HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Heksen wereldwijd vervloeken Trump; christenen gaan voor hem bidden

Occultisten roepen ‘demonen uit helse sferen’ aan - Links Amerika woedend op First Lady Melania Trump na openlijk bidden ‘Onze Vader’

 
De vervloeking door occultisten (links) versus het gebed om zegen van christenen (rechts).

De snel scherper wordende tegenstellingen tussen anti-Trump ‘links’ en pro-Trump ‘rechts’ hebben nu ook een spirituele, geestelijke dimensie gekregen, nadat moderne heksen zich wereldwijd hebben verenigd om Trump en zijn supporters op bepaalde speciale dagen met occulte rituelen en zwarte magie eensgezind te gaan vervloeken. Diverse christelijke groepen hebben als reactie beloofd om juist voor Trump te bidden, en God te vragen hem te zegenen.

 

De eerste massale vervloeking. waarbij een lelijke foto van Trump, de tarot kaart ‘De Toren’, een klein stompje oranje kaars, een spelt of kleine spijker, zout, een veer en een asbak werden gebruikt, vond gisterenavond plaats, en was bedoeld om Trump te ‘binden’ en hem het werken onmogelijk te maken. Naar verluid worden de rituelen herhaald op 26 maart, 24 april, 23 mei, 21 juni (het begin van de zomer), 21 juli en 19 augustus, net zolang totdat Trump is afgetreden.

‘Demonen uit helse sferen’

De vervloeking bestaat uit een lange spreuk waarmee geesten en ‘demonen uit de helse sferen’ worden opgeroepen om Donald Trump te binden, zodat hij ‘volledig zal falen en geen kwaad kan doen’. Dezelfde en geesten en demonen wordt gevraagd om ‘al degenen die zijn kwaadaardigheid mogelijk maken, en degenen wier monden zijn giftige leugens spreken’ te ‘binden met ketenen en hun tongen, werken en slechtheid te binden.’

De climax wordt gevormd door een intens crescendo dat eindigt met het uitblazen van de oranje kaars, waarbij de heksen visualiseren dat Trump ‘uit elkaar wordt geblazen in stof en as’. Opmerkelijk is dat de aanbevolen tarot kaart ‘De Toren’ was te zien op de cover van The Economist uitgave ‘The World in 2017’.

Vervloeking ook gericht tegen voorstanders Trump

‘Deze bindende spreuk is ‘open source’, en kan naar believen worden aangepast aan uw eigen spirituele gebruiken of magische systeem,’ is op de website van de organiserende heksen te lezen. De ‘gelijktijdigheid’ van het ritueel wordt heel belangrijk geacht, net zoals ‘de massale energie van de deelnemers’, die zich ook verbinden via Livestreams op Facebook, Twitter en andere sociale media.

De occulte spreuken zijn tevens gericht tegen ‘degenen die Trump helpen’, dus zijn hele staf en regering, en vermoedelijk ook de miljoenen mensen die op hem hebben gestemd en die hem over de hele wereld met woord en daad steunen.

Christenen gaan bidden voor zegen Trump

Als reactie hebben christenen en christelijke groepen beloofd om juist voor Trump te gaan bidden, en God te vragen zowel hem persoonlijk, zijn beleid en het hele volk te zegenen (1). Daarbij wordt onder andere gewezen op de ‘tovenaar’ Bileam, wier vervloeking van het volk Israël door God in een zegen werd veranderd (Numeri 22).

Het oproepen van geesten en demonen is in de Bijbel een halsmisdaad, waar in het Oude Testament de onmiddellijke doodstraf op stond.

Links woedend na bidden ‘Onze Vader’ door First Lady

Het antichristelijke karakter van het linkse anti-Trump kamp bleek eerder nadat First Lady Melania Trump de campagnebijeenkomst in Florida vorige week zaterdag opende met het bidden van het ‘Onze Vader’. De linkse sociale media ontploften vervolgens van woede, verketterden haar geloof en haar accent, en scholden haar uit voor ‘hoer’ en allerlei andere onverkwikkelijke zaken. (2)

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Fox News via Breitbart (/ YouTube)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Celtic2b op 25-02-2017 14:57

Als de Trump aanhangers samenkomen en hun krachten bundelen , zal er geen links bolwerk meer overeind blijven , zie Jericho .

Koddebeier op 25-02-2017 15:03

Hier komt de ware aard van links boven, ketters zijn het en een min volkje !!

willy op 25-02-2017 15:05

in de VS is de poralisatie op zijn hoogtepunt zover zelfs dat satanisten Trump willen vervloeken de VS wordt een echt zotkot.En links VS wil niets te maken hebben met geloof en Trump is een gelovige president wat men niet van Obama kon zeggen hij geloofde in de islam de duivel als het ware.Trump heeft weer in de mediawereld voor commotie gezorgd CNN en de New-York Times een bekende krant zijn in het Witte Huis buitengegooid wegens het brengen van nepnieuws tegen Trump en gelijk heeft hij. CNN doet alles om Trump belachelijk te maken tegen oorlogsmisdadiger Bush was hun berichtgeving veel gematigder. Weet je waarom men van Trump niet veel moet van hebben?Een deel van zijn familie is Joods en dat is de echte reden. En het is waar niet alles wat Trump zegt is juist of is wat te radicaal en ook zijn stijl daar houden veel mensen niet van en dan? Shalom

Willem op 25-02-2017 15:18

Waarom zijn de heksen, linkse vrouwen en feministen oorverdovend stil als het om IS of de verspreiding van de islam gaat?

Westbound op 25-02-2017 15:34

Wat een vals zooitje, dat linkse gespuis. Maar wacht maar, zij zullen in het hiernamaals verantwoording moeten afleggen over hun daden. Overigens, als Trump inderdaad door God gezonden is, dan zal hij -met Zijn hulp- slagen in zijn presidentschap.

jw op 25-02-2017 15:37

nieuwe bezems maken veel schoon, wie zich er niet bij kan neerleggen is gewoon te dom om voor de duivel te dansen.

laat maar eerst zien of het beter of slechter gaat,maar gaat het goed dan moeten deze mensen zich diep schamen.

groenhart op 25-02-2017 15:46

 Waar kan dat linkse gespuis nu niet met hun geestverzouttengels afblijven.  Melania komt zeer symphatiek over.

JP op 25-02-2017 15:50

Zo machteloos zijn wij dus nog niet met elkaar, dat geeft weer zelfvertrouwen "God zal ze kraken".

henk Boskamp op 25-02-2017 16:03

@willy op 25-02-2017 15:05

Dat zijn dochter bekeerd is tot het jodendom om met haar man te kunnen trouwen maakt de Trump's familie nog niet joods.

Tom Hendrix/Seneca op 25-02-2017 16:07

Ook in mijn christelijke gemeente, bidden we voor Trump. Tevens vormt dit artikel het bewijs, dat de roden/socialisten/democraten, "gemene zaak", maken met demonische krachten. Links heeft dat altijd al gedaan, de grootste massa-moordenaars waren van links; te weten; Stalin, Mao-Tse - Tung, en Pol Pot. Laten we ons vasthoeden aan de God van Abraham, Isaác en Jacob, en zijn Zoon Jezus.

Tom Hendrix/Seneca op 25-02-2017 16:08

@Willem: 15.18. uur. Dat vraag ik mij nou ook af, Willem.

Reinaert de Vos op 25-02-2017 16:10

Gedenk onze Heer. Wie in Hem geloofd zal van geen enkele heks of demon te vrezen hebben. 

Nobody op 25-02-2017 16:33

Of ze het meent weet ik niet, maar het ontroerd mij wel. 

Amen.

Rode Wouw op 25-02-2017 16:36

Bij dit artikel past toch wel een Bijbeltekst met betrekking tot dit onderwerp:

1 Timoteüs 2 : 1,2

1 Ik vermaan dan voor alle dingen, dat gedaan worden smekingen, gebeden, voorbiddingen, dankzeggingen, voor alle mensen;

2 Voor koningen, en allen, die in hoogheid zijn; opdat wij een gerust en stil leven leiden mogen in alle godzaligheid en eerbaarheid

Virgo op 25-02-2017 16:46

Doet me denken aan de Ba'alprofeten die ten over staan van Eliah, hun goden aanriepen om het altaar te verzengen. Terwijl er niets gebeurde. Maar na Eliah's gebed en na het altaar met heel veel water te hebben gedrenkt, kwam er vuur vanuit de hemel en verzengde het altaar volledig.

De kaarten waren al tijdens de eerste dagen van de mens en daarvoor geschud. Satan heeft geen schijn van kans.

Freduardo op 25-02-2017 16:58

De linkse kerk en hun aanhangers worden bang, doodsbang.

Zo bang dat ze nu zelfs heksen en occultisten moeten mobiliseren.

Alsof de islam al niet erg genoeg is.

Trump zal ze echter allemaal ten onder laten gaan.

Voor het heil van ons allemaal. 

willy op 25-02-2017 17:05

@Henk Boskamp : Geheel mee eens maar men kan toch niet ontkennen dat Trump geen onbekende is binnen de Joodse gemeenschap ! Shalom

Tabris op 25-02-2017 17:09

Now the so called "good people" are invoking evil to rebuke "evil Trump"?

De demonen willen daar alleen aan meewerken als dat in hun eigen voordeel is, maw de wereld nog slechter met nog meer leed maken.

Dit geeft dus duidelijk aan dat Trump aan de goede kant staat, anders zouden de demonen hem niet willen stoppen.

Dit is voor mij het ultieme bewijs dat links, communisme, socialisme, naziisme, islam, satanisme allemaal systemen zijn die uit de koker van Satan komen.

Dit zijn systemen die het leed op aarde alleen maar vergroten en de vrijheid beknotten.

Satan en zijn demonen moeten zich voeden zich van dit leed omdat ze van het Licht van God verstoken zijn.

Hoe meer leed des te beter het voor hen is en des te sterker ze worden.

henk Boskamp op 25-02-2017 17:11

Wel opmerkelijk dat de tegenpartij zo in zijn kaarten laat kijken... spannende tijden staan ons te wachten.

Lodewijk op 25-02-2017 17:36

Er worden ook andere -positieve- boodschappen doorgegeven over Trump door de engelen van God via mensen:

"Message from Spirit re: President Trump" https://www.youtube.com/watch?v=EiNrhMiMshs

"Spiritual Importance of Donald Trump" https://www.youtube.com/watch?v=9U5cEecpJO4

"Psychic Predictions on the Trump Presidency" https://www.youtube.com/watch?v=XRWdFHlN56Q

frits op 25-02-2017 18:17

De massale aanval van heksen en ander gespuis, duit erop, dat satans trawanten menen iets te kunnen doen. Maar bidden voor Trump is veel krachtiger en God is bij de bidders. Amen.

rescue op 25-02-2017 18:53

Gebed is het enige, en meest machtige wapen tegen de hele helse horde. We moeten vooral niet menen in eigen kracht deze hellehonden te kunnen weerstaan, maar het aanroepen van de Heer zal hen machteloos maken. Trouw zijn aan het Woord van God is de enige voorwaarde. Te hopen is dat ook Trump dat begrijpt.

Rosalie op 25-02-2017 20:04

Die heksen roepen het over zichzelf af : alles wat je doet, krijg je 3 keer terug. Christus is de grootste kracht in het heelal dus laten we vragen aan Hem om bescherming van Donald Trump, zijn gezin en iedereen die bedreigd wordt zoals Christenen, Joden, vrouwen en homo' s. Bid voor inzicht hoe de wereld in elkaar zit zodat we onderscheidingsvermogen mogen krijgen. En dat voor iedereen. 

Leon op 25-02-2017 22:13

Oke dan....dus binnenkort zien we Hillary op een bezem rond fladderen. 1000 ponders droppend op het Witte Huis. Als de flauwekul met asbakjes en afgestompte kaarsjes niet werkt.....wat een nonsens. Net zo'n onzin als de verstopte bom in Washington op het moment van inauguratie. 

Dat "links" tegenstander is van Trump staat buiten kijf en klaarblijkelijk?? begeven ze zich dan ook nog in hogere sferen; ook "onze" msm laat geen kans onbenut om hem belachelijk te maken omdat hij (ogenschijnlijk) anti nwo is...ik zeg ogenschijnlijk want om maar even een dubieus feitje te noemen:

Trump wil de relatie met Putin herstellen toch? Waarom dan 1000 extra militairen naar Polen? Ook al zou Obama dat hebben besloten kan dat worden terug gedraaid. Het zou mij niet verbazen als hij alleen maar 'in het leven is geroepen' om de tegenstanders van de nwo goed in kaart te brengen. Dan blijkt de 'redder' plots een ander te zijn.....te veel mensen laten zich veel te veel meeslepen door de huidige gebeurtenissen waardoor het 'verder kijken als de neus lang is' wordt vertroebeld. Het maakt niet uit of u door de kat of de hond gebeten wordt...

De elite heeft maar 1 tegenstander. En dat zijn niet de bebaarde jurken met AK: dat zijn U en ik die wakker zijn en de spelletjes doorzien. De allah fanparade is slechts het middel (angst) om het ultieme doel (total control) te bereiken. 

Hebben wij 100% zekerheid dat onze reacties hier ons 'niet in kaart brengen'?😒

Hoopvol op 26-02-2017 00:47

Leon ik ben het 100 % met je eens . 

Enne zou Trump echt een man gezonden/ gekozen zijn door  God, dan weten alle heksen, satanisten enz enz dat ze de vloek die ze uitspreken over iemand die zuiver in Christus is, dat ze de vloek dubbel en dwars terug krijgen..... 

Doordenker ....!!! 

Qvic op 26-02-2017 01:03

Waar de linkse kerk niet tegen kan is dat hun subsidie pot wordt aangetast. Want het zijn allemaal subsidie slurpers die op kosten van de gemeenschappen leven. Daar dat Trump ook nog niet hun zaakjes promoot en hun taal wil spreken en ook niet gemanipuleerd kan worden door hen, is hij een sta in de weg van elke linksdenkende politiek correct medemens. Zo worden alle beroeps demonstranten eerdaags werkeloos, als hun opdrachtgevers niet meer de macht hebben in de politiek. Zo ook al die zogenaamde kunstenaren, die met subsidie potjes in leven gehouden worden, komen dan op straat te staan. Dus zijn deze klaplopers kwaad, omdat zij hun brood eerdaags zelf moeten gaan verdienen, dat zijn zij niet gewend.

goodmorning op 26-02-2017 01:46

Leon@,...

Helemaal mee eens! H

et is nog niet echt duidelijk, maar het lijkt een verblinding te worden wereldwijd. Onbegrijpelijk dat een man als Trump met zoveel tegenstanders nog in leven is. Een rondvliegend object op een bezem brengt daar geen verandering in. Laat staan dat een linkse beweging kracht dan wel macht wil ontvangen door met wat demonen in gesprek te gaan over de ontwikkelingen op deze aarde. Het moet niet gekker worden toch,.." vroeger werden vrouwen gewogen, als ze te ligt bevonden werden zodat zij konden vliegen., werden zij in grachten gedumpt of verbrand"...Hoe zot ook in die tijd, maar is te verklaren doordat wetenschappelijk is vastgesteld dat in die tijd veel roggen/brood gegeten werd. Hier zitten stoffen in die hallucinerende werking hadden. Met andere woorden, als ik vanaf morgen mezelf volprop met dit goedje aan roggenbrood, zie ik voor de verkiezingen een hele delegatie van links op de bezem voorbijvliegen.....Maar Trump, persoonlijk zie ik deze man als een echt toneelspeler, Obama was het al., maar hij mag de bezem ff de andere net even in tegengestelde richting opvegen. Met zwaarder gereedschap door de porseleinen kast en creëert hierdoor meer chaos. Het is nog te vroeg om dit echt te denken, maar voorspelbaar als wij werkelijk in een eindtijd leven. Daarmee bedoel ik de profetische openbaringen in de Bijbel. ...Kom ik op het laatste punt....Hoezo zouden heksen bestaan, waarom demonen aanroepen, vervloekingen, occultisme,  als een ongelovig mens zegt "er bestaat geen God".

Die God heeft wel het laatste woord, zet dus die bezem maar weer in de kast dames....

allangwakker op 26-02-2017 02:29

Westbound om 15.34 en anderen :  En zo is dat !  Geen heksen-gedoe  is sterker dan de Galactische Federatie, dus jammer voor hun....kunnen beter wat nuttigers gaan doen die oenen.

De Terugkeer op 26-02-2017 03:09

Haahaahhh...het lage gepeupelte kan niet anders dan 'hun' kracht laten zien...hoe klein en bekrompen kun je zijn? Demonische krachten zijn tien keer makkelijker te vernietigen dan dat er één van dat kortzichtig tuig, ook maar één waar gelovige zou 'kunnen proberen' raken! Je hebt namelijk 'kracht boven kracht' en als lage mensen jou in de kern zouden willen raken, moeten ze door zo'n dik schild heen, omgeven van licht, liefde en eeuwigheid...hoe zou je dat als laag individu ook maar willen proberen?

Hubert Luns op 26-02-2017 08:02

 

Trump heeft de enorm sterke persoonlijkheid die nodig is om Gods plan te volvoeren betreffende de Verenigde Staten en Israël. Zijn ego is echter groter dan wie dan ook. Hij viert zijn persoonlijke missie en succes uitbundig. Dat mag. Echter, zijn ego is misschien groter dan die van God, waardoor zijn aanvankelijke succes in een nederlaag dreigt om te keren, nederlaag in termen van de hervormingsdoelstellingen. We moeten daarom ook bidden voor zijn geestelijke groei in de verhouding tot God. Zie ook het artikel “Trump de Nieuwe Gorbatsjov”, waarin reeds in mei zijn verkiezingsoverwinning werd voorspeld.

 

Bollie op 26-02-2017 10:06

Mee eens Leon. Laten we proberen genuanceerd te denken.

is Poetin te vertrouwen? Vraag dat eens aan de inwoners van de landen aan de grens van Rusland....

En dan het beleid dat Trump voor staat. Als hij alle illegalen wil dumpen stort de halve economie van de VS in elkaar.

Omdat het om slecht betaalde banen gaat die Amerikanen echt niet willen.

En dan die muur. Dacht Trump nou echt dat Mexico dat gaat betalen??

cefas op 26-02-2017 10:37

Links is volledig verzwagerd met de islam en het kwaad.

johny op 26-02-2017 10:38

@Qvic.  Zeer juist, maar het linkse canaille moet er nog aan wennen. Ze beseffen het nog niet. Maar als Trump blijft doorzetten worden het moeilijke tijden voor de linkse 'goedmens'.

Maitreya op 26-02-2017 10:53

Zo zijn vrouwen. Ik was niet erg voor Trump, maar had er geen zin meer in. Zwarte magie, het is ook mij overkomen. Achteraf krijg je daar zelf de schuld van. De officiële gebruiken zijn nog niet eens zo erg als de onbewuste gewoonten die zijn ontstaan en waar ik dagelijks mee te maken had.

Zomer op 26-02-2017 11:05

Zo te zien hebben de linksen al een pact gesloten met de duivel, en deinzen ze nergens voor terug.

Hoe dan ook willen ze hun doel bereiken en iedereen die niet in hun straatje kletst wordt gedemoniseerd.

Ja ja de zogenaamde gutmenschen laten hun ware duivelse aard zien.

Slechte verliezers zijn het, net een stel kleine kinderen die hun zin niet kunnen krijgen. 

Maar niet getreurd de duivel is maar tijdelijk en zijn lot en dat van iedereen die een pact met hem heeft gesloten, staat al geschreven. God heeft het laatste woord en niet de duivel en zijn trawanten, want het enige wat hun willen is chaos. 

Zorg er voor dat uw contact met God altijd goed is en blijft, dan heeft de duivel geen schijn van kans.

Yola op 26-02-2017 11:35

Nu weet ik ook waarom God mij de laatste weken steeds teksten laat zingen en bidden met het onderwerp dat Jezus is gegeven alle macht in hemel en op aarde, en elke knie zal buigen, elke tong belijden, dat Jezus het voor het zeggen heeft!  Waar lofprijs is: daar staat de troon van God. Hij troont op onze lofzangen. God verhogen en proclameren, zouden alle christenen wereldwijd moeten doen over het kwaad. Dat helpt want dan help je God aan de overwinning in de hemelse gewesten. Jazeker, dat is het resultaat van ons prijzen en aanbidden. Dat is wat wij moeten doen voor God. Wij moeten meewerken met Hem in lofprijs. Want de strijd woedt simultaan in de hemel en op aarde. Exodus 17:11 En wanneer Mozes zijn hand ophief, had Israël de overhand, maar wanneer hij zijn hand liet zakken, had Amalek de overhand. (Amalek was tegen God en Zijn plannen.) En Jericho! Ja daar is het wel overduidelijk.

God, wilt u genade geven en voor elke vloek die uitgesproken wordt, een dubbele zegen geven. Dat voor iedere vloek van de tegenstander, 2 mensen tot bekering komen en gered worden voor de hemel. Maar mag ook dertigvoudig, zestigvoudig, honderdvoudig zoals U ergens in de Schrift noemt. Daar hebben wij geen bezwaar tegen, haha! Voor ieder persoon die Uw wil wil doen. Wilt u alle bidders en lofprijzers beschermen. Ja ik wil u zelfs vragen om uw genade dat, wie de vloek uitspreekt, ook zelf tot bekering zal komen. Ik wil u bidden dat er nog nooit zoveel heksen tot bekering zijn gekomen als door deze actie die zij zelf organiseren. Geef dat ze allemaal gered worden uit de klauwen van de duivel. Dat wil ik u bidden voor alle heksen. Geef ze genade Heer, alstublieft. We vertrouwen op U Heer. Want U is gegeven alle macht in hemel en op aarde. Daar kan geen heks tegenop, of geen vloek. U bent de Allerhoogste in het heelal. Amen. Halleluja!

Yola op 26-02-2017 11:47

Aan de beheerders van de reakties. Dit was ik nog vergeten erbij te zetten, achter de zinnen over Jericho: Ook gaf God opdracht aan koning Josafat (2Kronieken 20:21), de lofprijzers en aanbidders in heilige feestdos voor het leger uit te laten lopen, op het moment dat de strijd zou gaan beginnen. Zodat de troon van God (God zelf) voor de strijders uit zou gaan. Dus dan is de verbeterde versie:

Nu weet ik ook waarom God mij de laatste weken steeds teksten laat zingen en bidden met het onderwerp dat Jezus is gegeven alle macht in hemel en op aarde, en elke knie zal buigen, elke tong belijden, dat Jezus het voor het zeggen heeft!  Waar lofprijs is: daar staat de troon van God. Hij troont op onze lofzangen. God verhogen en proclameren, zouden alle christenen wereldwijd moeten doen over het kwaad. Dat helpt want dan help je God aan de overwinning in de hemelse gewesten. Jazeker, dat is het resultaat van ons prijzen en aanbidden. Dat is wat wij moeten doen voor God. Wij moeten meewerken met Hem in lofprijs. Want de strijd woedt simultaan in de hemel en op aarde. Exodus 17:11 En wanneer Mozes zijn hand ophief, had Israël de overhand, maar wanneer hij zijn hand liet zakken, had Amalek de overhand. (Amalek was tegen God en Zijn plannen.) En Jericho! Ja daar is het wel overduidelijk. Ook gaf God opdracht aan koning Josafat (2Kronieken 20:21), de lofprijzers en aanbidders in heilige feestdos voor het leger uit te laten lopen, op het moment dat de strijd zou gaan beginnen. Zodat de troon van God (God zelf) voor de strijders uit zou gaan. 

God, wilt u genade geven en voor elke vloek die uitgesproken wordt, een dubbele zegen geven. Dat voor iedere vloek van de tegenstander, 2 mensen tot bekering komen en gered worden voor de hemel. Maar mag ook dertigvoudig, zestigvoudig, honderdvoudig zoals U ergens in de Schrift noemt. Daar hebben wij geen bezwaar tegen, haha! Voor ieder persoon die Uw wil wil doen. Wilt u alle bidders en lofprijzers beschermen. Ja ik wil u zelfs vragen om uw genade dat, wie de vloek uitspreekt, ook zelf tot bekering zal komen. Ik wil u bidden dat er nog nooit zoveel heksen tot bekering zijn gekomen als door deze actie die zij zelf organiseren. Geef dat ze allemaal gered worden uit de klauwen van de duivel. Dat wil ik u bidden voor alle heksen. Geef ze genade Heer, alstublieft. We vertrouwen op U Heer. Want U is gegeven alle macht in hemel en op aarde. Daar kan geen heks tegenop, of geen vloek. U bent de Allerhoogste in het heelal. Amen. Halleluja!

T.D. op 26-02-2017 12:07

Ze kunnen vervloeken wat ze willen, maar in Christus zijn we meer dan overwinnaar. Maar, laten we allen bidden om bescherming, voor Trump en voor ons zelf, want daar is kracht in ons gebed. Zei de Heer Jezus niet: "Vraag het de Vader in Mijn naam, en het zal u geworden."

Rolf op 26-02-2017 12:07

@Leon op 25-02-2017 22:13

Hebben wij 100% zekerheid dat onze reacties hier ons 'niet in kaart brengen'?😒

Ja die zekerheid is er, en als de server van Xandernieuws bij Punt.nl doorzocht gaat worden door AIVD of een andere partij die de linkse regering en elite bedient vinden ze niet alleen uw e-mailadres maar ook uw IP-adres, dat is uw internet adres, tenzij dit versleuteld wordt opgeslagen en Xander weigert de sleutel af te geven. 

Gebruik daarom liefst een nick-name en zo mogelijk ook een VPN en een nep-e-mailadres als u echt anoniem wilt blijven. En heel misschien uw WIFI niet met een te sterk wachtwoord beveiligen om aannemelijk te kunnen maken dat iemand anders uw WIFI gehackt kan hebben en al uw berichten geplaatst heeft, maar daar ben ik nog niet helemaal uit. 

Dewevoga op 26-02-2017 12:17

Zweedse taferelen in Nederland als links wint?

De openbare aanklaagster (ex D666) start onderzoek naar politieagent die vuurwapen gebruikte

https://fenixx.org/2017/02/24/na-de-rellen-in-rinkeby-is-er-nu-eindelijk-iemand-verdacht-van-het-plegen-van-een-misdrijf-een-politieagent-die-met-zijn-vuurwapen-schoot/

René van Zalk op 26-02-2017 13:54

Als het de heksen met 1 ritueel niet lukt zijn ze erg zwak.

Groetnnn uut Nunspeet.

Pier op 26-02-2017 15:22

Yola op 11.47: ik herken wat je zegt over het proclameren dat Jezus is gegeven alle macht in hemel en op aarde. Hij is Schepper, Eigenaar, Koning en Heer en als je het mij vraagt is nu de tijd aangebroken dat Zijn Koninkrijk gevestigd gaat worden. De tijd van de heerschappij van "beest" rijken is voorbij. 

Kees op 26-02-2017 15:29

Positie van de tegenstander.

·         Stofzuigslang: …op uw buik zult gij gaan en stof zult gij eten, zolang gij leeft (Genesis 3:14).

·         Satan uit de hemel gezet (en wij erin): Nu wordt het oordeel over deze wereld geveld, nu zal de heerser van deze wereld uitgebannen worden. Wanneer ik (Christus) van de aarde omhoog geheven word, zal ik iedereen (jij) naar mij toe halen. (Johannes 12:31-32). Zie je wat hier gebeurt toen Jezus 2000 jaar geleden de overwinning nam? 1. Het oordeel wordt geveld en wat betekend dat? Satan wordt uit de hemel gezet. 2. Jezus gaat naar de hemel op de troon zitten. 3. Wij mogen, reeds in dit leven, ook bij Jezus in de hemel zijn zoals we zagen in Efeziërs 2:6. Nog een mooie tekst dat satan uit de hemel is gezet: Hoe bent u uit de hemel neergestort, Morgenster, zoon van de Dageraad! Daar ligt u, neer gesmakt in de onderwereld (Jesaja 14:12).

 

·         Satan zit vast (gevangen) gedurende het hele nieuwe testament: God heeft zelfs opstandige, ongehoorzame engelen niet gespaard, maar in de afgrond gegooid waar zij in donkere holen opgesloten blijven tot de dag van het grote oordeel. (2 Petrus 2:4). Hij heeft engelen, die eerst met Hem over het heelal regeerden maar Hem ontrouw werden, gevangen gezet in de eeuwige duisternis; daar houdt Hij hen vast tot de dag van het grote oordeel (Judas 1:6). In het oude testament was dit al voorspeld: Die dag zal de HERE de gevallen engelen in de hemel straffen, evenals de trotse heersers van de landen van de wereld. Zij zullen worden opgesteld als gevangenen en in een kerker worden opgesloten tot zij zijn berecht en veroordeeld (Jesaja 24:21-22).

6. Alle macht is aan jouw gegeven.

Hij antwoordde: Ik zag satan als een bliksemschicht uit de hemel vallen. Ik heb jullie macht gegeven over al de krachten van de vijand. Jullie zullen slangen en schorpioenen (demonen) vertrappen. Niets, werkelijk niets, zal jullie kwaad doen. (Lukas 10:18-19). Mooi he!

9. Bidden werkt niet.

Dit is één van de grootste misverstanden rondom bevrijdingspastoraat. En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis (Openbaring 12:11). Deze overwinning komt tot stand door twee zaken. Het bloed van het Lam en onze getuigenis. Het bloed van het Lam is al 2000 jaar geleden gefixed. Het verslaan van de vijand, in elke situatie, hangt dus blijkbaar af van onze getuigenis, het gesproken woord, hardop de vijand terecht wijzen. En ja, dit alles gebaseerd op het eerste deel, dat wat Jezus 2000 jaar geleden voor ons tot stand heeft gebracht, prijs de Heer! Bidden of God de vijand voor je wil verdrijven werkt dus niet, Hij is al lang klaar met zijn deel en wacht op jouw deel, het gesproken woord.

Rode Wouw op 26-02-2017 15:52

@Rolf en Leon: er is ook in Nederland sprake van dat berichten op het hele internet, dus ook op forums gelezen worden. Wanneer daar duidelijk sprake is van een verdenking van een strafbaar feit kan dit tot een bezoekje van de politie leiden.

Zo zijn er bedreigers en stalkers van politici opgepakt en ook voor de rechter gebracht en veroordeeld. Het is dus belangrijk dat men ook op het internet de wet kent en binnen de grenzen van de wet blijft. Tot nu toe is er nog gelukkig veel vrijheid van meningsuiting. Maar het blijft belangrijk daar goed aan vast te houden. Zie wat er heden ten dage aan de hand is in diverse landen en ook bij zogenaamde kandidaat lidstaten van de EU.

Daarnaast kunnen er in sommige situaties merkwaardige 'benaderingen' plaatsvinden. Dat duidt er ook op dat een persoon op het internet in beeld is gekomen op de een of andere manier.

Een nickname gebruiken en een anoniem emailadres kan redelijk zijn, maar zodra je je op het internet begeeft worden er bijna altijd na te speuren digitale sporen achter gelaten. Ik vind een nickname hoe dan ook goed om mijn volledige naamgenoten niet in de problemen te brengen :-).

Willem op 26-02-2017 18:17

Als er ook maar een vermoeden, geen bewijs, is van hekserij, wit of zwart, gaat in Saudi-arabie en in andere islamitische landen, je kop eraf. De zweedse regering, voornamelijk feministische vrouwen, buigen voor de islam door een hoofd doekje te dragen om de immam niet te beledigen en laten zich makkelijk inpalmen d.m.v. de taqiyya en dat voor een systeem waar de taharush is ontstaan en dat weigert om te integreren want dat past niet in in hun ideologie die nl. bezig is om het westen en USA te ondermijnen met als doel te overheersen, de macht over te nemen. In de afgelopen 45/50 jaar zijn er in Nederland zo'n 500 mosqueen gebouwd, dat is 1 per maand! En ze willen er 1000 hebben. Reken maar uit hoeveel dat er zijn per stad. Islamisering???  Geen enkel protest uit de linkse hoek, en dan gaan ze zo tekeer tegen Trump. Het is triest, zeer triest.

tante Betje op 26-02-2017 18:32

Geen paniek dames en heren...Als God voor ons is...Wie zal tegen ons zijn?

EmJee op 26-02-2017 18:36

Kijk naar Numeri 22. Dit is God's antwoord.

Pipo op 26-02-2017 20:53

De vloek zal 7 voudig op hun terugkomen. Eigen risico :)  

Anora op 27-02-2017 17:50

Hoopvol 26.2 00.47 u.

Nee, dat is niet zo. Dan zou geen satanist nog een chr vervloeken. Ze hebben nog wel s succes_ ook bij christenen.  ( anders bestond dit fenomeen niet). Mag jij s raden hoe dat komt.

Doordenken Hoopvol👍

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl