HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Car jihad: Auto rijdt op voetgangers Londen in; Foto dader Heidelberg

.

‘Na een ongeluk stapt men gewoonlijk met een mes uit en bedreigt de politie. Dat is altijd al zo geweest,’ spot het Duitse KOPP, dat de foto van de dader in Heidelberg – zo te zien inderdaad een ‘Südlander’- plaatste.

Vandaag vond vermoedelijk de tweede ‘car jihad’ aanslag in dit weekend plaats. In Londen reed een auto op een groepje voetgangers in, waarbij er minimaal vijf gewond raakten. De dader zou inmiddels zijn gearresteerd. Ongetwijfeld weer een ‘ongeluk’, veroorzaakt door een ‘psychisch verwarde’ Britse Eskimo, wier motief ‘een raadsel’ is.

 

Bij de aanslag in Heidelberg is een 73 jarige man in het ziekenhuis aan zijn verwondingen gestorven. Twee andere mensen raakten gewond. De dader ligt zwaargewond in het ziekenhuis en wordt geopereerd.

Op dezelfde dag raakten in het Amerikaanse New Orleans 28 mensen, waaronder enkele kleuters, gewond nadat een auto met hoge snelheid op een carnavalsoptocht inreed. De dader zou ‘dronken’ zijn geweest. De politie ontkende dat het een terreuraanslag was. Omdat getuigen inderdaad spreken van een man die ‘er niet meer helemaal bij was’, rekenen we dit ongeluk (?) vooralsnog niet tot de potentiële car jihad aanslagen. (2)


Xander

(1) Telegraph via Sputnik News
(2) Breitbart

Zie ook o.a.:

25-02: Aanslag Heidelberg: Getuigen zien Afrikaan, maar politie noemt dader een Duitser

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 26-02-2017 13:47

volgens mij een aanslag dat door de pro islamitische pers weer in de doofpot wordt gestoken. Vergeet niet dat merkel als de dood is voor een aanslag gezien de nakende Duitse verkiezingen ! shalom

willy op 26-02-2017 13:55

ook in Londen en in de VS is een wagenbestuurder op een groep mensen gereden zeker ook geen aanslag volgens de nepmedia ze zullen dronken geweest zijn zeker? Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 26-02-2017 14:02

De wereld steekt vol met verwarde mannen. Tenminste als we "de linkse kerk", moeten geloven. Tja, als ik voor mezelf spreek, laat ik dan maar in het spoor van Jezus blijven.

René van Zalk op 26-02-2017 14:18

Als ik de foto zo bekijk is het iemand met 50% of 100% Arabische roots.

Groetnnn uut Nunspeet.

Tom Hendrix/Seneca op 26-02-2017 15:27

@René van Zalk: 14.18. uur. Maar dat willen de "linkse kerk", de groenen, de liberalen, de links-liberalen, en de "schijn-christendemocraten", niet waar hebben, mijnheer van Zalk.

Oma op 26-02-2017 16:04

Och ja, nu wordt weer maar eens de alcoholduivel van stal gehaald om terreuraanslagen door dat jihad gespuis te bedekken. Werkt de pathologische zelfhaat jegens eigen volk nog? Dacht het niet, net als de manipulerende leugens van de media die de bevolking doorziet. Er zijn bepaalde kenmerken dat barbaren typeert: oa met een mes op zak rondlopen, alsof de autochtoon dat niet zou herkennen...tsss

Houden ze ons allemaal voor idioten of wat??? Gékken, psychologische problemen, geesteszieken, verwarde zotten om terreur te ontkennen en te bedekken, om voor de verdenking naar autochtonen te kunnen wijzen of tenminste twijfel te kunnen zaaien, dat smerige spelletje had het volk snel doorzien, dan gebruiken ze nu toch de zatlappen? Denken ze nu dat dát niet transparant is? Misselijkmakend dat de leugenpers medeplichtig is en opgedragen, politiek-correcte leugens en onwaarheden verkoopt in plaats van aan degelijke journalistiek te doen: feiten objectief te berichten, ongeacht de afkomst en vooral: geloofsovertuiging van beestachtige daders. Kotsmisselijk wordt je ervan!

cefas op 26-02-2017 16:43

Beter gezegd:  Ein sudauslander. Gewoon zeggen wat het is. Weten we precies, waar we aan toe zijn. Geen politiek-correct geneuzel.

Bambi op 26-02-2017 19:58

Niets is nog te geloven bij die rotzooi. 

vlokje op 26-02-2017 20:58

Mo is geen alcohol gewend joh, gaatie gekke dingen doen, hij was beneveld , waarmee is nog niet bekent ;-)

Tabris op 26-02-2017 22:24

Dronken van de islam zeker!

U.G. Kempenaer op 26-02-2017 23:24

Het wordt tijd dat ze de regels voor wapenbezit voor autochtonen gaan versoepelen nadat de Europese overheden willens en wetens de grenzen hebben opengezet voor terroristen en mensen die een ideologie aanhangen die oproept tot het afslachten van niet-leden (vrijwel alle Europeanen dus).

Het is vrijwel de enige manier die de autochtoon rest om zich te kunnen verweren tegen de bloeddorstige aanvallen van door de overheid gefaciliteerde moslimslachters. Triest, maar wel de harde realiteit.

Ondertussen blijven de meeste Nederlandse politici wegkijken en weigeren het gevaar dat de islam inhoudt te erkennen. Daarmee zijn ze zelf het grootste probleem. Samen met hun kiezers.

FvD en de PVV verdienen onze steun.

jose op 27-02-2017 13:50

Nog 18 dagen mensen ,18 dagen en dan gaan er meer naar de verkiezings slachtbank.

Gebruik je stem goed,je zal geen andere kans krijgen de komende jaren!

Een ander geluid op 27-02-2017 14:19

U.G. Kempenaer op 26-02-2017 23:24

Helemaal mee eens !!!

Van politici die dit probleem bewust creëren, wegkijken en ontkennen hoeft u echter géén versoepeling van het recht op zelfverdediging te verwachten. U weet toch inmiddels; het zijn géén radicale moslimterroristen (haast een pleonasme), maar verwarde personen.

Mensen, die zich willen voorbereiden op verwarde personen zullen burgelijk ongehoorzaam moeten zijn. Dit is een conclusie, géén oproep :-)

Ik hoop, dat iedereen die onverhoopt getuige is van dit soort wandaden zijn beelden meteen op internet gooit. Dan kunnen overheid en staatsmedia bepaalde feiten niet meer ontkennen. 

hendrik op 02-03-2017 06:14

Hoog tijd om rechts te stemmen zodat we die terroristenclubjes kunnen deporteren naar hun "thuislanden". Al de rest is onzin.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl