HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zwitsers controleren wel: 80% migranten zonder paspoort

Veel 'vluchtelingen' registreren zich onder meerdere namen, zodat ze meerdere uitkeringen kunnen opstrijken – OECD/UNHCR asielexpert: ‘Migratie lost crises en problemen niet op, maar verergert ze juist – Op zeker moment stort ieder opvangsysteem in elkaar’

 

Het huidige, vrijwel onbeperkte asielbeleid van de EU zal fatale gevolgen hebben, en onze landen uiteindelijk financieel, economisch en maatschappelijk doen instorten.

Landen zoals Duitsland weigeren nog altijd te controleren of de moslimmigranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika geldige paspoorten bij zich hebben. De Zwitsers controleren wèl, en hebben geconstateerd dat maar liefst 80% geen paspoort bij zich heeft of wil tonen. Duizenden van hen –waaronder tal van criminelen die al de nodige misdaden en ook aanslagen hebben gepleegd- reizen vervolgens door naar Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Groot Brittannië en Scandinavië.

 

In 2015 toonden 30.000 asielzoekers in Zwitserland (76%) geen paspoort, en in 2016 zo’n 20.000 (81% van het totaal). Ongeveer de helft van hen bestond uit alleenreizende (jonge) mannen. Hoewel deze mensen verplicht moeten worden uitgewezen, gebeurt dat in Europa maar zelden. Afgelopen jaar verdwenen in het Alpenland bijna 8200 migranten zonder paspoort van de radar. De instanties zijn ervan overtuigd dat die bijna allemaal doorreisden naar de genoemde EU-landen, omdat ze daar meer kans hebben te mogen blijven.

8 van de 10 migranten blijken van de bekende truc gebruik te maken hun paspoorten weg te gooien of verborgen te houden, omdat ze weten dat ze geen recht hebben op asiel, maar Europa hen dan toch niet wil of kan terugsturen. Fabrice Leggeri, hoofd van de EU grens’bewakings’dienst Frontex, erkende dat zeker 65% van de Noord Afrikanen die vanuit Libië met bootjes naar Europa gaan, economische migranten zijn.

Sowieso weigeren landen zoals Tunesië om afgewezen asielzoekers terug te nemen. Dat zal geen verbazing wekken als we de berichten van onafhankelijke bronnen van de afgelopen jaren in herinnering roepen, die bevestigden dat de Afrikaanse regeringen deze asielzoekers liever kwijt dan rijk zijn, omdat het overgrote deel daar een carrière als crimineel had opgebouwd.

Misbruik van uitkeringen door meerdere identiteiten

Behalve het grote risico dat er (zware) criminelen en terroristen ongezien Europa binnenstromen, is er ook al aanzienlijke financiële schade. Zo kwam de Duitse deelstaat Niedersachsen erachter dat veel vluchtelingen zich meerdere keren laten registreren, en op deze wijze meerdere uitkeringen krijgen. Alleen al in Osnabrück ging het om zeker 100 gevallen, en in Aachen werd een 18 jarige Iraanse crimineel met 9 identiteiten gearresteerd (2). De schade beloopt vermoedelijk dan ook in de honderden miljoenen euro’s. (1)

In Nederland kennen we inmiddels de massale fraude met de ‘oprotpremies’, waar vooral Marokkanen en moslims van de Balkan misbruik van maakten. Die meldden zich in enkele maanden tijd steeds opnieuw bij het aanmeldcentrum in Ter Apel, kregen een paar duizend euro mee om terug te gaan, leverden dat geld af bij hun families, en reisden vervolgens doodleuk weer naar Nederland om de volgende vracht met geld op te halen. Het is onbekend of de regering in Den Haag de belofte om deze praktijken te stoppen wel is nagekomen.

Expert: ‘Toelaten zoveel migranten zal asielsysteem doen instorten’

Toni Stadler, die 27 jaar lang als asielexpert in dienst was bij onder andere de OECD en de UNHCR en in tal van landen zoals Irak, Rwanda, Thailand en Cambodja werkzaam was, waarschuwt dat de moderne geschiedenis leert dat onbeperkte migratie de crises en problemen niet oplost, maar juist verergert.

‘Ik weet niet precies wat de bondskanselier schaffen wil,’ reageert hij op Angela Merkels beruchte ‘wir schaffen das’. ‘De vluchtelingencrisis is geen probleem dat je kunt oplossen en dat dan voorbij is... Als je iedereen welkom heet, vooral ook illegale migranten, dan trekt dat iedereen aan die naar een leven vol welvaart verlangt. Als Angela Merkel nu 1 miljoen migranten welkom heet, dan verschuift ze de oplossing van het probleem naar het moment dat het 2e miljoen aan de grens staat.’

‘Grenzen zo goed mogelijk sluiten en vluchtelingen in aangrenzend land opvangen’

Volgens Stadler ontkomt de EU er niet aan om zijn grenzen net als Amerika en Canada zo goed mogelijk te sluiten. ‘Er is geen alternatief. Vanaf een bepaald aantal migranten stort het asielwezen in ieder land in elkaar. Bovendien kan het er bij een oorlog niet om gaan om zoveel mogelijk mensen zover mogelijk van het oorlogsgebied te verplaatsen. Het doel moet de beëindiging van de oorlog zijn, en het terugsturen van de verdrevenen.’

Het beste is om vluchtelingen in veilige zones, het liefste in hun eigen landen, of anders in de direct aangrenzende, op te vangen, en weer terug te sturen zodra dat mogelijk is. In 1991 in Irak werkte dat prima. Tijdens de Golfoorlog werd er met succes in het noorden van het land een veilige zone voor de Koerden ingericht.

Het beeld dat vluchtelingen het in VN kampen in bijvoorbeeld Turkije, waar zo’n 2 miljoen Syriërs zijn opgevangen, zo slecht hebben, klopt volgens hem niet. In de meeste gevallen kunnen ze er waardig leven, en kunnen kinderen er gewoon naar school gaan. Die kampen kosten geld, en dat zou in zijn ogen door de Arabische Golfstaten en de OECD landen moeten worden opgehoest.

‘Weinig échte vluchtelingen, landen zullen bij huidige instroom instorten’

Daarnaast benadrukt hij dat naar verhouding maar weinig migranten die nu naar Europa gaan échte oorlogsvluchtelingen zijn. Als de EU zich enkel op hen concentreert, is er geen enkel probleem met de opvang, de financiën en de acceptatie door de autochtone bevolking. Wat er nu gebeurt is dat er een stroom van miljoenen, en ‘theoretisch zelfs miljarden’ arbeids- en economische migranten op gang wordt gehouden. Op zeker moment zal ieder land in Europa onder die last bezwijken en instorten. (3)

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times
(3) Tagesanzeiger

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 18-01-2017 14:55

Er is de weinig controle en vele vluchtelingen zij hier in het land onder wel vijf nationaliteiten en namen en vele komen uit moslimlanden en Afrika ook uit moslimlanden.De Belgische staatsecretaris Francken is nu met een wet bezig om zulke mensen en criminelen onmiddellijk uit te wijzen da's volgens mij de beste manier. shalom

ohje op 18-01-2017 15:09

Dat het zal gebeuren is al zekker.

Gelukkig zal het  nog eventjes duren voordat het licht uit gaat dus nog tijd om te vertrekken.

Pieter A Meijer op 18-01-2017 15:11

Shalom Willy;    14:55;

Wanneer de machthebbers/regeringen een corecte werkwijze zouden willen hanteren; dan is de beste mogelijkheid om in de nabije omgeving van de brandhaarden in Afrika en het M-O locaties te organiseren. Zodanig dat de ontheemden geen lange en overbodige vluchtroutes hoeven volgen. Natuurlijk voorzien van de noodzakelijke veiligheids voorzieningen!

Shavuah Tov.

Helgoland op 18-01-2017 15:21

Iedereen die momenteel in deze wereld de dienst uitmaakt zou Psalm 2 eigenlijk weer eens moeten lezen en zich afvragen wie hij/zij nu eigenlijk dient, want anders zal op de dag dat de Heer inbreekt in de geschiedenis, die "Breaking Blijde Boodschap" voor hen wel eens slecht nieuws kunnen zijn.

DN op 18-01-2017 15:28

Juist, wisten we al dat politiekers de grenzen openzetten voor gangsters & moordenaars, maar wat moeten wij dan doen?

ieznogoedh op 18-01-2017 15:46

Je kan ze natuurlijk welkom heten, vervolgens moeten vaststellen dat het economische vluchtelingen zijn, welvaartzoekers dus (om een niet al te negatieve term te gebruiken) en dan proberen om ze in hun thuisland weer te slijten.

Aangezien men in die thuislanden ook wel weet dat deze mensen volstrekt nutteloos zijn, zitten ze er daar bepaald niet op te wachten en verzetten ze zich dus op alle mogelijke manieren om ze weer terug te nemen.

Beter is natuurlijk ze voor de Afrikaanse kust op te vangen, terug te slepen en hun (rubber)boten te vernietigen als ze weer veilig aan Afrikaanse wal staan. Daar dan eventueel (persoonlijk vind ik het niet echt nodig - echt niet nodig beter gezegd) een bureautje openen waar mensen Met geldig en onvervalst paspoort kunnen aangeven waarom ze als vluchteling zouden moeten worden toegelaten in Europa.

Overigens, het asielrecht zou sowieso moeten worden aangepast en wel zo dat asielrecht alleen geldt in een direct aangrenzend land of, als daar ook oorlog is (en dat moet ook echt de enige reden voor asiel zijn) een volgend daar weer aan grenzend land. En nee, een land aan de andere kant van de middellandse zee is Niet aangrenzend.

Ik weet, ik ben hardvochtig en ook nog eens politiek zeer incorrect. Het zij zo.Ik kan me echter niet betrokken voelen bij de hele wereld en evenmin de hele wereld voeden en huisvesten.Ik zie het meer als een soort loterij, heb je een goed lot, ben je in de westerse wereld geboren, heb je een troostprijs ben je daarbuiten geboren en heb je een 'niet' dan ben je dus in een mislimisch land geboren.Als ik de jackpot win, dan bepaal ik graag zelf met wie ik de prijs ga delen. Dat lukt me echt wel zonder hulp van anderen. 

johny op 18-01-2017 15:57

Landen waar de oorlog gestopt is kunnen de "oorlogsvluchtelingen" naar huis. Ze kunnen om te beginnen het puin ruimen op kosten van degene die het puin heeft gemaaakt. Daar is de navo verantwoordelijk voor. Dat heeft het voordeel dat degenen die willen werken er beter van worden met een goed loon.  De landen die betalen hebben het reht om te zien wat er met hun geld gebeurt. Na 5 jaar zal je merken dat hun land terug opgebouwd is . Zij die kunnen en niet willen meewerken worden uitgesloten van alle sociale voordelen. Zij die niet meer na controle, om welke reden ook, niet kunnen werken kunnen hier blijven of mits vergoeding terug naar hun land.

Patatje Oorlog op 18-01-2017 16:12

Waarom worden niet van alle vluchtelingen de vingerafdrukken geregistreerd in een Europa-brede database? Daaraan een naam en desnoods een tijdelijke ID kaart koppelen. Bij iedere registratie voor uitkering of asiel dit checken a.d.h.v. deze database. Dubbele aanvragers die bewust de zaak besodemieteren, direct alle rechten ontnemen en terugsturen of de straat op knikkeren. Misbruik moet niet beloond maar bestraft worden anders leer je ze vanaf het begin de verkeerde mentaliteit. Maar ja, dat is de linkse mentaliteit en daar mag je niets verkeerd over zeggen, dat is stemvee voor GL en PvdA.

Virgo op 18-01-2017 16:24

Het is een bewuste uitrol van de Coudenhove Kalergi agenda. Als men dit nu nog niet beseft...

Yerik op 18-01-2017 16:32

"Op zeker moment zal ieder land in Europa onder die last bezwijken en instorten." En dit nu, is de doelbewuste opzet: de Middellandse-Zee-Unie laten samensmelten met de E.U., om hier dezelfde levenstandaard en leefwijze te veroorzaken als in die achterlijke moslimlanden, met alle armoede en al het geweld dat er bij hoort zodat de brusselse en haagse verraders eindelijk hun doel in overeenstemming met de gedachtengang van Coudenhove-Kalergi verwezenlijkt wordt, maar dan nog uitgebreider.Eén van de uitspraken van dit gedrocht is: "De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen."

Voor meer over dit wezen, leze menhttp://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

Eelke Piers op 18-01-2017 16:43

Alle illegalen interneren op een of meer  leegstaande olieplatformen op de Noordzee tot ze zelf vrijwillig naar huis willen.

Yerik op 18-01-2017 17:14

@ johny op 18-01-2017 15:57. Je hoeft niet alles vet te schrijven, om andere te laten weten dat je vlak voor jouw schrijven een paar goeie neuten hebt gehad.

vlokje op 18-01-2017 17:32

@patatje oorlog

Goede reden om te chippen?, maar dan worden uiteindelijk mensen zoals jij en ik zonder chip tweede rangs burgers, mmm ik voel een  dillema opkomen.

Tom Hendrix op 18-01-2017 17:36

Je verwacht het niet, hé? Maar dankzij "de linkse kerk", de liberale-  en de zogenaamde christelijke partijen, moeten we deze mensen juist binnen laten komen, en ze pamperen van de wieg tot het graf. En de eigen bevolking, mag daarvoor het gelag betalen. Het is juist de Frontex-veerdienst, die op bevel der Roden der Eussr, te Brussel, deze gelukzoekers, terroristen en uitvreters Europa binnen laten stromen. Sorry, maar voor mij het zoveelste bewijs, dat hier duistere krachten achter zitten, geholpen uiteraard; links- en de politieke-elite, de neocons, de eussr/socialisten/marxisten, soros namens de plutocraten, en de illuminati. Laten we ons niets wijs maken beste reageerders, dit is allemaal gepland. Ik verwijs net als: @ Yerik; naar het Coudenhove-Kalergiplan; en het verraad der politiek uit 1975, met aanname van; "de Resolutie van Straatsburg". En het is onmogelijk om de massa-immigratie door te laten gaan, en tevens de sociale zekerheid in stand te houden. Ik ben echter bang, dat veel kiezers in Maart toch weer gaan stemmen op: PvdA,CDA,VVD en D66; de partijen die volledig meewerken aan het kapot maken van Nederland en Europa. Leve Christus Koning.

Tom Hendrix op 18-01-2017 17:37

Geheel eens met dit uitstekend artikel.

jw op 18-01-2017 19:02

u mag in maart stemmen stuur dan deze partijen gewoon naar huis.

brkijk de poppenkast in Brussel en wat dat grapje kost dan weet u genoeg.maar de clup van d66,vvd.pvda,groenlinks kan er gewoon niet genoeg vam krijgen maar wel op uw kosten.

Jose op 18-01-2017 19:58

De bedoeling van dit alles is om europa te laten klappen,om oorlog verderf en uiteindelijk alles klaar te maken voor de anti christ de rfid inplant verplichte onderhuidse chip en totale controle van alle muppets zombis en alles wat beweegt en leeft.

O ,,je vind dat dit niet op jou slaat?

Zij die niet onderzoeken ,zij die blind aannemen,zij die de geschiedenis verwerpen zo ook hun heden vandaag en ook hun toekomst zullen onaangenaam verrast worden wanneer de waarheid zo anders zal zijn dat agst je zal dragen tot aan je dood.

Zij die geloven ,zij die gekozen hebben voor Jezus en weten dat het gevecht geen gevecht zal worden van vlees en bloed maar een gevecht om je ziel ,voor jou onsterfelijkheid met of zonder de schepper  zal  anders kijken naar dit alles,Zie alles als een pagina die voltrokken moet gaan worden en waar je deel van uit gaat maken.zie de zegening van het geheel in en zorg dat in deze tijden de liefde overwint.

Draag liefde uit aan je medemens,ook al zijn deze andersdenkend laat zien hoe god het bedoeld heeft,en laat iedereen in zijn waarde.

Een eigen mening hebben betekend niet dat je dan ook altijd gelijk hebt,blijf flexibel zorg dat je leerd van je eigen fouten en de fouten die anderen maken om zelf een beter mens te worden,en tot slot vrees niet,wees niet bang,als je denkt verschil te kunnen uitmaken zorg ervoor dat je daadkrachtig genoeg bent om positief wat te kunnen veranderen en het niet bij klagen te houden.Weet je zeker dat de politiek niet goed is en het volk vertegenwoordigd zoals het zou moeten pak ze radicaal aan,je hebt stemrecht doe er wat mee,je hebt vrienden familie zorg ervoor dat de massa opkomt voor de belangen die iedereen goed doet en niet enkel een kliek goddelozen.

Ik droom vaak en al heel lang dromen waar ik een boek over zou kunnen schrijven,dat doe ik niet,maar die dromen die weerspiegelen heel goed wat nog komen gaat ,en het ziet er niet altijd rooskleurig uit. maar altijd schijnt aan het eind van mijn droom het licht.dat kan enkel betekenen dat niet alles zelfs de angst die velen hebben ongegrond is maar juist ingeprent worden om je vast te houden en gevangen in de rol die voor je wordt uitgestippeld,wees vrij ,leef geniet,hou van je naaste,zorg voor het verschil en leer....leer anderen en zorg dat je leeft zoals jezus christus het bedoeld heeft...want dan ben je vrij!

cefas op 18-01-2017 20:55

De asiel-industrie draait op volle toeren ten koste van de (werkende) belastingbetaler. Dweilen met de kraan open. Dit kan nooit goed blijven gaan. Ongelooflijk dom beleid. Hier moet fors worden ingegrepen.

vijgeboom op 18-01-2017 22:13

De chip moet er komen en daar is deze toename van vluchtelingen voor nodig. Want dan krijg je meer criminaliteit en aanslagen etc! Dat moet gebeuren van de elite zodat de bevolking bang word en meer veiligheid wil!

Maar het loopt gelukkig uit op het koninkrijk want de voetstappen van de messias is al hoorbaar!

Bambi op 18-01-2017 22:50

Patatje Oorlog 18/01/2017 16:42

Dat kost te veel geld hoor voor al die grote ......

Ze sluiten de grenzen zelfs niet omdat het ook te veel geld kost...

Nee nee het is hier vrij verkeer,wacht maar tot hier iets erg gaat gebeuren,maar dan slapen ze nog.

Beste is,op tijd u koffers maken en hier wegwezen

Mvg

Mark S. op 19-01-2017 00:11

Met dank ook aan de asiel advocatuur die hun zakken vullen met belastinggeld en de EU volstampen met nutteloze leugenaars en onze maatschappij haten en verachten vanwege de islam die zij hier willen vestigen.

Een asiel advocaat zal natuurlijk nooit toegeven dat ie zo goed verdient maar hij zal toch niet hetzelfde uurtarief krijgen als een straatveger e.d.

Asiel advocaten werken mee aan de islamisering van de EU maar hebben allemaal linkse zgn. nobele rotsmoezen.

Als een land zijn eigen asielzoekers die worden teruggestuurd niet wil opnemen dan moeten we die landen alle ontwikkelingshulp en/ of europese economische steun intrekken en alle samenwerking mee verbreken. Sanctioneren die rotlanden. Financieel uitroken. Financieel van de wereldkaart vegen.

Bundy op 19-01-2017 01:55
Rebellio op 19-01-2017 11:05

Asielzoekers zijn allemaal economische vluchtelingen, alleen wanneer ze vermoord zijn waren het politieke vluchtelingen. Hoe wil je bewijzen dat je een politieke vluchteling bent? Door een artikel in de krant? Schrijf deze mensen alsjeblieft niet af. Het blijven mensen zoals jij en ik, met elk onze bagage. Zodra ze bij jou voor de deur staan behoor Jij er een naaste voor te zijn, hoe moeilijk dat ook is.

Maar onze regeringen zouden beter moeten weten. Als we in Europa niet zo arrogant waren om maar te denken dat we de wereldproblemen denken te kunnen dragen, dan zouden de regeerders gewoon vooruitgekeken hebben en waren er niet zoveel islamitische bezoekers simpel weg omdat de islam verboden zou zijn. Wie denken we nu eigenlijk te helpen met deze mensen hier op een hoop te gooien en ze maar hun eigen ding te laten blijven doen? Deze mensen zitten op z'n minst vol met hoop voor een betere toekomst en, uitzonderingen daar gelaten, maar daar komt helemaal niks van terecht. En in het Westen zitten we met een alsmaar groter wordend probleem. Hebben die mensen in Brussel nooit gehoord dat je beter iemand die honger heeft kunt leren te vissen?

Ik kan het me nog steeds niet voorstellen, maar het begint er toch steeds meer op te lijken dat er inderdaad een dubbele agenda is...

jottum op 19-01-2017 11:42

Met 2 biljoen staatsschuld en onder schulden bezwijkende steden is de asielopvang in duitsland een echte 'kaskraker', maar voorlopig krijgt de vergrijzing de schuld. Wellicht dat hollywood er over enige jaren een positieve kaskraker van weet te maken.

Derk op 20-01-2017 14:43

Orde uit chaos.!!!!!

Oma op 11-02-2017 05:14

Waarom zouden andere continenten uberhaupt vluchtelingen moeten opvangen? Het is de verantwoordelijkheid van elk land/regering om voor hun onderdanen te zorgen, Ook en vooral in oorlogstijd. Bovendien: als je vlucht voor een oorlog, dan doe je dat in de nabijheid van je land, in het eerste land dat veilig is om zo snel mogelijk terug te kunnen keren naar je Thuis of niet soms?!

Dan ga niet duizenden km reizen met gevaar voor eigen leven om 'veilig' te zijn! Deze 'straatarme vluchtelingen' kunnen wel bedragen ophoesten aan mensensmokkelaars die de doorsnee burger hier niet eens bezit...rara...wie financiert dit anders dan de rijke oliestaten voor verspreiding van hun gif islam om tot hun wereldwijd kaliefaat te komen?

Deze mosliminvasie is niet meer of minder georkestreerd met medeplichtigheid van de politieke landverraders van europa. Beiden halen er voordeel uit: kaliefaat/onderwerping van de ongelovige europeanen en totale machtscontrole/slaven voor de lokale politiek (menen ze want eenmaal het kaliefaat vorm krijgt wordt de politieke bende hier gelikwideerd)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl