Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen

9 van de 10 landen van herkomst van niet-Duitse daders zijn moslimlanden, aangevoerd door Syrië – Hessen: 73 van de 77 vervolgde verkrachters afkomstig uit moslimlanden

 
... maar met de islam heeft het natuurlijk helemaal níets te maken...

Uit de officiële statistieken van het Duitse Bundes Kriminal Amt blijkt overduidelijk dat buitenlanders naar verhouding veel vaker betrokken zijn bij misdaden dan Duitsers. 9,5% van de bevolking bestaat uit migranten en asielzoekers, en is verantwoordelijk voor 33,1% van alle verkrachtingen, 36,1% van alle moorden, 38,4% van alle roofovervallen, en 43,3% van alle (zwaardere) diefstallen. De cijfers geven bovendien een vertekenend ‘positief’ beeld, want alle Duitsers met een migrantenachtergrond –nog eens 11,5% van de bevolking- zijn bij de autochtone Duitsers geteld. Als dat niet was gebeurd, zou het aandeel van migranten in de misdaad hoogstwaarschijnlijk nog veel hoger zijn geweest.

 

Het BKA beweert aan de hand van dezelfde statistieken al maanden dat ‘buitenlanders niet crimineler zijn dan Duitsers’. Vermoedelijk rekent de overheid erop dat de meeste mensen toch niet de moeite nemen om de harde cijfers te bekijken.


De aan de leiband van Berlijn lopende media blijven maar al te graag herhalen dat de misdaad- en verkrachtingsexplosie door migranten niet bestaat, en enkel gebaseerd is op ‘populistische onderbuikgevoelens’, ondanks het feit dat er wekelijks vele honderden nieuwe meldingen binnenstromen over de soms wreedste verkrachtingen begaan door moslimmigranten.

9 van de 10 dader-landen zijn islamitisch

De officiële statistieken liegen echter niet: de 9,5% buitenlanders, die voor 90% bestaan uit migranten uit moslimlanden*, verkrachten gemiddeld 4,26 x vaker dan Duitsers.  De ‘fakenews’ media mogen deze harde cijfers niet meer berichten omdat dit ‘racistisch’ zou zijn.

* Negen van de tien landen in de top 10 van landen van herkomst van niet-Duitse daders zijn moslimlanden, aangevoerd door Syrië. Het andere land is Polen.

In 2015 explodeerde het aantal verdachten uit asielzoekerslanden van 538.000 naar bijna 912.000. Deze bijna verdubbeling viel samen met de eerste massale moslimmigranten vloedgolf die Europa overspoelde.

73 van 77 vervolgde verkrachters uit moslimlanden

Uit de cijfers van de deelstaat Hessen blijkt dat van de 77 vervolgde daders van verkrachtingen er 73 uit moslimlanden afkomstig zijn, en het aantal gewelddadige groepsverkrachtingen met 240% steeg (van 5 naar 12). De meeste daders (15) zijn afkomstig uit Pakistan, gevolgd door Afghanistan, Syrië, Algerije, Eritrea, Somalië, Albanië en Irak. Daarnaast is van drie daders de afkomst onbekend (dus hoogstwaarschijnlijk eveneens (illegale) asielzoekers). Eén andere dader is afkomstig uit Macedonië.


Nogmaals: bedenk dat deze officiële statistieken op politiek correcte wijze zijn aangepast, beter gezegd: gemanipuleerd. Als ook de mensen met een migrantenachtergrond met de islamitische religie gespecificeerd zouden worden, zouden zij vermoedelijk een nog veel hoger percentage van alle misdaden voor hun rekening nemen.

Agenten sturen door buitenlanders verkrachte vrouwen weer naar huis

Daarnaast wordt slechts een klein percentage van het aantal verkrachtingen aangegeven bij de politie, mede omdat agenten in onder andere Nordrhein Westfalen de opdracht hebben gekregen om vrouwen en meisjes die zeggen door een buitenlander te zijn verkracht, zoveel mogelijk weer naar huis te sturen met de mededeling ‘dat kan iedereen wel zeggen, hier kunnen we niets mee’. (1)

De daders zelf worden, indien afkomstig uit moslimlanden, amper vervolgd. Een Pakistaan verkrachtte een 19 jarig meisje en besmette haar met opzet met Hepatitis-C, waardoor haar leven is verwoest en ze haar studie medicijnen moest stopzetten. De Pakistaan was al meerdere malen veroordeeld, onder andere voor het lossen van schoten na ISIS aanslagen, maar werd telkens weer vrijgelaten (3).

Dat dit veel meer dan enkel ‘onderbuikgevoelens’ zijn hebben dus al tal van Duitse slachtoffers aan den lijve moeten ondervinden, en werd al in 2015 bevestigd door het hoofd van de politievakbond, Rainer Wendt. Hij beschuldigde de deelstaatregeringen ervan het aantal verkrachtingen door Arabische migranten systematisch te bagatelliseren en verdoezelen (2). Omdat in landen zoals Zweden, Denemarken, België, Frankrijk en Oostenrijk exact hetzelfde gebeurt, is er geen enkele reden aan te nemen dat dezelfde politiek correcte tactieken niet ook in ons eigen land worden toegepast.

 

Xander

(1) Rapefugees.net
(2) Handelsblatt
(3) Rapefugees / YouTube

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

willy op 26-02-2017 15:26

De vraag is ook wat staat ons nog te wachten? Duitsland is vergeven van vluchtelingen die duidelijk andere normen en waarden hebben.islam kent geen schaamtecultuur en de mosliminvasie is nog niet achter ons gisteren werden in de wateren rond Libie 23OO vluchelingen gered en veilig naar Italie gebracht niet naar het Vaticaan maar in opvangkampen ik vraag mij af hoelang deze komedie nog kan blijven duren voor er een soort burgeroorlog uitbreekt? Europa kan deze vluchtelingenstroom niet blijven dragen? Ze hebben een andergeloof,andere cultuur en andere waarden hun godsdienst is gebaseerd op leugen,haat,moord en oorlog islam staat niet voor vrede maar voor verovering en oorlog Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 26-02-2017 15:32

Dit hebben we nu te danken aan; "de Resolutie van Straatsburg", en het "Coudenhove-Kalergi-plan". En welke politieke partijen lenen zich hiervoor? In Nederland zijn dat: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,en de SP. Maar ik vrees dat velen uit onze bevolking, "ziende blind", weer op deze partijen gaan stemmen. Mark my words.

Ron op 26-02-2017 15:49

Oproep Lees onderstaand artikel en stem rechts opdat we dat links gepeupel naar huis kunnen sturen

En ze samen met al die jakhalzen ( moslim ) die nu al van alles willen en ook krijgen terug kunnen sturen naar dr eigen land kunnen ze daar de boel verrot slaan

kunnen de linkse gelijk mee

Eigen volk eerst ja Trump heeft gelijk

Niet te vergeten die Yasser Feras ( Jesse Klaver ) beroeps leugenaar stukken speech halen uit mohammed o b a m a zijn toespraken en er niet op aan gesproken worden bah bah

Voor de EU zie  https://langleveeuropa.nl/2017/02/eu-roept-op-tot-snel-meer-macht-overdragen/

Maitreya op 26-02-2017 16:04

Tip. Ga ze vooral niet proberen te helpen. Anders neem je ze hun idealen nog af, en gaan ze jou vervolgen.

Het is de nieuwe seksuele revolutie.

cefas op 26-02-2017 16:35

We worden giga belazerd door de seculiere nep-media en de linkse wegkijk-politiek.

Patatje Oorlog op 26-02-2017 17:08

Misdaden die tegen de leidcultuur ingaan worden meestal gepleegd door mensen met een andere culturele achtergrond, dus afkomstig uit gebieden waar het betreffende vergrijp als min of meer normaal wordt beschouwd. Zo blijkt dat alcoholgebruik in Saoedie-Arabië in 9 van de 10 gevallen door westerlingen wordt gepleegd, vrouwen op straat zonder mannelijk familielid als begeleiding, 49 op de 50  en vrouwen die  auto's besturen zelfs 99 op de 100. Zij beschouwen deze daden als uiterst verwerpelijk in hun cultuur...

Yerik op 26-02-2017 17:14

En in België het volgende:

"Als een blonde vrouw met blauwe ogen wordt uitgescholden voor nazihoer en klacht indient, is de kans dat zij gehoord wordt, nihil. Als een vrouw met een hoofddoek klacht indient omdat ze uitgescholden wordt, is de kans honderd procent",

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3090918/2017/02/26/Ook-Homans-in-de-aanval-op-Unia-Centrum-voor-klagende-allochtonen.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=4bc52da4-c306-4035-ac6d-9d89ca6b000a

Rosalie op 26-02-2017 17:52

Met de verkiezingen in aantocht vrees ik het ergste... Iedereen slaapt nog. Agenten durven niet, journalisten niet. Wilders ziet het maar de gevestigde orde wil niet met hem samenwerken. Hoezo democratie ? Het idee van emigreren komt steeds vaker op.  Het is onvoorstelbaar dat mensen niet zien waartoe dit gaat leiden. Nu weer demonstraties in de Marais tegen Marine le Pen. Zij is geen racist zoals haar vader,maar ze ziet waar islam toe leidt,zeker als islamieten in de meerderheid komen. Onbegrijpelijk : steun voor zulke vrouwenhaters,christenhaters,jodenhaters, homohaters. Kindhuwelijken,genitale verminkingen. Afschuwelijk. En maar volhouden dat het vrede betekent, terwijl vrouwen worden verkracht,aangerand bespuwd. Als je vrede nastreeft heb je respect. Waar zit dat respect dan ? Dan de brutaliteit om in je gastland zo te gedragen. 

goof op 26-02-2017 18:38

Dagelijks zien we onze politici elkaar de vliegen afvangen hoe goed ze het wel niet voor hebben met de bevolking maar waar ik de gevestigde orde lapzwansen niet over hoor is hoe ze de massa immigratie  van losgeslagen moslims gaan aanpakken en de gevestigde orde vind dus eigenlijk dat we onze vrouwen maar beschikbaar moeten stellen aan het moslim tuig dat onze vrouwen toch allemaal hoeren vind.  Ik vrees dat deze wegkijkerij door onze incapabele politici pas gaat veranderen als hun vrouwen dochters of nichtjes eens te pakken worden genomen door een stelletje oversexte moslim viespeuken die nog echt denken ook dat ze onze vrouwen ongestraft mogen misbruiken want straffen staan er toch niet op.

Yerik op 26-02-2017 19:55

@ Rosalie op 26-02-2017 17:52. Vreemdelingen overspoelen de Israël-landen als voorbode van het komend oordeel over de goddeloze volkeren die daarin wonen.

Yerik op 26-02-2017 20:00

@ Rosalie op 26-02-2017 17:52. Ik vergat de Bijbeltekst te plaatsen. Zie Deut. 28:43 en 44, i.v.m. Deut. 28:15.

deadeyez op 26-02-2017 21:17

Onacceptabel. Verwijderd. Zie siteregels. Mod.

AEO op 26-02-2017 22:32

Het debat met de lijsttrekkers van CDA, Groen Links, D66, SP en PvdA dat vanavond op RTL 4 werd uitgezonden zegt mij genoeg. Men is horende doof en ziende blind voor het gevaar van de islam. En zolang deze partijen een aanzienlijk deel van de stemmen zal krijgen zal er hier niets veranderen. Alles zal in hoofdzaken hetzelfde blijven, ons volk verdient blijkbaar niet beter, want men krijgt waar men op stemt.

U.G. Kempenaer op 26-02-2017 23:30

Ik vind het onbegrijpelijk dat er nog zo veel Nederlanders op de landverraderlijke partijen zouden gaan stemmen. Dat kan toch niet, gezien hetgeen er de afgelopen jaren in Nederland en de wereld is gebeurd.

Het zou me niets verbazen als zowel de peilingen als de daadwerkelijke verkiezingen worden vervalst.

De belangen van de gevestigde kliek en de imperialistische islam zijn zo groot dat ze hun hand daar niet voor omdraaien. De islam is volop bezig met de verovering van Europa via immigratie en demografie met hulp van landverraders zoals socialisten, linksgristelijken en nepliberalen.

yerik op 27-02-2017 00:18

@ U.g.kempenaer. Ik spreek veel mensen. Velen van die velen willen het niet zien. Je weet uit de peilingen dat de meeste mensen Niet op de PVV zullen stemmen. De meeste mensen laten zich niet waarschuwen. Dat is heel bijbels. Maar wij zien uit naar een ander land...

De vraag is in hoeverre de peilingen gemanuipuleerd worden om het volk op het verkeerde been te zetten. Mod.

yerik op 27-02-2017 00:46

@ Mod. Nu pitten. Hartelijke groet van mij.

goof op 27-02-2017 07:44

Het is niet de vraag of de peilingen worden gemanuipuleerd want dat is een feit maar erger is dat er telkens weer hele  volksstammen intrappen en achter de kudde aanholt ook al loopt de kudde in 7 sloten tegelijk.  Het wordt tijd dat de msm hun subsiodie stromen moeten gaan missen en niet meer hun broodheren hoeven te dienen.

watchman op 27-02-2017 08:04

AEO om 22:32 en U.G. Kempenaer om 23:30:

Precies.

En peilingen zijn op zichzelf al een manier om te manipuleren. Ookal zouden ze 100% zuiver en waar zijn, dan nog laten naiëve mensen (en dat zijn er heel veel in dit land) zich leiden door 'wat de buren vinden'.

"Laat ik maar weer op de VVD stemmen, want dat doen heel veel mensen, en dan kan ik tenminste mee blijven praten. Stel je toch eens voor dat niemand meer met me wil praten?!"

Je moet al een bepaald soort 'gedachtegang' hebben om mee te doen aan een peiling. Je ziet dit ook terug in de journalistiek. De ruime meerderheid van journalisten is links geörienteerd.

Over linkse journalisten gesproken: De Correspondent is een actie gestart: 'Kunnen we praten?' De grachtengordel voelt aan dat er toch een heleboel mensen zijn die stemmen op partijen zoals PVV, FvD en VNL.

Als ze de vraag 'kunnen we je overtuigen (om op links te stemmen)?' hadden gesteld, was het duidelijker geweest.

Tom Hendrix/Seneca op 27-02-2017 08:51

@U.G. Kempenaer:23.30. uur, op 26/2. Manipuleren van de komende verkiezingen, dat is zeer wel mogelijk. De gevestigde partijen, zetten hun mensen in de stemlokalen, dat zie ik steeds weer. En het was de communist Lenin; die zei; " het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar wie, de stemmen telt". Ze zijn er dus echt toe in staat.

Rosalie op 27-02-2017 09:04

@yerik op 26-2-2017 om 20.00u. Dank je wel voor de link. Ik ken het OT niet goed/ bijna helemaal niet. Je zou er somber van worden maar ik geloof dat veel bidden de voorspellingen nog kan afzwakken en dat is mijn hoop. Het is dit jaar 100 jaar geleden dat het zonnewonder van Fatima ( in Portugal ) plaatsvond. Denk dat er nog een Grote Waarschuwing komt, zodat mensen naar God terug kunnen keren. Bid want daar is Satan niet tegen bestand. 

koloth op 27-02-2017 09:14

yerik op 27-02-2017 00:18   ik ben het met je eens.   ook ik spreek veel mensen via m'n werk    en de meeste hebben nog steeds vooroordelen dat Wilders een Racist is ( opgedrogen door de MSM) en het werkt.  Je hoort nu ook: ja maar het gaat nu veel beter we zijn wer uit de crisids dank zij de VVD, triest maar heelaas.      Het is een soort vloek die over het land waait, misschien zwarte magie van de satan ?    Denk aan Bohemian Grove / en in Nederland: de Satan verheerlijking op TV /Pedo offer feesten en dergelijke.

Rosalie op 27-02-2017 09:19

Nog 1 ding : wat me erg hoog zit is het feit dat de goedwillende moslims niet massaal de straat op zijn gegaan toen IS als beesten, nog erger dan beesten,tekeer gingen in het Midden Oosten,Parijs etc. Als het dan een godsdienst van vrede zou zijn,dan zouden ze massaal de straat op gegaan zijn om te protesteren. Gisteren in het debat wordt er weer niet duidelijk gezegd waartoe dat geloof in staat is. Ook in Buitenhof waar Buma werd aangevallen door een schrijfster die zei dat het vluchtelingenprobleem veroorzaakt is door Assad! Dan zie je maar weer dat mensen de feiten niet kennen : Amerika / Obama / Hillery Clinton hebben dat gemanipuleerd. Begonnen bij Khadaffi. Maar men weet het niet,gemanipuleerd door de media. Als je dit verteld aan trouwens slimme mensen,kijken ze alsof ze water zien branden. Dus ja, dan zwijg ik maar, het is toch tegen dovemansoren gericht. 

JP op 27-02-2017 10:34

@yerik, U.g.kempenaer & Mod.

Het U.S. scenario is een "blauwdruk" voor de EU evenals de MSM ook hier verziekt is door Fake News en dit lijkt niet te stoppen te zijn.

Sirius op 27-02-2017 11:00

Is het volk zijn eigen schuld, sorry maar als je de duitse sites leest  is Merkel nog populair wel dat zij drek over duitsland heeft gestrooid en vanzelf over de eu en als dadelijk de verkiezingen zijn geweest gaat  de rottigheid gewoon verder. En dat geld ook voor nederland.

andre op 27-02-2017 13:47

Concluderend: Racisme is in dit geval niet gebaseerd op vooroordelen maar op statistieken. Ik noem het: Statisme.

wout eenhoorn op 27-02-2017 14:04

Wat maken we ons toch druk??????  Ik laas vanmorgen op teletekst dat we niet bang moeten zijn voor de Islam bij het Rooie TegenLicht dat we niet bang moeten zijn voor de Islam. Zeook de NSB in 1940.? Er verandert geen zier dus. Oh ja haast vergeten Wilders was er niet bij. Groot gelijk dus.

Rolf op 27-02-2017 14:29

De Russen hebben hier de beste aanpak.

Europa let op: 'Vluchtelingen' molesteren Russische vrouwen, krijgen pak slaag door Russische mannen en worden in de gevangenis gegooid. 

Europe Take Note: ‘Refugees’ Molest Russian Women, Get Throttled by Russian Men and Thrown in Prison 

 

http://russia-insider.com/en/europe-take-note-refugees-molest-russian-women-get-curb-stomped-russian-men-and-thrown-prison

allangwakker op 27-02-2017 14:59

klopt Mod :  constant, altijd en overal wordt er vanalles gemanipuleerd,  je leest niets anders.  Ben blij dat we nu met het  p o t l o o d  kunnen gaan stemmen,  maar ook die aantalen en cijfers op het einde als alles binnen is, schijnen toch weer met een gesloten computer-systeem  verwerkt te worden.  Dus.....afwachten,  ben benieuwd.

Westbound op 27-02-2017 16:21

En de paus maar roepen om nog méér van deze islamitische vluchtelingen/profiteurs massaal toe te laten in Europa. Man, lazer op met je gedwongen barmhartigheid!

Tom Hendrix/Seneca op 27-02-2017 16:26

@Yerik: 20.00. uur, op 26/2. De Bijbelteksten zijn inderdaad geheel conform de huidige stand van zaken, in Nederland en de rest van Europa.

Rebellio op 27-02-2017 18:24

We horen er bijna nooit iets over, maar TimesofIsrael zegt: ”Bijna 10 anti-migranten aanvallen per dag in Duitsland in 2016. Boosheid over Merkel’s asielbeleid heeft geleid tot een toename van geweld tegen vluchtelingen, steun voor rechtse partij” http://www.timesofisrael.com/nearly-10-anti-migrant-attacks-a-day-in-germany-in-2016/?utm_source=The+Times+of+Israel+Daily+Edition&utm_campaign=c717584d55-EMAIL_CAMPAIGN_2017_02_27&utm_medium=email&utm_term=0_adb46cec92-c717584d55-55426449

 

Oma op 28-02-2017 12:53

"En in België het volgende:

"Als een blonde vrouw met blauwe ogen wordt uitgescholden voor nazihoer en klacht indient, is de kans dat zij gehoord wordt, nihil. Als een vrouw met een hoofddoek klacht indient omdat ze uitgescholden wordt, is de kans honderd procent",

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3090918/2017/02/26/Ook-Homans-in-de-aanval-op-Unia-Centrum-voor-klagende-allochtonen.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=4bc52da4-c306-4035-ac6d-9d89ca6b000a"

@Yerik: in het apenland belziek behoort homans tot nva, een partij aan de macht gekomen (2jaar) nadat ze de hele bevolking bedrogen en belogen hebben door te beloven dat de 16 miljard euro transfers die jaarlijks aan de walen worden gegéven zouden afgeschaft worden om te gebruiken voor Vlaanderen en de Vlamingen, met een splitsing en onafhankelijk Vlaanderen... NIKS dus, behalve een dooie mus...die partij behoort tot de 'zwarten': vroegere collaborateurs met de nazi's, dan weet je het wel?

Pure hypocrisie en verkiezingskoorts om nu de indruk te wekken dat ze opkomen voor hun eigen volk, de Vlamingen. Daarom slijmt homans nu over unia, dat centrum dat eenzijdig werkt, enkel voor de discriminatie klachten van allochtonen en om de Vlamingen af te kunnen schilderen als racisten.

Elke partij aan de macht spartelt nu reeds in aanloop naar de verkiezingen in 2018, ze verloochenen, liegen en bedriegen dat ze zwart zien om de macht te behouden of, de oppositie, om terug aan de vetpotten te geraken.

Een gelijklopend scenario als bij jullie in Nederland waarbij Wilders/PVV te vergelijken is met Vlaams Belang, de enige partij die reeds 20 jaar voorspelde én waarschuwde voor wat we nu in de maatschappij zien door het gif islam. Om stemmen af te snoepen, draaien de leugenaars en hypocrieten van alle andere partijen nu 180°, in een poging om boven de kiesdrempel te blijven want ze wéten maar al te goed dat hun geslijm te doorzichtig is en het volk hun leugens en minachting spuugzat is. Wij worden schandelijk gediscrimineerd, tot zelfs door het 'centrum voor gelijke kansen' zélf, waar je als autochtoon niet moet aankomen met klachten over allochtonen.

Puur hielen likken van homans, die wél bejaarde, gepensioneerde alleenstaanden die een sociale woning huren wil doen betalen voor élke 'vrije' kamer die ze 'niet nodig hebben' - detail: er bestaan zogoed als géén eengezinswoningen, voor 1 persoon......nv a-socialen kunnen als resultaat enkel voorleggen: nog meer belastingen, nog meer energierekening, (turteltaks waarbij de hele bevolking betaalt voor de zonnepanelen van bedrijven en rijken, die overgesubsidieerd waren én nog steeds Zijn!) index-sprong, (dat betekent in t kort: lonen stijgen niet mee met de levensduurte) hogere waterfactuur, waarbij telkens het gratis/voordeel van eerste KwH en water wordt áfgeschaft...of nee: het wordt uitgedeeld aan vreemd gespuis: "kroostrijke gezinnen" die zelfs 20€ per kind korting krijgen!! De alleenstaande, gepensioneerde, de eenoudergezinnen, de werkenden maw: doelgroep eigen bevolking wordt nog maar eens gepluimd/verármd ten voordele van de moslimbezetters!

Wist je trouwens dat asieleisers die erkend zijn én kroostrijke fortuinzoekers van de belgische fiscus belastinggeld recupereren zonder ooit één eurocent belasting te hebben betaald?!

Dan kun je toch moeilijk nog ontkennen dat het doel de verarming van eigen bevolking is als politici openlijk eigen bevolking beroven en bestelen met nog hogere belastingen om dat uit te delen aan elke 'vluchteling' die hier binnengewaaid komt, alles gratis krijgt en zonder inkomen maar dan WEL nog fiscaal beloond wordt zonder énige bijdrage te hebben geleverd!

Fiscale teruggaves zijn in belziek beperkt tot bedrijven en zelfstandigen, die aftrekposten kunnen indienen en voor de (intussen schaars geworden!!) jonge, werkende mensen die een hypothecaire lening hebben door een eigen woning te bouwen/kopen - maar daar hebben ze intussen ook al aan geknabbeld: die inbreng van je lening is intussen bijna verwaarloosbaar geworden.

Wraakroepend dat dan aan terroristengespuis zomaar ons belastinggeld wordt uitgedeeld, onterecht!! terwijl wij ervoor moeten werken en het van ons gestolen wordt!

Verarming is het keyword!

hendrik op 28-02-2017 22:33

Er zal pas iets veranderen aan de politiek van de huidige regeringspartijen ( Nl EN Be ) vanaf het ogenblik dat de autochtonen Honger krijgen. Eerder niet, veel geblaat ( via de media zoals hier ) en voor de rest geen wol. Si vis pace, parabellum. 

Westbound op 01-03-2017 11:16

Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen.

Als over 10 jaar een groot deel van autochtone bejaarden gestorven zijn, er onvoldoende autochtone kinderen geboren worden en het aantal migranten (inclusief hun hoge kindertal) jaarlijks blijft aanwassen, dan zien de officiële cijfers er Totaal Anders uit. Echter, daar zijn de west-Europeanen zèlf de schulddrager van. Ten eerste door nauwelijks voor voldoende kinderen te zorgen. Ten tweede door tientallen jaren op de verkeerde partijen te hebben gestemd. Anders gezegd: de west-Europese volkeren krijgen waar ze om gevraagd hebben. Ik kan daar geen traan om laten.

Oma op 02-03-2017 17:34

Intussen werd vannacht een bijl door het raam gesmeten van de woning van de voorzitter van nva, bart de wever. Hij had een bijl nodig om in de sociale zekerheid te hakken, wel, hij kreeg er eentje. Wat je zaait zul je oogsten!

Dat de hele politieke meute maar bezig blijft om eigen bevolking te discrimineren, te verarmen door steeds hogere prijzen door belastingen, door het onbetaalbaar maken van basisbehoeften door btw op luxe te hanteren, door te graaien, door al dat vreemd volk te pamperen. Uiteindelijk zal de eigen bevolking, moegetergd reageren en dit is een eerste 'incident' - de grote storm zal vast nog komen want het volk is het beu.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl