HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Parlementsleiders Frankrijk, Italië, Duitsland roepen op tot onmiddellijke Federale Europese Unie

Politici willen 60e verjaardag Unie op 17 maart aangrijpen om nationale democratie en soevereiniteit definitief te vernietigen – Het gevreesde woord wordt voor het eerst genoemd: de Verenigde Staten van Europa (‘degenen die nu niet meteen willen meedoen, kunnen later aansluiten’) – Alleen PVV, VNL en Forum voor democratie willen Nederland echt behouden

 

Het lijkt er sterk op dat de eurofielen nog dit jaar de meerderheid van hun eigen onderdanen negeren en met een totalitaire machtsgreep hun megalomane visioen van een VS van Europa proberen te realiseren. De laatste hoop van vrijheidslievende Nederlanders is om bij de volgende verkiezingen op die paar partijen te stemmen die de overgedragen macht weer aan ons eigen volk willen teruggeven.

De voorzitters van de parlementen in Frankrijk, Italië, Duitsland en Luxemburg roepen in een open brief in de Italiaanse krant La Stampa op om de EU onmiddellijk om te vormen tot een federale unie. Gezien de snelle opkomst van vrijheidspartijen in Europa is dit vermoedelijk een ultieme poging om de Europese volken zo snel mogelijk van hun laatste resten soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht te beroven, en te confronteren met een voldongen feit: een vanuit Brussel geregeerde totalitaire Europese Superstaat, waarin financieel gezondere landen zoals Nederland en Duitsland permanent voor de uitgavendrift van de Zuid Europese schuldenlanden zullen moeten betalen.

 

De brief werd ondertekend door Claude Bartolone (Franse assemblee), Laura Boldrini (Italiaanse Lagerhuis), Norbert Lammert (Duitse Bundestag) en Mars Di Bartolomeo (Luxemburgse Lagerhuis). In de brief stellen ze dat het ‘Europese integratieproject’ een groter gevaar dan ooit tevoren loopt. Oorzaken: hoge werkloosheid en problemen met immigranten doen veel kiezers weglopen naar ‘populistische’ en ‘nationalistische’ bewegingen.

Het hoge woord is eruit: er komt een Verenigde Staten (van Europa)

‘Op 17 maart ontmoeten wij presidenten van de nationale parlementen van de EU elkaar in Rome voor de 60e verjaardag van het Verdrag waar alles mee begon: onze Unie. Maar het is allen duidelijk dat er deze keer veel meer nodig is dan enkel een historische herdenking. Deze verjaardag komt tijdens de meest kritieke fase die ooit door het Europese project werd doorlopen,’ begint de (enigszins vrije vertaling van) de brief.

‘In deze situatie zouden we niet verlamd behoren te zijn van angst, of door zorgen over de aanstaande verkiezingen in sommige landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland). We moeten nu handelen, voordat het te laat is, en deze verjaardag aangrijpen om terug te keren naar de visie en de geest van de ‘founding fathers’, en opnieuw starten met het bouwwerk van Europa, op herstelde fundamenten.’

‘Wij zijn ervan overtuigd dat we in deze crisis méér Europa nodig hebben, ook al hebben we tegenwind te verduren. We kunnen de sociale impact van desastreuze economische en financiële maatregelen op tientallen miljoenen gezinnen niet negeren. We moeten ons focussen op groei en banen. Europa zal voor jongeren niet aantrekkelijk zijn als ze geen geloofwaardige arbeidsperspectieven hebben.’

‘We moeten de moed hebben om op veel terreinen, waarop de handelingen van individuele staten nu totaal ineffectief zijn en gedoemd zijn te falen, soevereiniteit te delen: van ‘global warming’ tot energiebeleid, van financiële markten tot regels voor immigratie, belastingontduiking en de strijd tegen terrorisme.’

‘Nu is het moment om tot nauwere politieke integratie over te gaan: een Federale Unie van Staten, met grote bevoegdheden. We weten dat dit vooruitzicht op sterke weerstand zal stuiten, maar de inactiviteit van sommigen kan niet de verlamming van allemaal betekenen. Degenen die geloven in het Europese ideaal zijn in staat om het te doen herleven, in plaats van hulpeloos het langzame verval af te wachten. Degenen die zich niet meteen bij de Verenigde Staten (van Europa) willen aansluiten in die nauwere integratie, zouden dat later alsnog moeten kunnen doen.’

Torenhoge boete voor Britten moet anderen afschrikken

Gisteren pleitten Duitsland, Frankrijk en Italië nog om Groot Brittannië een forse ‘alimentatie’ te laten betalen voor de Brexit, de vorig jaar besloten uittreding uit de EU. Die ordinaire miljardenboete is ongetwijfeld bedoeld om andere landen die zich eventueel uit de Brusselse dwangbuis willen bevrijden, af te schrikken. Opper eurofiel Guy Verhofstadt –wiens thuisland België juist één grote ruziënde en geïslamiseerde puinhoop werd door een fatale federale constructie- eist een snelle ‘hervorming’, omdat de EU anders door interne en externe krachten zal verdwijnen.

Het verzet tegen een federale Europese Unie, een vanuit Brussel geregeerde Superstaat, is overal in Europa enorm. In niet één land is er onder de bevolking een meerderheid voor te vinden. Voor ‘hun’ politieke partijen is dat een heel ander verhaal. In Nederland werken bijna alle grote politieke partijen met het overdragen van steeds meer macht aan Brussel al vele jaren mee aan de totstandkoming van de Verenigde Staten van Europa, of ze dit nu in hun verkiezingsprogramma propageren (D66 en GroenLinks nog nèt niet letterlijk, CDA verkapt) of zogenaamd bestrijden (VVD).

Alleen PVV, VNL en Forum voor Democratie willen Nederland echt behouden

De enige Nederlandse partijen die onze democratie en ons zelfbeschikkingsrecht juist willen herstellen en de EU veel minder macht willen geven of in zijn huidige vorm desnoods zelfs willen opheffen, zijn de PVV, VNL en het Forum voor Democratie.

De SGP, ChristenUnie en SP willen ook minder Brussel, maar wel de Unie –in gewijzigde vorm- overeind houden. De VVD stelt weliswaar tegen meer macht voor de EU te zijn, maar aangezien Mark Rutte als premier eigenhandig een geheel nieuwe dimensie toevoegde aan het spreekwoord ‘Veel beloven en weinig geven...’, kunnen we de liberalen ook wat dit betreft totaal niet serieus meer nemen.

De PvdA wil – maar wie is daar nog in geïnteresseerd?

SGP: Politici spreken met dubbele tong

In het partijprogramma van de SGP wordt treffend geconcludeerd: ‘Vanzelfsprekend zijn de EU-lidstaten mede debet aan de crisis in de EU. Zij hebben de EU zo sterk gemaakt. Toch blijven veel Europese regeringen besluiten nemen die zorgen voor een verdere uitbouw en verdieping van de EU. Vaak spreken zij met dubbele tong: EU-kritisch in hun parlementen, maar ‘eurofiel’ in Brussel. Zelfs de Brexit, symbolisch dieptepunt van de crisis in de EU, brengt hen niet op andere ideeën.’

Frontale aanval op volk: Zijn wij binnenkort opnieuw bezet gebied?

Gezien de bovengenoemde brief begint het er dus sterk op te lijken dat de ‘eurofielen’ in de Europese hoofdsteden nog dit jaar frontaal de aanval openen op de meerderheid van hun eigen onderdanen, op hun toekomst, vrijheid, welvaart en ook veiligheid (mede omdat de grenzen worden opengehouden voor straks tientallen miljoenen moslimmigranten).

Als inderdaad al heel snel wordt besloten tot een federaal Europa, kunnen we met recht spreken van een EU bezettingsmacht. Dan zijn we 72 jaar na de bevrijding van de Nazi’s opnieuw officieel ‘bezet gebied’, deze keer van het totalitaire ‘Vierde Rijk’ –dat niet voor niets zo snel mogelijk een Europees leger wil oprichten-, en is de noodzaak van actief en hard verzet om onze landen weer te bevrijden niet langer uitgesloten.

 

Xander

(1) Zero Hedge 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 27-02-2017 15:38

Ze willen een totalitair regime het Europa het verenigt Europa zoals de VS een natte droom van de Belg en Eurofiel Gui Verhofstadt lid van de loge. Men wil een Europees Leger,een Europese president en een Europees ministerraad met geen autonoom beslissende landen meer en waar zit de denkfout. Europa is geen volk geen cultuur en geen taal zoals in de VS dat is hun denkfout en de paus wordt de Romeinse monarch van verwarde Katholieken en protestanten en islamieten allen die lid willen worden van dat verziekt boeltje.

De ware reden komt uit de VS het protectionisme van Trump dat is een gevaar voor het verenigt Europa ook Wilders is een gevaar en alle pro nationalisten vormen dat gevaar.En of de brexit van de Britten nog ooit mag doorgaan is een vraag? In de Trumptoren in New -York beweren kwade tongen dat er elke dag de Brit Farage rondloopt tot grote schrik van het vereniigt Europa en Farage heeft gelijk Europa kan en zal nooit een éénheid vormen daarvoor zijn ze te verdeeld ! Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 27-02-2017 15:58

De Nazi's zijn nooit weg geweest. Het " Vierde Rijk", zal als het aan deze landverraders ligt, ons door de strot,geduwd worden. Met voorop de Roden/socialisten/sociaal-democraten, en de zogenaamde christendemocraten en liberalen/links-liberalen, verkwanselt men onze vrijheid. Hitler zou dit geweldig vinden, uiteindelijk toch gelukt, dankzij verraders van de zogenaamde democratische partijen. In Nederland zijn het de verraders van de volgende signatuur: PvdA,SP,GL,VVD,D66,CDA. En helaas zal het zomaar weer gebeuren, dat de kiezers weer op deze verraders stemmen. Het " Vierde Rijk", maakt deel uit van het grotere duivelse plan; te weten; één wereldregering, één wereldmunt, één wereldleider; de antichrist. Ik vertrouw enkel nog op de God van Abraham, Isaäc en Jacob, en zijn Zoon Jezus.

wakker op 27-02-2017 16:00

Gisteren zei iemand nog tegen me dat de EU zoveel geld opleverde... Even een simpel rekensommetje; oké, de regeringen rekenen geen in- en uitvoertarieven meer... dat is positief voor bedrijven. Darentegen missen zij de inkomsten, dus moeten burgers dat verschil opbrengen door hogere belastingen te betalen. Het vierde rijk staat op het punt alsnog plaats te vinden. Laten we in vredesnaam dit zo veel mogelijk verspreiden en de mensen wakker schudden voordat he te laat is! Ook deze prachtige site van Xandernieuws is bedreigd!

Maitreya op 27-02-2017 16:14

Ieder land heeft zijn specifieke kenmerken die uniek historisch zijn bepaald, hoewel kinderen hier hoofdzakelijk voorbereidend met het slavenverleden worden opgevoed.

Soms worden bepaalde soorten sterker in de verdrukking. Dat voordeel, het enige van Nederland, is echter al weg. Het is een vla. Een zekere hardheid die daarentegen nog steeds bestaat heeft in een volslagen zinloze toepassing (zonder bijvoorbeeld de strijd met de elementen) totaal geen zin en is juist verergerd op een sociaal vlak geprojecteerd waardoor de simpelste dingen lijken alsof je een berg beklimt. Ieder gezond verstand is weg. Een verhard brein is wat juist het fundamentalisme kenmerkt dat op sociaal, cultureel, politiek en wetenschappelijk niveau bestaat. Het beeld doemt op van een inrichting.

Rieks op 27-02-2017 16:20

Ook de Libertarische Partij is duidelijk tegen de EU. Ze willen er uitstappen en zich aansluiten bij de Europese Vrijhandelsassociatie. De EVA is een vrijheidslievende tegenhanger van de EU, die bestaat uit Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. De samenwerking tussen de EVA-landen beperkt zich tot vrijhandel. Er gelden geen invoerrechten of beperkingen tussen de lidstaten onderling en toch blijft iedere lidstaat autonoom. Geen superstaat, maar wel alle voordelen van een open markt. De EVA-landen steken economisch gezien met kop en schouders uit boven de landen in de EU.

mijn mening op 27-02-2017 16:25

eigenaren van de krant la Stampa zijn de familie Agneli- Fiat, ook leden van het bilderbergroup

cefas op 27-02-2017 16:27

Stop de dictatuur van de EU. Het is een staatsgreep van de EU op de soevereine landen in Europa. Nu kan het nog, straks is het te laat en zitten de soevereine landen in de wurggreep van de fascistische totalitaire dictatuur van de EU! Sta op en stem. Tegen.

Eelke Piers op 27-02-2017 16:32

Kunnen we onze koning Willem niet naar Brussel sturen om trouw te beloven aan de VSE. Ik zie hem al buigen voor Juncker en consorte of wie dat ook zijn moge.

Dat de Britten een rekening krijgen van 60 miljard is een lachertje. Nederland staat al voor 35 miljard garant voor de leningen aan Griekenland.

Geld dat we zeker nooit terug krijgen. En voor hoeveel staat Nederland nog garant voor de leningen aan Italië, Spanje, Portugal, Ierland???? We lenen al kapitalen aan Ukraine dat ook nooit terug komt. Hoe staat het met de staatsobligaties die de EU-bank opkoopt?  Ik schat dat het voor Nederland naar de honderd miljard gaat terwijl het UK 5 maal zo groot is.

Tom Hendrix/Seneca op 27-02-2017 16:36

En deze verraders, zijn ook debet aan de massa-immigratie vanuit Afrika, en de vloedgolf van moslims naar europa. Deze schoften zijn accoord gegaan met zowel; " Het Coudenhove-kalergi plan", alsook " De Resolutie van Straatsburg".

Dewevoga op 27-02-2017 17:20

Mark Rutte verzoekt EU cadeau doen Nederland aan EU stil te houden tot na de verkiezingen

https://fenixx.org/2017/02/24/mark-rutte-verzoekt-eu-cadeau-doen-nederland-aan-eu-stil-te-houden-tot-na-de-verkiezingen/

JP op 27-02-2017 17:43

Waarom zou Engeland miljarden betalen aan het onverkozen boevengilde in Brussel? En anders....wat?

Bart op 27-02-2017 18:05

Red allert !!!!!!

Dit is Levensgevaarlijk voor Nederland, hebben jullie dat ook door ?

Het is nu 10 seconden voor 12 en kunnen we deze rampspoed nog net voorkomen, doen we niets dan zullen we slaven van de EU zijn, vastgeketend met onze vrijheid en ons belastinggeld en pensioenen aan Brussel.

Ik heb een zeer dreigend onderbuikgevoel.

Mark Rutte heeft niet voor niets de bijnaam Pinokkio en liegt met het grootste gemak de hele boel bijelkaar, als hij maar zijn zin krijgt. Hij heeft gezegd, dat hij nog 4 jaar minister president wil zijn, want zegt hij, het is nog niet af, ik wil mijn werk afmaken.

Het bleef maar nagalmen in mijn oren, toen ik dat in een interview van hem hoorde en vroeg me af, Mark wat is er nog niet klaar dan ?

Nou dit dus, wat er in dit artikel staat.Dit is wat Mark nog moet afmaken, Nederland volledig als onderhorige van Brussel maken in alle opzichten.

Mark zegt voor de Bühne, dat hij minder Brussel wil en meer zeggenschap terug voor Nederland, maar hij heeft een dubbele agenda, hebben we allemaal kunnen zien en meemaken de afgelopen jaren.Mark wil meeeer Europe en meer Brussel. En over 4 jaar zal hij vast wel een hoge positie in Brussel krijgen en Frans Timmerman opvolgen.

15 maart is onze laatste kans en stem op een parij die dit nog tegen kan houden, PVV-VNL en Forum voor democratie. Red Nederland nu het nog kan.

jottum op 27-02-2017 18:53

Frankrijk en Italie zien die duitse portemonnaie natuurlijk best zitten: des te meer zeggenschap zij daarover krijgen via nog meer europa bij hun rood staan, des te liever het hen is bij nog een pizza en fruit de mer op een terrasje in de zon en met de duitser en zijn sauerkraut in de fabriek om de rekening te voldoen.

De hoodsteden van dld, fr en it met elkaar verbonden in deze volgorde geeft overigens het terugspoel of backwards teken

Mike op 27-02-2017 19:03

We zijn we beter af met de gulden !!!!!

https://www.ftm.nl/artikelen/zijn-we-beter-af-met-de-gulden

ieznogoedh op 27-02-2017 19:51

En, laat me raden, met verdubbeling van salaris van de non-valeurs in Brussel.

Rosalie op 27-02-2017 19:59

Ik vrees dat VNL en FVD niet genoeg  bekend zijn bij de mensen. Jammergenoeg namen deze partijen geen deel aan het debat. Thierry is wel in Buitenhof geweest waar hij het heel goed vertelde en ook bij Mens, maar ja wie kijkt daarnaar ? Blijft over als kritische partijen CDA en SP.  en Wilders natuurlijk. En misschien willen ze toch wel met hem samenwerken omdat ze anders de democratie helemaal voor schut zetten. 

Semper paratus op 27-02-2017 20:02

We zijn allang verloren!  Openbaringen worden een feit, het beest rijst op!

De Terugkeer op 27-02-2017 20:57

Ik 'kan' nu gewoon even niet reageren...want 'wat' moet ik nu inbrengen, of, wat moet ik 'nu nog' inbrengen? Xander en consorten, jullie zijn uniek en uitzonderlijk en uitzonderlijk breed geïnformeerd en na dit artikel gelezen te hebben, hoop ik toch maar één ding: l a a t  h e t  a l s j e b l i e f t  n i e t  w a a r  z i j n.

Elisabeth-Anna op 27-02-2017 21:09

Hier is geen kruid tegen gewassen,we zitten in een mega-sneltrein en uitstappen is onmogelijk,verplicht de rit uitzitten lijkt het enige en afwachten hoe het af gaat lopen.

Een trieste waarheid maar wij, het gepeupel, gaan dit echt niet stoppen helaas,het plan is getrokken en het volk is zwaar de klos.

deadeyez op 27-02-2017 21:23

wat frankrijk en italie willen interesserd niemand wat,bijde landen verdiennen aan de euro,de belasting die wij aan hen  geven,italie en frankrijk intereseerd zich alleen maar voor het feit dat ze hun eigen zakken kunnen vullen,meer niet,frankrijk land vol moslims die zakken willen vullen,italie  het land die hun banken willen vullen,maar wel over de rest van europas belasting betalers,italianen zijn te lui om iets te doen,en as het de fransosen niet past gooien we ook alles platen hoppa nederland betaald wel weer 200 miljard

Vossenjager op 27-02-2017 21:30

Ook de Libertarische partij wil Nederlans behouden! Ook al is deze partij wat minder in de media.

Elisabeth-Anna op 27-02-2017 21:32

http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/02/wilders-zegt-ook-nieuwsuur-af-hij-vindt-het-niet-leuk-459868/

Als Wilders zo doorgaat gaat Rutte nog zijn gelijk krijgen met 15 zetels voor Wilders,hij houdt zijn achterban nou niet bepaald warm om het zo maar te zeggen,nog maar te zwijgen over de zwevende kiezers die het verschil zouden kunnen maken.

Kamphuis op 27-02-2017 22:17

Het zou toch juist fantastisch zijn als dit nepland, dit nepkoninkrijk ten einde komt ? Het enige wat ooit is goedgekeurd door een volksstemming is de Bataafse Republiek d.d. 1795. Maar sinds die tijd is dat allemaal misgegaan en alles wat daarna kwam is gewoon illegaal. Net als die Oranjes, weg ermee.

En hoe hebben ze ons in het ootje, we mogen kiezen op personen/acteurs, ipv op voorgestelde wetten, handelsverdragen enz.

Weg met dit nepland dus.

Rick op 28-02-2017 01:47

Gróót voordeel is: dat in het geval van bezetting/vijandelijke overname van Ons land; gewapend verzet toegestaan is.

Bundy op 28-02-2017 01:52

Uit de main stream media blijkt dat het leeuwendeel van dit volk geen idee heeft van de morbide plannen van de EUSSR .

Ze worden zoet gehouden met nepdebatten op de televisie , en denken dat hun stem nog ergens toe doet . Dus slechts een zeer kleine minderheid die waarschijnlijk uit gelovigen bestaat ziet de ernst van de situatie in . 

Eigenlijk is er niets nieuw want ( nationaal ) socialistische regimes roeien altijd hun eigen bevolking uit , de Coudenhove-Kalergi doctrine heeft Europa met succes sowieso al sociaal vernietigd .

Dit artikel spreekt terecht over de miljoenen moslims die nog zullen komen , maar vanaf Juni a.s. mogen alle Oekraïners die dat willen ( en dat willen ze ) oók zonder visum naar Europa komen .    Die Els Borst pil van het Rion was nog niet zo een slecht idee , dan is er gelijk weer een huis vrij voor een gelukszoeker  .   Op naar de 20 Miljoen "Nederlanders " .

Dr. John op 28-02-2017 02:47

EU top in Rome: EU roept op tot snel overdragen van macht (25 maart 2017):

https://langleveeuropa.nl/2017/02/eu-roept-op-tot-snel-meer-macht-overdragen/

Karola op 28-02-2017 04:52

Ik ga wat doen,ik moet wat doen om de mensen duidelijk te maken wat ons te

wachten staat ik ga een afdruk  maken van dit artikel en verspreid het in mijn 

Dorp alle mensen moeten dit weten! Het is nu of nooit!

watchman op 28-02-2017 08:12

IJzer en leem. Het zal nooit, maar dan ook nooit een sterk rijk worden dat Europa.

Infidel4U op 28-02-2017 12:08

Ga maar vast nadenken over hoe je je hier tegen wilt verzetten... Het maakt namelijk niet uit wat je doet, je zult als terrorist bestempeld en vervolgd worden. Hoever ben je bereid te gaan in je protest tegen deze EU-nazi's? Ik ben niet tegen Europese samenwerking, daar ontkomen we niet aan. Het gaat om de manier waarop die anders moet. Het wordt echter een kwestie van lange adem...

Zo is er de SoLiDe beweging die interessante aanpassingen van ons  democratische bestel voorstaat. Deze ideeën staan beschreven in het boek Sociaal humanisme van Viktor Onrust.

Anna op 28-02-2017 14:04

Het oude "Romeinse Rijk " herstelt zich...... 

De contouren van het grote Europessche machtsblok beginnen zich af te tekenen.... Het is nog niet zover want veel mensen zullen dit nog proberen tegen te houden maar het zal helaas niet lukken........ De geest is uit de fles........Onze vrijheid, ook de vrijheid van meningsuiting, en hieraan gekoppeld de vrijheid van Godsdienst, staat op het spel.... Langzaam aan zal ook het ook net van democratie zich sluiten.....

Want dit ( het uitroepen van " de verenigde staten van Europa" is natuurlijk een vorm van Dictatuur........... ongekozen lieden ( Juncker en Timmerman en consorten) die beslissen dat,  waarschijnlijk uit angst omdat er nu er zoveel opstandige ( vrijdenkende) partijen ontstaan, zij van mening zijn dat het grote europeesche Rijk er nu maar eens moet komen,..het is nu of nooit.... De vrije wereld wordt bedreigd.... In West Europa maar ook in de USA.....

We leven in profetische tijden...... Het ontstaan van de oude Rijken/ machtsblokken.....Om straks gezamenlijk  ten stijde  te trekken tegen Israël...... Nu met een pro Israël president in de USA waar ook het antisemitisme en de haat tegen Trump toeneemt.....( grafschendingen) enz enz....

Let op de tekenen van de tijden....Amerika is zeer verdeeld de kwade machten strijden (  zelfs met heksen en het aanroepen van demonische  machten ) daar openlijk tegen een regering die pro Israël is .... En als de regering probeert om op een eerlijke manier de orde in het land te herstellen......dan wordt daar vanuit georganiseerde demonische krachten tegen opgestaan....  ( zelfs door Obama zijn verzetsacties) ..De " machten in de lucht"  strijden.... daar onzichtbaar!!!!! 

Onderschat  deze demonische acties niet, ook de dictatuur uitroepen over ons werelddeel is een demonische actie...... ..... Demonen zijn te verslaan door te bidden dat ze moeten wijken in Jezus naam..... Wij christenen hebben daar een taak in......Bid u mee???! Het gaat om onze Vrijheid...... ook om vrijheid van het geloof in Jezus Christus.....Godsdienst vrijheid....Hoe lang nog in ons land???? 

jw op 28-02-2017 14:40

wat maakt u zich druk het volk stemt gewoon hun eigen afgrond in ze weten niet beter,kijken liever boer zoekt vrouw.maar ze vragen zich niet af waarom deze boeren in de landen zitten omdat ze hier zijn weg gepest daar komt men niet op.

ik wens u veel geluk toe.

Dewevoga op 28-02-2017 15:10

@Anna op 28-02-2017 14:04

Helemaal mee eens.

@Elisabeth-Anna op 27-02-2017 21:32

Die 15 stemmen van de PVV is weer eens nep nieuws. Tijdens zijn campagne in Twente heeft Rutte zichzelf de meeste stemmen gegeven en de PVV 15.

Hij heeft weer in zijn glazen bol gekeken net als toen hij daar alle gedachten van de nee-stemmers van het referendum in zag.

Raar he dat in deze verkiezingstijd de beveiliging van Geert Wilders in het nieuws kwam. Hij kan zich nu niet meer vrij bewegen. En de zogenaamde blunder dat de moordenaar van Fortuyn een moslim was lijkt mij niet zo'n blunder omdat zijn moordenaar verklaard heeft dit voor de islam gedaan te hebben. En wie moorden er uit geloof? De media manipuleren de samenleving. En dat kan men lezen in Jesaja 24. Vers 6 Verraad, verraad ...

Dewevoga op 28-02-2017 15:18
Dewevoga op 28-02-2017 15:24

@willy op 27-02-2017 15:38

In Nederland hadden we de Hofstadgroep en Belgie heeft de Verhostadtgroep; een politieke EUrabia partij en bijzonder gevaarlijk. Anderen de "credits"geven en zelf aan de touwtjes trekken en buiten schot blijven.

Dewevoga op 28-02-2017 15:38

@watchman op 28-02-2017 08:12

Ik ben er nog niet uit. Er was het westelijke en oostelijke romeinse rijk. In het oosten was Byzantium de hoofdstad en dat heet momenteel Istanbul. Dus welk romeinse rijk wordt er bedoeld Een rijk met meerdere tegenover elkaar staande religies kan niet sterk zijn

Tom Hendrix/Seneca op 28-02-2017 16:01

@Anna:14.04. uur. Anna, ik ben het geheel eens met U. Maar in Christus zijn wij meer dan overwinnaars. Maranatha Here Jezus! En ik bid mee.

Tom Hendrix/Seneca op 28-02-2017 16:27

On topic: Nu gaan de goddeloze "roden", en geheel de "linkse kerk", als demonen los, geholpen door de linkse media. Op de site; van www.dedagelijksestandaard.nl  staan 2 artikelen; die mij de haren ten berge doen rijzen. Mevrouw Thieme; van de PvdD, wordt aangevallen omdat ze Christen is, en fractievoorzitter van de PvdD; en dat mag natuurlijk niet van de roden; en dan een artikel; waarin ze Wilders afbeelden in SS uniform. De Roden/linksen gaan tekeer als duivels. Maar laat ik dan toch maar ook voor hen bidden, ze zijn echt compleet misleid; en krankzinnig.

Dewevoga op 28-02-2017 18:35

@Tom Hendrix/Seneca op 28-02-2017 16:27

In nieuwsuur gisteravond precies hetzelfde. Ze kon haar zinnen niet afmaken en werd continue in de rede gevallen. De presentatrice moest zonodig haar riedeltje van haar briefje afmaken. Persoonlijk vind ik dat zij in veel dingen gelijk heeft, maar toch wordt het PVV. Die partij waarschuwt al jaren voor het gevaar van de islam en het binnenlaten van haatpredikende imams. Elke dag loopt de teller van de aanslagen weer op. Inmiddels 30388. Weer hebben we de vredelivende islam niet begrepen: Suicide Bombing in Syria: 60 Dead

Je hart draait zich om.

Hoopvol op 28-02-2017 20:28

Anna : ik sta achter je schrijven, want kloPt helemaal. Maar ben je hier wel zo zeker van : . En als de regering probeert om op een eerlijke manier de orde in het land te herstellen

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11594:de-knechten-van-de-new-world-order&catid=20:het-complot&Itemid=33

De Terugkeer op 28-02-2017 20:36

Karola op 28-02-2017 04:52   Beste Karola...heeeeel veeeeel succes en dat geldt voor iedereen hier...'we' horen zelf nu ook bij een Elite groepje, ben ik bang! Hou vol!

Anna op 28-02-2017 23:03

Hoopvol 20.28uur ; Mijn informatie komt van de daadkrachtige maatregelen die Trump alreeds heeft genomen. Zoals; mijnen die weer open gaan;  dus werkgelegenheid en daardoor inkomen voor de mensen.... Het herstellen van de defensie wat in een deplorabele situatie is gekomen onder Obama... het was niet zonder  risico's om met dit verouderd materiaal,  zeker als een grootmacht op te treden.....

Het plan om wegen bruggen en de infra structuur te herstellen, dit zijn maatregelen waardoor de orde en regel en fatsoen in het land hersteld wordt.  Mensen moesten soms drie banen nemen ( als ze de banen al konden krijgen ) om rond te komen.....

Het creëren van  banen zoals Trump doet zet meer zoden aan de dijk dan de zogenaamde sexe neutrale gender regelingen.... dat is een leuk " speeltje" van links maar daar krijg je geen " brood mee op de plank" Onder "  op een eerlijke manier " versta ik het feit dat gewone burgers een rustig en geregeld leven kunnen lijden en dat ze in hun eigen levensonderhoud in alle rust en vrijheid kunnen voorzien.....

Onder Obama was dit totaal uit de hand gelopen.... Vooral in het mid westen was er grote armoede...... en Obama deed niets!!! ( golfen )  Alleen de rijken in zowel de oost als de west kust profiteerden van zijn socialistische/ communistische  beleid.....

Dat is trouwens een typisch voorbeeld van globaliseren; .... slechts enkelen ( de elitaire bovenlaag met geld) profiteren van de wereld " rondreizen" en buitenlandse studie' enz....  En omdat deze "  linkse speeltjes " nu voor een groot deel  weg dreigen te vallen komt half Amerika in opstand..... ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen....want ook hier geldt " de geest is uit de fles"

 Ik heb goede hoop op Mike Pence  dit is een oprecht Chisten die hoop ik, invloed ( ten goede )  kan hebben op Trump...... Helaas is ook in in ons eigen land de geest uit de fles...... .... Kijk naar de verkiezings campagne..... We leven in een rare wereld..... Blijf Alert! 

braatsche op 01-03-2017 11:10

Zolang Van Rompuy 650.000 euro pensioen per jaar krijgt, Michel een dikke 300.000 en nog meer onverlaten zulke torenhoge bedragen blijven binnenharken, op kap van de gewone mensen, zal niemand in dat wereldje iets willen veranderen, integendeel. Kijk maar naar het Publipart-schandaal in België waar kamervoorzitter Bracke onder vuur ligt omdat hij bijkluste in de privé, naast zijn royale vergoeding van € 16.000 netto per maand, exclusief onkostenvergoedingen, enz...

Zolang het cumuleren van talloze mandaten mogelijk is, zolang politici hun zakken blijven vullen op kap van de gewone bevolking wier levenskost in België het laatste jaar ferm gestegen is en qua inflatie weer aan de top van Europa zit, ben ik dit theater spuugzat. Zolang een Belg van zijn symbolische 10 euro bruto er na aftrek nog 5 overhoudt, in de winkel zijn geld spendeert met bovenop taksen nog eens 21% btw betaalt, en van de laatste euro die overblijft en hij op zijn spaarboek zet voor zijn kinderen, hij jaarlijks 30% roerende voorheffing betaalt (indien intrest meer dan 1660 euro per jaar bedraagt) en bij een erfenis nog eens mag afdragen, waardoor er in feite amper 0.3 euro overblijft,

ben ik van mening dat men hier in Europa niet in het beste werelddeel terechtkomt. Ja, gezondheidszorg, onderwijs, infrastructuur is redelijk in orde, maar de afdrachten die daarvoor nodig zijn, grenzen aan het onbegrijpelijke. En nog hebben ze nooit genoeg in Brussel! De citroen is nog steeds niet genoeg uitgewrongen.

Wij leven in het tijdperk als de Romeinen: de mensen net genoeg geven zodat ze niet in opstand komen, ze lekker onderhouden met voetbal en quizjes op TV, wat zevertalkshows op de openbare omroep met altijd dezelfde terugkerende gasten... Kritische duidingsprogramma's zijn er niet meer, op een enkele uitzondering na, ... Het is een manier om de mensen dom te houden, zodat de elite haar masterplan langzaamaan ten uitvoer kan brengen. Gelukkig zijn er op de wereld nog andere plaatsen die zogezegd "onderontwikkeld" zijn, maar in feite veel meer levenscomfort bieden dan het dictatoriale Europa.

Martin Nobel op 01-03-2017 22:15

De ongebreidelde instroom van cultuurverrijkers is de bijl aan de wortels van onze nationale culturen.

Kennelijk is het de NWO aan alles gelegen hiermee de EU natiestaten  volledig te ontwrichten om vervolgens de absolute macht te verkrijgen.

Het totale onvermogen van de Niet-democratisch gekozen "leiders" van de geldverslindende EU moloch speelt hen nu parten.

Zij krijgen "het project EU" nl. niet op de rails en Niet op tijd op gang.

Natie burgers komen meer en meer in opstand.

Het einde is nabij... als de Nationale Verkiezingen geweest zijn is het klaar met de EU en nemen de staten hun eigen belang

(lees normen en waarden) weer terug en verlaten zij 1 voor 1 de EU.

De NWO laat dit niet zonder slag of stoot gebeuren, zal keihard ingrijpen... dus wees voorbereid!

 

 

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl