Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring

Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer kindermisbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’

 

Dit soort bizarre schilderijen hangen in een tafeltennis speelkelder van Pizzeria ‘Comet Ping Pong’ van John Podesta’s goede vriend James Alefantis, dat een dekmantel van een pedofiel netwerk zou zijn waar de Clinton Foundation een centrale rol in speelt. (6)

Acteur Elijah Wood , wereldberoemd geworden door zijn rol als ‘Frodo’ in de Lord of the Rings trilogie, zegt dat de complete filmindustrie in het linkse/progressieve bolwerk Hollywood uit één grote pedofielen ring bestaat die wordt beschermd door de politieke elite in Washington. De inmiddels 35 jaar oude Wood zegt dat hij het geluk had dat hij door zijn moeder werd beschermd toen hij als 8 jarig jongetje voor het eerst in een grote film (Back to the Future II) meespeelde. Zij hield hem weg bij de vele feestjes waar grote namen uit de filmwereld op rooftocht gaan naar jonge kindacteurs.

 

Volgens Wood is het pedoschandaal in Hollywood te vergelijken met dat van Jimmy Savile in Groot Brittannië. Deze voormalige TV-persoonlijkheid had nauwe banden met de Britse koninklijke familie. Savile was een ‘serie pedofiel’ die honderden kinderen misbruikte, en werd door de elite gebruikt om kinderen voor hen te ronselen en aan te leveren.

‘Er zijn een hoop slangen in deze industrie, mensen die enkel hun eigen belangen nastreven,’ vervolgt Wood. ‘Achter de schermen bestaat een duisternis – alles wat je kunt bedenken is waarschijnlijk echt gebeurd.’

Woods voormalige collega Corey Feldman trad onlangs naar buiten met zijn ervaringen als kindsterretje in Hollywood. Hij vertelde hoe hij en zijn beste vriend Corey Haim door ‘machtige oudere mannen’, die op elitaire feestjes ‘als gieren’ op kinderen af doken, werden gemolesteerd. Volgens Feldman was dit de reden dat Haim later verslaafd raakte aan drank en drugs, wat uiteindelijk zijn dood werd.

‘Machtige figuren aan de top worden beschermd’

Vorige week werden in Californië in het kader van acties tegen mensen- en kinderhandel honderden mensen gearresteerd. Desondanks vrezen mensen zoals Wood dat de machtige figuren aan de top gevrijwaard zullen blijven van vervolging. Het massale kindermisbruik kan en zal daarom gewoon doorgaan. ‘Dat is de tragedie als je probeert bekend te maken wat er gebeurt met onschuldige mensen. Je kunt ze de mond snoeren, maar hun levens zijn onherstelbaar beschadigd.’

Volgens Anne Henry, mede oprichter van Bizparents, een organisatie die zich richt op het ondersteunen van jonge acteurs, beschermt Hollywood op dit moment minstens 100 actieve kindermisbruikers, en zit er een tsunami van aanklachten aan te komen. (1)

Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie

Eind december nam het parlement van Californië een Democratisch wetsvoorstel aan waarmee minderjarige prostituees voortaan niet meer als criminelen, maar enkel als slachtoffers mogen worden behandeld. Volgens critici is het onbedoelde (?) immorele gevolg dat pooiers en mensensmokkelaars de wet gaan gebruiken om nog veel meer minderjarigen als prostituees in te zetten, omdat de politie hen niet langer mag vastzetten.

De Republikein Travis Allen, afgestudeerd advocaat, wijst erop dat het ‘vele malen beter is dat agenten deze minderjarigen weghalen bij hun pooiers en hen opsluiten, dan deze oplossing, waarmee het legaal voor hen is geworden om zichzelf voor seks te verkopen.’ (2)(3)

Pizzagate

Vorig jaar bleek uit door ‘WikiLeaks’ gepubliceerde gehackte emails dat Hillary Clintons campagnemanager John Podesta hoogstwaarschijnlijk de spil vormt in een internationaal kindermisbruik netwerk waar ook de Clinton Foundation al jaren een bepalende rol in speelt. Dit schandaal wordt ook wel ‘Pizzagate’ genoemd. Podesta en invloedrijke Democraten organiseerden bijvoorbeeld feestjes waar hooggeplaatste partijleden zich in hottubs met zeer jonge kinderen konden uitleven.

In de emails werd bij de FBI bekende, al tientallen jaren door pedofielen gebruikte codetaal aangetroffen voor verkrachtingen van kinderen in het kader van satanische rituelen, kindermoorden, en zelfs het opeten van kinderorganen. De benoeming van de conservatieve hardliner Jeff Sessions als minister van Justitie door Donald Trump maakt volgens analisten de weg vrij voor een keiharde aanpak van deze pedofiele netwerken, vermoedelijk een belangrijke reden waarom zoveel Democraten zich fel tegen zijn kandidatuur verzetten.

Volgens een anonieme FBI bron dreigen nu vele tientallen pedofiele senatoren, Congresleden, Wall Street bankiers en journalisten ten val te worden gebracht. De komende weken zouden er bij elkaar zo’n 72 van hen worden gearresteerd. Daarnaast bevestigde hij dat de misbruiknetwerken vooral zijn geconcentreerd in de linkse bolwerken New York en Los Angeles. Probleem is dat de overheidsdiensten zoals de CIA, de NSA en de FBI volgens hem allemaal gecorrumpeerd zijn, en er verwoede pogingen worden gedaan om arrestaties te voorkomen. (5)

Alliantie ‘links’ en ‘islam’ heeft voorkeur voor kinderseks gemeen

Ook in Nederland, Duitsland en andere Europese landen zijn de activisten die de jaren ’60 en ’70 pleitten voor het gedeeltelijk of zelfs geheel opheffen van de strafbaarheid van pedofilie vrijwel uitsluitend in linksgroene en liberale partijen terecht gekomen.

De op het eerste gezicht onwaarschijnlijke, onheilige alliantie tussen ‘links’ en ‘islam’ wordt wellicht wat duidelijker als bedacht wordt dat ‘de profeet’ van de islam zelf ook een pedofiel was, die met een meisje van slechts 6 jaar oud trouwde, en het huwelijk op haar 9e consumeerde. In tal van streng islamistische landen zijn kindhuwelijken dan ook toegestaan. Volgens sommige moslimgeestelijken zijn ook ‘huwelijken’ met peuters en zelfs baby’s geoorloofd.

Het lijkt er dus op dat linkse goedmensen via het islamiseren van onze samenleving alsnog proberen om hun ‘progressieve’ seksuele voorkeur geaccepteerd en gelegaliseerd te krijgen.

Belgisch slachtoffer: ‘Ik ontmoette politici, VIPs en staatshoofden’

Eind januari publiceerde de Daily Mail een interview met de 53 jarige Belgische Anneke Lucas, slachtoffer van het beruchte pedofiele netwerk van Marc Dutroux dat in de jaren’ 90 aan het licht kwam, maar dat nooit volledig werd blootgelegd of opgedoekt, mede omdat enkele belangrijke getuigen plotseling om het leven kwamen, en er de nodige juridische fouten werden gemaakt. Dutroux zelf werd in 2004 tot levenslang veroordeeld.

Anneke Lucas werd vanaf haar 6e levensjaar 5 jaar lang door haar eigen moeder verkocht om gemiddeld 6 uur per week te worden verkracht, gemarteld en tot weerzinwekkende seks te worden gedwongen door ‘aristocraten’. De machtige baas, die haar moeder opdrachten gaf waar ze Anneke naartoe moest brengen, was een ‘prominente Belgische kabinetsminister’. ‘Ik ontmoette VIPs, Europese staatshoofden en zelfs een lid van een koninklijke familie. Ik werd met de duistere kant van hun machtswellust geconfronteerd, een kant waarvan niemand gelooft dat deze bestaat.’

‘Wereld moet confrontatie aangaan met kindermisbruik netwerken’

Er waren tal van medeslachtoffers, zowel meisjes als jongens. Sommigen werden vermoord als men bang was dat ze hun mond niet zouden konden houden. Zelf stond ze als 12 jarige –toen ze ‘te oud’ was geworden- ook op de dodenlijst, maar werd door een 20 jaar oude politiezoon gered, die dat uiteindelijk met zijn eigen leven heeft moeten bekopen.

Lucas woont inmiddels in New York en heeft een 15 jarige dochter. Na 40 jaar verdringing durfde ze er pas met anderen over te praten. ‘Geen kind verdient wat ik heb doorgemaakt, of wat miljoenen andere kinderen moeten doormaken... Als wij als soort willen overleven, moet de wereld bereid zijn om de confrontatie aan te gaan met deze kindermisbruik netwerken.’

‘Het dagelijkse leven kost duizend keer meer energie om alleen al te overleven en te proberen te genezen van kindermisbruik, dan voor iemand die zich dit niet bewust is om een succesvolle carrière te maken. Toch slaat de samenleving carrièremensen nog altijd hoger aan dan de overlevenden.’

 

Xander

(1) Neon Nettle
(2) Breitbart
(3) YouTube (APIS)
(4) Epoch Times
(5) N8wächter
(6) Alles Schall Und Rauch

Zie ook o.a.:

28-01: ‘Steeds openlijker alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen’

21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina12
Maeva op 15-02-2017 15:43

@Oma U blijft maar wijzen naar de Islam. Dit heeft te maken, m.i, met het gevoel dat het westen superieur is, neerkijkt op anderen, geen fouten maakt. Ik wil u niet helpen aan zelfhaat, maar om de ogen te openen. Kijk naar het institutionele misbruik van kinderen in het westen. De kerk en alle kerken doen eraan mee, de elite, die elkaar ook nog de hand boven het hoofd houdt. Het koninklijk huis. Kijk naar de voetbalverenigingen in Engeland, de vermoorde inheemse kinderen in Canada en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Zieke geesten zijn overal en dienen bestreden te worden, maar dit soort institutioneel misbruik komt echt alleen maar voor in het westen. Verder zou ik u aanraden, om de link van@allangwakker even te bekijken. Daar kunt u zien, dat de "pedo-profeet" het niet van vreemden heeft.

 

Nogmaals Maeva: niemand ontkent dat er internationaal en via kerken misbruik van kinderen heeft plaatsgevonden en waarschijnlijk nog steeds.Maar het grote verschil is, dat in Nederland dit wordt gezien als een grote misdaad. In de Koran daarentegen wordt dit niet als een misdaad gezien maar is volkomen geaccepteerd en gepromoot, met als voorbeeld de Profeet Mohammed.

Gelieve de realiteit onder ogen te zien. Mod. 

Maeva op 15-02-2017 16:34

@mod, u heeft waarschijnlijk de link van allangwakker niet goed doorgenomen? Daarin kunt u lezen, wie nog meer pedeofilie promoot en het volkomen accepteert.

Het wordt door Nederlandse wet als misdaad gezien, maar door de de nederlandse kerk en elite als aangenaam tijdverblijf. De schuldigen hieraan zullen nooit voor het gerecht gedaagd worden. Ik hoop, dat u deze realiteit onder ogen wilt zien.

 

Maeva, de link verwijst  naar de talmoed, waarin oa. walgelijke uitspraken staan. Niemand zal die uitspraken in deze tijd navolgen, hooguit een groep zieke geesten. Ieder gezond mens wijst die uitspraken af tot op het bot en veroordeelt die uitspraken. 

U echter, durft niet de confrontatie aan te gaan met de Koran en legt de schuld bij anderen neer. Durft u openlijk en publiekelijk afstand te nemen van al het geweld en kindermisbruik door pedofiele praktijken welke in de Koran worden toegestaan  en zelfs gepromoot tot op de dag van vandaag. Mod.

allangwakker op 15-02-2017 17:37

Beste Rolf op 21.28 :  De pagina is  e c h t  ! En als aanvulling daarop :  ik heb a l l e  boeken van  a l l e religieen  h i e r  in huis,  al wel 30 jaar als het niet langer is.  Ik heb 26  boeken, waaronder diverse bijbels en nog enkel die hier mee in verbinding staan,  ik heb de Akasha Kronieken, de Kabaala, de Zorah, de Bhagvad Gita, en de Talmoed / Torah enz.  Mijn hobby onder ander, is geschiedenis,  en zo heb ik ze ook altijd gebruikt,  niet vanwege religieuze interesses, maar voor mij zijn het  `geschiedenisboeken `. 

Maar op internet, heb ik er gisteren wel even moeite voor moeten doen, om daadwerkelijk te vinden  w a t   i k  z o c h t,  want dergelijke zaken zijn toch vaak moeilijk te vinden, vooral die talmoed uitspraken die staan niet erg open en bloot. Van Mohammed is bekent bijvoorbeeld, dat hij  l e s  heeft gehad van een oom van hem :  Ibn  ....( ben de naam kwijt, dat  Arabisch kan ik niet onthouden sorry )  Die oom was een Jood,  het is bekend inderdaad dat de Koran zijn o o r s p r o n g heeft uit de Talmoed. Aangezien de Koran pas gemaakt kan zijn na het jaar 622.  en de Joodse jaartelling al zit rond het jaar 5700 ( en nog een paar jaar meer )  is het duidelijk dat de Talmoed het oudste is. We praten dan dus al over bijna 8000 jaar.  Inmiddels is overigens ook bekend dat Jezus persoonlijk in I n d i a  heeft les gehad, waardoor je in het nieuwe testament weer dingen tegen komt, die je ook in de Bhagvad Gita leest ( die weer ouder is als onze bijbels ).  Kortom :  Als je deze allemaal gelezen hebt, dan weet je waar de klepel hangt. De meeste mensen lezen alleen boeken over hun eigen religie,  dat heb ik dus anders gedaan,  omdat ik geschiedenis altijd interessant gevonden heb. Maar wat je   n u  ziet in de maatschappij is dat er bewust expres ( vanuit een schaduwrijke corrupte achterban )  de 3 grote religieen  t e g e n  elkaar worden opgezet, om die w.o.3  aan de gang te krijgen.  In de hoop dat u en Ik en de buurman en iedereen ruzie met elkaar krijgen en elkaar de hersens in gaan slaan want dan zitten de wapenhandelaren en de  elite,  vanavond aan de champagne en de kaviaar feest te vieren !!  En het volk ligt  d o o d  op straat !!  Dat is letterlijk wat er aan de hand is.  En daar wil ik voor waarschuwen :  daar moeten we niet intrappen,  we moeten wel alert blijven,  want het kan niet zo zijn dat we welke vorm van `overspoeling ` dan ook,  toestaan.  Wij zijn wij,  en hun zijn hun.  En als zij willen leven zoals zij willen, dan moeten ze dat maar doen in hun eigen gebied. En wij blijven zoals wij zijn, om dergelijke  `oude geschriften ` van toen en toen,  in 2017  in de praktijk te brengen, is  Te Bizar voor woorden.  Als je alleen al ziet wat er allemaal vernield wordt aan steden ( daarginder )  h o e  gaat ons land er dan dadelijk uitzien ?  Waar we jaaaaren hard voor gewerkt hebben ?  Dat staan we  n i e t  toe ! ( tel ik de fysieke en emotionele schade nog niet eens mee )  Dus :  er moet wel wat gebeuren a l s  dit nog te stoppen is.

 

Allangwakker, de wijze waarop u onderzoek doet, maakt nog niet dat u de leugen weet te ontmaskeren.Mod.

sonja op 15-02-2017 18:31

@Maeva, Uw reactie vind ik wat vreemd. Aan de ene kant stelt u dat "zieke geesten overal voorkomen" en lijkt u te willen relativeren, aan de andere kant zegt u een of twee zinnen daarna dat "institutioneel misbruik echt alleen in het westen voorkomt." Dat vind ik niet consequent. Daarna -na de reactie van de mod op u- gaat u zelfs zover te zeggen dat de "schuldigen niet voor de rechter worden gedaagd", terwijl dit nu juist wél is gebeurd; de commissie Deetman heeft -daar waar e.e.a. was verjaard- een schadeclaimregeling getroffen met de slachtoffers die zich hadden gemeld. In die zaken die nog niet waren verjaard, kon men alsnog aangifte doen. Later is daar ook de fysieke mishandeling binnen instellingen bijgekomen als reden om een schadeclaim in te dienen; deze regeling loopt nog. 

Binnen de Islam is er niet zo een regeling, is er niet de mogelijkheid aangifte te doen, tenzij men kan bewijzen met vier mannelijke (!) getuigen dat je verkracht bent anders kun je zelf de doodstraf krijgen voor seks buiten het huwelijk. Voorbeeld hiervan is het meisje van dertien (!) dat na een groepsverkrachting werd doodgestenigd omdat ze niet kon bewijzen met vier mannelijke getuigen verkracht te zijn, dus stelde men dat zij zich schuldig had gemaakt aan buitenechtelijke seks. Veel mensen in Islamitische landen kiezen er daarom maar voor om geen aangifte te doen, omdat dat zich juist tegen hen, de slachtoffers, kan keren en zelfs levensgevaarlijk kan zijn. Vandaar ook dat er niet zoveel cijfers bekend zijn. 

Trouwen met kinderen en er ook weer van scheiden zodat een andere man ermee kan trouwen staat in de koran. In Iran was dat het allereerste wat Khomeini veranderde nadat de tsjah van Perzie was verdreven; de minimum leeftijd voor een huwelijk voor een meisje. Khomeini is toen zelf op zijn achtentwintigste met een kind van tien getrouwd. In veel landen, onlangs wilde men dit in Turkije nog invoeren, krijg je geen straf als je naderhand (na het misbruik) met het minderjarige slachtoffer trouwt. 

Wilt u misschien liever zelf niet de realiteit onder ogen zien?

sonja op 15-02-2017 21:46

Beste Allangwakker; De Koran heeft zijn oorsprong niet uit de Talmud. Sorry, gewoon niet waar. Wel zijn er een aantal verhalen uit de Mishnah gebruikt. De koran heeft invloeden van een heleboel andere gedachten, religies en ook -niet te vergeten- de Arabische cultuur die er toen al was die zijn stempel erop heeft gedrukt. Die oom van Mohammed was geen Jood. Er was een oom, ik meen van Khadija zijn eerste vrouw, die hem het e.e.a. over het christendom heeft verteld. De Talmud komt in antwoord op de Thora; het is het rabbijnse jodendom een uitleg bij alle wetten. De Talmud is dus niet het oudste.

Jezus is nooit in India geweest (sowieso bestonden die landengrenzen toen als zodanig niet). Geen enkel historisch bewijs voor; als u het heeft hoor ik het graag met bronnen erbij. U mag waarschuwen voor wat u wilt, maar anderen mogen een andere mening zijn toegedaan. Uw angst voor stigmatisering deel ik. Verzwijgen van feiten of mensen de mond snoeren lijkt mij daarop, op die angst, het slechtst denkbare antwoord. Hoe goed uw bedoelingen ook mogen zijn.  Ik deel uw analyse niet dat men de drie grote religies tegen elkaar aan het opzetten is; ik doe zelf kerkhistorisch onderzoek en mijn bevindingen zijn juist het tegendeel.

Men probeert van alle kanten de zogenaamde interreligieuze debatten aan te gaan. Wat men daar ook van moge vinden. Angst is wat mij betreft een slechte raadgever; laten we ons maar aan de droge feiten houden, benoemen wat er benoemt moet worden en mensen de ruimte geven over hun angsten te praten, zo "luchten mensen hun hart" i.p.v. dat dingen onder het tapijt worden geveegd. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Oma op 16-02-2017 01:51

Inderdaad, Sonja.

Voor degenen die menen de waarheid in pacht te hebben zonder afdoende, geschiedkundige kennis zal dit artikel verhelderend zijn, door deze analyse van Professor dr. Afshin Ellian (Teheran, 1966), momenteel hoogleraar Encyclopedie van de rechtswetenschap en wetenschappelijk directeur van Instituut voor Metajuridica aan de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden:

http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/1/In-de-geest-van-de-moslim-de-islamitische-trots-verklaard-1682562W/

Quote

"Mohammed ibn Abdullah (circa 570-632) is de oprichter en de uitvinder van de islam. Er zijn echter twee verschijningen van Mohammed: Mohammed van Mekka (tot 622) en Mohammed van Medina."

Unquote    Etc....

Over jouw vermeende superioriteitsgevoel van het westen, maeva: lees dan zeker eens punt 08: "Het superioriteitsgevoel van moslims", vergeet ook niet al het voorgaande te lezen zodat je de uiteenzetting begrijpt vanwaaruit die gewaande superioriteit ontstaan is en vooral waar dit toe zou kunnen leiden in de nabije toekomst.

Nogmaals: stop met de zelfkastijding, de pathologische zelfhaat, het vingertje-wijzen naar het westen alsof dat een zinnig argument zou kunnen zijn om religieus conservatisme van een politieke veroveringsideologie, vermomd als religie, waar kindermisbruik ingebakken zit, te rechtvaardigen.

Elk weldenkend, westers mens veroordeelt ten stelligste het kindermisbruik door de kerk en de elite, állemaal zonder enige uitzondering, jij echter, net als elke moslim minimaliseert en bagatelliseert het kindermisbruik dat gepromoot wordt in de koran/islam (als zijnde de perfectie zelve) en dit terwijl het een niet onaanzienlijk gevaar betekent voor onze en de hele europese, westerse beschaving.

Lees via de link waarom.

allangwakker op 16-02-2017 02:41

Als U z e l f  kerk-historisch onderzoek doet, dan heb ik een mededeling voor U :  Jezus heeft nooooit iets met kerken te maken gehad en verwierp zelfs de synagogen.  Ik weet dus niet wat U bedoelt met  `` ik heb zelf kerk-historisch onderzoek gedaan  `` daarmee suggererende, dat U er meer verstand van heeft, das jammer want dan moet U nog even doorstuderen. En als U beweert dat er geen `geschreven schema ` is, over het opzetten van de 3 grote religieen tegen elkaar,  dan moet U even googelen op :  Koudenhoven-Kalergiplan , dan weet U na het lezen heeel wat meer dan nu.  En dat Jezus zijn sporen achter gelaten heeft in India, daar zijn al heel wat boeken over geschreven, loop eens een boekhandel binnen zou ik zeggen.  En mijnsinziens, dit alles zo lezende, ik weet niet wie Maeva is, maar heb sterk de indruk dat wat zij/hij bedoelt totaal uit het verband wordt getrokken,  ach jaaaa....daar is xander toch ook voor :  we brengen een praatje op gang over een artikel,  maar is niet de bedoeling dat we hier b o o s  gaan zitten doen tegen elkaar,  laten we het wel leuk houden,  want ik zie hier en daar wat bloeddrukken stijgen :  blijf kalm,  en  ` onderzoek alles en behoudt het goede ` . 

sonja :  bent U dit vers wel eens tegengekomen in Uw `kerk-historisch`  onderzoek ?  Dit past echt bij U

`` Het Koninkrijk Gods is i n  U  ``

`` En overal om U heen  ``

`` Niet in gebouwen van hout en steen ``

`` Splijt een stuk hout , en Ik ben er ``

`` Til een steen op,  en U vindt Mij ``       - - - - - - -   uit :  De Dode Zee Rollen

- - - - - - - - - -- - - - - - - - - -- - -- - - - - - - - - - - - - gevonden bij Nag Hamadi 

Verspil geen tijd meer aan `kerk-historisch `- onderzoek

Zoek de waarheid !

Pier op 16-02-2017 13:13

Beste Allangwakker: als je iets leest, wil dat nog niet zeggen dat het waar is!

sonja op 16-02-2017 19:48

@Allangwakker; Inderdaad; dat bedoel ik met mijn onderzoek. Het indernet staat inderdaad vol met van alles, maar, zoals Pier ook al zegt, dat maakt het nog niet waar. Ik laat het hier maar bij, omdat ik uw toon zeer aanmatigend vind. U claimt de "waarheid" (wat dat ook zijn moge) te hebben gevonden of waar deze is, U haalt veel dingen erbij en -excuseert u mij dat ik het zeg- ook door elkaar. De Nag Hamadi vondst ging om de vondst van gnostische boeken, de qumram de dode zeerollen. Ik houd mij maar bij mijn eigen onderzoek. 

sonja op 16-02-2017 19:50

@Oma; Ik vind u geweldig. Altijd zeer verhelderend, kort en bondig, maar altijd zeer duidelijk.

sonja op 16-02-2017 21:16

Beste Allangwakker; 

Een stukje uit de Talmud, een stukje uit de Bijbel, een stukje zoals ik al schreef Mishnah, veel uit het Arabische peganisme enzovoort.Wat verwarrend is, is het feit dat veel namen uit de Bijbel die men kende, door de Islam zijn overgenomen om precies die reden. Het klonk bekend en dus "leek" het vertrouwd. Dat zie je nu nog steeds gebeuren,die reactie. Maar in de koran worden deze namen (Jonas, Abraham, Jezus) tot Arabische namen gemaakt, waardoor zij vaak hun betekenis verliezen (de naamsbetekenis is in de Bijbel van belang) en worden zij veelal opgevoerd zuiver ter illustratie van wat Mohammed zelf deed, dacht of wilde.

Er staan dan ook geen verhalen in de koran, in chronologische volgorde, maar korte verzen die naar lengte van vers zijn gerangschikt. Het verband is de Sira, het leven van Muhammed en de Hadith, de uitspraken van Mohammed. Het is hele complexe materie en het internet is -zo denk ik erover- gefragmenteerd wanneer u op die manier uw onderzoek naar wat u waarheid noemt, doet. Het zijn hele spannende tijden, we maken veel mee, en nogmaals; ik begrijp heel goed dat u wilt waarschuwen tegen het stigmatiseren van mensen! Het is belangrijk dat wij dat blijven zien en het is goed dat u daarop wijst.

Ik deel uw angst, ook dat heb ik eerder gezegd. Misschien is dat niet goed overgekomen en dan spijt mij dat. Ik denk alleen wel dat wij dingen moeten benoemen, dat het niet helpt moeilijke dingen uit de weg te gaan. Men heeft het vaak over een reformatie binnen de Islam die nodig zou zijn; maar die komt er niet wanneer men niet wil praten over de problematische zaken die gereformeerd zouden moeten worden. Er kan pas verandering plaatsvinden wanneer men erkent dat er iets aan de hand is. 

Hartelijke groet,

Sonja

Maeva op 17-02-2017 09:55

@mod Volgens mij gaat dit artikel over pedofilie in Hollywood. En toch wordt dit artikel gebruikt om de Islam-weer- aan te vallen.Ik word door u beschuldigd de schuld bij anderen neer te leggen. Grappig dat u niet doorheeft dar u exact dat doet, waarvan u mij beschuldigt. Hoe zat het ook alweer met splinters en balken in het oog?

 

Maeva: u verwijst naar de talmud, waarin teksten staan die - en daarin heeft u gelijk- volkomen slecht zijn. Durft u in het openbaar ook alle in de Koran staande geweldsteksten en seksueel geweld naar kinderen ook zo te benoemen dat dit slecht is en dat u dat afwijst met heel uw verstand en uw hart. Mod.

Oma op 17-02-2017 10:58

Dankjewel, Sonja. Velen houden niet van rechttoe-rechtaan en het benoemen van problemen, dat is te confronterend, vooral voor diegenen die weigeren in de spiegel te kijken die hen wordt voorgehouden en liever hun hoofd in het zand steken. Het is bovendien een taktiek om met de vinger te wijzen naar een ander om af te leiden van het feit dat zijzelf doen wat ze een ander verwijten..de splinter en de balk, nietwaar.....uw to-the-point bijdragen zijn ook telkens zeer te smaken, waarvoor dank.

Derk op 17-02-2017 14:56

Beste Allang wakker en Maeva, ik kan slechts 1 advies geven: "Slaap zacht". Tzt zult u tot uw ontzetting ontdekken wie er achter de schermen aan de touwtjes trekt.

Maeva op 17-02-2017 16:31

Ik snap niet, dat u zo blijft hangen @Mod. Het moge duidelijk zijn dat ik iedere vorm van wat voor misbruik van kinderen ten zeerste afwijs. Ik heb m.i. nergens de indruk gewekt, dat ik het misbruik op wat voor manier dan ook goedkeur. Bij u merk ik die afkeuring niet op. U blijft maar hameren op de Islam, zonder goed te kijken en te beseffen hoe deze kanker welig tiert in de de westerse samenleving. Maar dan ook overal. Van Europa tot Amerika, tot Australie.

In mijn eerste reactie riep ik op, om onze kinderen te beschermen tegen deze duivels, zodat ze veilig naar de creche kunnen, of een sportvereniging, het kerkkoor etc. Laten we ijveren om de ringen van dit soort soort duivels, mensen zijn het niet in mijn opinie, aan het licht te brengen, de schuldigen te straffen, ook als ze Demmink heten en vriendjes hebben op hoge posities. Niet wachten tot ze overleden zijn, Saville, en dan de onwetende verraste spelen. We hebben geen excuus meer, we we weten het en kunnen ons niet meer verschuilen, dat we het niet geweten hebben.

U bent tegen geweld en kindermisbruik, dat siert u. Echter waar u omheen draait en voor wegloopt, dat u niet durft te zeggen dat ook u de geweldsteksten en de goedkeuring van kindermisbruik in de Koran afwijst. Wat is uw angst ?  Mod.

sonja op 17-02-2017 17:05

@Maeva, U snapt niet dat Mod zo blijft hangen en claimt dat het duidelijk moge zijn dat u elke vorm van misbruik ten zeerste afwijst. Waar het om gaat is dat u schreef dat dit alleen in het Westen institutioneel voorkomt! Dat is nogal wat, zeker wanneer men weet, zoals de Mod u steeds probeert duidelijk te maken, dat het institutioneel is in een aantal landen, omdat de Sharia -de islamitische wetgeving- dit niet verbiedt.

Wanneer iets als misbruik bij wet niet is geregeld, sterker nog, zelfs bij wet wordt geaccepteerd, dan is dit institutioneel. Yemen, Iran, Afghanistan, om maar wat landen te noemen. Dat is een enorm probleem. Deze meisjes kunnen hun school niet afmaken, sterven soms tijdens de huwelijksnacht en geregeld ook tijdens het bevallen op zeer jonge leeftijd. Ook het probleem wat ik al eerder schetste zoals het na de verkrachting kunnen ontlopen van straf door met je minderjarige slachtoffertje te trouwen zijn een probleem.

U heeft ook geen excuus meer , u weet er nu ook van, u kunt u dus ook niet meer verschuilen achter : "ja, maar alleen in het Westen is dit institutioneel" Nee dus! Er zijn landen waar dit bij wet geregeld is en dat lijkt mij heel erg institutioneel. 

En uiteraard; dat geldt ook voor misbruik hier in het Westen dat wij daarvan niet weg mogen kijken en daar iets aan moeten doen. Vandaar dat overheden hier geld vrijmaken voor informatie, er in ons land aan professionalisering wordt gedaan d.m.v. trainingen bijvoorbeeld, wij iets als de taskforce kinderen veilig hebben enzovoort. Is het ideaal of komt misbruik hier niet voor? Uiteraard, helaas, wel. Maar te zeggen dat het hier institutioneel is en alleen hier institutioneel is, dat gaat mij een brug te ver en dat noem ik het hoofd in het zand steken. 

 

De kern van het probleem is, dat Maeva, niet de Koran ter discussie durft te stellen ten aanzien van de geweldsteksten en het goedkeuren van seksueel kindermisbruik. Mod.

Wardje op 17-02-2017 18:06

"de   e e d " die de paus heeft moeten afleggen bij zijn inauguratie....je kunt je ogen niet geloven..."Allangwakker, waar heeft U het over ?Posts 15-02-2017 03:53 en 15-02-2017 03:53 en 14-02-2017 21:28    "En eveneens het hedendaagse katholicisme / christendom ( met die rare satans-rituelen )..":Kom niet aan met de kwaadaardige laster over de Paasnachtliturgie. Ik neem niet de moeite die nog weer eens een keer te weerleggen .

Dat is door mij en anderen al veel te vaak gedaan , en het is aan U om de moeite te nemen een bron op zijn waarheidsgehalte te beproeven , zeker als uw beweringen zulke zware beschuldigingen inhouden.Ofwel de mensen die dat posten zijn uit op veel site-bezoeken en geld , ofwel die arme medemensen  lijden aan  zieke sensatiezucht.  Als ze niet rechtstreeks dienaren van Satan zijn . Ik kan me goed voorstellen dat U koppen koffie nodig heeft na het lezen van zulke smerigheid .

Maar niet dat iemand die dingen leest, ze gelijk voor zoete koek aanneemt . En ze  blijft lezen  en verspreiden.'We can believe what we choose. We are answerable for what we choose to believe. We kunnen kiezen wat we geloven , maar we zijn daar wel verantwwording over  verschuldigd .Preek no 26, afscheid van vrienden , 25 sept 1843 , JH Newman

Pier op 17-02-2017 21:45

Wardje op 17-2 18.06: helemaal mee eens. Kwaadaardige laster. Moeten we niet helpen verspreiden. Respect dat je dit op beheerste wijze bestrijdt.

Pier op 17-02-2017 21:54

Maeva, ik merk bij jou een afkeer van zonde. Prima. Nu de volgende stap: onder ogen durven zien wat mohammed deed. Moeilijk. Alleen mogelijk als je echt voor waarheid wilt gaan. Zo ja, dan wens ik je zegen en sterkte toe!

Luuk op 18-02-2017 10:41

Wardje en Pier toch ! Kwaadaardige laster ? Die eed waarbij de Paus moet zweren alle Protestanten, Liberalen en Vrijdenkenenden uit te roeien op alle mogelijke manieren bestaat echt, als hooggeplaatste Jezuïet heeft hij die eed af moeten leggen. Dat er lucifer-aanbidding de RK-kerk is binnen geslopen (sinds 1963 al http://www.hetknp.org/1997/07/09/satanisten-actief-in-het-vaticaan/) en dat de Paus daar willens en wetens aan mee doet, is mij wel duidelijk. Alleen al het feit dat Franciscus de islam een warm hart toedraagt en Jezus beschouwt als een mislukkeling, spreekt boekdelen. En straks gaan jullie zeker ook ontkennen dat het Vaticaan (het nieuwe Sodom) vergeven was en is van pedofilie en homofilie ? Beseffen jullie wel wat jullie proberen toe te dekken en welke ernstige consequenties dat heeft ?

sonja op 18-02-2017 15:15

@Luuk; op uw reactie aan Pier en Wardje, ik heb u al een keer eerder gewezen op het bestaan van de Nostra Aetate die de relatie van de R.K. van na Vaticaan II t.a.v. de andere religies beschrijft. Het is dus niet zo dat Fransiscus, de huidige paus, de Islam een warm hart toedraagt, maar dit is simpelweg de manier waarop de R.K. de verhouding met de andere religies ziet sindsdien. Wat u zegt is dus geen 'feit.' Andere pausen waren daar misschien minder uitgesproken over, maar hij zegt niets anders dan het beleid van de R.K. is sinds die tijd. 

Ik heb de paus nooit horen zeggen dat hij Jezus een mislukkeling vindt; heeft u daar bronnen van?

De link die u geeft; niet alles op het internet is waar. Er worden hier ook allerlei dingen gesteld over de Talmud, niet door u, maar door anderen, waarbij ik mij ook afvraag waar die informatie vandaan komt. Er gaan allerlei documenten het internet over, aan ons de taak in deze tijd om voor wij iets als vaststaand feit aannemen, eerst te kijken of er over dat onderwerp andere bronnen zijn, of e.e.a. gecheckt is of kan worden, wie het heeft geplaatst, wat het belang is et cetera. In dit geval, de link van het KNP, lijkt één bron mij niet voldoende overtuigend om zulke grote beschuldigingen voor waar hier te plaatsen. 

Wardje op 18-02-2017 16:23

Luuk 10:41 Waar heb ik het gehad over satanisten in het vaticaan , wel of niet ? Ik heb gezegd: de paasliturgie-afdoen-als- satansaanbidding : een brutale leugen .Dat de walm van Satan de Kerk is binnengeslopen werd vóór jou al beweerd door Paulus VI in 1971.Ik dek niks toe , wat niet toegedekt kan worden , maar gratis beweringen : bewijs graag .   Zoals die eed van de paus.

Wardje op 18-02-2017 16:39

Pier op 18-02-2017 11:22  

Al degenen die zich tot Jezus bekennen - en nog meer degenen die in geloof zijn gedoopt -  zijn in een zekere eenheid . Toch een vraag: uit wat bestaat het éne geloof van de éne Kerk die je beschrijft . Als je zegt alles is genade , God is voor ons mens geworden en aan het kruis gestorven , eens , maar er is desondanks een enorme erdeeldheid , kijk maar hier op de site . Ik zei daarnet  met opzet 'zijn in een zekere eenheid' , en niet "vormen" een zekere eenheid , want dat veronderstelde 'vormen' doen ze niet , zelfs niet door enkel hun samen bestaan . Ze worden door God opgenomen in een bovennatuurlijke eenheid .  Maar - en hier lopen onze visies uiteen - ik noem die eenheid geen Kerk , maar deelhebben aan de éne apostolische - dus ook zichtbare Kerk , door Christus gewild en gesticht als een groot zichtbaar ziekenhuis van zondaars , Goddelijk bijgestaan maar met een ook uit zondige en falende mensen bestaande leiding en leergezag  .

Wardje op 18-02-2017 17:03

Antimodernisteneed . Sinds 1989 wordt er bv. van theologieprofessoren weer een eed verlangd . De zaken lijken mooier dan ze zijn : velen hebben hem niet afgelegd , velen leren dingen die volstrekt met de inhoud van deze eed in strijd zijn . Toch moest zij ook een waarborg zijn voor behoud van de milleniaoude traditie van de uitleg van de geloofsbelijdenis .Geloofsbelijdenis en eed:   https://www.rkdocumenten.nl/rkdocs/index.php?mi=600&doc=1708https://nl.wikipedia.org/wiki/Antimodernisteneed    deze oudere eed was lange tijd  in onbruik geraakt, hetgeen wiki niet vermeldt .

Pier op 18-02-2017 18:32

Luuk, als er satanisten zijn binnengedrongen in de kerk is dat niet voor niets, dat is omdat het de kerk is en de duivel daar bang voor is. Gebed is nodig. Wat ik bedoel is: speel de duivel niet in de kaart door mee te doen aan laster. De meest krankzinnige beschuldigingen doen de ronde aan het adres van de RK kerk, in het beste geval omdat men de eeuwenoude liturgie niet begrijpt, maar meestal uit de koker van de boze met de bedoeling af te breken. Net als Wardje hier boven schrijft wil ik niet toedekken wat niet goed is. Een ieder zal voor zichzelf rekenschap af moeten leggen voor God. Maar de Paasliturgie satansaanbidding noemen bijvoorbeeld is niet alleen dom, maar inderdaad kwaadaardig en lasterlijk. En wat weten we nu echt van de Paus? Protestantse roddels van het internet? Berichten uit de media? En al zouden we iets weten; aan wie is het  oordeel? Wie weet wat er in het hart van de mens is? Nogmaals, niet onze alwetende en feilloze en oh zo wijze veroordelingen zijn nodig, maar onze overbruggende liefde, ons hart, ons gebed. 

El op 18-02-2017 18:38

Sonja 15:15 

Hier zegt de paus Franciscus, " Jezus eindigde menselijk gezien als een mislukking, de mislukking van het kruis"

https://youtu.be/ZvIrfp3qdNg

En kijk eens wat voor een applaus hij krijgt van zijn schaapjeS, maar slaap rustig verder.

Groetjes

Pier op 18-02-2017 18:55

Wardje, je bent Roomser dan de Paus, ik weet het. Maar je kent en erkent Jezus Christus als verlosser. Je bent gedoopt en deel van Zijn lichaam. Ik ook. Dat maakt ons 1 in Hem. Of we het nou leven of niet. Wat mij betreft: ik wil het leven, om het zo maar eens te zeggen. Ik ben een deel van het wereldwijde lichaam, de kerk/gemeente van Jezus Christus. Ik ben thuis in alle denominaties, want het huis van de Heer is mijn huis. Overal valse leer, afgoderij, zonde, ik weet het. De Heer weet het ook. Hij is desondanks aanwezig, iedere keer als er twee of meer samenkomen in Zijn naam. Hij is er. Ziet alles en weet de fouten en kent de harten. Maar Hij is er. Want Hij houdt Zijn woord. Er zijn niet twee kerken of tweehonderd. Er is maar 1  kerk, de kerk van Jezus  Christus. 

Pier op 18-02-2017 21:54
Beste El...... Begrijpend lezen!? "Menselijk gezien!" Jezus eindigde ""menselijk gezien"" als een mislukking. Dat is toch zo! Als je in de tijd van Jezus eindigde aan het kruis, dan was je in de ogen van de mensen mislukt. Daar zegt paus Franciscus niks verkeerds mee. En waarom dat 'slaap maar rustig verder' er achteraan? Wat is dat nou voor een onsympathieke opmerking!
sonja op 18-02-2017 22:04

El, Ik slaap niet hoor. Nog wat vroeg op de avond, maar bedankt vast. 

Op je opmerking/link; de paus zegt iets heel anders. Maar ik begrijp wel dat je daarnaar niet wilt luisteren. Prima.

Groetjes,

El op 19-02-2017 16:50

Pier en Sonja, dat bedoel ik nou met slaap maar rustig verder, jullie willen het niet zien he?

Hier nog eentje dan , https://youtu.be/QwyYkC2SGPU

Het enige wat ik probeer is om jullie wakker te schudden maar het is aan jullie, wat jullie er verder mee doen,

Groetjes

El op 19-02-2017 17:04

Deze is duidelijker, dat jullie niet denken dat er geplakt en geknipt is, ik ben erg benieuwd naar jullie reactie,

https://m.youtube.com/watch?v=kTCQVk6YCd4#

sonja op 19-02-2017 17:13

@El, het heeft er niets mee te maken dat ik wil slapen of dingen niet wil zien. Alleen, met alles op YouTube, internet et cetera, check ik altijd meerdere bronnen. Ik neem niet zomaar iets aan. Punt.

Wanneer iemand waarvan ik niet weet wie het is, wat zijn expertise is, iets beweert, check ik zelf sowieso andere bronnen. Daar komt bij dat deze man vertaalt wat de paus zegt, maar hoe weet jij of ik of zijn vertaling klopt c.q. betrouwbaar is? Ik neem dat niet zomaar van hem aan. Ik heb je bronnen dus bekeken, het is zeker van mijn kant geen desinteresse, El! Ik bekijk het echt, luister ernaar, maar daarna is het aan mij wat ik daarmee doe. 

Pier op 19-02-2017 21:11

El, ook ik slaap (nog) niet : ) maar serieus, ik heb het filmpje bekeken en wat ik al eerder hierover zei, daar blijf ik bij; wat ik veel erger vind (en ik zag net dat Xander erover schrijft, moet ik nog lezen) is dat de paus het islamitisch terrorisme niet wil erkennen. Hij wil terrorisme los maken van de islam, zegt zelfs dat de islam vrede wil. Dat mensen religie nodig hebben om rechtvaardig te leven. Dat soort dingen. Millieu vindt hij erg belangrijk..... tja. Ik denk dan: hij bedoelt het goed, wil de hele mensheid te vriend houden, is op de humane toer maar wat heb je daaraan? El, wees niet bezorgd, ik ben wakker en op m'n hoede, maar de voor mijn gevoel, ik wil niet zeggen hysterische, maar toch paniekerige en benepen aantijgingen als zou de paus de valse profeet zijn of nog erger, daar ga ik niet in mee. Voor mij staat de paus vooral in de Rooms katholieke traditie van het niet tegen de haren in willen strijken van de massa en de heersende macht en daarbij is hij een ontwikkeld man die wereldproblemen op een voor mijn gevoel wereldse manier wil oplossen. Van een leider van de kerk zou je anders mogen verwachten, dat vind ik wel. Dat zijn zo ongeveer mijn gedachten hierover. En daar wilde ik het eerlijk gezegd maar bij laten. 

Maeva op 20-02-2017 10:38

@Mod, 14 februaru j.l. gaf ik al aan, dat het fijn is te wijzen naar de Islam naar alles wat er fout is. Ik merk, dat u, en anderen, niet inhoudelijk wilt reageren op wat ik schrijf, maar blijft hameren op de Islam. Het lijkt dus als u oogkleppen op heeft en weigert het probleem werkelijk te zien zoals het is. Ik stel u dezelfde vraag als u mij stelt:"Waar bent u bang voor"? Voor de beerput die dan opengaat? Dat duidelijk wordt, dat het m.n. het Rooms Katholieke Kerk, of beter gezegd het Romeins Katholieke Kerk, veel heidense en satinische elementen heeft geimplementeerd in de Christelijke traditie? Waar we dus nog steeds de uitwassen van zien? En dus onze kinderen het slachtoffer van worden!

Maeva: Gelieve goed te lezen, u heeft gelijk gekregen wat betreft de vele misdaden ( kindermisbruik) die er in "christelijke" kerken gebeuren met name de kathollieke kerk. Echter dit is open en bloot gepubliceerd in de Nederlandse media. Volgens de Nederlandse wet zijn dit misdaden en staat daar gevangenisstraf op.

Durft u ook de Koran kritisch te bekijken ten aanzien van de geweldsteksten en het gepromoot van seksueel kindermisbruik door uw Profeet. Volgens uw Koran is dit toegestaan. U wil van alles aanpakken om kinderen te beschermen maar uw eigen Koran durft u niet aan te pakken.

Mod. 

Oma op 21-02-2017 12:21

@maeva: laten we nu je tekst eens ontdoen van het hypocriete: neen, je gezeur over islam dat aangevallen zou worden is enkel een middel dat gebruikt wordt om elke kritiek op islam de mond te snoeren.

Waarom? Zoals met alles: de regels van het gif islam opdringen - mohammedanen mogen geen kritiek hebben op hun islam en dan mogen die minderwaardige ongelovige dat zeker niet, wat denk je wel, moslims zijn tenslotte zelfverklaarde superieuren die hun grote, perfecte voorbeeld in de vorm van een analfabete pedofiele roofridder die zich profeet noemde, blindelings moeten volgen zonder ook maar iets in vraag te stellen, zonder nadenken hun hele leven moeten laten bepalen door zijn hersenspinsels, van de wieg tot het graf.

Zijn woorden en daden mogen niet ter discussie staan, zeker niet door minderwaardige ongelovigen want dat zou afbreuk doen aan de perfectie die geclaimd wordt, onverteerbaar voor de mohammedaan.

Daarom weiger jij inhoudelijk in te gaan op de islam, op de koran, daarom weiger jij de pedofilie waar deze profeet toe oproept onder ogen te zien: dat is voor mohammedanen verboden om ook maar enig argument aan te halen dat islam in een slecht daglicht zou plaatsen, zelfs al gaat het om misdaden die door de wet verboden worden in andere landen - immers: de wet geldt niet voor moslims, hun sharia staat boven de wet, nietwaar?

Hoog tijd dat je integreert! Dat je onze cultuur accepteert, respecteert en begint te leven in vrijheid, in 2017, ontdaan van middeleeuws gedachtegoed en de waan van overheersing op andere ménsen want dat lukt niet, nooit.

En onthou dan het volgende: de religieuze regeltjes van koran/islam gelden niet voor de ongelovigen die wél vrij hun mening mogen geven over koran, islam, mohammedanen zonder dat hen de mond wordt gesnoerd met hypocriete, onderhuidse bedreigingen, intimidaties, scheldpartijen of nog een tacktiek: het slachtoffer uithangen.

Ook onze vrijheden misbruiken om gelijk te halen, werkt niet meer. Een voorbeeld: beweren dat het de vrije meningsuiting is om met beledigingen, intimidatie en zelfs doodsbedreigingen andere meningen de mond pogen te snoeren. Alle middelen zijn toegestaan om kritiek op islam te weren, alsof er geen verschil zou bestaan tussen de vrije meningsuiting en misdrijven zoals doodsbedreigingen...

Wie in onze cultuur wil leven zal onze cultuur en wetten respecteren, ook al druist de grondwet in tegen hun ideologie dat ze religie noemen, zoals gelijkheid man/vrouw, vrijheid van meningsuiting en scheiding tussen kerk/staat. Punt.

Wie zich daar niet kan in vinden, staat het vrij om naar landen te verkassen waar de sharia de wet is, waar de maatschappij onderworpen is aan hun religieuze regels. Hier zal de burgerlijke wet gevolgd worden en blijft religie privé: achter de voordeur! Wij hebben het juk van de kerk niet afgeworpen om ons nu te laten overheersen door een politieke ideologie die zich laf verschuilt achter geloof, nooit, daar hebben we voor gevochten en zullen er opnieuw voor vechten moest het nodig zijn! De vorige en mijn generatie zullen niet toestaan dat onze kleinkinderen en volgende generaties besmet worden met geestelijk vergif uit naam van gelijk welke 'religie' om te leven in slavernij!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl