HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Advocaat hooggerechtshof VS: Obama verantwoordelijk voor soft coup tegen Trump


Een verraderlijke handdruk: ‘Liar in Chief’ annex ‘Traitor in Chief’ Obama zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat de ‘deep state’ schaduwregering een stille staatsgreep tegen Donald Trump kan plegen.

Jay Sekulow, één van de meeste prominente hooggerechtshof advocaten in de VS en tevens mensenrechtenexpert, beschuldigt oud president Obama ervan achter de ‘zachte’ coup van het establishment, ook wel de schaduwregering of ‘deep state’ genoemd, tegen Donald Trump te zitten. ‘Daar zou hij verantwoordelijk voor moeten worden gesteld,’ vindt Sekulow, wijzend op de buitengewoon verregaande bevoegdheden die Obama de inlichtingendiensten in zijn allerlaatste dagen in het Witte Huis gaf, en die nu tegen team Trump worden ingezet.

 

16 inlichtingendiensten hebben nu toegang tot gegevens NSA

Een serie ongekende ‘lekken’ bij de FBI en NSA veroorzaakten vorige week het aftreden van Trumps Nationale Veiligheid Adviseur Mike Flynn. Zijn enige ‘misdaad’ was dat hij een telefoongesprek had gevoerd met de Russische ambassadeur.

Tot eind vorig jaar mocht alleen de NSA onbeperkt gesprekken en andere communicatie registreren en afluisteren, en hadden slechts een handjevol mensen onbeperkte toegang tot deze gegevens. Die strenge beperking bestond om de privacy van mensen te waarborgen en gevoelige, staatsgeheime informatie te beschermen. 17 dagen voordat hij het veld ruimde gaf Obama de andere 16 inlichtingendiensten echter eveneens toegang tot deze enorme database.

Sekulow: ‘Waarom wachtte de regering Obama totdat ze nog maar 17 dagen over hadden, als ze dachten dat dit bevel zo belangrijk was? Ze hadden daar 8 jaar voor, maar deden het niet. Bovendien veranderde het een executive order van Ronald Reagan dat alleen de NSA de ruwe gegevens krijgt en bepaalt wat er (met andere diensten) wordt gedeeld.’

Obama creëerde schaduwregering en ‘moet verantwoordelijk worden gesteld’

‘De verandering die de president aanbracht, en die op 15 december 2016 door James Clapper en op 3 januari 2017 door (minister van Justitie) Loretta Lynch werd ondertekend, is dat ze besloten dat 16 diensten nu deze ruwe gegevens kunnen inzien. Hiermee wordt er bijna een schaduwregering gecreëerd. Alle mensen (in deze diensten) die het niet met president Trump eens zijn zullen hierdoor nog meer gaan ‘lekken’. Dus waarom deden ze dit niet 8 jaar geleden, 4 jaar geleden, 3 jaar geleden, maar wachtten ze tot ze nog maar 17 dagen over hadden?’

Interviewer Sean Hannity wijst er dan op dat het hierdoor vrijwel onmogelijk is geworden om de daders van het illegale afluisteren van generaal Flynn te achterhalen, juist omdat er zoveel verschillende diensten, met vele honderdduizenden werknemers, bij betrokken zijn.

De hooggerechtshof advocaat bevestigt dit en zegt dat indien nog steeds alleen de NSA toegang tot deze gegevens had gehad, er slechts heel weinig mensen verantwoordelijk voor deze lekken konden zijn geweest, en de dader dus vrij eenvoudig te vinden zou zijn. ‘Maar deze verandering door de regering Obama was zo ingrijpend... En dan vragen we ons nog af waarom er lekken zijn.’  Zijn conclusie: ‘President Obama, James Clapper en Loretta Lynch zouden hier verantwoordelijk voor moeten worden gesteld.’


Xander

(1) Zero Hedge (/ YouTube)

Zie ook o.a.:

15-02: NY Times: Geen bewijs dat team Trump samenwerkte met Russen (/ Voorzitter Inlichtingencommissie: Officials die geheime informatie Flynn lekten braken de wet en horen in gevangenis)
14-02: “Kremlin bang voor moordaanslag op Trump ‘

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 19-02-2017 14:33

Dit is wel verrassend nieuws maar is nergens bevestigd.Het is wel zo dat vooral CNN tracht Trump zo belachelijk mogelijk te maken maar ik moet er eerlijk bij zeggen hij heeft het ook aan zichzelf te danken. Gisteren deed Trump weer de zoveelste uitschuiver met tegen mensen die naar hem kwamen luisteren te vertellen dat er in Zweden een aanslag was gebeurd met vele doden?

Waar haalt die man deze onzin er is niets gebeurd in Zweden laat staan een aanslag! Of werken de veiligheidsdiensten Trump tegen? Hij heeft toch ook veiligheidsmensen die zijn uitspraken moeten controleren?

Het is waar Obama wil Trump kraken gewoon omdat hij niet kan verkroppen dat door zijn chaotisch beleid Hillery geen eerste vrouwelijke presidente kon worden ik heb vernomen dat Clinton nu boeken gaat schrijven om haar inzinking te verwerken veel sterkte Hillery ! Shalom

goof op 19-02-2017 14:44

Maakt niet zoveel uit wie de schuld ervan is dat de msm met een anti Trump campagne bezig is , gaat er meer om wat het volk in de VS ervan vind en aan de woorden vanmorgen te horen bij Harry mens van Derk jan Eppink  die in New York woont is de werkelijkheid heel anders als dat onze msm ons doen willen laten geloven.

Ook de opiniepeilingen die wekelijks door Maurice de Hond geloof ik voor geen meter want die staat ook op de loonlijst van de eltie en de msm. Ik ben geen Wilders fan , ik ben geen Rutte fan en al helemaal geen Jesse Klaver fan en ga net als Jaap van Duin op het FVD stemmen die als enige partij echt voor het  terughalen van de democratie zijn en die zsm uiit de EU en de euro willen er een motto op na houden  "god geeft alle vogels te eten maar ze moeten er wel voor vliegen" en ook nog eens een sluitende begroting hebben .

 FVD wil harde acties tegen nep-asielzoekers en wil de ongelijkheid aanpakken in ons belastingsysteem die de multonationals alle voordelen bied en het MKB verder uitkleed. Ik was stellig van plan PVV te stemmen uit protest maar kies nu voor FVD en hoop dat in de toekomst deze partij het MKB verder  zal helpen want daarvoor moet je niet bij de VVD zijn en ook niet bij de PVV .

Erg vind ik ook dat het CPB zo vlak voor de verkiezingen  een goednieuws is opgestart wat weer vele domme kiezers op een vals spoor gaat zetten en toch weer op de gevestigde orde gaat stemmen. Let maar eens op . een paar maanden na de verkiezingen blijkt het toch net zo rooskleurig te worden als ze hebben voorgespiegeld.

DN op 19-02-2017 14:50

Waarom ze zo lang gewacht hadden? Omdat ze gedacht hadden de verkiezingen gemakkelijk te zullen winnen, dat viel dik tegen, daarom die extra maatregelen van Obama om Trump het zo moeilijk mogelijk te maken, hij had zelf gezegd dat hij de verkiezingen gemakkelijk had kunnen winnen, hij wilde dus dat madam de verkiezingen voor zijn clubje despoten won, ze moesten & zouden aan de macht blijven, & dat kunnen ze nog steeds proberen...

Een ander geluid op 19-02-2017 15:01

Als de stelling van dit artikel klopt, lijkt me de oplossing vrij gemakkelijk: het besluit van de regering Obama terugdraaien. Een nieuw decreet van Trump en dan is de oude situatie hersteld en heeft nog maar één dienst toegang tot deze gegevens, net als voorheen. Daarnaast wat koppen laten rollen bij de inlichtingendiensten. Doet wonderen.

cefas op 19-02-2017 15:22

Obama is en blijft een achterbaks figuur.

Tom Hendrix/Seneca op 19-02-2017 15:23

Het bewijs, dat de islam en de roden/democraten, gif zijn voor de Amerikaanse maar ook de Europese samenleving. Ik had niet anders verwacht. Roden enn de islam, zijn de grote pleitbezorgers voor de NWO. En in Europa, zijn dat buiten de socialisten, laffe partijen als de liberalen, links-liberalen, en christendemocraten die hier vrolijk aan meewerken. Men werkt naar een wereldregering, een wereldmunt, en een leider toe. En die leider zal zijn de anti-christ.

cefas op 19-02-2017 15:25

Kijk eens naar het vingertje van Obama. Teken?

ohje op 19-02-2017 15:31

jes we can,oprotten met deze .........

Ahava op 19-02-2017 15:35

Vuile spelletjes van de mohammedaan Obama werken nog jaren door. Knap dat Trump zo rustig blijft. 

Maar ja, zelfs mijn naaste familie gelooft de meeliegende media, dus voel ik me alleen levend in een andere wereld... goede week!

ym ahava

jw op 19-02-2017 16:30

het moet wel maar het gebeurd gewoon niet.

Lars030 op 19-02-2017 17:27

@Een ander geluid op 19-02-2017 15:01

Dat was exact ook mijn eerste gedachte! Back to square one, ditmaal per decreet van president Trump. Next.

Gelukkig blijkt Trump verre van achterlijk, maar daar hoor je 'onze' MSM niet over.

 

Merel op 20-02-2017 08:57

Wat is er nou afgelopen nacht in Zweden gebeurd?

Anna op 20-02-2017 20:49

Al heel vaak heb ik het hier gemeld; we zijn nog niet van Obama af...... zijn gruwelijke werk heeft hij ingeluid met wat we in bovenstaand artikel lezen.....en hij zal doorgaan..... hij is moslim en zal in die hoedanigheid zijn jihad tegen de wereld ( ook zijn eigen land ) voeren......

Obama is en blijft een groot gevaar voor de wereld vrede....... 

Anna op 21-02-2017 10:52

Let eens op Obama zijn vingers: die zijn hier gekruist..... dat is geen normale actie als je met iemand op de foto gaat. Dit is een welbewust teken aan een ander.... ???????!!!!! Als je je vingers kruist dan doe je dat welbewust en heeft dat iets te betekenen......is het soms ook nog de hand waaraan hij zijn moslim ring draagt...... Ik ben vaak wars van complot deneken maar deze pose van deze wraakzuchtige  man doet in mijn ogen zulke verachtelijke dingen en bewuste vinger  cross peses kloppen niet...........  dit kan niets anders betekenen dan dat hij in  een complot zit. met........ links?........ the deep state.............. loerend op het moment dat Trump afgezet kan worden..... ?????? En de nu gevestigde orde omver geworpen kan worden....... Obama heeft immers ook al de FEMA  kampen laten bouwen..... zou hij die gereserveerd hebben voor de tijd na hem........zou het een vooropgezet plan zijn het begint er veel op te lijken.....Hij kijkt Trump ook niet aan....kortom een, onfatsoenlijke pose die veel meer zegt dan dat de foto Doet vermoeden........ ..

Hij voert satanische acties in zijn schild.... hij is gedemoniseerd en geobsedeerd door de macht.... die hij koste wat kost wil ( en waarschijnlijk ook ) zal behouden..... Kijk Eens naar de laatste dagen van zijn bewind... hoe hij de geheime gegevens van de geheime diensten heeft verbreed en dat er nu veel meer mensen toegang hebben tot uiterst geheime informatie.....  met de veel grotere mogelijkheid op lekken van gevoelige informatie.......daar is Flyen het slachtoffer van geworden en er al over gevallen en er zullen nog meer volgen.... ( Obama had immers depest aan Flyn want hij had hem immers ontslagen) als Trump niet snel de gehele geheime dienst op orde krijgt wat zeer onwaarschijnlijk is dan zal het fout aflopen met Trump en Amerika..... en als Trump reorganiseerd is hij zijn leven niet zeker....Obama is als een mol aan het wroeten  onder Trump zijn stoel poten.... ( niet dat Trump nou alles zo handig doet) 

Amerika verkeerd in groot gevaar met Z' on ex president... ( die naar ik ergens las ) een muur aan bouwen is rondom zijn huis....... Ik wens Trump en zijn administratie veel sterkte toe..... en wijsheid om hier mee om te gaan.... Gelukkig is er één die de hele wereld in Zijn hand houdt.... en die de " vorsten " en de volkeren stuurt zoals Hij dat wil en besloten heeft....... . ook al beseffen ze dat niet.....  En sommigen in de Trump administratie zullen dit wel beseffen.... vooral de Vince President Mike Prince moet dit weten...... we zullen hopen en bidden dat Hij een goede invloed op Trump zal mogen hebben.....Wij kunnen de Here God alleen maar vragen ( bidden) om onze ogen te openen voor het dreigende gevaar.....om te herkennen wat er  aan de hand is, wat er speelt in de wereld..... en bidden om stand vastigheid te blijven bij Zijn Woord.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl