HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Kremlin bang voor moordaanslag op Trump’

Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat

 

Volgens het Foreign Policy magazine, spreekbuis van de Westerse globalistische elite, is het Kremlin bang dat president Donald Trump wordt afgezet of zelfs wordt vermoord, waarna het establishment in Washington opnieuw de macht grijpt en de virulente anti-Russische koers van de regering Obama hervat. Deze ultralinkse elite is er inmiddels in geslaagd om Trumps Nationale Veiligheid Adviseur nu al tot aftreden te dwingen vanwege zijn vermeende pogingen om de sancties tegen Rusland van tafel te krijgen.

 

‘Complete team Trump illegaal afgeluisterd’

Flynn trad officieel af omdat hij tegen vicepresident Mike Pence gezwegen zou hebben over zijn telefoongesprekken met Russische officials om de Amerikaanse sancties eventueel te beëindigen.

Hieruit bleek dat Flynn moet zijn afgeluisterd door de FBI en mogelijk ook andere inlichtingendiensten. Daaruit volgt de verontrustende mogelijke conclusie dat het complete team Trump door tenminste een deel van de inlichtingen elite illegaal wordt gevolgd en afgeluisterd, mogelijk omdat men vast van plan is om Trump hoe dan ook al spoedig ten val te brengen. (2)(3)

‘Grootste angst Kremlin is moordaanslag op Trump’

Foreign Policy baseert zich op gesprekken met Russische beleidsmakers en experts. Zij zijn bang dat Trump de eerste 4 jaar van zijn ambtstermijn niet zal volmaken. ‘De grootste angst van het Kremlin is dat Trump wordt afgezet of misschien wel vermoord. Dat zal volgens het Kremlin een virulente anti-Russische campagne van zowel de Democraten als Republikeinen ontketenen.’

‘Het Kremlin is zich er heel goed van bewust dat de Democraten Rusland willen gebruiken en in diskrediet willen brengen, mogelijk om Trump te bewerken en de les te lezen. De Russische regering is niet alleen bang voor zijn val, maar ook voor de mogelijkheid dat hij op opportunistische wijze switcht naar een felle anti-Moskou koers, om zo vrede te sluiten met de Republikeinse hardliners in het Congres.’

Foreign Policy wordt uitgegeven door The Washington Post Company (nu Graham Holdings), en wordt geleid door CEO David Rothkopf, een top globalist die lid is van de beruchte Council on Foreign Relations en die voormalig managing director was van Kissinger Associates.

Keiharde confrontatie met Westerse Nieuwe Wereld Orde elite

Veel Russen bewonderen Trump vanwege zijn doel om de enorme macht van de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, die zijn hoofdzetels in Washington, New York, Brussel, Berlijn en Rome (het Vaticaan) heeft, te breken, en de banden met Rusland te herstellen. Ook daarom loopt de Amerikaanse president grote kans om het slachtoffer te worden van een moordaanslag.

De Russische presentator en journalist Dmitry Kisillov waarschuwde al in september 2016 dat de Amerikaanse veiligheidsdiensten Trump uit de weg zullen willen ruimen, omdat zij bestaan bij de gratie van het door de elite nieuw leven ingeblazen, maar valse vijandbeeld van het ‘grote boze Rusland van Vladimir Putin’ wiens ‘agressie’ desnoods met militaire middelen moet worden beantwoord.

De Westerse oligarchen (topmanagers, multinationals, grote banken etc.) moeten ook niets van Trump en zijn ‘America First’ beleid hebben, noch van de Europese vrijheidspartijen (1), omdat zij enkel oog hebben voor het vergroten van hun winsten, en daar zowel volledig open grenzen als ook massa immigratie voor willen gebruiken. Dat laatste zal leiden tot miljoenen spotgoedkope arbeidskrachten en veel lagere lonen, waardoor de middenklasse zal verdwijnen en de gewone man in zowel Europa als Amerika in armoede en dus afhankelijkheid (en daarmee controleerbaarheid) zal worden gestort.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Rs op 14-02-2017 17:45

Trump is ook maar een puppet van de elite 

Jose op 14-02-2017 17:51

Xander met alle respect maar verzin je dit zelf elke dag om maar weer reakties te krijgen op oud nieuws?

Als het gebeurd dan is het zo bedoeld,niet zo moeilijk toch!

speiker op 14-02-2017 18:13

laten wij bidden voor deze familie alleen God kan hem beschermen.

charles op 14-02-2017 18:19

Hoezo elite, hoezo globalisten. Laatste nieuws en peilingen geven aan dat menige middenstander(hoog en midden) eventueel VVD willen stemmen alleen al om PVV dwars te zitten.Het zijn niet de elites of globalisten maar het volk zelf die dit wil anders hadden ze allang anders gekozen. Moedwillig constant voor de verkeerde kant kiezen en dan verwondert staan als de pleuris uitbreekt en een "ich habe dass nicht gewusst" houding aannenemen. De domheid regeert al eeuwen. Liever nog door de zittende macht vernietigd te worden waar de feiten, die anti-volk is, voor het oprapen liggen dan te kiezen voor het andere dat door geurchten en roddel(geen feiten want die zijn er niet) een horror toekomst wordt voorgeschoteld. Ondanks de vooruitgang in wetenschap en techniek zijn de meesten van het volk niet verder ontwikkelt dan lemmingen die bij duizenden in een ravijn storten simpelweg omdat de eerste erin gesprongen is.

Laatste comment: elite en globalist hebben hun bestaan te danken omdat het volk dat wil en dit toestaat. Het is gewoon een kwestie van geven en nemen. De een geeft te veel(volk) waardoor de ander te veel kan nemen(elite,globalost). Men kan hier de natuurkundige wet op toepassen namelijk de wet van behoud van energie. De totale som blijft gelijk alleen de onderlinge verdeling kan wijzigen hetzij in het nadeel hetzij in het voordeel van het volk en dat kan het volk zelf uitmaken. 

Tom Hendrix/Seneca op 14-02-2017 18:28

Het duivelse spel is op de wagen. De satanische krachten, gebruiken de roden/democraten en verraders bij de inlichtingendiensten, om hetzij Trump te beschadigen, of inderdaad te vermoorden. Ze zijn tot alles in staat. Maar in mijn visie, zal het de satanisten niet lukken, want christus overwint.

Maitreya op 14-02-2017 18:59

Daar heb je wel een punt.

rescue op 14-02-2017 19:11

De revoluties in Frankrijk en in Rusland en ook in Duitsland, begonnen ook door een elitaire bovenlaag die de massa wist te indoctrineren met valse beschuldigingen aan het adres van de regering. Het liep uit op geweld en de afzetting van de koning, de tsaar en de keizer. Het ziet er niet goed uit, maar de vraag is of Trump dezelfde tactiek zal willen toepassen, namelijk het massaal uit de weg ruimen van deze revolutionairen.    Doet hij dit niet dan is zijn val en die van het achter hem staande volk onontkoombaar. Je vijand overwin je niet met argumenten maar met het uitschakelen van alle hem ten dienste staande middelen. Het is zij of wij!

Rom op 14-02-2017 19:23

Openbaring 18 zal spoedig in vervulling gaan.De troepen ven de Navo zullen verslagen worden/teruggedrongen.Dan is de weg vrij naar Armagedden.De Joden zijn immers de schuld van alle financiele ellende zo redeneert men.Dus zal Gog en Magog oprukken naar Israel met in zijn kielzog een staart van Islamitsche haatlanden.Ezech 38&39

Gerda op 14-02-2017 19:43

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat hij zijn inauguratie zou halen. Ik deel dus die angst.

Pieter A Meijer op 14-02-2017 19:52

Shalom; In het  boek van Larry Burkett; "de Samenzwering", wordt de zittende President enkele maanden na zijn inauguratie, tijdens een persconferentie; vermoordt!

Hij wordt opgevolgd door een vrouw, die lid is van de Illuminati.

Voor wat het waard is.

Shavuah Tov.

Lodewijk op 14-02-2017 20:02

(Veel hieronder is in het Engels. Mijn excuse voor wie die taal niet verstaat. De beelden spreken overigens duidelijke taal:

Na het lezen van dit NOS bericht:

"Reconstructie strijd Oost-Aleppo: oorlogsmisdaden gepleegd" http://nos.nl/artikel/2158048-reconstructie-strijd-oost-aleppo-oorlogsmisdaden-gepleegd.html

En het zien van Bellincat op Nieuwsuur -uitzending van gisteren 13 februari- beginnend op 19:00 hier: http://nos.nl/uitzending/nieuwsuur

Stuurde ik ze dit berichtje:

Reuters maakte een kort nieuwsclipje in Syrië dat de media links lieten liggen omdat het de oorlogspropaganda berichten als zijnde fake news bewijst:

Reuters: "Over 1,000 Syrian civilians evacuated from near Damascus" https://www.youtube.com/watch?v=H-DstETWlTY

Over "Bellingcat":

15minutes of fame over elliot higgins aka bellingcat is being debunked all-over internet by real experts and scientists

http://redpilltimes.com/15-minutes-of-fame-over-elliot-higgins-aka-bellingcat-is-being-debunked-all-over-internet-by-real-experts-and-scientists/

Dat er een enorme ravage met veel burgerslachtoffers in Oost Aleppo heeft plaats gevonden staat vast. Maar waar met geen woord over gesproken wordt in uw uitending is dat de gewapende oppositie uit veelal niet Syrische huurlingen-jihadisten-terroristen bestaat. En dat die het zijn de ziekenhuizen in Syrië vernietigen.

Hier enige clips daarvan door henzelf op YouTube geupload als voorbeelden:

"NATO's "Free" "Syrian" "Army" Terrorists Bomb a Hospital Filled with People in Homs/Syria." https://www.youtube.com/watch?v=U4dDXlXdyKg

(Deze is zo schokkend dat je er voor moet inloggen)

"FSA rebels destroy Al-Kindi hospital in Aleppo, Syria." https://www.youtube.com/watch?v=ad-vjfyhdqU

Counterpunch: "There are No Moderate Syrian Rebels" http://www.counterpunch.org/2014/10/03/there-are-no-moderate-syrian-rebels/

Voor meer informatie: https://tinyurl.com/gvmaoks

De informatie over Oost Aleppo komt hoofdzakelijk van deze groep:

"The White Helmets NGO or propaganda tool?" https://www.youtube.com/watch?v=6PT_4CE9vjo

"The Truth About Aleppo, Syria and Russia" https://www.youtube.com/watch?v=et3HfTRIksQ

Bellingcat werkt voor de groep die graag een "No-Fly Zone" boven Syië wil zien. Om ook dat land tot machteloze "failed state" te maken zoals eerder met Lybië is gebeurt. 

Hillary Clinton was degene onder Obama die de leiding had over de operaties in Lybié, en hetzelfde wilde bereiken in Syrië:

"Hillary Clinton Goes All-In On Syria No-Fly Zone" http://www.huffingtonpost.com/entry/hillary-clinton-syria-no-fly-zone-third-debate_us_58084280e4b0180a36e91a53

Nu die groep de verkiezingen verloor wil het alsnog de Trump administratie er toe over halen via dit soort Bellincat berichten toch een No-Fly Zone in te stellen boven Syrië. 

De beelden zijn er, maar waar is het bewijs dat het Syrische leger en niet de z.g. "rebellen" die aanvallen hebben gepleegd met hun granaten en raketten? 

Over "vatenbommen" gesproken, wie worden daarmee bestookt?

"Syria war, Mig attack" https://www.youtube.com/watch?v=Uh3j8B3J_GE 

Gijs Meulenmeesters op 14-02-2017 20:26

dit roep ik al vanaf dat het er naar uit zag dat Trump de racy zou gaan winnen. Ik hoop dat Trump de goede achterzich krijgt, en zijn werk kan afmaken.

De media heeft de pest aan zijn twitteren, maar zo weet iedereen wat hij wil. De pers moet je niet geloven.

Of de media moet eens eerlijk zijn met wat ze naar buiten brengen, maar ja dan ziet de bevolking waar ons zuur verdiende geld aan uit gegeven wordt

cefas op 14-02-2017 20:56

De linkse CIA is hartstikke verkeerd bezig om hun eigen President en verwanten af te luisteren. Zij menen boven de wet te staan. Een zeer subversieve macht binnen de macht van de VS, maar ook daarbuiten. Irak,Afganistan,IS,Taliban, Libie,Oekraine, etc,etc,etc. Vele,vele blunders en moorden hebben zij op hun geweten, ook van klokkeluiders!

henk Boskamp op 14-02-2017 21:09

Dan is het te hopen dat hij snel werk maakt van het oppakken van de pedo's... scheelt wat tegenstanders.

eduard op 14-02-2017 21:29

En terwijl de "gewone man" zich in een hoekje verbergt voor de boze buitenwereld, vraagd hij zich tegelijkertijd af hoe het toch komt dat zo'n klein groepje mensen zoveel macht kunnen hebben? .. Ik begin mij langzaam te realiseren dat ik mij beter tot de "elite"kan wenden... Want "de gewone man" blijft in dat hoekje zitten! Dat is de laatste groep waar ik mij aan wil toevoegen!

Ernie van de Wal op 14-02-2017 21:51

Zo een moord heeft toch wel 3 vervelende risico's.

1. Als de geest bij de bevolking van de USA uit de fles is, dan krijg je die geest er niet in terug door (het gevolg daarvan) Trump om te leggen.

2. Na alle gewelddadige protesten van links, kan een moord op Trump wel eens dé druppel zijn die de emmer voor veel Amerikanen doet    overlopen. De vraag is welk geweldsspiraal je daarmee los maakt.

3. Het is bepaald niet uit te sluiten, dat er een gladderde variant van Trump komt, die extremere ideeën heeft, maar het wat meer salonfähig brengt. Dan is de elite nóg verder van huis.

Een politieke moord berokkent in een redelijk vrije samenleving vooral de belanghebbenden veel schade.

grrrr001 op 14-02-2017 22:33

België zegt 10 miljoen euro toe aan Global Fundraising (save the oceans?) blijkbaar heeft alexanderdecroo iets nieuws verzonnen om het UN salifisten leger een financiele boost te geven, graaien maar uit de collectebus om multinationals grondstoffen diefstallen te beveiligen  opleiding als gangbanger inbegrepen?.

 http://us7.campaign-archive1.com/?u=bb5815b475de861b33d34f6fe&id=6abd0df1bd  

Vader Herman en Joris Poschet die een verslag zeggen te maken en dat hebben neergeschreven.Verslag van de gedachtewisseling over de brexit en de toekomstige relatie tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk 

Namens de Commissie voor Buitenlands Beleid, Europese Aangelegenheden, Internationale Samenwerking,Toerisme en Onroerend Erfgoed, verslag door Herman De Croo en Joris Poschet(2016-2017) nr. 1

Tekst  beschikbaar 14/02/2017/

http://docs.vlaamsparlement.be/docs/stukken/2016-2017/g1072-1.pdf

U.G. Kempenaer op 14-02-2017 22:59

Ik ben benieuwd hoeveel geld de Europese koningshuizen beloofd is voor het meeheulen met de EU en het opgeven van de natiestaten. Stel opportunisten, waren terecht bang dat hun macht tanende was en hebben weer puur en alleen naar hun eigen egoïstische belang gekeken.

Sirius op 15-02-2017 00:08

Charles 14-02-2017.

Die woorden die u schrijft had ik ook al gedacht. Lijkt of  het tegenwoordige volk onderdrukt wilt worden en degene die anders is moet weg. Rotzooi wordt op gekikt van de dag.

grrrr001 op 15-02-2017 01:05

Gaat het UN salifistenleger met oproerkraaier obomber en aanhangers,  eu bureaukraten cirkus en vaticaan belangen, komplotteren  en een coup  plegen tegen  de nieuwe president en aangestelde regering omdat de komplotters zich in de bunker van het militair komplex zijn gaan instaleren.

Stel u voor dat het feestje van de Bahama s voor als Hillery Clinton en .....terug in het zadel hijsen .

Ziet er erg aangenaam uit om op de bahama s uit de collectebus van de burgerbevolking voor de globalisten in februari 21/22/23/02/2017/het doodvonnis van de burgerbevolking uit onze landen in vorm te gieten. 

3gigwifi verhogen naar 5gig wifiSmart city s om de burgers die de steden hebben verwezelijkt met de hulp van criminele migranten uit te drijven en shariaals norm te maken........en vooral voor zichzelf lof en roem te vergaren.

https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/12420bahmasprogramme.pdf

Sjane op 15-02-2017 02:13

 Wanneer de President om wat voor reden dood gaat ,is er de Vice President Mike Pence, die dan President zal zijn.

De Terugkeer op 15-02-2017 03:32

En ik? Ik ga gewoon 'zoveel mogelijk' korte vakantietjes vieren in mijn (buiten de seizoenen om dan-) heerlijke, warme bungalow!

Heb het echt geprobeerd, zoveel mogelijk mensen de (zeer waarschijnlijk) goede kant op te bewegen............es tut mir Leid, het lukt me niet. Het geloof is weg, de liefde, niemand zie je meer lachen, niemand fluit meer een vrolijk deuntje....kortom, de meesten voelen allang in hun onderbewuste, gelovig of ongelovig, dat 'het grote' heeft toegeslagen en ik voel werkelijk dat Onze Vriend moe is en dat de Genade behoorlijk rap van ons weg wordt gehaald.

Voor de 'een' een troost en een einddoel, de spannende Verwachting...voor de ander een heerlijke tijd, waarin zij eindelijk weer duidelijk een vijandsbeeld (gouden kalf wellicht?) kunnen aanbidden: een gecreëerde vijand...voor deze laatsten ook een soort van troost te noemen, maar meer een onbewuste.

Er wordt gespeeld met het hart...als je bedenkt dat de mens naar God's voorbeeld is geschapen, dan kan het nu niet anders zijn, dan dat er keihard misbruik wordt gemaakt van deze innerlijke schat, deze innerlijke en heerlijke bron van liefde.

"Sta ons bij"...het enige verzoek dat ik nog zou kunnen indienen.

Sven Hoek op 15-02-2017 07:10

JFK was een moedig man door het openbaar te benoemen en moest het met de dood bekopen. Het zal Trump niet beter afgaan. 

Deze bekentenis van JFK zou verplichte kost op school moeten zijn. En is een van de sterkste argumenten tegen sceptici. 

https://youtu.be/BHCPj7VDX6o

Zijn dood zal geen grote verandering brengen. De massa volgt het mainstream verhaal wat gebracht wordt en zal het zien als een opluchting. 

Tom Hendrix/Seneca op 15-02-2017 08:32

@Charles: 18.19. uur, op 14/2. Inderdaad meneer Charles; " het volk", zal het nooit leren. Jammer maar helaas. ook ik ben er van overtuigd, dat hele "volksstammen", er weer in zullen trappen, in de "gladde praatjes", van de PvdA,CDA,VVD,D66, en de andere politiek correcte partijen. Maar dat heeft ook te maken met angst, die de gewone Jan en Mien doorsnee hebben. Zoals: hun werk behouden, hun auto kunnen blijven rijden, hun hypotheek kunnen aflossen. Zo lopen de hazen, zegt de Duitser. Ik moet het nog zien 15 maart.

hubo op 15-02-2017 10:48

Ontspanning tussen het westen en Rusland lijkt in ieder geval duidelijk gedwarsboomd.Zoals het er nu voor staat,hoeven ze Trump niet te vermoorden.Het is weer de bekende litanie dat Rusland verantwoordelijk is voor vrede in de Oekraïne en de Krim moet teruggeven.Aan de NAVO wordt niet meer getornd en de andere lidstaten moeten meer gaan bijdragen.Het lijkt me dat Trump hier per decreet geen andere draai meer aan kan geven.Lodewijk wijst er tercht op dat de propagandamachine om het 'westerse Syriëbeleid' weer op de baan te krijgen weer op volle toeren draait.Wat Turkije uiteindelijk zal doen is niet duidelijk.Assad zullen ze wel niet snel wegkrijgen,maar ze kunnen hun eigen positie wel versterken en vrede zal het wel niet gauw worden in Syrië.Een effectieve bestrijding van IS zal waarschijnlijk geen prioriteit krijgen.Het komt ze maar al te goed uit een klimaat van dreiging en angst in stand te houden.Ik ben er ziek van.

Marie70 op 15-02-2017 11:06

We leven in een tijd waarin het verleden niet terug te draaien is, de tijdperk van huicelaars, corruptie van de hoogste orde hoe hoger je komt hoe erger het stinkt. Ik weet dat over dit alles een oordeel zal komen, er zal zeer zeker een nieuwe tijd komen waarin Yeshua Hamasiah koning  is en uit Israel het Heil zal komen en het gedaan is met al dit soort lieden.  Het is de tijd om je te bekeren tot de levende El-elhohim, om je om te draaien een ommekeer in je leven.  Al het aardse komt een einde aan en we zijn hard op weg  en dan is het wat dan? De bijbel liegt niet, al die regering leiders , en iedereen die achter de NWO staat wel, ze liegen en bedriegen en alles draait om geld en macht en controle. Nog even en dan hebben we geen eigen mening meer, hebben we nix meer te vertellen en worden wij gecontroleerd door satan aanbidders. In openbaringen staat er over deze tijd geschreven en het word alleen maar erger en erger. Van de mens valt er nix meer te verwachten .....  

Davita op 15-02-2017 11:10

Aanrader: Google (video): Donald Trump's Time is Short - Daniel McNeal.

willy op 15-02-2017 11:30

Het lijkt erop dat Trump zelf in het web van het Kremlin gevangen zit ! Er is nog steeds de kans dat hij zal moeten aftreden de blunders stapelen zich op ! Shalom

vrijheid op 15-02-2017 11:58

Zolang de massa nog stemt op de verkeerde partijen, graaft men zijn eigen graf. Dit heet zelfvernietiging. Mijn advies: niet stemmen en troost je met de gedachte, Wilders en al die andere partijleiders voeren de agenda uit van de elite. Maak je geen illussie!

grrrr001 op 15-02-2017 12:33

alexanderdecroo15/02/2017 ( kindermoorden op kosten burgerbevolking collectebus?)Brief @BillGates en @melindagates, over contraceptie en vrouwenrechten. Kijk uit naar gesprek met @BillGates morgennog een eu bureaukraten colectebus graaierij, waar iedere burger zijn buik van vol heeft.

http://www.dcclothesline.com/2017/02/11/vaccines-house-of-cards-is-tumbling-down-fast/ 

@NAVarchitecten 07/11/20Handelsmissie werpt vruchten af: 2 nieuwe ziekenhuizen in Iran met Belgische stempel-- http://www.rijksvaccinatieprogramma.nl/ --big busines 

https://vactruth.com/2010/11/02/glaxo-smith-kline-brainwash-doctors-hpv-vaccine/Baxter Labs zet de dodelijke LIVE-H5N1-virus in eenseizoensgebonden griep prik. 

Wat heeft Ab Osterhaus te maken met vaccin-fabrikanten Baxter Vaccines, Crucell, Novartis, Hofmann-La Roche,  Medimmune, Nobilon, Sanofi Pasteur MSD,glaxo smith vaccinatie ab-osterhaus

GeertBourgeois15/02/2017Toptechbedrijf @izegem 'Onze omzet kan maal drie als we 400 ingenieurs vinden.

Had liever gezien dat bij het verpatsen van het  spraaktechnologiebedrijfJo Learnhout en Pol Hauspie wat meer karakter was getoond en dat niet uit handen hadden laten spelen via magistratuur, politici, de banken en multinationals naar de pijpen te dansen en vlaanderen een,  bedrijf dat op de nummer1 van de wereld had kunnen staan  betreft werkgelegenheid.

Je kan de klok niet terugdraaien uit het verleden, maar wel herhalingen.

DN op 15-02-2017 13:42

Misschien gelooft Poetin in al dat soort voorspellingen & is hij daarom onzeker? De toekomst zal klaarheid brengen...

grrrr001 op 15-02-2017 14:24

Flanders Language Valley (opening)

https://www.youtube.com/watch?v=qpakKHdHulo

Het is om deze reden dat de belangen van politici vooral een facade is enniet de burgerbelangen hoog heeft, TTP, TTIP, CETA, TISA. opwarming van de aarde leugen, klimaat  verandering leugen en als dat doorprikt is vinden we save the ocean

als nieuwe naam uit, maar de bedriegerij zal doorgaan

rexmundi op 15-02-2017 15:15
Het bericht van Xander is niet ondenkbeeldig, we weten allemaal wat onderhand de CIA uitvreet in de wereld en heeft te weeg gebracht en wat we helemaal niet weten.
De VS heeft een zooitje gemaakt in het Oosten al jaren lang,recent met hun Arabische Lente.
De EU en de VS schermen steeds met de democratie aangaande de Krim, dat iets is wat ze zelf hebben gecreëerd.
Dat Rusland steeds meer macht krijgt is een feit,Rusland gaat niet meer in de hoek staan als Amerika blaft, die tijden zijn voorbij.
Als America, onder Obama blafte, dan stond heel Europa in de houding.
 
America is al 200 jaar kleine en grote oorlogen aan het voeren met duizenden en duizenden doden, is men die 53.000 duizend jonge mannen vergeten in Vietnam.??
Indien men een oorlog begint tegen Rusland, krijgt het westen ze behoorlijk op hun flikker, begint men een nucleaire oorlog dan is het pure zelfmoord.
Dat Trump met de gedachte rond loopt om liever een goede buur te hebben als een slechte, is heel verstandig. 
 
Dat Trump een deal wil sluiten met een atoom akkoord in ruil voor het opheffen van de sancties, is een zeer goede zaak, dat het niet mag van die linkse kliek is, dat de EU er flink van gaat profiteren en Rusland samen met de EU een groot economisch blok gaat vormen.
Dat de EU al honderden en honderden miljarden heeft verloren, wordt nergens vernoemt, ten nadelen van de Europese bevolking.
Tom Hendrix/Seneca op 15-02-2017 15:34

O ja, voor ik het vergeet, de socialisten, en de politieke elite, zullen er wel voor zorgen, dat hun vriendjes/partijgenoten, de stemlokalen bemensen bij de Nederlandse verkiezingen op 15 maart a.s. En deze zullen conform de uitspraak van de communist Lenin- " Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen telt"- ervoor zorgen zoveel mogelijk de stemmen op rechtse partijen, om te toveren naar de politieke-elite, en de socialisten. Mark my words.

Elisa op 15-02-2017 16:32

Les aub deze voorspelling die een gepensioneerde brandweerman van God heeft gekregen in 2011 :

http://www.charismanews.com/politics/issues/61220-firefighter-prophet-updates-his-vision-for-donald-trump-s-presidency

En hier een video met Mark Taylor en anderen: https://www.youtube.com/watch?v=bVzJX3vUD4M 

Zeer belangrijke zaken worden hier verteld.

Elisa op 15-02-2017 16:33

En hier een voorspelling van een ex-Moslim over Trump:

https://www.youtube.com/watch?v=_aee2nrBy6c

Zeer interessant: https://www.youtube.com/watch?v=TuKCOsXXUmI 

Ik neem aan dat de meesten onder onder ons wel Engels begrijpen.

Elisa op 15-02-2017 16:40

We moeten echt elke dag Bidden voor de bescherming van Trump en opdat nieuwe Christelijke en Sterke Leiders Europa gaan leiden. Het is nu of nooit. Wat wij nu beleven is een gevecht tussen het Goede en het Kwade en dat kan alleen maar gewonnen worden door gebed. Vraag ook elke dag aan de Heer om legers van Heilige Strijdende Engelen (Warfare Angels) naar Trump en co te sturen voor zijn bescherming en opdat Trump en co door deze Engelen worden geleid !

Anora op 15-02-2017 19:20

Die angst voorceen moordaanslag kan ik me voorstellen. Het verbaast mij dat de man nog steeds leeft.

allangwakker op 16-02-2017 03:08

De Terugkeer op 03.32 :   .....`` een gecreeerde vijand ``....U zegt het helemaal goed mijnsinziens, ja

jottum op 16-02-2017 18:28

Wellicht wordt de aanleiding wel gevonden tijdens het wk-voetballen in rusland in 2018 in supportersrellen tussen russen en engelsen en andere navo-supporters met grote aantallen slachtoffers die in de 'publieke opinie' om een (snelle) reactie en vergelding vragen door getroffen landen die groot en sterk genoeg en in een verbond zijn. Als de geesten rijp zijn en de belangen groot heb je niet altijd een vermoorde kroonprins nodig om een wereldoorlog te starten. 'Voetbal is nu eenmaal oorlog' sprak een generaal lang geleden 'en is makkelijker te voeren op de helft van de tegenstander dan voor het eigen doel'.

De Terugkeer op 16-02-2017 23:56

@allangwakker op 16-02-2017 03:08    Eerlijk gezegd begrijp ik ook niet helemaal goed dat ik nu al tot dit punt ben gekomen, dat ik al dit soort van zware uitingen doe, hier, op de site en in mijn omgeving! Knijp me maar in de arm...is het werkelijk zo, zijn we werkelijk al 'zo' ver, als mensheid?

Als je als mens elkander nodig hebt om iets slechtst te fabriceren, een foute ideologie te doen onstaan, slechts extreem narcisme vertoont, dan zijn dit 'de' tijden daarvoor.

Wil je, daarentegen, je best doen je medemens te begrijpen, te voelen en gewoon bij te staan waar mogelijk en ouderwetse lol beleven...wordt je keihard uitgelachen, genegeerd en gebetweterd en dat laatste 'zeker' met het predikaat "stichtelijk namaak gelovige", "doe gewoon effe normaal en denk niet verder na over alles en leef met de dag...wat kan jou het allemaal schelen en wat heeft die 'god' er nou weer allemaal mee te maken?"

Helloooooooo...anybody hooooooommmeeee??? Een tekst van Laurie Anderson trouwens, paar decennia terug.

allangwakker op 17-02-2017 03:40

Allangwakker u heeft alle ruimte gekregen om uw mening en onderzoek te posten. U heeft echter geen oor voor wat uw mede-posters u aangeven en dendert maar door in uw eigen -wijsheid. Dit maakt een discussie met u onmogelijk en het forum ongeloofwaardig. Uw post niet gepubliceerd. Mod.

Hoopvol op 19-02-2017 09:54

Moordaanslag Donald Trump ; zou me niet verbazen : its all in the game ( als het zich idd voltrekt: naar mijn mening een nepaanslag : hoax ... De tijd zal het leren ) wat zeggen de Simpsons 

youtube : 

The death of Donald Trump | The Simpsons' most creepy prediction | Amazing prediction....

De AC kan zijn intrede doen ....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl