HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Angela Merkel en paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet

Merkel: Europa móet meer migranten opnemen – Franciscus: er is geen islamitische, maar een ecologische crisis

 

Twee van de belangrijkste ‘Nieuwe Wereld Orde’ leiders, de Duitse bondskanselier Angela  Merkel en paus Franciscus, hebben in dezelfde week gezegd dat het moslim terrorisme niet bestaat. Zowel Merkel als Franciscus eisen dat Europa nog meer moslimmigranten opneemt. Het Europese establishment heeft hiermee de frontale aanval geopend op het bestaan, de vrede, de veiligheid, de welvaart en de toekomst van de autochtone Europese volken.

 

Op de internationale veiligheidsconferentie in München herhaalde Merkel dat ‘Europa de verplichting heeft om ontheemden uit Syrië en Irak op te nemen’. Dat vorig jaar uit officiële cijfers van haar eigen overheid bleek dat op zijn hoogst nog geen 14% van de migranten uit oorlogsgebied afkomstig is, en de overige ruim 86% hier enkel om financiële redenen komt, werd opnieuw door haar genegeerd.

Hoewel Merkel verklaarde met de Russische president Putin te willen samenwerken in de strijd tegen ISIS en het islamitische terrorisme, herhaalde ze het politiek-correcte mantra dat ‘islam niet de bron van terrorisme is’ (1), ondanks het feit dat

* het zaaien van terreur onder ‘ongelovigen’ in de Koran een direct bevel van Allah is;

* de grote, en talloze kleinere terreuraanslagen in Europa de afgelopen jaren door ‘Allahu Akbar!’ schreeuwende moslims werden gepleegd;

* de islam in zijn hele historie een militante, onderdrukkende, racistische en uiterst gewelddadige ideologie is gebleken, die al honderden miljoenen slachtoffers heeft gemaakt;

* vele honderden islamitische terreurgroepen en een veelvoud aan leden zich altijd op de Koran, hun god en hun profeet beroepen, en

* uit diverse onafhankelijke onderzoeken blijkt dat een meerderheid van alle moslims –en bij uitstek degenen die in Europa wonen- achter het plegen van geweld voor hun religie staat.

Franciscus: islamitische terrorisme bestaat niet

Afgelopen vrijdag sloot paus Franciscus zich wederom bij Angela Merkel aan, en beweerde letterlijk dat ‘moslim terrorisme niet bestaat’, net zoals het christelijke en Joodse terrorisme niet bestaan. Alle religies promoten volgens hem vrede, en alle religies zouden fundamentalisten in hun gelederen hebben die geweld en haat verspreiden.

Hij kon echter niet één voorbeeld noemen van een dodelijke aanslag op burgers gepleegd door ‘Jezus is Heer’ schreeuwende christenen, of ‘HaShem is de grootste! krijsende Joden.

De extreemlinkse rassocialist in het Vaticaan zei daarnaast dat ‘niemand crimineel, een drugshandelaar of gewelddadig’ is. Nee, er zijn enkel ‘arme mensen zonder gelijke kansen’.

‘Global warming misschien niet wetenschappelijk, maar mag niet ontkend worden’

Mensen zouden zich daarom geen zorgen moeten maken over de islam(isering), maar wel over de ‘ecologische crisis’, aldus de paus, die de in werkelijkheid al 19 jaar niet optredende ‘opwarming’ van de aarde een ‘vaststaand wetenschappelijk feit’ noemde dat ‘niet ontkend’ mag worden.

Tegelijkertijd zei hij dat ‘de wetenschap niet noodzakelijk neutraal is’ en vaak ‘ideologische standpunten of economische belangen bevat’ – een impliciete erkenning dat het ‘global warming’ alarmisme feitelijk niets anders dan een nieuwe religie is, waar het Rooms Katholicisme zich onder zijn leiding schijnbaar mee vermengd heeft.

Franciscus riep daarnaast op tot echte oplossingen voor de werkeloosheid, corruptie, identiteitscrisis en het ‘uithollen van democratieën... De verrotting van het systeem kan niet voor altijd worden witgewassen, want vroeg of laat zal de stank te sterk worden.’ (2)

 

Xander

(1) Daily Star
(2) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 19-02-2017 17:10

Hoe onnozel kan men zijn. Nu moet ik zeggen dat deze twee personen in dit artikel niet hun land of hun kerk vertegenwoordigen de mening van vele Duitsers is geheel anders en binnen de Roomse kerk ziet men deze niet officieel verkozen paus als een valse profeet niet verwarren met de antichrist.

Rome zal langzaam maar zeker verdwijnen in de grond dit zeg ik niet maar wetenschappers omdat Rome op wankele fundamenten gebouwd zou zijn. In Rome is ondergronds een netwerk van tunnels ontdekt die dateren vanuit het Romeinse Rijk maar dit ondergronds netwerk lijkt het te begeven en zo komt de val van Rome dichterbij ook het Vaticaan zou op zulke tunnels zijn gebouwd ! Shalom

JP op 19-02-2017 17:18

Er komt een tijd dat deze man verantwoording af moet leggen aan zijn Schepper.

Doordenker op 19-02-2017 17:25

De paus heeft opdracht gegeven om de hoge muren rond het Vaticaan af te breken en er duizenden immigranten onderdak te verlenen.

De afbraakwerken zou morgen al beginnen.

"CNN, The World's Fake News Leader" zal ter plaatse zijn om de start van de afbraakwerken uit te zenden...

JP op 19-02-2017 17:26

@willie

Tja, Rome heeft toch al nooit de "Rots" overtuiging/getuigenis van Petrus begrepen. Waarmee de RK feitelijk op drijfzand rust ipv tunnels. En laat hem in Allah's naam snel een "Chrislam Kalifaat" ergens in de Woestijn beginnen met de jongens. 

DN op 19-02-2017 17:31

Die twee moeten dringend terug hun geschiedenisboeken eens terug inkijken, vooral het hoofdstuk opmars van de islam sinds 1400 jaar geleden! Of hebben ze dat daar allemaal al uit hun geschiedenisboeken gescheurd, tja dan moeten ze maar eens de koran inkijken & de hadiths, dat is wat men democratie noemt, ik noem dat dommecratie! Toegevoegde waarde van die twee is ook 0, 000000... Wat ze ook nog eens extra zouden moeten doen is hun kop dicht houden! Die kijken ook nooit nieuwsberichten zeker, die denken dat ze die zelf moeten maken door veel te veel in de media te komen met onzinuitspraken!

Tom Hendrix/Seneca op 19-02-2017 17:34

Ach, Merkel en de Paus, zijn onderdeel van de NWO/Illuminati kliek, en de politieke elite. Deze personen, laten het ware gezicht; van het ultieme kwaad zien. Zij zijn de pleitbezorgers van de communistische EUSSR, en de duivelse plannen; te weten: " Het Coudenhove-Kalergi plan", en " De Resolutie van Straatsburg". Verraders van de eigen Europese bevolkingen. Zo zie ik dat in ieder geval.

johan op 19-02-2017 17:39

Dan vinden ze het raar dat de kerken leeg lopen. Deze leugens zijn hemeltergend en nog gevaarlijk ook!

JP op 19-02-2017 17:54

@Moderator

Was het zo duidelijk? Ik vond hem zelf al wel op het randje, lol

Horen, zien, soms zwijgen maar aanpassen indien nodig.Mod ;-)

Peter op 19-02-2017 17:58

Islam betekent niet "vrede" maar "onderwerping, " en dan in de eerste plaats van niet-moslims. Onbegrijpelijk deze uitspraken van Merkel en de Paus. Toch geen reden tot zorg wat mij betreft. Een oud spreekwoord zegt "Al is leugen (van satan) nog zo snel, de waarheid (van Jezus) achterhaalt haar wel." 

Davita op 19-02-2017 18:02

Vanmorgen zag ik een youtube-video genaamd 'A 16 year boys Vision of the Great Tribulation'. Op een gegeven moment zegt de jongen huilend en totaal overstuur (terwijl de jongen het visioen beleefde, nam zijn oom een geluidsopname op): 'Beware of the Catholics! Pas op voor de Katholieken! Zij zullen de eerste oorlog beginnen en de kerken vervolgen. Zij zullen verantwoordelijk zijn voor het met plezier doden van de ware gelovigen'.

Precies hetzelfde wat God zo'n 50 jaar geleden in een bekend visioen aan David Wilkerson liet zien. (Wil je waarheid en vuur? Google dan video's van David Wilkerson!). Het Vaticaan staat onder controle van de Vrijmetselaars en de rest van de satanische zooi, dus zo vreemd is dat niet. Bovendien geloof ik dat de huidige paus De valse profeet uit het Bijbelboek Openbaring is. (En Barack Hoesein Obama de AC). Heel veel sterkte allemaal!

Een ander geluid op 19-02-2017 18:16

Opgegroeid als rooms katholiek durf ik nadrukkelijk te stellen, dat deze Paus een enorm dwaallicht is. Op velerlei gebied. Wat mij betreft was Paus Johannes Paulus II de laatste charismatische kerkleider. Helaas is de RK kerk volgens mij al heel lang van het juiste christelijke spoor af. Ik denk dat Johannes Paulus I een dappere poging wilde doen om de RK kerk weer in het juiste vaarwater te krijgen, maar na 33 dagen in ambt is hij meer dan waarschijnlijk vermoord door de duistere krachten die het Vaticaan in haar macht hebben.

Als je naar de geschiedenis kijkt, kan je je eigenlijk afvragen of de RK kerk in 2000 jaar niet voor het grootste deel aan de "verrkeerde kant" van de weg reed............ Om wat voorbeelden te noemen: vervolging Katharen, celibaat, kindermisbruik. Daarnaast is het Vaticaan schathemeltje rijk......... Jan / Johannes Hus, Maarten Luther en vele anderen hadden natuurlijk groot gelijk in hun kritiek.

Het zal niet voor niets zijn dat het Vaticaan de geheimen van Fatima niet wil openbaren. 

Goed beschouwt is de RK kerk een voortzetting van het Romeinse Rijk. Toen het zwaard was uitgewerkt, kwam de RK kerk en regeerde door middel van het geloof. Net voordat de RK kerk zijn macht verloor over de massa, werden we allemaal tot loonslaven gemaakt. Zie het patroon: onderdrukking en controle door geweld (zwaard), religie (angst: hel en verdoemenis) en geld (economisch afhankelijk).

Het zal niet voor niets zijn, dat nu de massa in Europa zich afwendt van de kerk, de elite massa-immigratie forceert van met name moslims. Die zijn nog wel te indoctrineren en te manipuleren door hun geestelijk leiders. 

http://www.nostredame.nl/1978_De_dood_van_moord_op_paus_Johannes_Paulus_I_NL.html

http://www.religie.eu/AAP-wereldreligies/2.art.R.K/1.watishetVaticaanwerkelijk/WathetVaticaanwerkelijkis.htm

 

Lodewijk op 19-02-2017 18:54

De meerderheid van diegenen die uit Syrië komt als z.g. "vluchteling" zijn diegenen die in gewapende opstand kwam of zijn de terroristen en hun aanhang. Helmaal nu ze vluchten voor he Syrische leger dat met luchtsteun van Rusland steds meer gebieden bevrijdt.

Volgens een poll gehouden in Syrië is 1/5 van de mensen die in Syrië zijn terrorist of familie van hun: 

"Een van de vijf Syriërs zegt dat ISIS iets goed is"

Washington Post: "One in five Syrians say Islamic State is a good thing, poll says" https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2

015/09/15/one-in-five-syrians-say-islamic-state-is-a-good-thing-poll-says/?utm_term=.0d8bcdf97016

Dus dat is wat hierheen komt en beweert dat het voor Assad gevlucht is omdat die zo wreed tegen ze was... en onze media versprijden dat: Arme Syrische vluchtelingen. 

Maitreya op 19-02-2017 19:00

De mensheid is wel de weg kwijt, en het ecologische gevaar is een gevolg van zelfgenoegzaamheid in een politiek links-rechts spel, het ‘I’m all right, Jack’. Trouwens, 160.000 demonstranten in Barcelona roepen Spanje op tot het opnemen van meer vluchtelingen.

tommm23 op 19-02-2017 20:04

Wat zegt Shoebat hier van ooo nee hier zegt die niks over 

Bambi op 19-02-2017 20:17

Die twee moeten buiten,dat is mijn besluit

Hoopvol op 19-02-2017 20:23

Voor diegene die nog niet weten wat voor rol het vaticaan en de betreffende pauzen hebben gespeeld, kijk op deze onderzoeksjournalist franklinterhorst.nl.  Helemaal links onderaan laatste nieuwsbrief 13.2 en je bent weer helemaal bij. 

En zoek  maar eens uit wat voor leuk tshirt hij graag zou willen dragen met de tekst : All together ( 1 wereldreligie ) 

loop aub niet achter de verkeerde aan .... Blijf dicht bij Jezus !!! 

Davita zou best kunnen dat we nog niet helemaal van Obama af zijn . Ik sta van niets te kijken .... We schall see. 

jottum op 19-02-2017 20:30

Eu trekt pensioenen op bij een dekkingsgraad van het pensioenfonds van slechts 37%.

Bij bijna 100% dekking werden pensioenen al gekort in .nl

Derhalve grootschalig belazeren van de hardwerkenden. Twee keer raden door wie in het europese.

Wardje op 19-02-2017 20:49

Op  de tweede  bron die Een ander geluid noemt zie je allereerst een obelisk die "fallussymbool" wordt genoemd, en dan een decoratieve draak uit het Vaticaans museum die "oudste wapen van het Vaticaan" wordt genoemd , aan welke aanduiding vervolgens een heel verhaal wordt opgehangen .  Iemand anders op de site was daar ook al mee aan de gang. Er klopt gewoon helemaal niks van. Dat wapen is niet van het Vaticaan en is het ook nooit geweest.

Als je "Stemma (wapen) del vaticano' of "del città del Vaticano" googelt levert dat een prachtig gekleurde pagina op van allerlei wapens van het Vaticaan, maar geen draak .Met andere woorden: iets is gewoon  niet waar , maar er worden allerlei theorieën aan opgehangen die nog veel minder waar zijn.Het is buitengewoon moeilijk het het onopvallende en opvallende goede te wegen in de kerkgeschiedenis .

En het verborgen en niet verborgen  buitengewoon slechte - corruptio optimi pessima . We moetn niets godpraten wat iet goed te praten is . Maar je moet erg blind zijn , schuldig blind of niet , - of erger - om alles te geloven wat wordt verteld over de kerkgeschiednis ,  helemaal in katholieke preken , en op het net en op deze site .  Gelukkig hebben we nu op Gates of Vienna, Jihad watch en Churchmilitant.com een paar goeie video's die een hoop geschiedvervalsing aan de kaak stellen over bv. de  kruistochten .   Terecht . Ik zag al twintig jaar geleden van de BBC een heel goede docu over de inquisitie *.

Newman heeft een half leven besteed aan de bestudering van kerkvaders, kerk- en dogmageschiedenis .  Hij wist er wat van . Van hem geldt het woord: "wie de geschiedenis kent , wordt katholiek . "  Dat was hemzelf - die ooit geloofde dat de paus de antichrist was - ook gebeurd .  

https://www.google.nl/search?q=stemma++del+vaticano&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi6ptqLnvzRAhWiIsAKHSdCCh4Q7AkILw&biw=1280&bih=589      

*http://supremacyandsurvival.blogspot.nl/2014/08/the-bbc-exposes-myth-of-spanish.html   

http://www.churchmilitant.com/video/archive/the-vortex  grote keuze video's vrnl. actualiteit, ook kritisch over paus F.

http://www.churchmilitant.com/video/archive/the-vortex 

U wilt over de slechtste pausen horen ? Ga uw gang , videovoordracht of de gesproken tekst lezen .     Church militant houdt niet op Kard. Dolan en veel andere  bisschoppen en priesters ter verantwoording te roepen . http://gatesofvienna.net/      https://www.jihadwatch.org/ 

We can believe what we choose. We are answerable for what we choose to believe.    We kunnen kiezen wat we geloven . Voor wát we verkiezen te geloven , zijn we verantwoording schuldig . JH Newman   

 

hendrik op 19-02-2017 20:58

We worden dus geregeerd door gevaarlijke gekken, anders kan ik het niet noemen. Religie is voor mij een gevaarlijke en hoogst besmettelijke geestesziekte waar vooral domme mensen gevoelig voor zijn - of het nu de islam of de christelijke leer is. Het enige ecologische probleem is dat er gewoonweg 6 miljard Te Veel mensen zijn - te weten de dommeriken.

cefas op 19-02-2017 21:49

De linkse paus en de links-duitse CDU vinden elkaar wel in het verlinken van het volk.

Wardje op 19-02-2017 21:56

Ik gaf de verkeerde link voor de video over de slechte pausen:   http://www.churchmilitant.com/video/episode/a-disgrace-to-the-chair-of-peter

Lodewijk op 19-02-2017 22:03

Ik zie nu nogal wat tikfoutjes in mijn bovenstaande post. Met excuses daarvoor. Maar dat Washington Post artikel maakt wel duidelijk dat 20% in Syrië denkt dat IS wel iets goeds is. 

De mensen die niets van IS en verwante groepen willen weten vluchten naar hun families in streken die veilig voor hun zijn, dus waar de terroristen de macht niet hebben. En dat zijn de gebieden waar de regering en het leger de macht hebben en het veilig is voor de Syrische burgers.. Die mensen komen dus niet deze kant op.  

Dit clipje maakt duidelijk hoe het echt is in Syrië:

Reuters Over 1,000 Syrian civilians evacuated from near Damascus 

https://www.youtube.com/watch?v=H-DstETWlTY

cefas op 19-02-2017 22:09

Gutmenschen moeten echt ontnuchterd worden om de werkelijkheid te zien, afgezien van hun motivatie, die is goed, maar die zetten ze verkeerd in en dat werkt averrechts!

Sirius op 19-02-2017 22:58

Ik zelf zou zeggen; Paus hou je bij je leest en bemoei je niet met politiek en tegen Merkel; Stop want je hebt al genoeg aangericht.

Wardje op 19-02-2017 23:08

Paus/terreur/islam . De paus niet eens met zijn medebroeder-jezuïet  als hij denkt en uitdraagt :"Er is geen muslim-terreur." De beminnelijke  Samit Khalil Samir is het niet eens met deze uitspraak , zo blijkt uit eerdere interviews.  De islamoloog stelde dat minstens 80% van alle terroristische aanslagen in de wereld uitgevoerd worden in de naam van de Islam, om het geloof of de profeet te verdedigen.

En dat dit aan het toenemen is , zelfs in het Westen.    ‘De Islam zou zich grondig met de kwestie van de moderniteit moeten gaan bezig houden ‘door middel van een uitputtende interpretatie van de Koran, de geweldloosheid, de vrijheid van geweten’, maar niemand durft dat te doen.’  https://godenenmensen.wordpress.com/2016/07/27/is-terroristen-handelen-in-naam-van-de-islam/

Hij schuwt niet het woord duivels uit te spreken als het gaat over Isis: 'Ze gaan precies zo te werk als de profeet in het begin: oorlogvoeren  en land veroveren . Erg, erg gevaarlijk vooral als de terroristen wapens en geld ontvangen; dan zijn ze nergens bang meer voor .

In beide gevallen zijn ze overwinnaars: als ze moorden , winnen ze . Als ze zelf vermoord worden winnen ze omdat ze denken dan het paradijs te zullen hebben veroverd.  Ze hebben geen andere beginsels of normen of maatstaven dan de letterlijke toepassing van de sjarieja.The main thing to note is that violence is an element of Islam."Het belangrijkste om op te merken is dat geweld , een wezenlijk onderdeel is van de Islam." http://www.ncregister.com/daily-news/father-samir-on-isis-what-they-are-doing-is-diabolical

U.G. Kempenaer op 19-02-2017 23:41

Hoe zijn deze van enige realiteitszin gespeende figuren überhaupt aan de macht kunnen komen??? Welke krachten hebben dat geregeld??? George Soros? De Saoedi's? 

Ik ben daar zeer benieuwd naar. 

Wardje op 20-02-2017 01:24

Open deur , natuurijk , maar toch nuttig hier te melden . Katholieken niet gebonden aan blinde gehoorzaamheid aan de paus . Het is wel nieuws dat een hulpbisschop van de kerk dit met nadruk aan media bericht . Mgr Ath. Schneider uit Astana, Kazachstan , uit een indertijd door Stalin vervolgd en gedeporteerd gezin van Wolga-duitsers op 17 februari

'17.https://www.lifesitenews.com/news/bishop-schneider-catholics-are-not-called-to-blind-obedience-to-the-popeVanaf 15:00 over niet duidelijke verklaringen , ook in Concilies , die later kunnen worden gepreciseerd .

Virgo op 20-02-2017 07:28

Openbaring 18: het oordeel over alle religies is nabij. Er is slechts één religie: valse religie.

Virgo op 20-02-2017 07:29

Openbaring 19: het oordeel over allen die het satanische politieke systeem ondersteunen.

Virgo op 20-02-2017 07:30

Openbaring 20: het 1000 jarig rijk waar rechtvaardigheid zal worden opgedrongen.

Virgo op 20-02-2017 07:32

Openbaring 21, 22: alle dingen zijn nieuw. Onrecht is voorgoed verdwenen. Voor goed verdwenen. 

Lodewijk op 20-02-2017 08:58

"De Mythe van de Kleine Radicale Moslim Minderheid"

Ben Shapiro: The Myth of the Tiny Radical Muslim Minority 

https://www.youtube.com/watch?v=g7TAAw3oQvg

Rosalie op 20-02-2017 09:04

@ een ander geluid zegt :" Het zal niet voor niets zijn dat de geheimen van Fatima niet openbaar worden."       Dat is inderdaad waar met name het derde geheim dat de apostasie ( het de rug toekeren naar de kerk) voortkomt uit de hoogste geledingen van de Kerk. De Vrijmetselaars hebben na het Tweede Vaticaans concilie de macht overgenomen. Het derde geheim bekend maken zou betekenen dat ze in hun eigen voet schieten.   Maria van Fatima vroeg om rozenkransgebed, een zeer krachtig gebed, en dat is mijn houvast. De paus doet het af als : kralentellen. Deze Bergoglio wil naar NWO. En Merkel idem als rechterhand van Rockefeller. En het politiek- correcte establishment wil het niet zien. Ondertussen lijkt het alsof er steeds meer klokkenluiders  komen. Denk aan Robert Kennedy en robert de Niro inzake vaccinaties. De Big Pharma ,ook onderdeel van NWO, kan dat niet tegen houden. Maar om bij het onderwerp te blijven raad ik aan om het boek " Kwaad " Nederlanders over immigranten,  te lezen van Joost Niemoller . De meerderheid van de Nederlanders -  zo blijkt uit onderzoek- ervaart dat( massaimmigratie)  als een negatieve ontwikkeling. Laten we hopen dat de verkiezingen in het voordeel van de wakkeren uitpakken.

robbertje op 20-02-2017 10:34

U.G.Kempenaer op 19-02-2017 23:41

Als jij daar zo benieuwd naar bent, lees dan dit boek

http://old.relay-of-life.org/nl/pdf-files/eu_book_nl_chap00.pdf, dat gratis te downloaden is.

Dan zal ongetwijfeld heel veel duidelijk worden wat er in Europa, en direct in verband daarmee met ons land, aan de hand is . . . .

Pier op 20-02-2017 10:50

Nou Hendrik op 19-2 20.58: verbeter de wereld en begin bij jezelf.

willy op 20-02-2017 11:38

@JP ; Het is nog veel erger ! Ik heb gisteren naar de reportage gekeken en de Romeinen gebruikte slavene om ondergronds aan mijnginning te doen en beton te produceren die tot de dag van vandaag standhoudt dus het is onder Rome een heel netwerk van tunnels en zeer regelmatig gebeuren in Rome grondverzakkingen de stad is letterlijk in de grond aan het verdwijnen ! Shalom

HdeK op 20-02-2017 13:56

Paus Franciscus: 'Islamitisch extremisme bestaat niet'

De homo sapiens aanbid wel meer dingen die niet bestaan.

En het vele bloed dat vloeit bestaat ook niet.

Jean op 20-02-2017 15:17

Met zever komende van idioten wordt geen rekening mee gehouden, wij weten wel beter, islam/moslims IS terrorisme.

willy op 20-02-2017 15:34

@HdeK ; De mens aanbid de schepping en niet de Schepper! Shalom

Helgoland op 20-02-2017 16:35

Over de duistere dwalingen van de paus gaat ook het volgende artikel:

https://restkerk.net/2013/11/29/explosief-bergoglio-en-het-taoisme/

willy op 20-02-2017 17:12

@ Rosalie : Het derde geheim is wel ten dele bekend alleen het laatste niet dat er twee pausen zouden zijn heeft de kerk noooit bekend gemaakt. Shalom

Berkeboom op 21-02-2017 23:20

Dat de Duitsers haar maar gauw wegstemmen in het najaar want" zoals een zottin spreekt,spreekt ook (z)ij" Job 2:10

Shirley op 22-02-2017 22:37

Ik ben blij dat ik uit de RKK ben en ook uitdelen zondagse denominatie.  Wil er ook niets mee te maken hebben.  Als ben je van een evangelische gemeente,  toch volg je de roomse principes. Goede vrijdag. Pasen,  Pinksteren en kerst.  Ik heb dit geheel verworpen en ben de shabbat en Gods feesten volgens Leviticus 23 gaan vieren.  

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl