HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wordt Mark Ruttes jarenlange geloofwaardigheidsprobleem hem nu fataal?

PVV leider Geert Wilders verkettert Rutte om ‘maffiapartij van bedrog en intimidatie’ en ‘levensgevaarlijke open grenzen’

 

De vlotte babbel, jarenlang zijn handelsmerk, lijkt te zijn uitgewerkt.

Het aftreden van minister van der Steur, de derde VVD bewindsman die valt over de beruchte Teevendeal, is een van de inmiddels vele symptomen van een almaar groter wordend geloofwaardigheidsprobleem dat de liberalen, en hun premier in het bijzonder, de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Volgens EenVandaag gelooft 68% van de bevolking niet dat Mark Rutte niet wist dat de Tweede Kamer onjuist was geïnformeerd over de miljoenen waarmee drugsbaas Cees H. werd afgekocht. Opgeteld bij zijn vele loze toezeggingen en niet nagekomen beloften kan de conclusie worden getrokken dat hèt handelsmerk van de premier, de vlotte babbel smoes, in de oren van de gewone Nederlander is uitgewerkt.

 

‘Een premier die Nederland eeuwig zal herinneren van zijn leugens over duizend euro voor iedere Nederlander, geen geld meer voor de Grieken en handen af van de hypotheekrenteaftrek,’ verwees PVV-leider Geert Wilders in de Tweede Kamer nog eens naar de meest in het oog springende zaken waardoor Rutte het vertrouwen van het volk door zijn eigen toedoen heeft ondermijnd. Daarbij noemde hij nog niet eens het Oekraïne referendum, dat de premier met een nietszeggende bijlage feitelijk aan zijn laars lapte.

‘Die kan barsten,’ was dan ook de reactie van een man op straat op de paginagrote advertentie die Mark Rutte afgelopen maandag in Nederlandse kranten liet zetten. ‘Ik zit nog steeds op m’n 1000 euro te wachten, de zorg (eigen risico) is omhoog gegaan – het is een vuile gore oplichter.’ Op de vraag of mensen Rutte nog geloofden, waren de antwoorden veelzeggend: ‘Nee, die tijd is voorbij,’ ‘hij lult uit zijn nek’, en ‘wat een verschrikkelijke man.’ (2)

‘Maffiapartij van bedrog en intimidatie’

Omdat velen, ook in politiek Den Haag, vonden dat Rutte met zijn stelling dat mensen in ons land ‘normaal moeten doen of weg moeten gaan’ op de PVV probeerde te lijken, reageerde Rutte in een ingezonden brief aan de Volkskrant dat het hem niet om huidskleur, afkomst of religie ging, maar om het gedrag van alle mensen in het algemeen. (3) Uit deze verdedigende zet bleek nogmaals hoe zwak Ruttes positie is geworden.

Wilders vergeleek de precaire toestanden in de VVD daarom met ‘deel 3 van The Godfather... De VVD is geen partij van ‘law & order’, maar een maffiapartij van bedrog en intimidatie. En het gezag van godfather Rutte wordt er met de dag slechter op. Nederland gelooft deze premier niet meer.’ (1)

Wilders verkettert Rutte om ‘levensgevaarlijke open grenzen’

Eerder deze week haalden we zijn videoboodschap aan Rutte aan, waarin de PVV leider Rutte opriep om te ‘stoppen met het bedriegen van Nederland en uw eigen volk.’

‘Het verlies van onze vrijheid, onze veiligheid en onze cultuur heeft ú veroorzaakt. Ú ging regeren met de PvdA, ú voerde een levensgevaarlijke open grenzen politiek. Ú laat zelfs terroristen ongehinderd Nederland in en uit reizen. En ú geeft de islam vrij spel. Waarom heeft u het daar niet over?’

‘Vier jaar lang Mark Rutte betekent vier lang, iedere dag opnieuw, een stukje minder Nederland. Waarom heeft ú het niet over de islamisering? Waarom heeft u het niet over de terreur? Waarom horen wij u niet over de miljarden die u ieder jaar opnieuw uitgeeft aan Afrika, Brussel en al die gelukszoekers, in plaats van aan onze eigen mensen?”

‘Wij gaan Nederland terug veroveren op de elite, op de islam, en op u’

‘Waarom heeft ú het niet over die honderdduizenden asielzoekers en immigranten die u zelf ons land heeft binnengelaten? Dát is de grootste bedreiging voor ons land. Dát had u, als premier, nooit mogen laten gebeuren.... En als we zo doorgaan zoals u nu doet, dan bestaat Nederland straks niet meer. Dan is er nog maar één norm in dit land: de islam, en dan zijn we ons mooie land kwijt.’

‘Maar wij zullen dat niet laten gebeuren, want dit is het land van al die miljoenen Nederlanders die u in de steek heeft gelaten. De miljoenen mensen die u heeft bedrogen en hun eigen land heeft afgepakt. Maar samen met hen gaan we Nederland terug veroveren. Op de elite, op de islam, en op u, meneer Rutte. Het wordt tijd dat u vertrekt. En 15 maart wordt Nederland weer van ons.’ (4)

Rutte sloot onlangs op voorhand een coalitie met de PVV uit. Gokt hij er wellicht op dat hij net als in 2012 een comeback kan maken van de al maandenlange slechte peilingen voor zowel zijn eigen partij als coalitiegenoot PvdA, die een nog dramatischere afstraffing dreigt te ondergaan?

Xander

(1) PVV
(2) Telegraaf
(3) NOS
(4) YouTube (PVVpers)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Jose op 28-01-2017 01:39

O Rutte ,O Mark wat is er aan de hand,Nederland scheeuwt t uit ga weg uit dit land.

Je hebt ons veraden en verkocht ,je hebt ons belogen bedrogen omdat je mocht.Het is nu tijd om te vertrekken,neem al je mede huichelaars mee , en vertrek zo ver als je maar kan gaan ,want we zullen nooit meer achter je staan.Je hebt het verkloot,je dacht hiermee weg te kunnen komen,je dacht te kunnen spelen voor de goede samaritaan,Nederland verkracht en ontdaan van waardigheid en trots, standvastig het eigen volk veraden week na week jaar na jaar beladen,wat rest is een land in rep en roer,een land verscheurd door leugens ,en een land dat zinkt in jou beleid.Nederland is kappot en dat is jou erfenis aan ons aan onze kinderen en toekomst.

Veel sukses in Maart 2017

Infidel4U op 28-01-2017 07:45

Oprotten als het je niet bevalt?! Als geboren en getogen Nederlander?! Ben je helemaal van de ratten besnuffeld?! Probeer je soms op de 'populistische trein' te springen? Denk je daar nu écht stemmen mee te trekken? Dat mensen daardoor niét op Wilders gaan stemmen?! Sterk staaltje van projectie door Mark Rutte. Eigenlijk heeft hij het over zichzelf natuurlijk, want hij weet wel dat de meerderheid van de kiezers hem niet meer moet. Te zielig voor woorden. En nu Pechtold, die iedere werkende 500 euro belooft... Probeert hij soms  kiezers te kopen? Is al eerder geprobeerd met de 'Rug van Rutte'. Alle werkenden wachten nog steeds tot dié belofte waar wordt gemaakt. Het lijkt er op dat de paniek toeslaat bij de gevestigde partijen. Ik ben benieuwd welke mooie beloften de komende weken nog meer gemaakt gaan worden. Dat wordt lachen.

ieznogoedh op 28-01-2017 09:27

Ha, rutte, de lachende liegende landverrader. Bij het vd Steur-debat verklaarde hij nog bij hoog en bij laag dat het de eigen beslissing van vd Steur was om af te treden.

Wat kunnen we vandaag in de Telegraag lezen? Dat de vvd-top hem heeft gezegd dat hij moet aftreden.Het ziet ernaar uit dat rutte alweer gelogen heeft! Het zal ook wel niet zijn laatste leugen zijn.

We kunnen slechts hopen dat de Nederlandse kiezer nu eens geen last van geheugenverlies heeft.Het CDA heeft geen voorkeur voor samenwerking met de vvd, kereltje pechtold toet een halve rutte: iedere werkende 500 Euro.

De linkse kerk wil samenwerken en de economie zoveel mogelijk de nek omdraaien, dus dan blijft als enige nuttige stem de PVV. 

Watchman op 28-01-2017 09:41

Het probleem tegenwoordig is dat vele stemmers zich verplicht voelen zich te moeten verantwoorden bij hun familie, vrienden en collega's. Men weet dat de vraag gaat komen: "Op wie heb jij gestemd?"

Daarom zal ook dit jaar, vermoedelijk, het overgrote deel van het stemvee wéér op een 'politiek correcte partij' gaan stemmen. Partijen zoals CDA of D66, daar kun je 'makkelijker mee wegkomen', denkt men.

Ik noem dit meelopen en wegkijken; dat Nederland allang geen patriotisme meer kent is allang duidelijk, maar dat doet er volgens de naïeve Nederlander niet toe. 'Samen staan we sterker' en 'we leven nou eenmaal in een multiculturele samenleving' is het credo.

Laatst stond in menig mainstream media krant dat maar liefst 70% 'nog niet weet waarop hij of zij stemt'. Ik hoop dat het grote merendeel hiervan wel degelijk weet waarop men stemt, maar dit liever voor zich houdt, om begrijpelijke redenen. Want o wee als je het ook maar in je hoofd haalt om op een partij als de PVV te stemmen; dan ben je toch echt een aantal niveautjes gedaald. Dan ben je een tokkie, en zal men ongetwijfeld vragen: "jij was toch hoger opgeleid?"

Ik voorzie dat de naïeve, laffe, 'als ik maar mee kan blijven praten' Nederlander ook dit jaar weer massaal zijn of haar kop in het zand steekt. Zoals de domme, naïeve vrouw met rode jas waarvan haar ogen bijna uit haar oogkassen rolden toen ze door een medewerker van de NOS te horen kreeg dat Donald Trump de nieuwe president van de VS is.

Die vrouw is voor mij het symbool voor naïef, bang en extreem-links Nederland. De zichzelf benoemende 'elite' die zichzelf wijs maken dat ze 'neer mogen kijken op Henk en Ingrid'.

Ik moedig ieder weldenkend mens, ongeacht zogenaamde 'sociale status' en genoten opleiding, aan om in te zien dat er een grote groep mensen dit land binnen is gekomen die een cultuur met zich mee heeft genomen dat niet past bij Nederland. Sta hier bij stil.

Er zijn een hoop Chinezen in dit land waar vrijwel niemand last van heeft. Daarnaast ken ik ook een aantal Turken waar ik prima mee kan praten. Het is jammer dat zij benadeeld worden tegenwoordig, maar gelukkig zijn er enkelingen die zich durven te verzetten tegen de rotte appels die het voor hun verpesten.

Als het zo is dat je een racist bent omdat je kritiek hebt op de islam, dan mag je mij gerust een racist noemen. Weet echter dat ik er niets op tegen heb wanneer mensen, ongeacht land van herkomst, zich aan willen passen aan de Nederlandse cultuur. Wees echter niet zo naïef om te denken dat 'dit heus wel in orde komt'. Deze gedachte is niet alleen heel naïef, maar ook vrij arrogant.

De linkse media smult er van om de ongenuanceerde uitspraken van dhr. Wilders er uit te pikken en uit te lichten. Onder het mom van: "zie je nou wel, hij is een racist."

Geert Wilders is geen racist. Geert Wilders is een patriot. Hij komt op voor de Nederlandse cultuur. Iets wat tegenwoordig als extreem-rechts en racistisch wordt beschouwd. Het is juist kortzichtig, naïef en dom om zonder ruggengraat mee te praten met de linkse media, zonder zèlf daadwerkelijk iets in te brengen.

Ieder weldenkend, zichzelf respecterend en 'hoogopgeleid' mens zou beter moeten weten.

Maar mocht u toch echt niet 'geassocieerd' willen worden met Geert Wilders, bekijk dan eens het programma van de partij Forum voor Democratie. Deze partij geeft duidelijke en genuanceerde standpunten die daadwerkelijk bijdragen aan een mooi Nederland.

Dit getypt hebbende; wat de uitkomst in maart 2017 ook is, ik vertrouw op God en zie vol verwachting uit naar Zijn Koninkrijk.

maria op 28-01-2017 10:42

Lars030 op 22.08

Dit probleem is niet door mensen door mensen, het gaat hier om een geestelijke strijd tussen God en de duivel

Comsol op 28-01-2017 11:04

Beste EmJee,

Ik moet ruim 2 jaar langer op mn AOW. wachten, dan word ik voor zeg maar € 30000,- belazerd zeker?

cefas op 28-01-2017 11:34

Laats kreeg ik een folder in handen genaamd: Mijn AOW  (2017). 10% van de AOW-trekkers woont in het buitenland, daarvan woont 20% in Belgie, 14% in Duitsland en 14% in Spanje. Blijft over 52%. Maar daar wordt niet over gerept, maar je kunt gerust aannemen dat die uitkeringen naar Turkije en Marokko gaan. Waarom niet vermelden? Antwoord: Is niet politiek correct. De bangerds durven dat niet eerlijk te vermelden!

shake op 28-01-2017 11:40

Lieve mensen,8 jaar Rutte is en was ellende,maar laten we zeer zeker de periode voor Rutte niet vergeten,de CDA die ons de EU in onze strot hebben geduwd, Balkenende .

Lies op 28-01-2017 12:03

De VVD is een partij van list en bedrog , een maffia partij. Het uitbuiten van mens en natuur is het handelsmerk van de VVD.walgelijk. Deze parij zou bij wet verboden moeten worden als zijnde staats/lands gevaarlijk. op naar 15 maart

Free For All op 28-01-2017 12:06

Ik hoop dat de NL slimmer zijn en deze Rutten doorzien geen enkel woord kan men daar van geloven.

Als Geert dat had gezegt trokken ze hem weer voor de recht bank want uiteindelijk zegt rutten het zelfde.

Maar wel heel voorzichtig eigenlijk heimelijk, maar hij gaat zeker niet doen wat hij zegt ben er zeker van.

In België is de politiek even ziek en de burgers even blind voor het gevaar dat de Islam met zig mee brengt.

En gaan we daar niet tegen op treden dan gaan ze ons zo plat walsen als een dweil, of poetsdoek in NL .

T.D. op 28-01-2017 12:21

We zullen op 15 maar wel merken op welke partij de mensen gaan stemmen. Wordt het toch weert de VVD? Of wordt het een combinatie van de linkse partijen? Als iedereen zit te mopperen op de VVD, CDA, GL, SP en PvdA, laten ze dan op de PVV stemmen en geef Geert een kans. Maar misschien is een zakenkabinet de beste oplossing, met dien verstrande dat er WEL naar het volk dient te worden geluisterd. Misschien is een referendum toch wel gewenst. Volgens mij is dat democratie. Maar hoe je ook went of keert, we hebben wel een kabinet met ballen nodig. En het moet maar eens afgelopen zijn met pappen en nathouden en om aan de leiband van Brussel te blijven lopen. Geert heeft wel gelijk: "Het is ONS land en wij maken de dienst uit!"

grrrr001 op 28-01-2017 13:04

@TimmermansEUA successful EU in the interest of Europeans and Americans. Watch my interview with Christiane AmanpourDonald J Trump(met CNN)Mischien is Timmermans niet op de hoogte dat je via CNN geen hoge beurt maakt bij de twitterende Donald J Trump,

Of was dat juist de bedoeling van een untoucheble in maatpak?

Wanneer worden deze onverkozen illigaal in Belgie eu bureaukraten de toegang tot Belgie geweigerd?

Het is zo al erg genoeg met het bestaande praatbarakken die onze burgerbelangenverpatsen dat een eu cirkus echt teveel is om te overbruggen wat betreft afgang.

vader Jakob op 28-01-2017 14:16

Albatros op 27-01-2017 22:30 Ik wist niet dat een ds. ook geroepen is om zijn politieke voorkeur en inzicht aan de gemeente voor te houden. Heeft die man niets beters te doen?

Tom Hendrix/Seneca op 28-01-2017 14:43

@Watchman:09.41. uur. Inderdaad, men blijft ondanks alles stemmen, op de partijen, die Nederland sinds 1972 hebben geregeerd, en mede de oorzaak zijn van de totale neergang van Nederland. Helaas pindakaas, dat dan weer wel. En het andere feit is: dat de partijen die het betreft: - CDA,PvdA,VVD en D66- er wel voor zorgen dat hun vriendjes de stemlokalen bemensen. Althand die indruk heb ik. Leve Christus Koning!

Tom Hendrix/Seneca op 28-01-2017 15:50

Althand=althans.

Bundy op 28-01-2017 16:35

@ shake op 28-01-2017 11:40

Heel goed opgemerkt , ben het met je eens .  Ook die man was een verlengstuk van Brussel .        Dan riep hij bij de bezuinigingen van toen die alles met de multicul te maken hadden : "Eerst het zuur en dan het zoet " .      Het zoet is naar hemzelf gegaan want hij heeft vorige week een villa van bijna eén miljoen Euro gekocht .

Maar nu het ergste : de villa is cash afgetikt , en ik maar denken dat cash crimineel is . 

Tom Hendrix/Seneca op 28-01-2017 16:47

O ja, voor ik het vergeet meneer Rutte (VVD). Hoe zit het met de 1.000 Euro die iedere (werkende) Nederlander zou krijgen? En hoe zit het met uw belofte, geen cent naar Griekenland?  En hoe zit het met uw belofte, dat er niet getornd wordt aan de HRA?  O ...wacht: " Veel beloven en weinig geven, doet dwazen en gekken in vreugde leven". I rest my case.

EmJee op 28-01-2017 17:47

Beste Comsol. U begrijpt waarschijnlijk mijn situatie niet. Als iemand 2 jaar later AOW krijgt, zoals u, dan werkt hij/zij tot aan de AOW-leeftijd of heeft een of andere uitkering tot aan de AOW-leeftijd. Het zaakje sluit op elkaar aan, Dus u bent dan niet "belazerd". In mijn geval viel ik, net zoals vele anderen in een vergelijkbare situatie, in het zogeheten "pensioengat", waardoor ik dus echt totaal van niemand ook maar 1 Euro kreeg. Helemaal niets!! De schuld ligt niet bij mij, maar aan die geweldige nieuwe pensioen wet. Da's heel wat anders hè, toch? Ik hoop dat u het verschil ziet en ik u bij deze voldoende heb geïnformeerd. Groetjes.

De Terugkeer op 29-01-2017 01:56

Lekker cruisen in je oude Saab...ach, wat is het leven mooi.

Drie hoog achter, gezellig onder het volk.

De zwart/witte toetsen van de vleugel.

Een heerlijk potje koken, een heerlijk potje 'laten' koken.

Een aardige jongen voor een ieder, niks mis mee.

Heeft het toch maar gedurfd, de macht te pakken, het pluche te voelen.

Lachte veel en lachte weg.

Wuifde veel en wuifde veel 'weg'.

Deed laconiek en met een handgebaar veegde hij een issue van tafel.

Geeft gezellig les, een keer per week.

Een man van het volk.

Veel gezondheid gewenst.

Een lang leven.

Niet meer teveel vooruit beloven.

Lesje geleerd?

Een niet ongezellige premier, absoluut niet.

Het is genoeg, nu...big job, big salary in dat grote plastic Europa, wellicht?

Mmmmmm...me dunkt...liever de ganse dag cruisen in de oude Saab.

Reinaert de Vos op 29-01-2017 12:52

Definitie van een landverrader/landverraadster " Een persoon of organisatie die in een bepaald geval zijn loyaliteit aan zijn eigen land verruilt voor loyaliteit aan de vijand" Dit kan dan een vijandelijke dictatuur zijn bijvoorbeeld de EU of een vijandelijke doctrine zoals de islam. Duidelijk Bono?

Dweep op 29-01-2017 13:15

Dit stuk lezende is er nog (eigenljk vrijwel gheel DenHaag) zo een duivel die liegt over zijn programma, Pechthold van de D666.

Deze man denkt dat alle kiezers kort geheugen heeft, hij was de innitiatief nemer van de BTw verhoging in het lente akkoord, en wil nu de mooie meneer spelen door belasting verlichting voor te stellen, Alexnader ga astublieft uit mijn ogen!!

Spyfromthesky op 29-01-2017 15:03

Je hebt de flying Dutchman al, nu hebben we de lying Dutchman dus ook al gekregen. Het scheelt een letter en die mogen we bijna aan u heer Rutte ook wel geven. Dan hebben de f over voor u of te wel. f.u. :>).

Oeps moderator, sorry voor dit wellicht niet heel christelijk geluid, maar ik had die f gewoon over voor meneer Rutten en ja te samen maken wij het er zelf van, van wat en hoe we die afkorting zou willen zien.

f.u. zou ook kunnen betekenen als for united of andere voorbeelden.

The great lying Dutchman. Mark Rutte is his name.

Spyfromthesky

Emile op 29-01-2017 23:06

Ik ben al lang na aan het denken, maar ik kan helaas nog niets positiefs over deze man vertellen. Wat heeft hij in de afgelopen 8 jaar aan ons land positief bijgedragen?

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl