HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trumps vijanden proberen in Oekraïne alsnog oorlog met Rusland te forceren

Westerse globalisten saboteren Trump met hulp aan Al-Qaeda, NAVO troepen in Oost Europa, en escalatie Oekraïne – Brussel wil Rusland de schuld te geven van toekomstige financiële, economische en politieke instorting EU

 
Donald Trump en de Britse premier Theresa May verklaarden zeer tegen de zin van de elite in Washington en Brussel dat ‘het tijdperk van militaire interventies voorbij is’.

Trumps vele politieke vijanden, in zijn eigen partij aangevoerd door de neocon senatoren John ‘Obama’s asskisser’ McCain en Lindsey Graham, proberen op alle mogelijke manieren zijn beleid en presidentschap te saboteren, en schrikken daarbij zelfs niet terug voor het veroorzaken van een mogelijke (Derde Wereld)oorlog tegen Rusland. Begin dit jaar vlogen de twee ‘deep state’ topfiguren naar Oekraïne, waarna het Oekraïense leger onmiddellijk zijn verwoestende offensief in de Donbass regio hervatte. De intenties zijn duidelijk: Trump zeer tegen zijn zin opzadelen met een militaire escalatie en mogelijke oorlog met Rusland, die Europa opnieuw –en deze keer definitief- in puin zal achterlaten.

 

De nieuwe Amerikaanse president wordt met name gehaat door het Westerse establishment, omdat hij het nieuw leven ingeblazen vijandbeeld van Rusland wil doorbreken, en juist wil gaan samenwerken met zijn Russische collega Vladimir Putin om een permanente oplossing voor Syrië te vinden, en gezamenlijk ISIS te vernietigen.

Dat is zeer tegen de zin van de elite in Washington en Brussel, en met hen van het militair-industriële complex, dat miljarden hoopt te verdienen door de aangekondigde hogere defensie uitgaven van de lidstaten van de NAVO (inclusief Nederland), en als het even kan door een rechtstreekse militaire confrontatie met de Russen.

Sabotagepoging: Doorspelen info aan Al-Qaeda

De zo goed als zeker eerste sabotagepoging was het doorspelen van geheime informatie aan Al-Qaeda over een special forces operatie in Jemen. De Amerikaanse soldaten liepen daar vervolgens in een duidelijke val, wat tot de dood van één commando en 25 burgers leidde. De propagandamedia waren er als de kippen bij om Trump de schuld te geven van deze burgerdoden, terwijl ze eerder geen woord vuil maakten aan de circa 1 miljoen mensen die de afgelopen 8 jaar dankzij Obama’s agressieve militaire expedities de dood hebben gevonden.

Oekraïne gebruikt als pion voor toekomstige oorlog tegen Rusland

De door de regering Obama en de CIA op touw gezette staatsgreep in Oekraïne, en het aan de macht helpen van het huidige illegale fascistische regime in Kiev, is bij uitstek geschikt om de toenadering tussen Trump en Putin te torpederen. Het ten koste van vele mensenlevens en verwoestingen gaande houden van dit opzettelijk gecreëerde conflict wordt tevens als excuus gebruikt voor een immense militaire opbouw van de NAVO in Oost Europa, wat bedoeld is om een Russische militaire reactie uit te lokken, zodat het Kremlin valselijk de schuld kan worden gegeven van het uitbreken van de volgende wereldbrand.

Zeer kwalijke rol Europese Unie

Federico Pieraccini schrijft voor The Strategic Culture Foundation dat ook de Europese Unie hier in zeer kwalijke rol in speelt. ‘De EU houdt zijn zichzelf in de weg staande beleid vol door zich op het buitenlandse beleid te focussen... Het is nu nog duidelijker dat de leiders van de Europese Unie, en vooral die in Duitsland en Frankrijk, alle intenties hebben om de richting die door president Obama werd ingeslagen te blijven volgen door een zinloze confrontatie met de Russische Federatie te zoeken, in plaats van een verstandige toenadering.’

‘Brussel zoekt buitenlands excuus voor instorting falende EU’

‘Europa blijft maar vasthouden aan falend economisch en sociaal beleid dat tot het bankroet zal leiden. Buitenlandse situaties worden daarbij als afleiding en excuus gebruikt. De gevolgen van deze koppige pogingen zullen onvermijdelijk nationalistische en populistische partijen aan de macht helpen, zoals ook in de VS en andere landen is te zien, wat zal eindigen in de vernietiging van de EU,’ vervolgt Pieraccini.

‘Voor de deep state in de VS heeft deze tactiek een dubbel effect: het voorkomt een goed functioneren van de EU, en het bemoeilijkt aanzienlijk iedere toenadering tussen de EU en Rusland. Gezien de huidige EU elite lijkt deze laatste strategie almaar meer onomkeerbaar te worden. In dit opzicht heeft het Verenigd Koninkrijk zich dankzij het Brexit los geworsteld, en is begonnen met het langzaam herstructureren van zijn buitenlandse prioriteiten, in nauwe overeenstemming met Trumps isolationisme.’

Trump en May: ‘Tijdperk van militaire interventies is voorbij’

De Britse premier Theresa May kondigde na haar bezoek aan Trump in Washington al aan dat ‘het tijdperk van militaire interventies voorbij is. Londen en Washington zullen niet terugkeren naar het mislukte beleid dat in het verleden heeft geleid tot de interventie in Irak, Afghanistan en Libië.’

Hoewel Trumps harde taal tegen Iran en Noord Korea anders doet vermoeden, is de situatie elders wel degelijk aan het normaliseren. Syrië wordt rustiger, en de aanvankelijke dreigementen richting China lijken te zijn ingeslikt. Het is goed mogelijk dat Trump bepaalde retoriek gebruikt om de vele ‘war hawks’ om hen heen in Washington aan het lijntje te houden, en hij in werkelijkheid totaal niet van plan is om tegen wie dan ook een nieuwe oorlog te beginnen.

Lot van wereld hangt af van standvastigheid Trump

Volgens Pieraccini is Trump dan ook in staat om de ‘deep state’ te weerstaan, en zich te focussen op zijn ‘America First’ beleid, het weer voorop stellen van de belangen van de gewone man, en niet die van de globalisten, de inlichtingendiensten, het militair-industriële complex, en de vele lobby’s (Saudi Arabië, Israël, e.d.).

De komende maanden worden in dit opzicht cruciaal. Dan zal blijken of Trump bereid is om vast te houden aan zijn ingeslagen koers, of dat hij alsnog door de knieën gaat voor het door Obama/Clinton/McCain aangevoerde oorlogsestablishment. Het lot van de hele wereld zou hier de komende jaren wel eens van af kunnen hangen.


Xander

(1) Strategic Culture Foundation via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Een ander geluid op 25-02-2017 21:59

@ Lodewijk op 24-02-2017 14:07

Ik geloof nog steeds oprecht, dat een deel van de Syrische bevolking in opstand is gekomen tegen het regime van Assad. Net als bij vergelijkbare opstanden tijdens de Arabische lente. In de Arabische landen, die geen olie hebben en dus straatarm zijn, zit al decennia lang een diepe onvrede. Die onvrede hoef je niet te scheppen, die is er gewoon. Dat wordt ook bevestigd in uw linkje "Revolutionaries for hire". De zelfmoord in Tunesië van de straathandelaar Mohammed Bouazizi, die zichzelf in brand stak, is een feit. Daar kunnen we niet omheen. Die zelfverbranding was niet gepland. Die straatverkoper was ook niet ingehuurd door de CIA of door "Otpor". Het was wel de trigger voor de Tunesische opstand. Die opstand in Tunesië had vervolgens een domino-effect naar tal van andere landen.

Dat er vervolgens partijen zijn, die heel professioneel die opstanden in hun voordeel willen sturen geloof ik zonder meer ! De Arabische lente bracht opstanden in 21 landen. Zie onderstaande link. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Arabische_Lente

Ik geloof niet, dat dat allemaal in opdracht van de CIA gepland en georganiseerd was en dat Otpor voor dat doeleinde misbruikt is. Als er ergens een brandje is, dat de USA goed uitkomt, zullen ze dat zonder meer uitbuiten. Dat heeft het geval Syrië wel bewezen.

Dat het regime van Assad bommen gooit op haar eigen bevolking is eveneens bewezen. De Syrische opstandelingen worden simpelweg niet als "eigen" gezien. Ik heb het hier niet over de buitenlandse (Jihad) strijders in dat conflict, zoals: IS, Al Qaida, Al Nusra enz. Die vallen inderdaad niet onder de Syrische bevolking. 

Uw veronderstelling, dat er door Syrië niet op los gebombardeerd wordt om levens van familie, vrienden en bekenden niet in gevaar te brengen lijkt me een te mooie voorstelling van zaken. Bewoners van gebieden, die in handen zijn van de opstandelingen hebben gewoon pech. In geen enkele oorlog kan in civiele gebieden een onderscheid gemaakt worden tussen vijandelijke strijders en onschuldigen. Die kogels en bommen bestaan nog niet.

Daarnaast staan zowel Syrië als Rusland er niet om bekend om op een subtiele manier "collateral damage" (onbedoelde schade) te minimaliseren.

De bevrijdingsacties van Russen van hun eigen mensen, die gegijzeld waren in Moskou en Beslan, waren nogal van de botte bijl. Erg gericht op het uitschakelen van de terroristen. Als de gegijzelden het zouden overleven was meegenomen. Ik geloof daarom niet zo in de precisieaanpak van Russische bommenwerpers.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gijzeling_in_het_Doebrovkatheater_in_Moskou

Hoe Assad met de eigen Syrische bevolking omgaat kunt u hieronder lezen.

https://www.amnesty.org.uk/press-releases/syria-13000-secretly-hanged-saydnaya-military-prison-shocking-new-report

http://www.businessinsider.com/massive-and-systemetized-violence-the-un-just-released-a-horrifying-report-on-assads-human-rights-abuses-2016-2?international=true&r=US&IR=T

Goed; de VN en Amnesty zijn ook niet mijn favoriete organisaties, maar het zal niet allemaal onzin zijn.

20.000 doden in 1982 door Pa Assad betrof mannen, vrouwen en kinderen. Zullen niet allemaal terroristen van de Moslim Broederschap geweest zijn................... toch???

Lodewijk op 25-02-2017 23:21

Ik heb de informatie gezien. Dank.

Waar ik me op baseerde is de video over Otpor. Daarin zeggen enige leiders van die beweging o.a. dat ze een miljoen dollar hadden ontvingen voor het organiseren van de Oranje Revolutie in Oekraïne. 

De top man zegt dat de organisatie in tientallen landen bezig is opstanden te organiseren. (ik denk aan Oekraïne en Syrië b.v., inclusief met het inzetten van ingehuurde snipers in beide landen om er de regering de shuld van te geven, al doet waarschijnlijk Otpor dat niet direct zelf.) Dus voor mij is er weinig of niets spotaans aan die volksopstanden. De mensen worden gewoon opgestookt. Zoals enkele van onze EU politici ook deden op Maidan.

Dus voor het geval je hem even over het hoofd hebt gezien:

Journeyman Pictures: "Revolutionaries For Hire (2011)" https://www.youtube.com/watch?v=63zv2z5wcRo

Dat er van beide kanten geschoten is is duidelijk. Maar voor zover ik weet vallen bijna alle burgerslachtoffers in Oost Oekraïne. Er staan nogal was videos op YouTube van burgerslachtoffers in dat gebied. Hele dorpen platgebombardeerd, huizen uitgebrand, en in de steden ook een enorme shade aan heel veel flatsgebouwen, veell dode mensen op straat.

Andersom heb ik zulke beelden niet gezien. Dus van West Oekraïne. 

Overigens kan je links actief maken door ze even blauw te markeren en via ctrl+c op je klembord te zetten, dan verschijnt er een paneeltje waarin de de URL kan plakken met ctrl+v. Zo verschijnt hij dan als "levend" in je post.

Ik hoop net als ongetwijfelt ook jij dat de onlangs weer opgelaaide gevechten daar stoppen, en dat Kiev eindelijk Oost Oekraïne met rust laat, en de ultra-nationalisten tot bezinning komen, ze Oost Oekraïne een meer onafhankelijke federatie van Oekraïne laten zijn, zoals overeengekomen in de Minks akkoorden. Misschien dat Trump daar druk voor op Kiev kan zetten. Al gaat dat tegen de wil van de deep state NWO "elite." Die ziet helaas het liefst een groot militair conflict met Rusland. 

Lodewijk op 25-02-2017 23:38

Oeps, ik postte net ook wat voordat je bovenstaande post verscheen. 

Mogelijk heb je deze al gezien, maar zo niet:

"General Wesley Clark: Wars Were Planned - Seven Countries In Five Years" https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

De rest over al die opstanden kan waar of niet waar zijn, of gedeeltelijk waar en gedeeltelijk onwaar. Maar de hoofdzaak is het grote beeld, en dat schets die generaal heel duidelijk.

Als je het niet heel erg vreselijk erg vindt stop ik er mee van mijn kant. Eigenlijk ben ik meer geïntereseerd in wat ik b.v. onlangs las:

"Glorie zij aan jou voor altijd, machtige deugd, in welke ik me ondersteun. Ik heb niets, Heer, te zoeken buiten mijzelf, want u staat meer intiem tot mij dan ik tot mijzelf, en ik moet via mij gaan om bij u binnen komen."

~St. Johannes van Avila, Audi Filia, Hoofdstuk 64, §4.

Die genoemde deugd is de liefde van God, die zich dus dichterbij in ons bevindt dan wij tot onszelf.

Lodewijk op 25-02-2017 23:42

Als laatste van mij nog dit:

"13,000 Hanged by Syrian Government Debunked (Amnesty International)" https://www.youtube.com/watch?v=DfyZTM5OiUY

Lodewijk op 26-02-2017 09:55

Toch nog deze maar: tot 74,000 treinwagons met kolen is het aantal opgelopen dat West Oekraïne niet binnen mag komen van de ultra-nationalisten. Kiev heeft de noodstaat uitgeroepen:

"Maidan 2.0: 'Ukrainian nationalists provoking political crisis with coal blockade'" https://www.rt.com/op-edge/378608-ukraine-blockade-donbass-kiev/

Een ander geluid op 26-02-2017 11:10

Lodewijk op 25-02-2017 23:38

Het punt, dat ik probeer te maken is het volgende:

Je kunt het paard wel naar het water brengen, maar je kunt het niet dwingen om te drinken..............

Ik kan u kwasten en verf geven, maar ik kan u niet dwingen om te schilderen.

Ook geheime diensten en Otpor kunnen met veel geld en professionele technieken géén revoluties afdwingen, laat staan succesvolle.

Daar moet héél veel draagvlak voor zijn. 

U hoeft mij niet te antwoorden, maar beantwoordt aub voor u zelf de vraag; waarom slaagt de volksopstand in Oekraine wel en de coup tegen Erdogan in Turkije niet. Daarbij wil ik u in overweging geven dat de USA en EU heel graag van Erdogan afwillen. Dus geld geen probleem en de contactgegevens van Otpor hebben ze............

Daarnaast hoop ik, dat u zich realiseert dat dictators anders denken dan u en ik. Wij denken aan familie, vrienden en bekenden.

Dictators denken alléén aan zich zelf. Hebben maar een stelregel: Wie niet voor me is, is tegen me.............Mooi voorbeedje is Kim Jung Un, die zijn halfbroer laat vermoorden

Saddam Hoesein, met een gifaanval op zijn eigen staatsburgers. Omdat het koerden zijn

Hitler: Joden, homo's, gehandicapten. Dat waren allemaal "eigen" Duitsers

en................. Assad; omdat iedereen die niet voor me is, een terrorist is of de pech heeft dat zijn wijk, dorp, stad bezet is door terroristen

Zie hier de simpele logica van een nietsontziende dictator.

Lodewijk op 27-02-2017 16:58

Omdat u het me heeft bevraagd:

Via Victoria Nuland zijn er 5 miljard dollar aan diverse groepen in Oekraïne gegeven om er z.g. "democratie" te brengen. Op de achtergrond hier is het bekende logo een van de sponsors te zien:

"Ukraine Regime Change: Nuland Admits US Invested $5 Billion To "Assist" Democracy 13 Dec 2013" https://www.youtube.com/watch?v=dexrP27MMdU

Dat is 5.000.000.000 dollar. Daar kan je heel erg veel invloed mee kopen, inclusief bij de media. U kent het rapport van deze klokkenluider geworden oud Frankfurter Zeitung journalst?

"European media writing pro-US stories under CIA pressure - German journo" https://www.youtube.com/watch?v=sGqi-k213eE

En dat is slechts één van de vele door de VS betaalde journalisten. 

Zo wordt de massa klaargestoomd voor protesten die dan door dezelfde journalisten als "spontaan" worden bericht.

Ik heb nog geen een steekhoudend bewijs gezien dat Assad z'n eigen burgers laat vermoorden. Enkel beweringen van journalisten die zelf niet in Syrië zijn, maar zeggen het te hebben gehoord. Zelfs Amnestie International gaat af op berichten uit de hoek van z.g. "gematigde rebellen." Maar zelfs de meest "gematigde" groep FSA eetde  harten van hun slachtoffers, als een van hun leden zo trots op YouTube toonde. 

Nogmaals over Syrië:

Het land is zo seculier en bang voor de terrroristen dat de Syrische Moslims samen met de Christenen naar de kerk gaan om te bidden voor hun land en Assad.

Soms slipt er ook wel een eerlijk verslag door bij CNN zoals in een van de clipjes hieronder, al zeggen ze wel dat de rebellen haaste moeten maken als ze Assad willen verdrijven, daamee suggererend dat Assad een gevaar is voor de Christenen, terwijl die enkel die "rebellen" vrezen en just Assad steunen, al willen ze ook wel veranderingen. Maar die willen we in ons land ook, net als in alle landen mensen verbeteringen willen. En elke politicus die ook belooft.

In ieder geval zijn deze mense niet bang te worden gebombardeerd oor bommen van Assad, dat is duidelijk. Ze zijn enkel als de dood voor de z.g. "gematigde rebellen."

"Syrian Christians and Muslims together in the Church" https://www.youtube.com/watch?v=utemYtY3F_A

 "Christians in Syria live in fear" https://www.youtube.com/watch?v=PXrLykHS_go

Al Jazeera: "Syria's Christians live in fear" https://www.youtube.com/watch?v=SieYTLsWaEM

"Christians tells the TRUTH about Syria" https://www.youtube.com/watch?v=VbTolRyimp4

Hoor het hier ook van een Syrische Moslim zelf: 

RT: "Syrian Christians, Catholics, Orthodox and Muslims, with Bashar al-Assad and Syrian Army" https://www.youtube.com/watch?v=NBfcYXtLfxY

En over het beïnvloeden van de massa gesproken, vandaar werd bekend dat een documentaire over de Witte Helmen die opereren in de door terroristen bezette gebieden een Oscar heeft gekregen:

RT: "Documentary about Syrian 'White Helmets' wins Oscar amid allegations of terrorist ties" https://www.youtube.com/watch?v=ge3geoTjZNE

Om er ook even een anti-Trump, pro-immigratie spin aan te geven werd er tijdens de uitreiking gezegd dat de topman van de Witte Helmen de VS niet in mag door de boycot van Syrië door Trump. Terwijl de waarheid is dat die man al eerder toegang geweigerd is tot de VS -onder Obama- voor zijn banden met de terroristen:

"White helmets are wonderful, however its leader is suspect" https://www.youtube.com/watch?v=792ODrhwKkk

Zo werken de massa media en Hollywood...

Ik heb de bron van water aangewezen. Of u drinkt is aan u.

Lodewijk op 27-02-2017 18:29

PS:

Hoort u hier het antwoord op uw vraag waarom Maidan wel lukte, en in Turkije niet. In Turkije waren alle redacties van media die in oppositie waren tegen Erdogan alvervangen met zijn mensen. Janoelovits had dat niet gedaan in Oekraïne, dus die konden hem vrijelijk demoniseren, en deden dat ook. 

Deze onafhankelijke journaliste legt het precies uit hoe de NGO's en de media de massa constant hersenspoelen opdat ze zullen in stemmen met de agenda van de "elite." voor "regime changes" door het er uit te laten zien alsof die en die politieke leider in dat en dat land een wrede dictator is, zo dat het een menselijke plicht is van iedereen om elke actie om die bevolking van die man te brvrijden goed te keuren. Al betekent dat het bombarderen van dat land. 

Ook doet ze uit de doeken wat NGO's werkelijk zijn:

"Syria : White Helmets ... Exposed!" https://www.youtube.com/watch?v=EG6gb31VJHA

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl