HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

Europa heeft objectiviteit en vrijheid van meningsuiting vervangen door politiek correcte, anti-Westerse en anti-democratische linksgroene ideologie

 
Typerend voorbeeld van het anti-Europese linksgroene cultuurnihilisme, de Zweedse premier Stefan Löfven.

Professor (em.) Bassam Tibi, ooit migrant uit Damascus en voormalig volgeling van de beruchte linkse ’68’er’ beweging in Europa, waarschuwt -mede als liberale moslim- dat het stilzwijgende verbond tussen linksgroen en islam de grootste vijand van Europa is, omdat beide ideologieën volgens hem samenwerken aan de islamisering en daaraan verbonden vernietiging van onze open en vrije samenleving. De ondergang van ons continent komt heel dichtbij nu de sociaaldemocraten en linksgroenen in Duitsland alle (moslim)migranten stemrecht willen geven, ook als ze nog maar net zijn gearriveerd (2).

 

In 2016 publiceerde Tibi zijn boek ‘Europa zonder identiteit? Europeanisatie of Islamisering’, waarin hij uitgebreid onderbouwde dat een vrij Europa niet kan samengaan met de (traditionele) islam, die door 99% van alle moslimmigranten wordt aangehangen.

‘Het zijn de cultuurrelativisten en nihilisten van linksgroen en de diaspora-islamisten, die weliswaar hun toevlucht in Europa zoeken en vinden, maar het continent tegelijkertijd willen islamiseren,’ die de grootste vijanden van het vrije Europa zijn. ‘De linksen zijn cultuurnihilisten, en hun onuitgesproken bondgenoten, de islamisten, zijn religieuze absolutisten.’

‘Toelaten moslimmigranten is voorwendsel, een humanitair masker’

Volgens Tibi is de steeds weer gegeven reden dat het enkel humaan zou zijn om zoveel moslimmigranten in Europa binnen te laten slechts een voorwendsel, een masker. Zowel islamisten als linksgroenen wijzen de huidige Europese seculiere en democratische cultuur strikt af, en beschouwen deze als ongewenst, slecht en zelfs boosaardig.

‘En als je dit idee van Europa afwijst, blijft er niets over..., ,’ vervolgt de professor. ‘De linksgroenen misbruiken de vluchtelingen als minderheden, om via hen politiek als surrogaat proletariaat te voeren. De linksgroene aanslag op de Europese identiteit kan enkel in bredere zin worden begrepen, om te laten zien waarom het idee van Europa nu (door hen) wordt aangevochten.’

Beide systemen uit op ondergang van kapitalistisch Europa

De belangrijkste reden waarom linksgroen samenwerkt met de islam is dat beide systemen uit zijn op de ondergang van het huidige kapitalistische en (de resten van het ooit) christelijke Europa. Heel vaak worden daarbij de kruistochten en het kolonialisme aangehaald, om Europeanen een schuldgevoel aan te praten. Tibi: ‘Maar hebben de moslims niet hetzelfde gedaan? Was de islamitische jihad niet de voorloper van de kruistochten*? En hebben de moslims niet eveneens de wereld veroverd en gekoloniseerd?’

* Sterker nog: historisch gezien waren de kruistochten een directe reactie op de jihad, toen moslimlegers het christendom in het Midden Oosten, Noord Afrika en Zuidoost Europa probeerden te onderwerpen en/of te vernietigen, en Europa een verdere opmars naar onze landen wilde stoppen. Toén nog wel.

De professor internationale betrekkingen vindt dat linksgroen aan één oog blind is; men ziet alleen de lasten van de eigen beschaving, maar niet de voordelen. In de jaren ’60 was dat nog niet zo, betoont hij. Toen zag ook links de traditionele Europese waarden als iets positiefs. ‘Maar de huidige linksgroenen zijn ook wat waarden betreft anti-Europees en anti-Westers ingesteld.’

Europa: Van positieve identiteit naar open zelfvernietiging

De Belgische historicus David Engels schreef in november dat Europa hierdoor een gevaarlijke weg is ingeslagen. In plaats van ‘positieve identiteit’ is ‘open zelfvernietiging’ gekomen, die het Westen van binnenuit uitholt, en tot richtingsloosheid, defaitisme en zelfs open zelfhaat heeft gevoerd (denk aan de Duitse linksgroene slogan ‘we love Volkstod’). ‘Het Westen heeft het geloof in zichzelf en in zijn toekomst verloren,’ aldus Engels. Funest daarbij is het feit dat het linksgroen is gelukt om (in ieder geval in de media en de politiek) de blanke huidskleur –en dus al onze traditionele waarden- synoniem te stellen met racisme.

Door de massale moslimimmigratie hebben we in heel Europa een ‘onverzoenlijke parallelle samenleving’ zien ontstaan, aldus Tibi: ‘Voor de linksen is dat een zegen van het multiculturalisme. Engels schrijft echter dat het multiculturalisme de verkeerd begrepen Oriëntaalse samenlevingsvorm is.’

Linksgroene visie beheerst de publieke opinie

De ondemocratische EU is voor linksgroen dan ook het enige ‘positieve’ aan Europa. Iedereen die zich verzet tegen Brussel krijgt gelijk het stickertje ‘anti-Europees’ en ‘populistisch’ opgeplakt. De uitgever van het bekende Zeit, Giovanni di Lorenzo, wees er vorig jaar op hoezeer de linksgroene visie de publieke opinie (en de media) in Europa bepaalt en zelfs domineert. Wie niet meedoet, wordt gelijk in de rechtspopulistische hoek gezet.

Professor Tibi schrijft dat hij zich als voormalige moslimmigrant deze Europese zelfhaat maar moeilijk kan voorstellen. Daar waar ‘links’ enkele tientallen jaren geleden de waarden van een vrije seculiere Europese samenleving nog hoog hield, is in onze tijd exact het tegendeel het geval. Wie nu voor het totalitaire islamisme waarschuwt, wordt door diens bondgenoot, de linksgroenen, meteen van ‘racisme’ en islamofobie’ beschuldigt.

Aanval op Europese identiteit

Tibi noemt dit letterlijk een ‘aanslag op de beschavingsidentiteit van Europa.’ Linksgroen wil deze vervangen door hun cultuurrelativistische nihilisme, die op alle punten de Europese identiteit bestrijdt. Belangrijk onderdeel van deze aanval op Europa is de samenwerking met islam, en het voorstellen van de moslim minderheden als collectief, wat rechtstreeks tegen het principe ingaat dat mensen als individu hun eigen richting mogen bepalen. Als gevolg mogen moslims en de islam in de reguliere media en politiek bijna niet meer worden bekritiseert, en werd bijvoorbeeld PVV leider Geert Wilders vervolgd voor zijn ‘minder (criminele) Marokkanen’ uitspraak.

Politieke correctheid heeft vrijheid meningsuiting vervangen

De oorlog die linksgroen tegen Europa voert vindt daarnaast vooral plaats via de media, die ze in de loop der jaren vrijwel geheel onder hun controle hebben gebracht. Vrije meningsuiting is door hen vervangen door politieke correctheid. Visies en standpunten die tegen die van linksgroen ingaan worden steeds vaker gecensureerd en weggehouden uit de media en de publieke discussies. ‘Die zijn door de tirannie van de heersende (linkse) visie verboden. Daarmee handelen linksgroenen in strijd met alle waarden en regels van de democratie.’

‘Ideologische waanzin vervangt iedere objectiviteit’

Ten derde valt linksgroen in zijn onuitgesproken verbond met de islam ook de seculiere samenleving aan, en dat zogenaamd vanwege de ‘vrijheid van religie’. In de praktijk betekent dit echter enkel de ‘vrijheid’ om enkel de altijd en overal naar overheersing, racisme en onderdrukking neigende islamitische religie aan te hangen. Tegelijkertijd wordt iedere objectiviteit in de samenleving vervangen door de linkse ideologie van het cultuurrelativisme: feitelijke waarheden bestaan niet meer, enkel de (linkse) interpretatie hiervan.

Tibi noemt dit ‘de ideologische waanzin van de linksgroenen,’ omdat ze met hun steun voor het religieuze absolutisme van de islam feitelijk zichzelf tegenwerken. In de publieke sfeer is het linksgroene absolutisme het pluralisme, wat het hart is van de oorspronkelijke Europese identiteit, aan het vervangen. ‘Kan Europa de linksgroene zelfverloochening als heersende visie overleven? Daar heb ik geen antwoord op,’ besluit Tibi. ‘Maar ik heb wel de hoop dat ik de islamisering van Europa niet meer zal beleven.’

Stem op links(groen)(/liberaal) voor een pan-Arabische islamofascistische toekomst

In Duitsland is de linkse elite angstvallig dichtbij de realisering van hun doelstellingen gekomen, nu de nieuwe leider van de sociaaldemocratische SPD, Martin ‘EU-superstaat’ Schulz, samen met de linksgroenen aan alle migranten en asielzoekers stemrecht wil geven, ook degenen die (nog) niet de Duitse nationaliteit hebben en hier nog maar net zijn gearriveerd. Met deze verkapte staatsgreep verschaft de linkse pro-islam elite zichzelf in de toekomst een permanente meerderheid. (2)

Als u als Nederlander ook vindt dat het huidige vrije en welvarende Europa moet verdwijnen, en moet veranderen in een pan-Arabisch islamofascistisch continent, stem op 15 maart dan op Jesse Klavers GroenLinks, Alexander Pechtolds D66 of Lodewijk Asschers PvdA. Als we hen aan de macht helpen, hoeven we de komende jaren enkel achterover te leunen en toe te kijken hoe de grote islamiseringsdroom van links met volledig open grenzen en alle ruimte voor de islam tot – een wat ons betreft gruwelijke- werkelijkheid wordt gemaakt.

 

Xander

(1) Basler Zeitung
(2) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pieter A Meijer op 22-02-2017 20:30

Shalom;

In de neerslag van de laatste alinea kan ik mij geheel vinden. En wel op basis van mijn persoonlijke en op de Bijbel gebaseerde denkwijze.

De Islam is niet zo maar een van de vele religies. Islam is De religie van de enige echte tegenstander van Ha Shem.

Zie eens hoe hij sinds het ontstaan is tekeer gegaan; rondgaande als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden.

Naast de bovenstaande voorlaatste alinea van dit artikel, staat de kop van het artikel over het 13-jarig Zweedse meisje dat door een migrant is verkracht. Eën van de vele honderden in de voorbije jaren!

Vergeet nooit, wat de vroegere naam van de PvdA was! Hun naamgenoot in Germania heulde met Moh. Amin al Husseini.

Mede oprichter met Hasan al Bana van de Muslim Broederschap.

Hun credo? op zaterdag doden wij de JaHudah en op zondag de christenen.

Zal die doelstelling slagen. De Eeuwige verhoede dit!

Shavuah Tov.

ohje op 22-02-2017 20:33

Het is maar wat men wil.

Mensen krijgen wat ze willen

johan op 22-02-2017 20:49

Heel duidelijk uitgelegt wat er voor een horror aan de gang is, het is extreem verontrustend en dit zou verplicht door iedereen gelezen moeten worden.

Gerechtigheid op 22-02-2017 20:57

Misschien zal de aangekondigde zware storm over Nederland ( mogelijk tot 150 km/uur aan de kust van Den Haag tot Den Helder) een enkeling uit de linkse dromerijen helpen? Misschien ook dat de minaretjes in het land niet zijn gebouwd op dit geweld van de natuur? Dat zal de bijgelovige linksgroenen misschien de ogen openen hoe laat het werkelijk is voor de zogenaamde democratie op het oude continent. Ach een mens heeft idealen nodig, zelfs de linksmens , maar jey probleem is dat de linksmens voor een ideaal aanzient wat zijn dood wordt op termijn. Wist ur trouwens dat de Joods Christelijke wereld  binna 200 Nobel prijswinnaar kent en de Arabische wereld slechts 3 en dan nog op volstrekt alpha wetenschappelijk gebied? 

Je kan het de moslims niet eens kwalijk nemen dat ze zijn zoals ze zijn, slechts een enkeling weet zich te ontworstelen aan de groepsdruk die moord en doodslag eist naar de heilige woord van het heilige boek dat ze hebben moeten opnemen in hun verdusiuterde verstand.

jawel op 22-02-2017 21:22

ja ja , dat krijg je er van als je als domme nederlander alleen maar t.v kijkt en totaal

niet op de hoogte bent van wat er zich werkelijk afspeelt.

mijn eigen vrienden en mijn achterlijke naieve schoonfamillie stemmen 15 maart 

op het linkse tuig en landverraders wat moet heten onze politieke leiders.

Ongeloofelijk hoe makkelijk wij ons naar de slachtbank laten leiden , met o.a 

de schuld van mensen om mij heen die weigeren om te luisteren naar 

mijn menig . Ik ben er niet voor hun als het te laat is , ga maar ergens anders 

huilen.    klein miezerig mannetje pechthold , rutte , klaver en nog vele

anderen , als partijen zoals  van marie le pen, beppo grillo , geert wilders , van

grieken en frauke petry , dan pas kunnen de burgers ook iets doen. 

ik ben bang dat eventueel ingrijpen van trump te laat zal zijn .

Ik schaam me om in een land te wonen waar links de grote verraders zujn en waar de 

achterlijke zogenaamde [gutmenschen ] mee werken aan de ondergang van europa.

 

Mathew op 22-02-2017 21:22

Dank u wel voor het ons voortdurend onderhouden met al deze belangrijke informatie voorzien van goede uitleg en voorlichting. Shalom!

Virgo op 22-02-2017 21:29

Goed onderbouwd artikel met een diep verontrustende boodschap. Het wordt tijd om echt plannen te gaan maken om te verkassen en wel Europa uit. De wereldwijde samenzwering komt steeds nadrukkelijker tot uiting. Ik vrees dat we als continent verloren zijn. Het is vechten tegen de bierkaai.

Rolf op 22-02-2017 21:54

GroenLinks, Alexander Pechtolds D66 of Lodewijk Asschers PvdA. 

Laten we Rutte's VVD, de SP en de Christen-Unie ook niet vergeten. 

Die islamiseren net zo hard mee. 

cefas op 22-02-2017 22:04

Multi-culturalisatie is synoniem met multi-criminalisatie.

Dewevoga op 22-02-2017 22:56

@Gerechtigheid

En nog 2 prijzen voor de vrede: Arafat en Obama. De een had al veel bloed aan zijn handen voor hij die prijs kreeg en die ander meer dan een miljoen en degenen die nog aan de beurt zijn, want ook daar is hij verantwoordelijk voor. En dan heb ik het nog niet eens over abortus. Dat is martelen. Dieren worden nog verdoofd omdat men daar wel voor op de barricaden gaat. En die Klaver maar imiteren Obama en Trudeau, stel je eens voor dat ie in eencoalitie komt. 

  

joga op 23-02-2017 00:02

Dus: PVV

juanambulo op 23-02-2017 01:02

Ik ben niet gek op  Hirsi Ali. Ze heeft zich laten ontvallen dat het al te laat is voor

Europa en daar ben ik het mee eens. Ik heb heel echt het gevoel dat ik mijn eigen ondergang

aan het fininacieren ben.

1979 op 23-02-2017 01:38

Die Schulz is echt knettergek, nu wisten we al dat links graag zieltjes wint bij allochtonen, maar zo publiekelijk ervoor uitkomen en nog meer zieltjes winnen dat hadden we nog niet eerder gezien. Gevaarlijk mannetje.

Dago op 23-02-2017 04:07

Stem wat u wilt, mar zorg er wel voor dat u in geval van nood Europa kunt ontvluchten. Demografen zeggen dat het al te laat is. 

svirmus op 23-02-2017 06:12

Een volk en een land krijgt wat het toekomt. Met een staatshoofd (Beatrix) die zich destijds onderwierp aan de Islam kan het niet anders dan fout gaan in ons landje. We krijgen daarvoor op één of andere manier de repercussie te verduren. Vanaf dat moment is het ook over het randje gegaan. Vrijwel niemand durft een standpunt in te nemen omdat de maatschappij door de linkse retoriek is vergiftigd. Deze 'usefull idiots' van de linkerkant hebben óf zelf niet door dat ze gebruikt worden voor globalistisch, Marxistische denkbeelden, óf ze zijn zo doortrapt en gemeen, dat ze met opzet een degelijke facade ophouden om iedereen in de armoede te jagen op een klein deeltje van de heersende klasse na. Ik noem het geen elite, want de heersende klasse is geen deel van het volk en kan dus geen elite worden genoemd.

Daarbij de storm, tsja, als je ziet wat er in Californië gebeurt, dan vraag je je af of het nou toeval is of dat men zulke dingen over zichzelf afroept. Wanneer de mens besluit om de Allerhoogste te negeren, te bespotten en tegen te werken, dan is er geen bescherming meer en zijn de gevolgen vaak desastreus. Bijbels precedent daarvoor is het verhaal van Ninevé en Jona. Als je het zo leest dat de Ninevieten riepen om hulp en dat daardoor een ramp werd afgewend die anders niet kon worden voorkomen omdat men niet om bescherming vroeg, dan begrijp je waarom je zelf ook steeds moet bidden om bescherming. 

Ik denk daarom dat Nederland als geheel moet zien dat we moeten roepen tot de Allerhoogste en Zijn zoon Jezus Christus om hulp en leiding, net zoiets als de Polen hebben gedaan. http://www.volkskrant.nl/buitenland/polen-krijgt-een-nieuwe-koning-jezus-christus-nu-met-zegen-van-de-katholieke-kerk~a4418659/

Anders ben ik bang dat alles wat wordt ondernomen, niet opgewassen is tegen de krachten van de god van de onderwereld en zijn handlangers.

Tom Hendrix/Seneca op 23-02-2017 08:16

Eens met het artikel, en ook met de vorige reacties. Ik beweer al langer; dat links en de islam; vergif is voor onze wereld. Maar terecht wijst @Rolf op 21.54 uur, dd. 22/2, over de huichelachtige rol van de "schijnliberalen", van de VVD, en de links geworden Christenunie. Dit alles is onderdeel van de NWO, en de NWO wordt ondersteund door de rode kerk, de groenen, schijnchristendemocraten, en schijnliberalen, benevens uiteraard, de communistische eussr,Bilderberg, Soros, en de illuminati. Zie ook de duivelse plannen genaamd: " het Coudenhove-Kalergi plan", en " De Resolutie van Straatsburg". Mijn hoop is niet op deze wereld, maar op Christus Messias.

Redhorse51 op 23-02-2017 09:19

Xander

Eventjes off topic.

Onlangs heeft men via de mainstream  media kunnen vernemen, dat astromen zeven  aardachtige planeten bij de dwergster Trappist 1 hebben ontdekt. Moet we een verband nu leggen met het verschijnen van de planeet Niburu op korte termijn aan de hemel, als voorbode

van de eindtijd?

AEO op 23-02-2017 09:32

Het is omdat de mensen hier in Nederland en de rest van West en Noord Europa God bij het grof vuil hebben gezet, dat we nu in deze ellende zitten. Wie zijn vertrouwen niet meer op God wil stellen, diens verstand wordt verduisterd. Dát is wat er nu gaande is. Het volk holt teugelloos voort naar de afgrond. Degenen die ons waarschuwen voor de steeds verder oprukkende invloed van de islam, worden in de hoek van rascisten weg gezet. Het is verbazingwekkend dat, nu we er overal de tekenen van zien, men het doodleuk blijft ontkennen. Nee, men heeft het liever druk met het demoniseren van Israël, dat notabene voor zijn voortbestaan vecht in een piepklein landje, dat door talloze doodsvijanden wordt omringd. We nemen het zelfs op voor de terroristen, die het nu ook op ons hebben voorzien. Maar als Angela Merkel doodleuk blijft zeggen dat het allemaal niets met de islam heeft te maken, dan kan het niet anders, of Duitsland en West en Noord Europa zullen gaan terug zakken in de nieuwe duistere Middeleeuwen. En wat Nederland betreft, we zijn de dans met terreuraanslagen tot nu toe aardig ontsprongen, maar dat zal niet lang meer duren. Men houdt zich nu nog koest, men wil eerst de verkiezingen afwachten. De moslims willen niet dat Wilders hier aan de macht komt, dus nu nog geen grote aanslagen. Na de verkiezingen, en zeker na de formatie van het nieuwe kabinet, zal het hier ook los gaan. En dan maakt het niet uit of we nu wel of niet een kabinet Wilders krijgen, de stemmen zijn dan toch al uitgebracht. Dan zal men hier ook aanslagen gaan plegen, maar nu blijft het nog rustig, want een grote aanslag nu zal Wilders zeer veel extra stemmen gaan opleveren. Het enige verschil tussen Wilders en de anderen is de hardere aanpak van de islam. Daarom is het beter om op Wilders te stemmen, andere partijen blijven op de huidige koers naar de afgrond doorgaan.  

Koddebeier op 23-02-2017 10:07

Alle links georienteerde partijen zijn een gevaar voor de samenleving, kijk in de wereldgeschiedenis, veruit de meeste grote moordenaars waren links, Hitler, Stalin, Pol Pot, Mao. Kim jing Un enz.

Rebellio op 23-02-2017 10:19

Kuzu van denk beweert dat er bij het ziekbed van allochtonen 'de stekker' er sneller uitgetrokken wordt dan bij autochtonen... zie filmpje op 10.50min http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/zieke-nederlandhater-tunahan-kuzu-artsen-laten-allochtonen-sneller-sterven/

Hoezo stemmingmakerij...

maria op 23-02-2017 10:23

Volgens evangelisten wordt 23 september 2017, ( zie You Tube) een bijzondere dag  !!!

Rebellio op 23-02-2017 10:40

Er wordt geschreven: "Met deze verkapte staatsgreep verschaft de linkse pro-islam elite zichzelf in de toekomst een permanente meerderheid." Ja, dat is misschien wat men hoopt, maar dat is niet wat er gebeuren zal. Denkmaar eens aan die beruchte uitspraak van oppermoslim erdogan: "Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten". Uiteindelijk zal er niks 'link' meer bij deze groep mensen te vinden zijn, alleen Sharia...

willy op 23-02-2017 11:02

Links weet dat de moslims op hen kiezen en niet op een christelijke partij. Men moet ook de ontstaangeschiedenis kennen van de islam Mohammed was een alfabeet en iedereen die de islam kent weet dat de koran geschreven is door een priester en een rabbijn die later vermoord werden omdat ze lastige getuigen zouden zijn. Dus de oorsprong van de islam is verbonden met één grote leugen en heeft de bijbel gestolen door deze twee mensen dit kan men lezen in de boeken van de Joodse Schrijver Avi lipkin vele echter in het Engels ! Shalom

vlokje op 23-02-2017 11:04

nee joh, we worden door links,  islam en eigen religie opgejaagd naar rechts,waar we ook niet willen zijn. door  WOII zijn we door rechts exstreem naar links gejaagd.

tis een pingpong spel, wij zijn het balletje en de  speler ,tegenstander en scheidrechter zijn van dezelfde "vereeniging" , het spel stopt pas als  99% van de mensen aan de "goede"kant van het "netje"staan (het liefs "vrijwillig")

de maatschappij is een toeristenboot met bezopen gasten: nu is er links wat te zien,en dan rechts weer, en omdat men niet op hun plek is blijven zitten, kapzeisde de boot. ;-)

rescue op 23-02-2017 11:31

En ja, elk volk krijgt uiteindelijk de regering die het verdiend. Als de meerderheid dit beleid over zich heen laat komen, dan zal iedereen met de gevolgen moeten leven. Alleen de wal keert het stuurloze schip. Voor gelovige christenen blijft het gebed de enige uitweg naar God de Vader. Hem loopt niets uit de hand, Amen!

Doordenker op 23-02-2017 12:07

Dit is een artikel dat iedere - door de linkse msm gebrainwashte - zombie zou moeten lezen.

Niet ISIS, maar de corrupte mainstream media zijn de absolute nummer 1 enemy of the people.

Mika Brzezinski van MSNBC versprak zich toen ze zei: "Controlling what people think is our job".

http://www.breitbart.com/video/2017/02/22/brzezinski-controlling-what-people-think-is-our-job/

cefas op 23-02-2017 12:50

Inderdaad, de Islam is een barbaarse, boosaardige en bloederige religie met satan als hun leider; zie haar geschiedenis en zie het heden. Niets anders dan dood en verderf en de toekomst zal niet anders zijn! Hoezo vredelievende religie? Welke gek verzint dat!

allangwakker op 23-02-2017 14:06

willy om 11.02 : ik ben het geheel met u eens !  Maar toen ik ditzelfde schreef als antwoord op een reageerder  een paar artikelen geleden, kreeg ik een berg commentaar over me heen, van een `zogenaamd kerk-historische onderzoeker `. pfff,  ik ben dus blij om uw reactie te lezen, u heeft gelijk !

willy op 23-02-2017 14:16

@allangwakker ; Wat ik schreef heeft historische wortels wat historici ook beweren de islam heeft vijf grote misleidingen en als we de Tora erbij nemen zou zelfs de islam verboden moeten worden ( Dt 17 ) Shalom

Dewevoga op 23-02-2017 15:14

Als ik naar Israël zou emigreren, zou ik me er veiliger voelen dan hier in Nederland. Ik zie de bui al hangen met een VVD, D666, islamgroen Links, CDA en CU regering. En uiteindelijk gaan we toch naar het nieuwe Jeruzalem. 

Dewevoga op 23-02-2017 15:19

@Rebellio over denk

Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat het omgekeerde het geval is. Rekken en laten lijden en nog boos zijn als dat niet wil lukken. 

allangwakker op 23-02-2017 15:51

http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/waarom-u-niet-zou-moeten-gaan-stemmen/

Na het lezen van deze link,  weet ik het n o g  niet....moeilijk.

Tom Hendrix/Seneca op 23-02-2017 16:32

Nederland, volkomen losgezongen van God, met het homohuwelijk en de abortuspraktijken. Het gaat van kwaad tot erger. Maar ik stel mijn vertrouwen op de God van Abraham, Isaäc en Jacob, en de Here Jezus.

Rebellio op 23-02-2017 17:22

@AEO,u schrijft: "...dan kan het niet anders, of Duitsland en West en Noord Europa zullen gaan terug zakken in de nieuwe duistere Middeleeuwen...". Diverse revoluties (bijvoorbeeld de industrialisatie & die van jager naar boer) hebben ervoor gezorgd dat de mensheid zich maar kon uitbreiden. Nu wonen we in miljoenen steden, niet omdat er nu eenmaal zoveel mensen zijn, maar omdat we als mensheid een niveau hebben bereikt bijvoorbeeld wat betreft de gezondheidszorg, dat er voor zorgt dat we in zulke grote getale bijelkaar kunnen leven. Als we nu een onderdeel weghalen dan stort de 'zorgvuldig' gebouwde piramide, verder in dan tot het niveau van de middel-eeuwen ben ik bang... De gecivalizeerde mens is maar beperkt toebedeeld zich staande te houden zo dicht bij elkaar en met zovele nu op aarde. De mensheid is nu met 7,125 miljard een ware plaag geworden, het is als een huis dat niet meer bewoond is door mensen, dat dus ongecontroleerd overgenomen wordt door (on)gedierte. Er is geen natuurlijke vijand meer. Het gebalanseerde leven in de steden zal zonder electriciteit volledig in elkaar klappen. Maar waarschijnlijk bedoelde u dit ook met uw uitspraak. Wat ik wil zeggen is dat de middeleeuwen nog aardig geordend, beschaafd en 'civilized' blijken te zijn geweest omdat er nog zoiets als een bindende factor was: het Christendom. Van het Romeinse rijk naar die 'Donkere Middeleeuwen' hadden we overigens volgens Bill Warner wel ook aan de islam te danken. https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

Lodewijk op 23-02-2017 23:34

In Denemarken wordt er nu een man vervolgd voor godslastering door een rechtbank omdat hij in december 2015 een koran verbrandde en het filmde. Het is voor het eerst sinds 1946 dat iemand in Denemarken wordt vervolgd voor die "misdaad", de 4e keer in de geschiedenis van dat land: https://tinyurl.com/guva2s2

Het begint al aardig op een Islamitisch land te lijken als je straf krijgt voor het verbranden van de Koran.

Nee, dan deze vrouw kortgeleden:

"Woman Causes Outrage After Burning And Peeing On The Quran" https://www.youtube.com/watch?v=djW-Gw7Pk4g

En probeer niet te lachen wanneer je deze schooljuf in actie ziet:

"Burn The Quran" https://www.youtube.com/watch?v=htshvId51UE

: D

Lodewijk op 23-02-2017 23:46

In Duitsland willen de linksen nu alle "vluchtelingen" laten stemmen. Serieus. Ze weten dat die allemaal op de partijen gaan stemmen die hun dat stemrecht hebben gegeven. Dus een win-win situatie voor beiden. Deze man wil de volgende leider van Duitsland worden:

"Martin Schultz Wants To Give Refugees The Right To Vote In German Election" http://www.zerohedge.com/news/2017-02-22/martin-schultz-wants-give-refugees-right-vote-german-election

Oma op 24-02-2017 02:24

"Tibi noemt dit ‘de ideologische waanzin van de linksgroenen,’ omdat ze met hun steun voor het religieuze absolutisme van de islam feitelijk zichzelf tegenwerken" in BE hebben vooral de linksen/rode rovers en de groenen, waarvan de voorzitster zelfs turks-belgische is, moslim bezetters reeds in de politiek binnengehaald, uiteraard als 'stemmenkanon'.

Dat zullen ze nu geweten hebben want vlaamse politici zullen stapvoets allemaal verdrongen worden...alleen houden ze geen van allen er rekening mee dat de meerderheid nog steeds de belg/vlaming is.

Er is dan eigenlijk al geen sprake meer van Vlaamse partijen maar reeds van moslim-partijen! En het migrantenstemrecht werd ons door de strot geramd tijdens een vakantieperiode, geniepiger kan niet en enkel omdat ze wisten dat de autochtone bevolking er radicaal tégen was!

Hopelijk verzet de Duitse bevolking zich met hand en tand tegen deze staatsgreep en islamisering want dat is de enige bedoeling met stemrecht geven aan dat terroristengespuis - de politieke landverraders mogen dan als eerste onthoofd worden als moslims de politieke macht helemaal grijpen, dat is tenslotte hun enige en verplichte doel.

5318537 op 24-02-2017 17:36
Tom Hendrix/Seneca op 23-02-2017 16:32

,,Nederland, volkomen losgezongen van God, met het homohuwelijk en de abortuspraktijken. Het gaat van kwaad tot erger. Maar ik stel mijn vertrouwen op de God van Abraham, Isaäc en Jacob, en de Here Jezus.,,

Het kwaad ?    Homohuwelijk,het kwaad noemen ?     Twee mensen die van elkaar houden en graag trouwen,het kwaad noemen is zelf het kwaad zijn.     U verwoest levens en U geeft indirect moslims gelijk dat ze homo,s willen vermoorden.

(Abortus zou hoogstens drie weken mogen zijn om het gevoel van een moord plegen op een mens weg te nemen.)

Tom Hendrix/Seneca op 24-02-2017 19:35

@5318537: 16.32. uur. Wat een onzin, die U hier schrijft. Ik heb helemaal niets met de islam, dus onzin wat U daar beweert. Wat 2 mensen doen binnen 4 muren, is hun eigen verantwoording, daar heb ik niets over te zeggen. Maar een huwelijk vanuit christelijke visie is enkel mogelijk; tussen een man en een vrouw. En persoonlijk heb ik helemaal niets tegen homofiele medemensen. Ik ken er zelf legio, waar ik normaal mee kan spreken. Maar de waarheid is, dat men de christelijke visie omtrent homofilie en abortus wenst te negeren. Met alle gevolgen van dien.

Tom Hendrix/Seneca op 24-02-2017 21:23

@5318537: 17.36. uur. U legt mij woorden in de mond, die ik niet gezegd heb. Met het gezegde van mij: "Het gaat van kwaad tot erger", bedoelde ik, het zich niet meer richten op christelijke normen en waarden. En het is vilein van U om mij te betichten de leer der moslims te ondersteunen. Ik walg van de islam, het is een perfide walgelijke ideologie.

5318537 op 25-02-2017 02:27

Tom Hendrix/Seneca op 24-02-2017 21:23       Na een katholieke familie die niet leuk waren,bisschoppen die het hebben voorzien op jonge jongens,en tegelijkertijd hel en verdoemmenis prediken,met recent een paus die helemaal de weg kwijt is,en meerdere oorzaken ben ik niet meer zo op de stellingen van wat niet kan......over mensen die niemand daarmee kwaad doen.

Handelen namens een god die de boel de boel laat wat de hel op aarde opleverd en die hel voor het grootste gedeelte wordt veroorzaakt door godje zeggers van de islam,en de oorlogen om macht,geld,olie gas door lui die met de bijbel in de hand gevierd en gerespecteerd over lijken gaan.

En links als aanvulling zijn een zooitje psychopaten die ook aan een vorm van zelfdestructie lijden,en ondanks dat leiding mogen geven aan het cordon sanitaire.....zelfs na de islam een bedreiging is met vele incidenten,benoemd door Geert Wilders,werd afgedaan als gekwaak....zonder kritiek van de tweede kamer.

Da,s ook van god los,maar wel zo dat men er last van gaat krijgen,en dat mede door christelijke partijen.        Dan is het homo huwelijk gewoon iets tussen twee mensen,en laat je ze,en vlieg dan die lui in Den Haag aan.

Lodewijk op 25-02-2017 10:01

Op Joop.nl staat een artikel over die beveiliger van Wilders met Marokkaanse achtergrond die informatie aan zijn Marokaanse vrienden heeft gelekt. Het zou om criminelen gaan. En zelfs al zouden die de informatie zelf niet misbruiken voor een aanslag op Wilders, het is duidelijk dat er radicale Moslims -en linksen- zijn die erg geïnterseed zijn waar Wilders precies verblijft en alles rond zijn bewegingen, en daar goed voor zouden betalen. Die beveiliger weet daar alles over. Dus levensgevaarlijk voor Wilders.

Maar wat denk je? Er staan reacties onder die Wilders er van beschuldigen hier een slaatje uit te slaan, en dat het wel verdacht is zo kort voor de verkiezingen. Daarmee doen ze dus precies waar ze Wilders van betichten: een links politiek slaatje slaan uit dit nieuws.

Joop.nl: "Lekkende Wilders-beveiliger al veroordeeld voor schenden ambtsgeheim" http://www.joop.nl/nieuws/lekkende-wilders-beveiliger-was-al-veroordeeld-schenden-ambtsgeheim 

Gelukkig zijn er ook die wel empathisch vermogen hebben, en zich in Wilders' positie kunnen inleven. Die dat niet doen zijn Moslims die daar onder Nederlandse schuilnaam posten. Ik weet dat uit het verleden toen ze een keer lieten doorschemeren Moslim te zijn. 

Tom Hendrix/Seneca op 25-02-2017 16:13

@5318537:02.27. uur. Waardering voor uw reactie. Maar ten aanzien van een huwelijk; van twee mensen van hetzelfde geslacht, blijf ik bij mijn standpunt. Dus daar zullen we het met elkaar wel niet eens worden. Voor de rest kan ik meegaan met uw reactie.

Gert op 10-03-2017 13:46

Goed geschreven stuk. Volleig mee eens. Een bemoediging vind ik dat een opmerkelijk en opvallend fenomeen zichtbaar  te zien is in Saudi Arabië, Iran(sterke stijging).Midden-Oosten, Azië, Afrika maar ook in de VS, Canada en Europa dat vele moslims zich bekeren tot het Christendom. (Ook meer islam-afvalligen). Dat zijn juist moslims die met het indoctrinerende, onderdrukkende, liefdeloze, fascistische islam te doen hadden en daar schijt ziek van zijn.

Alleen maar ellende,dood en verderf. Ben bang dat in het Westen geen weet hebben wat ze binnenhalen en ruimte geven aan het verstikkende islamkwaad die uiteindelijk alleen uit is om ons te onderwerpen aan de wrede sharia. Goedschiks dan wel kwaadschiks.

Als het zover is dat er waarschijnlijk velen gaan uitschreeuwen; "hadden we hen(linksen en moslimsfascisten) maar niet de ruimte gegeven". Hoop dat het geschrevene niet gaat of doorgaat zoals linksgroen islamfascisme hadden gewild. Eens zal de overigen een burgeroorlog ontsteken omdat ze/we het niet meer pikken dat ons Joods,Christelijk humanistisch erfgoed en onze vrijheden onze cultuur ontwricht wordt. Maken wij dat nog mee?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl