Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Westerse media liegen over Trumps ‘verzonnen’ aanslag in Zweden

U heeft de keuze tussen blijven geloven in door media geschetste schijnrealiteit, of ogen openen en meestrijden voor onze toekomst en dat van onze (klein)kinderen

 
Het Fox News programma waar Donald Trump naar verwees.

Met de zoveelste leugen over Trump onderstrepen de media in de VS, Europa en ook Nederland dat ze niets meer dan corrupte propaganda organen zijn geworden voor het linkse establishment aan beide kanten van de oceaan. Gisteren berichtten ook onze ‘kwaliteits’ journalisten dat Trump een aanslag in Zweden zou hebben verzonnen. De president verwees echter enkel naar een uitzending van Fox News over de misdaadexplosie in Zweden als gevolg van het toelaten van enorme aantallen moslimmigranten.

 

‘We moeten ons land veilig houden,’ zei Trump. ‘Je ziet wat er gebeurt in Duitsland. Je ziet gisteravond (op Fox) wat er gebeurt in Zweden. Zweden, wie zou dat kunnen geloven? Zweden – ze lieten grote aantallen binnen, en hebben nu problemen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.’

Geen woord over een ‘aanslag’. Trump verwees naar een interview op Fox News, waarin Tucker Carlson en Ami Horowitz de migrantencrisis in Zweden bespraken. De documentairemakers werden zelf door migranten aangevallen – informatie, die de gevestigde orde niet wil horen en al helemaal niet wil laten verspreiden, omdat men besloten heeft dat Europa met nog vele miljoenen moslims moet worden overspoeld en geïslamiseerd. (1)

Schaamteloze misleiding

Het enige wat Trump ‘verweten’ kan worden is dat hij sprak zoals hij altijd al heeft gedaan, namelijk in korte, bondige zinnen, waarin hij soms zaken onopzettelijk weglaat omdat hij aanneemt dat zijn toehoorders begrijpen wat hij in de context bedoelt – doorgaans een signaal van iemand die snel denkt en tevens van iemand die zijn publiek serieus neemt.

Maar voor de ‘intelligentsia’ op links(/liberaal) had hij achteraf wellicht beter ‘gisterenavond op Fox’ kunnen toevoegen, want nu worden zijn woorden zoals inmiddels dagelijkse praktijk is uit hun verband gerukt, zodat ze Trump in de ogen van het gewone volk op schaamteloos misleidende wijze zwart kunnen blijven maken.

Ook de linkse regering in Zweden protesteert. Niet verwonderlijk, want die heeft het eigen volk al zo goed als monddood gemaakt door een almaar harder wordende aanpak van iedereen die het niet eens is met de massa immigratie en de islamisering van het eens vredige land, wier steden in razendsnel tempo in een poel van islamitische chaos en geweld veranderen.

Keuze tussen schijnrealiteit of meestrijden voor onze toekomst

Het verraderlijke venijn en de intense haat die de media over ons heen kotsen tegen alles wat conservatief, rechts en ‘populistisch’ is, verziekt als dodelijk vergif uw onafhankelijke beoordelingsvermogen, en maakt u tot een volgzame, willoze en krachteloze ‘blauwe pil’ slaaf van de Orwelliaanse ‘alles is goed’ schijnrealiteit die ons dagelijks voor ogen wordt gehouden.

Wie echter nog wel enige waarde hecht aan onze toekomst en dat van onze (klein)kinderen, verzamelt moed, neemt de spreekwoordelijke ‘rode pil’ in, doet zijn ogen open en strijdt binnen zijn of haar eigen vermogen mee om te voorkomen dat de elite alles verwoest wat de oudere generaties na de Tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd. De eerste stap is een eenvoudige: stap op 15 maart het stembureau binnen, en kruis eens een keer niet de partijen van het ‘twee handen op één buik’ establishment in zowel regering als oppositie aan.

 

Xander

(1) Propagandaschau

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Dewevoga op 21-02-2017 09:43

@Yerik op 20-02-2017 21:07

Beste Yerik het onderwerp is te serieus om er grappen over te maken. Ik volg nog wel eens debatten op politiek 24 en daar is het mij opgevallen dat de SGP als enige christelijke partij stelling neemt tegen de islam. Het is ook de enige christelijke partij die tegen moties stemt die Israel benadelen. Dit in tegenstellng tot het CDA. Bijna alle politieke partijen in Nederland maken zich meer druk over de politiek van Israel dan over de splitende taktiek van de islam in Nederland. Israel is de enige democratie in Noor Afrika en het MO en men onthaalt een oorlogsmisdadiger die de democratie al jaren aan zijn laars lapt met veel egards in de tweede slaapkamer. Hij kreeg zelfs een koninklijk ontvangst. Ook daar stond de SGP niet bij te juichen.

Dit is een van de redenen waarom ik als ik op een christelijke partij zou stemmen voor de SGP zou gaan. Alle andere parlementariers zijn inderdaad nep parlementariers omdat ze een cordon sanitair hebben ingesteld tegen een partij die een mening verkondigt die niet in hun verkiezings- en politiek correcte straatje passen. Partijen als CDA, VVD, PvdA en D666 zijn in handen van de banken en multinationals en dienen die ook uit eigen belang. Maar mijn eigen keus heb ik ook kenbaar gemaakt. Het liefst zou ik voor Hiddema van het FvD gaan maar strategisch ga ik voor Martin Bosma.

willy op 21-02-2017 10:25

@ Wim : Ik had het over Trump als je leest wat er staat en niet over xandernieuws !!! Shalom

Dewevoga op 21-02-2017 10:37

@vlokje op 20-02-2017 22:51

--6b aristocracy knighthoods (de kon. familie's)engels, duits, russisch, oosterijks, hongaars, rond WW I waren het trouwens allemaal familie van elkaar,gek he tegen eigen familie moord en doodslag,niet normaal in ieder geval

Het komt inderdaad als niet normaal over, maar dit is nog steeds een gevolg van de straf die koning David kreeg nadat hij de vrouw van Uzzia genomen had en Uzzia had laten vermoorden. Nadat ik de boeken Kelto-Saksisch Israel van W.H. Bennet en Onbekend Israel van David tot vandaag van S.M. Collins gelezen heb is mij heel veel duidelijk geworden over hoe de Israelieten over de wereld verspreid werden en waar de stammen van Israel zich bevinden en dat er door de eeuwen heen veel onderlinge moorden op afstammelingen van koning David hebben plaatsgevonden vanwege de macht. Deze boeken zijn echte aanraders, waar ik nooit bij stil heb gestaan is dat de Israelieten hun afkomst niet veloochenden, door de herleiding van bepaalde gebieden zoals Gallie in Frankrijk of Galicie in Spanje, deze zijn afgeleid van Galilea. Deze boeken bevestigen dat de Bijbel het woord van God is en zijn het bewijs dat de kennis zou toenemen.

Een heel ander boek De Spiegel der Geschiednis lijkt dit uit een heel andere hoek te bevestigen. God's wegen zijn echt wonderbaarlijk.

p.s. Bovenstaand boek wordt door de wetenschap ontkend omdat de Nederlandse geschiedenis herschreven zou moeten worden.

AEO op 21-02-2017 10:40

We moeten er ernstig rekening mee houden, dat alles wat er nu gebeurt oordelen van God zijn. Om maar even bij Nederland te blijven, we waren het eerste land ter wereld dat het homohuwelijk invoerde. Een zeer zware zonde, maar daar bleef het niet bij. Abortus, oftewel kindermoord, ook dat veroorzaakt de woede van God, en Hij ziet dit niet door de vingers. Het is moord, hoe je het ook draait of keert. En dan ons verraad tegenover Israël, dat wordt ons zeer zwaar aangerekend. En als de gemiddelde Nederlander de Bijbel als een sprookjesboek ziet en dus God afwijst, dan is men niet meer in staat om het gezonde verstand te gebruiken.

Zo zal men steeds meer openstaan voor dwaalleringen en leugens. Is het dan verwonderlijk, dat we een leugenpers hebben? Als men de waarheid niet meer wil horen en zelfs met hoongelach afwijst, dan is het logische gevolg dat men de leugen zal gaan geloven. Dit proces is al vele jaren gaande, en zal nog verder gaan. Politici die ook nu nog doodleuk blijven beweren dat de islam een vredelievende godsdienst is, zijn daar het gevolg van. We weten allemaal dat Wilders fel van leer trekt tegen de islam, en op dat punt heeft hij absoluut gelijk.

Of hij de oplossing van onze problemen zal kunnen zijn? Zeer waarschijnlijk niet, maar toch zal ik op hem gaan stemmen, ook al omdat hij Israël goed gezind is. Ik zie mijn stem vooral als een protest stem tegen de huidige verraders van ons welzijn. Ik denk dat velen er ook zo over denken. Want waarom krijgen migranten voorrang op de sociale woningmarkt? Waarom krijgen ze gratis gezondheidszorg en hoeven ze geen eigen risico te betalen? Terwijl onze ouderen steeds langer moeten blijven werken. Een kleuter kan je nog vertellen dat dit een grote afkeer veroorzaakt tegen deze migranten. Dat die hier massaal binnenkomen moeten we die migranten niet eens kwalijk nemen, maar des te meer onze regering, die het eigen volk discrimineert en achter stelt.

In een land als Zweden is het al net zo erg. Migranten krijgen daar zoveel voordelen, dat Zweden ze als een sterke magneet aantrekt. Duitsland, nou, dat weten we nu wel. Frankrijk, waar de regering nu zelfs al de helft van het leger moet inzetten om de uitbarstingen van geweld door de moslimbevolking onder controle te houden, we horen er vrijwel niets van op ons journaal, terwijl de toestand alarmerend is. Zojuist op de Franse tv gezien, dat Parijs het afgelopen jaar 1,5 miljoen toeristen minder heeft ontvangen vanwege de angst voor terreuraanslagen, en de huidige geweldsuitbarstingen zullen er nu ook geen goed aan doen. De economische schade zal inmiddels al enkele miljarden Euro's zijn. Europa, en dus ook Nederland, bevinden zich op een gevaarlijk kantelpunt.

Als we op de huidige koers doorgaan en de massa immigratie uit de moslimwereld niet gestopt wordt, dan zal Europa in een soort duistere Middeleeuwen terugvallen. De geschiedenis heeft het duidelijk bewezen, overal waar de islam de macht in handen krijgt, daar verdwijnt de vrijheid van godsdienst en denken. Neem als voorbeeld maar eens Iran. Bekijk eens de foto's van het straatbeeld daar omstreeks 1975 en tegenwoordig, dat zegt al genoeg.

Het is de hoogste tijd om wakker te worden en geloof te hechten aan de waarheid. De Bijbel een sprookjesboek! Enig idee wat er over onze tegenwoordige tijd in de Bijbel geschreven staat? Al die profetieën die in de Bijbel beschreven staan komen bijzonder nauwkeurig uit. Of blijven we liever geloven in de sprookjesboeken van de evolutieleer? Wie denkt de Bijbel weg te kunnen redeneren vanwege de evolutietheorie, die wil ik tenslotte nog even wijzen op deze website:

www.verzwegenwetenschap.nl

Keiharde bewijzen dat de evolutietheorie een grote leugen is, omdat de evolutie volgens de natuurwetten onmogelijk is! Alles haarfijn uitgelegd, en ook voorzien van vele voorbeelden.

  

Yes op 21-02-2017 11:07

Iemand die opzettelijk, voortdurend verkeerde informatie verspreid, die bewust manipulatief is kun je die niet aanklagen? De media is echt om van te kotsen zoals ze alles brengen.

Dewevoga op 21-02-2017 13:29

@AEO op 21-02-2017 10:40

Ik ben het 100% met u eens. En de theorie over de ijstijden is ook omstreeks die tijd door een Zwitser bedacht. Helaas kan ik  de link naar dat artikel niet meer vinden.

Dewevoga op 21-02-2017 13:56

Alleen de gehersenspoelde westerse media en protesterende goedmensen reageren tegen Trump, maar lees het artikel van een Egyptenaar in bijgaande link en zie hoe zwaar gestoord die bovenstaande groep is.

https://www.jihadwatch.org/2017/02/raymond-ibrahim-trump-to-american-muslims-become-christian-pay-jizya-or-die

Dewevoga op 21-02-2017 14:17

Citaat Stilte voor de storm Het was alweer enige tijd stil over de vele pijnlijke dossiers waarin het falen van dit kabinet tot uiting komt einde citaat. Wilders was niet de enige die sprak over een nep rechtbank. De huidige regering + D666 voorheen paars zijn voornamelijk de hoofdrolspelers

http://burgergazet.nl/prikbord-nr-591/

Gait H.M. Leferink op 21-02-2017 16:16

Inderdaad, hier zie ik medestrijders op een terrein waar ik al meer dan 15 jaar aktief ben: de Rotte Media. Gelukkig dat er meer mensen/medestanders zijn die de halve waarheden die ze ons voorzetten ook doorhebben! Wat ze ons proberen aan te praten is gewoon 'het laatste modetje van Drugsdorp-aan-de-Amstel'. Wat ze daar opgepikt hebben in mediacafé "De Pels" of "De Zwart". Dus een halve waarheid die ons door de strot geduwd wordt.

Goodgoan: Gait H.M. Leferink

Hierook01 op 21-02-2017 20:55

@JP 20-2-17  17.50

Bingo! Helemaal waar

Wardje op 21-02-2017 22:37

Dewevoga op 21-02-2017 10:37 "herleiding van bepaalde gebieden zoals Gallie in Frankrijk of Galicie in Spanje, deze zijn afgeleid van Galilea."Beide namen komen van eenzelfde Keltische woordstam , ja , maar dat betekenissen heeft in de sfeer van 'kracht', 'machthebber' . Niks geen Galilea .Het deed me denken aan wat je onophoudelijk hoort in katholieke kerken , afgelopen weekend weer natuurlijk ivm met de bergrede , nl. dat het woord 'heilig' afgeleid is van, of te maken heeft met het woord "heel". Etymologisch a p e k o o l .

Anora op 22-02-2017 00:33

@hoopvol; 20/2 23.29 ik ga er dan van uit dat jij dan ook niet stemt?

Wardje op 22-02-2017 06:17

Heilig bet. in heidense tijd : 'het met heil of geluk vervulde' waarbij men geenszins in de eerste plaats aan een magische kracht moet denken . Heil ,  zie  heel=oudsaksisch gezond, ongedeerd. De religieuze betekenis van 'heilvol'  bestond in het oudste germaans en is  n i e t   een ontwikkeling uit heel onbeschadigd . Veeleer is het omgekeerde het geval . J.deVries ed 1973Dus heilig afgeleid van "heel":  etymologische apekool , theologisch holisme

Dewevoga op 22-02-2017 10:48

@Wardje op 21-02-2017 22:37

Dank u voor uw opmerking, maar ik blijf het met u oneens. Vooral het boek Spiegel der Geschiedenis van Joel Vandemaele heeft vanuit een ander gezichtspunt bevestigd dat de Kelten oorspronkelijk Hebreers waren. Ik kan u aanraden de boeken te lezen die ik eerder vermeld heb en er gaat een wereld open, omdat er in de kerken en op scholen niet over gesproken werd/wordt. In die boeken wordt ook gebruik gemaakt van oude geschriften van onafhankelijke bronnen. Verder ga ik hier geen eindeloze discussie van maken. Het is voor mij een bevestiging dat de Bijbel het ware woord van Gods is en dat wilde ik met u delen. Als u de boeken niet gelezen heeft, dan is een verdere discussie overbodig en gaat het irriteren.

Met vr. groet

Anna op 23-02-2017 12:58

AEO 21 febr 10.40 goed stuk!!! 

Wie God verlaat heeft smart op smart te vrezen.....

En Nederland heeft God inmiddels bijna geheel verlaten..... het meerendeel van de bevolking houdt geen rekening meer met God; en het gevolg hiervan is dat de Allerhoogste dan een " andere " god stuurt.... hij heeft de naam Allah....  En helaas word deze ( af) god in Nederland volop kansen en vrijheden geboden..... zelfs zo dat de volgelingen van deze god de oorspronkelijke Nederlanders schuldgevoelen " aanpraten " En deze volgenlingen van allah eisen samen met de linkse partijen (omdat ze voor stemmen zorgen ) het publieke debat op..... Het gaat zelfs nog veel verder..... op basis van wat zij " gelijkheid " noemen moeten wij onze al oude christelijke culturele gewoonten in leveren...... daar is zelfs inmiddels een politieke partij voor opgericht.... Denk!!!! Nederland is in gevaar.... De grote verdrukking komt er snel aan.... straks mogen christenen op grond van antidiscriminatie niet meer zeggen en geloven wat God hen opdraagt.... het gaat sluipend maar het komt....  En dan moeten we als christenen bij verdrukking niet alleen in termen van oorlog denken..... maar buiten gesloten worden uit de maatschappij......  We kunnen alleen bidden en vragen aan onze Vader in de hemel dat hij het proces van de komende verkiezingen  in goed banen wil leiden en vragen of hij ons volk ondanks alle fouten en zonden  genadig wilt zijn...... Als christenen kunnen wij dit God biddend afsmeken en de schuld van ons volk ( abortus homo huwelijk het God lochenen en de vreemde goden aan hangen enz enz )  belijden......net als Abraham deed voor Sodom  en Gomorra..... of wij nog in Gods hand gebruikt mogen worden als een zoutend zout en een lichtend licht voor onze medeburgers... Gods zegen voor u allen.... Shalom !! 

allangwakker op 23-02-2017 14:55

vlokje om 22.51 :  Helemaal correct dat rijtje, prachtig kort en bondig opgesteld !  Ik ben altijd tegen politiek in zijn algemeenheid dan, geweest.  Voor mij nu moeilijk te beslissen of ik wel of niet ga stemmen.  Ben voor Wilders  ( als ik dan toch ga )  maar eigenlijk,  zou ik het stembiljet het liefste meteen verscheuren.  Heb `m toevallig  n e t  vanmiddag in de brievenbus gekregen,  ...hij ligt nog op het aanrecht...ik weet niet wat het beste is...help  hahaha

allangwakker op 23-02-2017 15:03

Weet iemand hier  e c h t ,  w a t  er met je stem gebeurd indien je niet gaat stemmen ???  Graag met uitleg ? Ik hoor wel geluiden,  maar zou graag willen weten,  wat de waarheid is ?  Hoe gaat dat in zijn werk ?

Nico op 10-03-2017 12:06

Het verregaand uitdagend gedrag van mensen uit on nederlandse landen

die je al langslopend tegen de vlakte willen lopen met 2 boodschappen tassen in

je handen neemt hand over hand toe, ook al ben je 83 jaren oud. Ik stem op de

meest gehate man door het kabinet.    Had ik ook nooit gedacht dat het zo ver 

nog moest komen, Helaas!!

Diana op 16-03-2017 03:43

Trump behandeld zijn conlusies als feiten. Niet onopzettelijk , 3n dat is kwalijk

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl