HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Universitaire historicus zegt dat burgeroorlogen in Europa onvermijdelijk zijn

‘Enorme, overduidelijke parallellen EU met verval en ondergang Romeinse Rijk’

 

Volgens de Belgische historicus is het niet meer te voorkomen dat ons continent in vlammen zal opgaan, mede omdat de grote politieke partijen nog steeds weigeren naar de zorgen van het volk te luisteren, en de realiteit niet onder ogen willen zien.

David Engels, historicus aan de Vrije Universiteit in Brussel, waarschuwt dat Europa de komende 20 tot 30 jaar verder in verval zal raken, en burgeroorlog achtige toestanden niet meer te vermijden zijn. Na die chaotische tijd zal er vermoedelijk een autoritaire of zelfs imperiale (keizerlijke) staat komen. De Belg ziet duidelijke overeenkomsten tussen de EU en de ondergang van het Romeinse Rijk.

 

In 2011 publiceerde Engels zijn geruchtmakende boek ‘Op weg naar het Imperium’, waarin hij de EU al vergeleek met de totalitaire nadagen van het Romeinse Rijk. Zeker gezien de huidige migrantencrisis, die Europa sociaal, maatschappelijk, politiek en economisch uit elkaar dreigt te scheuren, dienen zijn waarschuwingen zeer serieus genomen te worden.

‘Ik reken op burgeroorlog achtige toestanden, die Europa tot een ingrijpende maatschappelijke en politieke hervorming zal dwingen, of we dat nu willen of niet – precies zoals de vervallende Romeinse Republiek in de eerste eeuw voor Christus,’ aldus Engels in een interview met de Huffington Post.

Overeenkomsten met ondergang Rome zijn ‘enorm en overduidelijk’

De overeenkomsten zijn ‘zo enorm, zo overduidelijk, en dat al tientallen jaren lang, dat je je moet afvragen waar ze niet te zien zijn,’ vervolgde de historicus. De parallellen zijn er op het gebied van werkloosheid, de afbraak van het gezin (als hoeksteen van de samenleving), het individualisme, de verdwijning van traditionele overtuigingen, globalisering (destijds Romanisering), teruggang van de (autochtone) bevolking, fundamentalisme, (im)migratie, verarming, ‘brood en spelen’, criminaliteit, polarisering tussen aan de ene kant de oligarchische elite en de andere kant de ontevreden ‘populisten’ (de gewone man).’

‘Europa zit op vulkaan die op ieder moment kan uitbarsten’

Europa zit gevangen in een vicieuze cirkel, waarschuwt Engels. ‘Kolonialisme, wereldoorlogen, dekolonialisering en ongelukkig ingrijpen op het verkeerde en niet ingrijpen op het juiste moment in de conflicten aan de buitenrand van Europa hebben tot een situatie geleid, waar ik een volledige teruggang van Europa als extreem gevaarlijk beschouw.’

Immigratie is volgens de historicus niet de enige oorzaak die tot de onvermijdelijke ondergang zal leiden. ‘De tegenwoordige bevolkingsbewegingen zijn slechts een van de vele symptomen van onze huidige mentaliteit, die doordrongen is van een zeldzame mengeling van kosmopolitisme, zelftwijfel, berekening, materialisme en een slecht geweten. Precies deze mix zagen we ook aan het einde van de Romeinse Republiek.’

Engels ziet niet zozeer een open samenleving als probleem, maar wel de maatschappelijke polarisering, het ontbreken van een lange termijn planning, de voorrang die de economie boven politiek en cultuur krijgt, en de tendens naar ideologische arrogantie. Het is daarom geen wonder dat populisten en nationalisten steeds populairder worden, net als destijds in Rome. ‘En net als de late Romeinse Republiek zit Europa op een vulkaan, die op ieder moment tot uitbarsting kan komen.’

‘Grote politieke partijen sluiten nog steeds hun ogen’

Als vader van twee kinderen is de Belg de laatste die hoopt dat er inderdaad een burgeroorlog of dictatuur komt. Maar waar hij al in zijn boek in 2011 voor waarschuwde, is anno 2017 exact uitgekomen. ‘En daar ben ik ontzettend bang voor. Maar het zou laf zijn om je ogen daarvoor te sluiten, enkel omdat men de realiteit niet wil inzien.’

De grote politieke partijen sluiten helaas nog steeds hun ogen voor de groeiende armoede, de toenemende culturele en politieke kloof, en het verlies van vertrouwen in de democratie. Dat speelt de nieuwe ‘populistische’ vrijheidspartijen enkel in de kaart. Uiteindelijk zal de staat net als in de nadagen van Rome onregeerbaar worden. Volgens Engels zijn Donald Trump, Nigel Farage of Marine Le Pen de moderne varianten van de laatste Romeinse keizers, die (toen tevergeefs) probeerden te redden wat er te redden viel.

De historische wetenschapper gelooft dan ook niet dat de mensheid van de geschiedenis kan leren. Daarvoor is die veel te complex. Bovendien zijn wij allemaal onderdeel van het hele proces. ‘Dat zou zijn alsof je je aan je eigen haren uit het moeras probeert te trekken.’

Burgeroorlogen: hele gebieden onder islamitische controle

Burgeroorlogen in Europa zijn in zijn ogen dan ook niet meer te vermijden, al denkt hij niet dat het dan gaat tussen complete legers die tegen elkaar vechten. Daarvoor is onze politiek te weinig gemilitariseerd. Wel rekent hij erop dat overheden de controle zullen verliezen over hele (voor)steden. (Dat proces zien we nu al in honderden grote en ook kleinere Europese steden, waar moslims hun eigen wijken in ‘Sharia zones’ hebben veranderd, waar steeds vaker geen politieagent meer durft te komen).

Uiteindelijk zullen zelfs hele streken en gebieden door religieuze (islamitische) en etnische (Noord Afrikaanse / Oosterse) criminele groepen worden overgenomen en beheerst. Mede hierdoor zal de economie –en daarmee ook de gezondheidszorg en sociale zekerheid- instorten, en zal de politiek volledig tot stilstand komen. ‘De burgers van Europa zullen zich dan met vreugde in de armen van het eerste leger werpen, die het continent weer een functionerende sociale staat, rust en orde brengt. Zoals destijds keizer Augustus.’

Laatste kans!

Volgens ons is het nòg niet te laat. Wel is er nog maar heel weinig tijd en gelegenheid om dit doemscenario te voorkomen. Dat kan door bij de eerstvolgende verkiezingen hard af te rekenen met alle politieke partijen –in regering en oppositie- die blijven weigeren naar het volk te luisteren, en die dus blijven weigeren onze grenzen te sluiten en de islamisering = ondergang van onze samenleving te stoppen. Stemt u op 15 maart toch weer op de gevestigde orde, dan moet u over 10 jaar niet klagen als er niets meer van ons land is overgebleven.


Xander

(1) Krone

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
grrrr001 op 03-02-2017 11:24

Vooral als je met een instroom van duizende migranten van dit kaliber te maken hebt moet je zwaar investeren in nieuwe bussen, zeker met liberale grote lichten.

- Volgens de regering zijn de rellen in Frankrijk niet naar België overslagen.

Het waren maar “geïsoleerde incidenten”. Kamerlid Filip De Man (Vlaams Belang) had zo zijn twijfels bij die officiële versie van de feiten en voelde Patrick Dewael aan de tand. Wat blijkt: in totaal werden volgens de federale politie 121 auto’s in brand gestoken, 9 autobussen, 1 politiewagen en 1 brandweerwagen. Alleen een ziekenwagen was er niet bij. Er waren ook 67 andere gevallen van brandstichting, meestal in afvalcontainers. Er werd ook brand gesticht in een politiekantoor en in 16 andere gebouwen.

Maar echt, het was ‘heel rustig’, ‘niks aan de hand’. In totaal werden bijna honderd relschoppers en vermoedelijke brandstichters aangehouden, maar – en nu komt het - tot nu toe is er nog niet één voor de rechter verschenen en veroordeeld.

T.D. op 03-02-2017 11:30

Goed gezegd Xander. Maar ik betwijfel of de "gevestigde" orde wel naar het volk wil luisteren want ze zullen voor hun eigen ongelijk uitkomen. Jaren geleden zei ik al, dat onze maatschappij net als het Romeinse Rijk zal ondergaan door decadentie (geleidelijk verval, morele inzinking). Het is echter veel erger dan het Romijnse Rijk. Wat te denken van al die bagger die door de TV op ons wordt uitgestort; teloorgang van het eens zo hoog gepresen "normen en waarden" en niet te vergeten het oprukken van de islam. Jesaja 5:20 heeft het goed verwoord: "Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad...." Lees ook de volgende 3 versen.

Lodewijk op 03-02-2017 11:38

Als laatste bijdrage van hier mij nog deze, waar die "vaten bommen" van heel dichtbij te zien zijn hangend onder een MiG-21:

"Ongelooflijk: Syrische Luchtmacht gebruikt nog steeds de MiG-21 uit de tijd van de Vietnam oorlog tegen de Islamitische terroristen"

"Amazing: Syrian Air Force still use Vietnam war-era MiG-21 in fight against islamic terrorists" https://www.youtube.com/watch?v=LaHvY3hffcw

Ike op 03-02-2017 11:55

@Lodewijk op 02-02-2017 23:55

Denk aan het lijstje van Wesley Clark, gezien na de aanslag va 9/11 Dit was veel eerder bedacht. Het word nu alleen ten uitvoer gebracht. De politici zijn lid van een vereniging waar ook de journalisten lid van zijn. Ambassadeurs hebben banden met mensen die de doodseskaders steunden en dictators. Diegene die de doodseskaders steunden hebben banden met de diegene die de nazi's steunden in WWII. En de nazi's en de elite verheerlijkden het Romeinse rijk. Omdat zij zichzelf als het 3e rijk zagen. Ten tijde van het Romeinse rijk was het geloof en de staat 1. De nazi's vochten om de olie in Noord Afrika en men vocht om de grondstoffen en tegen het communisme in Rusland. De nazi's vochten ook voor de olievelden in de Kaukusus en de synthetische olie in Roemenie en de aanvoer langs door de Zwarte Zee.

Zie wat de NATO en het Westen doet, tegen de dreiging van dezelfde staten. De geschiedenis herhaalt zich, keer op keer,

Ga jij daarvoor vechten? Ga jij anderen beschermen, die geen andere keuze hebben dan te vechten? Zal je vluchten? Loop je over? Weiger je te vechten voor de elite van beide partijen? Of hoop je een bezetting te overleven? Ga je tijdens een bezetting in verzet en hoe?

De top heeft alle draaiboeken al klaar liggen en vervangen de gebruikte technieken. Wij zullen onze politici een halt toe moeten roepen. Maar het is hopeloos als onze politici te dom zijn om de psychologische spelen te doorgronden en mediatraining krijgen van psychologen en vaak ook geselecteerd worden met een psychologische test.

Lybie is overigens ook nog niet over. Zuid Europa wil ingrijpen in Libie en een strijdende partij steunen. Rusland wil dat ook. Egypte wil de onrust en de stroom door Egypte stoppen. Zowel Rusland als Amerika willen Egypte steunen. Beide partijen willen nu helikopters leveren voor de 2 helikopterdekschepen van de Mistral klasse. Amerika produceert al tanks en F16's in Egypte. Wat gaat Egypte doen? Wat gaat Tunesie doen aan de andere kant van Libie? Wat zal Nethanyanu doen?

Wie selecteert de vluchtelingen die tegengehouden worden? Zijn dat beveiligingsmedewerkers die banden hebben met het grootste beveiligingsbedrijf ter wereld in de VS? Laten zij zich adviseren door Israel? Het land met de meeste ervaring? Waarom wilden Joodse mensen niet dat hun kinderen in conflicten vochten?

grrrr001 op 03-02-2017 12:03

Als de belastingcontroles eens gebeuren bij de handelaars en burgers in de nogozones in het land en daar de laatste papiertje s doen bovenkomen om hun belastingen te betalen zoals nu steeds bij onze ondernemers en burgers wordt verricht.

Als de  politieke praatbarakken daar nu eens een topprioriteit van zouden maken, dat is een ander paar mouwen, broekhoesten

willy op 03-02-2017 12:07

Goed artikel iets wat ik op deze site al een jaar schrijf een burgeroorlog blijft mogelijk in Europa !Shalom

Henk Boskamp op 03-02-2017 12:21

Ik wacht het niet af... ik prep. En hoop dat het voor niks is.

grrrr001 op 03-02-2017 12:47

Wanneer komt er een onderzoek over wie die betaalde figuranten  die via allerlei organisatie s vergoed worden om vernielingen en amok bij betogingen te betalen en plunderingen als bijkomende inkomsten te  stelen  en daarbovenop de burgerbevolking voor de opgelopen schade te laten opdraaien.

Als daar in de politieke praatbarakken eens een hoofdbekommernis van gemaakt zou worden, dat is natuurlijk onbespreekbaar daar hun ook een bonus voor ontvangen

maria op 03-02-2017 13:28

Xander, wat kan Wilders veranderen aan de situatie in Nederland ??

Er wil bijna geen partij met hem regeren

Dat moet nog blijken. Mod.

White LIon op 03-02-2017 14:18

@Xander,

Ben het deels eens met maria; hoewel wij straks en masse op Wilders stemmen en hij aan de macht komt, zullen er net als in Amerika onlusten uitbreken. En omdat het islamprobleem hier in ons kleine kippelandje, maar vooral in de EU groter is, zal het hier behoorlijk heftig kunnen worden. Wat ik al eerder schreef, die gasten laten zich niet zonder slag of stoot de EU uitschoppen en 2 de linkse gutmenschen zullen zich bij hen aansluiten. Pim Fortuin is ook vermoord door een linkse activist. Links is extreem agressief en gevaarlijk.

Maar ben het met je eens dat we met Wilders iig iets van een kans op verandering hebben.Echter blijft het (in mijn ogen) belangrijk om je voor te bereiden op zware onlusten en wie weet een burgeroorlog. Een voorraadje voedsel en water in huis, om het een paar weken uit te kunnen houden lijkt mij meer dan aan te raden. Verder is het natuurlijk zaak dat je enige mate van zelfverdediging leert. Maar ondertussen weet iedereen hier wel hoe ik daarover denk :-)

Shalom!

Jean op 03-02-2017 15:54

De vernietiging van Europa is gestart vanaf dag 1 dat die EU instelling het daglicht zag en tot op heden doen die EU vazallen daar gretig mee voort nl. lullen, zakken vullen en de burgers belazeren.

Om dat proces te versnellen halen ze miljoenen vreemdelingen binnen die geen enkel normbesef bezitten maar wel geïnteresseerd zijn in criminaliteit en barbaars geweld.

Op alle vlakken liggen die EU verraders de wil van dat barbaars volk in te willigen "tegen de wil van het eigen volk".

Die misdaad kan en mag nooit ongestraft gelaten worden.

Wij zijn 'voor' een sterk Europa bestaande uit onafhankelijke republieken die onderling afspraken maken daarbij steeds de wil van het volk respecterend, wij zij 'tegen' die EU misdaad stelling die asap opgeruimd moet worden want die misdaadinstelling veroorzaakt enorme schade en importeert barbaars geweld.

Tom Hendrix/Seneca op 03-02-2017 16:51

@allangwakker: 03.34. uur. Bedankt voor uw reactie.

JP op 03-02-2017 16:54

@Hubert Luns op 03-02-2017 08:47

Bedankt voor jouw bijdrage, (ik word er niet vrolijk van) maar het maakt veel duidelijk en laat geen twijfel bestaan over hoe de toekomst zich onomkeerbaar ontwikkeld.

allangwakker op 03-02-2017 18:20

Xander :  In Uw reactie in het Rood,  aan Bruce op 21.32 u :

Toen de vluchtelingen geronselt werden, aan het begin van de migrantenstroom ( in 2015 sept )  Kregen ze geld van de firma Soros.  Gezinnen kregen het dubbele van de eenlingen, als ik me niet vergis waren dat bedragen van 2500 a 5000 euro !  Men hoefde dus geen  `spaargeld ` te hebben, want die vluchtelingen-stroom Moest  van hogeraf op gang komen.  Over de Iphones ( die ze ook Kregen )  kan ik het volgende vertellen : Dit zijn geen Iphones die wij `normale ` mensen in het dagelijks gebruik hebben ! Dit zijn Iphones  Speciaal gemaakt met Speciale  Apps er al reeds op ! 

Via deze Apps, kan men onderweg : a.  hulp-posten bereiken  b.  route-kaarten bekijken hoe ze moeten lopen  c.  telefoonnummers aanwezig van de meest beschikbare instanties die je maar kunt verzinnen,  wanneer je onderweg aan de wandel bent.  Er waren ook gidsen ( getypt )  uit gedeeld...die zijn Zelfs  gevonden door sommige journalisten,  nadat sommige vluchtelingen ze hadden weggegooid,  zo is men daar achter gekomen.  Hoe deze situatie Nu is, is mij niet bekend,  inmiddels zijn we anderhalf jaar verder,  maar omdat de migranten-stroom nog niet gestopt is, ben ik niet verbaasd als dit alles nog hetzelfde is.  De vluchtelingen krijgen Alle Denkbare Hulp,  je kan het zo gek niet verzinnen.

Heeft u een bron ? Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 03-02-2017 18:52

@Jean: 15.54. uur. Zo is het Jean.

Rebellio op 03-02-2017 19:39

Een artikel op de EO site!

“…Wat vond je het meest indrukwekkend? “Dat deze christenen in feite geen enkele hoop meer hebben. Wij spreken vaak over geloof, hoop en liefde, en we benadrukken dat we een God van hoop hebben. Nou, ik zag echt wel dat ze in Irak gelovig zijn. Maar waar is hun hoop?... Iedereen, niemand uitgezonderd, zegt: ‘In iedere moslim zit de kern, de mentaliteit, het zaad van Islamitische Staat.’ En dat beweren ze niet vanuit een bepaalde felheid, of strijdbaarheid.” … zij zeggen: ‘Kijk naar ons, léér van onze geschiedenis en van onze situatie. Onze geschiedenis leert dat er in de islam geen ruimte is voor andersdenkenden.’ …..Een Nederlandse vrouw, die al jarenlang in Irak werkt, zei: ‘De islam kent geen genade.’ En je voelt dat dit waar is voor deze christenen. En dan kom je terug in Nederland, en dan lees je over de ‘muslim ban’ in de Verenigde Staten en hoe wij daar tegen te loop gaan. Dan voel ik vooral verlegenheid bij mezelf: ik weet niet goed wat ik hiervan moet vinden….” http://www.eo.nl/geloven/nieuws/item/elke-iraakse-christen-waarschuwde-ons-de-islam-kent-geen-genade/

 

Rebellio op 03-02-2017 21:09

Ik wil het heel graag herhalen wat de Mod. aangeeft: @Allangwakker, heeft u daar een link van naar een bron, want daar zou ik meer van willen weten...

allangwakker op 04-02-2017 00:10

Mod en Rebellio :  ik ga meteen zoeken,  heb onlangs mijn computer opgeschoond en 7000 artikelen verwijderd, want het liep de spuigaten uitm  maar ik vind ze....komt !

Waaaarom  denk je, dat er de laatste 3 a 4 jaar   2 3 0   journalisten zijn vermoord,  uiteraard hebben wij de meesten nooit gekend, het komt maar een enkele x in het nieuws, bij Bekende journalisten bijvoorbeeld ! Maar van de rest, die  `veld-werk ` doen, en die iets naar buiten willen/wilden brengen en 0 op rekest kregen of een kogel,  Daar hoor je niks van.  Dit is een zeer trieste zaak en tegenwoordig een zeer gevaarlijk beroep !

Heeft u een bron over die 230 journalisten ? Mod.

allangwakker op 04-02-2017 02:35

https://www.google.nl/?gfe_rd=cr&ei=LSqVWOCWLqmK8Qfev7voBA&gws_rd=ssl#q=journalisten+vermoord+in+de+laatste+jaren&start=10

Eerst die journalisten :  ( is nog verschrikkelijker als ik dacht,  230 klopt dus niet,  zijn er veel meer !!!)

Ik had gegoogled, omdat ik het artikel niet meer had :  `journalisten vermoord in de laatste jaren `

Zoals je ziet :  Ik hoefde niet eens  individueel de artikelen van Google aan te klikken,  je ziet onmiddellijk op de eerste googlepagina alle getallen al staan  ( niet te geloven )

Een opsomming van die  eerste pagina :  in een nette opsomming van mij....

In de afgeopen 10 jaar  8 2 7   (  Wow !)

In 2013  :    7 0

In 2015  :  1 1 5

In 2016  :     9 3

Met alleen al in Mexico  in de laatste 9 jaar :  5 6  !  ( pagina 2,  verder ben ik niet gegaan )

Bovenaan de eerste pagina staat :  Elke 5 dagen  wordt er 1 journalist vermoord

Jongens, dit gaat nergens meer over, dit is  In en In  triest, erg verdrietig !

allangwakker op 04-02-2017 02:48

https://www.google.nl/?gfe_rd=cr&ei=tTCVWMrlIpPZ8AfT_6_oBw&gws_rd=ssl#q=vluchtelingen+hadden+speciale+apps+op+smartphones

Hier die van de apps op de smartphones, zelfde als net,  weer gegoogled :  `vluchtelingen hadden speciale apps op smartphones `

( ik kan maar 1 link geven per post, ..ik ga verder met deze link op onderzoek ) dus dadelijk volgt er meer

allangwakker op 04-02-2017 03:36

https://www.google.nl/?gfe_rd=cr&ei=izmVWPueFamK8Qfev7voBA&gws_rd=ssl#q=vluchtelingen+smartphones+soros+

weer hetzelfde :  Google :   `vluchtelingen smartphones soros `

Meteen Raak,  de bovenste, erg goed artikel, zeer uitgebreid met veeeeel linken !

wanneer je het artikel hebt gelezen,  ga dan terug naar deze google-pagina en tiep desnoods weer deze 3 woorden in, want er is ontzettend veel over te lezen ! Slapend Nederland wordt langzaam wakker, en is dit niet veel interessanter dan de wereld flipt door of gekke jinek ??? Zonder `weten ` overleven we deze bizarre wereld zeer zeker niet !

De Terugkeer op 04-02-2017 07:23

Ho ho, he he...wacht eventjes...Ik wil geen oorlog, net zo min als mijn kennissen, vrienden, familie en buren...laten we dus wel eventjes met z'n allen ons uiterste best gaan doen, liefde en warmte te gaan verspreiden en niet zomaar Ons lot gaan afwachten en achterover gaan zitten met het idee: "Tja, die voorspellingen komen wel heel erg dichtbij...zal het inderdaad zo gaan zijn, op korte termijn?"...lieve mensen, dan roeptoeter je de hele ellendige bende 'juist' over een ieder af.

Ga nu aan de slag.

Betrek zoveel mogelijk mensen erbij...het is heel erg moeilijk en je moet hier een uiterst sterk geloof voor hebben (je vertrouwen wordt hiermee ook op de proef gesteld...zit dit uit). Gezonde twijfel over 'hoe' al die anderen te bereiken, is logisch...zie ook mijn twijfels hier op het forum: zeer menselijk, maar het is nu of nooit en de tijd noopt tot aantreden...gebruik het werkelijke geloof (vanuit het hart alleen, die eeuwige verbondenheid dus) als tool...

We moeten het 'nu' doen.

René van Zalk op 04-02-2017 13:33

@Allangwakker,  Ik wil ook graag de onderste steen boven hebben + alle namen van de vermoorde personen.

Marian op 04-02-2017 13:51

Het ligt niet alleen aan de Islam of aan de USA. Kijk naar de verkeerde elementen in eigen land en in Europa. Machten en krachten binnenuit Europa maken alles kapot. En Wilders is verder ook geen heilige. Hij demoniseert teveel de Islam en dat gaat natuurlijk dan botsen. De haat zit aan beide kanten, niet alleen aan de kant van de moslims. En waar blijft nu de oproep hier tot gebed? Is dit geen christelijke of katholieke site? Wat is dit dan?

allangwakker op 04-02-2017 15:43

De Terugkeer om 07.23  en Rene van Zalk om 13.33 :

Precies,  daarom is het zo irritant dat er nog steeds mensen zijn die 16 uur per dag, vanaf dat ze uit bed zijn op die domme smartphones bezig zijn, met  Gamen,daten.Chatten en Gokken, .  D a t is het enige wat ze kunnen,  en Fake-nieuws volgen op de TV vanaf de bank. Het wordt nu tijd, dat al die mensen 1 uurtje tussendoor, 1 uurtje maar,  onderzoek doen op internet.

Gebruik het internet waar het voor is :  om te leren en te weten,  en doe eens wat minder Domme spelletjes.  Maar ja...inmiddels weten we hoe dat is gekomen, door de vaccinaties  (  bij een al 23 Voordat  ie 4 jaar is, verdeeld over een stuk of 10 prikken )  Die prikken met die rotzooi erin, hebben er voor gezorgd dat de  Hersenen een lage cappiciteit hebben en het volk Dom houden en ongeinteresseerd ! De ouderen onder ons, merken dit heel gemakkelijk en duidelijk, aan de generatie van 20 tot plusminus 35.  En daarom is het onderwijs naar de kloten gegaan !  Maar dat was toch de bedoeling ?  Nou ,  dat is gelukt Overheid  100 punten ! Ga vooral door met prikken.  Donald Trump is ook zwaar tegen vaccinaties,  en ik ben blij dat hij daar wat tegen gaat doen. Let maar op.

 

Beste allangwakker: gelieve geen hoofdletters te gebruiken,aangepast, zie siteregels. Mod.

De Terugkeer op 05-02-2017 00:35

Beste @allangwakker op 04-02-2017 15:43

Even een stukske filosofie...omdat het 'moet'!

Ik weet wat u met die fanatieke woorden en schreeuwen uit het hart wilt zeggen en dat de wereld van 'die velen om ons heen' is verknipt geraakt...ik noem dat zelfs 'buiten de werkelijke werkelijkheid 'om' leven', maar het punt is: 'zij' zien dit totaal niet zo...en welke tools hebben 'wij' en andere 'wijen', nog in huis, in de hoge hoed, dit hardnekkig (wel of niet gevaccineerd maakt me even niet uit in deze) gepeupelte te bewegen richting het werkelijk ware, zijnde: medemensenliefde en werkelijke tolerantie en geen slinkse schijnvertoningen, die uiteindelijk slechts in eigen voordeel uit zullen pakken. 

Hoe mooi zou het niet zijn als 'alles' dat je doet, in het teken van de ander en dus 'ons' en 'wij' zou staan, want voor die ander zijn wij ook weer 'een ander', toch? 

Het goede zal uiteindelijk het kwade overwinnen...alleen het duurt even (zwaar understatement). Tis een cliché, maar ook cliché's hebben vaak een oorsprong in het ware.

Verberg te vuur en te zwaard die waarheid en je laat geen rust en overzicht en werkelijke liefde in het hart komen.

Verdedig te vuur en te zwaard de waarheid en wordt een nog mooier mens...we hebben allen dezelfde roots en ook dezelfde tools.

De waarheid is nooit terug te vinden in techniek, nooit terug te vinden in 'alles' buiten onszelf om, zolang we ons hart ontzien.

Gamen, chatten, house-parties, gokken, misbruik en gebruik, noem het maar...eenzijdig leven dus, maar wel 'hun' werkelijkheid...er zijn er nu veelteveel en 'nog' steeds meer die achter elkaar aanlopen, één grote kliek (gaan) vormen...een kliek van doorgaans slecht uitontwikkelde wezens, met een wereldbeeld van hier tot aan de koelkast, niet verder dan 'hun' veilige wereldje.

Conclusie, beste @allangwakker: wat angst al niet kan doen met onze medemens...begrijp je? Angst, vriend, gewoon simpelweg angst...dat is wat de meesten van hen (misschien onderdehand wel ruim 70% van de gehele bevolking van een willekeurig westers land?) terughoudt, het werkelijke liefdevolle leven aan te gaan.

Laten we ons toch maar niet 'te'veel distanciëren van deze medemensen...daar zijn we zelf uiteindelijk ook helemaal niet bij gebaat. Het is allemaal heel complex, ik begrijp dat en de hoop is er toch op gevestigd, heel langzaam, juist 'hen' te bereiken en een paar % terrein terug te winnen...de rust in die ander moet wederkeren.

Wellicht is er nog wat tijd voor, dit te bereiken, misschien hebben we nog wat respijt. Beter dan 'spijt' later, omdat 'we' niets gedaan hebben. En dan heb ik het egnie over pappen en nathouden, maar over een meer rechtsrealistische aanpak: voor het blok zetten.

Maar daar hebben we 'durf' voor nodig. En in feite weet deze, versneld in volume toenemende, groep, 'zelf' precies waar de angel zit. Het is een versneld proces van een stuske chemie in de hersenen, die het alledaagse voor 'hen' totaal anders zou kunnen laten worden, zodat ook 'zij' op een dag hun tranen de vrije loop laten, tot inkeer en inzicht komen en vanuit dat belangrijke moment in 'hun' bestaan, aktie gaan ondernemen: de energie die zij eerst gebruikten om te vluchten in hun materie, in hun veilige wereld, is omgezet, precies de goede kant op...mag ik veronderstellen dat het zo simpel zou kunnen zijn?

Ik denk, heel simpelweg, dat het volk, van Europa, van Nederland, van de westerse wereld als geheel, weliswaar nu één kant wordt op bewogen, het gebeurt massaal. Maar ik weet gewoon zeker dat dit niet de 'juiste richting' is. Al zowat 30 jaar lang voel ik dit...en nu, in mijn 51e levensjaar, heb ik het wrange idee, dat we er met z'n allen niet genoeg aan getrokken hebben...de kar dendert met volle vaart het dal in en toch moeten we proberen, de boel te waarschuwen, te vertragen...al is het alleen maar voor ons eigen geweten en wie weet: het Oordeel dat ooit zal komen.

Ondergang van een rijk...ja, wellicht.............maar vooral geen zin in ook! Voorkom, dat een grote groep depressieven straks alleen nog maar 'meer' gaat samenklonteren en zich derhalve steeds meer zal gaan laten aansturen door de elite. Dat gouden kalf mag nooit meer worden opgericht.

Cheers op alle goedbedoelende medemensen!

allangwakker op 05-02-2017 02:06

De terugkeer om 15.43 :  Geweldig stuk ! ....`met een wereldbeeld van hier tot aan de koelkast `  ik had het niet beter kunnen verwoorden, heb hier echt hard zitten lachen LOL  (  schreeuwen,  is  trouwens  n i e t  wat ik bedoel met mijn hoofdletters hoor,  dat anderen dat vinden moeten ze zelf weten, ik bedoel daar alleen maar mee `om de nadruk te leggen op een woord !  Maar ik zal `t niet meer doen,  dit is al reeds lang inderdaad, een mijnsinziens `verkeerd ` begrepen fenomeen,  en hier op deze site ben ik niet de enige die dat doet er zijn er meer. Maar dit even terzijde )  Houseparties heb ik niet genoemd trouwens, en daar was ik een half jaar geleden nog.  Ik behoor geenszins tot de  `ouderen ` die U in gedachte heeft, want dan zit U er flink naast. Dat ik die smartphones  v e r f o e i , heeft niets met mijn leeftijd te maken overigens,  maar  w e l  met wat ik erover weet :  en dat is nogal wat,  hier dan maar even een opsomming

a. verslaving om de hele dag tussendoor op dat scherm kijken  ( is ook zeer slecht voor je ogen )

b. dit apparaat verwijderd mensen sociaal van elkaar ( je hebt wel contact maar je ziet elkaar niet echt, anti-sociaal dus eigenlijk )

c.  Ook steeds meer ouderen hebben er al een, om er toch maar bij te horen, en steeds meer kinderen worden op het e n o r m e gebruik van dit `bijbelse beest ` ( zie openb v joh )  niet meer getemperd in het gebruik, want :  ze hebben er zelf ook een....tja waar blijf je dan ?

d.  Wat de m e e s t e  mensen, niet weten :  is dat deze smartphones  n i e t  u i t g e v o n d e n  z i j n  voor het gemak van het volk !  ...Om elkaar te bellen, te berichten, te fotgraferen  enz. enz.  maar :

om misbruik te maken van U,  om U te controleren,  om te weten waar U bent, om te weten met w i e  U omgaat,  om te weten w a a r U koopt,  om te weten wat en waar U betaald, om te weten welke plaatsen / winkels U bezoekt, om te weten hoe U er uit ziet en Uw kennissen en vrienden, om te weten hoe Uw huis eruit ziet, en hoelaat U naar bed gaat en opstaat, en met  w i e U naar bed gaat en waar,  alles maar dan ook echt alles wordt zeer  s t r a t e g i s c h  in de gaten gehouden en opgeslagen. 

Gohhh....waar zou dat nou voor zijn  ???  Zou het soms kunnen, dat d a t  in de zeer nabije toekomst, `bepaalde instanties ` wel heel erg van pas komt ???  Of dacht U  e c h t  dat men die apparaten aan U verkocht,  zomaar ....om mee te bellen ?  Voor Uw  gemak ?  Dacht U dat echt, ja  ?

okee,  goed,  prima,  ik durf rustig in alle eerlijkheid ( en dat ben ik ! )  te beweren,  dat U een moord-wapen in handen heeft,  16 uur per dag.  Maar misschien denkt U dat ik overdrijf,  dat is ook prima... maar mijn inzicht gaat verder als de koelkast,  en daar om was mijn vorige post bedoeld als `waarschuwing ` ,  n i e t om dat ik ouderwets zou zijn.  Goed stuk, Terugkeer.

De Terugkeer op 06-02-2017 05:45

Dank voor uw spontaniteit en compli's, @allangwakker!

Ik ben overigens ook al heellangwakker, als het gaat om de nieuwe tijden en ouderwets is juist iets moois, omdat er degelijkheid van uitgaat, rust, overzicht en inzicht, gevoel en medemenselijkheid. Bij deze verwijt ik u ook helemaal niets...tis maar hoe u het geschrevene zelf opvat. Waarschuwen is alleen maar heel goed en is iets wat wij allen zoveel mogelijk zouden moeten doen.

Ik gebruik mijn oude Nok*a een paar keer per dag: wekker en agenda, af en toe een smsje...heb al een tijdje een i-*hone, maar nog niet geïnstalleerd...fanatiek hè?

Heb de tablet en smartphones van beide ouders al afgetaped toen niemand hier nog van wist (nee, ik heb geen schizofrenie, maar een beetje vooruitdenken en -kijken kan geen kwaad☺).

Deze tijden zijn helaas doorspekt van ge -en misbruik, gericht op die ander, de schijnbaar onschuldige ander...want wat is 'onschuldig', als we allen zondigen waar we bij staan...ga u zelf maar na: hoe vaak is het niet zo dat je denkt: Ïs dit eigenlijk wel koosjer, wat ik nou geflikt heb, of fout gekletst heb over die ander...etc, etc. Om zondenvrij te kunnen leven, kun je niet leven. het is onlosmakelijk verbonden met ons menszijn, maar er zijn ethische grenzen en die 'moet' je ontdekken of anderen hiervoor waarschuwen..dat mag en dat moet zelfs. Maar ja, in dit ego-tijdperk is het wel heel moeilijk, niet, als een narcist, alleen en slechts aan jezelf te denken...de maatschappij dringt het ons zelfs op.

Affijn...een nieuwe dag.

allangwakker op 06-02-2017 19:22

http://www.mecero.nl/

De Terugkeer om 05.45 :  Ooohh  dus U heeft ook nog een oude Nokia ?  Hahaha  dacht dat ik de enige was ! Ik ken inmiddels verder niemand meer, die zo `n ding gebruikt.

Nou....dan heb ik  g e w e l d i g  nieuws voor U  :  Wat bijna niemand weet,  z e  z i j n  n o g  t e   k o o p !!! Op deze website in de link.  Ik ben op deze website van hun, al veeeele jaren klant, ik heb denk nu de 5e of 6e Nokia vorig jaar nog een nieuwe bij hun aangeschaft,  maar omdat ik er  z e e r  z u i n i g meer omga, ligt  d i e  nog steeds keurig in de nieuwe doos te wachten.  Dat ze nog steeds te koop zijn, komt omdat in het verleden, de winkels hun overtollige voorraad steeds naar mediacentrumrotterdam hebben gebracht ( mecero dus ) ze worden daar of splinternieuw of gereviseerd  w e e r  v e r k o c h t  !  Je kunt ze dus nog steeds gewoon bestellen voor weinig geld, paar tientjes !  Maak van die website een bureaublad-icoontje aan, dan vergeet U nooit hoe die heet.  U kunt bestellen w e l k e U maar wilt,  van elk merk,  kijk maar aan de linkerkant-kolom.  Heb ik U  b l i j  gemaakt ???

( er is nog een ander belangrijk voordeel, van een oude Nokia :  Je kunt het voorfrontje van de batterij  scheiden...wanneer je dan vervolgens de a p a r t e   d e l e n  , in 2 lagen z i l v e r p a p i e r  verpakt, dan ben je  n i e t  traceerbaar, dit  k a n  in de zeer nabije toekomst Uw leven redden.  De moderne smartphones hebben die mogelijkheid niet,  of zeer moeilijk.  E l k e  telefoon, ook de oude nokia  blijven namelijk traceerbaar, ook al staan ze u i t  of  s t i l .  Dit komt omdat er een  `transponder ` in het batterijgedeelte zit die ervoor zorgt dat U altijd traceer bent  ook in de uit stand.  Omdat de smartphones zeer moeilijk te scheiden zijn in 2 delen,  blijven die altijd traceerbaar ! In diverse vermissingszaken is dit al naar voren gebracht - kris en lisanne bijvoorbeeld  -  maar de `opsporingsinstanties ` doen hier niets mee,  omdat men speciale toestemming nodig heeft, om die `transponder ` uit te lezen !  D i t  wordt  w e l  gedaan bij terroristische zaken, maar  n i e t  bij g4ewone vermissingen ! ....Z u u r  en  achterlijk,  vindt U niet  ? ) tja, we leven ook in een bizarre tijd, waar  `logisch denken ` een zeldzaamheid is )  Wanneer je je dus met een oude Nokia en de aparte delen in zilverpapier, voor eventueel gevaar, dan kun je die altijd meenemen, en eventueel op de veilige plek, weer in elkaar zetten ( of niet ) die mogelijkheid is voor smartphones  n i e t  aanwezig dus,  zij kunnen  `m  wel  u i t  zetten, maar hebben vrijwel geen mogelijkheid bij haasten, om `m  uit elkaar te halen.  Gemiste oproepen,  krijg je wanneer je je Nokia weer in elkaar zet op de veilige plaats, gewoon weer binnen zodra die  weer  contact maakt met een GSM-punt.  Bij deze veel plezier en succes

kees op 08-02-2017 15:17

Misschien is dat zo gek nog niet, wellicht zijn  we beter af dan met het kapitalisme wat volgens mij nog\veel erger is dan een burger keizer.

De Terugkeer op 10-02-2017 22:36

Haha, beste @allangwakker...u loopt over van energie...aan uw batterijen kan het absoluut niet liggen!

Een midweekje er tussenuit geweest...was zeer fijn. Zouden de desbetreffende instanties mij hebben gevolgd? Wellicht...maar ja, prettig toch, als er ergens, in een bunker in een verlaten woestijn, een menneke mijn leven en de daarbij behorende bewegingen volgt? Heeft iets romantisch.

Bedankt voor de tips.

allangwakker op 11-02-2017 02:06

De Terugkeer 22.36  :  welkom terug, fijn dat `t  fijn geweest is !  Jaja,  tuuuuurluk bent U gevolgd ! Al vanaf  dat U de voordeur uitging....hahahahahaha

Oma op 11-02-2017 06:14
allangwakker op 04-02-2017 15:43
Aan te raden ivm vaccinatie: de documentaire Vaxxed waarin het bedrog van CDC aan de kaak wordt gesteld en het verband tussen het samengestelde vaccin BMR en autisme bewezen wordt. Uiteraard wordt het verspreiden van deze docu op alle mogelijke manieren verhinderd maar....ook te bekijken via Kodi..;)  Mogelijk scenario als je even verder denkt: de zombies die zo gemaakt worden van gezonde kinderen kunnen als proefkonijn gebruikt gaan worden om een implantaat in de hersenen te testen (uiteraard om te 'helpen' of ze te 'genezen') voor totale mindcontrol...een afstandsbediening als het ware....de gruwel, het lijden, de pure waanzin/kwaad en horror - dit sterkt het vermoeden dat er mensen of beter 'dingen' zijn die geen greintje 'goed' in zich hebben...in elk mens zit iets goeds? Nee dus...
De Terugkeer op 11-02-2017 14:39

@allangwakker 15:43     Hopelijk was het een mooie en lieve vrouw!!! Op een dag ontmoet ik haar dan misschien...tof!

allangwakker op 11-02-2017 16:02

Oma om 06.14 :  Bedankt !  Ga ik opzoeken,  want er is veel meer aan de hand als mensen denken !  Ook nu, op  d i t  moment is er op Nat.Geo een documentaire op, die duurt tot 18.00 uur. Over de w.o.2 en het gebruik van drugs op soldaten plus bijwerkingen. Zeer interessant. En ik heb er ook een vermoeden van dat dergelijke drugs d a d e l i j k  weer gegeven gaan worden, aan de immigranten die ons moeten gaan overspoelen hier in Europa, ik verwed er alles onder !!!  Kijk op Nat. Geo  n u ,  en combineer de zaken van toen en nu, belangrijk.

allangwakker op 11-02-2017 16:11

Allen :  Uiterst leerzaam n u op Nat Geo, over drugs en andere interessante zaken over de  w.o.2. Dingen die wij ook moeten weten in combinatie van de`komende w.o.3  !  Kijken !  Duurt tot 18.00 uur,  mogelijk herhaling vanavond ?  Dat doen ze wel ooit, maar dat weet ik niet op dit moment. Kijk

Ike op 11-02-2017 19:38

@allangwakker op 06-03-2017 09:22

http://www.computerstunt.nl/onderdelen/mobiele-telefoons/

Omdat je kennelijk teveel betaald. Wat je zegt over ' veilige' telefoons klopt niet. Elke telefoon is traceerbaar. Zonder unique identifier zou je anders geen verbinding kunnen leggen. Naast dat je de GPS uit kan schakelen, leg je een verbinding met telefoonantennes op de gebouwen. Door interpolatie weet men waar jij bent met jouw telefoonnr.

Elke telefoon heeft een DMAC adres voor het internet, net als computers, tablets en routers dat hebben. Als je een extra router wilt plaatsen of een extra modem kan je dit DMAC adres kopieeren, hackers doen dit ook. Zo kunnen zij doen alsof jij ergens totaal anders bent en daar met jouw telefoon iets heel fouts doet. Zij kunnen zo ook al je informatiebronnen leeg trekken en opslaan en veranderen. Ook het veiligheidsapparaat kan dit doen en combineren met vage beelden waar iemand op staat die er precies zo uitziet als jij ...

Ze kunen ook aantonen dat jij je bankpas nog hebt gebruikt en je geld hebt opgenomen met zulke beelden bij een ATM, terwijl jij zeker wist dat je die dag niks hebt opgenomen of ziek op de bank lag en je alleen je bankpas een maand geleden een dag niet op zak had. Je bankpas is maar een stukje plastic met een stukje oude digitale informatie, die ook gekopieerd kan worden.

Sorry, maar er is geen echte veiligheid. Er is alleen een schijnveiligheid en een veiligheidsapparaat gevuld met ex crimineeltjes waar iedereen zijn baan verliest zonder criminelen, waartegen zij, jou moeten beschermen. LOL

Elke SIM kaart moet je registreren met een bankpas en een ID. Elke bankpas is gekoppelt aan een ID en een BSNnr. Als je een ID aanvraagt en je de oude inlevert, kan je deze ophalen met een thermisch geprint kassabonnetje en vermelding van je geboortedatum. Als iemand dat doet die op jou lijkt met jouw geboortedatum, kan hij in feite alles doen wat jij ' veilig' achttte. Logo's zijn te dowloaden.

Van mij mag je heel lang doordromen over een veilig systeem, maar wat je zegt, klopt niet. Denk goed na wat er gebeurd is met aanslagen. Mensen zaten in een collegezaal met getuigen, terwijl hun ID werd gevonden bij een aanslag.

Ike op 11-02-2017 19:50

@allangwakker op 11-02-2017 16:02

Het word al gedaan en het is met elke oorlog gedaan. Nederland is rijk geworden door de productie in Ned Indie van cocaine dat gerafineerd werd op de Nassaukade in Amsterdam in een fabriek. Het werd gegeven aan soldaten in WO1 van beide ijden, zodat ze opstonden uit de loopgraven. In Irak werd er Crystal Meth gegeven. In elke oorlog word er drugs gegeven aan de soldaten om alert te blijven.

In Syrie is het Captagon, een soort speed waarvan men ook heel geil word. Ongelofelijk toch, dat het tuig de ene vrouw na de andere daar verkrachten en wrede moorden begaan...... (sarcasme modus uit)

Om de soldaten en slachtoffers na een conflict te helpen werd hun in het verleden LSD of Extacy gegeven door psychiaters.

Strijd tegen drugs door een regering? Laat mij niet lachen..........

Ike op 11-02-2017 19:50

@allangwakker op 11-02-2017 16:02

Het word al gedaan en het is met elke oorlog gedaan. Nederland is rijk geworden door de productie in Ned Indie van cocaine dat gerafineerd werd op de Nassaukade in Amsterdam in een fabriek. Het werd gegeven aan soldaten in WO1 van beide ijden, zodat ze opstonden uit de loopgraven. In Irak werd er Crystal Meth gegeven. In elke oorlog word er drugs gegeven aan de soldaten om alert te blijven.

In Syrie is het Captagon, een soort speed waarvan men ook heel geil word. Ongelofelijk toch, dat het tuig de ene vrouw na de andere daar verkrachten en wrede moorden begaan...... (sarcasme modus uit)

Om de soldaten en slachtoffers na een conflict te helpen werd hun in het verleden LSD of Extacy gegeven door psychiaters.

Strijd tegen drugs door een regering? Laat mij niet lachen..........

Oma op 12-02-2017 02:19

@Ike en allangwakker: dat soldaten onder drugs zitten is denk ik voor een normale mens goed te begrijpen want hoe kun je anders als méns zulke gruwelijke beestachtigheden begaan?

Reportages te over van bijv vietnamveteranen en hoe erg hun toestand is, vooral geestelijk....tegenwoordig gebeurt dit vooral nog geraffineerder. Een telkens weerkerend patroon: met leugens en bedrog worden mensen vanalles wijsgemaakt zodat ze maar zouden instemmen om vrijwillig zichzelf schade te laten berokkenen en als ze er al achter komen dan is het reeds te laat.

Smerige politieke spelletjes, ontsproten uit duivelsbreinen...

Herinner jullie dat bij de inval bij terroristen in Verviers en ook in Parijs injectienaalden gevonden werden en vast ook drugs...natuurlijk zitten vele van die would-be terroristen om te beginnen al in het criminele drugsmilieu..

Ike op 12-02-2017 16:25

@Oma op 12-02-2017 02:19

Het is zeker kwaadaardig. Maar ik weet niet of er ook bewijs word vervalst als men injectienaalden vind bij invallen. Het is hetzelfde als identiteisbewijzen vinden van daders op de plek van een aanslag. Wat is vals- of nepnieuws en van welke partij komt het?

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl