HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’

Operatie Sentinelle: Franse leger probeert controle over land weer terug te krijgen – Le Figaro: Miljardensubsidies voor migrantenwijken hebben 40 jaar lang niets geholpen, maar enkel de sociale vrede gekocht

 
Om de aanhoudende gewelddadige migrantenrellen in Parijs en zo’n 20 andere steden –waaronder Lille, Nantes en Rouen- te stoppen, zou de Franse overheid volgens bloggers en Twitter gebruikers al de helft van het leger hebben ingezet. De regels voor het gebruik van vuurwapens door agenten, gendarmes, soldaten en anti-terreureenheden zijn versoepeld, omdat steeds meer van hen met grof geweld te maken krijgen, en daarmee in een feitelijke burgeroorlog terecht zijn gekomen.

 

Complete migrantenwijken ‘in vlammen’

Stenen, stalen staven, molotov cocktails, brandende auto’s – het is al de hele week een chaos in grote delen van Parijs, en inmiddels ook in tal van andere steden. De aanleiding was de arrestatie van een 22 jarige zwarte Afrikaan, die met een wapenstok zou zijn verkracht. Hoewel de politie aanvankelijk ontkende dat dit was gebeurd, was het gerucht voor migranten voldoende aanleiding om hun straten en wijken in een oorlogszone te veranderen. Ook het alsnog schorsen van vier bij de arrestatie betrokken agenten bleek de gemoederen niet te bedaren.

In het oosten van Parijs zijn vier geïslamiseerde voorsteden vrijwel onbegaanbaar geworden. De 50.000 inwoners hebben de opdracht gekregen om hun woningen voorlopig niet te verlaten. De Express schrijft letterlijk dat de wijken ‘in vlammen’ staan. Op internet zijn tal van video’s te vinden (2) waarop is te zien hoe gemaskerde mannen alles en iedereen aanvallen en auto’s in brand steken, waaronder ook een gehandicaptenwagentje. Agenten krijgen molotov cocktails voor hun kiezen, journalisten raken gewond.

Operatie Sentinelle: Leger permanent in eigen land ingezet

De socialistische Franse president Francois Hollande heeft de noodtoestand, die werd uitgeroepen na de aanslagen op 13 november 2015, toen moslimterroristen in Parijs 130 mensen vermoordden, opnieuw verlengd. Dat gebeurde ook al na de islamitische terreuraanslag in Nice in juli, waarbij 86 mensen door een Tunesiër met een vrachtwagen werden doodgereden.

Met ‘Operatie Sentinelle’ zet Frankrijk sinds vorig jaar voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog op grote schaal het leger in om de controle over de steden te behouden, en te voorkomen dat deze wegzinken in criminaliteit, geweld en chaos door rebellerende moslimmigranten. Synagoges, kunstgalerijen, musea, kleuterscholen, metrostations en –heel politiek-correct- ook moskeeën worden vrijwel permanent beschermd door soldaten.

Le Figaro: Miljardensubsidies voor no-go zones hebben niets geholpen

De bekendste Franse krant Le Figaro wijst erop dat ‘op ons staatsgebied al 40 jaar lang de rechteloze zones (islamitische no-go zones) zich uitbreiden. Er vloeiden miljardensubsidies, zonder dat er iets veranderde. Integendeel, dit geld heeft er vaak toe gediend om de sociale vrede te kopen. Zelfs de onlusten van november 2005, die zich over heel Frankrijk uitbreidden, zijn geen les geweest.’

‘Zodra de branden waren gedoofd, hebben de drugsbazen en onruststokers hun wijken weer onder hun controle gebracht. Een kleine 70 dagen voor de presidentsverkiezingen hoeven we niet op de scheidende president te rekenen om daar een antwoord op te vinden.’

Cruciale 10%: chaos en geweld zal zich over heel Europa uitbreiden

Frankrijk is het eerste Europese land waar het aantal moslims de cruciale 10% grens heeft overschreden. De historie wijst uit dat overal waar wordt toegestaan dat de islam zijn gang kan gaan, moslims een parallelle samenleving voor zichzelf creëren en zich onttrekken aan de wetten van het land, geweld, criminaliteit, onderdrukking om zich heen grijpen.

Met het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten proberen de EU-leiders al binnen enkele jaren een moslimminderheid van 10% tot 20% van de bevolking te creëren. De geplande puinhoop die hierdoor ontstaat zal net als in Frankrijk nu al het geval is worden aangegrepen om op grote schaal agenten en soldaten in te zetten, en uiteindelijk permanent de noodtoestand uit te roepen.

De ontstane chaos zal worden aangegrepen om de rechten van gewone Europeanen voor onbepaalde tijd op te schorten, waardoor er in feite een verkapte staatsgreep zal worden gepleegd, die bedoeld is om alle resterende nationale macht, soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht aan Brussel over te dragen.

Allerlaatste kans?

De verkiezingen op 15 maart zijn vermoedelijk de allerlaatste kans voor ons volk om nog op democratische wijze Franse toestanden –en daarna veel erger- te voorkomen. Als zo’n onveilige toekomst vol onzekerheid, geweld en islam u echter aanstaat, kan u natuurlijk ook à la Frankrijk opnieuw een fatale links-liberale ‘islam paaiers’ coalitie aan de macht helpen. Die zal onze grenzen gewoon openlaten, de verspreiding van de islamitische haatideologie geen strobreed in de weg blijven leggen, en iedereen die het nog waagt om hier openlijk kritiek op te hebben, wegens ‘racisme’ hard aanpakken.

Hoeveel van ons daadwerkelijk beseffen dat het twee seconden voor 12 is en ons land en ons continent op een cruciaal keerpunt staan, zal op 15 maart –en later dit jaar ook in Frankrijk, Duitsland en mogelijk ook Italië- moeten blijken. De geschiedenis (jaren ’30-’40) leert echter dat vooral ons volk kampioen in het bedrijven van struisvogelpolitiek is, waarbij het overigens flink wordt ‘geholpen’ door de massa(propaganda-)media. Hebben wij wèl de lessen van het verleden geleerd?Xander

(1) Epoch Times
(2) YouTube 1 / YouTube 2

Zie ook o.a.:

12-02: Wilders: ‘Islam gevaarlijker dan Nazi ideologie en Koran moet verboden worden’ (‘’Ons land is gekaapt en wij moeten het terug veroveren’)
11-02: Britse studie: Ruime meerderheid Europeanen wil immigratie moslims stoppen
07-02: (/ ISIS juist groot geworden door verzoenende houding en politieke correctheid van Westen tegenover islam’)
02-02: Universitaire historicus zegt dat burgeroorlog in Europa onvermijdelijk zijn
30-01: ‘Minimaal 100.000 moslims in Nederland bereid tot geweld om islam te verspreiden’
29-01: Linkse partijen Den Haag verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump (/ Terreur-, misbruik- en misdaadexplosie in Europa compleet genegeerd)
28-01: ‘Steeds openlijkere alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen’)
10-01: Islamisering: Totalitaire Shariarechtbanken in steden ‘achterlijker dan in Pakistan’
08-01: Tsjechische president waarschuwt Europa voor moslim ‘super-Holocaust’

2016:
27-12: ‘De VN verklaart de oorlog aan de Joods-christelijke beschaving’ (/ VN maakt snel de weg vrij voor een Europees Kalifaat’)
26-12: EU-president Juncker: Grenzen moeten ondanks terreuraanslagen open blijven
26-12: Duitse media bevestigen dat aanslagpleger bevelen kregen uit Saudi Arabië (/ Terreurnetwerk ISIS en andere jihadgroepen in Europa blijkt veel uitgebreider dan gedacht)

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 18-02-2017 14:58

Eerst een correctie het zijn migranten die de vele opstoten organiseren samen met extreem links de transhumanisten! Dit is ook een vorm van terreur het is geenszins een vorm van burgeroorlog daar doet bijna heel de bevolking alle kleurenpalet aan mee deze zijn migranten uit probleemwijken waar men in Frankrijk bijna 4O jaar niets heeft gedaan het is ook uit die streken waar veel Daesh strijders vandaan komen ook Belgie vooral Brussel kent zo'n probleemwijken.Merkel verklaarde weer dat de Islam niet het probleem is dat is een leugen eigelijk de islam is de wortel van het grootse vraagstuk waar we in Europa voor staan en leugens zijn hier niet op hun plaats zeker niet door Merkel. De toekomst is niet goed en dat heb ik meermalen op deze website geschreven en ook Iran is weer aan het stoken. Ik lees net dat Wilders in Nederland niet meer de grootste partij zou zijn misschien zit de chaos bijn trump hiervoor iets tussen of mee te maken zou hebben. Het blijven woelige tijden! Shalom

DN op 18-02-2017 15:20

"Democratisch" kan dat niet opgelost worden, dat is toch al lang duidelijk, we zullen moeten op straat komen! Wij zullen op straat moeten gaan protesteren tegen deze zinloze & domme moslim-instroom die hier totaal niet thuis horen! Wachten op verkiezingen is tijd verliezen, daar rekenen ze juist op, verkiezingen zal ook niets oplossen, het heeft nooit wat opgelost!

rescue op 18-02-2017 15:23

Geweldig, Marine le Pen president.

Yerik op 18-02-2017 15:28

"Hebben wij wèl de lessen van het verleden geleerd?" De meeste lezers van Xandernieuws wel. Het overgrote deel van Neerlands volk, dat aan de dolle-koeien-ziekte lijdt, niet. Dus... bereidt u voor. Helaas dat ik dit meen te moeten schrijven, overigens in de vurige hoop dat ik volkomen Ongelijk zal krijgen.

Gorghel op 18-02-2017 15:51

Geef mensen geen uitkering, maar werk. Zodra de mensen niet bezig zijn, gaan ze allerlei dingen verzinnen en allerlei gevoelens koesteren. Zijn ze bezig, dan hebben ze haast geen tijd hiervoor.

Helaas is automatisering en robotisering de mens als arbeider aan het vervangen. We zitten nu in een overgangsfase dat waarschijnlijk met veel geweld gepaard zal gaan hierdoor. Ik denk dat straks ook de autochtonen die werkloos zijn en het moeilijk hebben, tot geweld zullen overgaan.

De politiek moet maar eens goed overdenken welke kant het op wil met de mensheid, m.n. met de automatisering, robotisering, digitalisering en immigratiepolitiek. En moet maar de consequenties dragen van haar besluiten.

Sirius op 18-02-2017 15:52

Ben je gek joh, beetje gerommel hier en daar en als er een dode valt komt Hollande weer eens kijken en zegt " geschokt " te zijn en het leven gaat weer verder. Deze woorden gelden voor heel de eu.

svirmus op 18-02-2017 15:57

Voor ons is het dit jaar een kruispunt. Als dezelfde linkse idioten, theedrinkers, windmolen- en moslimknuffelaars het wederom voor het zeggen krijgen, dan roept Nederland het ook over zichzelf af en ga ik definitief weg uit Nederland. Eerst kon ik niet naar de VS vanwege de linkse maffia daar, usefull idiots die zich laten gebruiken door het kapitaal en de globalisten zonder dat ze het weten. Dat is nu gelukkig en hopelijk voorbij daar zodat de VS misschien een uitwijkhaven wordt.

Anders kunnen we misschien vluchten naar Hongarije, Polen of Rusland. Hongarije wil vluchtelingen uit NL, B, D en FR graag opnemen. (wel geld meenemen natuurlijk). Anders Zuid-Amerika maar of zo. Alles beter dan zo doorgaan. Je kunt maar op één partij stemmen nu als het land waar je opgegroeid bent (NL) je lief is. Mijn familie woont hier al sinds het jaar 850 (stamboom) maar dit slaat alles. Spanjolen, Fransen, Duitsers, alles probeerde te overheersen, alles overleven we maar 'verraad van binnenuit' kan geen land doorstaan.

Met dank aan de politici die ons de afgelopen jaren in deze ellende hebben gebracht. Jan Terlouw c.s. waren blij met de touwtjes uit de deur, maar onder hun bewind (die generatie) zijn die touwtjes volledig verdwenen. De sneeuwvlokjes van nu weten niet beter dan de euro, de mobieltjes, internet en dat is hun waarheid dan. Maar er is meer, veel meer.

Wim op 18-02-2017 16:07

Willy "Die chaos bij Trump" bestaat vooral in de westerse media. Trump is een maand bezig en heeft veel tegenstand (zelfs lekken), traineren en verdachtmakingen te overwinnen. Er zullen nog veel ontslagen moeten volgen voor het overheidsapparaat meebuigt met de nieuwe wind die waait. Bijvoorbeeld door Trump te framen als Poetin-vriend heeft men zijn speelruimte wat betreft het Rusland dossier zeer beperkt. Rond elke deal met Rusland zal daardoor 'verdacht'zijn. Vreemd dat niemand van de links-liberalen zulke reserves had bij de deal van Obama met Iran...

Tabris op 18-02-2017 16:29

En je leest er niks van in de massa(propaganda-)media terwijl dit al meer dan een week aan de gang is.

Echt om te kotsen hoe de corrupte media ons in het donker probeert te houden!

Tabris op 18-02-2017 16:32

Maar als een moskee beklad wordt dan wordt dat met grote letters uitgespelt en kan deze massa propaganda media er niet genoeg van krijgen.

We worden bedondert waar we bij staan.

Tom Hendrix/Seneca op 18-02-2017 16:39

Ziehier de zegeningen van het socialisme, en het links-liberalisme. Deze beide stromingen der politiek zijn de grootste schuldigen van de dramitische toestanden in het huidige Frankrijk. Tevens zijn het deze stromingen, gevolgd door hypocriete christendemocratische partijen, er debet aan dat wij opgescheept zitten met de communistische EUSSR, de mislukte faalmunt de euro, en het Griekse drama( het bankroet van Griekenland). Ook zijn deze stromingen, de hulpkrachten van de Bilderbergbende, de rode democraat Soros, en de illuminati. Het is een groot duivels complot. Ik zie uit naar de wederkomst van Christus. De mensheid en de politiek gaan het mijn inziens niet oplossen.

Peter op 18-02-2017 16:42

Geweldig ,en geen woord bij de Duitse media ,zelfde politiek toen alle soldaten in Rusland werden afgeslacht ,het gaat prima ,de overwinning is nog een kwestie van n paar dagen , mensen worden wederom stom gehouden ,en liever heeft men het hier over de slechte Trump .,inplaats van dat de Moslims levensgevaarlijk zijn 

Henk Boskamp op 18-02-2017 17:19

Het is ronduit schandalig wat er met die jongen is gebeurt. Het is niet de bedoeling om mensen te verkrachten met je wapenstok. Dit is gefilmd. Ik begrijp de woede van de jongeren. Maar snap ook zeker de frustratie van de politie. Zij moeten het vuile werk opknappen voor de wegkijkende politici. Zij riskeren hun leven en links blijft maar roepen dat er niks aan de hand is...

agape op 18-02-2017 17:26

Psalm 2:1-3

Waartoe leidt het woeden van de volken,het rumoer van de naties? Tot niets. De koningen van de aarde komen in verzet, de wereldmachten spannen samen tegen de Heer en Zijn gezalfde:Wij moeten hun juk afwerpen, ons van hun boeien bevrijden.’

Wij kunnen ons van het juk en hun boeien bevrijden door met Christus in de oerwinning te blijven staan, in geloof, omdat Hij de Overwinnaar is.

Peter op 18-02-2017 17:52

Persoonlijk verwacht ik in mijn woonwijk geen Franse toestanden.  Hoe in het in bepaalde Amsterdamse wijken of in Den Haag (Schilderswijk) zal gaan is natuurlijk afwachten. Hopelijk blijft het rustig. Toch vind ik de teneur van deze teveel angst ademen. Rick Joyner zei een keer "De rechtvaardige zal uit geloof leven, niet uit angst." Zelf bezoek ik met enige regelmaat een gemeente waar ook ex-moslims komen. Marokkaans en Iraans. Alleen het Evangelie biedt een ware garantie op rust en vrede, dat is de sleutel. Dat kan de politiek niet bieden.

Rode Wouw op 18-02-2017 18:03

De paragraaf met "cruciale 10 %.." slaat de spijker op de kop. In sommige debatten valt op hoe er al wordt gesproken over de EU met een EU minister van financiën enzovoort. Dat geeft aan hoe ver het achter de schermen al in de steigers staat. Maar er zit nog een vervelende component bij. Maar daar is bij andere XN artikelen al aandacht voor geweest, dus ga ik er hier nu niet op in.

Het zal zeker interessant worden hoe het 15 maart uit pakt. Frappant hoe de sluwe Rutte nu probeert met oud VVD-er Wilders tot overeenstemming te komen om het tot een VVD-PVV tweestrijd te laten komen wie de grootste partij zal worden. Rutte hoopt dan dat de mensen zeker de PVV niet de grootste zullen willen laten worden en alsnog VVD stemmen. Ben benieuwd of een deel van de MSM daarin mee zullen gaan en hoe sterk nu de invloed van het internet, facebook en Twiter zullen zijn.

Ik houd het overigens bij de mooie speerpunten van de SGP. En ik ben blij met de hoop dat de Here God ooit tot een nieuwe hemel en aarde zal komen.

Tom Hendrix/Seneca op 18-02-2017 18:22

@Rode Wouw: 18.03. uur. De laatste zin van uw reactie, dat is het meest hoopvolle aan de huidige situatie. Christus heeft het kwaad al verslagen, daar ligt onze hoop.

Wim op 18-02-2017 18:49

@Rode Wouw De speerpunten van de SGP zijn verkiezingsrethoriek. SGP leunt teveel op de bestaande instituties zoals EU en is wars van onpopulaire oplossingen. Zie hun (overigens goede) voorstel om het weggeven van souvereiniteit aan de EU moeilijker te maken. De grondwetswijziging die dit vergt wordt al jaren en jaren getraineerd. Ondertussen wordt de islamisering onmkeerbaar, wat ook de bedoeling van de tegenmacht is. Opereren binnen de bestaande verwerpelijke structuur van de EU werkt niet.

SGP droomt al van meeregeren. Dat is de dood in de pot voor de principes van deze partij. Trouwens die principes zijn al lang verkwanseld door de idee dat een beetje abortus een hele vooruitgang is op meer abortus. Let eens op hoe de SGP aanschuurt tegen de socialistische CU en zelfs het demonische D66, maar van PVV altijd weer afstand neemt. Niet zo'n goed teken als de partijen die ons land graag omturnen goed van je spreken, of een multi culti rabbijn kind aan huis is...

 

EmJee op 18-02-2017 20:49

Kijk eens wat een hoogleraar zegt m.b.t. nepnieuws:

http://www.ninefornews.nl/hoogleraar-geen-nos-journaal-kijken/

Ahava op 18-02-2017 22:08

PVV is trouwens ook de enige echte pro-Israel partij. SGP is nota bene voorstander van de verraderlijke twee-staten'oplossing'. Die bestaat al sinds 1922: Israel en Jordanië.

Br@m op 18-02-2017 22:53

Een burgeroorlog ?! Veel Nederlanders zijn nog te lam om te gaan stemmen. En vraag in de kantine op je werk maar eens wie er mee gaat demonstreren in Den Haag, dan kijken ze opeens allemaal de andere kant op en hebben het ineens heel druk. De meeste Nederlanders zijn egoïsten pur-sang ! Als een partij claimt dat ze er voor gezorgd hebben dat de economie met 2 procent gegroeid is, stemmen ze op die partij, ook al hangt die partij van leugens aan elkaar. Dit terwijl die 2 % geen bal voorstelt en alléén maar bij de elite terecht komt. Huis, hypotheek, baan, carriëre, vette auto voor de deur, geen asielzoekers in hun straat en hun kinderen op een "witte"school, de rest zal hun worst wezen. Hoe ons land er over 30 jaren uitziet, voor hun kinderen en kleinkinderen staan ze niet bij stil. Onze souvereiniteit, Nederlandse cultuur, ouderen, miljarden naar het buitenland en een zwaar falende EU is voor hun de "Ver van mijn bed show. Nee, de Nederlanders die actief opkomen voor hun land zijn met een lantaarntje te zoeken !

Mark S. op 18-02-2017 23:07

Dit volk is dom genoeg om gewoon verder te gaan de verkeerde weg te vervolgen en pas tot inkeer te komen als het te laat is. Wanneer de islam met een ijzeren vuist over dit land regeert, wanneer er een burgeroorlog uitbreekt, wanneer onze vrouwen en dochters aan de lopende band worden verkracht, wanneer het christendom volledig is afgeschaft, wanneer de sharia regeert en overal terroristische aanslagen aan de lopende band plaatsvinden,

dan pas, wanneer het dus te laat is, komt dit domme volk, dat op de pvda, vvd, d66, cda, groenlinks, sp en andere landverradende partijen blijft stemmen, tot inkeer.

Alleen de PVV vecht voor de terugkeer van een vrij Nederland maar de meerderheid stemt daar dus niet op. Ook al is de PVV de grootste in de peilingen.

De moslims denken iets te bereiken met de toenemende invloed van de islam in Europa maar zij hebben het mis. Zij creeren voor zichzelf een even onleefbare islamitische samenleving als het huidige Midden-Oosten vanwaar zij gevlucht zijn. Uiteindelijk slachten moslims elkaar ook af. Zie de vele bloedige terroristische aanslagen onderling in Pakistan ed. Nee het zal hier ook voor moslims een rot samenleving worden als de islam hier wordt gevestigd, want in zichzelf is de islam een valse, zieke, gewelddadige, onderdrukkende en sexistische religie waar nooit iets goeds uit kan voortkomen. Nooit en nergens.

Derk op 18-02-2017 23:25

Voor reageerders die menen dat we in een "democratie" leven het volgende, we leven al een tijd in een "demoncratie". Het is helaas niet anders en zal ook niet ten goede keren. Waartoe vast besloten is, staat te lezen.

Wardje op 18-02-2017 23:33
EmJee had op 18-02-2017 20:49 deze voortreffelijke tip:

Kijk eens wat een hoogleraar zegt m.b.t. nepnieuws:

http://www.ninefornews.nl/hoogleraar-geen-nos-journaal-kijken/

één citaat: "de oorlogen in Srebrenica, Kosovo, Irak, Libië, en nu ook in Syrië en Oekraïne. De journalisten zijn daar zelf niet de grote leugenaars, dat zijn de spindoctors en pr-professionals van overheden en inlichtingendiensten,” klinkt het.

Hoogleraar Hamelink wijst erop dat zij veel onware verhalen over genocide, verkrachtingen en andere gruwelijkheden verzinnen, die door journalisten klakkeloos worden overgeschreven.

Hoe gevaarlijker een ‘vijand’ wordt afgeschilderd, hoe meer de bereidheid onder het volk toeneemt om ten strijde te trekken."

Wardje op 18-02-2017 23:36

De mediaconsument die tevreden is met brood en spelen en die niet wil weten hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt, roept de leugens over zich af,” 

“Het begint met mensen die de krant op de mat krijgen en gemakshalve aannemen: Het zal wel waar wezen. Dan kun je die krant net zo goed niet lezen.”

Zelfde bron. Goeie raad . http://www.ninefornews.nl/hoogleraar-geen-nos-journaal-kijken/

sonja op 18-02-2017 23:37

Agape; Dank u wel! Ik sluit mij daar helemaal bij aan.

Bart op 18-02-2017 23:47

Weg uit Nederland?

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft laten weten dat zijn landsgrenzen wagenwijd openstaan voor vluchtelingen  maar dan wel voor West-Europeanen die het helemaal gehad hebben met de verstikkende politieke correctheid in eigen land. Zo, die mag de EU in haar zak steken!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/hongaarse-premier-viktor-orban-wij-verwelkomen-vluchtelingen-heel-graag-maar-dan-christenen-die-europa-beu-zijn/

DN op 18-02-2017 23:55

Nederlanders die nog steeds hopen op de zogenaamde democratie van de verkiezingen hebben maar 1 optie, een proteststem op Wilders, hij is de enige die daar bekommerd is over de moslim-instroom. Het is ook maar een gok, want men weet niet of hij voldoende stemmers zal krijgen, men kan alléén maar een poging doen in de hoop dat het zo is, maar het verleden heeft ons al andere dingen laten zien, zelfs als hij hoog in de peilingen stond was het toch Rutte geworden, die heeft nu toch al lang genoeg zijn zakken zitten vullen op de ellende van de mensen? Wat is deze zogenaamde democratie volgens mij? Met de mensen al jaren sollen, dat is deze zogenaamde democratie, de mensen laten zwoegen & werken voor het voordeel van politiekers & vreemdelingen!

Als de instroom van moslims zo blijft verder doorgaan is er totaal geen toekomst meer voor de nakomelingen van diegenen die het land Nederland hadden gesticht, men is nu zo ver van de doelstellingen van een land gaan afwijken ten voordele van de niet verkozen bende van Eurabia & de politiekers die het ons hebben opgedrongen, want ze hebben dat niet alléén aan Nederland opgedrongen natuurlijk, het is een probleem nu van alle lidstaten tegen wil & dank van het volk zelf! In al die lidstaten gedragen de politiekers zich op dezelfde manier, ze zijn maar de geranten geworden van een "alien invasion" die als despoten over iedereen kunnen blijven heersen zonder dat er iemand iets kan tegen uitvoeren. De machtsapparaten zitten aan hun kant, niet bij het volk, dus da da democratie!

Wat ik al schreef, van een burgeroorlog kan geen sprake zijn als maar één kant bewapend is hè, dat is meer een genocide dat ons te wachten staat!

Doordenker op 19-02-2017 01:04
President Trump: Media are part of corrupt system
 
De Terugkeer op 19-02-2017 01:39

Goed artikel weer, Xander...laten wij het als onze taak zien, deze wijze en voorspellende woorden, kracht bij te zetten, ook al is zowat een ieder, rondom ons, harstikke doof en blind, aangaande deze, zeker voor hen, keiharde waarheid.

goof op 19-02-2017 08:29

Als ik zo de commentaren hier lees dan is ons land verloren maar is dat ook zo ?  , ik ben zelf een mkbér en heb van de hele zg. economische groei nog niets gemerkt en zie om me heen ook hele andere dingen dan dat ze ons willen doen laten geloven als we praten over netto koopkracht of dalende werkeloosheid.  Wat ik wel zie is dat er steeds meer criminaliteit komt die voor minimaal 75 % door buitenlanders gepleegd word en als ik alle bedrijfscijfers op de beurzen voorbij zie komen dat de multinationals het uitstekend doen .  Wat ik ook zie dat vele winkelsketens de deuren sluiten , dat er veel bedrijfjes er verplicht  mee moeten stoppen van hun banken en die MKBérs in pure armoede vervallen . Ook merk ik  dat bedrijfsovernames door ouderdom bij het MKB niet gefinancierd worden zodat er steeds meer oudere MKBérs komen die verplicht hun bedrijf moeten voortzetten omdat ze anders niets te vreten hebben omdat  ze geen pensioen hebben want hun pensioen zouden ze halen uit de verkoop van hun bedrijf  .  Tot nu toe heeft Rutte heel goed gezorgd voor de elite en dat is geen kul maar een feit , Wilders zal ook geen potten kunnen breken in zijn eentje , van links moeten we het zeker niet hebben dat is duidelijk en de rest is veel te politiek correct om het grote probleem , de immigranten en de islam te bestrijden.   Dus wat rest ons  na de verkiezingen ?   ik zou het niet weten met al die versnippering en ik denk dat het weinig anders gaat worden als dat we de afgelopen jaren hebben gezien , pappen en nathouden en maar zien waar het schip strand en tot die tijd moet iedereen zo leven als de elite " ieder voor zich en god voor allen" en met de wetenschap dat een reset niet al lang op zich laat wachten en vooral niet vergeten te preppen.

Tom Hendrix/Seneca op 19-02-2017 09:20

@Br@m: 22.53. uur, op 18/2. Helaas is dat de huidige werkelijkheid. Op zich zal ik mij keren tegen geweld, om zaken in Nederland te veranderen. Dat is het allerslechtste wat zou kunnen gaan gebeuren. Maar, U heeft gelijk, de "doorsnee Nederlander", vindt het allemaal best. Ik herinner mij nog goed de jaren '80 van de vorige eeuw, 2 massa-demonstraties tegen de plaatsing van kruisraketten, 100 duizenden demonstranten op de been, waartoe ook ik, toen PvdA mannetje, in heb meegelopen. En nu, nog geen hond krijg je mee! Maar de schuld hiervoor zijn de linkse media, de vakbonden en de kerken. Toen, bij de protesten tegen kruisraketten, waren ze er allemaal. En nu, ocharm, krijgt bv. Pegida, amper 100 mensen op de been, om op te komen voor onze Nederlandse cultuur en waarden. Ze zijn - de mensen- murw gemaakt door de linkse hersenspoeling, door kranten en de media, en men is bang voor het eigen hachie. Want belangrijk is voor iedereen nu: betalen hypotheek, baantje, auto moet gewassen op zaterdag, foetballuh, domme programma's als boer zoekt vrouw, en meeer van die ongein. Wat zeiden de oude Romeinse heersers ook weer: " geef het volk brood en spelen". Dan houden wij - de heersers- ze er wel onder. En tegenwoordig kan men zien, dat er NIETS verandert is. Gelukkig heb ik mijn geloof behouden in Christus. Alleen dat houdt mij nog op de been.

Tom Hendrix/Seneca op 19-02-2017 09:21

@Agape: 17.26. uur, op 18/2. Mee eens.

goof op 19-02-2017 09:28

Wij hebben de moslim migranten hard nodig om al het werk te doen straks hoor ik onze politici uitkramen. Dit zijn echt onze eigen politici die met deze onzin proberen hun kiezers te overtuigen dat ze goed bezig zijn en aan onze toekomst denken. ja echt , dan vraag je jezelf af , ben je dan gewoon een beetje dom of snap je er echt helemaal niets van. moslim migranten komen niet naar hier om te werken en als je dat echt denkt ben je alleen zeer naïef maar hoor je niet thuis in de politiek. Ik schat in dat van alle buitenlanders in ons land linksom of rechtsom voor minimaal 75 % hun hand ophoud en parasiteert op de domme hardwerkende echte Nederlanders. Een feit is ook dat op elke buitenlander onderhand wel een hulpverlener tolk of begeleider nodig is en als we dan ook nog het justitieel apparaat erbij tellen omdat de migranten voor 75 % van alle criminaliteit zorgen dan weten we ook hoe het komt dat de zg. werkeloosheidscijfers zo gunstig uitvallen. Wij zijn knettergek met z'n allen .

willy op 19-02-2017 10:05

@Wim : Men kan toch niet ontkennen dat de regering en veiligheid onder Trump niet loopt zoals het moet. De pers moet kritisch zijn en Trump kan weinig verdragen in feite is hij een narcist. Ook heb ik vandaag vernomen dat er nog meer Amerikaanse militairen naar Polen gaan dus in feite zet hij het beleid van Obama gewoon verder. Ook over israel heeft hij al veel mogen inslikken veel beloven weinig geven doen de zotten in vrede leven! Shalom

Hubert Luns op 19-02-2017 10:31

Ik citeer Dr. Emanuel Tanay: “Vandaag blijven ‘experts’ en ‘napraters’ ons de oren van het hoofd zagen met de boodschap dat de Islam een godsdienst van vrede is, en dat de grote meerderheid moslims alleen maar in vrede wil leven. Alhoewel deze ongenuanceerde bewering misschien waar is, is het volstrekt irrelevant. Het is gekookte lucht, bedoeld om ons een beter gevoel te geven en het visioen van wereldwijd oprukkende fanatici, in naam der Islam, te verdoezelen. Feit is dat op dit moment in de ge¬schiedenis de fanatici binnen de Islam de dienst uitmaken.”

koloth op 19-02-2017 11:32

We stemmem natuurlijk op PVV, onze laatste hoop.  Maar met dat cordon sanitaire heeft dat waarschijnlijk geen zin en zijn we na de verkiezingen terug bij af.  Demonstreren bij een linkse regering voor meer rechts helpt ook niet.   Burgelijke ongehoorzaamheid de zgn.asielzoekers gebruiken het en het werkt, ---Het komt er op neer dat ze zelf weg willen, dat het hier niet prettig wonen is voor die mensen.   Van de regering en politie hoef je niets te verwachten, we zullen het zelf moeten opruimen.

 

Deel verwijderd, ongepast. Mod.

cefas op 19-02-2017 13:49

In Algerije kon een half miljoen Franse soldaten 1 miljoen Fransen (pied-noirs, Fransen, die er vaak al generaties woonden) niet beschermen tegen een kleine minderheid terroristen op een bevolking van acht miljoen Algerijnen. Achthonderdduizend pied-noirs moesten Algerije verlaten of ze zouden gekeeld worden, en vertrokken naar Frankrijk. De klemmende vraag is hoeveel soldaten en politiemensen Frankrijk vandaag zal nodig hebben om haar 60 miljoen Fransen tegen islamisten te beschermen, als men weet, dat er zowat 6 miljoen moslims zijn en dat er velen radicaliseren? (dat belooft wat voor de toekomst en niet alleen voor Frankrijk) Deze passage is uit het boek: Waarover men niet spreekt, blz.199 van Wim van Rooy. Zeer profetisch, maar je hoeft geen profeet te zijn om dit alles te zien aankomen, tenzij je de andere kant uitkijkt. De Bijbel noemt dit,ziende blind en dat is wat we nu tegenkomen, maar de realiteit zal de wegkijkers inhalen maar dan zal het te laat zijn! De tijd is nabij, verwacht de Joodse Messias en de God van Israel en stel je hoop op Hem.

Bomans op 19-02-2017 13:54
Lodewijk op 19-02-2017 14:22

Hoe waarheids getrouw zijn de filmpjes op yuotube? De eerste link liet er een zien upgeload in juni 2016, in de lijst ernaast staat het zelfde maar dan van feb 2017. zo kan er veel oud als nieuw voorgesteld worden. Wat is er dan geloofwaardig aan het artikel?

Henk op 19-02-2017 15:04

koloth 11:32  "Triest maar het is de enigste oplossing en je moet het kunnen,---Beste koloth, dit lijkt me niet echt een Christelijke oplossing.

U heeft gelijk, deel van koloth's zijn posting verwijderd. Mod.

Rolf op 19-02-2017 15:13

@Bomans op 19-02-2017 13:54

Misschien heeft Trump geblunderd, of hij bedoelde iets kleinschaliger nieuws, bijvoorbeeld een verkracht kind waarbij de Zweedse politie weer eens de achtergrond van de daders verzwijgt.

https://fenixx.org/2017/02/17/het-volgende-kind-wordt-voor-jouw-rekening/

De webmaster van Fenixx woont in Zweden en meldt vrijwel iedere dag gebeurtenissen waarbij lichtgetintiërs vrouwen of kinderen hebben aangerand, verkracht of mishandeld. 

Referenties naar de Zweedse alternatieve media staan er bij dit soort gebeurtenissen altijd bij. 

JP op 19-02-2017 17:11

@Hubert

Alle rede lijkt aan dovemansoren gericht, om moedeloos van te worden. Er woedt een propaganda oorlog hetgeen mensen murw maakt en daardoor "echt nieuws" niet meer van fake nieuws kunnen onderscheiden. 

Rolf op 19-02-2017 20:40

@Bomans op 19-02-2017 13:54

Het is geen blunder van Trump maar van de main stream media. En de journalisten van  HLN.be kopiëren het over en presenteren het als waarheid. En zo worden wij als gewoon volk op het verkeerde been gezet. 

Een goed gedocumenteerd artikel in Fenixx.org laat zien dat Trump refereerde naar een uitzending van Fox-News die op dezelfde avond de verkrachtingsepidemie in Zweden besprak. 

Sweden Government Covering Up Immigrant Rape & Crime - Ami Horowitz - Tucker Carlson Tonight 2/17/17

https://www.youtube.com/watch?v=CrSIKDpHmq4

Trump zei: "Zij brachten in grote aantallen immigranten in hun land binnen, en hebben nu problemen waar ze nooit van hadden kunnen dromen"

Trump sprak helemaal niet over aanslagen in Zweden. Dat maakt die Zweedse minister en de fake news media er maar van. 

 

https://fenixx.org/2017/02/19/trump-heeft-gelijk/

allangwakker op 23-02-2017 15:36

http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/parijse-rellen-voorbode-voor-de-rest-van-europa/

hier nog een goeie link,  vanaf 1871 het  `plan ` goed uitgelegd.  Met veel linken i n  het artikel,  een uurtje of 3 kost dat wel denk ik,  maar dan heb je ook wat.

Bambi op 01-11-2017 19:48

DN op 18-02-2017 15:20

Volledig met u eens

Volgens mij zal er nooit wat opgelost worden

Mvg

Bambi op 01-11-2017 20:02

svirmus op 18-02-2017 15:57

Hongarije, Polen of Rusland ok

Maar als het er echt op aan komt,zullen ze het ook krijgen hoor dat kan niet anders.

Ik zou maar verder ergens vertrekken,je kan zo blijven verhuizen.

En wie weet binnen een paar jaar dat het niet erger zou worden,zelfs als het verder is?

Mvg

Bambi op 25-03-2018 16:47

 Verkiezingen,dat lost niks op totaal niks.En er zal nooit iets nog veranderen of opgelost worden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl