Headlines















































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

China dreigt met oorlog bij komst Amerikaans vliegdekschip

Amerikaanse admiraal: ‘Wij zijn bereid om desnoods te vechten’ - Onvoorspelbaar Noord Korea vormt potentieel groot gevaar voor wereldvrede nu China kolenimport heeft stopgezet - Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog

 
Gebruikt Kim Jong-un zijn kernbommen om zijn positie te redden? (kernexplosie in monitor gefotoshopt)

De Chinese Global Times, spreekbuis van de heersende Communistische Partij, heeft de regering Trump gewaarschuwd dat het leger ‘voorbereidingen treft’ voor oorlog zodra het Amerikaanse vliegdekschip USS Carl Vinson in de Zuid Chinese Zee is aangekomen. Tegelijkertijd houdt Peking serieus rekening met het instorten van het regime van de Noord Koreaanse dictator Kim Jung-un, nu China de kolenimporten uit het land heeft stopgezet. De onvoorspelbare Kim Jong-un zou hierdoor wel eens getriggerd kunnen worden tot het inzetten van zijn handjevol kernbommen tegen Zuid Korea, Japan of de Amerikaanse marine.

 

China bouwde de afgelopen jaren in razendsnel tempo zo’n 20 eilandjes in de Zuid Chinese Zee om tot militaire bases. Met name Japan, de Filippijnen en de Verenigde Staten hebben hier hevig tegen geprotesteerd, omdat de Zee volgens internationaal recht niet bij de territoriale wateren van China hoort. De eilandjes zelf zijn al tientallen jaren betwist gebied.

Admiraal: ‘VS bereidt om te vechten’

China is fel tegen de komst van het Amerikaanse vliegdekschip USS Carl Vinson naar de Zuid Chinese Zee. De Global Times haalt de Amerikaanse vice-admiraal Joseph Aucoln aan, de commandant van de 7e Vloot, die verklaarde dat de VS ondubbelzinnig ‘bereid is om desnoods te vechten’ toen hem werd gevraagd of Amerika ‘directe militaire dreigementen’ richting China maakt.

Chinese officials reageerden daar met vergelijkbare dreigementen op. ‘Als de VS op militaire wijze volhoudt dat het in staat is de Chinese Draak te temmen, zullen ze allerlei soorten geavanceerde Chinese wapens en andere militaire activiteiten op de eilanden tegenkomen. Amerikaanse generaals zeggen dat ze bereid zijn om indien nodig te vechten. Het Volks Bevrijdings Leger maakt eveneens voorbereidingen,’ aldus de Times.

Peking waarschuwt voor ‘militair treffen’

Vorige maand verklaarde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson dat de regering Obama te slap is geweest door China toe te staan de Zuid Chinese Zee te militariseren. Peking reageerde vervolgens dat Tillersons opmerkingen ‘tot een militair treffen’ kunnen leiden. (1)

De reactie van de Chinezen valt te begrijpen als de situatie virtueel wordt omgekeerd. De VS zou het nooit accepteren als de Chinese marine voortdurend in de Caraïbische Zee, vlak voor de kust van Texas, zou gaan patrouilleren. En Europa zou heel gespannen raken als Russische oorlogsschepen de Noordzee tot hun vrijwel permanente werkterrein zouden maken.

China houdt rekening met instorten regime Kim Jong-un

Een mogelijk nog groter gevaar schuilt in het besluit van China om de import van Noord Koreaanse steenkool –wat neerkomt op meer dan 50% van de steenkoolexport van de Stalinistische dictatuur- te stoppen. Dat was een vergelding voor de Noord Koreaanse raketlancering van vorige week, waarmee het land probeerde aan te tonen dat het (bijna) zover is om ballistische raketten met kernkoppen te lanceren.

In Peking houdt men er serieus rekening mee dat het regime van dictator Kim Jong-un zal instorten, nu hij van zijn belangrijkste buitenlandse inkomstenbron is beroofd. De bizarre liquidatie van Kim Jong-uns halfbroer in Maleisië, die werd beschermd door de Chinese autoriteiten, lijkt op grote instabiliteit in Pyongyang te wijzen. Berichten dat het Chinese leger troepen naar de grens met Noord Korea heeft gestuurd om een mogelijke vluchtelingenstroom tegen te houden, worden vooralsnog ontkend.

Op de Noord Koreaanse staatstelevisie werden de maatregelen van (voormalig?) beschermheer China fel bekritiseerd. Tevens werd beweerd dat het stopzetten van de steenkoolimport het land geen seconde zal afhouden van het blijven ontwikkelen van kernwapens en internationale ballistische raketten.

Onvoorspelbare Kim Jong-un gevaar voor wereldvrede

Gezien de reputatie van Kim Jong-un zou hij wel eens onvoorspelbaar en irrationeel kunnen reageren op een eventuele militaire coup in zijn land, die het gevolg zou kunnen zijn van het wegvallen van de steenkool export naar China. Het is zeker niet ondenkbaar dat hij, om zijn eigen positie veilig te stellen, de paar kernbommen die hij nu heeft zal gebruiken tegen Zuid Korea, Japan en/of de Amerikaanse marine, wat ongetwijfeld zeer ernstige gevolgen zal hebben voor de vrede in de regio, en mogelijk voor de hele wereld.

Flashback: Remote viewers ‘zagen’ Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog en verwoestende zonnevlam

Deze maand vijf jaar geleden plaatsten we een artikel over een zogeheten ‘remote viewing’ team, dat zijn oorsprong vond in een geheim CIA programma uit de jaren ’70, dat bedoeld was om te kijken of mensen met buitenzintuiglijke waarnemingen als ‘spionnen op afstand’ zouden kunnen worden getraind en ingezet. Toen dit team steeds meer successen boekte, begon men te experimenteren of ze ook in de toekomst konden ‘kijken’.

Het hoofd van dit programma, de gedecoreerde majoor Ed Dames, voorspelde op grond van de bevindingen van dit inmiddels particulier opererende team een aantal inderdaad uitgekomen gebeurtenissen, zoals een krachtige zonnevlam die in 2003 de Aarde maar net miste, Noord Korea dat een kernbom zou ontwikkelen (waar hij toen nog voor belachelijk werd gemaakt) en een grote aardbeving in Japan, waardoor er een enorme ramp met een kerncentrale zou plaatsvinden. Zoals iedereen weet gebeurde dit inderdaad in 2011 in Fukushima.

Het ‘remote viewing’ team zag volgens Dames dat een aantal jaren na de kernramp in Japan plotseling een grote (wereld?)oorlog zal uitbreken nadat Noord Korea een kernbom gebruikt. En dan, als over de hele wereld talloze soldaten in diverse oorlogen aan het vechten zijn, zal de zon een gigantische uitbarsting hebben, een ‘killshot’ genoemd, die vrijwel het gehele Noordelijke Halfrond van onze planeet totaal zal verwoesten.

Danes commentaar in 2003: 'Soms wil ik het zelf ook allemaal ontkennen en ervoor kiezen niet te geloven dat wat wij zien ook echt zal gaan gebeuren. Maar ik zal wel moeten, ik heb geen keus... Ik begrijp de sceptici overigens wel. Als iemand anders mij dit zou vertellen zou ik hem ook niet geloven. Hoe zou ik dat kunnen? Dit is zó rampzalig, daar wil je dus niet eens aan dénken.'

 

'Op veel plaatsen in de wereld is het nu al ellendig genoeg. Wie wil dus horen dat het einde der tijden eraan komt? Dat we door de zon geroosterd zullen worden?'


Xander

* I.v.m. een storing in het beheer is dit artikel enige uren later op de site geplaatst.

(1) Infowars
(2) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.





Reacties

dirk op 24-02-2017 18:47

Wij leven al in de eindtijd 

rexmundi op 24-02-2017 19:09
Denk dat de VS toch langzaam een toontje lager moet gaan zingen een oorlog tegen China zou een welkom geschenk zijn voor Rusland en de EU zit klem.
Zou dan weleens gebeuren dat Rusland enkele Satan2 raketten richting VS zal sturen, met de groeten, einde oefening.
Cees op 24-02-2017 19:21

Jarenlang roepen doemdenkers het al ,let op de wereld vergaat. Eens krijgen ze gelijk en wat een opluchting moet dat niet zijn.

He he eindelijk vergaat de wereld, wat hebben we daar naar uitgezien ,chaos ,dood en verderf wat een feest eindelijk. 

Wat een zinloze deprimerende mensen zijn dat toch die altijd maar bezig zijn met doemdenken en narigheid verzinnen. 

Ga iets leuks doen , zoek een hobbyen geniet van het leven en hou op met die onzin is mijn mening.

cefas op 24-02-2017 19:37

Alles komt wel in een stroomversnelling, zoals ik het nu zie. Moet steeds denken dat de Eeuwige de dingen, die aan het einde van dit tijdperk moeten gebeuren, met haast zal volvoeren.

Lodewijk op 24-02-2017 20:05

Eventueel miljoenen mensen vermoorden via een kernoorlog enkel om een stuk water met wat stukjes land hier en daar die er bovenuit steken als in jouw macht te kunnen beschouwen... de "elite" is levensgevaarlijk op het psychopathische af voor de rest van ons. En de mensen die aan dat gebrek aan empathie met de medemens lijden -en onderbewust ook met zichzelf- zitten overal aan de top, just omdat ze ook zo medogeloos zijn wat ellebogenwerk betreft. 

Martin op 24-02-2017 20:27

Xander,

Ik vind het niet gepast dat op een Christelijke site als deze gerefereerd wordt naar Babylonische waarzeggers, want dat zijn deze remote viewers, anders kan ik ze niet noemen.

Laten we het houden op bijbelse profetieen en ons ver afhouden va nalles wat niet bijbels is.

Freduardo op 24-02-2017 21:10

De remote viewers zouden wel eens gelijk kunnen hebben.

Het killshot verhaal is al verteld lang voordat Noord-Korea met een kernwapen bezig was.

En een grote zonnevlam is altijd al een mogelijkheid geweest.

De bijhorende EMP zal àlle communicatie op de hele aarde vernietigen waardoor er geen TV, radio, telefoon, en internet meer mogelijk is.

Daarbij zullen alle electriciteietscentrales en smartfoons doorbranden of in het gunstigste geval zwaar beschadigd raken.

Gas, water, licht en riolering zal uitvallen.

Degene die door de hitte sterven zijn misschien nog het beste af omdat de weinige overlevenden in een klap in de situatie van vèr voor de steentijd teruggeworpen worden.

De overlevingskans is dan voor de moderne mens nihil.

Die Noord-Koreaanse gek is genoemd als de veroorzaker van alle ellende.

Ik hoop dat Ed Dames ongelijk heeft maar zeker is dat niet.

We wachten het maar af.

Eens gaan we toch allemaal dood. 

Tom Hendrix/Seneca op 24-02-2017 21:24

@dirk: 18.47. uur. Daar zou U zomaar gelijk in kunnen hebben.

Een ander geluid op 24-02-2017 22:07

Hoe zouden de Chinezen het vinden, als de USA de Pacific tussen hun west kust en Hawai als exclusief Amerikaans gebied zouden claimen? Als we dan toch bezig zijn, dan moeten de landen aan de Noordzee die plas water ook maar onderling verdelen. Moet Rusland de volgende keer gewoon een stukje omvaren. Langs Ierland of zo. Maar, dat wordt ook moeilijk omdat dat deel van de Atlantische oceaan in goed overleg verdeeld is tussen Ierland, UK, IJsland en Denemarken. Wel zo eerlijk. Tenminste niet één land, die het hele gebied inpikt.

 

Kim Jong-Un is natuurlijk het grootste ongeleide projectiel ter wereld. Naast zijn halfbroer onlangs, heeft hij al een flink deel van zijn familie uit de weg laten ruimen. Een man zonder scrupules. Het is te hopen, dat hij door China preventief aangepakt wordt voordat hij echt brokken gaat maken in de wereldpolitiek. Een atoombom op Zuid-Korea, Japan of zelfs Amerika zal de algehele vernietiging van Noord-Korea betekenen. Waarschijnlijk krijgt dat land dan meer bommen om haar oren, dan dat er in de gehele Vietnam oorlog en Irak bij elkaar zijn afgeworpen. 

Castellum op 24-02-2017 22:15

Test

Yerik op 24-02-2017 22:15

@ Martin op 24-02-2017 20:27. In beginsel heb je gelijk, daaraan doe ik niets af. Xander vermeldt dit echter als nieuwsfeit, maar niet als iets om als een vorm van geloof daaraan waarde te hechten noch om daarin te gáán geloven. Je kunt het ook anders zien: zulke voorspellingen bewijzen, zéker als ze inderdaad werkelijkheid worden, dat de duivel veel macht heeft die niet moet worden onderschat.

Het ware goed geweest om iets dergelijks in deze berichtgeving op te nemen, want er gaat natuurlijk wel een lokkende werking van uit om aan zulke bronnen waarde te gaan hechten waardoor men 'meegezogen' kan worden. Dus voor wat jouw waarschuwingen een dikke pluim !!!, maar blijf Xandernieuws waarderen voor al het n.m.m. belangrijke werk dat men bij Xandernieuws doet. Is het niet zo dat wij altijd op ondergeschikte punten van mening verschillen? Dat blijf je houden tot het einde der tijden in dit tranendal, waarin het meest slechte en rotte boven aan de top ligt.

Tot zover mijn beknopt antwoord, waaraan ook wel e.e.a. zal missen, maar ik ga nu pitten.

Groet van Yerik.

Anna op 24-02-2017 22:19

Ja Dirk daar hebt u gelijk in.... de eindtijd is begonnen met de geboorte van de Here Jezus..... Toen is het koningkrijk van God al naar de aarde gekomen.... Petrus hield toch ook zijn preek op pinksterdag n.a.v. Joël " en hij zei" we leven in het laatste der dagen"...... ...  maar er is ook nog een laatste ure zegt Johannes in zijn Openbaringen.... en zover is het nog niet.... maar het lijkt wel heel snel dichtbij te komen......

De eindtijd heeft 3 fasen; de tijd dat Jezus op de aarde was.... en wonderen en genezingen deed en de natuur bedwong, en zelfs scheppend bezig was met het brood te vermenigvuldigen. En doden opwekken enz enz. De 2 e fase is dat Jezus als koning is opgevaren naar de hemel en waar nu is en doormidden van de Heilige Geest die  is uitgestort op de aarde werkt. en aan alle volkeren het evenagelie wordt gebracht. En wie in hem geloofd zal leven..... En met de 3 e fase verwachten wij de terugkomst van Jezus gelijk hij is opgearen, op de wolken des hemels daar in Jeruzalem zal hij terug komen op de olijfberg....lees Zacharia.... .... om te oordelen de levenden en de doden.... en dan zal hij lijfelijk zitten op de troon van zijn vader David en dan zullen alle volken op de hele wereld opgaan naar Jeruzalem ( dan is niet meer Genève de hoofdstad van de VN ( allae naties ) maar Jeruzalem ) om van daaruit de Thora te leren...... dan zal er vrede zijn zo God het bedoeld heeft in het Paradijs...... en De Messias zal de vrede leren zo hij dat al verkondigd heeft toen  hij nog op aarde was..... zo zal hij het dan ook aan de volkeren leren..... en wie niet luisteren wil zal hij met een ijzeren roede leren.... ( dus met dwang) en dan zal hij zijn koningkrijk op aarde vestigen...dan zal alle oog hem zien...... . Johannes plakt aan die periode zelfs een getal aan.....1000 jaar!!!! En tijdens dat vrederijk zal de satan gebonden zijn..... maar aan het einde van die periode zal hij nog voor een korte tijd worden losgelaten en dan zal hij geworpen worden in de Poel  van het vuur... en dan zal er de eeuwig durende vrede zijn.... met de neiuwe hemel en. De nieuwe aarde en het nieuwe Jeruzalem........DAN PAS is het werk van Jezus klaar en zal hij zijn opdracht terug geven aan de vader.... mooi toch...!!!  We zijn nog maar op de helft van het grote werk van onze verlosser en zaligmaker.... want hij komt terug.... en of dat nog lang zal duren dat weet niemand... maar Jezus zegt zelf tegen zijn discipelen"let op de olijfboom " en die bloeit nu al  bijna 70 jaar!!!!  En gezien de tekenen van de tijden...... die zijn " Bijbels onrustig"  en de verkondiging van het evangelie ; dat gaat momenteel zo snel met alle moderne communicatie middelen..... ook dat is een teken....

ik denk dat u gelijk hebt  Dirk.... we leven in het laatste der dagen..... Maar  het loopt God de Vader niet uit de hand hoor....alles moet meewerken ten goede....... vertrouw daar maar op....... Shalom !!! Maranatha!!!! 

koloth op 25-02-2017 09:39

Yerik op 24-02-2017 22:15   Dat een voorspelling uitkomt omdat de duivel veel invloed heeft, dat zie ik anders.    Het gaat om de massa/ aantallen van menselijke gedachten die ergens in geloven en dan gaat het ook echt gebeuren. Zo werkt de eindtijd van de bijbel ook vrees ik, als er genoeg mensen in geloven dan gaat het gebeuren.

willy op 25-02-2017 10:00

Zover zal het niet komen China speelt gewoon een pokerspel ze eisen een paar strategische eilanden op en de VS ziet dit als een bedreiging omdat het normale zeevaart dan in gevaar komt.Noord -korea is inderdaad met die zot een onvoorspelbaar oorlogspolitiek maar ook hierin heeft China de macht om Noord -korea te nekken Noord -Korea bestaat alleen maar met de gratie van China. Dus China speelt een dubbele rol enerzijds willen ze toenadering tot het Westen economisch en financieel maar anderzijds willen ze hun ideologie ook uitdragen en dat botst! Shalom

eduard op 25-02-2017 10:41

Nu het pitje wat lager staat met Rusland, gaan we maar met China de wereldoorlog in? Ik krijg het gevoel dat iedereen hier een wereldoorlog wil! Zo vaak als ik wereldoorlog en kernbommen heb gelezen op xander... Niet normaal joh! En nog nergens heb ik een paddestoel (anders dan in het bos) uit de grond zien schieten! 

Drossaard op 25-02-2017 11:33

Ondanks de vreselijke gevolgen voor de mensheid blijf ik de tekenen van de eindtijd met fascinatie aanschouwen. Xandernieuws blijft voor mij een leerzame site en ik vind het knap hoe de redactie al jarenlang zo scherp blijft op de ontwikkelingen van diverse aard. Knap ook dat Xander nog weer verband legt met een artikel uit 2012. Je moet het allemaal maar kunnen onthouden.

Helaas heeft ons volk de vaderlandse Godsdienst grotendeels van zich afgeworpen en heeft dus geen idee meer wat er gaande is. Die grote afvalligheid is een eindtijdteken,  net als de vele spotters die menen dat het allemaal wel losloopt. Wat mij vooral zorgen baart is de wildgroei aan leringen, met name op internet. Daar zijn ook ontelbare zusters actief die uit hun rol stappen en de broeders gaan lopen onderwijzen. (Anna, voel je daarin zelf geen enkele geestelijke belemmering uit 1 Tim.2 meer? ) 

Ik wil beklemtonen hoe noodzakelijk het is zelf te blijven lezen in de Bijbel en je niet te verlaten op Bijbelverklaringen van anderen. Lees in het verband van dit artikel over kerndreiging en zonnevlammen 2 Petrus 3 nog eens.

Rolf op 25-02-2017 12:37

@Anna op 24-02-2017 22:19

en wie niet luisteren wil zal hij met een ijzeren roede leren.... ( dus met dwang) en dan zal hij zijn koningkrijk op aarde vestigen.

Doet me helaas ook wel denken aan wat ISIS en Al-Qaeda samen met die andere moslimbroederschappen willen doen. Die willen immers ook het koninkrijk van de Islam over de wereld vestigen en iedereen met dwang bekeren. 

Hoeveel verschil gaat er zijn tussen de manier van de moslimbroederschappen en de manier van de Messias?

hubo op 25-02-2017 13:35

Toen ik jong was,was ik als de dood voor dat soort dingen,maar nu hoop ik weleens,dat ik dat nog mee mag maken.De Koran staat er natuurlijk ook vol van dat we geroosterd en gebraden zullen worden.Was hij ook al remote viewing of had hij het ontleend aan uitspraken uit de Bijbel?Toen ik voor het eerst kennis nam van de voorspellingen van Malachias zou aan het einde Rome ook in vlammen opgaan.Je kunt je dat inderdaad wel voorstellen als je erover leest zoals dat hierboven wordt beschreven.En dan ben je geneigd te denken,dat dat nu toch niet zo heel ver weg is.Afwachten dan maar.Meer kunnen we er niet aan doen.

Er zijn overigens geen duidelijk aanwijzingen,dat er nu zoiets met de zon zou kunnen gebeuren,maar er is zoveel waar we waarschijnlijk nog geen weet van hebben.

Christenen vertrouwen op God de Vader en die majoor Dames speculeert nog ergens op buitenaardse interventie ten goede,waardoor de schade dan toch nog een beetje beperkt wordt.Als mensen daar mee komen aanzetten,heb ik er toch altijd een beetje een hard hoofd in.

Een ander geluid op 25-02-2017 14:02

willy op 25-02-2017 10:00

Ik deel grotendeels uw visie !

De Chinese claim op de Zuid-Chinese zee is natuurlijk ingegeven door de vermeende gigantische olie- en gas-voorraden onder de zeebodem daar en waarschijnlijk de visserijrechten. Het gaat gewoon ordinair om het geld of netter gezegd economische belangen. Hetzelfde geldt voor het conflict tussen China en Japan over de Senkaku eilanden.

Internationaal geldt de afspraak van 12 zeemijlen voor de territoriale wateren en 200 mijl als economische zone. Daar waar verschillende landen een "overlap" hebben, gelden andere regels en/of internationale arbitrage. De Spratly eilanden liggen grotendeels in de economische zone van Maleisië, Brunei, Indonesië en de Filipijnen. Allemaal onbewoonde eilanden, waar nog nooit een Chinees gewoond heeft. Het zal best kunnen, dat daar een paar honderd jaar geleden de Chinezen gingen vissen. Maar goed, op die manier kan Nederland nog een claim leggen op Nova Zembla (1596 Willem Barentz), Spitsbergen (walvisvaart) en een groot deel van de Noordelijke IJszee. 

Martin op 25-02-2017 15:46

Beste Yerk,

Dat Satan kracht heeft, is ons bekend, dat hij ook een beetje kan waarzeggen ook. Dat zijn voorspellingen soms nog uitkomen, ook.

Maar.....

Een demonische voorspelling op een Christelijke site is zelfs als nieuwsfeit, om jou woorden te gebruiken, not done. De reden daarvan is, dat je:

a) Satan en de waarzeggende geesten de aandacht geeft die je ze nou juist niet moet geven.

B) Je het de deur op een kiertje zet voor deze machten, zodat het risico op verontreiniging alleen groter wordt. Wie met pek omgaat wordt ermee besmeurt. Wanneer je een voorspelling van een waarzeggende geest ook maar even in overweging neemt, dan sta je dat moment toe dat je geest die op God gericht behoort zijn vertroebeld wordt door een zgn "stoorzender". Kwade geesten moeten gewoon geen grip op ons denken krijgen, want dat verstoort onze relatie tot God.

 

Xander steun ik, en zal ik altijd blijven steunen.

Ik ga er van uit dat hij mijn bericht niet opvat als negatieve kritiek, doch als steun aan hem om de juiste koers te blijven varen, en achter hem te blijven staan zolang het nog kan.

Blessings

Martin

Beste Martin, u mag altijd oprechte kritiek geven. Remote Viewing, een grenswetenschap, waar ligt de grens tussen wel of niet occult demonisch beladen. Eindeloos bewustzijn, mensen met een BDE, Nul punt energie, Kwantum fysica, Masaru Emoto, intenties, gevoelens en emoties op water en andere zaken. Waar de grens ligt moet een ieder zelf onderzoeken. XN wil wel over deze zaken berichten zoals RV enz. Mvg. Mod.

Eelke Piers op 25-02-2017 22:46

Dat de  VS nooit zouden accepteren als de Chinese marine voortdurend in de Caraïbische Zee, vlak voor de kust van Texas, zou gaan patrouilleren en de Zuidchinese Zee gaat volkomen mank. China claimt de Zuid Chinese Zee tot Borneo toe. Dat is dus een paar duizend km. De MH375 werd ook vlak bij Borneo door de Chinezen uit de lucht geschoten omdat dit vliegtuig zonder toestemming van de Chinese autoriteiten het door hum geclaimde luchtruim binnen vloog

Anna op 25-02-2017 23:36

Geachte Heer Drossaard, " want uit uw woorden blijkt dat u  een man moet zijn."  Het baart u zorgen dat ontelbare zusters uit hun rol stappen en de broeders gaan onderwijzen. " U geeft mij wel heel veel eer met het woord onderwijzen....Dat zijn uw woorden...... In ieder geval stemt hetgeen ik schrijf,  u wel tot nadenken,  zo niet,  dan leg ik uw reactie verkeerd uit....maar als dit zo is  dat dit u tot nadenken stemt dan kunt u het ook onderzoeken wat ik schrijf en dan ben ik daar blij mee.... want  wat ik schrijf komt rechtstreeks uit de Bijbel..... Het is alleen door de kerk een onderwerp wat  ontweken wordt omdat het erg controversieel is..... En de kerk leeft nog vaak in een situatie dat het heil vanuit de kerk komt maar het heil is uit de Joden, en uit het joodse boek wat de Bijbel van A tot Z is. ( zeg ik nu weer iets wat wildgroei van leer  is?????) Wij mogen medeburgers en mede erfgenamen zijn.....  en eertijds kenden wij God niet, maar door de Here Jezus mogen wij nu Hem ook kennen....

Sinds ik  jaren geleden in Ganzhou in China in de kerk was bij DS. ' t Lam en hij net na 25 jaar uit de gevangenis ontslagen was, en ons vertelde dat in de 25 jaar dat hij in de gevangenis heeft gezeten zijn werk was voortgezet door 4 vrouwen uit zijn gemeente, en toen hij weer zelf zijn gemeente kon leiden, hij 2000 ( tweeduizend!! ) mensen kon dopen die door de Heilige Geest maar wel ook door tussen komst van deze 4 vrouwen tot geloof waren gekomen, voel ik inderdaad geen enkele geestelijk belemmering meer. Ik heb er Timotius nog eens op nagelezen, maar als u dan stelt dat ons volk groten deels de vaderlandse ( oei wat een woord..... Gods Woord is internationaal; wereld wijd hoor) heeft afgeworpen en geen idee meer heeft wat er gaande is in de wereld dan voel ik mij geheel vrij om mensen van de Here Jezus te vertellen.....In tegendeel dat moet ik dit zelfs doen omdat er zoveel Dwalingen zijn helaas ook in de kerk.... en dat de kerk vrijwel geen zicht heeft op de tijd waarin wij leven.... Mag ik u een boek aanbevelen; leest u eens " Waarom eindtijd " van ds. J.W. Glashouwer...(  Dat heeft ook bijgedragen aan mijn kennis...) ... U zegt terecht dat het goed is om persoonlijk de Bijbel te lezen dat ben ik helemaal met u eens..... al vele jaren bestudeer ik de Bijbel en probeer ik te lezen zoals het er staat en het eertijds geschreven is.... en dan kom ik tot verrassende dingen.......  ( BV dat de discipelen in Math 24 dachten dat Jezus op dat moment het koningkrijk op aarde ging vestigen.....aan alle voorwaarden was op dat moment voldaan  ) Daarom begrepen ze in eerste instantie ook niet wat er gebeurde toen Jezus gekruisigd werd... en Maria zijn moeder begreep het ook niet want, en leest u het zelf maar toen Gabriel bij haar kwam zei hij heel duidelijk dat hij Jezus op de troon van zijn vader David zal zitten...... En dat is nu het mooie, de aankondiging van Jezus geboorte is letterlijk vervuld en dat tweede deel van wat Gabriel zei  nog niet maar dat zal ook letterlijk vervuld gaan worden..... want God de Vader..... kan niet liegen of zijn mening veranderen..... 

De Bijbel bestuderen is prima, maar de  visie van anderen om dit te toetsen aan de Bijbel is zelfs heel Bijbels dat zegt Paulus.ook........ Dat deden ze in Berea ook, ze keken in de boeken van het OT of hetgeen wat Paulus zei  wel waar was..... en zo zou u ook kunnen toetsen wat ik gisteravond heel snel heb opgeschreven of dat ook juist is...... ( ik wil u de teksten ervoor nog wel aangeven...) Aan het slot spreekt u over kern dreiging;  Ja dit is een Bijbelse profetie.... ( de aarde zal gelouterd worden, de schepping zal vernieuwd worden) ..leest u Zacharia maar daar staan de verschijnselen die optreden tengevolge van een kernaanval letterlijk vermeld...Zach 14:12. Op dit moment ga ik niet inhoudelijk in op uw schrik ten aanzien van de " wildgroei leringen" omdat ik vandaag 975 km auto heb  gereden  en moe ben... misschien morgen. Ik wens u Gods zegen en veel geestelijke blijdschap bij het  bestuderen van Zijn Woord..... Anna.

Anna op 26-02-2017 00:01

Rolf 12.37 uur. 

Het gaat hier om een ander koningkrijk. Wel een koningkrijk op aarde maar dat geregeerd gaat worden door Koning Jezus. Ik weet niet of u Christen bent. Als u de Bijbel niet erkend dan is dit moeilijk te begrijpen..... In de Bijbel staat dat God de aarde volmaakt en zonder zonde heeft geschapen. Door toedoen van de mens is er alde ellende gekomen die we vandaag de dag zien.... maar dit is slechts eentindelijke situatie.... het duurt al wel heel lang maar er zal eeneinde aan komen.  God wil de aarde weer net zo terug zal krijgen als dat hij de aarde geschapen heeft. Hiervoor was en is een middelaar nodig.... voor de mensen persoonlijk, en dat is Jezus, een ieder die in hem geloofd kan nu weer via Jezus met de Vader in contact komen.... maar Jezus zal eenmaal op de aarde gaan regeren... dat staat  uitgebreid in de Bijbel beschreven.... ( dat is momenteel ook de ruzie en narigheid van de islam imet de wereld deze religie de islam weet heel goed dat God van de Bijbel in zal gaan grijpen.... en de islam wil  dit niet.. die weten dit heel goed maar zullen dit nooit erkennen..Wat er momenteel gebeurt op de wereld is een religieuze oorlog..... .).De oorlog van de kwade machten tegen de goede machten....... ... Maar  Eenmaal als de " volheid der tijd" daar is dan komt Jezus terug naar deze aarde... en dan zal iedereen hem zien. En dan zal hij gaan regeren vanuit Jeruzalem.... en op dat moment zal Hij de vrede over de gehele aarde brengen.... vrede voor alle volkeren.... In Jes 25 staat zelfs dat God een feestmaal zal aanrichten op de berg Sion in Jeruzalem... voor de volken.... maar de volken die niet willen luisteren naar de Zoon van God die dan regeert die zullen gestraft worden.....daar zijn vele teksten over in deBijbel... psalm 2 Daniël 2: 31 45 Ez 33: 44 Joh 3: 22 36 enz.  Let wel dit is bedoeld om dan in volkomen vrede en gerechtigheid samen te kunnen leven.... zoals God het ooit bedoeld heeft bij de schepping...want vanuit Jeruzalem zal dan de thora (de regels voor het leven ) uitgaan..... Dan Bestaat ISIS  niet meer... dan regeert de Vredevorts...  en dan zullen er in de schepping ook grote veranderingen zijn want dan zal een kind spelen bij het hol van een schorpioen en er zal geen oorlog meer zijn... Dus het is de tijd van na alle oorlogen.... De tijd van de Messias die alleen maar het goede voorheeft met alle mensen, die er opuit is om iedereen in hem te laten geloven. En ik kan het u aanbevelen... het kost niets en het verrijkt je leven..... In de Bijbel kun je het hele verhaal vinden..... Shalom 

Qvic op 26-02-2017 00:39

Die voorspellingen waren/zijn geen van alle natuur verschijnselen, maar alle doel bewuste Amerikaanse man made militaire experimenten. Als Noord-Korea een atoombom op een hoogte van ongeveer 10Km laat ontploffen, dan ligt het gehele noordelijk halfrond plat qua elektriciteit voor jaren. Zonder elektriciteit is geen enkel land meer bewoonbaar, zoals we het nu kennen. Dat weet de rest van de wereld leiders ook wel en met het gegeven dat geen van alle wereldleiders grip hebben op Kim Jong-un. Vormt dit gegeven een potentieel gevaar voor de wereld vrede, maar andersom ook. Zowel Amerika en zijn bondgenoten zijn continu op zoek naar delfstoffen om deze veilig te stellen voor hen zelf over de gehele wereld en dat doet China ook en dat gaat vroeg of laat botsen tussen de partijen, wat tot een wereld oorlog kan uitlopen. En hoe verder de wereld zich ontwikkeld, hoe meer delfstoffen zij nodig hebben, hoe sneller er een oorlog ontstaat tussen de partijen. Deze wedloop is al enige decennia bezig.

Een ander geluid op 26-02-2017 10:00

Eelke Piers op 25-02-2017 22:46

Helemaal eens met uw opmerking !!!

Dat van MH375 vraag ik me echter af. Dan zou er in dat gebied toch iets gevonden moeten zijn. Niet alles zinkt zo snel weg. Zeker lichamen niet. Daarnaast zouden de USA, Australië en andere landen die de Chinezen graag een hak zetten er als de kippen bij zijn geweest. Toen Korean Air vlucht 007 in 1983 door de USSR boven Sachalin uit de lucht werd geschoten, kwam dat wel prominent in het nieuws. De bomaanslag van Noord Korea op Korean Air vlucht 858 in 1987 idem. Beide burgerluchtvaart. Waarom zouden de USA ditmaal de Chinezen de hand boven het hoofd houden? Ook onder Obama waren het al niet de beste vrienden.

De Terugkeer op 27-02-2017 02:55

Hmmm...een lekker warm zonnetje??? Zin in, ook!

Nou, ik heb het gevoel, dat, wat we ook wel en wat we ook niet doen, voelen en zouden willen voorkomen, als mensheid, het noodlot sowieso ons boven het hoofd hangt. China-Noord-Korea-Japan-USA? Verschrikkelijke kernrampen? Gestoorde leiders van gevaarlijke landen met idiote waanideeën en herstellen van oude demonische rijken? Tsunami's? Niet aflatende terreuraanslagen, zomaar en overal? Europa's ondergang? Yellowstone Park op springen? Het Noordelijk Halfrond in vuur en vlam? Israël/Jeruzalem en haar toekomst?

Ik weet het en ik voel het...deze grote 666-grabbelton, gevuld met dood, verderf, rampspoed, ellende en vergif. Het is een tombola, een carrousel...wat zal er op welk moment uit de hoge hoed komen?

Zijn er nu 'te'veel factoren aan het samenballen? En valt er nu niets meer te overzien?

Vanochtend vroeg er weer uit, dankbaar zijn voor de nieuwe dag...zorg bieden aan mijn medemens en delen...fluitend op pad.

Wereldvrededl op 13-04-2017 20:12

er loopt hier geloof en politiek door elkaar..

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl