Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

VN wist Israël compleet van de kaart in Palestijnse schoolboeken

Verenigde Naties moedigen haat en antisemitisme aan, en veroorzaken zo mede toekomstige bloedige oorlog op leven en dood – Europese Unie bespioneert met drones Joodse plaatsen en Israëlische legerbases

 
Israëlische steden zijn plotseling Arabisch geworden, en op de wereldkaart is de complete Joodse staat in 'Palestina' veranderd.

Als Israël nu maar akkoord gaat met een Palestijnse staat in Gaza, Judea, Samaria en Oost Jeruzalem, dan komt er eindelijk vrede. Dat is althans de redenatie van een groot deel van de internationale gemeenschap, inclusief de VN, dat om die reden al tientallen jaren zijn meeste pijlen vooral op de kleine Joodse staat richt. In werkelijkheid staat de VN volledig achter het islamitische streven om Israël letterlijk compleet van de kaart te vegen. Op de VN scholen in de Palestijnse gebieden is het al zover: daar krijgen de kinderen uitsluitend kaartjes te zien waarin héél Israël is veranderd in een Judenrein ‘Palestina’.

 

Het einddoel van alle Palestijnse organisaties, inclusief het zogenaamd ‘gematigde’ Fatah van de Palestijnse Autoriteit van president Mahmoud Abbas, is hetzelfde: de vernietiging van de Joodse staat. De zogenaamde ‘erkenning’ van Israël door de PA is er enkel eentje voor ‘de bühne’ geweest, want in realiteit is dit streven nooit uit het handvest van Fatah gehaald.

Het rivaliserende Hamas heeft er daarentegen nooit een geheim van gemaakt dat ‘geen centimeter van Palestina’ (héél Israël) Joods grondgebied mag blijven. Tijdens de laatste rakettenoorlog die de jihadgroep tegen Israël begon bleken de VN scholen op de Gazastrook hun ruimtes open te stellen voor de opslag van raketten en andere projectielen die de terroristen op Israëlische dorpen en steden afschoten.

Geen enkele vermelding van historische Joodse band met Israël

In tenminste drie schoolboeken van het Palestijnse ministerie van Onderwijs, die worden gebruikt in de scholen van het United Nations Relief and Works Agency (UNRWA) in Gaza en op de Westelijke Jordaanoever, staat te lezen dat Israël niets anders dan een ‘koloniaal’ project is van Zionistische Joden uit Europa, die de Arabieren uit hun land zouden hebben verjaagd.

Van de duizenden jaren oude historische band van de Joden met Israël en Jeruzalem wordt geen enkele melding gemaakt, noch van de Joodse heilige plaatsen, zoals de Klaagmuur, het Graf der Aartsvaderen, en Rachels Graf. Die worden –ondanks het feit dat de islam pas in de 7e eeuw ontstond- allemaal islamistisch genoemd, en zouden ‘illegaal’ door de Joden worden geclaimd. In realiteit is exact het omgekeerde het geval.

De massamoorden op Joden door Arabieren in 1929 in Safed, Hebron en Jeruzalem – dus bijna 20 jaar vóórdat Israël überhaupt bestond- wordt de ‘Al Buraq opstand’ genoemd, zogenaamd om te voorkomen dat de Joden deze plaatsen zouden bezetten. De Joden zijn echter altijd in hun oude –door de geschiedenis heen door meerdere machten bezette- land gebleven, terwijl de meeste van de huidige Arabieren die zich pas sinds 1967 ‘Palestijnen’ noemen daar pas in de vorige eeuw zijn gekomen.

Hebreeuwse taal en Joodse plaatsen uitgewist

In de VN-schoolboeken wordt zelfs het bestaan van de Hebreeuwse taal uitgewist. In één van de boeken staat een postzegel afgedrukt uit de periode van het Britse mandaat. Op het oorspronkelijke exemplaar staan zowel Engelse, Hebreeuwse als Arabische teksten, maar in het schoolboek is de Hebreeuwse tekst zwart gemaakt.

‘Natuurlijk’ wordt tevens nergens ook maar genoemd dat er ook na 1948 Joden in Israëlische steden en dorpen leefden. De metropool ‘Tel Aviv’ bestaat niet, en heeft de naam ‘Tel al-Arabia’ genoemd. Alle andere Israëlische plaatsen hebben eveneens Arabische namen gekregen.

De Palestijnse leider Mahmoud Abbas heeft op aandringen van de VS weliswaar beloofd om nieuwe schoolboeken op te stellen, maar het comité dat hiervoor in het leven werd geroepen moet nog voor de eerste keer bij elkaar komen (1). Zoals bij vrijwel alle eerdere Palestijnse beloften aan het Westen zal het ook nu vooral bij vage toezeggingen of –zoals nog vaker- regelrechte leugens blijven.

EU-drone bespioneert Joodse plaatsen en Israëlische legerbases

Behalve het feit dat de Europese Unie deze nooit ophoudende antisemitische haatcampagne jaarlijks met honderden miljoenen euro’s financiert, lijken nu ook in militair opzicht de eerste stappen tegen Israël te worden gezet. Eergisteren stortte een EU-drone op de berg Hebron neer. Dit onbemande toestel bleek opnames te bevatten van de Joodse plaatsen in Judea en Samaria, inclusief bases en gebouwen van het Israëlische leger. (2) Het is vooralsnog niet bekend of deze beelden aan Palestijnse terreurorganisaties zouden worden doorgegeven.

Tegelijkertijd arriveerden negen EU parlementariërs van het comité Buitenlandse Zaken gisteren in Israël om in het licht van het snel groeiende aantal terreuraanslagen in Europa te leren van de schat aan ervaring die Israël daar sinds zijn oprichting in 1948 mee heeft opgedaan. (3)

VN en EU werken mee aan nieuwe Holocaust

Met het financieren en politiek steunen van de Palestijnse (terreur)organisaties werken zowel de VN als de EU doelbewust mee aan een nieuwe Holocaust poging, die deze keer door de islam zal worden ondernomen, vooral omdat Allah in de Koran de moslims heeft bevolen om alle Joden uit te roeien. Die kunnen zich deze keer echter wèl verdedigen, waardoor in deze toekomstige oorlog op leven en dood wel eens vele miljoenen slachtoffers zouden kunnen vallen.

 

Xander

(1) Ynet News
(2) DEBKA
(3) Arutz 7

Zie ook o.a.:

2016:
29-12: ‘Trump zal ieder land dat anti-Israël resolutie uitvoert straffen’
27-12: ‘De VN verklaart de oorlog aan de Joods-christelijke beschaving’
23-12: Obama laat anti-Israël resolutie door VN Veiligheidsraad passeren
07-12: Iran opent pretpark waar kinderen kunnen oefenen op oorlog tegen Israël en Amerika
02-11: ‘Obama wil nog voor aftreden oprichting Palestijnse staat forceren’ (/ Teken petitie tegen antisemitisch besluit UNESCO om Joodse historie Jeruzalem te ontkennen en Tempelberg aan islam te geven)
27-10: Papyrus uit 7e eeuw voor Christus noemt Jeruzalem in het Hebreeuws
07-09: Netanyahu in Nederland: Linkse Kamerleden keren zich tegen Joodse staat Israël (/ Nederlanders mede dankzij leugenmedia opnieuw één van de meest antisemitische volken in Europa)
09-03: Wall Street Journal: Obama wil nog dit jaar Israël en Jeruzalem opsplitsen

2015:
22-11: Duizenden Iraanse troepen oefenen op aanval op Jeruzalem
04-11: Bezoek Tempelberg: Christelijke leiders verbergen kruisjes in knieval voor islam
05-09: Iraanse opperleider publiceert eigen versie van Hitlers Mein Kampf: ‘Palestine’ (/ Amerikaanse en Europese politiek faciliteert Iraans streven naar een kernbom en vernietiging van Israël en het Westen)
03-09: Iraanse generaal: Wij versterken ons leger voor ‘totale uitroeiing en vernietiging Israël’
18-08: Iran kondigt aan raketten aan Palestijnen te leveren om Israël ‘uit te wissen’
20-07: Iran roept moslimlanden opnieuw op zich te verenigen om Israël te vernietigen
14-05: Vaticaan erkent Palestina en negeert Bijbelse waarschuwingen over verdeling Israël
13-05: VN ontzegt Joden recht op Tempelberg en Jeruzalem en geeft deze aan islam
07-05: Obama straft rechtse regering Israël met steun voor Palestijnse staat in Veiligheidsraad

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 04-01-2017 14:32

Palestijnse terroristen vechten met het leger van Assad mede en staan aan zijn kans om later Israel te vernietigen dat staat in hun handvest! de Navo steunt het terrorisme met geheime fondsen die op geheime nummers staan daarvoor moest in Brussel een hoge militair die op pensioen was voor vermoord worden omdat hij wilde praten! Oorlogseconomie noemt men dat legaal of illegaal. Als Israel gaat voor de tweestatenoplossing tekent men zijn eigen doodvonnis . Israel mag niet meer bouwen op de Westbank en Jeruzalem wordt hen ook afgenomen het is wachten op de zet van Trump want de politiek in Israel is het volk aan het verraden. en wat de VN betreft zij veroorzaken conflicten en lost ze niet op Micha 4 wordt op 15 januari in Parijs een feit ! shalom

Virgo op 04-01-2017 14:50

Albert Pike. WO3. Israel (en de Islamitische wereld) moet(en) van de kaart en ophouden te bestaan zodat voornamelijk christenen  - althans, zij die denken dat te zijn - die altijd vurige ondersteuners van 'Israel' waren, straks volledig de weg kwijt zijn en de naar voren gechoven 'redder' accepteren. Of het hen gaat lukken is onbekend, maar de agenda is duidelijk.

Luuk op 04-01-2017 14:53

De 6-daagse oorlog (https://nl.wikipedia.org/wiki/Zesdaagse_Oorlog) en de Yom Kippoer-oorlog (https://nl.wikipedia.org/wiki/Jom_Kipoeroorlog) werden nog conventioneel uitgevochten, maar het is inderdaaad maar de vraag of Israël bij een volgende confrontatie met de omringende moslim-landen kernwapens achterwege laat. Duidelijk is wel dat Oost-Jeruzalem voor Israël verloren zou gaan,  als de recent aangenomen VN-resolutie wordt nageleefd. De Rotskoepel kan zo mogelijk definitief in handen vallen van moslim-staten en/of het Vaticaan. 

Rebellio op 04-01-2017 15:05

Er woonden in Aleppo alleen al, in 1948 ongeveer 10.000 Joden…. https://nl.wikipedia.org/wiki/Pogrom_van_Aleppo_(1947)

“Syrië kende ooit een grote joodse gemeenschap. Maar als gevolg van bedreigingen en discriminatie verlieten de meeste joden het land. Een handjevol gelovigen probeert nu de joodse tradities in ere te houden. Dat gaat moeizaam. Syrië telt (2010) nog slechts één functionerende synagoge, en de laatste bar mitswa is al lang geleden voltrokken.” http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1116076/2010/08/10/De-laatste-joden-van-Damascus.dhtml

“…Heel de wereld kent het verhaal van de naqba (‘de ramp’) toen honderdduizenden Palestijnse Arabieren op de vlucht sloegen tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog van 1947-49 en nog een keer tijdens de Zesdaagse Oorlog van 1967. Niet of nauwelijks bekend is de geschiedenis van de vervolging en verdrijving van de Arabische Joden uit hun thuislanden in diezelfde periode. Het ‘vluchten’ verliep namelijk ook in omgekeerde richting… Tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog en vooral de jaren die erop volgden, werden tussen 750.000 en 1 miljoen Arabische Joden, moe getergd en vervolgd, gedwongen hun Arabische vaderlanden te verlaten, met achterlating van hun huizen en al hun hebben en houden alsook het verlies van een hoeveelheid land die meerdere keren de huidige oppervlakte van Israël omvatte. Zij hebben hiervoor nooit compensatie gekregen. De meesten van hen vonden onderdak in de nieuwe Joodse staat, anderen trokken verder door naar Europa en de Verenigde Staten. Als de staat Israël omtrent 1900 voornamelijk door Oost-Europese Joden werd opgebouwd, leefden er omstreeks 1955 haast evenveel Arabische Joden als Oost-Europese Joden in Israël.” https://brabosh.com/2009/10/07/de-verdrijving-van-de-joden-uit-irak/

http://jewishrefugees.blogspot.nl/

Johnny op 04-01-2017 15:27

Israel zou elke oorlog winnen..

speiker op 04-01-2017 15:29

Dat Laat YVHV nooit toe want Hij heeft een verbond gesloten met Zijn volk, ze zullen pijn moeten lijden maar van de kaart vegen is er niet bij.

vanuit Jeruzalem zal in de toekomst geregeerd worden.

rescue op 04-01-2017 15:41

De Bijbel voorspelt nog een periode van zeven jaar waarin bizarre gebeurtenisen zullen plaatsvinden. Israel zal een "verdrag" sluiten en een tempel bouwen waarin de antichrist zal plaatsnemen. Vervolgens zal er een oorlog uitbreken waarin Israel welzeker in eerste instantie het onderspit zal delven. De eerste helft van Jesaja krijgt een herhaling en Zacharia en alle andere profeten spreken daar ook over. Denk dus niet dat het huidige Israel de staat is die God voor ogen heeft, Jeruzalem is nog steeds niet volkomen bevrijd van de vijand en eigen afgoderij.      Wel zien we de hele wereld zich tegen haar vergaderen in een door de duivel georganiseerde coup om de komst van de ware messias, de Zoon van God indien mogelijk te verhinderen, Psalm 2. Wat een stumpers. Het gaat de slang definitief de ondergang bezorgen en al die vergaderde volken. De Heer komt, maar er is nog een diep dal door te gaan. Wellicht dat Trump de zaak nog enige tijd ophoudt ten behoeve van de kerk.

DN op 04-01-2017 15:55

Die kunnen Israel toch niet laten verdwijnen door simpel een andere kaart te tekenen? Zou wel leuk zijn, ik teken gewoon kaarten waar geen moslimstaten meer op te zien zijn, abrakadabra & weg zijn ze, als het zo simpel was, hadden we geen problemen meer.

Bektol op 04-01-2017 16:17

De vervulling van (heel) Micha 4 komt nog niet. Ook Joël 3 en 4 – ook daar wordt over de verdeling van het land gesproken – zijn (nog) niet aan de orde.De resolutie op 15 januari 2017 zal wel aangenomen worden, en zeker gevolgen hebben.

Toch is dit volgens mij zeker nog niet de vervulling van Micha 4 .

De afrekening (door God) van de gevolgen van de verdeling zal pas plaats vinden bij de wederkomst van onze Heer met al zijn heiligen op de Olijfberg (na of aan het einde van de grote verdrukking)

ptr op 04-01-2017 16:19

Geen hoofdletters, zie siteregels. Mod.

Jochanan op 04-01-2017 17:03
 • United States, United Kingdom, Duitsland, Nederland, Litouwen en Estonia raken snel in verval! Deze landen en (machten) hebben tegen de resolutie gestemt. Let maar op! In de nabije toekomst zullen deze antisemitische tegenstemmers met een belofte van Ha Shem te maken krijgen!
rexmundi op 04-01-2017 17:05
De zogenaamde Arabische landkaart zou wel eens het omgekeerde kunnen worden,als ze niet oppassen.
Dewevoga op 04-01-2017 17:44

@Rebellio op 04-01-2017 15:05

Doordat de Nederlanders al decennia links progressief gehersenspoeld worden is de kennis van de geschiedenis aan het verdwijnen. Van de geschiedenis kan men leren, zeker als we een historicus als minister president hebben. Maar ja als de geschiedenis uit het les programma verdwenen is, hoe kan men er dan van leren. Dan draait het uit op wie niet horen wil, moet voelen. En zo als altijd zijn dat voor het merendeel de onschuldigen. Dus vind u hieronder een link over de geschiedenis van de staat Israel die ik iedereen kan aanraden.

https://martienpennings.wordpress.com/2013/02/19/werk-in-uitvoering-een-korte-geschiedenis-van-israel-2/

Nog een ander stukje geschiedenis: Zou Europa ooit in de Middeleeuwen beland \ijn als er geen islam was?

https://martienpennings.wordpress.com/2013/04/25/emmet-scott-mohammedanisme-is-het-oergif-in-europas-aderen-ii/

De auteur staat dagelijks op de bres voor Israel

willy op 04-01-2017 17:50

ik wil nog even reageren op Speiker de mens is in staat de gehele wereldbevolking uit te roeien en hij heeft daarvoor drie wapens: nucleaire-biologische-en chemische wapens voor. Volgens Zacharia de profeet zal een atoombom een beslissende rol spelen daar zijn vele bijbelgeleerden het over eens ! Shalom

Peter op 04-01-2017 17:50

Eertijds de Nazi's, tegenwoordig willen de Moslims Israël laten verdwijnen. Dit deed me denken aan wat ergens in de Psalmen staat: "Komt, laten wij hen als volk verdelgen, zodat aan de naam Israël niet meer gedacht wordt."

 

Peter op 04-01-2017 17:54

Moshe Dayan zei ooit ,als de arabieren in de rij bij de bus gaan staan ,moeten we oppassen .

Gerechtigheid op 04-01-2017 18:16

De Here bepaalt me steeds bij Jesaja 19! Er is in onze dagen sprake geweest van de Arabische lente ( die natuurlijk een ijskoude winter is geworden!). Precies daarover gaat Jesaja 19 maar ook het herstel en de bekering van de hele Egyptische wereld! Egypte hier niet alleen geolgrafisch opvatten! Jesaja 19 eiindigt met een wonderschone belofte voor het ganse nageslacht van de vader der gelovigen en dat zijn de Joden en de Arabieren! Ze zullen gezamenlijk een bron van eil worden voor de ganse aarde!

Leest u het hoofdstuk altublieft!

Shalom!

Tom Hendrix/Seneca op 04-01-2017 18:28

Wat de Verenigde Nazi's betreft, ik walg van deze duivelse organisatie. Deze VN werkt samen met duivelse organen en personen, zoals: de roden der Eussr,Bilderbergboevenbende, Soros en de andere plutocrtaten als Goldman-Sachs en Rothschild, de NWO en Illuminati. Allen erop uit, om Israël en zijn burgers- het Joodse volk- uit te roeien. Maar de God van Abraham, Isaac en Jacob, heeft het laatste woord, samen met onze Messia Jezus, zal hij niet toestaan dat Jeruzalem verloren gaat.

allangwakker op 04-01-2017 18:40

willy om 17.50 u  :  kijk even deze documentaire

https://www.youtube.com/watch?v=N6pzCfU5y50

misschien worden we nog meer belogen, als we al reeds dachten ?

Rolf op 04-01-2017 18:45

@Peter op 04-01-2017 17:50

Staat er dus ergens in een psalm in de bijbel dat christenen het joodse volk moeten verdelgen, of wordt er alleen mee bedoeld dat vijanden van het joodse volk dit zullen zeggen, ongeacht wie deze vijanden zijn. 

René van Zalk op 04-01-2017 19:03

Drones uit de lucht schieten.

Yerik op 04-01-2017 19:15

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27362883/__45__Marokkanen_fundamentalistisch__.html

45 % Marrokanen fundamentalistisch

René van Zalk op 04-01-2017 19:17

De info die Israël verstrekt aan de EU wordt later tegen hen gebruikt.

René van Zalk op 04-01-2017 19:37

Wie de ideologie islam ziet als een normale religie is zeker niet de slimste

 

Groetnnn uut Nunspeet.

 

 

Bery op 04-01-2017 19:44

Onacceptabel, verwijderd. Waarschuwing. Mod.

Zomer op 04-01-2017 20:38

Jochanan op 04-01-2017 17:03

Ik ben het volkomen met je eens, de betrokken landen hebben de vloek over zichzelf afgeroepen.

Zomer op 04-01-2017 21:12

De VN en de EU moeten gewoon worden opgedoekt, want ze brengen niets anders dan ellende.

Ze hebben hun ziel al verkocht aan satan, vandaar dat ze alleen maar onheil brengen.

Maar ze vergeten 1 ding de toekomst van satan en zijn aanhagers staat al geschreven.

Maar Adonai zal afrekenen met degenen die Israel willen verdelen.   

christen777 op 04-01-2017 22:06

als ik israel was zou ik de europese gedelegeerden meteen naar huis sturen onder het motto jullie willen ons toch niet ga dan lekker naar huis.

Derk op 04-01-2017 22:22

Peter, Moshe Dayan heeft toegestaan dat de Tempelberg, na te zijn veroverd onder verlies van vele militairen, weer onder het gezag van de waqf werd gesteld. Is dat geen "landverdelen".

Resque, over die periode van 7 jaar werd verschillend gedacht. Volgens "broeder" Scofield staat in de kanttekeningen vd Scofieldbijbel dit door jou beschreven scenario. Maar of dit juist is?

Kruisridder op 04-01-2017 23:10

Erg hypocriet. Drones laten vliegen boven Samaria en Judea en boven Israelische legerplaatsen zijn regelrechte spionageacties, en dan vervolgens als EU-delegaties na alle gepest en getreiter door hen tegen Israel, waaronder de diverse boycots en het geven van directe steun aan financiele middelen en wapens aan de islamitische vijand bij het Joodse land op bezoek gaan om hulp te vragen om de islamitische terreur te bestrijden. Ik had ze als regeringsleiders de toegang geweigerd en direct met hetzelfde vliegtuig linea recta teruggestuurd.

Arno op 04-01-2017 23:19

Hallo mod. goed artikel maar wel 1 taalfoutje gevonden haha :)

Israëlische steden zijn plotseling Arabisch geworden, en op de wereldkaart is de complete de Joodse staat in 'Palestina' veranderd.

Dank, aangepast.Mvg. Mod.


Mark S. op 04-01-2017 23:43

@Mod; Ik heb een vraag over de reactie van Bery op 19:44.

 

Als ik eenzelfde tekst zou toesturen maar dan het woord Joden vervang door Moslims, zou deze reactie dan ook geplaatst worden?

 

Mark en allen:

Excuus, deze post is er bij de moderatie doorheen geglipt. Post verwijderd. 

Dank voor uw melding Mark S. Mod.

Piet 1 op 04-01-2017 23:45

Derk op 04-01-2017 22:22,

"Land verdelen" of was het landverraden,

Waarschijnlijk was Moshe gewoon vrijmetselaar.

vlokje op 05-01-2017 03:59

Piet 1 op 04-01-2017 23:45

♡♡♡ 

De blauwe kleur in de lands vlag duidt daar op

Weesie op 05-01-2017 08:09

Rusland is een veilige thuishaven voor het volk van Israel.Later misschien USA onder Trump.

Infidel4U op 05-01-2017 08:22

Nederland mag van mij uit zowel de EU en de VN stappen, wat een smerige organisaties. En de geldkraan naar de Palestijnen moet dicht. Het idee dat we ook maar een beetje invloed hebben op het (niet bestaande) 'vredesproces' is een illusie. Kappen, we kunnen het geld beter gebruiken in ons eigen land.

Watchman op 05-01-2017 08:49

Zondag over een week, de 15e van januari, moet significant zijn. Wanneer er wederom niets noemenswaardigs gebeurt aan de 'onderhandelingstafel', kan ook deze dag weer worden beschouwd als 'hetzelfde gedreig, wederom geen resultaat'.

Gevolg: wederom de VN (en John F. Kerry) niet serieus kunnen nemen. Loze afspraken die uitlopen op niets. Wat dan? Wachten op een volgende datum? Met Trump aan het roer (áls dat doorgaat) zal er vermoedelijk gebruik worden gemaakt van een veto. Dan zullen de palestijnen boos blijven en Israël gestaag door blijven gaan op de manier waarop ze nu reeds bezig zijn.

Business as usual dus. Uitstel van de executie.

Wat mij betreft wordt het nu wel eens tijd dat woorden ook echt daden worden. Niet leuk, maar velen onder ons weten dat er ooit, hoedanook iets dient te gebeuren. Ik zeg: bring it on. De tijd is nu.

1917, 1947, 1967, 2017

Hubo op 05-01-2017 10:30

Het is niet duidelijk wat Trump uiteindelijk gaat doen.Je kunt je voorstellen dat hij zich krachtig achter de bestaande situatie opstelt en dat iedereen daar dan maar in meegaat,maar ik betwijfel of dat gaat lukken.

Ik vind dat je dan maar moet kiezen voor 2 gelijkwaardige staten en een soort afkoelingsperiode van 25 jaar waarbij de onderlinge verhoudingen en kenmerken vastgelegd worden met eventueel een eerste stappenplan voor een verdere transitie afhankelijk van het algemeen politiek klimaat.Voor Jeruzalem kan je een soort neutrale tweestatige oplossing voorstellen.Aan de bewapening van Palestina zouden beperkingen gesteld kunnen worden.En uiteindelijk misschien een demilitarisering van de hele regio.En vooral het creëren van een brede (kunstmatige) welvaart op een behoorlijk niveau.

Op de kleuterschool hoorde ik 60 jaar geleden al wel van al die vijandige stammen,maar ik vond het toen al idioot om nu nog zo te willen leven.

U.G. Kempenaer op 05-01-2017 11:34

De VN is expert in het uitvoeren van culturele genocides. Daarop volgt dan de volksgenocide, of via het demografisch instrument of via oorlog. De VN faciliteert het islamitisch imperialisme. De islam is weliswaar jonger dan jodendom en christendom, maar ook veel fanatieker, politieker en agressiever. Dat heeft ze geen windeieren gelegd. Ze veroveren steeds meer gebieden op deze manier en de niet-moslims laten zich geweldig makkelijk in de luren leggen, naïef als ze zijn.

grrrr001 op 05-01-2017 14:18

Deze Psychopaten vinden dat ze de burgerbevolking mogen folteren en zelfs tot de dood er opvolgt,  naar hun goeddunken en met medeweten van regeringen uit onze landen, zonder de burgers hierover in te lichten zijn gestapo praktijken en dienen te worden gestopthttp://www.bbc.com/news/uk-21970091 Andrew Parker Head of MI5

http://whttp://www.bbc.com/news/uk-29476943  Alex Younger Head of MI6

http://www.tagesschau.de/inland/bruno-kahl-bnd-101.htmlBrutal NON-STOP painful attacks!!!

https://www.youtube.com/watch?v=YvwJiBPrk2M

Anna op 05-01-2017 15:24

Peter17.50 uur en Rolf 18.45 uur

Psalm 83; is actueel; I.v.m de zogenaamde " Arabische Lente"

De dichter begint met God te vragen Houd u niet stil.... zwijg niet en blijf niet werkeloos toezien. Want zie uw vijanden tieren en uw haters steken het hoofd op.... ( het zou vandaag geschreven kunne zij  ) 

Dit is een psalm waarin Asaf  vraagt om hulp tegen de vijanden van rondom het land. Want zie de vijanden van Israël tieren en steken hun kop op om listige aanslagen te plegen tegen uw  volk En beraadslagen tegen uw beschermelingen..... Zij zeggen ; Komt laten wij hen als volk verdelgen zodat  aan de naam van Israël niet meer wordt gedacht. Want ze ( de vijanden van Israël) hebben eensgezind beraadslaagd( overlegd) en tegen U een verbond gesloten. ......... En dan volgt de actuele plaats bepaling.........van de volken die mee doen in dit vernietigingsplan..... ( en ze bestaan nog steeds) 

De tenten ( d.w.z. Woonplaatsen / huizen dorpen steden) van Edom ( de huidige joden zien het westen en m.n de RK kerk vaak als Edom ) en de Ismaelieten.... en in feite zijn zij de Edomieten samen met de ismaeliten Edom...... ( de nakomelingen van Ezau en de ismaelieten zijn als volkeren vermengd doordat Ezau trouwde met 2 dochters van Ismael dus je kunt ook lezen de Arabieren) . Moab ( ligt in het huidige Jordanië ( nakomelingen van een van de " incest" zonen van Lot)  en de Hagarieten ( dit is Egypte Hagar) Gebal ( huidige Libanon) Ammon ( huidige Jordanie zoon van Lot) Amelek ( de Bedieoen) Filistea( Hamas) met de inwoners vanTyrus ( Libanon met Hezbollah) zelfs Assur( Irak ) heeft zich bij hen gevoegd zij zijn de zonen van Lot tot steun.... 

En dan vanaf vers 10 in psalm 83 vraagt de dichter om vernietiging van deze vijanden....Om uiteindelijk toch te vragen, en dat is heel mooi; Overdek hun aangezicht met schande ( nou dat is voor een islamiet heeeeel gevoelig schande) Opdat zij uw naam zoeken O Here.... Laten zij voor immer ( altoos) beschaamd en verschrikt worden en te gronde  gaan.... opdat zij weten , dat alleen uw Naam  is ; Here, de allerhoogste over de ganse aarde.....  Heel actueel..... als Jezus strak komt (wanneer?????! alleen Zijn Vader weet dit ) dan zullen ook mensen uit deze volkeren beschaamd en schaamrood staan en Jezus erkennen...

Momenteel komen al vele islamieten tot geloof in Jezus omdat ze zien dat de islaam alleen maar dood en verderf zaaien en zij dit niet begrijpen........ Vaak worden zij in een droom door God naar Jezus geleid.... ( lees Open Doors  en Arab Vision. )

Peter op 05-01-2017 15:40

@Rolf 

Het zijn de vijanden van Israël die dit zeggen, Psalm 83.

allangwakker op 05-01-2017 17:04

In stilte vraag ik me weleens af, wat voor IQ mensen hebben, die met `gedachtes` ( en opvoedingen ) rondlopen, om andere bevolkkingsgroepen de dood in te wensen ???

Dan kom ik maar tot 1 conclusie :  die piramide-punt verwijst naar een Zeer laag IQ

Wordt het niet eens tijd dat die punt verdwijnt ?  Als alle leden van die bovenste punt, nou eens lekker gaan wonen achter de 3 kilometer-hoge ijsmuren van Antartica, wat zouden wij hier dan een rust hebben

pfffff.....zucht

steady op 05-01-2017 18:49

jezus weende  maar NIET voor zichzelf, maar voor die misplaatste arrogante massa die zich eens wilde uitleven

Wat een gejuich ( met de onderliggende gedachte-hij jezus zal zich toch niet verdedigen.) en zij hadden gelijk.

Maar hij komt terug Jeeehwah

Anna op 05-01-2017 19:15

Hugo 10:30 uur

Met alle respect voor uw mening maar tussen Israël en de Arabieren zal er nooit een oplossing komen. 

Wat u beschrijft Afkoeling tussen beide partijen, 2 gelijkwaardige staten, het zal allemaal afgewezen worden door de Arabieren. Dit is en blijft een religieuze oorlog ook al wil niemand dit erkennen. De zogenaamde Palestijnen zijn het speerpunt van de religieus, islamitische oorlog tegen het jodendom, met in haar kielzog de Christelijke wereld. U spreekt van 60 jaar geleden, dan weet u van de ontwikkeling van de staat Israël door de tijd heen. Het boek " Israël  aangeklaagd"  van Yochanan Visser geeft een feitelijke opsomming van de resoluties wetten overeen komsten protocollen enz vanaf Theodoor Herzl tot 2010. ( boek) Dan komt je tot de verbijsterende conclusie dat de Palestijnen pas " verzonnen " zijn door Yasser Arafat, (  na 1967. )die zelf een Egyptenaar was . En dat ze alle gelegenheid hebben gehad ( zeker tijdens de Jordaanse bezetting van de west oever) om een eigen  staat op te richten maar dat ze dit Niet willen. Ze koesteren zoals je zo vaak ziet bij moslims de underdog status die ze goed politiek en financieel uitbuiten en waar de hele wereld steeds weer volop aan doneert...... Abbas gebruikt dit donatie geld om de " martelaren families" te financieren.... het is om misselijk van te worden..... En Arafat is er multi miljonair van geworden.....

De islam is zo machtig zo alom tegenwoordig en de islam is nu pas echt " ontwaakt" en na 9/ 11 Ook de westerse wereld binnen gedrongen... en het gaat gestaag door. Nu onder het mom van globalisering zo speelt het westen ook zijn toontje mee... ( de islamitische renaissance begon in feite met de intocht van Khomeinie in Iran) 

Israel is de barometer van de " westerse " weerstand tegen de islam. In het land zelf heerst ook vaak een goede coëxistentie tussen moslims en Joden er zijn talrijke projecten die samen gebeuren.... maar de islamitische leiders willen oorlog..... zij willen het hele land.... ( zie kaart boven ) En voor dit doel worden ze gesteund door Iran, ander groepen weer gesteund door Saudie arabie en het zal een never ended story zijn... totdat; en daar ben ik als christen heilig van overtuigt... todat de Messias komt. De Joden verwachten hun Messias al eeuwen...... en Dat zal de zelfde zijn als Jezus die terug komt voor de Christenen. Dan wordt het probleem op een onbegrijpelijke manier boven natuurlijke ( Goddelijke. ) manier opgelost.

Dit kunt u in de Bijbel lezen..... de profetieën komen vandaar de dag tot leven..... 

rebas op 05-01-2017 22:52

Als Israel de huidige politiek van bezetting en nederzettingen blijft voeren zal het zich op termijn zelf ten gronde richten. Kijk in de geschiedenis..Roomse rijk........tot het duizendjarig rijk van de nazi's. Niets is tegen de tands des tijds en verkeerde poltiek bestand . Hoorde vandaag Bibi verklaren dat een soldaat  die doelbewust een moord pleegde op een gewonde Palestijn in nabijheid van veel mensen toch maar moest vrijgelaten worden door de justitie. Zegt genoeg over de politici en burgers van Israel.   

Sirchergela op 06-01-2017 06:54

Johanna op 04.01.2017 om 17:03. Je schrijft dat US, UK, Duitsland, Nederland, Litouwen en Estland tegen de resolutie hebben gestemd en daardoor in verval zullen raken. Wat was de tekst van die VN resolutie? Want als het een anti/Israel resolutie was en je stemt daartegen, dan ben je toch pro Israel? Of begrijp ik nu iets verkeerd? Graag uitleg. Bedankt. 

Zomer op 06-01-2017 09:44

Rebas 22.52

Je doet nu overkomen of die zogenaamde Palestijn een onschuldige was.

Je vergeet erbij te vermelden dat hij wel eerst een aantal soldaten had neergestoken. 

Hubo op 06-01-2017 11:45

@ Anna

Ik ben maar oppervlakkig op de hoogte van de geschiedenis.Er waren natuurlijk al vanaf de 19e eeuw stromingen die mensen die het joodse geloof aanhangen weer een woonplaats in hun land van oorsprong wilden geven.Na WO II kwam dat in een stroomversnelling.Veel mensen die er intussen generaties woonden,vonden die toevloed van vreemdelingen die dominante vormen aannam niet prettig en er waren vijandigheden en terroristische acties van beide kanten.Er kwam een plan voor een joodse staat op een manier waarop bijna niemand van de direct betrokkenen dat zo wilde.Dat leidde tot een groter conflict.Over het algemeen zegt men dat leden van de plaatselijke bevolking de indringers niet wilden accepteren,maar dat de 'Israëlieten' aan het langste eind trok en dat is het land Israël geworden.In dat Israël wonen joodse en (arabisch) islamitische mensen.In de oorlog zijn veel (arabisch) islamitische mensen gevlucht.In feite zouden die met hun nageslacht moeten kunnen terugkeren,maar daar is het nooit van gekomen,terwijl Israël van heinde en verre steeds meer joodse mensen het land binnenhaalde.Dat lijkt allemaal mooi en nobel,maar ik vind dat toch niet iets van deze tijd.Achteraf is het in mijn ogen een onzalig idee daar zo'n joodse staat te implanteren,maar nu zitten we ermee.Het is te hopen dat joodse en (arabisch) islamitische mensen de rust zullen vinden om dat in te zien en afstand te nemen van honderden,duizenden jaren oude opvattingen en gebruiken die wat mij betreft niet meer van deze tijd zijn.Zo denk ik erover.En over religie zullen we het verder wel nooit eens worden.Die arabieren zouden nog liever een eind maken aan het sjiïetische Perzië dan aan Israël.Katholieken en protestanten hebben elkaar ook verketterd en samen de joden als tweede rangs burgers behandeld en dat is nu in ieder geval voorbij en ik zie niet in waarom dat in de islamitische wereld niet net zo zou gaan,want deze religies hebben meer gemeen,dan men hier wel wil geloven.Zo denk ik erover.

Dewevoga op 10-01-2017 14:53

@Hubo op 06-01-2017 11:45

Beste Hubo, sorry dat ik zo laat op uw reactie reageer, maar ik las deze net. Onderstaand treft u een link aan over de ontstaans geschiedenis van de staat Israel op 15 mei 1948. Hierin kunt u lezen dat Israel behoorlijk bedrogen is en genoegen nam met veeeel minder dan overeen gekomen was in het verdrag van San Remo in 1922.

Uw opmerking over het onzalige idee om Israel op de huidige plaats te implanteren slaat naar mijn mening kant noch wal, want tot het jaar 70 CE woonden daar de Joden. Toen werd Jeruzalem met de grond gelijk gemaakt en kreeg het de naam Palestina. Toen begon de diaspora van het huis Juda de joden.

Rond 630 CE veroverden de moslims Jeruzalem en zoń 450 jaar later kwamen de kruistochten omdat de christenen dar te veel onderdrukt werden door de moslims. Dus denk niet dat die twee religies veel met elkaar gemeen hebben. Dat hebben ze totaal niet. Het Christelijke geloof is een geloof van liefde in God en je naaste, uit eigen vrije wil, terwijl de islam een ideologie is, waarin men zich moet bekeren en waar eerwraak een halszaak is. (Kost per jaar 10.000en vrouwen en meisjes het leven). En dat in hun eigen ideologie. Zoek eens op het internet hoeveel Christenen er in naam van de islam vermoord zijn de afgelopen jaren. Het motto van de islam is na zaterdag komt zondag.. Zo vind ik de feiten.

https://martienpennings.wordpress.com/2013/02/19/werk-in-uitvoering-een-korte-geschiedenis-van-israel-2/

p.s. mocht u niet gelovig zijn, vraag u dan eens af hoe Israel zelfstandig vanaf 1948 vier oorlogen tegen een overmacht van meerdere landen  in het voordeel heeft kunnen beslechten.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl