HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring

Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer kindermisbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’

 

Dit soort bizarre schilderijen hangen in een tafeltennis speelkelder van Pizzeria ‘Comet Ping Pong’ van John Podesta’s goede vriend James Alefantis, dat een dekmantel van een pedofiel netwerk zou zijn waar de Clinton Foundation een centrale rol in speelt. (6)

Acteur Elijah Wood , wereldberoemd geworden door zijn rol als ‘Frodo’ in de Lord of the Rings trilogie, zegt dat de complete filmindustrie in het linkse/progressieve bolwerk Hollywood uit één grote pedofielen ring bestaat die wordt beschermd door de politieke elite in Washington. De inmiddels 35 jaar oude Wood zegt dat hij het geluk had dat hij door zijn moeder werd beschermd toen hij als 8 jarig jongetje voor het eerst in een grote film (Back to the Future II) meespeelde. Zij hield hem weg bij de vele feestjes waar grote namen uit de filmwereld op rooftocht gaan naar jonge kindacteurs.

 

Volgens Wood is het pedoschandaal in Hollywood te vergelijken met dat van Jimmy Savile in Groot Brittannië. Deze voormalige TV-persoonlijkheid had nauwe banden met de Britse koninklijke familie. Savile was een ‘serie pedofiel’ die honderden kinderen misbruikte, en werd door de elite gebruikt om kinderen voor hen te ronselen en aan te leveren.

‘Er zijn een hoop slangen in deze industrie, mensen die enkel hun eigen belangen nastreven,’ vervolgt Wood. ‘Achter de schermen bestaat een duisternis – alles wat je kunt bedenken is waarschijnlijk echt gebeurd.’

Woods voormalige collega Corey Feldman trad onlangs naar buiten met zijn ervaringen als kindsterretje in Hollywood. Hij vertelde hoe hij en zijn beste vriend Corey Haim door ‘machtige oudere mannen’, die op elitaire feestjes ‘als gieren’ op kinderen af doken, werden gemolesteerd. Volgens Feldman was dit de reden dat Haim later verslaafd raakte aan drank en drugs, wat uiteindelijk zijn dood werd.

‘Machtige figuren aan de top worden beschermd’

Vorige week werden in Californië in het kader van acties tegen mensen- en kinderhandel honderden mensen gearresteerd. Desondanks vrezen mensen zoals Wood dat de machtige figuren aan de top gevrijwaard zullen blijven van vervolging. Het massale kindermisbruik kan en zal daarom gewoon doorgaan. ‘Dat is de tragedie als je probeert bekend te maken wat er gebeurt met onschuldige mensen. Je kunt ze de mond snoeren, maar hun levens zijn onherstelbaar beschadigd.’

Volgens Anne Henry, mede oprichter van Bizparents, een organisatie die zich richt op het ondersteunen van jonge acteurs, beschermt Hollywood op dit moment minstens 100 actieve kindermisbruikers, en zit er een tsunami van aanklachten aan te komen. (1)

Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie

Eind december nam het parlement van Californië een Democratisch wetsvoorstel aan waarmee minderjarige prostituees voortaan niet meer als criminelen, maar enkel als slachtoffers mogen worden behandeld. Volgens critici is het onbedoelde (?) immorele gevolg dat pooiers en mensensmokkelaars de wet gaan gebruiken om nog veel meer minderjarigen als prostituees in te zetten, omdat de politie hen niet langer mag vastzetten.

De Republikein Travis Allen, afgestudeerd advocaat, wijst erop dat het ‘vele malen beter is dat agenten deze minderjarigen weghalen bij hun pooiers en hen opsluiten, dan deze oplossing, waarmee het legaal voor hen is geworden om zichzelf voor seks te verkopen.’ (2)(3)

Pizzagate

Vorig jaar bleek uit door ‘WikiLeaks’ gepubliceerde gehackte emails dat Hillary Clintons campagnemanager John Podesta hoogstwaarschijnlijk de spil vormt in een internationaal kindermisbruik netwerk waar ook de Clinton Foundation al jaren een bepalende rol in speelt. Dit schandaal wordt ook wel ‘Pizzagate’ genoemd. Podesta en invloedrijke Democraten organiseerden bijvoorbeeld feestjes waar hooggeplaatste partijleden zich in hottubs met zeer jonge kinderen konden uitleven.

In de emails werd bij de FBI bekende, al tientallen jaren door pedofielen gebruikte codetaal aangetroffen voor verkrachtingen van kinderen in het kader van satanische rituelen, kindermoorden, en zelfs het opeten van kinderorganen. De benoeming van de conservatieve hardliner Jeff Sessions als minister van Justitie door Donald Trump maakt volgens analisten de weg vrij voor een keiharde aanpak van deze pedofiele netwerken, vermoedelijk een belangrijke reden waarom zoveel Democraten zich fel tegen zijn kandidatuur verzetten.

Volgens een anonieme FBI bron dreigen nu vele tientallen pedofiele senatoren, Congresleden, Wall Street bankiers en journalisten ten val te worden gebracht. De komende weken zouden er bij elkaar zo’n 72 van hen worden gearresteerd. Daarnaast bevestigde hij dat de misbruiknetwerken vooral zijn geconcentreerd in de linkse bolwerken New York en Los Angeles. Probleem is dat de overheidsdiensten zoals de CIA, de NSA en de FBI volgens hem allemaal gecorrumpeerd zijn, en er verwoede pogingen worden gedaan om arrestaties te voorkomen. (5)

Alliantie ‘links’ en ‘islam’ heeft voorkeur voor kinderseks gemeen

Ook in Nederland, Duitsland en andere Europese landen zijn de activisten die de jaren ’60 en ’70 pleitten voor het gedeeltelijk of zelfs geheel opheffen van de strafbaarheid van pedofilie vrijwel uitsluitend in linksgroene en liberale partijen terecht gekomen.

De op het eerste gezicht onwaarschijnlijke, onheilige alliantie tussen ‘links’ en ‘islam’ wordt wellicht wat duidelijker als bedacht wordt dat ‘de profeet’ van de islam zelf ook een pedofiel was, die met een meisje van slechts 6 jaar oud trouwde, en het huwelijk op haar 9e consumeerde. In tal van streng islamistische landen zijn kindhuwelijken dan ook toegestaan. Volgens sommige moslimgeestelijken zijn ook ‘huwelijken’ met peuters en zelfs baby’s geoorloofd.

Het lijkt er dus op dat linkse goedmensen via het islamiseren van onze samenleving alsnog proberen om hun ‘progressieve’ seksuele voorkeur geaccepteerd en gelegaliseerd te krijgen.

Belgisch slachtoffer: ‘Ik ontmoette politici, VIPs en staatshoofden’

Eind januari publiceerde de Daily Mail een interview met de 53 jarige Belgische Anneke Lucas, slachtoffer van het beruchte pedofiele netwerk van Marc Dutroux dat in de jaren’ 90 aan het licht kwam, maar dat nooit volledig werd blootgelegd of opgedoekt, mede omdat enkele belangrijke getuigen plotseling om het leven kwamen, en er de nodige juridische fouten werden gemaakt. Dutroux zelf werd in 2004 tot levenslang veroordeeld.

Anneke Lucas werd vanaf haar 6e levensjaar 5 jaar lang door haar eigen moeder verkocht om gemiddeld 6 uur per week te worden verkracht, gemarteld en tot weerzinwekkende seks te worden gedwongen door ‘aristocraten’. De machtige baas, die haar moeder opdrachten gaf waar ze Anneke naartoe moest brengen, was een ‘prominente Belgische kabinetsminister’. ‘Ik ontmoette VIPs, Europese staatshoofden en zelfs een lid van een koninklijke familie. Ik werd met de duistere kant van hun machtswellust geconfronteerd, een kant waarvan niemand gelooft dat deze bestaat.’

‘Wereld moet confrontatie aangaan met kindermisbruik netwerken’

Er waren tal van medeslachtoffers, zowel meisjes als jongens. Sommigen werden vermoord als men bang was dat ze hun mond niet zouden konden houden. Zelf stond ze als 12 jarige –toen ze ‘te oud’ was geworden- ook op de dodenlijst, maar werd door een 20 jaar oude politiezoon gered, die dat uiteindelijk met zijn eigen leven heeft moeten bekopen.

Lucas woont inmiddels in New York en heeft een 15 jarige dochter. Na 40 jaar verdringing durfde ze er pas met anderen over te praten. ‘Geen kind verdient wat ik heb doorgemaakt, of wat miljoenen andere kinderen moeten doormaken... Als wij als soort willen overleven, moet de wereld bereid zijn om de confrontatie aan te gaan met deze kindermisbruik netwerken.’

‘Het dagelijkse leven kost duizend keer meer energie om alleen al te overleven en te proberen te genezen van kindermisbruik, dan voor iemand die zich dit niet bewust is om een succesvolle carrière te maken. Toch slaat de samenleving carrièremensen nog altijd hoger aan dan de overlevenden.’

 

Xander

(1) Neon Nettle
(2) Breitbart
(3) YouTube (APIS)
(4) Epoch Times
(5) N8wächter
(6) Alles Schall Und Rauch

Zie ook o.a.:

28-01: ‘Steeds openlijker alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen’

21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina12
henk Boskamp op 10-02-2017 16:51

@xander

 

inzet foto frodo ontbreekt

 

Foto is  op het laatste moment gewijzigd. Tekst is aangepast. Mod.

cefas op 10-02-2017 17:10

Macht, verkeerd gebruikt,corrumpeert vroeg of laat, altijd! En meestal is dat altijd!

JP op 10-02-2017 17:13

"De Stoel" is een nog te milde straf voor kinder-misbruikers.

Anora op 10-02-2017 17:19

Ja kindermisbruik betekent geloof ik meer macht en roem in dat soort kringen. Je als een parasiet voeden met jeugd, alsof kinderen een elixer zijn, dat is het idee erachter. God, wanneer eindigt dit???😥😢😢

Dewevoga op 10-02-2017 17:29

Ik heb de video van de Belgische vrouw een week of 3 geleden op fenixx gezien en was zo kwaad. Het ergste is dat toen ik dit vertelde, dat men dacht heb je hem weer. Het was toch niet bij het NON-journaal, Jinek of Pauw geweest. Evenals het niet bekend is dat er duizende slachtoffers van jarenlang sexueel misbruik van Engelse meisjes door moslim bendes is gepleegd. En ook daar hielden de politici en justitie alles onder de pet. Eigenlijk waren de slachtoffers de daders. Hetzelfde als je vraagt of men weet hoeveel terroristische aanslagen er zijn gepleegd sinds 11 september 2001 en je zegt dat het ruim 30200 zijn geweest dan is men verbaasd en nog meer als je zegt dat het door volgelingen van de islam gedaan werd.

Van de week zei iemand voor de tv moslims met een islamitische achtergrond. En dat schrijft boeken over politiek. 

henk Boskamp op 10-02-2017 17:58

Hoop dat er binnenkort veel licht gaat schijnen op deze grote hoop vuiligheid. Dat zal in Nederland ook de boel erorm opschudden.

En de politieke partijen moeten niet roepen dat ze niet op de hoogte waren. Ik kan me niet voorstellen dat al die pedofielen buiten de aandacht van de AIVD weten te blijven.

Tijd voor de grote schoonmaak !!

Dewevoga op 10-02-2017 18:10

@henk boskamp

Wat dacht u van de Demmink affaire?

Blijft onder de politieke pet. 

JP op 10-02-2017 18:16

Deze misbruikers, bezorgen de slachtoffers en hun ouders de zwartste bladzijden met "schande en schaamte" uit hun leven.

5318537 op 10-02-2017 18:29
Anora op 10-02-2017 17:19

,,Ja kindermisbruik betekent geloof ik meer macht en roem in dat soort kringen. Je als een parasiet voeden met jeugd, alsof kinderen een elixer zijn, dat is het idee erachter. God, wanneer eindigt dit???😥😢😢,,

Met de monitor in goede handen  http://www.aangifte.net/ 

Tom Hendrix/Seneca op 10-02-2017 18:34

Dit artikel geeft schrijnend weer hoe behulpzaam het socialisme, en het links-liberalisme en het liberalisme zijn, voor de satan en de anti-christ. Donald Trump, zal zeer goed moeten uitkijken, want de duistere machten, haten iedereen die zich tegen hen keert. Trump heeft voor mij nog altijd het voordeel van de twijfel. Ondertussen wordt deze President, door met name "links", en dat zijn de Democraten in Amerika, en de links-liberalen het leven zuur gemaakt!

cefas op 10-02-2017 18:45

Sodom en Gemorra zijn er vergeleken niks bij. Wat een decadentie. Wat een ongelooflijk smerige beerput! Is dat wat er van de VS overblijft na 16 jaar democratish bewind. Bill Clinton was ook al zo n smerige viespeuk.

Eelke Piers op 10-02-2017 18:50

Grappig eigentlijk . Als je Googled naar: "Wat is pizzagate", krijg je direkt een site: "Pizzagate is een complottheorie". Dus helemaal niet waar. Onzin en ontsproten in de hersenen van een verward iemand met een alu-hoedjeOnze elite bestaat toch alleen maar uit mensen van adel met een zeer hoog gevoel voor morele waarden en recht en een schitterend voorbeeld voor de onderklasse.

Dom, dom, dom dom..........

grrrr001 op 10-02-2017 19:29

Schijnheilige scumbags die onze burgerbelangen vertegen woordigen

http://www.telegraph.co.uk/culture/film/9041974/What-the-UN-Doesnt-Want-You-to-Know.html

alexanderdecroo 03/02/2017Drones kunnen in humanitaire noodsituaties verschil maken( het wereldvoedselprogrammaWFP?)

UN salifistenleger, ziekmakende 3gig wifi naar het doden van mensen naar5gig wifi optrekken.kindermoorden legaal maken op kosten van de burgerbevolking.

Tribute op 10-02-2017 20:04

Pedofilie is verschrikkelijk, maar de link leggen tussen links en islam gaat natuurlijk nergens over. aristocraten zijn links, heel Hollywood is links? Wat een onzin, nogmaals pedofilie is slecht erg slecht of je nu rechts, links of in t midden wandelt van t politieke speelveld. In plaats van op feiten gebaseerde journalistiek tref ik hier iedere keer een hetze tegen links, het milieu (global warming is onzin, dat soort teksten) en iedereen die niet van israel houdt.

Gijs Meulenmeesters op 10-02-2017 20:39

kijk eens op de site het ronde huis op de veluwe

Sven Hoek op 10-02-2017 21:06

Deze duitse documentaire over hoe de getuigen in de Dutroux zaak mysterieus sterven opent echt je ogen. 

 

http://youtube/fuPkoGGm_xQ

Dion op 10-02-2017 21:39

deze mensen zullen zich ooit moeten verantwoorden voor de Heer en dan staan ze met een mond vol tanden.....

deze mensen denken zich van alles te kunnen permiteren en iedereen te belazeren, maar de Heer draaien ze geen rad voor de ogen.

goof op 10-02-2017 22:06

 Meneer Buma van het CDA , als dit je kinderen niet kunt uitleggen waarom ook het CDA ook meewerkt aan dingen die je je kinderen niet kunt uitleggen!

Nederland legaliseerd kindermisbruik door oude moslim mannen te laten trouwen met kindbruidjes en geven ze zelfs nog te eten en onderdak ook. Onze heren politici zijn een stelletje hypotcriete hufters want ik zie het verschil echt niet tussen een moslim meisje van vaak geen 10 jaar oud en een niet moslim meisje .Waarom krijgt een niet moslim 5 jaar gevangenis straf als hij een meisje van 10 jaar tot slavin maakt en haar misbruikt en waarom een moslim een bonus en gratis kost en inwoning van de Nederlandse regering  .

Atina op 10-02-2017 22:19

Wie heeft dit wel eens gehoord :  " Vanaf vanmiddag  5 uur ligt in Nunspeet een boek in de winkel dat de seksorgieën van prins Hendrik en andere Nederlandse notabelen aan de kaak stelt. In het zgn. “Ronde Huis ” werden jonge meisjes die naar Nederland gehaald werden, eerst verkracht, gemarteld om daarna ritueel te worden gedood. 

Reeds in 2011   maakten wij hier melding van http://www.geennieuws.com/2011/02/het-ronde-huis/  maar toen een toenmalige verslaggever van het lokale Nunspeetse  “suffertje” een artikel over deze schandalen wilde plaatsen, werd hij op het laatste moment door zijn redactie teruggefloten en verscheen het artikel niet.  De verslaggever werd `weggepromoveerd`. 

http://www.geennieuws.com/2012/11/nieuw-schandaal-oranjes-vandaag-gepubliceerd-het-ronde-huis/

Onder voorbehoud uw link gepubliceerd, echter op dit forum wordt daar geen discussie over gevoerd aangezien er geen sluitende bewijzen anders dan geruchten zijn.Mod.

 

En als we toch bezig zijn :  Laten we dan ook direct het pedofielennetwerk van het wachttorengenootschap/ jehovahs getuigen  aan het licht brengen . http://www.silentlambs.org/

 

Sydney - Seksueel misbruik, vooral van minderjarigen, wordt standaard door de Jehova’s Getuigen in de doofpot gestopt, naar alle waarschijnlijkheid ook in Nederland. Men handelt het in eigen kring af en daders gaan meestal vrijuit. Aangifte wordt nooit gedaan.

Dit bleek maandag voor een Australische onderzoekscommissie naar seksueel misbruik van kinderen in kerkelijke kring. Namens de Jehova’s Getuigen gaf Max Horley toe dat er zeker duizend gevallen bekend waren bij de Australische Jehova’s Getuigen in de afgelopen zestig jaar. Al die zaken werden stilgehouden. Horley, verantwoordelijk voor het dossier, zei er niet bij te hebben stilgestaan dat misbruik een misdrijf is.

Naar de omvang van het kindermisbruik binnen de Jehova’s Getuigen is het gissen, maar er is wel een interne databank van alle misbruikzaken wereldwijd. Justitie wordt inzage geweigerd. Volgens de Amerikaanse slachtofferorganisatie Silent Lambs bevat de databank zo’n 24.000 namen van daders, voornamelijk voorgangers en ouderlingen. Gezien de omvang van de databank is het aannemelijk dat daar ook Nederlandse zaken bij zitten. Bevestiging is bij de kerk niet te krijgen. Aangiftes in Nederland zijn niet bekend.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24311345/__Jehova_s_hielden_misbruik_stil__.html

Laat die beerput maar open gaan 

U.G. Kempenaer op 10-02-2017 23:29

Links heeft in de jaren zeventig verwoede pogingen gedaan om pedofilie salonfähig en legaal te maken. Dat moslims de pedofiel Mohammed als voorbeeld hebben, zegt al genoeg over de mate van kwaadaardigheid van die doctrine.

Bomans op 10-02-2017 23:42

De getuige Regina Louf, of X1kon het bij ons ook goed zeggen. (affaire Dutroux)

Het is en blijft een fantaste! Ze was zogezegd ook bij de dood van Christine Van Hees betrokken maar die was al lang dood volgens het tijdstip dat zij dat verklaarde gezien te hebben. Op dezelfde tijdstip zat ze op school, toen Christine vermoord werd!

Wie zegt dat Anneke ook geen fantaste is?

goodmorning op 11-02-2017 01:04

Wat je ook bedenken kan over dit soort praktijken. Het maakt mij als mens al zwaar ziek! Kom dan niet onder het oordeel van de Schepper. Want je maakt iets stuk wat zijn eigendom is! Schade die jij dan oploopt is onherstelbaar.

Goedmorning 

Michaël ;-{> op 11-02-2017 01:26

Elke avond doofpot op het menu gaat ook vervelen. En als die beerput opengaat, komt de lucht van rotte eieren en zwavel je tegemoet.

allangwakker op 11-02-2017 02:57

Mod.  Er moet nog ergens een post zijn blijven hangen ( of heb ik niet op  `verzenden ` gedrukt misschien )

Die post is niet gepubliceerd. Zie siteregels. Mod.

Peter op 11-02-2017 05:39

Kijk alleen maar naar de veroordelingen tegen die viespeuken ,ze krijgen bijna niks ,en dan heb je vanzelf je twijfels hoe rechters hier tegenover staan ,de meesten hebben ook een kronkel ,vol doorgestudeerd ,maar sociaal straatarm .

Tom Hendrix/Seneca op 11-02-2017 09:31

@Tribute: 20.04. uur, op 10/2. Ik kan me nog goed de hetze herinneren, die de VARA in de jaren '70 en '80 voerde tegen het Christendom. Ja links en progressief zijn mede debet aan deze donkere zaken. Maar eerlijk is eerlijk, ook de christendemocraten en liberalen, hebben deze zaken "onder de pet", gehouden. Maar ieder van ons, zal voor de rechterstoel van Christus dienen te verschijnen. En dan zal eenieder persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden. Of men nu links of zogenaamd rechts is.

waterman op 11-02-2017 09:41

Wat is dit eigenlijk voor een fabeltjeskrant ?

Oh wacht,nou schiet het mij weer te binnen.

De leugen overheerst de aarde en houd alle mensen in de greep.

Blij dat ik met de leugen niet meewandel en het normale pad bewandel.

Hubert Luns op 11-02-2017 10:31

De bekende zangeres Joan Baez heeft ongeveer hetzelfde meegemaakt als Anneke Lucas. Kijk maar naar de tekst van haar lied uit 1991 "Play me backwards".

Zie ook op het internet: “The Ross Institute Internet Archives for the Study of Destructive Cults, Contro¬versial Groups and Movements”.

willy op 11-02-2017 11:34

Heel de filmwereld is decadent daarom dat ze zo tegen Trump zijn ze willen hun manier van leven niet opgeven zij zijn de narcisten en transhumanisten ! Shalom

De Terugkeer op 11-02-2017 11:50

Welke Gek bedenkt zoiets: ik heb werkelijk nooit begrepen dat mensen dit doen en dan ook nog eens georganiseerd.

Consumptiemaatschappij, maar dan geen pakje sigaretten, nee, een 'mensenleven'...hup, ge -en misbruiken en weggooien in de hoek, verwaarlozen, de druk eronder houden en een volgende keer, bij lustgevoelens, weer dat 'geval' (een uniek en jong mens dus, met alle zogenaamde vertrouwen in de wereld en mooie toekomstplannen, waar een kind 'zeker', recht op heeft) uit de kast trekken en hergebruiken.

Voel dit juist voornoemde, laat het even indalen in je systeem, in je gedachte en bedenk dan dat het jouw kind zou zijn, of sterker nog, het jou zelf zou betreffen...

Echt hoor...het benemen van vrijheid, het benemen van een leven en zeer zeker dat van een 'jong' leven...gevraagd of ongevraagd (toestaan onder druk of bedreiging), verdient van mijn part de a l l e r h o o g s t e straf, ooit uitgevaardigd.

Ad Libitum op 11-02-2017 12:09

@ Sven Hoek op 10-02-2017 21:06,De URL die je hebt opgevoerd over de documentaire 'de getuigen in de Dutroux zaak' schijnt jammergenoeg niet meer beschikbaar te zijn. Weet je misschien een ander link waar ik die documentaire alsnog kan zien?Bvd & plenty grtzzz!

rescue op 11-02-2017 15:44

Het is te betwijfelen of dit alles ooit openbaar komt, want we zijn op weg naar de antichrist, nog erger.      Waar een christen zich mee kan bemoedigen is de zekerheid dat God Alles in het openbaar zal oordelen. Men kan zich wellicht aan deze zijde van het graf een geheime zonde veroorloven, maar de sufferds realiseren zich niet waar ze mee te maken krijgen. De zonden van Gods kinderen worden voor de rechterstoel openbaar maar zijn verzoend door het bloed van Jezus Christus. Wie dit afwijst gaat naar de poel van vuur die tot in alle eeuwigheid brand, en waar alleen het hoongelach van de duivel deze miskleunen in de oren klinkt.

DN op 11-02-2017 15:46

Ze zijn alles al goed aan het voorbereiden om de moslims met hun islam & bijhorende pedowetten te legaliseren zodat ze geen strobreed meer in de weg wordt gelegd om alle niet-moslims te gebruiken voor wat hen zint of ze gewoon legaal uit te moorden als ze weer ergens een gebied tot moslimstaat uitroepen, maar dan zal het zijn van, wij hadden dat nooit verwacht allemaal, het is uit de hand gelopen, sorry, dit hadden we echt zo niet bedoeld.

Tom Hendrix/Seneca op 11-02-2017 16:18

@Eelke Piers: 18.50. uur, op 10/2. Nou, ik sta wel voor 100% achter dit artikel. Ik vind het wel geloofwaardig! Kijk maar eens naar de affaire Demmink, in Nederland. Dan weet ik weer hoe smerig de politieke elite is.

Benny op 11-02-2017 16:35

Jezus zeide,,Dat het beter zou zijn,dat een molensteen,en die is echt niet van piepschuim,om hun nekken werd gehangen en in de diepe zee worden gegooid Ja wie maar iets aandoet aan kinderen Ja  God dult het nog Maar voor hoelang nog??Viezerikken blijft met je vieze poten van kinderen af!!!!!!!!!!!!!

Hubert Luns op 11-02-2017 18:11

Dit soort ervaring ontkennen wij liever omdat het ons een spiegel voorhoudt. Maar erg genoeg is het ‘concentratiekamp van het gezin’ een maar al te vaak voorkomende realiteit - in al zijn vormen, dus niet alleen ritueel - en dat terwijl het de ‘kleine kerk van het gezin’ had moeten zijn! Sofie verklaart in een Telegraaf interview van 1 maart 1997: «« Ik werd op een tafel vastgebonden. Een man sneed in mijn pols en ving het bloed op in een beker, die daarna van hand tot hand ging. Ook mijn vader heeft een slokje genomen. Ik stond doodsangsten uit, maar ik wist ook dat ik niet meer kon ontvluchten. Ik was één van hen. Ik raakte zwanger van mijn vader of van een ander. Weet ik het? Een bevriende arts heeft me geaborteerd. Het kindje werd geofferd. Net als kippen en geiten. »»

Rolf op 11-02-2017 19:11

@Ad Libitum op 11-02-2017 12:09

Deze link doet het wel:

Marc Dutroux and the dead witnesses 1of3 (English sub) / Marc Dutroux und die toten Zeugen 1von3 - YouTube 

https://www.youtube.com/watch?v=fuPkoGGm_xQ

Ad Libitum op 11-02-2017 23:33

@ Rolf op 11-02-2017 19:11,

Rolf, vriendelijk bedankt voor je link! ☺☺☺

Mvgr.

Infidel4U op 12-02-2017 08:50

Deze lieden zijn het meest verderfelijke uitschot op de planeet.  Namen en foto"s op het internet zetten. Als zij elkaar de hand boven kunnen houden om strafrechtelijke vervolging te voorkomen is het niet meer dan redelijk dat zij nergens hun  leven zeker zijn... Wat mij betreft hebben zij al hun mensenrechten verspeeld op het moment dat zij zich aan kinderen vergrepen.

Pieter op 12-02-2017 15:43

@Waterman

Fabrltjeskrant?

Elijah himself beaamt dit (anders zou hij dit wel ontkennen te hebben gezegd) én je ziet overduidelijk een nieuwszender die iets meld over kindprostitutie legaliseren. Hoe veel duidelijker wil jij het nog hebben??????

Oma op 13-02-2017 13:01

Quote

Vorige week zijn er in Californië honderden arrestaties verricht, in een mega-pedofilie-netwerk, waarbij het ‘human trafficking’ onderwerp van deze raid was. Hiermee wordt bedoeld, dat kinderen van de ene naar de andere ‘gelegenheid’ worden vervoerd, om aan vraag, of de ‘behoefte’ van de pedofiele klantenkring te voldoen.  

En hoewel autoriteiten het serieus lijken aan te pakken, zijn er toch veel mensen, die geloven dat de werkelijke ‘bad guys’ buiten schot zullen blijven. De kern van het netwerk, dat tot nu voorkomen heeft dat wérkelijk schade wordt toegebracht aan dit netwerk.

Elijah Wood gelooft dat dát precies het probleem is: “Dat is de tragedie van de pogingen om te onthullen wat er met onschuldige mensen gebeurt. Zij kunnen door de beschuldigingen volledig worden beschadigd en niet meer aan het werk komen, waarnaast hun leven tot een hel wordt gemaakt.” 

Volgens Anne Henry, mede-oprichter van ‘Bizparents’, een organisatie die probeert jonge acteurs te helpen, zijn er in Hollywood op dit moment ‘meer dan 100 actieve pedofielen actief’. 

Volgens haar gaat binnenkort een  tsunami van claims het nieuws halen. Deze raids zijn op dit moment volop bezig en zouden in NL toch minstens Volkskrant of het Parool dienen te halen, nietwaar..? (klik HIER voor update van dit ABC-news van 9 februari) 

unquote

http://abc7chicago.com/news/cook-county-sheriffs-office-nets-101-arrests-in-sex-sting;-752-arrested-across-us/1746351/

Mij lukt het niet deze pagina te openen, telkens valt de webbrowser uit...

Quote

De ontwrichtende waarheid..?

Er zijn natuurlijk woedende reacties en wordt er grote druk uitgeoefend in de hoogste kringen, om vooral maar geen arrestaties te verrichten. Interne, snode krachten proberen de operatie te dwarsbomen, want de beerput in Washington DC is één grote afpersingsarena. Politici worden afgeperst vanwege hun pedofiele activiteiten of ze zijn in de macht van bankiers, grote oliebedrijven, Israël of Saoedi-Arabië. Wanneer de Israëliërs en de Saoedi’s de politici niet meer kunnen afpersen vanwege hun pedofiele afwijkingen, hoe komen ze dan nog aan hun geld en hun politieke invloed?

Als de bankiers de vernietiging van hun politieke marionetten niet meer kunnen tegenhouden, hoe moeten ze dan hun financiële systeem in stand houden? De binnenlandse veiligheid en het defensie-instrumentarium van de VS is volledig gecorrumpeerd. Maar hoe kan het Amerikaanse volk toestaan dat ‘krachtige leiders’ hen aan de ene kant de wet opleggen, terwijl ze aan de andere kant de wet gebruiken om massaal jonge kinderen te misbruiken..?

Unquote

Lees de hele gruwel:

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/help-de-pedofilie-netwerken-te-belichten/comment-page-1/#comment-492715

En hierover horen Wij helemaal niks in de media? Ze maken nogmaals hun reputatie van leugenpers waar.....laten wij dit verspreiden via sociale media ea!!

allangwakker op 13-02-2017 17:21

https://mainerepublicemailalert.com/2017/02/13/we-now-know-why-they-all-resisted-candidate-trump/

net binnen,  de link die hij noemt op 2.00 minuten ga ik even proberen, weet niet of het lukt, omdat met vertalen in de video, het er een beetje onduidelijk uitziet, ik probeer het

Maeva op 14-02-2017 13:56

Het is natuurlijk prettig wijzen naar de Islam, over alles wat slecht is, maar vergeet niet de hand ook in eigen boezem te steken. Kindermisbruik en satanisme zit verankerd in de kerk, zit verankerd in het christendom.

http://www.ninefornews.nl/cijfers-kindermisbruik-priesters-australie/  een voorbeeldje.

U haalt 2 zaken door elkaar,  kindermisbruik volgens de Nederlandes wet is een misdaad, echter in de Koran is het toegestaan. Mod.

allangwakker op 14-02-2017 16:44

Mod :  Maeva om 13.56 heeft gelijk !  U schrijft, `kindermisbruik volgens de Nederlandse wet is een  m i s d a a d  echter in de Koran is het toegestaan. `  U raakt hier nu net een heel heikel punt !  De groooote massa is niet op de hoogte van het feit dat er nu net met die zogenaamde  `Nederlandse Wet ` een heleboel mis is. Dit is aangetoond door o.a. Marcel Vervloesem en Micha Kat.  ( U weet wel die 2 die voor 10% aanhangers hebben en voor 90%  t o t a a l   k a p o t  gemaakt worden en voor `gek ` versleten ! ) Deze 2 mensen, die zeeeer baanbrekend werk hebben verricht, om voor kindermisbruik op te komen en alles aan het licht te brengen, hebben een standbeeld verdiend (  echter dat gebeurd pas  n a  hun dood/ moord,  natuurlijk, zoals altijd )  Zij hebben aangetoond, dat wij in Ned.  maar liefst een stuk of  22  corrupte rechters hebben die een achtergrond hebben van Chazaren of Jesuiten. ( aanhangers van satan )  Hun wetten tellen, en niet anders.  Daar de Islam later is ontstaan en  d i e  wetten heeft overgenomen,  krijgt inderdaad de Islam ( opzettelijk )  de schuld,  terwijl de  o o r s p r o n g  van dat kinder-gebruik ( `gebruik ` in hun ogen )  t o e g e s t a a n  is in alle 3 de grote Religieen !!!  Dit is dus de  d i e p e r e  oorzaak  dat kindermisbruik  officieel  helemaal niet bestaat.  Officieel  is  e l k  kind  te  `misbruiken ` tot aan 9 jaren en 1 dag  !  Zij die de zaken van Micha Kat en Marcel Vervloesem hebben `doorgeprikt `die weten dit.  Dit is ook de reden dat `kindermisbruik `  b i j n a  niet gestraft wordt of heel moeilijk. De kindermisbruik-zaken komen vrijwel altijd terecht op het bureau van zo`n  `corrupte `rechter....en dan kun je wel raden wat er gebeurd :  zaken worden geseponeerd, of te zwak veroordeeld.  En d a t  is de reden dat wij  `gewoon volk ` ons niet alleen moeten verdiepen in de Koran, maar  OOK  in de Talmoed en de Torah ( want die gaan verder terug in de tijd ) Deze kinder-gebruik wetten bestaan namelijk al  l a n g e r  dan de Koran. Nu...Nu worden inderdaad de 3 grote religieen o p z e t t e l i j k  tegen elkaar opgezet in de aanloop van de  w.o. 3  !  Alleen,  het is  w e l  zo dat wij in de dagelijkse p r a k t i j k  ( op straat )  de meeste last hebben van de Koran-aanhangers,  dat is een feit !  Echter de schuld ligt niet alleen bij hun,  en daar heeft Maeva  groot gelijk in.  Niet iedereen heeft dit `plaatje ` al door.  Lezen, lezen, lezen, en nog eens lezen,  is het enige wat het  `plaatje ` compleet maakt.

allangwakker op 14-02-2017 21:28

http://www.uwkeuze.net/Artikelen/Verrijk%20uw%20kennis/Citaten%20uit%20de%20Talmoed.html

ik zie,  dat U wederom mijn post niet geplaatst heeft,  maakt mij niet uit, dan niet. Dan zult U deze post ook wel niet plaatsen Mod.  Misschien ook beter,  vanuit Uw standpunt zult U gelijk hebben.  Je kan immers niet van alle mensen verwachten dat ze de zin en de tijd er voor hebben, om a l l e s  uit te zoeken zoals ik. Dat snap ik best want ik snap ontzettend veel,  ook vanuit iemand anders zijn standpunt. E c h t e r ,  toen ik daarstraks aan U schreef dat Maeva gelijk had, en het uitlegde, had ik niet meteen een link voorhanden.  Ik heb dus Speciaal voor U,  deze hele belangrijke link opgezocht ( en dat viel niet mee, daar heb ik een uurtje of 2 a 3 overgedaan )

Na  het lezen van mijn link hier,  zult U begrijpen wat ik daarstraks bedoelde :  namelijk het volgende, is dan de conclusie,  en dat is dat het Jodendom ons  n i e t   g e h e e l  tevreden kan stellen. Maar,  dat ook de  I s l a m  ons niet geheel tevreden kan stellen.  En eveneens het hedendaagse katholicisme / christendom ( met die rare satans-rituelen )  ons  b e s l i s t  niet  tevreden kan stellen. 

En dat brengt me dan vervolgens weer tot de volgende conclusie :  dat ik ze geen van allen aanhang !  Sommigen zouden dan zeggen, `` je bent een atheist `` ...echter :  dat ben ik ook niet,  want ik geloof in een  `hogere God `  en wel heel diep !  Een hogere God die wat aardiger is en liever,  en die heeeel snel mag komen van mij,  om hier op aarde een spik-splinter-nieuwe beweging te starten  (  we weten de naam nog niet )  en die er is voor  i e d e r e e n .  Ik  `veronderstel `  dat U het met me eens bent, dat durf ik.  Dus deze post was speciaal voor U,  hoeft niet geplaatst.  Lees de link goed, misschien bent U wel verbaasd over wat U tegenkomt.

allangwakker op 15-02-2017 03:53

Heel bedankt, dat U ze toch beiden geplaatst hebt !  Bedankt ! 

Dus,  we wisten al wat voor haat-verzen er in de koran staan, we weten nu ook wat voor verzen er in de talmoed staan.   Dan zou ik nog voor de eerlijkheid hier eigenlijk een link moeten plaatsen die verwijst naar

``de   e e d `` die de paus heeft moeten afleggen bij zijn inauguratie....je kunt je ogen niet geloven,  wat je dan  leest !  Je gelooft het gewoon niet !  Je moet echt bijkomen met 2 bakken sterke koffie....dus die plaats ik maar niet. Het is letterlijk  b a g g e r ,  ( en de mensen maar zwaaien op dat grooooote plein elk jaar weer opnieuw )  ...Here vergeef het hun, want zij weten niet wat ze doen.

Oma op 15-02-2017 10:15

@Maeva: "Het is natuurlijk prettig wijzen naar de Islam, over alles wat slecht is, maar vergeet niet de hand ook in eigen boezem te steken. Kindermisbruik en satanisme zit verankerd in de kerk, zit verankerd in het christendom."

Stop maar met de schuldcultuur, opgedrongen door de linkse kerk en de pathologische zelfhaat. Het grote verschil intussen betreffende kindermisbruik is dat het christelijke/katholieke publiek categoriek tégen elke vorm van kindermisbruik is en terecht! - dit in tegenstelling tot de aanhangers van de pedo-profeet, wiens voorbeeld ze allemaal verplicht dienen te volgen!

De pamperende en collaborerende politiek steekt de kop in het zand door nog steeds kindhuwelijken en inteelt toe te staan en niet wettelijk te verbieden. Voor autochtonen is het bij wet wél verboden, en terecht, maar dat moet ook gelden voor álle anderen! En niet onder het mom van 'dat is hun cultuur/religie etc...' kindermisbruik en -mishandeling toestaan! De politiek pleegt zo misdaden tegen de mensheid!

Het satanisme en kindermisbruik dat gepleegd werd (en nog wordt!) door de 'elite', wordt terecht veroordeeld en uitgespuwd door het gewone volk alwaar de massa moslims dit zien als 'praktiseren' van hun geloof en het volgen van hun grote 'voorbeeld', dat is een belangrijk verschil en dient genadeloos aangepakt te worden, ongeacht wie of waarom de horror gepleegd wordt! Bekijk enkel de toename van aanrandingen en verkrachtingen maar eens, de afgelopen jaren, gepleegd door de mosliminvasie van 'vluchtelingen', dat zegt meer dan genoeg.

Nu is de tijd om die gruwel uit te roeien en het helpt geen zier om aan zelfkastijding te doen over vanwaar het kwam. De publieke opinie hoort hiervoor druk uit te oefenen op de politiek om alvast te beginnen met klaar en duidelijk kindhuwelijken en inteelt strafbaar te stellen ipv te gedogen!

Caroline op 15-02-2017 11:12

https://www.youtube.com/watch?v=XKn2fRWMobg  

De Duitse documentaire over de dode getuigen in de zaak Dutroux. Link is 1e deel, vandaar af wijst het zich vanzelf.

Rolf op 15-02-2017 11:37

@allangwakker op 14-02-2017 21:28

Ik heb de site eens gelezen, het is niet veel fraais als dit inderdaad zo in die Talmoed zou staan. Veel van die dingen doen me sterk denken aan dingen die in de Koran zouden staan. 

Laten we dan maar blij wezen dat als dat verhaal over de Talmoed klopt zowel joden als christenen de Talmoed en het oude testament niet te letterlijk hebben genomen, anders hadden we vele gestenigde vrouwen, nog meer misbruikte kinderen en ander eenzijdig gericht onrecht gehad tegen in hun ogen "ongelovigen".

Als ik het laatste stukje van die website bekijk kom ik het volgende tegen:

"Maar joden bleven zich superieur voelen. Dit was dan ook de reden waarom zij de profeet Mohammed (vrede zij met hem) niet accepteerden. "

Ik vermoed dat degene die de pagina schreef een moslim is. Waarom zou er anders "vrede zij met hem" staan achter de "profeet Mohammed". Het hoeft niet te betekenen dat wat in de pagina staat bij elkaar gelogen is, maar extra uitzoeken om mogelijke vermenging van waarheden en leugens op te sporen zou hier vermoedelijk geen kwaad kunnen. Het moeilijkst zijn leugens namelijk op te sporen als ze omringd zijn door aantoonbare waarheden. 

Maeva op 15-02-2017 12:11

Dank @allangwakker. U heeft  goed verwoord, wat ik wilde zeggen en meteen ook een duidelijk antwoord gegeven aan de MOD.

 Iedereen heeft recht op zijn/haar mening, maar moet wel de oogkleppen afdoen om een breder zicht te krijgen, waar het probleem echt vandaan komt en is. Een groep constant blijven beschuldigen en in het verdomhoekje zetten........,iedereen kent de uitkomst daarvan.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl