HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Britse studie: Ruime meerderheid Europeanen wil immigratie moslims stoppen

Trump overweegt nieuwe executive order op gebied van immigratie – Linkse rechters in Amerika en Europa proberen onbeperkt recht op immigratie af te dwingen – Hongarije heft bewegingsvrijheid migranten op en gaat ze in containerdorpen aan de grenzen vastzetten

Migranten in Hongarije worden voortaan in containerdorpen aan de grenzen ondergebracht, en mogen die niet meer verlaten zolang hun asielaanvraag nog in behandeling is (7). (foto illustratief) 

Het tijdelijke, door twee rechtbanken geblokkeerde immigratieverbod op inwoners van 7 moslimlanden van Donald Trump leverde een storm van kritiek op van de Europese elite, maar krijgt daarentegen veel bijval onder de bevolking. Volgens een representatief onderzoek van het Britse Chatham House onder 10.000 mensen is 55% van de Europeanen voorstander van een immigratieverbod op moslims. Slechts 20% is tegenstander, en 25% heeft geen mening. Hongarije maakt er intussen werk van, en gaat migranten verplicht onderbrengen in containerdorpen aan de grenzen. 

 

In 8 van de 10 onderzochte Europese landen is meer dan de helft voor het sluiten van de grenzen voor immigranten uit moslimlanden. Polen (71%), Oostenrijk (65%) en België (64%) liggen daarbij voorop. Alleen in Groot Brittannië en Spanje ligt het percentage onder de 50%, maar is daar nog altijd wel duidelijk hoger dan het aantal tegenstanders. Nederlanders werden niet bevraagd. 

‘Angst voor islam wijd verspreid’ 

De auteurs van de studie –die overigens ruim vóór Trumps immigratieverbod plaatsvond- concluderen dat de angst voor moslim immigratie onder de Europeanen wijd verspreid is. Tal van grote en kleinere terreuraanslagen en de groeiende impact van de islam op de samenleving zijn belangrijke redenen voor de opkomst van vrijheidspartijen, zoals de PVV in Nederland, en de roep om de immigratie en islamisering een halt toe te roepen. 

65% van de Europeanen die –bijvoorbeeld vanwege werkeloosheid of andere moeilijke sociale omstandigheden- ontevreden zijn met hun leven, spraken zich tegen meer immigratie uit moslimlanden uit. (1) Hongarije neemt na het bouwen van een grenshek nieuwe stappen om de immigratie te beteugelen. Zo wordt de bewegingsvrijheid van migranten opgeheven, en zullen ze verplicht worden ondergebracht in containerdorpen aan de grenzen (7). 

Trump overweegt nieuwe executive order 

In de Verenigde Staten staat eveneens een meerderheid van de bevolking (51% tot 60%, afhankelijk van de peiling) achter Trumps door de rechtbank geblokkeerde immigratieverbod. De nieuwe Amerikaanse president overweegt inmiddels om een andere executive order uit te vaardigen met een formulering die vermoedelijk wel door de rechters zal worden goedgekeurd. (2) 

Eerder deze week verketterde Trump het besluit van het hof van beroep om de blokkade van zijn immigratieverbod te handhaven. Trump las letterlijk de glasheldere tekst van de Immigratie en Nationaliteit Wet uit 1952 voor: ‘Wanneer de president ook vindt dat de komst van vreemdelingen van iedere klasse naar de VS schadelijk voor de belangen van de VS is, mag hij voor de periode die hij nodig acht de binnenkomst van alle vreemdelingen van iedere klasse als immigranten of niet-immigranten opschorten, of aan de binnenkomst van vreemdelingen alle restricties opleggen die hij noodzakelijk acht.’

 8 van de 10 besluiten van deze rechters teruggedraaid door hooggerechtshof 

Volgens Trump begrijpt 100% van de burgers wat hiermee wordt bedoeld (‘zelfs een slechte middelbare scholier kan dit begrijpen’) – behalve de rechters, die hij dan ook ‘politieke overwegingen’ verweet. Twee van de drie rechters van het negende hof van beroep zijn lid van de Obama/Clinton kliek. (3) 

Acht van de tien (!) besluiten van dit negende hof worden later weer teruggedraaid door het hooggerechtshof, wat aangeeft hoe bevooroordeeld deze ‘liberale’ rechters zijn (5). Volgens enkele grondwetexperts is het overduidelijk dat de globalistische gevestigde orde hiermee probeert om een onbeperkt recht op immigratie aan de VS op te leggen. In Europa probeert regressief links al jaren hetzelfde te doen. Ook het politieke schijnproces tegen PVV leider Geert Wilders toonde ondubbelzinnig aan dat van een onafhankelijke rechtspraak al lang geen enkele sprake meer is. (6) 

President Obama maakte vorig jaar overigens gebruik van exact dezelfde argumenten als Trump om tijdelijke immigratie beperkingen uit twee moslimlanden op te leggen, zoals het risico op het binnenhalen van terroristen. Toen was er echter niemand in Washington en de media die hier tegen protesteerde. (4)


Xander
 

(1) Welt24
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Breitbart
(5) Daily Caller
(6) Infowars
(7) Epoch Times

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 11-02-2017 16:42

Helemaal mee eens. Laat moslims maar opgevangen worden, door de stinkend rijke, oliemoslimlanden, zoals Saoudie-Arabië en Quatar. O...wacht dat mag niet van de rode fascistische EUSSR. Verhip, was dat bijna vergeten. Trump heeft in mijn optiek het volste recht, om de grenzen te sluiten, voor eventuele terroristen. Maar de Amerikaanse demonen666 rechters, en de rode democraten, zullen alles doen om Trump tegen te werken. Overal, ook in Nederland en Europa, zijn het de leden van de rode linkse garde, die geweld gebruiken en rotzooi trappen, tegen mensen en partijen, die op valide argumenten de grenzen wensen te sluiten; zoals de PVV, AfD,FN. Wat hoop ik dat links wordt weggevaagd bij de komende verkiezingen. O ja, ook de liberalen en christendemocraten mogen van mij worden weggevaagd. Deze judaspartijen spannen al jaren samen met het goddeloze links. leve Christus Koning!

ohje op 11-02-2017 16:49

Boeie.

Na mij de sintvloed

Maitreya op 11-02-2017 16:59

Natuurlijk is er wel een zekere vooringenomenheid tegen Trump.

willy op 11-02-2017 17:05

Ja dat kan kloppen maar niet voor asielzoekers uit oorlogsgebieden en dat zijn juist soennieten en salafisten die hier burgeroorlog zoeken. Ook is de EU  boos dat de Britten dat onderzoek hebben gedaan want het is juist vele mensen binnen Europa zijn tegen massa  Immigratie . Er is een duidelijk verschil tussen asielzoekers en immigranten volgens de grondwet. Dus men wil een immigratiestop, maar minder voor asielzoekers uit oorlogsgebieden.Wat men trouwens ook niet kan.Daar is Trump tegen zijn limieten gelopen als president en de grondwet waar het hooggerechtshof over waakt Obama had reeds een beperking ingevoerd wat wettelijk mocht en wat ook de EU mag doen maar een totaalweigering kan niet. Dus men kan haatzaaiers onder de asielzoekers terugsturen en salafisten maar niet hen die zich koest houden maar ook kunnen ontploffen. Mijn advies : opvangkampen dicht bij het probleemgebied zodat als het terug veilig word iedereen zijn land terug kan opbouwen,simpel?Neen! Logisch! Shalom

grrrr001 op 11-02-2017 17:06

Ook gezellig om met deze figuur en kompanen op het openbaar vervoer te zitten in de Antwerpse Smart city van onozele halsen van een politieke kaste om de miljoenen diefstallen van Al Gore bonussen wensen in de wacht te slepen, kostenplaatje uiteraard voor de uit te roeien burgerbevolking, en vooral bestolen en van de fiets getrokken moeten kunnen worden en groepsverkrachtingen  ook en nog zoveel meer.onder andere de bouw van meer dan 4o moskeeen

https://pbs.twimg.com/media/C4S80XwVcAAriJY.jpg

Geert Bourgeois  prietpraat wel,  mensen met greencards en visa zijn mensen die een jarenlange opvolging hebben?Een  Libie van isis, moslim brotherhood en nog wat andere vals munters waar al wat geen daglicht verdraagd zich van heel de wereld zich kan bevooraden van greencards en paspoorten, en visa s komt  hier ongestoord het land binnewaaien.

Niemand kent deze migranten hun verleden, terrorist, moordenaar, pedofiel, gangbangers, gelukzoeker, parasiet, oorloghitsers, isis aanhanger...........

een politieke kaste die dit nog een extra tintje gevenen ons verplichten om onze levensstandaarG voledig in het teken van deze nieuwkomers aan te passen.Door torenhoge boete s gebruik auto te vermijden en op het openbaar vervoer en de fiets te verplaatsen, om deze nieuwkomersniet te provoceren, daarentegen is al de provokatie van de nieuwkomers onbespreekbaar.

Wie heeft al die infrastructuur gebouwd waar al die nieuwkomers zo van genieten?maar diegenen die dat hier hebben verwezelijkt zijn blijkbaar ook diegene die hier moeten verdwijnen.voor een onverkozen illigaal in Belgie eu bureaukraten die zich godvaders wanen en zich  onbeperkte macht toe eigenen(stelen van alle bezittingen burgerbevolking)

http://blogs.spectator.co.uk/2017/02/britains-manufacturing-boom-now-underway/

Maitreya op 11-02-2017 17:21

Het is heel simpel, ze volgen hier allemaal de weg van de minste weerstand in hun hersenloze vooroordelen.

Ze staan nu weer klaar om iedereen die een lichtpuntje in Trump ziet te saboteren op kleine dagelijkse dingen. Ze waren altijd al zand in de machine.

Ze vragen je zelfs uit wat je denkt van Trump, om een voorwendsel te vinden je te versturen.

Dit is het minne volk. Fascisten van de zuiverste bron.

Mijn vrienden in hun eigenwaan vonden de vele fascisten op dagelijks vlak die ik noemde niet belangrijk genoeg. Zie het vervolg.

Wardje op 11-02-2017 17:38

Bij Metro een niet aardig en niet onaardig overzicht , wel verrassend:

http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/freec01/actueel/2017/02/europese-dromen-zijn-bedrog-droomt-de-kiezer-ook-0

Het is een lezerscolumn , maar toch

U.G. Kempenaer op 11-02-2017 17:53

De islam en moslims horen niet thuis in Europa, net zomin als hun linkse apologeten onder leiding van George Soros, de socialistische, links-christelijke en link-liberale partijen.

Ons voortbestaan wordt ernstig bedreigd. Dit besef is helaas nog niet doorgedrongen tot de kudde, maar er beginnen wel steeds meer mensen te ontwaken.

Onderstaande link is interessant. De NPO laadt op zijn minst de verdenking op zich om bewust de realiteit van het immigratie-echec aan de Nederlandse burger te onthouden tot na de verkiezingen:

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/10/als-de-omroep-een-zwaar-beladen-film-tot-na-de-verkiezingen-uitstelt-6642623-a1545579

Maitreya op 11-02-2017 18:15

Het punt is niet voor of tegen. Ze zijn altijd tegen, dat is hun natuur, en ze houden niet van lichtpuntjes. Ze willen de totale duisternis. Dat is het enige wat ze motiveert. Ze weten alleen 'waarvan' ze leven, niet 'waarvoor'.

Rosalie op 11-02-2017 18:30

Het is een zeer zorgelijke toestand. Temeer daar velen gewoon niet zien of niet willen zien wat de gevolgen zijn van de islamitische toestroom. Iedereen kent wel een moslim die zich hier prima aanpast dus hoezo een gevaar ? Dat is ook het probleem niet, zij hebben hier hun draai gevonden,maar wat komt hier ongecontroleerd binnen ? Als dan de ellende uitbreekt is dat ook ten nadele van goedwillende moslims: zij krijgen dan ook een slechte naam.

Mensen zijn veel teveel met zichzelf bezig : carrière, een gehaast leven met kinderen onder overheidsgezag / crèches brengen, ze volstoppen met vaccinaties want een ziek kind past niet in het schema, dan vermoeid voor de ( staats) tv, of voorbereiden voor de volgende dag. Hoe kun je je dan nog goed informeren ?? Dan lees je de krant en ziet het journaal en dan denk je : trump wordt afgekraakt dus die deugt niet. Wie is er nog echt kritisch ? Ik ken echt intelligente mensen die volledig in de oas lopen van wat de gevestigde orde voorstaat. Iemand zei : Ik stem op Clinton omdat ze een vrouw is ! " Obama verheerlijken , kritiekloos op vaccinaties, kritiekloos op immigranten enz. Ik vraag me af hoeveel procent van Nederland is wakker ?  

willy op 11-02-2017 18:31

En dan nog dit in Belgie het land waar alles kan trekken de terug gekeerde Syriestrijders terug werkloosuitkeringen begrijpe wie het kan. Dus deze mensen hebben nog nooit gewerkt ? Het is dus goed mogelijk want in Belgie kan alles dat ze binnenkort nog oorlogsinvalieten nog eens een uitkering krijgen en ontvangen worden door koning Filip de koning van het grootste apenland hoe is het mogelijk! Shalom

nickedname op 11-02-2017 18:52

Het gevaar van ze zo te concentreren op 1 plek is een massale escalatie en wie houdt ze dan tegen? Of in kleine groepjes wijdverspreid "opsluiten", of in een arabisch land massaal samenvoegen.

cefas op 11-02-2017 19:15

De NSO,de Nederlandse Staats Omroep, abusievelijk NOS geheten, laat geen moment voorbij gaan om, ons Nederlanders, te desinformeren of nieuws achter te houden, wat politiek niet correct is.

vlokje op 11-02-2017 20:34

dus men denkt nog altijd dat er een goede en slechte mensen aan de top zitten,

dream on,  kompleet verrot, stuk voor stuk hun ziel verkocht voor promotie

conclusie : links om of rechts om,oorlog wordt het wel, verdeel en heers

satanisch plan : "omleiding volgen"

tis gewoon  het eerste en het tweede team tegen elkaar uitspelen in andere shirts

Anora op 11-02-2017 21:49

Jaja de Europeanen kunnen wel zo veel willen, ze hebben het echter niet voor het zeggen..

Wardje op 11-02-2017 22:06

"Bewijs" gasaanval Gouta Syrië 2013 schandalig gemanipuleerd . Moeder Agnes , overste van de zusters Carmelitessen in het oer oude klooster Mar Yakub in Oost Syrië spreekt van "Massacre marketing", handel of handelsbevordering door massamoord . In feite is er gesjouwd met lijken van gekidnapte alevitische kinderen die door jihadi's waren vermoord om ze op verschillende plaatsen op de foto te krijgen alsof ze slachtoffer waren van gasaanvallen .

https://www.maryakub.net/

Johan op 11-02-2017 22:29

Laten we bidden dat mensen die zich voorgenomen hebben PVV te stemmen niet op het laatste moment zoveel angst krijgen dat ze toch weer op de elite stemmen!

vlokje op 11-02-2017 23:40

@johan ik wou pvv stemmen, maar ik vertrouw het voor geen meter, ik blijf maar thuis denk ik......

Drossaard op 12-02-2017 00:16

 

Spanje had in 2004 de grenzen reeds moeten sluiten voor moslims en de islam moeten verbieden. (Aanslagen Madrid 200 doden 2000 gewonden)

NL had in 2004 strenge beperkingen aan immigratie uit Marokko moeten aanbrengen en Amsterdamse moskeeën moeten sluiten (afslachting Theo van Gogh)
VK had in 2005 moslim instroom moeten stoppen en alle Pakistaanse moskeeën in het land moeten sluiten. (Aanslagen Londen 20+ doden 700+ gewonden)
 
België had in 2014 moslimimport aan banden kunnen leggen. (Museumaanslag Brussel) In 2016 hadden ze dat zeker moeten doen (Aanslagen Zaventem 30 doden 300 gewonden)
Frankrijk had in 2015 een einde moeten maken aan islam in FR. (Aanslagen Hebdo en Parijs 150 doden 350 gewonden)
 
Denemarken had in 2015 de gastvrijheid aan moslims en hun afgodsdienstvrijheid moeten opzeggen.(Aanslagen Kopenhagen op Lars Vilks en synagoge 2 doden)
Frankrijk had in 2016 alle nog aanwezige moslims met dubbel paspoort moeten uitzetten. (Aanslagen Nice 86+ doden)
EU had in 2016 verboden voor moslims verklaard moeten worden.
grrrr001 op 12-02-2017 00:19

IvoBelet o6/02/2017/cd&v eu is ook een schot in de roos als het gaat om de burgerbevolking te dienen(niet)Paul Magnette ontpopt zich tot de linkse Le Pen, totaal de pedalen kwijt.

Na invoering in antwerpen om de minder begoede burgers 1430euro te doen betalen om met hun iets  oudere auto in antwerpen te mogen bollen, komt nu dat de meerdergeidspartijen vinden dat kleineondernemers die goed werk leveren om minder begoede mensen op de plaats van bestemming te brengen met een wat ouder busje gestraft worden.

En niet langer deze daad van liefdadigheid kunnen verwezelijken. .

Grootheidswaanzin om de al gore en bende bonus op zak te steken met Smart city diefstallen uit de collectebus van de burgerbevolking.

Alleen vriendjes van ......komen er goedkoop vanaf en mogen nog van een jaar uitstel genieten

Mark S. op 12-02-2017 00:20

Ik wil ook dat de moslimimmigratie stopt. Daarom stem ik op de PVV. En degenen die nepvluchtelingen zijn moeten massaal worden teruggestuurd. In net zulke grote aantallen als dat ze binnenkwamen.

grrrr001 op 12-02-2017 01:28

Vraag om uitleg over het effect van fijn stof op het cultureel erfgoed

https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1112059/verslag/1114202

Fijnstof wordt veroorzaakt door katylysators die verplicht worden op benzine auto s en veroorzaken onoemelijk veel gezondheidsproblemen voor de burgrbevolking, meer schade dan de roet diesel uitstoot, maar de ideote wetgeving maakt voor de gezondheid door hun stomme beslissing om katylysators,   te verplichten en miljoenen  mensen de vernieling in te trappen niet ernstig(depopulatie agenda is hun hoofdbekommernis, nadenken in het belang van de burgerbevolking en onderzoek is niet in effect, ook niet van talloze onderzoeken die de schade aantonen , blijft men bij het grote gelijk)

Wel over een cultureel erfgoed lullen dat fijn stof schade zou hebben.

Schaf die benzine auto katalysators af en er is geen fijnstof vervuiling, maar dan raak je aan een commercie die veel bonussen opbrengen en dat zijn nauwe schoentjes voor de politieke kaste en de smart city s gruwels. 

ICLEI   http://www.iclei-europe.org/members/who-are-our-members/

Bollie op 12-02-2017 09:17

Waaeom geldt de immigratiestop niet voor Saoedi Arabië? Juist, dat gaat Trump veel geld kosten....

Alles draait om het geld....en in Jemen gaat de oorlog gewoon door....

Ik ben benieuwd of Trump hier verandering in kan of wil brengen. En of hij de Amerikaanse ambassade idd nog naar Jeruzalem  zal verplaatsen.

Elske op 12-02-2017 11:23

De PVV is niet de enige mogelijkheid; denk ook eens aan de Partij voor de Democratie. Ook al is de Partij fors kleiner dan de PVV ze hebben een leuke lijst en goede standpunten. Het is feitelijk ook een tegenstem tegen de huidige politieke elite. Vele gewone stemmers hebben hier schoon genoeg van. Als ik nu Wiegel op TV zie, die tegen het referendum is, tegen de stem van het volk, dan denk ik "wat ben je oude elite geworden". Net zoals het was in de 19e eeuw toen alleen de rijke / aristocratische elite een stem had. Je onderschat het gewone volk, waarvan bijna 30% hoger opgeleid is en de rest goed geinformeerd.  In de Eerste en Tweede Kamer trekt de elite van de partijen, na de verkiezingen, weer naar elkaar toe en nemen de besluiten, zonder geluisterd te hebben naar het " gewone volk". Het "gewone volk" ziet, voelt en weet dat de EU, de Euro en haar immigratiebeleid een mislukt project is geworden van de elite, waar het Volk voor moet bloeden. Alleen door een grove tegenstem komt hier een einde aan. Het is de vraag of deze tegenstem goed terechtkomt, het kan immers, zonder dat we het weten, ook weer een stem zijn voor de elite (die overal, binnen elke partij haar mannen/vrouwen heeft zitten). Dames en Heren stem tegen elke partij die bij het oude establishment hoort, oftewel stem op een nieuwe partij met nieuwe ideeen. Dat is al een stap vooruit.   

moali op 12-02-2017 11:46

@ Rosalie

Goed verwoord! Mijn grootouders komen uit Marokko, ik vind de elite erg naïef en handelend uit eigen gewin. Op de lange termijn kan dit zeer gevaarlijk worden voor de Europeanen maar ook voor de aangepaste mensen zoals ik. Ik vind planet of the apes een goed voorbeeld van hoe de extreme uitersten de gematigde massa in de ellende weet te slepen.

Rebellio op 12-02-2017 12:13

Geert Wilders geeft in interview met Rick Nieman aan dat hij wil dat alle moskeeen gesloten gaan worden in Nederland en dat de koran alleen voor thuisgebruik gedoogd gaat worden. "Nazi-tempels in Nederland zouden we ook niet dulden, waarom moskeeen dan wel?" Omdat er ook aardige moslims zijn? Schei toch uit! Dit zou voor mij een hele grote reden zijn om te overwegen op de PVV te stemmen. Hij moet wel 30 zetels of meer halen om echt iets te gaan betekenen in Nederland...

archie op 12-02-2017 12:37

http://usherald.com/15-year-old-boy-stabbed-to-death-by-muslim-refugee-for-protecting-young-girl-from-sex-attack

grrrr001 op 12-02-2017 13:56

de politieke praatbarakken mogen mijn inziens ook afgeschaft worden , het is een show vertoning om vooral de burgerbevolking een oor aan te naaien, en de kriminele verborgen agenda zoveel als mogelijk uit te voeren, zonder de burgerbevolking de mogelijkheid te geven een rechtvaardig leven te geven.

http://www.iclei-europe.org/members/who-are-our-members/

Vraag om uitleg over het effect van fijn stof op het cultureel erfgoed

https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1112059/verslag/1114202

Fijnstof wordt veroorzaakt door katylysators die verplicht worden op benzine auto s en veroorzaken onnoemelijk veel gezondheidsproblemen voor de burgerbevolking, meer schade dan de roet diesel uitstoot, maar de idiote wetgeving maakt voor de gezondheid door hun stomme beslissing om katylysators te verplichten en miljoene mensen de vernieling in te trappen niet ernstig(depopulatie agendais hun hoofdbekommernis, de waarheid moet verborgen blijven , ook niet van talloze onderzoeken, blijft men bij het grote gelijk)Wel over een cultureel erfgoed bla,bla,  dat fijn stof schade zou hebben.

juanambulo op 12-02-2017 14:50

Wat Trump betreft: De reden voor het inreisverbod van 90 dagen was dat de betreffende landen

niet in staat waren gegevens (over reizen naar de USA) met Uncle Sam uit te wisselen, veroorzaakt

door oorlog of wat dan ook.

Tom Hendrix/Seneca op 12-02-2017 15:04

Alles wat er gebeurt; vindt zijn oorzaak mede in deze twee duivelse plannen: " Het Coudenhove-Kalergi plan", en " De Resolutie van Straatsburg".

juanambulo op 12-02-2017 15:05

Wat Trump betreft: De reden voor het inreisverbod van 90 dagen was dat de betreffende landen

niet in staat waren gegevens (over reizen naar de USA) met Uncle Sam uit te wisselen, veroorzaakt

door oorlog of wat dan ook.

JP op 12-02-2017 15:23

Ha, ha, en daar is een studie voor nodig?

waterman10 op 12-02-2017 15:43

@vlokje  11-02-2017 23:40,

Blijf jij ook al thuis?

Zo te lezen gaat er iemand die in de voetsporen van Jezus loopt, ook de politiek in.

http://www.ad.nl/rivierenland/jezus-leeft-doet-mee-aan-tweede-kamerverkiezingen~a97fba18/

Als ik hun programma zo lees, wordt dat nog een 100% zionistische tam tam in de tweede kamer als deze partij zetels haalt.Ik weet nog niet of ik daar dan zo blij van moet worden. 2017 wordt een raar jaar als je het mij op de man af vraagt  Misschien is helemaal niet stemmen dan toch wel de beste optie.

Oma op 12-02-2017 17:03

@grrr001:

Zo werkt de belgische, misdadige politiek die selectief naar vervuiling kijkt, enkel in ons apenland alsof vervuiling stopt aan de grenzen....en ons opzadelen met schuldgevoelens door leugens over het milieu te gebruiken om ons telkens en verregaand tot de waanzin te pluimen.

- eerst diesel/vervuiling promoten in de jaren '80, vervuiling al láng geweten voor ze dat hebben gepromoot/gemanipuleerd en toch 80% vd bestuurders een oor aannaaien, om de zakken te vullen van belanghebbenden en voorál de verspillende roverheid

- dan vervuiling gebruiken om ons fors uit te persen door allerlei taksen/belastingen/verhogingen/discrimineren door onderscheid te maken met andere brandstoffen die uiteraard erna ook zullen volgen om te pluimen want dan stoten ook die brandstoffen nog teveel fijnstof uit.....kassa kassa

- dan gebruiken ze nogmaals het bedrog van milieu om de bevolking te dwingen hun wagens te vervangen door....hybrides die nu ook te vervuilend schijnen te zijn, daarvoor wordt nog maar eens de ideale verliespost belastingen gebruikt: Subsidies, ideaal om de begroting te verneuken en putten bij te graven - en nu overschakelen op elektrisch vervoer, mét subsidies natuurlijk: de put moet nog dieper worden! Dan kunnen ze met de slimme, digitale meters (die kanker veroorzaken volgens WHO) op afstand bepalen wanneer en of je je wagen mag opladen en bij de leugen van het risico 'black-out' iedereen dwingen de auto te laten staan: totale controle over de mobiliteit van de bevolking.....Tiens: ze jammeren over tekort aan elektriciteit en gaan dan zelfs belonen als je een wagen op elektriciteit koopt? Van een tegenstelling gesproken of liever: bewijs van het Bedrog!

- controle over waar je als burger nog mag gaan en staan waarbij wéér gebruik wordt gemaakt van discriminatie:

Als je diesel rijdt of als je (schone) benzine wagen te oud is, kom je die of die flutstad niet meer in.

1. Discriminatie op basis van de leeftijd van je wagen/gebruikte brandstof 

2. Beperking en controle over onze bewegingsvrijheid 

3. Betalen/Roof want als je betaalt, mag het allemaal WEL - bewijs van de smerige bedoeling erachter: Poen, Poen en nog es Poen, de vervuiling en het milieu telt dan opeens niet meer mee als argument.

Zolang we maar betalen, mag álles blijkbaar Wel - walgelijke hypocrieten.

De steden die hiermee aankomen denken er weer een slaatje uit te slaan en/of hun eigen zelfstandigen/bedrijven schade te berokkenen want laten we wel wezen: wie gaat nog de 'stad' ingaan om te winkelen? Jaag ze allemaal maar naar de multinationals die mega-winkelcentra bouwen en nog meer controle over de economie in hun klauwen willen, met medeplichtigheid van de politieke corrupten. Behalve de waanzin van trajectcontroles ook nog eens betalen om naar een flutstad te Mogen rijden?

-- --, gent en antwerpen op kop!

En fijn stof door te stoken met een houtstoof? 'er wordt aanbevolen niet te stoken met hout vanwege de lage luchtkwaliteit en te hoge concentratie fijnstof in de lucht'......dat is de volgende regel die aangegrepen wordt om ons in de kou te zetten. Dan moeten ze eens bij de walen gaan kijken, daar stoken ze al járen opnieuw met hout en kolen uit....armoede!

Benieuwd hoe ze dat gaan willen verbieden en nog belangrijker: controleren!Misschien kunnen ze daar wat overbodige, overbetaalde ambtenaren aanzetten?

Over vervuiling moeten ze zwijgen zolang er 60.000 meest vervuilende schepen nog elke dag de wereld rondvaren om die paar scheepsmagnaten te verrijken, zwijgen zolang in china kilometerslange, ondergrondse mijnen nog branden na 65 jaar, zwijgen zolang de grootste vervuilers vs/china/india etc....nog steeds weigeren maatregelen te nemen!!!!

 Enkel al Twintig schepen vd vloot met de vuilste brandstof (bunkerolie/afval van ruwe olie!!) vervuilen Meer dan AL de wagens, een miljárd, die op deze planeet rondbollen! En er varen 60.000 van die giftige gedrochten 365 dagen de wereld rond waarvan de vervuiling honderden kilometers het binnenland indrijven!

Dat bewijst duidelijk het bedrog en de leugens over fijn stof waarmee de bevolking om de oren wordt geslagen om schuldgevoelens op te dringen over het milieu en fijnstof om ons met belastingen legaal te kunnen beroven voor het milieu - je mag Wel vervuilen zolang je maar betaalt!

Geen hoofdletters, aangepast. Zie siteregels. Mod.

grrrr001 op 12-02-2017 18:37

In nederland was ze een grote stroom uitval en in brussel ook niet gelijk tijdig, maar het lijkt sterk op iets in voorbereiding om dat op gezette tijdstippen, op de burgerbevolking toe te passen.

Vooral nu de banken hun bedriegerij niet langer onder de pet kunnen houden,

lijkt het in die richting te evolueren, om de aandacht te kunnen afleiden als bliksemafleider voor de echte problemen.

https://www.youtube.com/watch?v=3YBe69T8Cuw  

Brusselstad voledig in het donder gedompeld door stroom uitval.

Nieuwe auto s met injectie benzine motor en katalysator veroorzaken black carbon met benzeen en tolueen.

Instalatie  katalysator+ GDI benzine direct injectie(oorzaak fijnstof) verplicht!! maakt het fijnstofplaatje kompleet.Niet een oude oldtimer of rokende dieseluitstoot, dat zijn niet de boosdoeners van het probleem van het fijnstof met black carbon met tolueen en benzeen.

Het is onterecht de diesels als grote veroorzakers te gaan bestempelen en de echte veroorzakers te minimaliseren.

Men kan de politieke beslissinge beter via de bevolking laten nemen, daar zij beter de juiste beslissingen hebben voor problemen dan de politieke bonus cultuur van balangen groepen gruwels die hen aansturen.

Er liggen duizende nieuwe uitvindingen stof te vergaren in kluizen van banken en multinationals die het leven zoveel aangenamer zouden kunnen maken, maar door deze gruwels uit de openbaarheid worden gehouden en deuitvinders het leven zuur gemaakt en zelfs vermoord.

Een typisch voorbeeld van hoe een niet bestaand probleem door de hulp van politici een probleem wordt gecreeerd om dan met halfslachtige oplossingen te komen die het nog erger maken, en de burgerbevolking en ziek maken en  

veel geld kosten om de depopulatie agenda, van politici? en de farmacie? de bonus cultuur in stand te houden(sponsers Gyorgie Schwartz A/K/A George Soros, Bill gates, Al Gore, .....?)

https://phys.org/news/2016-07-gasoline-direct-green-choice.html

http://www.stirlingengines.org.uk/manufact/manf/misc/subm.html 

https://www.youtube.com/watch?v=H_Vnxapd5fs  

Stirling Cycle Engine: "The Stirling Engine: A Wave of the Future" 1992 NASA

Drossaard op 13-02-2017 08:40

@grrr001, kappen met die forumvervuiling!!!!

karola op 13-02-2017 09:11

Dijkhof in paniek,dat gaat niet gebeuren volgens hem,maar redt die dat nog wel?

Wederom  Xandernieuws, was je weer als eerste met dit bericht,dus NOS je kan alles wel weg 

willen houden,maar dat werkt niet meer want internet he,we zijn niet meer afhankelijk van jullie

censuur berichtgeving.

Het is echt 5 voor 12,Nederland wordt wakker laat die enge jesse klaver niet nog meer zetels halen

Stem,op de Partij van de Vrijheid 15 maart!

Wardje op 16-02-2017 00:57

'Britain is not yet lost',  "Groot-Brittannië is nog niet verloren"  een zekere Paul Weston in een rustig voorgedragen en coherent verhaal . ... verloren: 't Is er niet ver vandaan . Zweden wel, niets aan te doen, een kwestie van 5 of 10 jaar .  Britannië kan er misschien nog iets aan doen . Maar ik denk niet dat alles vredelievend zal worden opgelost ; ik denk dat, wat we waarschijnlijk zullen zien,  het scenario is van een burgeroorlog.  Op dezelfde manier als dat Joegoslavië uit elkaar brak in de 90er jaren ; of zoals de burgeroorlog in Libanon in de 70er jaren . Ik denk dat dit in het algemeen gesproken de toekomst is van Europa .En ik denk dat wanneer dit gebeurt , het niet binnen zekere perken gehouden zal kunnen worden zoals dat destijds in Joesoslavië nog kon worden gedaan .    .... (waarschuwingen voor USA , kijk wat er gebeurt in GB en op het continent van Europa , verdedig het IIe amendement )12:27 tot eind 13:59, maar hele video is de moeite van het kijken meer dan waard . In zijn kort bestek legt hij precies en trefzeker de vinger op de zere plekken . Met enige perspectieven naar het verleden , en de gemiste kansen daar .  Als je iemand die niet van overdrijving en lawaai houdt, in een kwartier van de ernst van de huidige situatie wil laten doordringen , is dat bij uitstek mogelijk met deze video . De 13 minuten vragenbeantwoording heb ik nog niet gehoord .  Malmö is de verkrachtingshoofdstad van Europa , afgezien van Zuid-Afrika:  van de hele wereld .

Wardje op 16-02-2017 00:59

https://www.youtube.com/watch?v=Tjpcp4gESsU  Paul Weston, Not yet is Britain lost...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl