Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Pendeltruc ontdekt: Migranten halen in meerdere EU-landen uitkeringen op

Massale uitkeringsfraude tot vele duizenden euro’s per migrant per maand – 2700 minderjarige criminele asielzoekers kosten stad Berlijn jaarlijks € 200 miljoen

 
Het blijkt kinderlijk eenvoudig om in de EU maandelijks duizenden euro’s op te halen – mits u de juiste afkomst heeft.

Migranten blijken op eenvoudige wijze misbruik te kunnen maken van de sociale zekerheid in Europa, door zich in twee (of meer) verschillende landen als ‘vluchteling’ te laten registreren en uitkeringen aan te vragen. Vervolgens reizen ze dan gewoon met de bus heen en weer. In de Zuid Duitse plaats Lindau, vlakbij de grens met Oostenrijk, zijn al zo’n 80 fraudeurs gepakt. Volgens de autoriteiten zijn het er vermoedelijk nog veel meer die op deze wijze maandelijks vele duizenden euro’s ophalen. De politiek zwijgt tot nu toe over het even kostbare als schaamteloze misbruik.

 

Inmiddels worden bussen die onderweg zijn naar Oostenrijk elke nacht kort voor de grens gecontroleerd. Voor de ‘Flixbus’ sneldiensten tussen Frankfurt en Rome en München en Turijn zijn geliefd bij de fraudeurs, omdat de kaartjes slechts tussen de € 30 en € 60 kosten. Bijna iedere nacht worden er weer ‘vluchtelingen’ gepakt die in beide landen uitkeringen krijgen, en vaak zowel Duitse als Italiaanse verblijfspapieren bij zich hebben.

Duizenden euro’s cash

Zo werden twee weken geleden in één bus een Nigeriaan, een Pakistaan en een Eritreeër betrapt. Ze hadden alle drie geldige passen voor Italië, en woonden daar. Tegelijkertijd hadden ze in Duitsland asiel aangevraagd, en daarom automatisch een uitkering gekregen. De drie hadden ruim € 7000,- contact bij zich. Dat geld werd in beslag genomen. Bij een andere controle had een migrant zelfs € 20.000,- bij zich.

Hoewel er al zo’n 80 (moslim)migranten zijn gepakt, hebben de autoriteiten de indruk dat het misbruik alleen maar toeneemt, en het mogelijk nog maar het topje van de ijsberg is. De enige reactie van de autoriteiten? ‘Wij doen een beroep op vluchtelingen om geen asiel aan te vragen in Duitsland,’ zei Alexander Pfaff, hoofd van de fraude-opsporingsdienst in Lindau.

Theoretisch goede controle mogelijk, maar wordt amper gedaan

Theoretisch zou het niet mogelijk moeten zijn om in twee landen uitkeringen aan te vragen, omdat in de Eurodac databank alle persoonsgegevens worden bewaard van mensen die illegaal Europa binnenkomen. Probleem is dat van migranten vaak geen vingerafdrukken en dergelijke worden genomen, en dat in bepaalde gevallen zelfs verboden is. In Lindau mag de vingerafdrukscanner zelfs alleen gebruikt worden om migranten een ID-bewijs te geven. Daarna worden de gegevens gewoon weer vernietigd.

Honderden miljoenen voor criminele migranten

Anis Amri, de beruchte aanslagpleger op de kerstmarkt in Berlijn, kon door het ontbreken van enige echte controle onder 14 (!) verschillende identiteiten in EU-landen geregistreerd zijn. In Braunschweig ontdekte een speciale commissie onlangs 300 gevallen van vergelijkbare uitkeringsfraude door migranten, wat de stad al miljoenen euro’s heeft gekost.

Daarnaast zijn gemeenten ook officieel enorm veel belastinggeld kwijt aan migranten. De linkse coalitie in Berlijn gaat een miljoen euro extra uittrekken om te proberen om minderjarige asielzoekers, die zich massaal schuldig maken aan berovingen, geweld en drugsmisdrijven, te ‘begeleiden’. Ruim 2700 minderjarige migranten kosten de stad nu al jaarlijks 100 tot 200 miljoen (2).

Het verschil anno 2017

Veel bejaarden, chronisch zieken en andere kansarmen, waar de afgelopen jaren zwaar op is bezuinigd en die te maken hebben gekregen met hoge lastenstijgingen, zullen vermoedelijk een wrang gevoel hebben gekregen dat je in de EU zo kinderlijk eenvoudig tot duizenden euro’s per maand kunt krijgen, mitsje een bepaalde huidskleur, afkomst en religie hebt, omdat strenge controle van deze parasiterende fraudeurs uit het Midden Oosten en Noord Afrika door de gevestigde orde al gauw als ‘racistisch’ en ‘discriminerend’ wordt gekenmerkt.

 

Xander

(1) Schwäbische
(2) Junge Freiheit

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Virgo op 17-02-2017 15:21

De schuld voor dit fenomeen wordt handig weggelachen door piasen als Rutte en Pechtold en andere poltieke rakkers. En de massa staat erbij, kijkt ernaar en ondergaat het willoos. Het is een door en door zieke wereld die zijn langste tijd wel heeft gehad.  

Johan op 17-02-2017 15:41

Tja, en zo slapen we verder als linkse Gutmenschen

Watchman op 17-02-2017 15:45

De westerse wereld moet en zou kapot gaan. Hoe dan ook. Alles wat er op dit moment gebeurt rondom de 'vluchtelingen' is simpelweg geörganiseerd door hen die iedereen in de wereld even arm willen maken, om zelf rijk te kunnen blijven en nog rijker te kunnen worden. De 'elite' die je nooit op de NPO voorbij ziet komen. De 'mensen' die heel goed weten wie satan is.

Eén van de doelen is een totale onderwerping aan de islam. Daarnaast, zoals eerder genoemd, iedereen arm(er) maken.

Je moet nogal naïef zijn om 15 maart op een linkse partij te stemmen. Maar je mist echt alle realiteitszin als je op de VVD stemt. Reken er maar op dat die de grenzen niet gaan sluiten voor alle 'kansenparels'.

Mocht er na 15 maart 'gewoon' weer een heel aantal zetels zijn voor PvdA, GL, SP, VVD en ga zo maar door, dan is er in feite niets verandert. Het enige dat ik dan kan concluderen is dat OF er gesjoemeld is met de stemmen OF mensen in Nederland maar door zijn blijven slapen... (en dromen over hoe zij persoonlijk wel even een 'vluchteling' kunnen omtoveren in een brave, Westerse burger.)

Rebellio op 17-02-2017 15:57

Het is ongelofelijk...

Tom Hendrix/Seneca op 17-02-2017 16:20

Wat kan men anders verwachten! Dit is bewust gedaan, de Europese burger mag "stikken", want alles is voor deze economische profiteurs uit Afrika. Geheel in lijn met het nazi plan: " Coudenhove-Kalergiplan", en het verraad van de politieke bende uit 1975; " De Resolutie van Straatsburg". De volgende politieke stromingen zijn hieraan schuld; socialisten/roden, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, christendemocraten en uiteraard de groenen. Alles ondersteunt door de communistische EUSSR, Bilderberg, Soros de rode miljardair en zijn gevolg, en de illuminati. En het wrange is, dat vele kiezers in Europa, en uiteraard dus ook in Nederland, blijven stemmen op de verraderspartijen. Ik verwacht nog enkel de wederkomst van Christus.

ieznogoedh op 17-02-2017 16:24

Tsja, daar staat die 865 euro per maand van het Arbeitsamt wel wat karig tegenover.

jw op 17-02-2017 16:33

wij blijven gewoon in de EU daar is Fraude ook heel gewoon,dus als ik u was koos ik wel voor een partij die voor de EU is.

Bundy op 17-02-2017 16:54

In meerdere landen tegelijkertijd een uitkering aanvragen deden moslims al sinds eind jaren 70 van de vorige eeuw .     De Miljarden aan zinloos verstrekte uitkeringen werden door ALLE Nederlandse kabinetten steevast weggehaald bij de autochtone zwaksten in de samenleving , die vaak zeer terecht ( ziek ) een uitkering hadden of bejaard waren .

Een ieder die het durfde deze zaken op te merken werd door de links-psychopatische "pers "weggezet als Nazi , ik spreek uit ervaring .            Denk a u b niet dat er nu iets gaat veranderen want de Coudenhove-Kalergi doctrine moet en zal Europa vernietigen .

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

DN op 17-02-2017 17:09

Ja, de bureaucraten laten veel te veel gaten open waar ze misbruik van kunnen maken, dat komt omdat ze buitenlanders dezelfde rechten willen toekennen als de eigen mensen, dat was toch oorspronkelijk niet de bedoeling van een land, een land is vooral voor de eigen mensen, niet voor de binnendringers, daar moet opgesplitst worden waar EUrabia alles heeft gaan mixen!

Yerik op 17-02-2017 17:10

@ Tom Hendrix/Seneca op 17-02-2017 16:20 Ik ben het volledig met je eens. Ik praat veel met mensen, ook vandaag nog. Afkeer van velen voor de PVV is overduidelijk. Het is helaas, helaas te verwachten dat de meesten van het Nederlandse volk, dat als bewust onnozel en dol-dwaas gekenmerkt moet worden, alles naar de ondergang brengen. Velen, waarschijnlijk de meesten in Nederland, zullen graag arm en onderdrukt willen worden. Het zal ze gaan lukken ook. Alleen... ze sleuren ons denkende mensen mee hun afgrond in. Gelukkig zal ooit eens recht worden gedaan, ook aan diegenen die alles doelbewust kapot (laten) maken.

Tom Hendrix/Seneca op 17-02-2017 17:33

@Yerik: 17.10. uur. Waarde Yerik, helaas is het precies zoals U en ik het zien. En daarbij het feit, dat juist de betreffende partijen, ook hun mensen in de kieslokalen zetten, geeft mij geen goed gevoel over de uitslag van de komende Tweede Kamer verkiezingen. Maar laten we onze hoop stellen op onze Verlosser; Jezus Messias.

vlokje op 17-02-2017 17:44

met de collecte "bus" door europa dus, (voor op een tegeltje :-)

Maitreya op 17-02-2017 18:31

Jammer dat het gemiddeld decennialang duurt voor de actualiteit actueel is.

cefas op 17-02-2017 18:36

En de belastingbetaler maar betalen voor de chronisch-falende, failliete, geldverpillende en geldsmijtende (EU)overheid. Hoe lang laat de belasting-betalende burger dit nog toe? 

Eelke Piers op 17-02-2017 18:44

... en reken maar dat deze pendeltruc met ervaringen in de AZC ruimschoots gedeeld worden....

Eelke Piers op 17-02-2017 18:52

@ Yerik op 17-02-2017 17:10

Ik weet dat er veel mensen zijn die een hekel hebben aan Hr. Wilders om zijn uitlatingen. Voor deze mensen kun je beter de Forum voor Democratie of Geen Peil promoten

Rebellio op 17-02-2017 19:12

@Tom Hendrix/Seneca en Yerik: niemand weerhoud je ervan op zelf lid te worden van een kieslokaal hoor. Volgens mij moet je niet twijfelen aan de onpartijdigheid in het stemlokaal. Ik zit er nu al jaren, bij elke verkiezing en ik kan niks vreemds ontwaren, niks partijdigs.

Rosalie op 17-02-2017 19:25

Dat lees je nou niet in de kranten of zie je niet op het nieuws. En iedereen slaapt verder en druk met werk,sport,uitgaan, drank,drugs. Lekker chillen in een schijnwereld. En politiek? Ach ,je stemt gewoon op goodlooking , of iemand die populair is in je vriendenkring, zolang het maatschappelijk geaccepteerd is. We zouden massaal eens moeten weigeren belasting te betalen...                                                                     Het is triest dat eigen volk naar de voedselbank moet,of net niet kan rondkomen van pensioen etc. Wie is hier nou aan het discrimineren?? 

Patatje Oorlog op 17-02-2017 19:36

Klopt het toch dat in Afrika gezegd wordt dat je in Europa gratis geld, geld, geld, huis, auto en vrouw kunt krijgen.....

dimitri op 17-02-2017 20:06

Zou goed en handig zijn om een gezichts herkenner te gebruiken bij aanvraag.dat kunnen ze dus maar 1 keer doen!!scheeld ons miljoenen!maar ik kan maar niet begrijpen dat het allemaal zo makkelijk kan!maar goed,halen zo,n ding,kost wat,maar dat haal je makkelijk uit!!

henk Boskamp op 17-02-2017 20:20

Je moet je toch registreren in het land van aankomst? Dan kan er toch geen enkele vluchteling zich aanmelden in Duitsland? 

Sirius op 17-02-2017 21:09

En na 15 maart gaan deze gebeurtenissen gewoon door, in het najaar in duitsland gaat het gewoon door. Een reportage die we allemaal in het nieuws gezin of gehoord hebben dat er zieken op de gang liggen om uren te wachten om zomaar 1 ding te noemen, heerlijk hee z'on beleid. En wat het ergste is dat de NLers horende doof en ziende blind zijn. De goede niet bedoeld.

Leon op 17-02-2017 21:41

Vast De reden dat de gezondheidszorg + ouderenzorg zo bizar duur is geworden....

Danke 'frau' Merkel. Merci Hollande. Toppie Rutte. (Oh ja....als het mij hier niet bevalt kan ik beter weg gaan < was en is niet bedoeld voor de 'uitheemse' soort die zich misdraagt maar voor de inheemse soort die zich niet politiek correct uit over deze misstanden).

En deze melding van Xander is slechts een druppel op de gloeiende plaat....

Atina op 17-02-2017 23:59

Zo probeer ik te verhuizen. Ik sta nu 4,5 jaar ingeschreven en nromaal heb je met 3 jaar hier een huis. 

Maar ik reageer al 1,5 jaar actief ( sinds ik 3 jaar stond ingeschreven ) maar het lukt niet . Ziende op de verhuurde woningen blijkt dat er als mij hele groepen zijn die al jaren staan ingeschreven. Ik zocht verder op de woningbouwsite want ik begreep het niet. Een vriend van mij heeft daarop contact opgenomen met iemand die hij kent van de woningstichting. 

Die wist te vertellen dat er verschrikkelijk veel woningen rechtstreeks gaan naar asielzoekers . In een dokument van de gemeente valt te lezen :

" Huisvesting statushouders De gemeente heeft een taakstelling in het huisvesten van asielzoekers en statushouders. Convenantafspraken - 9 - Paraaf SWB: Paraaf Gemeente Neder-Betuwe: 26. De SWB voert op een constructieve manier de taakstelling uit die de gemeente heeft ten aanzien van het huisvesten van asielzoekers en statushouders. 27. Bij toewijzing van huurwoningen aan een gezin met meer dan vier kinderen, biedt de SWB de optie aan om de zolder van de eengezinswoning te verbouwen tot slaapkamer(s) tegen beperkte huurverhoging. Dit doet zij alleen als dit past binnen het huurbeleid van SWB. 28. SWB stelt binnen 9 weken na melding van de gemeente een geschikte huurwoning beschikbaar.

Ik zocht verder en vond dat de woningbouw woningen direct toe wijst aan statushouders. Er stond op de site van de gemeente dit te lezen :

Het uitgangspunt van de gemeente is zoveel mogelijk gezinnen te huisvesten. Daarom zijn er in het eerste halfjaar relatief veel alleenstaande personen met nog te verwachten gezinsleden (zogeheten na-reizigers) gehuisvest. "

Zie je ! Die jonge en fitte mannen krijgen eensgezinswoningen omdat er nog een reeks nareizigers aan komt . Waarschijnlijk per vliegtuig. Bovendien krijgen ze dus geld om ook nog de zolder te verbouwen. 

Dat is zo oneerlijk omdat ik dat niet krijg met mijn 4 kinderen. 

Verder kon ik uit de cijfers opmaken van de overkoepelende woningaanbodsite dat er 5 woningen per maand aan asielzoekers wordt gegeven. Ik spreek hier over maar 4 dorpjes wat ik geteld heb. Zelfs met huren waar ik niet eens op mag reageren. Alles wordt vergoed voor ze. Daarom dus dat er een opstopping nu ontstaat met langdurig ingeschrevenen. Dat loopt daarom - gezien de toch al schaarste - flink op 

Zie :  

http://www.woongaard.com/ . Daar zie je bij "verhuurd onder de optie directe toewijzing het aantal woningen  wat weg gegeven wordt . 

Ik heb gister erg zitten huilen hier om. Ik woon met mijn 4 kinderen in een appartement met 2 slaapkamers. IK bid al zo lang en weet niet goed wat de Here God mij precies wilt vertellen. IK heb in ieder geval de hoop verloren om nog in een normaal huis te mogen wonen. 

DN op 18-02-2017 00:38

Atina, dat heb ik ook al een tijd kunnen vaststellen, dat ze die buitenlanders voorrang geven, dat is bijzonder onrechtvaardig, daar kookt mijn bloed ook van bij manier van spreken. Dan zijn er van die stomme partijtjes die ook nog eens stemmen van de anti-islam weghalen omdat ze apart opkomen met een eigen agenda zoals bijvoorbeeld in Nederland de nieuwe partij voor meer dan vijftig, alsof Wilders daar niet om bekommerd zou zijn, die wil daar ook wat aan doen, dat is toch ook duidelijk in zijn programma, maar dat soort mensen willen niet op anti-islam stemmen, daarom zullen ze dan daarop stemmen, dat ziet er dus ook weer niet zo goed uit voor de komende verkiezingen daar. Mvg,

Bundy op 18-02-2017 01:39

@Atina op 17-02-2017 23:59

Bij mij is de situatie ongeveer hetzelfde , ook ik heb de hoop opgegeven ooit nog in een normaal huis terecht te komen .  Reageer nu vier jaar en het was in totaal op 700 woningen .       Hoop dat het een troost is dat je de enige niet bent , en dan weten wij niet hoeveel lotgenoten er nog zijn .   Ik zie het als een zware beproeving en de boze zal hopen dat je je geloof kwijt zal raken maar ik bid voor je .

Wardje op 18-02-2017 02:26

@Rebellio. Ik kende een advocaat die het een voorrecht vond lid te zijn van het stembureau en deze plicht als burger in een demokratische staat met een zeker voldoening vervulde . Het doet me nu denken aan Sokrates die verschillende diensten aan Athene heeft gebracht en uiteindelijk zijn loyaliteit aan die stadstaat en zijn wetten meer ward heeft gevonden dan zijn eigen even . Hij had de mogelijkheid  de uitvoering van zijn vonnis te ontvluchten . Ik dwaal af : ik begroet de functionarissen altijd met een zekere eerbied en ben ze dankbaar voor hun wakende dienst .

goof op 18-02-2017 07:49

Mensen  toch , we laten dit toch zelf gebeuren of niet dan ,  Geef die migranten eens ongelijk.  het zijn onze leiders die we moeten berechten voor dit wanbeleid want die laten het gebeuren.     En als u denkt dat we dit kunnen uitbannen met dit softe imigranten beleid dan snapt u het niet en gaat dit alleen maar verder uit de hand lopen. Een totale imigrantenstop is de enige manier om eens orde op zaken te stellen en de beloftes van de huidige partijen om het igrantenprobleen aan te pakken zullen zoals altijd na de verkiezingen loze beloftes zijn.  Wilders gaat en kan het ook niet oplossen , dat kan alleen de bevolking met een revolte en het zal nog even duren voordat de geesten daar rijp voor zijn.

Hoopvol op 18-02-2017 08:14

Oh Atina wat erg, je verhaal pakte me ... Wat oneerlijk allemaal, het mag duidelijk zijn dat ze niets meer om ons ' eigen bevolking geven '. Ik vind dit zo triest. Maar Atina blijf aub vertrouwen op de Heer en spreek uit ( hardop ) dat het allemaal goed komt. In naam van Jezus zijn we meer dan overwinnaars en de vijand moet wijken. Atina ik bid in elk geval voor je mee.... Waar tweeën of meer bidden is Hij vergaderd. Komt goed, de moed niet verliezen ..... 

Lieve groeten 

Tom Hendrix/Seneca op 18-02-2017 08:45

@Rebellio: 19.12. uur, op 17/2. Tja, dan ben ik voor U blij, dat het daar in uw gemeente eerlijk aan toe gaat, bij de verkiezingen. Helaas, hoor ik ook andere geluiden uit het land. Mijn twijfel daaromtrent is niet weggenomen.Verder geef ik toe, dat helaas weer hele volksstammen stemmen op de eurofiele partijen, zullen stemmen. De doorsnee kiezer snurkt gewoon verder.

peka8 op 18-02-2017 09:29

xander..wat ben je toch een goeie propagandist..met al je halve waarheden...je hoort ergens een klok luiden,maar weet vaak niet waar de klepel hangt! 

Onderbouw uw uitspraak ten aanzien van dit artikel. Mod.

jottum op 18-02-2017 10:41

Europa 'kletst' over van alles en nog wat, parlementen regelen van alles en nog wat, regeringen gaan 'vooruit' met het beleid, en dan worden simpele dingen als 'inschrijvingen' niet eens adequaat gemanaged, want niets is makkelijker anno heden dan computerbestanden door computers met elkaar te laten vergelijken. Van de gelukszoekers kan ik het me indenken dat ze het proberen omdat dankbaarheid het vege lijf te hebben gered maar bijzaak was voor de komst, maar de slagvaardigheid van bestuursapparaat dat ook honderden miljoenen tot miljarden per jaar kost..

johny op 18-02-2017 11:34

Hetzelfde gebeurt met het kindergeld.

Yes op 18-02-2017 11:42

Vijfentwintig jaar geleden reisden asielzoekers al van Nederland naar België en Duitsland en haalden zo drie uitkeringen op. In Duitsland begrepen ze op een moment niet hoe het kon dat bijna niemand gebruik maakten de opvang. Na controle kwam het zo aan het licht.

Yerik op 18-02-2017 13:57

Liefst 57 moslimextremisten kunnen dit jaar vrijkomen uit de gevangenis. Dat blijkt uit een vertrouwelijke lijst van geradicaliseerde veroordeelden die uw krant in handen kreeg. Negen van hen mogen sowieso vertrekken, 48 anderen kunnen vervroegd vrijkomen.

LEES VERDER:http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurdreiging-in-Belgie/article/detail/3083904/2017/02/18/57-extremisten-klaar-om-cel-te-verlaten.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=4bc52da4-c306-4035-ac6d-9d89ca6b000a

Yerik op 18-02-2017 14:15

@ Atina op 17-02-2017 23:59. Tja, Anita. De goedwillende belastingbetalende Nederlander is Derde rangs burger in eigen land geworden. Op volgorde: 1: Asielzoekers; 2: Onderwereldgespuis en 3: de (hardwerkende) betastingbetalende burger. Dit is dankzij tientallen jaren stemmen op de gevestigde partijen door de voorgaande generatie, die in het diep geestelijke verval waarin men leefde, op hun eigen soortgenoten stemde.

We mogen onze vorige generatie 'dankbaar' zijn, in welke rotzooi dat ons, hun nakomers, heeft gestort. Maar reken er op dat het nog veel en veel erger gaat worden en dat wij nog veel meer onrecht zullen moeten gaan lijden. Immers: "De barmhartigheden der goddelozen zijn wreed." En velen van die goddelozen zullen door het overgrote van het Nederlandse volk en de buitenlanders met twee paspoorten, volgende maand gekozen worden.Voor wat betreft jouw omstandigheden heb ik alle begrip voor jouw verdriet en leef mij dat zoveel mogelijk in.Ik heb geen verstand van Facebook, maar is het een idee om daarmee iets in scherpe bewoordingen te starten om landelijke aandacht te vragen?

Hertelijke groet van mij.

Goudsbloem op 18-02-2017 14:16

Nu weet ik dat het volgende artikel een paar jaar oud is, maar dat zal nu niet beter zijn.

http://www.geennieuws.com/2014/05/nederland-zorgt-beter-voor-asielzoekers-dan-zijn-eigen-senioren-deel-2/

Scrutinizer op 18-02-2017 14:34

Wat ik mij soms afvraag is het volgende.

Wat let een autochtoon om niet te doen alsof ie azielzoeker is?

Misschien kan een werkloze een soort linguaphoe cursus Arabaisch volgen en dan naar een andere gemeente gaan (liefst wel redelijk ver doch met goede treinverbinding) en daar asiel aanvragen in slecht Engels. "No passport. Lost on boat from Afrika". en verden verzin je dan gewoon een naam en geboortedatum. En om overtuigend te klinken gooi je er her en der wat Arabische woorden tussendoor.

"He zemel vat chawe. I come ask alysum. Bourj Khalef! No pasport. Lost on boat el hanna from Africa. My name is Abdul Goulash. Zemel, I from Syria. I born in 89 on april first."

Of zoiets in die zin.Nou goed, een hoogblonde blauwogige zal misschien niet zo overtuigend overkomen maar gekleurde lenzen en een haarspoeling kunnen veel doen voor je look.

Zou toch wel leuk zijn: ineens krijg je veel meer geld, en zonder dat er een sollicitatieplicht tegenover staat en je krijgt voorrang bij toewijzing van een huis etc. Bovendien sta je de facto boven de wet en kan je naar believen iedereen beroven, afrossen, verkrachten etc. naar gelang het je uitkomt.

Serieus: hoe lang gaat het duren tot het eerste geval van identiteitsfraude ontdekt wordt waarbij een autochtoon zich voor azielzoeker uitgeeft.

Yerik op 18-02-2017 15:19

@ Moderator betreffende peka8 op 18-02-2017 09:29.Moderator: laat kletsen.Velen waarderen jullie en dat weten jullie ook.Hartelijke groet van mij.

Gorghel op 18-02-2017 15:19

De Westerse landen hebben de macht in de VN.

Ze zouden met een voorstel kunnen komen om stukken land in de Shahara of andere onbewoonde gebieden te huren en daar alle vluchtelingen op te vangen.

Waarom ze dat niet doen? Ik zou het niet weten. Bovendien zou opvang in zo'n omgeving zowel fraude beperken en de vluchtelingen stimuleren weer terug te keren naar hun land van vertrek. En natuurlijk is het veel goedkoper.

Een land als de VS is ooit zo ontstaan. Europese vluchtelingen die er massal hun heil zochten gedurende vele decennia (van vervolging door de eigen mensen in Europa). Wel tkv de Indianen. Maar nu hoeft het niet te gaan tkv wie dan ook.

Simpele oplossing, maar niemand wil eraan beginnen.

Yerik op 18-02-2017 16:04

@ Scrutinizer op 18-02-2017 14:34. Goed idee, maar dan moet die Nederlander niet blank zijn en alle kenmerken hebben die daarbij horen.

Tom Hendrix/Seneca op 18-02-2017 16:29

Correctie op mijn eerdere reactie; van: 08.45. uur. De twee woorden, zullen stemmen, achter eurofiele partijen in de betreffende zin, horen daar niet te staan. Slordigheid van mezelf.

@Atina: 23.59. uur, op 17/2. Vreselijk waar U mee bent en wordt geconfronteerd. Heel veel sterkte voor U, en van harte Gods zegen voor U.

Ike op 18-02-2017 18:01

@Atina op 17-02-2017

Ik ga spijt krijgen van de uitleg die ik nu ga geven, hoewel ik niet in een huurhuis woon en zelf nooit gefraudeerd heb.

Mensen willen dat er een deur in eeen ziekenhuis komt aan de kant van een andere straat omdat ze hun kinderen dan kunnen aanmelden bij de andere gemeente. Dit kan dan later rechten geven in de andere gemeente en verplichtingen uiteraard.

In het verleden schreven mensen hun kinderen vanaf heel jong in als woningzoekenden om op die manier als langst woningzoekende ingeschreven te staan als het er op aan kwam om een woning toegewezen te krijgen.

Sommige mensen hielden hun eigen huurwoning aan nadat ze samen waren gaan wonen. Anderen gingen op papier trouwen of samenwonen om aan een woning te komen. Als bijvoorbeeld de woningzoekende iemand kende die boven aan een lijst stond en trouw betaalde, maar geen woning nodig had.

Al dit soort informatie van burgerlijke staat en vinkjes zijn opgeslagen in databases. Fouten zijn menselijk. Ze kunnen ons het leven kosten of ontiegelijk helpen. Iedereen maakt wel eens fouten.

Records in databases zijn gekoppeld met primaire sleutels en 'vreemde sleutels' in tabellen met andere records. Indien iemand een fout maakt en een verkeerd record uit de ene tabel koppelt met jouw gegevens, kan jij het recht op en woning verliezen of juist verkrijgen.

Ik kan je nergens mee helpen, dan met mijn kennis. Maar wellicht kan iemand in jouw omgeving jou helpen om iets te ' corrigeren'.

Denk echter goed na wat je doet. Want tegenwoordig kan elke fraude naarboven gehaald worden door te kijken naar jouw Big Data die gekoppeld is aan jouw emailadres. Ik ben niet bij machte om op dit moment een Business Intelligence analyse uit te voeren op jouw emailadres. Zelfs met Big Data kan gelogen worden. Mensen kunnen er onwaarheden in neerzetten. Bijvoorbeeld liegen over relaties, problemen, etc. etc. De vraag is hoe de controles zijn in de gemeenten. Wat de mogelijkheden zijn en hoever je bereid bent te gaan en anderen in jouw buurt bereid zijn om te gaan. Positief of negatief.

Ik heb niet het geld om deze BI analyse nu te doen, omdat het kopen van de data ook geld kost.

Er is het 1 en ander mogelijk om bepaalde analyses te doen over Open Data, dat is publiek toegankelijke Big Data als deze data beschikbaar is over jouw gemeente.

Dan kan er gekeken worden hoveel mensen met een bepaalde burgerlijke staat en bepaald inkomen aanwezig zijn in eeen straat of dergerlijke.

Succes.

Atina op 18-02-2017 19:25

Lieve allemaal , bedankt voor het mee leven en zoals ik van Bundy begrijp is het overal zo. 

@ Ike , ik snap niet veel over de termen welke je zegt maar wat ik wel zag is dat cijfers uit raporten niet stroken met de werkelijkheid op de woningbouw site die ik zelf kon toetsen. Er wordt dus gelogen en gesjoemeld met cijfers. Is dat wat je bedoeld? 

 

Uiteindelijk zal onder geen enkele situatie mijn geloof verloren gaan want dat heb ik allang verzekerd bij de Here God. 

Mijn geloof mag niet afhangen van omstandigheid. Dat wil niet zeggen dat ik niet moedeloos en bij tijd en wijle. 

 

Op dit moment maakt het dat ik even weer mijn vroegere kader op zoek van de gereformeerde gemeente. Je weet wel , orde en duidelijkheid. En daarbij het onbegrijpen van het strooien van moslimmannen met hun gezinnen tussen onze br en zs van de Gereformeerden. Denk aan bijvoorbeeld Opheusden. 

Die situatie doet me verlangen naar bescherming op aards niveau onder de orde en veiligheid van de gereformeerde gemeenten. . Doet me denken aan deze Bijbeltekst al weet ik niet of de Heer dat zo bedoelde :

 

Mark 13 

Het verhaal van het zaad en het onkruid

24 Jezus vertelde hun nog iets in de vorm van een verhaal. Hij zei: "Je kan het Koninkrijk van God vergelijken met een boer die goed zaad had gezaaid in zijn akker. 25 Maar toen de mensen sliepen, kwam zijn vijand. Hij zaaide onkruid over het gezaaide graan heen. Daarna ging hij weg. 26 Toen kwam het graan op en er groeiden graankorrels aan. Maar ook het onkruid kwam tevoorschijn. 27 De knechten gingen naar de boer en zeiden tegen hem: 'U had toch goed zaad op uw akker gezaaid? Hoe kan het dan dat er zoveel onkruid staat?' 28 Hij zei tegen hen: 'Dat heeft een vijand gedaan.' De knechten zeiden tegen hem: 'Wilt u dat we het onkruid eruit trekken?' 29 Hij zei: 'Nee, want als jullie het onkruid eruit trekken, trekken jullie misschien per ongeluk ook het graan eruit. 30 Laat het maar samen opgroeien tot de oogst. Bij het oogsten zal ik tegen de maaiers zeggen: 'Haal eerst het onkruid eruit. Bind het samen tot bossen en verbrand het. Maar breng het graan in mijn schuur.' "

sonja op 18-02-2017 22:13

Atina en Bundy; Dit voelt inderdaad zo onrechtvaardig. Sterkte.

Ike op 19-02-2017 00:44

@Atina op 18-02-2017 19:25

Als je het netjes doet en je vraagt hoeveel mensen er voor je zijn en waarom, kan je wellicht met Open Data en tools die daarvoor zijn de stellingen falsificeren van de mensen van de wachtlijst en hun tonen dat jij een veel hogere positie hoort te hebben.en wellicht in aanmerking hoort te komen voor een woning op urgente gronden. Omdat je wellicht alles kan falsificeren waardoor je lager zou moeten staan op de wachtlijst. Dan zullen zij weer het tegendeel moeten bewijzen.......

Kijk ook in je directe omgeving of iemand je hierbij kan helpen die je 10000000% kan vertrouwen.

Als ik Google kom ik gelijk op een Wiki pagina over Open Data en de tools.

Bundy op 19-02-2017 01:43

@Atina op 18-02-2017 19:25

In de randstad is nu al een gigantisch deel van de  sociale woningbouw bezet door allochtonen , na de laatste invasie wordt dit getal nog hoger    .    De asielzoekers krijgen met voorrang deze huizen toegewezen .    Nederlanders die het konden betalen hebben de grote steden ( getto's ) al jaren geleden gedwongen verlaten en wonen nu vaak diep in de schuld elders in een koophuis .         De economie gaat zo goed omdat mensen massaal vluchten voor de multicul , de huizenmarkt is de uitgesproken sector die baat heeft bij de komst van ontelbare moslims .                                                                             Wanneer de situatie in de grote steden escaleert heeft de regering het excuus om hard en zonder aanzien des persoon in te grijpen .          Nederland is een klein en reeds overbevolkt land , door alle nieuwkomers zal de situatie volledig vastlopen omdat alles op is .        

Een voorbeeld ; een gelovige vrouw in Gouda wil dolgraag haar onleefbare huis uit maar de woonkrant daar heeft vaak gëen enkel huis meer op de pagina staan , zo eindigt het dus .              De meeste kans heb je volgens mij om bij de gereformeerde gemeente te vragen of er iemand een huis te huur weet .  Je situatie is verre van normaal dus schroom niet om dit te doen .   Nogmaals veel kracht gewenst .

@sonja op 18-02-2017 22:13  Bedankt voor je oprechte en medelevende reactie .

De Terugkeer op 19-02-2017 09:46

De goeden zullen steeds meer onder de kwaden lijden, het topic en de reactie's gelezen hebbende. Waarvoor denk je dat de PVV zo gestaag stijgt in de peilingen? Als je correct wilt leven dan 'moet' je je conformeren aan de huidige politieke wetgeving. En hoe moeilijk is 'dat', als je zoveel onrecht/misbruik en voortrekken om je heen ziet?

Vertrouwen op Onze Vriend...ja...zeker...altijd en dwars door alles heen, staat buiten kijf.

Kortom, het zoeken naar werkelijke en dus 'rechts-georienteerde oplossingen' ligt voor de hand. 

Wie neemt ons 'aan de hand'?

 

Op uw verzoek de S erbij gedaan. Mvg. Mod.

De Terugkeer op 19-02-2017 09:49

Geachte @mod...  Ik zie net, bij controle, dat ik een 's' vergeten ben bij 'rechtS georienteerde..." Het zou zelfs 'zonder' die 's' kunnen...'recht' of 'rechts' scheelt niet veel, tegenwoordig...gelukkig!

Atina op 19-02-2017 12:56
Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl