Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Franse presidentskandidaat Macron vindt dat Europa nog miljoenen moslims moet toelaten

Marine Le Pen: ‘Fransen kunnen immigratie niet meer aan – Grote wereldwijde beweging van mensen die wakker worden en terug willen naar nationale grenzen en nationale trots’

 
De kandidaat van de elite, globalist en oud Rothschild bankier Emmanuel Macron, neemt het op tegen de kandidaat van het volk, Marine Le Pen.

De Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron, die tussen 2014 en 2016 minister van Economische Zaken was in de socialistische regering van premier Valls, heeft tijdens een debat over klimaatverandering gezegd dat Europa zich moet neerleggen bij het feit dat de massale immigratie van moslims nog veel groter zal worden. Macron, voormalig investeringsbankier van de beruchte Banque Rothschild, is de gewenste tegenkandidaat van de elite tegen Front National leider Marine Le Pen, die de immigratie juist wil stoppen. Vorig jaar werkte Macron nauw samen met Hillary Clinton, en hadden beide politici een privé ontmoeting om te bespreken hoe de snel groeiende vrijheidsbewegingen in Amerika en Europa in de kiem moeten worden gesmoord.

 

‘We zijn een wereld van grote migraties ingegaan waar we meer en meer van zullen krijgen,’ zei Macron tegen het publiek. ‘In de komende decennia zullen aanhoudende geopolitieke conflicten tot migraties leiden, en ook migraties door klimaatverandering, omdat de planeet in een ernstige staat van onbalans verkeert.’ De linkse kandidaat beweerde dan ook dat klimaatverandering een van de redenen is van de massale immigratie van moslims naar Europa sinds 2015.

‘Frankrijk zal dit niet kunnen tegenhouden, en Europa zal onmiddellijk getroffen worden,’ vervolgde hij. ‘We zullen een migratie fenomeen zien dat nog veel groter is dan we hebben gezien met Syrië.’ In 2016 richtte globalist Macron de D66-achtige links-liberale politieke partij ‘En Marche!’ op, die erg pro-EU en pro-immigratie is.

Media voeren hysterisch campagne voor linkse elite kandidaten

Zijn tegenstrever Marine Le Pen verweet de reguliere media ‘hysterisch campagne te voeren’ voor Macron, net zoals de media in ons eigen land voortdurend D66 leider Alexander Pechtold en GroenLinks lijsttrekker Yasser Feras (beter bekend als ‘Jesse Klaver’) naar voren schuiven en in een zo positief mogelijk daglicht stellen.

Le Pen: ‘Meneer Macron ging onlangs naar Duitsland om zijn bewondering uit te spreken voor hun besluit om 1,5 miljoen migranten toe te laten. Het Franse volk kan de massa immigratie niet meer aan!’, een uitspraak waarvoor ze luid bijval kreeg van haar toehoorders.

De eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen vindt in april plaats. Als geen van de kandidaten een meerderheid behaalt, wordt in mei de tweede ronde georganiseerd. Steeds meer opiniepeilers geven haar een serieuze kans om (ook) deze tweede ronde te winnen en de nieuwe president van Frankrijk te worden.

‘Mensen worden wakker en willen nationale grenzen en trots terug’

Tijdens een bijeenkomst in Nantes vergeleek Le Pen zich met Donald Trump. ‘In de nieuwe wereld die nu ontstaat ben ik de beste persoon om namens Frankrijk te spreken.’ Ze wees op de ‘grote wereldwijde beweging waarin mensen wakker worden en terug willen naar nationale grenzen en nationale trots.’

De Front National leider beloofde van Frankrijk weer een ‘modelnatie’ te maken en het volk te ‘beschermen tegen de macht van het geld, de hebzucht van de private sector en het Trojaanse Paard van de EU.’

Buiten het gebouw probeerde de politie gewelddadige linkse demonstranten in toom te houden. Die verwondden drie agenten en gooiden talloze winkelruiten in. Le Pen noemde hen ‘krankzinnigen die een gevaar vormen voor de democratie.’

 

Xander

(1) Infowars
(2) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 28-02-2017 13:48

Dan komt er zeker een twee revolutie in Frankrijk.Ze hebben nu al veel problemen in grote steden met migranten die geen inburgering kennen het is duidelijk dat deze man een links utopische humanistische wereldvisie heeft die nergens zal toe leiden.Nu tot op vandaag komen met de bootjes op bestelling duizende vluchtelingen uit Afrika Europa binnen ondanks de zogenaamde buitengrenzenbewaking die ook al niet werkt.Macronis daarom een waar gevaar voor Frankrijk met zijn vrijheid broederlijkheid en gelijkheid die ze met alle aanslagen ten spijt meestal verkeerd begrijpen. Shalom

rjab op 28-02-2017 14:11

Het elitebeeld wordt zo wel steeds completer En duidelijker.

Mattheus 24 geeft duidelijk aan dat er een chaos zal ontstaan, waarin bevolking tot op 'het bot' verdeeld zullen zijn. Totdat J.C. terugkomt is het beste wat je kunt doen: Blijf werken en verspreid het licht van J.C. (dat Hij in je hart heeft gegeven bij je bekering) totdat Hij terugkomt. Hij zal je niet verlaten, ook al moet je het opnemen tegen een "overmacht"!! Heb geen angst voor hen die wel het lichaam kunnen doden maar niet je geest. Hij zal je Kracht, Wijsheid en Liefde geven (en nog veel meer). Allemaal dingen die de vijand Niet kan geven. Houd moed zie Ik kom spoedig zegt Hij

cefas op 28-02-2017 14:23

De globalistische elite, welke vele vermoedelijk tot de elite van de vrijmetselarij behoren, zullen en moeten de soevereine landen naar de verdommenis helpen. Zo ook deze (inter) nationaal-socialist Macron, die net als Hollande, Frankrijk in chaos zal storten door ongelimiteerde toelating van bijna uitsluitend manlijke moslims.  Vroeg of laat barst de bom en dan zullen de verantwoordelijke politici zeggen: We hebben het niet zien aankomen, maar dan zijn ze allang verdwenen of zitten in hun luxe schuilkelders.

Virgo op 28-02-2017 15:16

@willy op 28-02-2017 13:48 Dit kan idd niet uitblijven.@rjab op 28-02-2017 14:11 Exact. Het is onstuitbaar maar moet gebeuren. De profetien kloppen tot op bit-niveau.

@@cefas op 28-02-2017 14:23 Klopt helemaal. De meesten zijn gewoon handlangers veelal zonder het ook maar zelf te beseffen. Zoals Paulus schreef: zij bedriegen anderen en worden zelf bedrogen want waar ze op uit zijn - de voordelen die Satan hen in het vooruitzicht stelt - zullen ze niet krijgen omdat ze levend zullen worden afgesneden en Satan een bedrieger en leugenaar is.

Hier is het dialectisch proces aan het werk. Beide polen tegen elkaar opzetten en zelf buiten schot blijven. De agenten van de illuminati werken hard om - zoals Mattheus schrijft - volk tegen volk op te hitsen en natie tegen natie. Het is een teken dat Satan's stelsel zijn einde nadert. Goddank.

 

 

rescue op 28-02-2017 15:26

Het volk kan bepalen hoe ver dit gaat. Een meerderheid voor Le Pen en Wilders en de Afd en het is over.  Maar het is te betwijfelen of dit gaat gebeuren, je kan er nog voor bidden want de verblinding is ontzettend.

watchman op 28-02-2017 16:01

Klimaatverandering: eindelijk komt de aap uit de mouw. Klimaatverandering is niets anders dan een codewoord voor de 'elite'. Klimaatverandering heeft niets, maar dan ook niets met de natuur, het milieu, CO2 of zogenaamd smeltende ijskappen te maken.

Klimaatverandering: iedereen even arm maken door de armoede vanuit Afrika en het Midden-Oosten naar Het Westen te halen.

JP op 28-02-2017 16:03

Hoe denkt deze Emmanuel "Moron" hoe zijn leven er straks uit gaat zien temidden van miljoenen moslims?

Tom Hendrix/Seneca op 28-02-2017 16:08

De demonische krachten woeden! Geholpen door de goddeloze RODEN, en hypocrieten van partijen als de socialisten/sociaal-democraten, christendemocraten en liberalen en links liberalen; werken ze samen met duivelse organisaties als de communistische EUSSR, de Bilderbergbende, de plutocraat en communist Soros, de wegbereiders van de NWO en de Illuminati. Het is vooral een geestelijke strijd, zoals de apostel Paulus terecht gezegd heeft. Laat ons wenden tot de God van Abraham, Isaäc en Jacob en de Heer Jezus.

Tom Hendrix/Seneca op 28-02-2017 16:08

@rjab:14.11. uur. Zo is het.

Dewevoga op 28-02-2017 17:04

@cefas op 28-02-2017 14:23

dan zullen de verantwoordelijke politici zeggen: We hebben het niet zien aankomen, maar dan zijn ze allang verdwenen of zitten in hun luxe schuilkelders. Nog erger Dan zullen ze de militairen, politie en het verzet de kooltjes uit het vuur laten halen.

Jean op 28-02-2017 17:21

Die lafaard denkt enkel aan zichzelf en aan zijn rekening, dat de eigen bevolking volledig de vernieling in geslagen wordt interesseert dat zootje geen zak.

Mensen stem aub enkel op de PVV zodat Nederland de eerste stap zet in de bescherming van de eigen Europese bevolking, wij hebben die vreemdelingen helemaal niet nodig, integendeel, hoe sneller ze teruggestuurd worden hoe beter voor ons Europeanen.

De onveiligheid heeft een spectaculaire grootte gekregen.

Morgen is op NPO2 de 2de aflevering "Uit Europa" en volgende week afl.3, ik kijk er nu al met spanning naar uit, aflevering 1 was al heel duidelijk.

Jean op 28-02-2017 17:23

Beste Cefas, wij weten ze altijd en overal te vinden en wees er maar van overtuigd, ze zullen hun straf via de rechter niet kunnen ontlopen.

Celtic2b op 28-02-2017 17:27

Ik denk dat de Fransen weer hun vertrouwde guillutotine van stal halen en de koppen van de elite weer door de straten gaan rollen .

Het is al eerder gebeurd  en het zal ook weer gaan gebeuren , niets geleerd van het verleden , het is de elite zelf die over de kling

gejaagd zal worden en met hen vele handlangers. Begin maar vast te zoeken wie de nw Napoleon gaat worden , happend before !

Joop101 op 28-02-2017 17:31

Macron wordt gefinancierd door de VVD. Rutte heeft connecties met voormalig bankier Henri Castries, voorzitter van de Bilderberg groep.

Maitreya op 28-02-2017 17:44

Het hele immigratiescenario is ontstaan door Share International in Engeland. Het beeld van de Christus die in 1977 uit Pakistan naar Londen vertrok, heeft op deze manier navolging gekregen. Dit was de hele set-up. Natuurlijk ligt het succes ervan in het feit dat niemand gelooft dat hij (de ‘wereldleraar’) bestaat. Want je kunt niet, zoals veel mensen geneigd zijn, zowel ontkennen dat hij bestaat én het niet met hem eens zijn.

Op alle andere mogelijke manieren waren ze trouwens ook niet te vertrouwen.

Gebed zonder eind.

Yerik op 28-02-2017 17:50

@ Moderator. Marine Le Pen is vrouw en niet man!! Het is in overeenstemming met het verderfelijk linkse en liberale gedachtengoed als ook de globalistische 'elite' (lees: de gedrochten), waar Xandernieuws altijd terecht tegenin gaat, om alle grenzen te doen vervagen en liefst weg te nemen, óók die tussen man en vrouw en daarom die vervaging óók in de taal te doen uit komen. Als Xandernieuws niet met dat ont(w)aarde gedachtengoed van 'alles is gelijk en alles is hetzelfde' mee wil, dient u een vrouw als vrouw te omschrijven! Zij is dan niet een 'leider' maar een leidster, zij is dan niet een 'tegenkandidaat' maar een 'tegenkandidate', zij is dan niet een 'tegenstrever' maar een 'tegenstreefster'. De Schepper heeft duidelijk onderscheid aangebracht tussen man en vrouw, dat zelfs doorwerk(te) in klederdrachten, haardrachten en plaats. Het is goed om ons daar aan te houden en niet mee te gaan met de 'grenzeloze' denk- en leewijze van de moderne, in diep verval geraakte mens. Hartelijke groet van mij.

In bepaalde gevallen wordt de Hij-vorm gebruikt, ondanks dat het een vrouw betreft. Mod.

White Lion op 28-02-2017 18:49

En daarom komen ze hier, gratis geld,

http://www.rtlnieuws.nl/nederland/18000-mensen-extra-in-de-bijstand-vooral-meer-migranten

Voeg daarbij lekkere vrouwen die je kunt nemen wanneer je wilt en niemand die er iets tegen doet en migratie gegarandeerd!

Yerik op 28-02-2017 19:54

 Een 'verwarde' man !!

Lees verder:

Utrecht - Een 41-jarige vrouw uit Soest is dinsdag overleden, nadat ze eerder op de dag in Utrecht zwaargewond raakte toen iemand haar neerstak. De verdachte, een 31-jarige man, werd vlak na het incident al opgepakt en vastgezet. Hij mag slechts contact hebben met zijn advocaat.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27708351/__Vrouw__41__dood_na_steekpartij_Utrecht__.html

goof op 28-02-2017 21:00

Zolang de msm de mensen nog zo kan beinvloeden zoals nu gebeurt zullen mensen als Le pen en Wilders weinig kunnen uitrichten en zijn we zo weer 4 jaar verder voordat de kudde domme  schapen wakker is geworden en de sharia inmiddels een feit is . Allemaal heel leuk dat geprobeert wordt  de elite een pootje te willen lichten maar hun macht gaat veel verder als wij onozele kunnen bevroeden. Oke stel Wilders krijgt 40 zetels en dan, welke partijen gaan dan regeren?

Linksom of rechtsom en laten we nu eens  realitisch blijven hoe gaan we dan verder , dan wordt het een mix van nix en alle standpunten door de blender is gehaald en kan zowel Rutte als Klaver niets .

We gaan een tijd tegemoet dat misschien het volk eens moet opstaan want de politiek is zo verdeeld dat we daar echt niets van hoeven en kunnen verwachten en intussen zakken we steeds verder het drijfzand in en een terugweg op een normale vreedzame manier kan allang niet meer .

Onze politici en elite hebben ons om wat voor reden dan ook zover in de nesten gewerkt en alleen maar aan hun eigen hachie gedacht dat het volk een rekening moet betalen voor hun wanbeleid 

deadeyez op 28-02-2017 21:43

die madamme Le Pen gaat winnen en dan het legionair etranger inzetten,dan zal men eens zien hoe snel dat hele gebeuren daar in frankrijk opgelost zal zijn

Opzender op 01-03-2017 02:06

Helaas moeten al deze dingen gebeuren, zodat ieder mens zijn wil kan bepalen en zal moeten kiezen: God (van Israël en Jezus Christus of Satan).

De verleidingen (tijdelijke macht, geld en verslavingen) zijn groot, de pijn vanhet bedrog en de foute keuze (voor Satan) zullen onpeilbaar en onomkeerbaar zijn. De keuze voor God en Jezus Christus, zal steeds moeilijker worden (gemaakt door de volgers van Satan).

Ik hoop vurig, dat we mogen kiezen voor God en Jezus Christus en daarmee mogen delen in de door God voorzegde Liefde. En ik ben geen fanatiek christen, maar zie aan de tekenen van de tijd dat de tijd rijp begint te worden voor de eindfase.

De Terugkeer op 01-03-2017 04:23

Yerik op 28-02-2017 17:50     'Burgemeesteres' i.p.v. 'burgemeester'? Één ding: Nee. Dit zou progressieve taal'verarming' zijn en geen taal'verrijking' en dan natuurlijk weer -vanuit uw visie- bezien in het kader van het 'gelijkheidsbeginsel', een 'principe-gevalletje'. Hierbij moet ik sterk denken aan die overbodige Zwarte Pieten-discussie. 

Op Xandernieuws is voor 99,9 procent, uitstekend verzorgde, trotse, nationale taal te vinden...geen gemekker daarover graag en alleen maar de boodschap van deze site absorberen en doorgeven...en wel nu, meteen, omdat 'we' nog maar weinig tijd hebben. We gaan 'ons' daarom zeker 'niet' mengen in dit soort overbodige en energieslurpende non-discussies. 

Lodewijk op 01-03-2017 08:42

"Europees comité wil parlementaire immuniteit Marine Le Pen opschorten" http://www.nu.nl/buitenland/4504209/europees-comite-wil-parlementaire-immuniteit-marine-le-pen-opschorten.htmlDus ze willen haar in de gevangenis opsluiten. Omdat ze wat foto's van onthoofdingen door IS op Twitter postte... en dat is natuurlijk heel slecht van die vrouw. Toch? 

anne op 01-03-2017 08:54

Watchman en ook de andere natuurlijk.....ook over het millieu worden wij in de maling genomen, dat is alleen om de burgers meer geld af te troggelen....lees het artikel:  https://opiniez.com/2017/02/26/de-linkse-klimaatfraude-onthuld/

AEO op 01-03-2017 10:25

En terwijl we hier in Europa steeds meer invloed van de islam voor onze kiezen krijgen, voltrekt zich aan de andere kant van de wereld een ramp, die zes jaar geleden begonnen is en die nog steeds verder uit de hand aan het lopen is. De verwoeste kerncentrale van Fukushima bedreigt het leven van onze hele planeet. De hoeveelheid straling neemt steeds verder toe en heeft onvoorstelbare niveaus bereikt. Zelfs de speciaal voor inspectie ontwikkelde robots zijn binnen hooguit drie uur al defect door de straling.

In drie reactoren heeft de nucleaire brandstof zich een weg door de bodem gevreten en zakt nu weg in de bodem, en zal in het grondwater terecht komen. Dagelijks komen honderden tonnen zwaar radioactief besmet water in de oceaan terecht. We horen er weinig van in het nieuws, maar hier ontwikkelt zich een ongekende catastrophe, die wereldwijde gevolgen zal hebben. Binnen enkele jaren zullen we geen vis meer kunnen eten. De Pacific Ocean moeten we nu al als verloren beschouwen, want zelfs in Chili spoelen grote aantallen Sardientjes dood aan op de kust. Dit is vele duizenden kilometers ver van Japan.

De straling aan de Westkust van Noord Amerika is al enige tijd aan het toenemen. Ik eet heel graag zalm, maar zalm uit Alaska eet ik niet meer, die is al radioactief besmet. Het zal nog wel een tijdje duren, maar ook de Atlantische Oceaan zal besmet raken, en de Middellandse Zee zal waarschijnlijk de laatste zee zijn die besmet wordt. Het is slechts een kwestie van tijd, maar Japan zal in de toekomst onbewoonbaar worden. De prognose is, dat het opruimen van de kerncentrale van Fukushima in het gunstigste geval nog minimaal 40 jaar zal gaan duren, maar als het tegenzit zelfs nog wel twee eeuwen kan gaan duren!

Om een lang verhaal kort te maken, we zitten zwaar in de problemen, want de dodelijke straling komt in onze voedselketen terecht. We zullen vis straks van onze menulijst moeten schrappen, de ramp van Fukushima zal hongersnoden veroorzaken! Jezus heeft niet voor niets gezegd, dat als de tijd niet verkort zou worden, dat er dan geen vlees behouden zou worden. God zal op een bepaald moment gaan ingrijpen, omdat anders al het leven op aarde zou sterven. Als ik zie welke problemen er nu op de wereld zijn, dan denk ik dat de Wederkomst van Christus heel nabij is. Het grootste teken van de Eindtijd is het herstel van Israël als natie in 1948! Vele profetieën in het Oude Testament verwijzen hiernaar, en ze zijn exact uitgekomen!

Intussen gaat Iran gestaag door met het ontwikkelen van een atoombom, ook al ontkent het regime daar, dat men kernwapens wil hebben. Het atoomprogramma in Iran is zeer massaal, en dat zou alleen maar zijn bedoeld voor vreedzame doeleinden, zegt men. Met het zeer zonnige klimaat daar, zou Iran veel goedkoper zonne energie kunnen toepassen. Als oplossing Z(onne energie) veel goedkoper is dan A(toom energie), maar de keuze toch op A valt, dan is het toch duidelijk dat Iran een dubbele agenda heeft? En dan heb ik het nog niet eens over het risico van een kernramp, als Iran weer eens door een verwoestende aardbeving getroffen wordt!

Met al deze ontwikkelingen hier in Europa, dat steeds meer een dictatuur wordt, en de toestand in o.a. Japan en Iran, om nog maar te zwijgen over de levensgevaarlijke situatie rondom het regime in Noord Korea, is het overduidelijk, dat de wereld nog maar weinig tijd over heeft!

Yerik op 01-03-2017 10:43

@ Moderator. Uw antwoord op Yerik op 28-02-2017 17:50.

"In bepaalde gevallen wordt de Hij-vorm gebruikt, ondanks dat het een vrouw betreft. Mod."

Graag verneem ik van u welke die 'bepaalde gevallen' zijn. Wie weet kan ik er nog van leren. Maar voorlopig komt me uw antwoord erg ongeloofwaardig over...

 

http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/886/vrouwelijke_beroepsnamen/

de  burgemeester, de dokter,de klant,de blinde,de bakker,de arts, de bankier, de dronkaard, de winkelier enz. kunnen mannen en vrouwen zijn. Mod.

Dewevoga op 01-03-2017 10:52

Als Frankrijk ook gaat verdelen over Nederland hoe zullen de onderstaande statistieken er dan uit gaan zien

https://fenixx.org/2017/02/28/de-islamitische-bezetting-van-nederland-in-cijfers/

En wat zijn de onzichtbaar gemaakte kosten?

http://joostniemoller.nl/

Dewevoga op 01-03-2017 13:43
justin op 01-03-2017 13:44

Ik heb het er wel eens over met collega's, kennisen etc, etc, maar lijkt wel of iedereen pro immigratie is. We hebben in nederland bv een boot voor tien personen, maar inmiddels zitten we met 15 man aan boord en zijn we zo dadelijk (economisch) zinkende. Maar blijkbaar ziet niemand dat. En de media is extreem pro immigratie.Ik fiets dagelijks braaf naar werk, zodat ik geld kan afdragen aan diegene die zogenaamd geen zin hebben om te werken. Ik zie afbraak van mijn buurt waar ik opgroeide. Laatste liep ik met pauze op een uiterst smal wandelstoepje, komt er een permanente toerist,  aan fietsen en me verrot schelden dat ik van stoep af moet omdat ie er fietst. Natuurlijk wilde ik reageren maar mijn 'bange collega' zei, zeg maar niets. En na 5 tellen dacht ik, tsja,.....zeg maar niets.......wanneer wel?

Ik geloof er zelf niet meer in. Soms wou ik dat ze ook maar de boel overnamen ook, zodat de blinden eens goed op hun plek worden gezet. Maar goed, we weten allemaal wel dat we jaar 2030 bv niet meer redden. Dan is er een europese lente. 

 

Dewevoga op 01-03-2017 15:01

In Rotterdam mag in april een HAMAS vertegenwoordiger komen hitsen. Dat terwijl HAMAS op de terreurlijst staat. En daarom geeft de NL overheid daarom maar subsidie. Bijgaand treft u de link aan van het HAMAS handvest. Een zin wil ik eruit trekken: Artikel 8: “Allah is het doel, de profeet het model, de Koran de grondwet, jihad de manier, en de dood voor Allah de mooiste der wensen.” Dit geldt dus niet alleen voor Israel, maar wereldwijd. En wie staan het weer toe?

https://likud.nl/2011/01/hamas-handvest/

Drossaard op 01-03-2017 17:45

Blijf ze opvoeden, moderatrice 😊

:-) Mod.

Lodewijk op 01-03-2017 18:48

Als het toegestaan is, ik post het nogmaals maar nu voor het gemak van de lezer met actieve klikbare link:

"Europees comité wil parlementaire immuniteit Marine Le Pen opschorten" http://www.nu.nl/buitenland/4504209/europees-comite-wil-parlementaire-immuniteit-marine-le-pen-opschorten.html

Dus ze willen haar in de gevangenis opsluiten. Omdat ze wat foto's van onthoofdingen door IS op Twitter postte... en dat is natuurlijk heel slecht van die vrouw. Toch? ; )

watchman op 01-03-2017 19:17

@Anne, precies, en om dit land een stukje minder mooi te maken, door onder andere iedere gemeente te verplichten tot het plaatsen van windmolens. Daarmee worden huizen in de directe omgeving minder waard; twee vliegen in één klap voor de elite die iedereen even arm wil hebben.

Lodewijk op 01-03-2017 22:50

Hier verklaart Marie de oorlog aan Angela en Hollande in Brussel, en daarmee aan de globalisten, vandaag gepubliceerd:

"It's Happaning" France's Le Pen Declairs War on Germany's Merkel, to her face at EU Assembly

 http://www.zerohedge.com/news/2017-03-01/it%E2%80%99s-happening-france%E2%80%99s-le-pen-declares-war-germany%E2%80%99s-merkel-her-face-eu-assembly

marnix op 02-03-2017 22:23

Als het FN niet aan de macht komt, komt er langzaam sabotage en een burgeropstand. De geschiedenis gaat langzaam zich herhalen. Vele Franse steden staan op kookpunt. Vele geïntegreerde Fransen van Arabische oorsprong stemmen ook voor het FN.

4 miljoen Franse stemmen tegen massa migratie en fiscale beroving van Europa.

Ik hoop dat de politiek dit inzicht krijgt, een burgeroorlog is volgens een helderziende uit Heist de meest realistische toekomst.

Een burgeroorlog kun je vergelijken met de situatie in het huidige Venezuela, anarchie, verkrachtingen, moorden, internet geblokkeerd, mediastop, ziekenhuizen zonder spuiten, antibiotica, geen hulp bij kanker, geen medicijnen, politie en militairen die burgers afschieten. Geldautomaten stoppen, benzine toevoer, supermarkt aanvoer is beperkt. 2 jaar geleden was alles nog normaal in Caracas. Nu kun je niet stoppen voor het rood licht, of je wordt overvallen. 

Dit kan héél snel gaan, als Europa blijft de stem van het volk negeren. 

Wardje op 03-03-2017 19:26

Poetin waarschuwde al in 2013 . Interessant fragment uit toespraak over morele grondslagen van een maatschappij.

https://www.youtube.com/watch?v=pamfqpAVhO8

Hoopvol op 03-03-2017 20:32

AEO.  U heeft een groot punt .... Ik deel uw mening :

de tijd bijna om ??? Kijk eens wat ze erover te zeggen hebben ...

http://boinnk.nl/133128/men-kan-het-niet-langer-ontkennen/

openbaring 12.   Youtube ; the revalation 12 sign of september 23. 2017

wat heeft God ons te vertellen.....????

vijgeboom op 03-03-2017 21:41

Moslims vertellen over de ware Jezus is goed en dat zou Jezus ook graag willen zien of de God van Abraham, Izak en Jacob . Maar u denkt toch niet dat Jezus graag zou willen zien dat moskeeen maar blijven toenemen? Bijbels gezien kan een ware Christen het beste op de PVV stemmen want ook de CDA en Christenunie vinden een toename van moskeeen niet erg!

Nu moet ik er ook eerlijk bijzeggen dat ik nauwelijks nog vertrouwen heb ik de politiek zeker gezien de tijden waarin we leven en het zou onbijbels zijn wel in de politiek te vertrouwen! Ook weg uit de Eu wat de toren van Babel is ( zie europees parlement straatsburg foto)

Tjah......dan kom je toch uit op de PVV

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl