HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Merkel wil vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen moslims inzetten tegen Rusland’

Britse politieke analist: ‘Niet Trump en Putin, maar Berlijn en Brussel zijn grootste bedreigingen voor Europa – ISIS juist groot geworden door verzoenende houding en politieke correctheid van Westen tegenover islam’ – BND erkent: Er is geen bewijs voor Russische propaganda campagne

 

‘Mijn strijd tegen volk, wet en orde.' 'Wie haar beleid niet onvoorwaardelijk volgt, is een Nazi.’ 

De Britse politieke analist Graham Moore verklaarde enkele dagen geleden dat niet Donald Trump of Vladimir Putin de grootste bedreigingen zijn voor Europa, maar Duitsland en de EU zelf. Volgens Moore stevent Duitsland onder leiding van Angela Merkel op wéér een grote oorlog tegen Rusland af. Om die te kunnen winnen importeert het land enorme aantallen jonge moslimmannen uit het Midden Oosten en Noord Afrika, waarvan er 1,2 miljoen als soldaten in de volgende militaire (wereld)brand op ons continent kunnen worden ingezet.

 

Donald Tusk, de voorzitter van de Europese Raad, noemde vorige week Donald Trump een van de grootste externe bedreigingen voor de EU. In Londen vond men dat Tusk erg overdreef, maar in Parijs was men het roerend met hem eens.

‘De grootste bedreiging voor Europa zijn de EU en Duitsland’

Moore: ‘Ik geloof dat Trump het niet fout ziet, maar dat hij het bij het juiste eind heeft. Hij komt op voor de belangen van het Amerikaanse volk, waar hij voor gekozen werd. De suggestie dat Trump net zo’n groot risico voor de EU is als bijvoorbeeld Rusland, is idioot. Zelf geloof ik niet dat dat (Rusland) een directe bedreiging voor ons is, of ISIS, wat nog belachelijker is. De grootste bedreiging voor de EU is de EU, en Duitsland.... Maar omdat Trump niets om de EU geeft, er niet in geïnteresseerd is, proberen ze nu de hysterie over hem aan te wakkeren.’

De Westerse media besteedden dan ook ruim aandacht aan een Britse petitie tegen Trump, maar niet aan een andere petitie vóór Trump, die binnen 24 uur meer dan 240.000 handtekeningen kreeg – en dat zonder ook maar één seconde publiciteit in de reguliere media.

‘ISIS kon juist door verzoenende toon en politieke correctheid zo groeien’

De Britse minister van Binnenlandse Zaken Boris Johnson beschuldigde Trump ervan dat zijn beleid als ‘propaganda’ voor ISIS zou kunnen gaan werken. ‘Dat denk ik niet,’ vervolgde Moore. ‘Op een bepaald moment moeten we ophouden met het paaien van de islam (lett. ‘mohammedanisme) en moslims, want ze konden juist door die verzoenende toon, de politieke correctheid en alles wat daar aan vast zit, zo groeien zoals nu.’

‘Media en elite doodsbang voor Trump omdat hij de juiste dingen doet’

‘Voorbeeld: op de eerste dag dat Trump aan de macht was, gaf hij bevel voor een aanval om de haven van Jemen te heroveren op Al-Qaeda. Daarbij kwam een Navy Seal (commando) om het leven, maar de haven kon weer worden geopend voor hulpgoederen (voor de verhongerende bevolking, zie dit artikel).

En wat de media niet vertelt is dat Trump tegen Saudi Arabië heeft gezegd dat ze veilige zones voor vluchtelingen moeten opzetten, omdat hij anders maatregelen treft. Dus Trump doet op de achtergrond veel dingen die we niet zien. De media en de elite zijn absoluut doodsbang voor hem, en hoe meer de media zich tegen hem keert, des te meer weten wij dat hij de juiste dingen doet.’

‘Duitsland herbewapent zich tegen Rusland’

Op de vraag of hij het eens is met de woorden van Tusk, die zei dat de EU aan alle kanten wordt bedreigd, antwoordde Moore: ‘Neem Oekraïne, dat direct werd veroorzaakt doordat het Westen die regering omver wierp. Dat was een interventie van buitenaf, die nooit had mogen plaatsvinden. En als ik naar Duitsland kijk – heel lang kregen we te horen dat het land zich nooit meer zou mogen bewapenen. Nu hebben ze 300.000 tot 400.000 man, plus wapens. Ze sturen tanks naar Litouwen. En waarom? Om Rusland te confronteren.’

Duitsland heeft vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen moslims geïmporteerd

‘Maar Rusland is niet de bedreiging. Naar mijn mening is op dit moment Duitsland de bedreiging. Ze hebben een kant en klaar vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen gevechtsklare (moslim)mannen geïmporteerd. Toch zeggen onze politici dat dit geen enkel probleem is. Maar kijk eens wat Churchill destijds zei. Jarenlang werd hij genegeerd en belachelijk gemaakt. Jarenlang wees hij erop dat er wel degelijk een probleem was, en ze (de Duitsers) zich bewapenden (voor WO-2). Rusland is geen bedreiging; het is de EU en de controle die Duitsland (over de EU) heeft.’ (1)

En mocht Rusland toch niet het (eerste) doelwit zijn, dan zullen die 1,2 miljoen moslims vermoedelijk worden ingezet tegen de eigen bevolking, en/of tegen onwillige EU lidstaten, als die opstaan tegen Brussel, en bijvoorbeeld weigeren nog meer soevereiniteit af te staan of nog meer migranten op te nemen.

Duitse inlichtingendienst: Geen bewijs voor Russische propagandacampagne

Mochten sommigen denken: dit interview was met Russia Today, ‘dus’ zal het wel propaganda van Putin zijn: het Duitse Focus bericht dat de inlichtingendienst (BND) erkent dat er geen enkel bewijs is van een Russische propagandacampagne tegen Duitsland (2) (of tegen Nederland, wat ook hier al valselijk werd gesuggereerd, net als in de VS met het oog op de aanstaande verkiezingen, als die onverhoopt slecht aflopen voor de gevestigde orde kernpartijen VVD, PvdA, D66, CDA, GL en CU).

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Focus

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Jean op 08-02-2017 18:05

Wanneer wordt die Duitse misdadigster nu eindelijk opgesloten???

Ik de ramp, de catastrofe die ze veroorzaakt heeft nog niet dramatisch genoeg?

Is er nog niet genoeg geweld en terreur aanwezig?

Anora op 08-02-2017 18:26

Ik vind het wel een raar verhaal en zou meer bronnen willen weten. Wil niks afdoen aan Xander, de berichtgeving is altijd zeer waardevol. Maar dit is zo vreemd. Als dit waar is? Zou het eea goed verklaren maar zitten we in dikke s**t.

De nadenker op 08-02-2017 22:09

@cefas op 07-02-2017 17:23

Verdraaid goede reactie ,

i.d.d. geen gek of raar idee dat dictators en heersers absoluut niet gek zijn zo ook mutie Merkel .

De nadenker op 08-02-2017 22:15

Scrutinizer op 07-02-2017 18:24 sorry voor mijn commentaar op een eerder tijdstip aan een ander gericht , maar u heeft dit als antwoord op een eerdere reactie verstuurd aan @cefas op 07-02-2017 17:23 .

Mijn compliment ging uit naar uw reactie aan@cefas op 07-02-2017 17:23 .

vandaar .

groenhart op 09-02-2017 00:14

Goed idee, de Russen weten wel raad met moorkoppen.

allangwakker op 09-02-2017 04:23

Smiet om 14.53 :  Misschien krijgt U  maar 1 reactie (  waarschijnlijk die van mij dus ! )

a. ik ben er 3 uur mee bezig geweest, heb de onderste steen boven gehaald ( echt iets voor mij ) ...en ik ben zelfs nog niet helemaal klaar, heb `t opgeslagen uiteraard

b. Rapport is  Zeker te weten authentiek !  Gegarandeerd ! Ook al om de volgende reden :  ik schat dat ik 60 a 70 % van dit rapport al wist, dus het  `plaatje `w a t  ik al wist, is niet gekrompen of veranderd, maar `aangevuld `!!!  Daarom weet ik ook absoluut Zeker dat het authentiek is ! ( U moet me me maar geloven op mijn groene ogen, U ziet mij niet en ik U niet, het is niet anders,  rapport is e c h t !  Dit is geen onzin !

c.  Het is een zeer verontrustend rapport ( situatie is dus nog erger als ik dacht )

d. Ik heb zelden,  neee...nog nooit, een l i n k  gehad van een reageerder, waar dan ook, die zoo nuttig was, als d e z e !  Tot nu toe niet ! U krijgt van mij dan ook een `denkbeeldig ` standbeeld  bij deze. Hartelijk bedankt.

Slaapkop op 09-02-2017 09:53

@ allangwakker

Hoe is het dan mogelijk dat ik de wereld kon rond varen?

Qromwel op 09-02-2017 10:43

@ Een ander geluid op 07-02-2017 15:22: De komende oorlog zal in hoge mate gevoerd worden met raketten en mensen aan de knoppen. Het bezetten van onleefbare gebieden is zinloos. In het apocrieve boek 4 Ezra wordt gesproken over pijlen die afgeschoten worden van het ene eind naar het andere eind van de wereld en feilloos hun doel raken. (Vertaling door Herman & Pieter Keur in de 17e eeuw)

Lee op 09-02-2017 13:50

Dat kan ze best willen, maar gebeuren zal het ooit. Dat volk heeft maar 1 agenda.

allangwakker op 09-02-2017 15:14

https://www.youtube.com/watch?v=N6pzCfU5y50

Slaapkop om 09.53 :  U heeft rondgevaren op een platte pannekoek Ik heb overigens een kennis die nu 82 is, en gevaren heeft, we zijn 30 jaar bevriend geweest. T o t vorig jaar, het bij mij doordrong  h o e  groot de leugen was, (  de grootste ooit ! )  uiteraard wilde ik met hem hier over praten, logisch dat zult U wel snappen denk ik. Het is eigenlijk niet eens een stevige discussie geworden, niet eens. Bovendien betreft het hier ook nog, een gepensioneerde stuurman ! Rn 1 die ook verstand heeft van wiskunde, en astronomische zaken ( ik ook ) ...toch is de relatie bekoeld, ik zeg het eerlijk. Hij is 82 en kan dit onderwerp niet meer verwerken. Ontzettend jammer dit, maar het is niet anders, hij verwijt mij dat de onze aarde plat is. Kan ik niks aan doen, vooral voor varende mensen zal dit een enorme klap beteken, als je rond de 50 a 60 bent,  dan kun je dit onderwerp nog wel aan, maar als je rond de 70 a 80 bent,  dan is dit al veeel moeilijker.  Onze enige steun is Donald Trump, voor wat betreft dit onderwerp,  hij zal dit binnenkort naar buiten brengen, want ook hij is een `flat-earther ` .  Hopelijk brengt hij dan ook het onderwerp Disclosure naar buiten ( Ufo `s )  dan zullen de mensen eerder wakker worden denk ik. Hieronder nog een goede link, over de atoombommen waar iedereen al 60 jaar mee voor de gek worden gehouden. Dit is ook een hoax. Kijkt U maar even, en trek U zelf U conclusies,  ook met de radio-activiteit worden we al zo lang op een verkeerd spoor gezet, dit is wel gevaarlijk uiteraard, maar niet zooo  als ons verteld wordt. Dit is slechts 1 link hoor, er zijn er veel meer.

https://www.youtube.com/watch?v=N6pzCfU5y50

 

Heeft u een Youtube waarin te horen is dat Trump deze mening omtrent de 2 zaken die u aangeeft, is toegedaan. Mod.

kees op 09-02-2017 15:27

Oorlogstuig aanschaffen geen nut, de kernoorlog die het gevolg is verwoest alles.

allangwakker op 09-02-2017 16:03
Henk op 09-02-2017 20:36

Donald Trump beweert dat de aarde plat is? En dat er een wereldwijd complot bestaat om dat tegen te spreken?

Pier op 09-02-2017 22:27

Henk, dat beweert Trump niet, dat artikel beweert dat Trump dat beweert om hem belachelijk te maken. 

Correct Pier, het feit dat de tweets waarin Trump dat gezegd zou hebben maar nu blijkbaar verwijderd zijn, geeft al weer dat de bron ongeloofwaardig is. Dat is waar XN voor wil waken dat de forums wel geloofwaardig blijven. Mod.

allangwakker op 10-02-2017 02:48

Henk 20.36 ,  Pier om 22.27,  en Mod :  

Nee,  bron is  Echt  en niet ongeloofwaardig,  dat heeft ie  e c h t  gezegd !  En ook al zou Trump niets gezegd hebben over dit onderwerp,  dan maakt dat de aarde nog geen bol !  We zijn voor de gek gehouden,  en niet  een klein beetje.  Maar goed,  ik begrijp hieruit dat xander  hier nog geen artikel over zal maken,  daar is het publiek nog niet wakker genoeg voor,  en dan komt het een beetje raar over natuurlijk.  maja..de voorlopers moeten de kar trekken,  als die dat niet doen,  staat de kar stil...

https://twitter.com/search?q=flat%20earth%20donald%20trump&src=typd

 

Allangwakker, dit is geen bron, wat anderen over Trump twitteren, u moet met een youtube komen waarin hij zelf zijn mening geeft. Na wat onderzoek blijkt het een hoax te zijn zie   https://www.youtube.com/watch?v=RjbGBLF7p-Y    Mod.

allangwakker op 10-02-2017 02:55

http://www.deaardsewaarheid.com/

deze,  er zijn diverse verenigingen, dit is er 1 van

allangwakker op 10-02-2017 03:50

http://efeconference.weebly.com/

flat earth conferentie 2016 ( de eerste was georganiseerd Egmond aan Zee )

flat earth conferentie 2017 :  wordt al georganiseerd in 6 steden,  Amsterdam, Geneve, Rome, Keulen, en Londen meer informatie volgt nog want ze doen dat in Mei of Juni aanstaande.  Locaties Hotels / prijzen volgen nog.

En ja Henk om 20.36,  de Elite - achterban  houdt dit al geheim sinds 1543/Copernicus/vrijmetselaar.  Vóór 1543 hebben we meer als 4000 jaar gelooft in een platte aarde, en nu worden we al weer 474 jaar voor de gek gehouden.  Waarom ?  daar kom je achter als je onderzoek doet, er is veel over te leren.  In 1956 is het e c h t  al bewezen,  toen de vliegtuigen steeds vaker constateerden dat er zaken niet klopten. Maar dat ging in de doofpot van de elite, omdat zij  Lucifer/satan aanhangers zijn en niet in God geloven.  De platte aarde wordt maar liefst  6 0 x  genoemd in de bijbel.  En dat schoot de elite in het verkeerde keelsgat, want met deze waarheid die nu boven komt, is de waarheid in de bijbel bewezen.  Dit is de reden Henk en allen, door het volk wijs te maken dat wij op een ( nietbestaande ) bol zitten, konden zij het volk makkelijker onder controle houden. Toen dan ook in 1956 b e w e z e n  werd dat de aarde plat was zaten zij met de handen in het haar. Door dit in de doofpot de dumpen hebben we nu het Militair Industrieel Complex,  NASA,  ESA, ISS waar jaarlijks miljarden naar toegaan van de belastingbetaler wereldwijd, in werkelijkheid verdwijnen al deze miljarden in de zakken van de Elite / Leiders.  En daar wil onder andere Donald Trump  een e i n d e  aan maken.  Want hij staat aan de kant van het volk.  Zo zit het in elkaar mensen, en ook Putin weet dit,  en is geen Elite-lid en kotst van die lui.  Wanneer je onderzoek doet, dan kom je hier allemaal achter. Zelfs de GLOBAL-warming h o a x  heeft hier mee te maken, omdat ook hier jaarlijks enorm veel geld naar toe gaat, n i e t dus, verdwijnt ook in de zakken van de Elite ! Boven de platte aarde is een  boog, genaamd firmament ( bijbel Genesus, lees het hele eerste hoofdstuk ! )  Kijk de hele serie op Youtube van Erik Dubay en het wordt allemaal duidelijk.  Alle 80 verzen in de bijbel,  ga je tegen komen.  Ik zeg :  doen !  474 jaren van leugens is genoeg ! 

allangwakker op 10-02-2017 04:00

Nog wat :  Die Elite heeft een  p l i c h t !  En dat is het volgende,  zij zijn  v e r p l i c h t het volk te waarschuwen en op een spoor te zetten, in het geval van de platte aarde, hebben zij in Hollywood de serie The Dome gemaakt.  Die is hier in Nederland uitgezonden 2 jaar geleden.  Te weinig mensen hadden toen door, dat die serie een kern van waarheid bevatte, maar die Elite hadden hun plicht gedaan !  en bleven slapen, ook ik,  ik had het toen ook nog niet door,  pas in nov. 2015  kwam ik hier iets van tegen, en ging ik op onderzoek uit...En toen kwam ik erachter met wat voor spelletjes we dagelijks te maken hebben. 

allangwakker op 10-02-2017 04:20

De definitie van Waarheid :

``Voor bewustzijn dat evolueert en bij ascensieprocessen betrokken is, is waarheid levend, veranderlijk en zichzelf vernieuwend, Elke nieuwe vibratieband die met je bewustzijn versmelt levert een verandering of verdieping op van je oudere waarheid en inzichten. ...Binnen gepolariseerde, dogmatische gedachtevormen staat waarheid  vast, omdat het in te nemen perspectief, vooraf verplicht is gesteld.  Het is kenmerkend voor gemechaniseerd leven. ``  ( robotten dus ) 

allangwakker op 10-02-2017 18:36

https://www.youtube.com/watch?v=i0KB4xQ7Yec

U heeft gelijk mod. !  Er is geen youtube van Trump waarin hij dit e c h t  beweerd !  Ik had er wel diverse dingen van g e l e z e n.  Jammer dus geen back-up van Trump  ( misschien denkt hij wel zo, maar op dit moment kunnen we dat niet bewijzen dus ! )  Neemt niet weg, dat er dus wel bewijzen zijn, dat de aarde plat is. In de link duidelijke uitleg.  Het blijft intrigerend. En de reden w a a r o m  er zo gelogen is, wordt ook steeds duidelijker, geld geld geld en nog eens geld. De mensen te laten betalen voor al die ruimtevaart-hoaxen,  reizen naar mars, atoomwapens,  ESA, ISS, Globalwarming en wie weet wat nog meer, Fake-atlas-kaarten, ( alle kaarten komen  u i t e i n d e l i j k  allemaal van 1 bedrijf af blijkt,  want daar ben ik ook diep ingedoken,  h o e  komen we dan aan die kaarten ? ....1 bedrijf dus ) ..Vliegreizen die niet bestaan,  de GPS die niet schijnt te werken op het uiterste zuiden van de pannekoek, piloten die gedwongen worden hun mond dicht te houden,  de Gyroscoop die een i e t s  andere functie blijkt te hebben als ons g e l e e r d  wordt, de eclipsen van zon en maan ( waarvan er 1, weet niet meer welke )  niet blijkt te bestaan.  Ik kan nog wel 100 dingen bedenken,  tis een zooitje met al die leugens ! Maar over Trump dat hij dat gezegd zou hebben was gelogen, U had gelijk.

 

Beste Allangwakker, u was zo stellig in uw bewering over de mening van Trump, wat u nu terug moet nemen omdat u geen bewijs heeft. Uw suggestie / misschien denkt hij wel zo/ is ook weer uw eigen veronderstelling. Wees was nuchterder met wat u gelooft of veronderstelt. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl