HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

NY Times: Geen bewijs dat team Trump samenwerkte met Russen

Voorzitter Inlichtingencommissie: Officials die geheime informatie Nationale Veiligheid Adviseur Flynn lekten braken de wet en horen in gevangenis

 

Michael Flynn werd weggedrukt door de globalistische ‘deep state’ achter de Obama/Clinton kliek, omdat hij de door hen geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland wilde stoppen.

De reguliere nepnieuws media in de VS en Nederland deden hun bijnaam opnieuw eer aan met de beschuldiging dat het team van president Donald Trump al maanden zou samenwerken met Russische inlichtingenofficials. Zo nam het linksextreme NU.nl het artikel van de New York Times, dat altijd fel anti-Trump is, vrijwel klakkeloos over, maar werd ‘vergeten’ dat zelfs de NYT uiteindelijk moest toegeven dat er geen bewijs is voor deze zoveelste doorzichtige poging van de globalistische elite om de regering Trump te saboteren.

 

Uit afgeluisterde telefoongesprekken zou zijn gebleken dat ‘een aantal’ medewerkers van Trump met Russische inlichtingenofficials hebben gesproken. De bron? Vier niet bij name genoemde Amerikaanse (oud) officials, die ‘niet veel details kunnen geven’ en ‘niet precies weten om wie het gaat’, zoals The Hill uitlegt.

Het komt er dus op neer dat de NY Times enkel insinueert dat er contacten tussen het team Trump en de Russische inlichtingendiensten zijn geweest, maar uiteindelijk erkent dat daar geen enkel bewijs voor is. Op uiterst misleidende wijze wordt bij de argeloze lezer met vage zinnen (‘Ook is het onduidelijk of de gesprekken iets met Trump zelf te maken hadden’) de valse indruk gewekt dat die contacten er wel degelijk waren of nog zijn.

Slechts één naam genoemd die al lang niet meer voor Trump werkt

De enige naam die wordt genoemd is die van Paul Manafort, Trumps voormalige campagnevoorzitter, die vorig jaar na enkele maanden terugtrad vanwege zijn zakelijke contacten in Rusland en Oekraïne. Overigens is het vrij normaal dat Westerse zakenmensen daar -soms zonder het te weten- in contact komen met inlichtingenofficials. In deze landen worden zeker Amerikanen met het nodige wantrouwen bejegend, en daar zijn zoals onze lezers weten gegronde redenen voor.

Overigens onderzocht de FBI in dezelfde periode ook Tony Podesta, de broer van Hillary Clintons campagnemanager John ‘pizzagate’ Podesta. Tony had geheime ontmoetingen met Oekraïense officials georganiseerd.

Media negeerde schandalen gehackte Democratische emails

De NYT ‘vergat’ tevens de verwijzen naar nog een andere belangrijke gebeurtenis, namelijk de ongefundeerde beschuldiging dat de servers van de Democratische Partij door de Russen zouden zijn gehackt. Uit deze door WikiLeaks gepubliceerde emails kwamen tal van soms schokkende schandalen naar voren, die echter vrijwel compleet werden genegeerd door de mainstream media.

Het schandaal waar wèl over werd geschreven, namelijk het complot van de Democratische Partij (DNC) en het campagneteam van Hillary Clinton om ervoor te zorgen dat haar opponent Bernie Sanders sowieso de nominatie niet zou krijgen, leidde tot het ontslag van DNC voorzitter Debbie Wasserman Schultz.

Schaduwregering probeert regering Trump te saboteren

De handelwijze van de Times is opnieuw een aanwijzing dat bepaalde overheidsofficials geclassificeerde informatie naar linkse journalisten en media lekken, met de bedoeling om de regering Trump zoveel mogelijke politieke schade toe te brengen.

Vorig jaar schreven we over de globalistische ‘schaduwregering’ achter de Obama/Clinton kliek, ook wel de ‘deep state’ genoemd, die alles in het werk stelde om te voorkomen dat Donald Trump president zou worden. Nu dat is mislukt, is het hun missie om de regering Trump met valse beschuldigingen en aanklachten te saboteren en het werken feitelijk onmogelijk te maken, in de hoop dat de regering snel ten val komt.

Trumps Veiligheidsadviseur eerste slachtoffer

Het eerste slachtoffer was Trumps Nationale Veilig Adviseur generaal Michael Flynn (3), die in december enkele privé telefoongesprekken met de Russische ambassadeur Sergey Kislyak had gevoerd over het mogelijk opheffen van de Amerikaanse sancties. Volgens Devin Nunes, voorzitter van de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden, horen de negen officials die de inhoud van deze gesprekken aan de pers hebben gegeven ‘allemaal in de gevangenis, omdat ze de wet hebben gebroken door geheime informatie te lekken’.

Flynn trad vervolgens terug, niet zozeer om deze gesprekken zelf, maar omdat hij vicepresident Mike Pence niet op de hoogte zou hebben gesteld.

Volgens Nunes was er geen gerechtelijk bevel om Flynn te mogen afluisteren, en als dat er tòch was geweest, dan had zijn naam nooit bekend mogen worden gemaakt. Dat had alleen gemogen als er hard bewijs was geweest en de afgeluisterde persoon meteen zou worden gearresteerd. ‘Wat er gebeurd is, het lekken, en wie dit heeft gedaan, is daarom illegaal.’

Onofficiële gesprekken tussen hoge Amerikaanse en Russische officials en politici zijn al tientallen jaren heel gebruikelijk, zonder dat de pers hier ook maar een woord aan vuil maakt. In 1984 benaderde de Democratische senator Ted Kennedy zelfs de Sovjets met de vraag om hulp om president Ronald Reagan te verslaan, en kreeg daar van de toen al door links gecontroleerde pers alle ruimte voor.

‘Deep state coup’

Infowars verslaggever Paul Joseph Watson noemt het gedwongen aftreden van Flynn dan ook een ‘deep state coup’ tegen de regering Trump. ‘De echte reden dat Flynn werd weggedrukt is omdat hij een directe bedreiging vormt voor het militair-industriële complex dat opzij werd geschoven door de overwinning van Trump.’

‘Dezelfde mensen die ons de mislukte oorlogen voor ‘democratie’ in Irak en Afghanistan brachten, de implosie van Libië, de Syrische burgeroorlog, de opkomst van ISIS, en de bijbehorende vluchtelingencrisis, willen Flynns hoofd op een bord, zodat ze weer wat controle terug kunnen nemen’ (4). Flynn wilde stoppen met de politieke en militaire agressie van de Obama/Clinton kliek en de NAVO tegen Rusland, met het doel om hun geplande Derde Wereldoorlog te voorkomen en gezamenlijk de grootste bedreiging voor de mensheid te lijf te gaan: de radicale islam.


Xander

(1) Zero Hedge via Infowars
(2) Breitbart
(3) Infowars
(4) Infowars

Zie ook o.a.:

14-02: “Kremlin bang voor moordaanslag op Trump ‘

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 15-02-2017 15:40

De roden/democraten, zijn de schaamte ver voorbij. Liegen, bedriegen, en bedreigen, dat kunnen ze als de beste, met volledige medewerking van de rode omroepen, en kranten. En zo gaat het niet alleen in Amerika, maar ook bij ons in Nederland. De volledig linkse pers en media, zijn 24/7 bezig, de rechtse/conservatieve partijen te bashen, en ze verdacht te maken. Deze pers en media, zouden de goedkeuring hebben gehad, van de Duitse Nazi-Minister Joseph Goebbels. Het is een grote leugenpers.

grrrr001 op 15-02-2017 16:10

Nu ik heb een vermoeden waarom Obama en vrienden zich in bunkers verstoppen gedurende enkele dagen, 

Ze willen een aantal landen van de kaart vegen met grote tsunami s en het wordt verwacht voor16/02/2017 

Dus welgeteld niet lang meer om het wat hoger op te gaan uitzitten, het is niet te hopen,  maar je weet het niet,  het kan een kwakkel zijn of echt, hopelijk steekt onze Lord de hand uit en  zorgd dat deze gruwels die dat willen verwezelijken niet slagen. 

https://www.youtube.com/watch?v=0GnhHa06jww  

Prepare For Impact?

emile op 15-02-2017 17:26

Hoe meer de pers anti-Trump is hoe meer de rest van de wereld achter hem zal staan. Enige zekerheid die we hebben pro-Trump of tegen Trump dat de toch al slechte reputatie van Amerika en Noord-West Europa nog verder zal verslechteren, maar niemand die dat zal kunnen "meten"

 

joga op 15-02-2017 18:38

Misselijke linkse landverraders komen met deze leugenachtige ervaringen NOOIT meer aan de bak. De hele wereld heeft ze door, alleen in Nederland blijken deze achterlijke figuren het maar nooit te leren. Ik hoop, dat de rest van de bevolking op 15 maart zorgt voor een overgetelijke afstraffing. Stem daarom PVV.

SEO op 15-02-2017 18:45

Kabinet staat al op historisch aantal van 50-56 zetels verlies. Het volk neemt media en regering allang niet meer serieus! 

cefas op 15-02-2017 19:13

Heel die CIA-laster-bende moet opgeheven worden en vervangen worden door een die werkelijk doet wat nodig is voor de veiligheid van het land en met hun smerige fikken afblijft van andere landen.

Elisabeth-Anna op 15-02-2017 19:37

Grrrr001 14.10 uur

Mag ik vragen hoe u aan deze informatie komt of zijn het alleen vermoedens van uwzelf?

Lodewijk op 15-02-2017 20:07

Ik zag net het grootste deel van de text van bovenstaand artikel op Joop.nl gepost staan. Ik was blij. "Iemand anders die ook op de hoogte is van wat er echt aan de gang is. So anders dan de rest van de reageerders hier oo Joop.nl...

Toch heel goed dat iemand het daar postte. Bijna een wonder dat het door de ideologische censuur van Jiio.nl kwam... en tenenkrommend te zien hoe de meerderheid daar alles klakkeloos gelooft wat de reguliere media aan anti-Trump en anti-Poetin ne Rusland propaganda fake news versprijden.

Als je je even wil verbazen over zoveel onbenul:

‘Campagneteam Trump had jaar lang intensief contact met Russen’  http://www.joop.nl/nieuws/campagneteam-trump

Nog een pareltje daar:

"Na telefoongesprek Trump-Poetin laaiden gevechten in Oost-Oekraïne weer op"  http://www.joop.nl/opinies/telefoongesprek-trump-poetin-laaiden-gevechten-oost-oekraine-weer-op

Eigenlijk ben ik wel blij dat ze me daar voor de 7e keer een ban hebben gegeven. Het is zo frusterend dat ze posts -helemaal met links- gewoon niet plaatsen als ze bewijzen dat het artikel vals is en de feiten heel anders is. Al dat werk voor niets. 

Als je er post dat een -of meerderen- van je post niet geplaatst is krijg je al een ban. En posten dat je er een ban kan krijgen op Joop.nl. levert je ook een ban op.

Dus hetzelfde groepje zelf-ingenomen z.g. "progressieven" die het altijd met het artikel eens zijn weten niet eens dat posts van anderen vaak niet geplaatst worden, laat staan dat ze een ban kregen. Mogen ze blijkbaar niet weten. Daaron posten sommigen er dingen in de trant van "Ik heb die en die niet meer gezien hier. Kreeg zeker niet meer betaald door het Kremlin, de Poetin, Trump en Wilders lover. Heeft zeker maar opgegeven met zijn onzinnige samenzwerings theoriën. Hij geloofde echt dat er Bilderberg bineenkomsten bestaan, en er een NWO bestaat, en dat Hillary Clinton iets fout had gedaan."

Lodewijk op 15-02-2017 20:10

PS:

Als je op Joop.nl een link naar Xander.punt post wordt het niet geplaatst, want "complitsite" liet de redactie me eens weten voordat ik weer een ban van ze kreeg.

rescue op 15-02-2017 20:31

Trump zal gewoon voortaan alles eerlijk moeten opbiechten, want je houdt toch niks geheim. Dat is zijn achilleshiel. Als je openlijk je mening verkondigt, wat je tegenstanders er ook van vinden, dan kunnen ze je nergens van beschuldigen. Beter gehaat om wat je vind of doet dan van stiekeme praktijken worden beschuldigd. Er zijn al meerdere indicaties dat hij zijn verkiezingsbeloften niet gaat nakomen. Einde Trump in zicht.

Curuba op 15-02-2017 21:41

er zijn vele data's genoemd mbt het begin van de totale chaos in diverse nieuwsartikelen.  Waarom gebeurt dit steeds? Telkens is op de bewuste datum vrij weinig aan de hand. Door steeds data's te verkondigen en er vind niks plaats, dan werk je toch ook mee de poppenkast cq propaganda? 

DN op 15-02-2017 21:52

Inderdaad, de verliezers van de verkiezingen hebben nog altijd de wisseling niet kunnen slikken, dat is alles.....

grrrr001 op 15-02-2017 22:56

Smartmeters, slimme meters zijn een gevaar voor de gezondheidBovendien weten we allemaal dat de huidige ferrarismeters bijna niet meer worden geproduceerd. 

In Tsjechië is er nog een klein bedrijfje dat kleine loten kan maken, maar meer is het niet.

Dat betekent dat die sowieso moeten worden vervangen. Als je een aanvraag doet – en dat kaniedereen, met een paar telefoons – hoor je vanuit de markt dat de ferrarismeters eigenlijk al gedurende een paar jaar niet meer worden vervangen, omdat distributienetbeheerders erop rekenen dat zij die digitale meter snel mogen uitrollen.

(Wij als burgerbevolking willen niet meewerken aan deze diefstallen en vragen aan dat tjechisch bedrijf  om hier een vestiging open te doen en werkgelegenheid voor de mensen hier te creeren, en de bestaande stock van bestaande veilige meters aan te vullen.)

Minister Barttommelein geloofd de leugens van de reguliere propaganda media, of is het een leugen van hemzelf  en spelen belangen van sommige leveranciers van deze ondingen die de mensen en ziek maken en  kunnen pesten via op en afschakelen van stroom. 

Minister Barttommelein is boos op mensen die kritische vragen stellen(rob beenders sp_a)mensen die niet politiek correct denken kunnen best geen smart meter plaatsen wegens(pesten) geregeld afsluiten stroom tot je politiek correkt gaat denken als je gezondheidsproblemen krijgt van de staling van zo n onding.

Is daar in nederland al een onderzoek naar gezonheidsproblemen bij de geplaatste 3000000 toestellen?

Minister Barttommelein Ik heb ondertussen vorige week in de pers gelezen dat bij onze noorderburen de 3 miljoenste   slimme meter is geplaatst.

https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1114383/verslag/1115592

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M28&ss=P295&l=NL

http://www.stralingsarmvlaanderen.org/styled/

Lodewijk op 15-02-2017 23:13

Voor wie Engels verstaat, hier klokkenluidt Flynn dat Obama en Hillary IS en het Califaat wel een goed idee vonden toen hij hoofd was van het Defensie Ingelligentie Agentschap als generaal:

"Former DIA Head Concedes US Deliberately Backed Extremists in Syria" https://www.youtube.com/watch?v=AOptiVdKHoc

Tja, zo'n man wil de "elite" niet... en al helemaal niet als Trump ook nog eens geen oorlog wil met Rusland, maar samen wil werken met dat land in de strijd tegen IS.

Daar gaat het proxy leger van de NWO als Trump en Poetin samen werken. Dus dat moet met alle middelen voorkomen worden. Soros werkt overuren nu.

Lodewijk op 15-02-2017 23:29

Over Oekraïne: om het Trump extra moeilijk te maken samen met Poetin te werken heeft de NWO "elite" Kiev opdracht gegeven de Donbass regio weer aan te vallen, en de media -waar ze eigenaren van zijn- te laten schrijven dat Rusland en de mensen in etnisch-Russen in Donbass ene aanval zijn begonnen op West Oekraïne. 

Ook voor wie geen Engels spreekt, de beelden zijn duidelijk:

"Artillery Duels In Eastern Ukraine: Propaganda And Reality https://www.youtube.com/watch?v=Zn2xotTF96I

Lodewijk op 15-02-2017 23:52

Zo gaan de mensen in Donbass -Oost Oekraïne- om met de soldaten die Kiev stuurt in opdracht van de NWO "elite"

Ukrainian Military Give Up Their Weapons: Russian Roulette https://www.youtube.com/watch?v=VNig07RtWxA

Andersom, de "terroristen" volgens Kiev:

Ukrainian army committed war crimes against humanity in Donbass https://www.youtube.com/watch?v=4YYzDt_dDoI

Als ik dit zou kunnen posten op Joop.nl onder dat leugen artikel zou ik een nieuw account aanmaken daar, maar ze zouden het toch niet plaatsen, en de laatste keer dan ik een nieuw account probeerde aan te maken bleek m'n IP daarvoor door ze geblokkeerd te zijn. Of zoiets, het lukte me niet.

SEO op 16-02-2017 10:02

Kijk The Daily Mail en The Sun on line. Tabloids, maar geheel niet politiek correct. Tabloids, dat is waar.  Maar beide steunen Brexit, melden dat de Euro en EU mislukt zijn, waarschuwen dat de EU gaat instorten en erger enz. Aanrader. 

maria op 16-02-2017 10:49

Grrr001 op 16.10 uur

tsunami's  voor  16-2  ????, waar haalt u dit vandaan, het is inmiddels 16-2 en er is gelukkig niets aan de hand

Derk op 16-02-2017 15:52

Er worden wel vaker op sites reacties geweigerd, zelfs een dagblad stuurde de melding dat mijn reactie was geplaatst. Toen ik ging zoeken was de reactie niet geplaatst. Telefoontje, sorry meneer, er is een foutje gemaakt, wij zullen alsnog uw reactie plaatsen. Nee dus. Never nooit niet.

cefas op 16-02-2017 19:24

Wat een linkse heksenjacht op Trump, de middeleeuwen zijn er vergeleken niks bij. Links heeft bij mij ieder grammetje geloofwaardigheid verloren!

Wardje op 17-02-2017 00:09

Rusland is enigszins aan het veranderen in godsdienstig opzicht . Er mogen weer kerken worden gebouwd en dat gebeurt volop . Er worden aalmoezeniers aangesteld in het leger , dat is iets nieuws .  a. schneider , uit een familie van wolga-duitsers .  Zijn ouders  werden door Stalin naar   goelags in de Oeral  gedeporteerd. Zij vestigden zich na vrijlating in Kirgizië.https://www.youtube.com/watch?v=FUqH5-lwj1A

Wardje op 17-02-2017 06:39

Rusland, tijdsaanduidingen van video  https://www.youtube.com/watch?v=FUqH5-lwj1A  (zie reactie hierboven 00:09), verandering in godsdienstig opzicht openbaar Rusland , Fatima op 6:25 , verhouding katholieke kerk orthodoxe kerken 26:00 , bevestiging van islamisatie van europa 44:44 (kwestie van demografie en rekenen, misschien middel van God om de Kerk te zuiveren). Schneider is van mening dat het goed zou zijn  , en de hemel welgevallig ,  als de paus de toewijding van Rusland zou hernieuwen in morele eenheid met alle bisschoppen van de wereld . Wie weet dit jaar , 100 jaar na de verschijningen . Lucia heeft uitdrukkelijk en in haar eigen handschrift laten weten dat de toewijding al volgens de bedoeling is geschied (daarbij is Rusland niet explciet genoemd , maar toch).

De zegsman  heeft in zijn jeugd de vervolging van de Kerk nog meegemaakt. 11:30  Mede in het licht van zijn ervaringen in het gezin bezweert hij: "alstublieft, moeders, geef uw kinderen met de moedermelk ook het geloof , het katholieke geloof " het mooiste , de kostbaarste schat voor heel zijn leven . 

Bart op 18-02-2017 23:38

Trump geeft persconferentie aan de pers zelf. Er is hier een stuk uit geknipt en in Jinek vertoond om Trump maar weer eens belachelijk te maken. Zo zie je dus dat de media weer eens hard bezig is om Trump onderuit te halen.

Beluister hier zelf die persconferentie.

https://www.youtube.com/watch?v=Ct0H_ndjavM

Freija op 26-02-2017 23:41

rescue op 15-02-2017 20:31

Gebrek aan eerlijkheid kun je Trump niet verwijten. Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. Flynn had verzuimd Vice president Pence in te lichten, dat is jammer, want nu is ie vervangen door McMaster, waardoor de kans op een 3e wereldoorlog weer enorm toeneemt. 

http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-mcmaster-idUSKBN1602Q5

Dragpalace op 22-03-2017 10:17

Mag ik even vragen om de bronnen te checken voordat jullie met verwijten komen? Want als je even verder kijkt, blijkt dat de New York Times juist wél met bewijzen komt dat team Trump kontakt heeft gehad met de Russen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl