4464435/ Moslim-instroom is altijd een aanslag op de vrijheid van de andere burgers, de burgers die aan de basis van dat land lagen, dat zijn zeker & vast geen moslims, politiekers plegen hiermee een aanslag op de eigen burgers, ze laten hen voor alles opdraaien!

cefas op 20-02-2017 14:12

De linkse baggermedia storten voor de zoveelste keer hun tendentieuze-eenzijdige-nep-nieuws met populistisch-demonische ijver uit over het volk. Om te kotsen!

anora op 20-02-2017 14:17

Het stond al vanaf het begin vast: deze man wordt in diskrediet gebracht en belachelijk gemaakt waar het maar kan. Dit zal niet stoppen. Ik denk dat dit deze man juist sterker maakt ipv zwakker, want het komt voor hem niet als een verrassing.  Het zal de komende tijd nog duidelijker worden hoe de hoogste elite spartelt, spuugt en stuiptrekt, en de leugen naar voren schuift. Wie gelooft nog steeds dat Trump illuminatie is, trouwens? Je ziet toch wat er gebeurt? Denk je dat nog steeds, denk dan nog maar eens.

Zelfs bij de grammy awards worden nog acties tegen hem gedaan, dat is een muzikaal gebeuren en geen politiek gebeuren, normaal gesproken dan. Dingen werden nog nooit zo openlijk uitgespeeld, met gebruik van artiesten.

De vorige president heeft ook geblunderd hoor (als dit al een blunder van Trump was natuurlijk, gezien dit artikel), vét geblunderd. Als ie niks meer door zijn oortjes hoorde, kon hij alleen nog maar 'eeeeh ...eeeh'  uitbrengen, en dat nog 5 minuten lang ook. Dat zagen we nooit in het nieuws terug. De media hielden hem hoog.

Dus tja, dat zegt genoeg toch, wie nog volhoudt dat Trump bij die club hoort, moet dus nog maar eens nadenken.

Jean op 20-02-2017 14:27

Voor de linkse smerige westerse media zijn "verkrachtingen" fait divers, niet de moeite om er aandacht aan te besteden tot.....het hun eigen dochters, vrouwen betreft.

Onze westerse samenleving gaat voor 100% naar de vernieling door het binnenhalen van die duizenden barbaren uit die islamlanden, laten we dat zootje, zowel die linkse politieke lafaards als dat islamtuig heel snel verwijderen uit onze westerse samenleving, als we daar nu mee starten dan kunnen we nog herstellen want binnen enkele maanden tot max een jaar is het te laat.

Hopelijk starten ze in maart in Nederland, in mei in Frankrijk en nadien in Duitsland, Italië, België, Spanje, Zweden, Denemarken, Oostenrijk enz. zodat die EU stal gesloten kan worden en de misdadigers die er nu liggen en die er gelegen hebben opgesloten kunnen worden.

Peter op 20-02-2017 14:27

Hoernalisten dat zijn het hier ,zelfde als in Duitsland ,Fake nieuws ??? zijn ze zelf die het fabriceren ,maar dat het anders gaat worden straks hebben ze nog niet door .

Ron op 20-02-2017 14:31

Goed dat dit even wordt rechtgezet! Trump heeft goede gronden om te verwijzen naar de problematiek in Zweden. Die zijn genoegzaam bekend. Zoals ook  in Duitsland. En zie hoe het gaat in Frankrijk: de problemen in Calais waren toch "opgelost"?! Het blijft dweilen met de kraan open, en het zal alleen nog maar verder escaleren in vele Europese landen. Maar het meest kwalijke vind ik dat de we door de diverse media, kennelijk bewust, stelselmatig worden misleid! Ron Ezerman. 

Luuk op 20-02-2017 14:40

De rode pil of de blauwe pil uit "The Matrix", daar komt het wel ongeveer op neer...https://www.youtube.com/watch?v=A9vGMMPM5Lg

Elegast op 20-02-2017 14:52

Willy, 

Misschen is het verhelderend dat Trump geen diplomatie bedrijft. De tijd voor de kool en de geit te sparen is voorbij. Kom maar op met die knuppel in het hoenderhok. Daar is de gelijkgeschakelde pers bang voor. 

R Jongen op 20-02-2017 15:12

 Ja Xander goed stuk . Ik heb de uitspraken gezien op Youtube, Ik word niet goed van de mainstreammedia.

bedankt voor al het werkt dat je doet.

DN op 20-02-2017 15:17

Luuk, was het maar zo simpel, een rode of een blauwe pil? Er is nu zelfs al een wetenschappelijke theorie die zo noemt, the matrix? Maar het is maar een theorie, niet bewezen.. Mvg, (Er is maar 50 procent kans dat we in een matrix leven...)

Tom Hendrix/Seneca op 20-02-2017 15:25

@Ron:14.31. uur. Precies zoals U het zegt Ron. Misleiding, viert hoogtij! En de rode pers en media, zijn daar meesters in. Ze heulen met satanische krachten, en willen het christendom, en de essentieële normen en waarden vanuit het christendom vernietigen. Kijk maar naar de abortuspraktijken, en de euthanasiepraktijken. Allemaal aangestuurd door het heidense, hedonistische socialisme en liberalisme. Alles ten behoeve van de duivel en zijn trawanten. Losgezongen van God, gaat het in Europa van dag tot dag slechter! En de duivelse krachten spannen ook samen tegen Trump, omdat hij vooralsnog weigert mee te gaan met de vreselijke plannen van de NWO en de Illuminati. We zien de Openbaring van Johannes, werkelijkheid worden in onze dagen. Laten we ons wenden tot onze Verlosser en Heiland, Jezus. Het zijn boze tijden.

Tom Hendrix/Seneca op 20-02-2017 15:29

En de Lügenpresse", wordt 24/7, ingezet om iedereen die anders denkt als " de Roden", en de links-liberalen en Groenen, uit te maken voor: nazi, tokkie, racist, xenofoob en misdadiger. 

---

willy op 20-02-2017 15:31

@Elegast : ik begrijp je volkomen maar door dubbelzinnige uitspraken te doen krijgt men dubbelzinnige reacties Shalom

Virgo op 20-02-2017 16:25

Goed artikel Xander. Zoals altijd. Waarvoor dank.Blauwe pil gebruikers blijven in duisternis verkeren. De rode pil is zuur en moeilijk te verzwelgen maar de enige pil om de ogen geopend te houden. Er zijn helaas weinigen die hem innemen.

5318537 op 20-02-2017 16:53

Links......,,Wat is de bedoeling,,?         Een vraag die nooit wordt gesteld.       En er zijn heel veel,,moeilijke,,vragen te stellen aan links/cordon sanitaire,i.v.m.de ontwikkelingen/dreiging,en het het vooral geen aandacht geven aan deze verontrustende ontwikkelingen,door hun en hun media.          En de invloed van moslims/islam,mede door hun dreiging met geweld.

,,Wat is nou de bedoeling ?

Dewevoga op 20-02-2017 16:55

 

@Tom Hendrix/Seneca op 20-02-2017 15:25
We konden het stemadvies vanmorgen weer horen in het door de belastingbetaler gefinancierde NON-journaal. Eeen cabinet van VVD, D666, GL, CU en CDA. De laatste 2 christelijke partijen die hun christenplicht volgen door iedereen liefdevol binnen te laten. Dit hoort ook zo, maar door zich niet in de islam te verdiepen, die jihad tot doelstelling heeft d.i. iedereen tot de islam bekeren goedschiks dan wel kwaadschiks, zou 2 Johannes 7 t/m 12 moeten lezen.
 
Vanaf vers 10: Indien iemand tot u komt en deze (christelijke) leer niet brengt, ontvang hem niet in uw huis en heet hem niet welkom. Want wie hem welkom heet, heeft deel aan zijn boze werken. En ieder die achter de koran staat en de sharia als theocratische rechtsvorm nastreeft is een tegenstander van onze joods-christelijke samenleving. Dus als men toch op een christelijke partij wil stemmen dan blijft de SGP over, Die waarschuwt ook al jaren tegen de islam. Vanuit strategisch belang hou ik het op Martin Bosma
Elisa op 20-02-2017 17:24

Kunnen we met z'n allen geen handtekeningactie op touw zetten (in verschillende talen) om de onpartijdigheid van de journalisten aan te klagen. Want dit gaat echt te ver. Ik moet altijd internet raadplegen om te weten wat Trump echt gezegd heeft. Op de Belgische tv bv liegen ze ronduit. Het is ronduit ergelijk aan het worden. Hier heb je zo'n link waar we dat zouden kunnen doen: http://www.citizengo.org/nl/lf/40678-abortusfonds-niet-namens-ons-zeg-nee-tegen-minister-ploumen?tc=ty&tcid=32633878 Jullie mogen deze handtekeningactie ook meteen ondertekenen want het gaat om het oprichten van een fonds voor abortus en daar zijn wij toch allemaal tegen, nietwaar ? Dank bij voorbaat.

Wim op 20-02-2017 17:29

@Willy Dubbelzinnige uitspraken? Xander legt hierboven de context prima uit. Niets dubbelzinnigs aan, maar voor de onwelwillende pers een lekker brokje om mee aan de haal te gaan. En zoals gewoonlijk lopen de Nederlandse 'kwaliteitsmedia' daar als kippen zonder kop achteraan. En verder geldt van Zweden wat DN (reactie nummer 1) schreef: "Zweden een soort Westers paradijs van vrijheid, nu is het een echte moslim hel geworden!" Daar hadden de media het beter over kunnen hebben, te beginnen bij de (verloren) stad Malmö.

cefas op 20-02-2017 17:47

Geen welkom voor mensen met een vreemde leer in je huis of in je land, want dan neem je deel aan hun boze werken. Je collaboreert. Dus zogenaamde gutmenschen, neem dit ter harte! Bedankt Dewevoga voor het doorgeven van het Bijbelvers: 2 Joh 7 tot en met 12.

JP op 20-02-2017 17:50

De MSM is in haar eigen leugens gaan geloven en daardoor zo verknipt graakt, dat zijzelf niet meer de waarheid van fake weten te onderscheiden. Zij zijn gewend geraakt de show te runnen zonder enige oppositie te dulden. Nu de rollen omgedraaid zijn weten zij zich geen raad. Door het spel uiterst smerig te spelen, laten zij hun ware aard zien. Zij zijn verworden tot zieke geesten, die met hun verwerpelijke opvattingen de samenleving hebben willen indoctrineren. Ik hoop dat het tij nog gekeerd kan worden.

Leon op 20-02-2017 18:31

Ik neem aan Xander dat jullie met 'blauwe en rode pil' niet viagra bedoelen; met de huidige politiek correcte nonsens dagelijks gebombardeerd op ons netvlies kun je 'blijven slikken' maar zal geen enkele nuchtere Europeaan daar nog baat bij hebben😂😂. Het enige wat strak staat is mijn persoonlijke waarnemingsvermogen en die kookt bijna dagelijks van spreekwoordelijke woede....

Voor Trump een leerles: next time Mr. President be more explicit before they hit you with rubbish👊😉

Tom Hendrix/Seneca op 20-02-2017 18:31

@Dewevoga:16.55. uur. Dank voor uw reactie, en de verwijzing naar 2Joh.7 t/m 12.

Tom Hendrix/Seneca op 20-02-2017 18:36

@Elisa: 17.24. uur. Ik heb de petitie getekend, uit volle overtuiging.

Bambi op 20-02-2017 19:12
Ikke zondernaam op 20-02-2017 19:22

Waarom zijn er zo veel vragen. Dit is toch duidelijk een teken van de eindtijd.

René van Zalk op 20-02-2017 19:24

De vele #aanrandingen & #verkrachtingen zijn in feite een #aanslag op de vrijheid van #vrouwen 

Groetnnn uut Nunspeet.

Gijs Meulenmeesters op 20-02-2017 20:07

Wat zouden de media zeggen als hun eigen vrouwen ten prooi vallen, druven ze dan niet of willen ze dan niet.

Het is zo dat niet iedereen zo is maar er zitten veel rotte appels tussen bij die gene die deze kant op gekomen zijn

rescue op 20-02-2017 20:12

@Dewevoga Goed verwoord. Dit hoor je niet van de zogenaamde christelijke partijen. Het zijn laffe verraders.

Anora op 20-02-2017 20:14

Jp, zo ongeverr maar enigszins anders: de msm weet nl heel goed wat waarheid en leugen is maar moet instructies opvolgen. En ach ja er zullen er wel zijn die ook de leugens echt geloven.

Peet op 20-02-2017 20:26

Dat wordt lastig want we zijn  zover gekomen dat er voor de restkerk niets meer te stemmen valt omdat niet 1 (echt niet 1) partij de volledige set van de tien Geboden respecteert. Ik kán dus (behalve blanco) niet meer gaan stemmen.

Robby op 20-02-2017 20:43

Ik las ergens dat steeds meer Zweden kogelwerende vesten aanschafte als gevolg van alle geweld en dat de regering deze vesten vervolgens verbiedt.

Wakker Worden !! op 20-02-2017 20:44

Het zijn Zulke enorme Viezerikken die niets anders willen dan de gehele toekomst van u en uw kinderen alsook kleinkinderen volledig te ruineren !!!!Heerlijk die naiviteit maar wel vernietigend voor het geheel !! 

m op 20-02-2017 20:58

Waar moet je op Stemmen als Christen in deze tijd?

Yerik op 20-02-2017 21:07

@ Dewevoga op 20-02-2017 16:55. Jij schrijft: "Dus als men toch op een christelijke partij wil stemmen dan blijft de SGP over, Die waarschuwt ook al jaren tegen de islam" Welke duim van jou is het? Of houd je van grapjes. Je liegt toch niet of... ?

Dicksy op 20-02-2017 21:29

Wat jij hier schrijft Xander is krak hetzelfde wat ik gisteren 19.02.2017 heb proberen duidelijk maken in een overloze diskussie over de rol van de media en hoe ze alles uit hun verband rukken in het bashen van Trump. Het kritisch denken, lezen en vooral luisteren is er bij sommigen gewoon weg niet in te krijgen. Ten lange leste heb ik de diskussie maar opgegeven want wat baten kaars en bril als de uil niet lezen wil.  

Heden idem dito vandaag nogmaals in Belgie als titel in een krant; " 47 verdachten voor moord op Erdogan naar de rechter. " Dat ze Erdogan naar de andere wereld helpen zal mij een zorg wezen en hoe rapper hoe liever maar de titel alleen al ! Dacht dat ik iets gemist had. 

vlokje op 20-02-2017 22:08

Peet op 20-02-2017 20:26

heb net de stem biljet door de papier versnipperaar gehaald om maar niet in de verleiding te komen.

elke organisatie, partij of bedrijf van belang is al gelijkgeschakeld aan het komende nieuwe wereld orde , door dat ze zijn geinfiltreerd door de onderdelen uit het satan commando structuur

wie je ook ziet of hoort, putin, trump, rutte, sgp, cda, pvv, allemaal besmet met metselaars,

de pvv wie vertrouwd nou een ex vvd-er, wilders in rutte in het kwadraat, alleen met een nog vagere programma dan rutte,staat helemaal niets nada op papier,pvv programma bestaat in wilders hoofd en welke richting wliders haar waait.

ik trap er niet meer in ,ik zit het wel uit en wacht op mijn Verlosser

marnix op 20-02-2017 22:19

De Linkse media gaat nog beweren dat de holocaust ook niet heeft bestaan.

Heet van de naald uit België. Massaal Vlamingen vragen wapenvergunning aan door de onveiligheid. 70 inbraken/ nacht in BE. volgens verzekeraar P&V.

In April zal Europa moeten miljoenen op tafel gooien in Frankrijk om rechts te stoppen. Oostenrijk was plots op de valreep ook voor Groen gaan stemmen...?

Als Europa Le Pen en Wilders niet kan stoppen, gaat de EURO beginnen kraken.Na de Brexit.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3020373/2016/12/04/Extreemrechts-geeft-nederlaag-toe-in-Oostenrijk.dhtml

 

vlokje op 20-02-2017 22:51

voor wie het satan commando structuur nog niet is tegen gekomen:

in een stam boom structuur

--1.satan/lucifer

--2.papal bloodlines (6 familie's)

--3. black nobillity council

--4.jesuit counsil

--5.  jesuit  order (hersenspoeling en opleiding voor een  levensdienst aan...)

--6a zionism rothschilid & co (13 Families)

--6b aristocracy knighthoods (de kon. familie's)engels, duits, russisch, oosterijks, hongaars, rond WW I waren het trouwens allemaal familie van elkaar,gek he tegen eigen familie moord en doodslag,niet normaal in ieder geval

--7a secret service cia, mossad etc.

--7b illuminati brotherhood (controle en sturing orgaan)

--7CFR-bilderberg trilateral (politici binnen halen)

--8 free masonic structuur (selectie en  werving geschikte kandidaten)

dit zijn er precies 10 +1 gelijk de hoornen op de draak in openbaring

Comsol op 20-02-2017 23:18

Moslims zijn voor God het middel om alle Joden terug te jagen naar hun enige veilige plek op aarde, het lijkt wel of niemand dat wil, we leven in een tijd dat er vele profetieën in vervulling gaan.

Satan word door God gebruikt als een stuk gereedschap, en als hij niet meer nodig is dan zal hij worden afgeschaft, het zal met moslims niet anders gaan.

nog even en Hij Komt !

 

Hoopvol op 20-02-2017 23:29

Luuk 14:40.  Vond ik heel scherp opgemerkt .... Worden we niet linksom dAn worden we wel  rechtsom bedrogen. Ene  pot nat.... !!! Eindresultaat het zelfde .... 

Albatros op 21-02-2017 00:30

En dan hoor je vanmiddag op de RO notabene, reclame voor een abonnement op het ND, dat glashard beweert absoluut geen nepnieuws te verspreiden. Als je dan de 'journalist' Jan van Benthem hoort, lopen de tranen over je rug over zoveel nagekotste NOS/ANP propaganda. Zet hem tegenwoordig zacht bij info programma's, het politiek correcte druipt er vanaf. Niet te vergeten alle zieligheidsfiguren die voor de microfoon worden gehaald. Dè reden voor mij, om géén lid te worden.

Albatros op 21-02-2017 00:32

cefas op 20-02-2017 14:12

Helemaal met u eens.

Hubert Luns op 21-02-2017 07:25

Het gaat er niet om of Trump verkeerd begrepen werd, maar dat iedere gelegenheid om hem verkeerd te begrijpen wordt uitgebuit. Een professor van mij onderwees: "Als iets op twee manieren kan worden uitgelegd, kun je er zeker van zijn dat ze de verkeerde uitleg zullen volgen." Trouwens, waarom heeft geen enkele journalist aan Trump gevraagd: "Wat bedoelt u precies met die uitspraak over Zweden?"

Lechaiem op 21-02-2017 07:44

Precies Xander. Spijker op zijn kop geslagen. De linkse rakkers gaan en zijn helemaal fake.

Vanuit Israel moet ik helaas toezien hoe ook Nederland langzaam ten onder gaat.

Stem wijs. En voor mensen die SGP aanhangen.

SGP ondersteunt de palestijnen en niet Israel. Het is alleen maar de naam en niet de acties. Dit bewijst dat ze niet tegen de instroom zijn, want de paletijnen zijn ook moslims. Het zijn eurofielen, dus u verkoopt uw ziel evengoed als u op deze partij stemt. Wijzigd niets.

Succes

Emile op 21-02-2017 08:51

@Dewevoga .... Wat een nuttig commentaar. Een prima bijbels argument om haatimans te stoppen hoewel politici zullen roepen over vrijheid van meningsuiting. Overigens moeten we onze afhankelijkheid van olie naar beneden brengen. 

Doordenker op 21-02-2017 09:30

Voor de linkse gutmenschen, just take a 'European no-go zones' tour...

Gerechtigheid op 21-02-2017 09:33

Net de PVV een email gestuurd met 3 indringende youtubes over de gesel van de proleet :

Zeer geachte Hr.Geert Wilders,

beste Geert,

wil graag 3 korte you tubes onder de aandacht brengen:

1)

 1400 shocking years of Islam in 5 minutes - Muslims are scared of this!!! :

https://www.youtube.com/watch?v=Uj8J62BqRMo

(in vogelvlucht de geschiedenis van de islam vanaf Mohammeds moord op de Joden in Medina die zijn 'goddelijke' leer niet wilden accepteren tot de waanzinnige deal van de VS onder Obama met Iran vanwege de nucleaire aspiraties van het mullah land.)

2)

Migrants express their joy and optimism after storming Ceuta border fence:

https://www.youtube.com/watch?v=NIbLusqS8sE

( te vinden op www.geenstijl.nl)

3)

 dichter bij huis Gelderland 17 januari 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=OcaFQeioo2E

Moge de Geest van Jezus Christus Nederland de ogen openen voor de hellemachten die de hele wereld in gijzeling willen en zullen nemen als we niet luisteren naar de eeuwige wetten van God verwoord in de Tien Geboden! De machtige erfenis van Mozes, ja van God Zelf!!

Shalom,

Met vr.gr.,

............................

(het is te gevaarlijk om in het openbare domein nog naar waarheid je naam te vermelden dus puntjes hier op XN )

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl