Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Pendeltruc ontdekt: Migranten halen in meerdere EU-landen uitkeringen op

Massale uitkeringsfraude tot vele duizenden euro’s per migrant per maand – 2700 minderjarige criminele asielzoekers kosten stad Berlijn jaarlijks € 200 miljoen

 
Het blijkt kinderlijk eenvoudig om in de EU maandelijks duizenden euro’s op te halen – mits u de juiste afkomst heeft.

Migranten blijken op eenvoudige wijze misbruik te kunnen maken van de sociale zekerheid in Europa, door zich in twee (of meer) verschillende landen als ‘vluchteling’ te laten registreren en uitkeringen aan te vragen. Vervolgens reizen ze dan gewoon met de bus heen en weer. In de Zuid Duitse plaats Lindau, vlakbij de grens met Oostenrijk, zijn al zo’n 80 fraudeurs gepakt. Volgens de autoriteiten zijn het er vermoedelijk nog veel meer die op deze wijze maandelijks vele duizenden euro’s ophalen. De politiek zwijgt tot nu toe over het even kostbare als schaamteloze misbruik.

 

Inmiddels worden bussen die onderweg zijn naar Oostenrijk elke nacht kort voor de grens gecontroleerd. Voor de ‘Flixbus’ sneldiensten tussen Frankfurt en Rome en München en Turijn zijn geliefd bij de fraudeurs, omdat de kaartjes slechts tussen de € 30 en € 60 kosten. Bijna iedere nacht worden er weer ‘vluchtelingen’ gepakt die in beide landen uitkeringen krijgen, en vaak zowel Duitse als Italiaanse verblijfspapieren bij zich hebben.

Duizenden euro’s cash

Zo werden twee weken geleden in één bus een Nigeriaan, een Pakistaan en een Eritreeër betrapt. Ze hadden alle drie geldige passen voor Italië, en woonden daar. Tegelijkertijd hadden ze in Duitsland asiel aangevraagd, en daarom automatisch een uitkering gekregen. De drie hadden ruim € 7000,- contact bij zich. Dat geld werd in beslag genomen. Bij een andere controle had een migrant zelfs € 20.000,- bij zich.

Hoewel er al zo’n 80 (moslim)migranten zijn gepakt, hebben de autoriteiten de indruk dat het misbruik alleen maar toeneemt, en het mogelijk nog maar het topje van de ijsberg is. De enige reactie van de autoriteiten? ‘Wij doen een beroep op vluchtelingen om geen asiel aan te vragen in Duitsland,’ zei Alexander Pfaff, hoofd van de fraude-opsporingsdienst in Lindau.

Theoretisch goede controle mogelijk, maar wordt amper gedaan

Theoretisch zou het niet mogelijk moeten zijn om in twee landen uitkeringen aan te vragen, omdat in de Eurodac databank alle persoonsgegevens worden bewaard van mensen die illegaal Europa binnenkomen. Probleem is dat van migranten vaak geen vingerafdrukken en dergelijke worden genomen, en dat in bepaalde gevallen zelfs verboden is. In Lindau mag de vingerafdrukscanner zelfs alleen gebruikt worden om migranten een ID-bewijs te geven. Daarna worden de gegevens gewoon weer vernietigd.

Honderden miljoenen voor criminele migranten

Anis Amri, de beruchte aanslagpleger op de kerstmarkt in Berlijn, kon door het ontbreken van enige echte controle onder 14 (!) verschillende identiteiten in EU-landen geregistreerd zijn. In Braunschweig ontdekte een speciale commissie onlangs 300 gevallen van vergelijkbare uitkeringsfraude door migranten, wat de stad al miljoenen euro’s heeft gekost.

Daarnaast zijn gemeenten ook officieel enorm veel belastinggeld kwijt aan migranten. De linkse coalitie in Berlijn gaat een miljoen euro extra uittrekken om te proberen om minderjarige asielzoekers, die zich massaal schuldig maken aan berovingen, geweld en drugsmisdrijven, te ‘begeleiden’. Ruim 2700 minderjarige migranten kosten de stad nu al jaarlijks 100 tot 200 miljoen (2).

Het verschil anno 2017

Veel bejaarden, chronisch zieken en andere kansarmen, waar de afgelopen jaren zwaar op is bezuinigd en die te maken hebben gekregen met hoge lastenstijgingen, zullen vermoedelijk een wrang gevoel hebben gekregen dat je in de EU zo kinderlijk eenvoudig tot duizenden euro’s per maand kunt krijgen, mitsje een bepaalde huidskleur, afkomst en religie hebt, omdat strenge controle van deze parasiterende fraudeurs uit het Midden Oosten en Noord Afrika door de gevestigde orde al gauw als ‘racistisch’ en ‘discriminerend’ wordt gekenmerkt.

 

Xander

(1) Schwäbische
(2) Junge Freiheit

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Atina op 19-02-2017 13:16

@Ike, heb dit raport gevonden. Het gaat maar door en door en door . Dit raport is voor de eerste helft van 2017 https://www.opnieuwthuis.nl/documents/Huisvesting/Bijlage%20A%20circulaire%201e%20helft%202017_TAAKSTELLING_13.000%20PDF.pdf

De Terugkeer op 19-02-2017 15:08

@Mod   Bedankt voor de extra 's'... zolang het maar geen 'ss' wordt...da's ook net weer nie de bedoeling!

Tot uw dienst. Mod.

Ike op 19-02-2017 17:20

@Atina op 19-02-2017 12:56

https://opendatanederland.org/

Je ziet onder meer een site met kleinverbruikersdata per huisadres. Met die gegevens verondersteld men of de gegevens kloppen. Ze kijken naar het verbruik over meerdere jaren en samenstelling van een gezin en hoeveel dit gemiddeld verbruikt. Allemaal veronderstellingen. Meer mensen op 1 adres, verbruiken meer energie. Deze gegevens vergelijkt men met de gemeentelijke administratie. Etc. etc. Nogmaals, LAAT JE helpen door iemand in je omgeving, ik doe verder niks en zeg verder niks meer, omdat je A hierdoor meer problemen kan krijgen en B ik zelf genoeg heb. Ik ga zeker geen groot pdf downloaden en op mijn tablet zetten...........

Ike op 19-02-2017 20:20

Toch nog dit, opdat mensen de droom over een democratie uit hun hoofd zetten. We leven er nl. niet in.

Omdat men ook jouw emailadres weet en men weet je BSNnr, weet men ook je telefoonnr en bankrekeningnr. Men weet waar je winkelt, wat je koopt en met het volgen van mobiele telefoons, weet men ook waar je komt en met wie jij daar komt. Men weet ook wie betaald. Als je op plekken komt waar met cash word betaald, kan men dit ook inschatten. Hetzij met camera's, hetzij door goederenstromen of correspondentie. Alles kan met analyses naar boven gehaald worden, als men wil. Over alles kan ook gelogen worden, door alle partijen.

Men weet ook allang welke sites je bezoekt en hoe jij je daar uitlaat. Al het dataverkeer en telefoonverkeer word bewaard. Men zal ook weten, wie wat stemt. Verkiezingen zijn wat dat betreft meer een poppenkast.

Je kan alleen meevaren op de golven. Je kan luisteren naar de weerberichten en proberen stormen te vermijden, maar als je erin zit, kan je beter een reddingsvest aantrekken en een noodbaken bij je steken. Zit je midden op zee, ben je na 20 minuten dood als je in het koude water komt. Er is niet veel tegen te doen. Als je hulp vraagt, wil men altijd een tegendienst.

Het zelfde wat een gemeente doet, kan je ook tegen hen gebruiken. Je kan ook gaan zoeken wie er voor jou staan op de lijst en kijken of dat klopt. Dan kan je ook aantonen, waarom jij de woning eerder nodig hebt. Je kan in eerlijkheid er dan ook achter komen, dat andere mensen een woning echt eerder nodig hebben. Het loont echter niet om advocaten of BI analyses te laten doen om te zorgen dat jij eerder aan de beurt komt. Het kost dan zoveel, dat je niks verder komt.

Met energieverbruikgegevens kan ook geknoeid worden. Iemand kan je stroom aftappen voor een wietplantage in de buurt of iemand kan met je meter knoeien. Los van het internet of gekoppeld aan het internet. Elk systeem is te hacken. Mensen kunnen zelfs met jouw identiteit een compleet bestaan opbouwen.

Zelf ben ik al eens uit een vliegtuig gehaald door bewapende politie omdat een vroegere collega geknoeid had met mijn handtekening in Nederland. Het liep met een sisser af, omdat men mij geloofde. Anders had ik maanden in een rotgevangenis kunnen wegrotten in Azie. De kans is ook klein dat iemand in een vliegtuig zit dat door bliksem word getroffen. Heb ik meegemaakt. Na de start met een volle lading brandstof vanaf het oude Hong Kong vliegveld vielen bij mij ook een keer 2 van de 4 motoren van een 747 uit en moesten we de brandstof dumpen en terugvliegen.

Ik ben nooit in paniek geraakt, maar na meerdere bijna ervaringen, word ik steeds voorzichtiger............ Zorg dat je aan de goede kant va het gelijk blijft.

Cees op 19-02-2017 21:11

Hoeveel uitkeringsfraude is er op Volendam?

is dat ook al even nagekeken

Lisette op 20-02-2017 10:09

Uitkeringsfraude is niets nieuws onder de zon, maar dit is echt het toppunt....deze mensen zijn economische vluchtelingen en worden geimporteerd door mensen in de publieke sector die een onderklasse nodig hebben in de constante strijd tegen het zgn rijke Westen. Dit is wat de refugeeswelcome brigade noemt een verrijking van de samenleving. Het uitbuiten van een groep om een ander alles te geven is in mijn ogen een onrecht.  

Oma op 23-02-2017 01:33

Bewuste opzet van eu om de europese landen wat sneller van hun welvaart af te helpen, de eu-bevolkingen te verarmen en tegelijkertijd de would-be terroristen onder de asielzoekers reeds te financieren zodat ze zich al kunnen bewapenen om de europeanen de daver op het lijf te jagen en te 'elimineren' in opdracht van de judassen: de eigen politiekers. @Lisette: dat is geen onrecht meer maar misdadig!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl