HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Fukushima update: Record straling in centrale gemeten sinds kernramp in 2011

Hoogst gemeten straling was 73 Sv per uur in 2012, nu 530 Sv per uur – Berging gaat 40 tot 200 jaar duren, rampcentrale zal in die tijd worden blootgesteld aan honderden aardbevingen en orkanen

 
Let op: illustratief plaatje. De torenhoge straling werd namelijk in een beschadigd reactorvat gemeten, niet daarbuiten.

Net als de Griekse crisis ‘terug van nooit weggeweest’: de ramp met de Japanse kerncentrale bij Fukushima, waar in 3 van de 4 reactoren in maart 2011 een kernsmelting plaatsvond nadat de centrale was getroffen door een tsunami, die het gevolg was van een aardbeving. Bijna 6 jaar later is een record straling in het complex gemeten, meer dan 10 x zo hoog als verwacht. Technici hebben in reactor 2 een gat van een vierkante meter ontdekt, waar kernbrandstof doorheen is gesmolten. Een Japanse geoloog waarschuwde al in 2011 dat de grond rond en onder het complex door de vele naschokken gevaarlijk onstabiel is geworden. In een onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk ‘worst case scenario’ kan zwaar radioactief materiaal daardoor in contact te komen met de omgeving.

 

‘Onvoorstelbaar hoge straling’

Tokyo Electric Power (TEPCO) berichtte enkele dagen geleden dat in reactor 2 maar liefst 530 sieverts per uur is gemeten, een nieuw record, en een veelvoud van het vorige hoogste niveau in 2012, te weten 73 sieverts. Als een mens wordt blootgesteld aan 530 Sv, sterft hij binnen een minuut. De helft van alle mensen die worden blootgesteld aan slechts 4 Sv per uur, sterft uiteindelijk aan de gevolgen.  1 Sv kan onvruchtbaarheid, haarverlies, staar en een verhoogd risico op kanker veroorzaken.

Naast enkele kleinere gaten ontdekten robots in een metalen rooster een groot gat van 1 bij 1 meter in reactor 2, ontstaan doordat gloeiend hete kernbrandstof door de bodem van het reactordrukvat is gesmolten. De toestand van de gesmolten brandstofstaven is nog altijd onbekend, omdat de straling daar zelfs voor robots te hoog is.

Enkele experts spraken dan ook van ‘onvoorstelbaar hoge’ straling. Een official van het Nationale Instituut voor Radiologische Wetenschap zei dat medici nog nooit hebben overwogen dat ze ooit met (de mogelijke gevolgen van) zo’n hoog stralingsniveau zouden kunnen worden geconfronteerd. De torenhoge straling zou volgens sommigen een aanwijzing kunnen zijn dat er nog steeds een kernreactie plaatsvindt, alhoewel dit door alle betrokken nucleaire technici wordt ontkend.

Honderden aardbevingen en orkanen in 40 tot 200 jaar bergingstijd

Bij een nieuwe aardbeving kan de zwaar radioactieve kernbrandstof in theorie weglekken uit het reactorvat, waardoor dit rechtstreeks in contact kan komen met de grond en de omgeving. Bij contact met de buitenlucht kan in het aller slechtste geval half Japan onbewoonbaar worden, en binnen enkele weken het hele noordelijke halfrond worden besmet. Omdat het beton onder het reactorvat enkele meters dik is, is de kans hierop erg klein, maar niet helemaal nul.

TEPCO en de overheid hopen in 2021 te beginnen met het verwijderen van de brandstof uit de eerste reactor. Experts schatten dat het nog minimaal 40 jaar, maar mogelijk 200 jaar gaat duren voordat de kerncentrale volledig geborgen is. In die tijd zal Japan door vele honderden aardbevingen en orkanen worden getroffen.

Een Japanse geoloog waarschuwde al drie weken na de ramp op 11/3/11 dat de bodem onder en rond de kerncentrale onstabiel is, en er door naschokken en nieuwe aardbevingen –waar er inderdaad al diverse van zijn geweest- nog meer scheuren dreigen te ontstaan. Het risico dat het complete complex door een wegzinkende bodem alsnog instort en al het zwaar radioactieve materiaal aan de buitenlucht wordt blootgesteld, wordt met het verstrijken van de tijd dan ook steeds groter.

Leugens creëerden wantrouwen over ware omvang ramp

In 2011 ontkenden Japanse technici en overheidsofficials maandenlang dat er kernsmeltingen hadden plaatsgevonden. Uiteindelijk bleek dit in 3 van de 4 reactoren wel degelijk te zijn gebeurd. De valse geruststellingen, leugens en misleidende informatie hebben het nodige wantrouwen gecreëerd, waardoor nog steeds wordt getwijfeld of de ware omvang van de ramp met de centrale*, en alle daaraan verbonden risico’s en gevaren, nu wel echt aan het publiek bekend is gemaakt.

(Zie hiervoor o.a. de link naar ‘Fukushima update: Grootste kernramp ooit of een enorme hoax? 13-03-2013)

Hysterische paniekreactie in Duitsland

Oude en minder goed beveiligde kerncentrales van het type Fukushima komen in Europa niet voor. De Duitse bondskanselier Angela Merkel besloot na de kernramp in Japan echter om alle Duitse kerncentrales te gaan sluiten. Deze tamelijk hysterische reactie valt te vergelijken met een land dat al zijn moderne Boeing 777 straalvliegtuigen in de ban doet, nadat aan de andere kant van de wereld een stokoude DC6 door motorproblemen op een stad is neergestort.

 

Xander

(1) ENENews
(2) Asahi.com
(3) Mainichi.jp
(4) Extreme Tech
(5) Japan Today
(6) ENENews


Zie ook o.a.:

2015:
20-12: Fukushima update: Straling kust Noord Amerika hoger dan ooit; ‘Stille Oceaan is stervende’
26-04: Fukushima: Straling in speeltuin Tokio 2000 x hoger dan toegestaan

2014:
02-04: Fukushima: Opnieuw zwaar radioactief stof in Tokio aangetroffen


2013:

08-12: Fukushima: Straling buiten centrale nog nooit zo hoog
12-11: Fukushima: Japanse arts wil dat Tokyo wordt geëvacueerd
18-10: Fukushima: Schade door orkaan, hogere straling
09-10: Duitse natuurkundige: Catastrofe Fukushima niet meer te voorkomen
27-09: Fukushima update: Wereld moet in november adem inhouden
23-08: Wall Street Journal: Japan is controle over Fukushima kwijt
13-03: Fukushima update: Grootste kernramp ooit of een enorme hoax?

2012:
27-04: Fukushima update: Grond in Tokio zou hier als kernafval worden behandeld
08-04: Japanse diplomaat: Instorten Fukushima reactor 4 bedreigt hele mensheid

2011:
24-12: Undercover journalist: Herstelwerk Fukushima is enkel show en 'bevel om dood te gaan'
13-12: 'Fukushima reactor 4 stort in; mogelijke massa evacuatie noord Japan'
13-10: Sterk verhoogde radioactieve straling in Tokio gemeten
27-08: Wetenschappers: Hoge radioactieve besmetting Fukushima verspreidt zich over de wereld
03-08: Professor Universiteit Tokyo: Straling Fukushima gelijk aan 20 atoombommen
01-07: (/Fukushima: Alle 10 geteste kinderen hebben radioactieve urine)
17-06: Fukushima: Brandstof equivalent 20 reactors ligt bloot; Babysterfte Philadelphia +48%
10-06: Fukushima: Filmpje gemuteerd konijn, 35% hogere babysterfte westen VS
04-06: Fukushima: Kernexpert adviseert Tokyo te verlaten als gebouw 4 instort
28-05: Fukushima: Japanse politicus vreest dat Tokyo en daarna Japan onbewoonbaar wordt
19-05: Hoofd Atoom Instituut Japan: TEPCO misleidt publiek over crisis Fukushima; Meltdowns in 3 reactoren
13-05: Fukushima: Japan geeft kernsmelting toe; straling uit reactoren niet te stoppen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Bundy op 05-02-2017 17:06

Heel goed artikel van Xander maar op andere alternatieve nieuwssites is al gezegd dat Fukushima de grootste kernramp uit de geschiedenis van de mensheid is .     Zelfs zeggen sommigen dat de aard/ zee-beving veroorzaakt is door de Haarp-technologie van de USA , dit is niet bewezen maar technisch wél mogelijk .

De Japanners hebben het vuur van drie melt-downs bestreden met het spuiten van water , dit heeft tot gevolg dat zij hun radioactieve Uranium wat op dat moment Cesium wordt kwijt zijn .   Door de enorme hitte stijgen de stoom / cesium delen tot in de stratosfeer waar zij met de wind mee  rondjes om de aarde draait en de hele wereld het mag ontvangen .

Overig Uranium hebben ze de Stille Oceaan in gespoten ( Elia ; en eénderde van het water op aarde zal worden als "alsem ") .  Geen enkele regering van welk land dan ook , en geen enkele instantie zoals de V.N bijvoorbeeld willen onderzoek laten doen naar de mate van radioactiviteit van de Pacific .  Private onderzoekers hebben dit wél gedaan en hebben geconstateerd dat in de grootste  delen ( vanwege stromingen zijn er kleine verschillen)  de intermoluculaire tussenruimten van het water totaal radioactief besmet zijn  !

Iedereen eet , of at omdat het om een voedselketen gaat radioactief water en vis .

Dan staat op Wikipedia dat Tsjernobil de grootste kernramp ooit was , er staat niet bij dat dit is om Russen te stigmatiseren , én omdat Geen enkele verantwoordelijke partij onderzoek wil doen .  Dit is het ware gezicht van de NWO ; hoe meer doden hoe meer dépopulatie .

Pier op 05-02-2017 17:29

Wie herinnert zich de White Indian? Hij wist iets van straling. Hij voorspelde dat Fukushima een onvoorstelbaar grote ramp zou worden. Ik ben bang dat hij gelijk krijgt. Ik denk weleens dat Fukushima het begin inluidde van de in Openbaringen beschreven rampen. Een derde van de zee dood, dat soort dingen. Ik had van de White Indian ook het idee dat hij iets profetisch had. 

Ike op 05-02-2017 17:32

De tonijn was al in de aanbieding overal. Terwijl de tonijn het hele jaar in de Noordzee word gevangen. Voor veel dingen geldt, dat wij de herkomst niet kunnen bepalen zonder goede stralingsmeter. De beste tonijn exporteren wij naar Japan en de slechtste krijgen we terug.

Piet op 05-02-2017 17:34

Ja lekker verontrustend allemaal.:-(

Dan maar met z,n alleen naar het zuidelijk halfrond verhuizen,er gaan toch al geruchten dat de inwoners daar naar hier wilen verhuizen .Zullen we dan met zijn allen ruilen. 

Wat Angela en haar centrales betreft.Ze draaien op de zelfde soort besturings systemen, ooit wel eens van het stucknet virus  gehoord https://nl.wikipedia.org/wiki/Stuxnet  , dan vind ik die reactie wel te begrijpen. 

Maitreya op 05-02-2017 18:09

Hoewel het doenscenario misschien minder erg is dan wordt gedacht, zijn de risico’s van kernenergie toch geen pretje, alleen al oppervlakkig bezien.

http://info.sharenl.org/?p=319

Uush op 05-02-2017 18:11

Ik herinner me White Indian heel goed... Wij stevenen rechtstreeks af op zijn visie. What a mess :-(

grrrr001 op 05-02-2017 19:17

Er zijn genoeg nieuwe technolgieen die  liggen opgeslagen in de kluizen van multinationals.

Om de energie bevoorading voor een minimaal bedrag  te kunnen overnemen.maar dat levert geen voldoening voor deze dikgevreten uitzuigers van de technokreten dictators.

In het begin van 1900 waren die al beschikbaar, Nicola Tesla, Stirling motor,.......en zovele andere die ofwel vermoord of hun uitvindingen hebben geboycot en hun leven hebben verwoest.

Dank zij het onverkozen in Belgie eu crimineel cirkus die zich godvaders wanen met een ongelimiteerde macht die in libie een welvarend land hebben platgebombardeerd die een buffer waren om veel fanatiekelingen de toegang tot onze landen deed stoppen.

Nu daar de criminelen het hebben overgenomen en paspoorten en green cards aan de lopende band verstrekken aan allerlei geweldadige criminelen terroristen er van jarenlange screening van de personen in kwestie sprake kan zijn.

Dus dat klopt al van geen kanten. Sabine de Bethune (CD&V, Wouter Vanbesien (Groen),Rik Daems (Open Vld)hippocrieten

Natuurlijk is dat hier in onze landen geen probleem om deze valsepaspoorten en greencards uit het libie van nu met   isis,..... criminelen van over de hele wereld komen zich daar aan legale papieren bevooraden.

Sinds daar voledige anarchie heerst, en dan een president die wel voor zijn burgerbevolking hun veiligheid werkt liggen zwartmaken getuigt van verraad aan de burgerbevolking beste handjes klappers in de politieke praatbarak

https://www.vlaamsparlement.be/plenaire-vergaderingen/1110327/verslag/1111417

DN op 05-02-2017 19:29

Ik heb er niets meer over gehoord, het zal wel een tijdbom blijven denk ik, maar ik ben geen expert in het veld... het is wel iets waar wij weinig tegen kunnen beginnen.

grrrr001 op 05-02-2017 20:07

Werkgroepen die een subsidiepot krijgen om Al gore en bende bonus te verwerven, een liberaal die de collextebus,  voor onze kinderen en kleinkinderen in subsidie projecten nutteloze0,001rendement windmolens die meer,de stroomvoorziening in t honderd laten lopen , of beter zonnepanelen subsidie bij landbouwbedrijven en openbare gebouwen, uit de collectebus van de burgerbevolking.6windmolens in de noordzee voor de kostprijs van 2nieuwgebouwde kerncentrales die onbeperkt stroom, leveren voor het ganse land aan een minimale prijs.

Omdat de dikgemeste multinationals de nieuwe energie uitvindingen achter slot willen houden, kunnen we niet anders dan dat kernenergie hetbeste alternatief is. in zweden worden onderzeeboten aangedreven door stirlingmotors en er zijn jarenlang  autos rondgereden met goede resultaten op Amerikaanse luchthavens.

Dat mag niet, want dan kunnen we de burgerbevolking niet stropen, stel u voor dat ieder motortje duizend uur of meer functioneerd op een paar centen, nee dat is onmogelijk daar we politieke praatbarakken  in stand willen houden en een nieuwe president en bewindsploeg die daar wilt van afstappen  het leven moeten zuur maken en vooral heel dat bewind afstraffen.

allangwakker op 05-02-2017 21:18

http://82.221.129.208/baasepageu7.html

Scroll ongeveer 7 cm naar beneden :  naar  ``Why I am ignoring the Fukushima Story ? ``  mijnsinziens het ware verhaal.

Ultimate op 05-02-2017 21:23

Goed artikel en inderdaad spijtig dat White Indian overleden is, hij had kennis van die zaken.

Ike op 05-02-2017 21:23

@Piet op 05-02-2017 17:34

Bij Koot en de Bie stelde men ooit eens voor om Nederland te verkopen. Maar wie beheerd dan het geld? Wat kopen wij ervoor? Dwingen we dan iedereen mee te gaan of gaan we selecteren op de bestemming? Op het zuidelijk halfrond selecteerd men ook. Ze willen ons niet allemaal.

Of we zouden een eiland moeten kopen. De onafhankelijkheid uitroepen, de zee eromheen inpolderen. Iedereen laten emigreren.......

Of we kunnen hier waterkrachtcentrales bouwen, windmolens uit de kust neerzetten en overal zonnepanelen installeren en EU subsidie opstrijken om kolencentrales als backup te laten draaien, waarvan de CO2 gebruikt word in de kassen en ondertussen naar de windmolens toe inpolderen.

Maar wie gaat het rotwerk dan doen, bij dit proces? Het draaiboek is allang geschreven. Wij horen het niet en de elite laat het ons niet weten, voordat het haalbaar is wat betreft de mening van het volk.

Ike op 05-02-2017 21:33

@grrrr001 op 05-02-2017 20:07

Heb jij liever een lekkende kerncentrale in Belgie? Het is goedkoper om Lithium uit zand te winnen. Als we allemaal gaan jakkeren in elektrische sluipauto's kunnen we ook beginnen de opslag in batterijen goedkoper te maken, maar het plan Liefense is beter. Maar ja, dan worden uiteindelijk Antwerpen en Rotterdam binnenhavens, als we de Noordzee hebben ingepolderd.

Overigens barst het van de vis die langs Japan komt en ook de boten die vanuit Japan hiernaartoe varen.......

DN op 05-02-2017 21:37

Deze Fransman die in Australia woont zegt er iets over vanaf 1:52 op de video, we verliezen ons immuunsysteem door de straling zegt hij: https://www.youtube.com/watch?list=PL1m4hVykWOx789yFa-UcQepZdBTvPbPik&v=MgZ4P0E3Nfk Wat ervan waar is kan ik niet natrekken, maar zou toch kunnen dat het waar is wat hij zegt?

andre op 05-02-2017 21:37

Ach, wat maakt het allemaal uit.Men kan de voltrekking van apocalyps aan de ogen voorbij zien trekken.Alles waar we nu aan gewend zijn geraakt was 25 jaar geleden ondenkbaar.De heerser van de Wereld is als een leeuw aan het brullen, zijn laatste seconden zijn geteld.HIj wil zoveel mogelijk zielen de dood in drijven>

Daarom mensen, stel jezelf veilig door het Offer van God te aanvaarden.Klinkt zo saai, maar het is de enige redding.Ik stel zelf ook steeds uit, maar Hij komt als een dief in de nacht staat geschreven.Maar het is tijd mensen, het is echt 5 voor twaalf.

Als je nog niet zeker bent, dan zijn er genoeg tekenen dat er een God is.We zien ze helaas niet meer, maar kijk snachts maar eens naar het heelal.Vraag jezelf niet af hoe het zo onmetelijk groot kan zijn, maar vraag jezelf af waarom hij dit overduideljke teken voor je heeft neergezet.

Xander maakt het vrijwel iedere dag ook duidelijk, dat het 5 voor twaaf is.Wacht niet langer.

allangwakker op 05-02-2017 22:27

grrrr001 om 19.17  ,  1e regel  :   Google  Stan Meyers , ook op Youtube veel, auto op water,  vermoord met gif in 1991

Ike om 21.33 :  1e regel :  Google Thorium

en dan is er ook Free energy, vrije energie,  kost allemaal zeer weinig of niks ----maar is altijd tegengehouden om de welbekende reden.  Na de 3e w.o.  wordt dit alles versneld ingevoerd.  De energie-oorlogen zullen duren tot 2028

grrrr001 op 05-02-2017 22:28

http://www.stirlingengines.org.uk/manufact/manf/misc/subm.html

https://www.youtube.com/watch?v=H_Vnxapd5fs

Stirling Cycle Engine: "The Stirling Engine: A Wave of the Future" 1992 NASA

J/K op 05-02-2017 22:40

@allangwakker op 05-02-2017 21:18

Je post een website. Lees ik nou goed dat de schrijver de holocaust ontkent en juist de Joden ziet als aanstichters van allerlei kwaad???? 

Effe hoor.... Ontkent hij nou echt de holocaust!?

 

Ik zou maar snel een andere kant van het internet opzoeken dan die website. Tja, voor iedere stroming vind je 'de waarheid' op het web. Maar deze stroming is... (ik moet nu voorkomen hypocriet te zijn) een héle andere dan hier op Xander. Iedereen hier heeft wel een goeie drang naar complot theorieën zoeken. Maar de holocaust en holohoax noemen??? Nope...

 

Succes met zoeken!

JK, het gaat enkel om een artikel ter informatie omtrent de straling en het geeft geen pas om de poster Allangwakker te verwijten dat de auteur van dat artikel ook nog eens een holocaust ontkenner is. Mod.

Bundy op 05-02-2017 22:47

@allangwakker op 05-02-2017 21:18

Wouw , wat een site , bedankt .

allangwakker op 06-02-2017 02:23

J?K om 22.40 uur :  ik poste  een artikel van hem over Fukushima !  Niet over de ontkenning van de Holocaust ! Dat is die man z i j n   e i g e n   m e n i n g ,  niet de mijne !  Als ik op een website kom,  hoef ik het toch niet met  a l  die artikelen eens te zijn ???  Ik l e e s  en trek mijn eigen conclusies,  ik lees altijd op Bron, Niburu en nog meer, en hier, niet elk artikel zal  i e d e r e e n  elke x aanspreken !  Jij post nu een beschuldiging naar mij toe, die je verdraait.....Ik poste de titel van Fukushima.  en dat jij dan meteen in de r a k e t - m o d u s  schiet, en mij naar de andere kant van het internet wenst,  moet jezelf weten, maar niet onterecht in mijn schoot werpen, Doe z e l f  onderzoek over de holocaust zou ik zeggen.  Ik ben niet bezig met die  2e w.o.,  ik ben bezig met de ( hoop ik niet )  3e w.o.  Welterusten en maak je niet zo druk voor niks !! Die journalist Jim Stone (  hij zoekt alles uit en hij is erg goed )  maar ooook hij, heeft soms dingen waar ik vraagtekens bij zet.  Ik ben van N A  de 2e w.o.  daar hou ik me nooit zo mee bezig, ik weet alleen dat de sterfdatum van Hitler veel later ligt, pas ook weer ontdekt. De site van Jim Stone wordt de hele dag door ververst, bovenaan staat altijd het laatste, en wat hij post, komt vaak pas 2 dagen later op een andere site, hij heeft veel bronnen overal ter wereld,  en is up to date ! 

5318537 op 06-02-2017 02:59

grrrr001 op 05-02-2017 20:07        Ik heb in een modelbouwblad over radiografische vliegtuigen en helicopters gelezen dat er een bekende vliegclub/organisatie (naam bekend,maar dat houdt ik liever stil (tot nu toe) een helicoptertje had gemaakt (verbouwd ?) van het soort dat normaal slechts 7 minuten kan vliegen.(batterijen)       Met hun demonstratie waar veel mensen bij aanwezig waren,verbaasden steeds meer mensen zich over het lang in de lucht blijven wat uiteindelijk 1 uur 34/37 minuten en zo,n dertig seconden werd.        En dat is zo,n 13 keer langer vliegen (dus ook auto rijden)

Het verbaasd mij wel dat je er nooit over iets over hoort ondanks het algemeen belang (energie zuinig),en netzomin over de gelei accu waar de lading wordt opgeslagen in een waterbasis gelei die niet schadelijk is,en koolstof (nano),evenmin schadelijk,ook de accu die binnen een fractie van een seconde te laden is en als condensator de spanning kan leveren,en de zonnecellen die op UV licht van de zon draaien met een rendement van 50 % (gewone zonnecellen hebben een rendement van 17 %),en zo meer wat mij niet te binnen schiet.

We moeten zuinig zijn met energie maar grote sprongen zoals beschreven,binnen drie jaar klaar voor productie is na riant overschrijden van de termijn door hun genoemd nog steeds niets vernomen.      (Een auto zou dan aan de,,pomp,,meer tijd kosten aan:kabel in het stopcontact,bankpas erin,pincode doen Ok,en vol.is je accu.     Die met benzine staan nog een wel een tijdje)    

Er wordt een hoop tegen gehouden,verzwegen in onze open samenleving waar je net als vroeger weer een elite hebt die het bestuur doet als autorijden met de vangrail als geleiding,gezien hun resultaten,daadkracht,en de niet uitvoeren daad als troefkaart,en hun daden in uitvoering waar ze zich op hebben geconcentreerd die zwaar destructief,en een gevaar voor de toekomst zijn.       En bijna alles is een leugen,want bijna iedereen is een goedmens.

Dat ze de onderbouw van de reactor niet vol met beton hebben gestort,om daarna de hele bovenbouw met beton te overdekken zodat het een massieve steenklomp wordt,is mij ook een raadsel,want ruimen met zulke gegevens is niet te doen als realisties en het paardemiddel beton houdt alle radioactiviteit binnen,en kan daarna met gewapend beton van een extra buitenlaag/net worden voorzien.

Aangezien het een probleem van de wereld is kan dit onmiddelijk aanvangen want er is geld genoeg,en met beton storten moet je toch werken in lagen anders duurt het uitharden te lang.       Dus is de betonstort automaties over een periode verspreid,en dat is daarmee financiel zeker op te hoesten als werkzame oplossing.

allangwakker op 06-02-2017 03:38

Bundy op 22.47 uur :  Ja, dit is de  g r o o t h a n d e l  eigenlijk.  Veel media en websites halen bij hem het nieuws,  niet alles snap ik altijd van hem, maar dat komt omdat hij vele bronnen heeft, in Mexico woont, soms woont ie meen ik ook  in Australie, en hij heeft in nog meer landen gewoond ik weet niet waar allemaal. Van veel landen weet hij dus bijna alles af. Hij heeft wel veel  emailadressen, dan wordt ie daar weer mee gehackt en dan werkt een andere weer niet. Zelfde met I P  dat veranderd  c o n s t a n t .  Feitelijk kun je zeggen dat hij altijd `een soort van op de vlucht is `. Ze kunnen alle alternatieve websites sluiten, maar dan hebben we altijd Jim Stone nog, hij is een zeer technische computerfreak ( dat moet ook wel )  Ik durf rustig te zeggen dat hij het nog voor elkaar krijgt, om door te gaan, als internet p l a t  ligt. hahahaha  . Iedereen kan daar gewoon lezen, wat de interesse is van de persoon, en de rest vlieg je overheen. Daarom heeft hij ook geen reclame op de site ( dat heeft iets te maken met computertechnisch, weet ik veel ). Hij wordt vaak gehackt heel vaak, maar een uur later zit ie er weer op, snap ik ook niet, maar goed.  Hij vraagt ook altijd donaties, maar hij heeft geen IDEAL, dus ik kan hem niet steunen, ik weet niet hoe dat moet. Als ie iets schrijft, wat even later anders blijkt te zijn, of niet waar,  dan schrijft hij dat meteen, kortom  prima site ook. Met  `jews ` bedoleld  hij de  `verkeerde satanische kliek ` waar de elite uit bestaat. Die J/K  hierboven snapte dat effe niet.  Die hebben ook `satanische rook `  hahahaha  dus ook een dubbele hap

gijs op 06-02-2017 03:55

tik tik tik, doen de toetsenbordridders. de vis wordt duur betaald

SEO op 06-02-2017 08:57

Gewoon voortaan Thoriumcentrales bouwen! Zijn 100% veilig. 

Ike op 06-02-2017 09:51

@allangwakker op 05-02-2017 22:27

Ik vind de tegenargumenten erg goed, maar ga maar door met de voorargumenten. Vooralsnog zal de technologie te laat komen.

https://wisenederland.nl/kernenergie/thorium

AEO op 06-02-2017 10:18

Zo blijkt dus weer opnieuw, dat kernenergie de allerduurste vorm van energie is die er bestaat. En bovendien ook nog levensgevaarlijk! De atoomdeal die men met Iran heeft gesloten is volksverraad van de ergste soort. Men is moedwillig blind geweest voor de desastreuse gevolgen van deze deal. We zouden iedereen die betrokken is geweest bij deze deal als oorlogsmisdadigers moeten beschouwen! Kernernergie voor vreedzame doeleinden? In Iran? Dan zijn al die ballistische raketten van Iran natuurlijk al net zo vreedzaam. We moeten eens goed gaan beseffen wat er zich in Iran afspeelt. De raketten die Iran met behulp van Noord-Korea intwikkelt, zijn bedoeld om er atoombommen mee af te vuren. Een ballistische raket met alleen maar een conventionele springlading schiet niet echt op, want dan heb je er een oneindig aantal van nodig. Het regime in Iran is krankzinnig genoeg om een kernoorlog te ontketenen. Vergeleken bij de gevolgen zal Fukushima slechts minderspel blijken te zijn!

grrrr001 op 06-02-2017 11:37

Na invoering in antwerpen om de minder begoede burgers 1430euro te doen betalen om met hun iets oudere auto in antwerpen te mogen bollen,  komt nu dat de meerderheidspartijen vinden dat kleine,  ondernemers die goed werk leveren om minder begoede mensen op de plaats van bestemming te brengen,   en veel problemen oplossen voor  mensen die iets minder financieel sterk staan met een wat ouder busje, camionet, auto gestraft worden. om dat zij niet in de mogelijkheid zijn een al gore en bende diefstal te overbruggen, voor de zo gewaardeerde bonuscultuur van politieke praatbarakken.

En niet langer deze daad van liefdadigheid kunnen verwezelijken. .

Grootheidswaanzin om de al gore en bende bonus op zak te steken met Smart city diefstallen  uit de collectebus van de burgerbevolking.

https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1109601/verslag/1112114

Nieuwe bussen moeten uit stadskernen blijven omdat  migranten de autobussen en nog veel meer ongestoord in de fik mogen zetten, vooral met een liberale sul en andere hippocrieten die geen enkele moeite hebben dat dat de opgelopen schade op de burgerbevolking wordt afgewend.

Dweep op 06-02-2017 13:45

Beste Piet op 05-02-2017 17:34 

stuxnett was geschreven voor Siemens systemen die werden gebruikt in Iran om uranium te verrijken.

Alle updates sinds dit bekend was zijn aangepast om dit stuxnett ettertje onschadelijk te maken.

Daarnaast zijn meeste besturingssystemen zoals het t3000 vaak stand alone, dus "veiig".

En wat betreft de waarheid in Japan, je zal nooit de echte verhalen horen, voral doodzwijgen en de aandacht leggen bij de sarcofaag in tsjernobyl..

Ike op 06-02-2017 14:46

@Dweep op 06-02-2017 13:45

Geen enkel besturingssysteem is veilig. Vette punt. Zelfs als een besturingssysteem op een chip is gebrand, kan deze vervangen worden door 1 waarbij er word gecommuniceerd met de buitenwereld. Zelfs een computer kan worden afgeluisterd. In een moment dat hij niet gebruikt word, kan je er een signaalreeks naartoe sturen, indien de computer aanstaat. 100% veiligheid is volstrekt onmogelijk.

Het is alleen maar een politiek spel om een ander van iets te beschuldigen.De backbone van het internet word gevormd door Amerikaanse servers en datacenters, waarbij de bondgenoten helpen om alles af te luisteren. Alles wat op computers staat is geen 100% veilig.

Als een server in een stralingsvrije bunker of kooi staat, kan je hem nog hacken via een terminal of handset.

Los van het feit dat je ook in updates van disks, cd's, usbsticks, oude flops, tapes een virus kan overbrengen. Denk er maar eens goed over na.........

Veiligheid is een relatief begrip en een soort droom. Vooral als gebruikers een bepaalde formule hanteren om een wachtwoord aan te maken, of hun wachtwoord altijd op een bepaalde plek neerleggen.

De meeste geheime info is naarbuiten gekomen, door simpele wachtwoorden.

Infidel4U op 06-02-2017 15:20

De planeet waar we op leven is een kleine blauwe knikker in een gigantisch heelal. Dat er leven mogelijk is op dat kosmische stofje dat wij 'thuis' noemen komt onder andere door het beschermende schild dat de harde kosmische straling voor ons tegenhoudt. Zonder dit schild zouden we binnen de.kortste keren gemagnetrond worden. Hoe volkomen hersenloos is het om Binnen dat schild 'harde stralingsbronnen' te maken.

Hoe arrogant en van weinig werkelijkheidszin getuigend is het vervolgens om te denken dat we die stralingsbronnen de komende paar Duizend jaar kunnen beheersen en controleren.. Als we iets van de geschiedenis kunnen leren is het dat beschavingen meestal niet zo'n lang leven beschoren zijn.. En het getuigt van een aan crimineel grenzend gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel om dergelijke stralingsbronnen in een door aardbevingen geteisterde regio te bouwen. Op breuklijnen nota bene... Vergeet CO2, dít is de Nemesis van de  gehele mensheid. Stoppen met die kernenergie!

allangwakker op 06-02-2017 15:27

Ike om 09.51 :  Ja bedankt, zeer goede link van met veel uitleg. Dat moeten we hebben.

DN op 06-02-2017 15:52

Maar nee, Japan was niet geschikt voor kerncentrales & dan hebben ze zich ook nog eens door Amerika laten oplichten door de slechtste te kopen die er bestaan! Japan heeft altijd al op een breuklijn gelegen, ze hadden zich nooit zo mogen overbevolken daar, als de ene daar de andere duwt valt er ergens kilometers verder iemand het water in! Er zijn veel betere kerncentrales dan ze daar hebben gebruikt! Ik ga niet tot de details meer over gaan, dat heb ik vroeger allemaal al gehad. Maar het zal daar zeker wel een tijdbom blijven...

J/K op 06-02-2017 21:50

@allangwakker en @mod... mijn excuses. En ik waardeer je reactie heel erg, zoals je het uitlegt zonder mij dan weer naar een ander kant van het internet te verwensen. Het bewijst maar weer eens hoe onderschat Xandernieuws en zijn achterban zijn. Onderzoekend, kritsch en eerlijk. 

groetjes!

allangwakker op 07-02-2017 01:58

J/K om 21.50 :  Dat iemand excuses aanbood aan m i j ,  kan best dertig jaar geleden zijn. Ik moest dus even een 1 traantje wegpinken, voordat ik dit kon tiepen, want door de traan zag ik dubbel.  Heel sympathiek van U, en Jezus zou zeggen :  het zij U vergeven dus dan doe ik dat ook. En nee, schelden heb ik hier zelden meegemaakt in die 7 jaren dat ik hier meelees, maar dat kan natuurlijk ook er uit gemodereerd worden dat weet ik niet.

allangwakker op 07-02-2017 13:53

https://www.youtube.com/watch?v=-j3Mu3Lcqpc

frzr kreeg ik binnen via Boiink,  zeer verontrustend allemaal helaas

kees op 08-02-2017 14:52

We moeten aan de thorium gaan, gelukkig is er onderzoek naar maar iets houd het tegen, belangen?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Thoriumreactor

5318537 op 09-02-2017 16:02

Affijn,we zijn er dus uit.        Het ruimen staat dus gezien de tijd die ervoor nodig is voor enorme schade/radio activiteit wereldwijd,en kan daardoor als ondoenlijk worden beschouwd.         De mening van proffessor Stephen Hawking dat de mensheid de aarde binnen duizend jaar moet verlaten omdat de planeet onleefbaar is geworden,is van de gekken om dat scenario een realiteit te maken.         Ik heb niet gelogen over revenu (monitor) maar men ziet het gegeven ondanks de harde noodzaak liever onder de mat verdwijnen,want...........godje moet het doen.(onzin)    

Pfft,idioten.         Een oprecht verhoor dorst men niet aan omdat daarmee de waarheid van aangifte monitor zou worden aangetoond,en niet het zelfs op dit forum verlangde dat ik gek ben en dus een verzinsel/leugen/onzin loop te verkondigen (laag waarheids gehalte). (tot en met beledigingen en bedreigingen)

De reden achter de weerstand tegen deze   http://www.aangifte.net/   heeft per persoon vanzelfsprekend verschillende motieven,van misdaden teveel tot en met de eis dat god het allemaal moet doen.         Het komt er wel op neer dat de misdaad door dit dwarsliggen,bestendigen van de misdaad betekend,waaronder massamoord.

Nogmaals,ik heb niet gelogen,en de aangifte afdoen als onzin om er verder geen aandacht te geven is ook een misdaad (ik wordt pijn gedaan,en ik ben niet de enigste die bevrijdt wil worden 

Infidel4U op 10-02-2017 11:24

Ik ben zeker niet anti-Israel maar... Dit werpt een heel ander licht op Fukushima... Het klinkt plausibel. http://www.jimstonefreelance.com/fukushima1.html

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl