HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Balkan Grens Defensie Project: 16 landen negeren EU en gaan migranten tegenhouden

Oostenrijk en 15 andere landen bang dat Turkije ‘sluizen heropent’ – ‘President Erdogan geen betrouwbare partner’ – Oostenrijk wil speciale EU top voor afspraken om grote aantallen migranten weer terug te sturen – ‘Open terugkeercentra en geef migranten véél minder geld’

 

Nog steeds stromen ze vrijwel ongehinderd met duizenden per week Europa binnen, de overgrote meerderheid zonder papieren, zonder vrouwen en kinderen, en niet afkomstig uit oorlogsgebieden.

Vooral in Oost Europa beginnen landen steeds vaker te breken met het door de EU geëiste contraproductieve en volledig falende immigratiebeleid. De door Brussel gecontroleerde massamedia berichten dan ook nauwelijks over de oprichting van het Balkan Grens Defensie Project, waarmee de politie en het leger van maar liefst 16 landen los van de EU hun grenzen gaan beschermen en migranten gaan tegenhouden.

 

‘Wij geloven niet dat de buitengrenzen van de EU adequaat worden beschermd door de EU,’ gaf de Oostenrijkse minister van Defensie Hans-Peter Doskozil als commentaar. ‘Daarom plant Oostenrijk samen met 15 andere landen langs de Balkan route en de Visegrád staten nauwe samenwerking binnen het raamwerk van een nieuw Balkan grensdefensie project.’

Samenwerking politie en leger

‘Bij een massale toevloed van migranten zullen de betrokken landen in het grensbescherming initiatief snel willen handelen. Bij een crisis zullen we naar een gemeenschappelijke situatie toewerken, duidelijk omschreven contacten gebruiken, en regelmatig informatie uitwisselen tussen de hoofden van politie en leger van deze aangesloten landen.’

In dit kader werkt Oostenrijk aan een wetsverandering waardoor het land troepen in het buitenland kan inzetten. Tot nu toe mag dat alleen voor humanitaire missies. ’Oostenrijk staat klaar om zowel binnen als buiten de EU landen bij te staan, niet enkel voor humanitaire missies, maar ook voor het beschermen van hun grenzen – mits deze landen dat ons vragen en wij voldoende capaciteiten hebben,’ vervolgde de minister.

‘Turkije onbetrouwbare partner, dreigt sluizen weer te openen’

Het grensdefensie project richt zich tevens op de illegale mensensmokkel op de Balkan, waar –in tegenstelling tot wat ‘onze’ politici en ‘onze’ media berichten- nog steeds een ‘aanzienlijk aantal’ migranten gebruik van maken. Iedere week arriveren er alleen al in Oostenrijk tussen de 500 en 1000 migranten. Met het oog op de wankele deal tussen de EU en Turkije is de minister bang dat de situatie snel verder zal verslechteren.

‘We moeten ons erop voorbereiden dat de (Turkse) regering in Ankara de sluizen heropent, waar president Erdogan al meerdere keren mee gedreigd heeft. Erdogan is geen betrouwbare partner van de EU.’

‘Terugkeercentra en veel minder geld voor migranten’

Sowieso vindt Oostenrijk dat er al veel te veel illegale migranten in de EU zijn toegelaten. Minister Doskozil wil dan ook dat er veel meer wordt gedaan om hun aantal te verminderen, zoals ‘terugkeercentra, hoge boetes voor asielzoekers die de regels overtreden, en een enorme verlaging van het geld dat immigranten krijgen.’ Tevens suggereert hij een speciale EU top om gezamenlijke besluiten te maken over het terugsturen van grote aantallen migranten.

‘De eerdere initiatieven, zoals een sterker rol voor Frontex, zijn verre van voldoende,’ besloot hij. ‘Het zou het beste zijn om een hooggeplaatste Europese repatriëring official van naam te hebben, die deze belangrijke taak op zich neemt.’

 

Xander

(1) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

allangwakker op 09-02-2017 16:20

http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html?m=1

Deze link, plaats ik weer :  die is Te belangrijk !  ( voor degenen die dit rapport nog niet gelezen hebben,  nogmaals bedankt Smiet )

ieznogoedh op 09-02-2017 16:24

Goed idee, maar ongeveer 2.000.000 Fütcherlinge te laat!

Tom Hendrix/Seneca op 09-02-2017 16:35

Daar ben ik het geheel mee eens. Maar geloof maar dat de Roden en de Links-Liberalen, en de meeloperbekend onder de naam Christen-Democraten, op hun achterste benen gaan staan. Want hun Utopia, de waanzin van de communistische eussr, moet in stand worden gehouden. Voor mij mag deze eussr,  vandaag nog ontbonden worden. . Het is juist de eu, die oorzaak is van de meeste problemen waar we nu mee geconfronteerd worden.

Virgo op 09-02-2017 17:01

Goede zaak! Wederom komt de redding uit Visegrad omgeving. Dit stemt hoopvol. Stoppen met die tsunami aan nietswaardige mannen die geen enkele kwaliteit hebben. Terugsturen!

JP op 09-02-2017 17:02

"Buitengrenzen" van de EU?

Misschien krijgt de EU wel een nieuwe Muur die Oost en West verdeeld. 

In "HLN nieuws" staat een bericht, dat de voormalige Franse Premier Raffarin vreest dat Trum & Putin zullen proberen om de EU te ondermijnen door verdeeldheid te zaaien tussen afzonderlijke lidstaten. Om deze vervolgens in hun kamp te krijgen. Griekenland wordt al gepaait door US om uit de Euro en EU te stappen en een op dse dollar gebaseerde munt in te voeren. 

De kop van het bericht: "Trump & Putin willen kaart van Europa hertekenen".

allangwakker op 09-02-2017 17:08

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/landverrader-timmermans-waarschuwt-ons-nederland-moet-veel-meer-asielzoekers-opnemen/

Nederland moet er nog meer opnemen,  zegt Timmerfrans,  de man is gek  (  heeft zeker ook een  `plaatsje` in een bunker straks ? ...jaa dat heeftie  trouwens ! )

Maitreya op 09-02-2017 17:14

Vanwege de immigranten zou ook Californië zich af kunnen scheiden van de VS.

cefas op 09-02-2017 17:17

Eindelijk is het zover en wordt het jarenlange stompzinnige beleid van de EU doorbroken. Het gezonde verstand van de individuele landen breekt door en de tirannie van de EU komt tot een einde. De EU is terminaal en dat is goed nieuws!

Lodewijk op 09-02-2017 17:19

Ik zag net op RT een link naar dit artikel van De Belgische Standaard:

Salafisme verdringt gematigde islam in België http://www.standaard.be/cnt/dmf20170207_02718652

Het RT artikel: "Radicale Islam is zich aan het versprijden over België, Salsfisten prediken via TV & online media"

Radical Islam is spreading across Belgium, Salafists preach via TV & online media – report https://www.rt.com/news/376779-belgium-radical-islam-rising/

DN op 09-02-2017 17:20

Zou me niet verwonderen dat IS vanuit Afrika een stroom van Afrikanen naar het Westen organiseert als onderdeel van hun Jihad? EU politiekers blijven maar blunderen, het zat hier al veel te vol met moslims & nu moeten er om fake redenen nog meer bij volgens hen, wat is de agenda eigenlijk, de eigen burgers beschermen of de islam steunen? De moslim overpopulatie is ook een deel van de oorlog tegen de niet-moslims, eigenlijk zouden die hier strikte normen moeten opgelegd worden over het aantal kinderen ze hier mogen hebben op kosten van onze samenleving!

Een ander geluid op 09-02-2017 17:26

Prima initiatief. Laten ze eerst maar eens de grenzen van Albanië, Macedonië en Bulgarije met Griekenland en Turkije hermetisch afsluiten. Net zo'n mooie en doeltreffende afsluiting als Hongarije heeft gemaakt.

De EU en Brussel laten willens en wetens al jarenlang miljoenen migranten toe. Er wordt helemaal niets gedaan om die mensen tegen te houden. De EU politiek bestaat er alleen uit om de migranten "eerlijk" te verdelen over alle Europese landen en niet om die migranten tegen te houden. Wel een Europese aanpak om migranten binnen te halen en te spreiden, maar géén Europese aanpak om de illegalen en migranten terug te brengen naar hun land van herkomst. Dat zegt al genoeg. De links-groene aanpak is; laat ze maar lekker de illegaliteit in gaan en om de zoveel jaar een generaal pardon........... Lijkt me niet zo moeilijk om als één Europa de landen van herkomst zo onder druk te zetten, dat ze hun onderdanen terug nemen. Nee, de migrant is het instrument om de identiteit en cultuur van de Europese landen zo veel mogelijk te verwateren met grote aantallen 3e wereld mensen, dat op den duur het nationale verzet tegen een Europese superstaat wegvalt. Die migranten maakt het namelijk niet uit of ze in een Europees land wonen of in een provincie van Europa, als ze hun uitkering maar krijgen..........  

Dat Erdogan de vluchtelingendeal gaat opblazen, ziet ieder kind aankomen. Als de EU / Brussel, dat werkelijk niet uitkomt hadden ze allang een groot pakket aan sancties kunnen opstellen dat op dag 1 van Erdogans opzegging kan ingaan. Poetin heeft laten zien hoe makkelijk onze nep-sultan op de knieën te krijgen is.

Timmermans en Juncker zullen wel niets kunnen bedenken. Zal helaas niet, maar mochten ze meelezen: stopzetting EU steun aan Turkije (600 miljoen per jaar), negatief reisadvies (ligt het toerisme helemaal plat), alle handelsverdragen met Turkije opschorten / opzeggen, boycot Turkse producten, geen visa Turken, geldstromen blokkeren en wat mij betreft uit de NAVO gooien. Dit mooie pakketje kan alvast met Erdogan gecommuniceerd worden. Weet ie gelijk waar ie aan toe is. 

Een dergelijke voortvaarendheid zullen we uit Brussel wel niet kunnen verwachten, zolang Le Pen, Wilders en AfD nog niet aan de macht zijn.

Het lijkt me dat we de EU moeten klein krijgen, voordat de EU ons klein krijgt !!!!!!!!!!!

Peter Selie op 09-02-2017 17:50

Eindelijk, eindelijk komt er gebundeld verzet tegen het fascistische lankergezwel EU, dat ons rechteloos , arm en  tot prooi van de islam als de beoogde genocide van van de EU-potentaten.

 

Peter Selie

Luuk op 09-02-2017 18:07

Moedige mensen in de VVD over het migranten-probleem, worden de mond gesnoerd en onverkiesbaar gemaakt:  http://nos.nl/artikel/2157348-vvd-kamerlid-grens-dicht-voor-jonge-mannen-uit-midden-oosten.html Misschien is er straks een zetel bij de PVV beschibaar ?

JP op 09-02-2017 18:14

Op verschillende treinstations in Zweden zijn mensen geevacueerd ivm bommeldingen.

Tom Hendrix/Seneca op 09-02-2017 18:28

Mijn reactie van: 16.35. uur, een correctie: meeloperbekend= meelopers bekend onder etc.

Verder voert de EU de agenda uit, van Bilderberg en de NWO, met het door de strot van de burgers duwen van: " Het Coudenhove-Kalergiplan", en " De Resolutie van Straatsburg".

Het is een groot duivels complot, tenminste zo zie ik dat. Maar Christus overwint!

Tom Hendrix/Seneca op 09-02-2017 18:48

@allangwakker: 16.20. uur. Heb naar de link gekeken. Het is huiveringwekkend. Maar, volgens mij volledig ook in lijn met: " De Openbaring van Johannes". De duivel gaat briesende rond, en gebruikt hiervoor immorele mensen en organisaties. Dat is mij wel zeer duidelijk.

JP op 09-02-2017 18:57

Op een protestbord in Alabama, gericht tegen illegale migranten en Amnesty beleid:

"Inbreken in mijn huis, geeft je niet het recht om er te blijven" "Geen Amnesty"

Dewevoga op 09-02-2017 19:14

Men praat in de politiek aldoor over de migrantenstroom, maar verschuilt zich achter vluchtelingenverdragen. En dan moeten die gehervestid worden. Zou dat niet ergens gevestigd moeten worden?  Hervestigen naar mijn bescheiden mening meer op omvolken te lijken met Isis via de Turkije route en Boko Haram via de Libië route tussen de stroom. De uitvoering van de resolutie van Straatsburg draait op volle toeren, net als de belastingen centrifuges om dit te bekostigen. 

Spyfromthesky op 09-02-2017 19:39

Het lijkt wekl een Europese Balkanvierdaagse die foto. Met aan de zijkant meelopende en huilende linkse rakkers.

De paraplu is of heet "cultuur- socialisme". Socialisme komt toch op voor de zwakkere? Nu dan het schrikbarend aantal arbortussen in ons land is weer toegenomen.

Dit alleen moet al een doordenker zijn met een ernstige ondertoon voor wat dan echt socialisme inhoud. Wie komt op voor de zwakkere, de weerloze?

Spyfromthesky

joga op 09-02-2017 20:15

Dus naar welke partij gaat op 15 maart onze stem?

posiitivo op 09-02-2017 20:23

Om te beginnen moeten we van die afschuwelijke EU en hun vazallen af, die zijn de hoofdoorzaak van deze ellende,

Daarna kunnen we Europa en Nederland opschonen.

henk Boskamp op 09-02-2017 21:11

Blijf je verzetten, koop niet bij moslims !!

Bizar debat op 09-02-2017 21:16

https://www.youtube.com/watch?v=TOEJO13Ctv8 Kijk naar een reactie onder de video!!! Pechtold zou hier de resolutie van straatsburg perongeluk benadrukt hebben, hij corrigeert dit wel let daarbij op lichaamstaal ( in mijn ogen zeer waarschijnlijk een reactie van had ik niet mogen zeggen)

grrrr001 op 10-02-2017 00:13

Hier de steden die onze burgerrechten aan het verpatsen zijn voor de agenda21en ageda2030 doelstellingen, zonder ook maar enige goedkeuring of  debatten overwat dit eigelijk betekend voor de burgerbevolking.

http://www.iclei-europe.org/members/who-are-our-members/

https://www.youtube.com/watch?v=IRraJzPXnaM

jojo op 10-02-2017 02:04

http://www.express.co.uk/news/uk/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU

rexmundi op 10-02-2017 09:51

Welke 16 landen zijn dat dan.??

vader Jakob op 10-02-2017 14:21

joga op 09-02-2017 20:15 Mijn stem gaat in elk geval niet naar welke partij dan ook. Ik geloof niet in politiek...

Jean op 10-02-2017 14:35

16 landen met respect voor eigen volk.

Nog 11 te gaan....

Anora op 10-02-2017 17:11

Verstandige landen! Als je normaal bent denk je toch aan je land??

Een ander geluid op 10-02-2017 17:46

vader Jakob op 10-02-2017 14:21

Kan me goed voorstellen, dat u uw geloof in veel politieke partijen bent verloren. Niet stemmen betekent echter wel, dat u de partijen waarin u niet (meer) gelooft "carte blanche" geeft voor hun beleid. U kent toch het gezegde: "wie zwijgt, die stemt toe". Mocht u in de "hogere macht"  geloven, of daar uw hoop en vertrouwen op vestigen, prima!  Maar, ook die heeft waardering voor een ieder die (liefst conform Zijn wil) handelt. Ook in het stemhokje. We zijn nu getuigen van een tijd, waarin de duistere krachten tegen de krachten van het licht strijden. Passief aan de zijlijn blijven staan, helpt dan niet echt. Mocht u gelovig zijn, dan wil ik u verwijzen naar de parabel van de "verloren zoon", waaruit blijkt dat het maken van fouten en tot inkeer komen hoger wordt aangeslagen door de "vader" dan Passiviteit.

Tom Hendrix/Seneca op 10-02-2017 18:25

@Een ander geluid: 14.21. uur. U zegt-terecht-" We zijn nu getuigen van een tijd, waarin de duistere krachten, tegen de krachten van het licht strijden". En dat is 100% waar wat U daar zegt. Naar mijn mening, leven we in de tijden, die de apostel Johannes, beschrijft in " De Openbaring van Johannes". Maar Christus overwint.

Een ander geluid op 10-02-2017 19:35

Tom Hendrix/Seneca op 10-02-2017 18:25

Dank voor u reactie. Ik zie het ook zo. Echter, we zullen allen (partij) moeten kiezen en ieder zal zijn steentje moeten bijdragen. Op aarde zal de strijd door mensen gestreden moeten worden! Net als bijvoorbeeld in de 2e wereldoorlog. Toen streden de geallieerden aan de kant van het licht en met name nazi-Duitsland aan de kant van het kwaad. In die oorlog, net als in de oorlogen daarvoor, kwamen de engelen niet naar beneden om fysiek mee te strijden. Ik denk, dat God anders te werk gaat. De extreem koude winters, die Hitlers opmars in Rusland ernstig hinderden en in het voordeel werkten voor de Russische verdedigers, zouden daar een voorbeeld van kunnen zijn. Bij de slag om de ardennen (1944) boekten de Duitsers aanvankelijk grote successen, mede omdat door zware bewolking geallieerde luchtsteun niet mogelijk was. Op 23-12-1944, haast op het laatste nippertje, kon een dreigende geallieerde nederlaag in deze slag voorkomen worden omdat het weer plotseling omsloeg. Daardoor kon de geallieerde luchtmacht de 1e dag 2000 raids uitvoeren en de 3 daaropvolgende dagen nog eens 15.000. Ook de staat Israël heeft zijn oorlogen zelf moeten voeren en offers moeten brengen. Het punt dat ik wil maken is, dat we het zelf moeten doen. Weliswaar met goddelijke hulp en inspiratie, maar massaal op de bank blijven zitten en de "overwinning" afwachten gaat niet werken..............

Michaël ;-{> op 11-02-2017 01:21

@ Een ander geluid op 10-02-2017 19:35 (aan Tom Hendrix/Seneca)

Hear, Hear! Dank u voor de info.

Maar Gods wil zal geschieden. Daarom hoeven 'wij' ons ook geen zorgen te maken. En inderdaad, we moeten het zelf doen.

@ Een ander geluid op 10-02-2017 17:46 (aan Vader Jacob)

Een mooier voorbeeld ipv de verloren zoon is de gelijkenis van de talenten... Matteüs 25:14-30

''Daar waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping.'' zei Aristoteles

allangwakker op 11-02-2017 04:04

http://www.standaard.be/cnt/dmf20170207_02718652

ook verontrustend, wordt steeds erger

marnix op 11-02-2017 09:11

http://nl.newsmonkey.be/article/37554

cijfers en de harde relaliteit!

Een ander geluid op 11-02-2017 15:12

Michaël ;-{> op 11-02-2017 01:21

Dank voor uw wijze aanvulling !

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl