HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Aanslag Heidelberg: Getuigen zien Afrikaan, maar politie noemt dader een Duitser


In wat de zoveelste ‘car jihad’ aanslag lijkt te zijn geweest is een onbekende man in Heidelberg op voetgangers ingereden. Daarbij raakten drie mensen gewond, van wie één zeer ernstig. De met een mes bewapende dader vluchtte vervolgens, maar kon al snel door de politie worden ingesloten. Toen hij zich weigerde over te geven, werd hij met één schot uitgeschakeld (2), waarna hij zwaargewond naar het ziekenhuis werd vervoerd. De Rhein-Neckar Zeitung bericht als enige dat de dader volgens getuigen een Afrikaan (‘Südlander’) was, maar de politie heeft het zoals we inmiddels gewend zijn over een ‘Duitser’ met ‘psychische problemen’ en ontkent dat het een terreuraanslag was, maar slechts een ‘Amoklauf’.

 

Ondanks het feit dat het opnieuw om een ‘Einzeltäter’ zou gaan, rukte de politie massaal en bewapend met machinegeweren uit om de straten rond het ‘ongeluk’ af te sluiten.

Een vrouw die aan een agent vroeg of het om geweld ging, kreeg als antwoord ‘meer dan dat’, wat een sterke aanwijzing is dat van meet af aan bekend was dat het om een aanslag gaat. (4)

Volgens bondskanselier Angela Merkel en paus Franciscus bestaat islamitische terreur echter niet, en ‘dus’ kan de aanslagpleger in Heidelberg onmogelijk een moslim asielzoeker met religieuze motieven zijn geweest. Vooral sinds vorig jaar zijn de Duitse media en politie streng door Berlijn geïnstrueerd om de misdaad- en terreurexplosie als gevolg van het binnenlaten van minimaal 1,5 miljoen moslims te verzwijgen of te bagatelliseren.

Daarbij worden regelmatig Arabisch klinkende namen van daders heel politiek-correct vervangen door Duitse namen. Gezien de reactie van de autoriteiten vandaag zou dat ook bij dit ‘ongeluk’ kunnen gaan gebeuren. De politie heeft het al over een ‘jonge Duitse student’ die ‘psychisch labiel’ zou zijn geweest.

 


Xander

(1) Rhein Neckar Zeitung
(2) YouTube (schot te horen, agenten te zien, maar de dader niet)
(3) PI-News
(4) Morgenweb
(5) Sputnik News

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Rosalie op 25-02-2017 22:10

Laten Duitse agenten een voorbeeld nemen aan die twee Zweedse agenten die de leugens zat waren en zeiden zoals het was. Als iedereen nou eens ophoudt met dat politiek- correcte gedoe, dan is het nog niet te laat. Benoem de feiten, maak foto's als bewijs En zwijg niet langer. Als iedereen dat doet moeten ze wel erkennen dat de leugens niet langer meer te accepteren zijn. Samen sta je sterk. Dan kunnen ze dat natuurlijk weer discriminatie noemen, nou fijn, dan is dat maar zo. Discriminatie betekent onderscheid maken en dat is nodig om een eerlijk beeld te creëeren van de werkelijkheid. Het is zoals het is. Waar zijn ze bang voor ? Boze moslims ? Nou die worden altijd boos en bozer naarmate je alles maar laat gaan en dan pas wil ingrijpen. Het lijkt op een klas met kinderen waarbij de docent geen orde kan houden. Hij durft niet op te treden uit angst voor nog meer wanorde en uiteindelijk zit hij onder tafel en de kinderen erop. 

Yerik op 25-02-2017 22:27

Iedereen weet dat de aanduidingen 'amokmaker' (Dld) en 'verwarde man' (NL) de tegenwoordige benamingen zijn voor ... precies. Dat bedoelde ik.

ohje op 25-02-2017 23:02

Als er een atoombom explodeert hebben ze het zekker over een verwaarde bom

JP op 25-02-2017 23:24

Te zien op Youtube: TNTV Total News T.V.

Goudsbloem op 26-02-2017 00:06

Toen ik dit vanmiddag hoorde wist ik gelijk hoe laat het was. En iedereen nog maar laten denken dat het blanken zijn. Wij weten inmiddels wel beter. Er zijn alleen nog maar "verwarde" personen. Gewoon belachelijk.

Ge van Kessel op 26-02-2017 02:39

Hoe lang gaan we nog tolereren dat Links 'democratisch' Nederland ons land naar de bliksem helpt!!!

Zie ook https://www.youtube.com/watch?v=kPtNON6sHXw

De Terugkeer op 26-02-2017 03:18

Ik noem dit soort laffe reacties van bepaalde overheidsinstanties altijd: 'de onderkant van benaderen'...wat feitelijk neerkomt op 'a n g s t'. Het 'niet benoemen' van demonisch geweld, tegen ons allemaal gericht, is uiteindelijk een meer kwalijker zaak dan het 'wel benoemen' daarvan, omdat het wegdrukken van feiten zal cumuleren tot een niet te overziene puinhoop, een melange. een wirwar van kwalijke ingrediënten.

andre op 26-02-2017 07:45

merkel en de paus kotsen op de duitsers! In dresden bij de frauekirche heeft merkel 3 bussen overeind gezet als eerbetoon aan de nepvluchtelingen met wat zegeningetjes uit het vaticaan, hiernaast stond een echte duitser met een bord. "Geschichte mahnt ursachen  erkennen! Propaganda + finanzmafia= massamoord" dit met een foto van een kapot gebombardeerd dresden. De city of london wilde eventjes laten zien aan rusland wat ze wel in 1 nacht voor elkaar konden krijgen. In huize doorn licht de laatste duitse keizer begraven die niet eens meer terug wilde na zijn dood naar duitsland. Hij wil pas herbegraven worden als duitsland weer een keizerrijk wordt.

AEO op 26-02-2017 08:34

Maar een moslim is toch per definitie een verward persoon?

Dewevoga op 26-02-2017 09:16

Citaat: “Een omgekeerde PVV-metafoor, vals allochtoon slachtofferschap en mislukt multicultureel denken: de drie ingrediënten van de GroenLinkse wederopstanding onder leiding van Jesse Klaver einde citaat  Over 2 rn een halve week kan Nederland een keuze maken of een negerende regering of een regering die er iets aan probeert te veranderen. Nederland kan als voorbeeld functie dienen voor de verkiezingen in Frankrijk en Duitsland. Als er een schaap over de dam is .....

De link van het citaat: en lees de rest maar op OpinieZ >>>

Virgo op 26-02-2017 09:28

De politie is je beste vijand. De goeden niet te na gesproken. Agenten willen wel alleen de top is verrot.

Ik leg niets meer bij die jokers voor. Ik los het zelf op. Afdoende en snel. 

Dewevoga op 26-02-2017 09:33

Kanselier Merkel, de paus en onze complete Nederlande regering en parlement zeggen dat de islam niets met terreur te maken hebben en ook in de protestantse kerk hoor je er niets over en wordt niet voor de vervolgden gebeden. Maar kijk eens rond op de website van deze vredige "religie"

http://www.thereligionofpeace.com/

Inmiddels 30376 aanslagen sinds 11 september 2001

de afgelopen week 38 aanslagen, 263 doden, 281 gewonden in 11 verschillende landen.

We krijgen verkiezingen en dan hebben we de kans om het verschil te maken.

Een ander geluid op 26-02-2017 09:44

Rosalie op 25-02-2017 22:10

Helemaal mee eens !!!

Lucie op 26-02-2017 09:58

Die Duitsers zijn al net zo gestoord als de Zweden,ik snap die Duitsers niet,nu willen ze Schultz kiezen ipv Merkel.

Dit is een keuze tussen de pest en cholera,zien ze dan niet dat deze man helemaal voor Brussel is en nog veel meer van die cultuurverrijkers wil?

White Lion op 26-02-2017 10:23

Jullie zien het allemaal verkeerd! Het zijn juist de vluchtelingen die zielig zijn. Lees maar: http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/vluchtelingen-zijn-in-duitsland-vaak-het-doelwit-van-geweld

Nu wordt iedereen die tegen het vluchtelingenbeleid als nazi weggezet....... eerst waren we al extreem rechts, nu zijn we nazi's..........

Ik voel de bui alweer hangen, de autochtone bevolking zal moeten buigen voor de vluchtelingen (lees moslims) Want die zijn zielig, die zoeken alleen maar vrede en wij stigmatiseren, discrimineren en plegen geweld tegen deze zielige van huis en haard verdreven lieverds............ Bah!!

cefas op 26-02-2017 10:30

Leugenpers is weer volop bezig om nep-nieuws te verspreiden. Man en paard noemen en jawel het was weer een westers-hatende afrikaan met waarschijnlijk een Islamitische achtergrond. Een normaal mens doet zoiets niet. Wat doen die gasten hier eigenlijk behalve terreur zaaien en op onze kosten parasiteren op onze samenleving. Stom, stom, stom, die open grenzen. Terugsturen naar land van herkomst. Laten zij hun eigen land opbouwen i.p.v het hier te verpesten.

Tom Hendrix/Seneca op 26-02-2017 13:59

" De duivel gaat briesende rond, ziende wie hij verslinden kan". 1Petrus5: 8. Het kwaad bestaat, en de gevolgen zijn er naar. Verder zijn dit de gevolgen van; zowel:  "Het Coudenhove-Kalergi plan", alsook; " De Resolutie van Straatsburg". Onze enige hulp is in de Naam des Heren.

Wardje op 26-02-2017 14:37

"Heidelberger Lügen" , Heidelbergse leugens. Dat is overigens de titel van een bestaand misdaadboek geschreven door  Kripochef , politiecommissaris Burger . Commentaar van een lezer ervan luidt  dat hem bijzonder is bevallen dat de dader pas op het eind wordt ontmaskerd ...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl