HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trumps EU-ambassadeur verwacht dat euro en EU binnen anderhalf jaar instorten

ECB president Draghi suggereert voor het eerst dat een land uit de eurozone kan stappen

 

Professor Ted Malloch, die namens de regering Trump waarschijnlijk de ambassadeur voor de EU wordt, verwacht dat de euro binnen één tot anderhalf jaar instort. ‘Ik ben er niet zeker van dat er nog een Europese Unie zal zijn om mee te onderhandelen... Wat ik in 2017 absoluut zou doen is ‘short’ gaan op de euro. Ik denk dat het niet alleen een afzakkende valuta is, maar dat er een echt probleem is, en dat de munt in feite in het komende één tot anderhalf jaar kan instorten.’ (1)

 

Dat het uiteenvallen van de eurozone een steeds serieuzere mogelijkheid wordt bleek onlangs toen ECB president Mario Draghi voor het eerst openlijk suggereerde dat een land uit de eurozone kan stappen. De afgelopen jaren hield hij nog stug vol dat ‘er geen plan B’ is voor de euro.

TARGET-2 systeem dreigt te exploderen

Een lidstaat dat wil vertrekken, moet echter eerst zijn TARGET-2 schulden betalen, zo stelde Draghi. Voor Italië komt de rekening dan op € 357 miljard uit. Daarmee moeten vooral Duitsland, dat voor € 754 miljard aan TARGET-2 ‘assets’ heeft (feitelijk waardeloze ‘leningen’ en kredieten aan Zuid Europa, waarmee op kosten van de belastingbetaler de import uit Noord Europa werd gefinancierd), en Nederland, dat hier in 2012 al minimaal € 220 miljard aan kwijt was, worden gecompenseerd – geld, dat in onze samenleving had kunnen worden geïnvesteerd, zoals het overeind houden van de inmiddels kapot bezuinigde gezondheidszorg.

De enigen die naast de zuidelijke schuldenlanden enorm van TARGET-2 hebben geprofiteerd zijn de exporterende bedrijven, de banken en hun grootaandeelhouders. Daarom willen zij per se in de eurozone blijven. Dat dit steeds meer ten koste gaat van de gewone man, die al jaren wordt geconfronteerd met stijgende lasten, is duidelijk iets waar men in Brussel, Den Haag en Frankfurt geen seconde wakker van ligt.

De afgelopen maanden zijn de TARGET-2 saldo’s snel groter geworden, waardoor de instabiliteit van de eurozone verder is toegenomen. Harvard econoom Carmen Reinhart waarschuwde al voor een kapitaalvlucht uit Italië, waardoor het toch al wankele land zo goed als zeker zal instorten, en daarmee de hele eurozone in zijn val dreigt mee te sleuren.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 26-01-2017 16:49

Dat scenario zie ik ook wel zitten. Men had nooit aan de EU en aan de Euro moeten beginnen. Het waren historische woorden, die de laatste leider der Sowjet-Unie;  Dhr. Gorbatsjow uitsprak ten aanzien van de EU. " Wij in de Sowjet-Unie/Rusland zijn gestopt met het heilloze experiment, te weten het communisme, en jullie voeren het in met jullie EU en de Euro". Dat heeft Gorbatsjow verwoord in de 2e helft der jaren '90 van de vorige eeuw, en op bezoek in Duitsland. We hadden het moeten laten bij de samenwerking en handel zoals het was in de EEG. Sinds 1994, en sinds het Verdrag van Maastricht, zijn wij in een glijdende schaal terecht gekomen, die nu rechtstreeks op het ravijn afdondert. Met geen dank aan met name de volgende partijen in Nederland: CDA,PvdA,VVD en D66. Zo zie ik het i.i.g.

yerik op 26-01-2017 16:50

voor volks- en landverraad bestond vroeger de doodstraf. Kunnen wij die weer instellen? Ik ken al vele verdachten. Eén heeft de naam Rutte. Wie kent er meer?

ohje op 26-01-2017 16:51

netjes

Piece op 26-01-2017 17:15

Euro is opgetuigd door de Amerikanen en zal ook instorten dankzij de Amerikanen (Goldman , Bao, J.P. etc)

Doel is om de aandacht van hun eigen totaal verotte en uitgewoonde dollar zo lang mogelijk overeind te houden.

Volgens mij zitter er vijf Goldman mannetjes in Trump zijn regering. Draghi is ook ex Goldman. Zo zitten er nog meer ex Goldman mannetjes op hoge Europese posities, regeringen etc.

Waarschijnlijk is de waarheid die niemand kent nog veel smeriger dan dit.

Bambi op 26-01-2017 18:02

Awel Hoe sneller hoe liever ik het heb .

Opgeruimd staat netjes 

cefas op 26-01-2017 18:33

Hoe eerder, hoe beter. De Eu is een geld-verslindend en geld-verspillend monster en gooit de soevereine landen in de uitverkoop aan de Islam door de grenzen open te houden en de illigale massa-immigratie te versnellen, waardoor de eigen bevolking wordt verraden door hun eigen regeringen!

grrrr001 op 26-01-2017 18:39

Deze informatie  geeft al een goede inkijk, met wat voor tuig we te maken hebben uitde jaren die zijn gepasseerd, dit is met een korrel zout te lezen maar toch leerzaam.

https://mainerepublicemailalert.com/2017/01/22/three-factions-of-the-cia-that-control-the-world/

Daniel op 26-01-2017 19:11

Interessant. Heb je daar bronnen van, Piece?

henk Boskamp op 26-01-2017 20:07

@Tom Hendrix/Seneca op 26-01-2017 16:49

Volledig mee eens. Communisme is enkel uitgevonden om het volk arm en slaafs te maken, de Euro is niets anders.

Het zijn inderdaad de genoemde partijen, in wisselende samenstelling, de macht hebben gehad de afgelopen 30 jaar. In die tijd zijn we flink afgegleden. Vroeger hoefde de vrouw niet te werken, tegenwoordig moet de vrouw werken om het gezin draaiende te houden.

Dat is geen vooruitgang. 

Ike op 26-01-2017 20:16

Als iedereen uit de Euro stapt en de EU en Trump met elk afzonderlijk land wil onderhandelen over een handelsverdrag, komen in elk afzonderlijk land de handelsblokken tegenover elkaar te staan en worden de geschillen beslecht met importtarieven, valutakoersen en rentetarieven, totdat een machtsblok denkt te kunnen winnen. Omdat het MIC tijdens vele oorlogen en wereldoorlogen in meerdere blokken produceerden, won het altijd. Natuurlijk kostte het tijdens WWII tientallen miljoenen mensen het leven, maar zij en de investeerders en banken wonnen.

Gelukkig zijn we nu slimmer geworden. Alle partijen denken te kunnen winnen. Ministeries van informatie worden ingesteld en vals nieuws word verboden. In Nederland hebben we gelukkig geen maffia van betekenis, maar wie adviseren de politici? Hoe worden de politici gezien in de verschillende landen? Behoren zij volgens mensen tot een bepaalde groep? Krijgen zij mooie functies als zij niet meer terugkomen in het bestuur van een land? Wanneer houd dit op? Houd het wel op? Of ligt alles nog steeds op koers?

DN op 26-01-2017 20:21

Geld is een kunstmatig iets dat gebaseerd is op vertrouwen, als het vertrouwen in de EU wegvalt is hun geld dus ook niets meer waard... daarom dat ze zo bang zijn voor anti-EU partijen want die kunnen als ze te sterk worden in hun ogen heel de boel kelderen!

Piece op 26-01-2017 20:34

Nog even een kleine toevoeging, voordat iemand bij Goldman aan de slag gaat zweten ze eerst een eed waarin staat; Eens een Goldman, ALTIJD een Goldman. Dus ook ex medewerkers. En dit is algemeen bekend.

ourmoney there lies op 26-01-2017 20:37

wat is wijsheid geld van de bank halen of erop houden?

grrrr001 op 26-01-2017 20:38

Wij hadden tot de wereldtop in Belgie kunnen behoren met het spraaktechnoloigie bedrijf Learnhout and houspie , maar politici , gehaaide buitenlandse advocatuur en banken hebben op achterbakse manier ons land een parel ontstolen.

Wat mij het meeste" stoort dat nooit geen echt onderzoek is gedaan naar de daders van deze vuile deal en zij  weg komen met geen enkele  straf

Het lijkt verdorie wel of het de voorbode was van een corrupt systeem,   zoals

het illigaal in Belgie verblijvende euro cirkus dat kan doen wat het beliefd ,zonder enige rekenschap aan de burgerbevolking te moeten afleggen.

Regeringen in onze landen zijn praatbarakken waar enkel wat show wordt opgevoerd en geen enkele stem vertegenwoordigd, die weegt op de besluiten die worden genomen in het untoucheble s corrupt eu poppen cirkus van  criminele organisatie s van grootkapitaal dat zich verrijkt op een weerzin makende manier en de burgerbevolkingen uitpersen en tot een oorlog te dwingen om hun vuil spelletjes

van uit hun oogpunt te her beginnen, gelukkig hebben sommige landen niet van de minste een stok in de wielen gestoken van hun geolied wagentje en is er dringend werk om de schade te beperken.

Maar als we onze kans nu niet waarmaken zal er geen 2de meer komen

Zomer op 26-01-2017 20:50

En nu maar hopen dat we inderdaad gauw van de Europese unie af zijn en uiteraard ook van de euro .

gijs op 26-01-2017 21:52

succes ermee. mensen zijn de allerbeste kameleons

Marco op 27-01-2017 00:00

ourmoney there lies: "wat is wijsheid geld van de bank halen of erop houden?". 

Wijsheid is je geld van de bank halen en er goud en zilver van te kopen. Goud en zilver kunnen niet zo heel veel meer dalen omdat de mijnkosten net onder de huidige prijs liggen. Wist je dat in Italie een stille bankrun aan de gang is? En dat vele Italianen hun geld omzetten in goud en zilver? De Italianen zijn hardstikke wakker en weten als geen ander hoe corrupt politici en bankiers zijn en daarom bloeien de goudwinkels op in Italie. Net zoals de Chinezen overigens. Nu kan je nog je spaarcentjes omzetten in goud en zilver, als de euro instort is het echt te laat en bijft er van de spaarcentjes op de bank weinig over. 

Rolf op 27-01-2017 00:51

Hier een engelstalig interview met daarin 5 verschillende mogelijkheden voor ineenstorting van dollar. Het gekke is dat als de dollar in elkaar sort dat de Euro zelfs kan stijgen wegens kapitaalvlucht uit Amerika, ook al stort de Euro zelf al bijna in elkaar. 

Project Prophecy 

http://pro.moneymappress.com/MMRBSSH39PPM3/LMMRS2EP/?h=true

Jose op 27-01-2017 01:11

Niks nieuws dit is al een jaar of vijf bezig en zal inderdaad eind dit jaar gaan plaatsvinden devaluatie van de euro geschat op 60% in 24 maanden tijd ,negatieve rente op wat u nog wel hebt 1-1-2018  ,Italianen Russen Chinesen iedereen voeld dat t aan zit te komen,heb je niks zal je niks hebben,heb je veel heb je ook niks maar wil je straks nog wat kunnen doen dan zal goud weer het betaalmiddel zijn omdat papier papier is en papier geld morgen net zo veel of minder waard is of wordt dan je wc papier!

Heb je postzegels waardepapieren dan nu gauw inwisselen ,snel verkopen en caschen ,en snel omzetten in goud,niet op de bank zetten want dan raak je het weer kwijt maar ouderwets zoals vroeger op een geheim plekkie. 

Lopende rekeningen leeghalen en betalen wat je moet betalen,spaarcenten verzilveren in goud en wegzetten,goud-baren van 50 en 100 gram worden het gewildst tussen 2018 en 2024 goudprijs stijgt komende jaren met een gemiddelde van 19%

Overigens vooral niet druk maken om dit soort berichten,gewoon doorleven en doem scenarios daar geloven wij toch niet in,nee het zal ons vast en zeker bespaard blijven !

Pieter op 27-01-2017 01:41

Off-topic

http://metro.co.uk/2017/01/25/doomsday-asteroid-will-hit-earth-on-february-16-russian-maniac-warns-6406076/

allangwakker op 27-01-2017 02:59

henk Boskamp 20.07 u :   Uw laatste 3 regels zijn belangrijker als mensen denken !!

Nu achteraf achteruit kijkende, naar die jaren 50 / 60 / 70,  is de verrotting begonnen ( die dus blijkbaar gepland was vanuit de overheden, weten we nu )  Zogenaamd werd het modern,  om niet meer te trouwen,  maar samen te wonen, vroeg het huis uit te gaan,  en vrouwen gingen ook meewerken full-time. Dit heeft hele serieus slechte gevolgen gehad,  waar deze volwassen generatie van nu, die nou ongeveer 25 a 35 zijn, nog geen eens Weet van hebben en niet beseffen, dat het eigenlijk zo niet hoort.  De gevolgen van vrouwen die full-time gingen of bleven werken,  hebben `kinderen `van 18 ( ja kinderen ! ) het huis uit gejaagd in principe, want moeder was toch niet thuis. 

Dan zijn ze het huis uit ( veel te vroeg ) en ze hebben nog geen volledige verantwoordelijkheid, volgen het spoor van drugs of slechte vrienden en trouwen Hoefde plotseling niet meer, want was `ouderwets ` ! Nu is het walgelijk modern voor die leeftijdsgroepi, om samen te wonen ( vaak maar voor een kleine tijd ) en kinderen te krijgen, die vervolgens in de creche belanden ( vaak de hele week ) want papa en mama wonen niet bijelkaar, en moeten bovendien allebei werken. Kinderen zijn het ene weekend bij papa en anders bij mama.  Wat een wereld,  Die leeftijdsgroep vindt  Dit Leven normaal.  Je mag er als oudere niets van zeggen,  want dan wordt je scheef aangekeken, of ouderwets genoemd.  Dit alles is door aansturing van de overheden begonnen, `het uit elkaar halen van de gezinnen ( onderdeel van het Kalergi-plan  ( google )

gefeliciteerd overheden,  dit is jullie gelukt,  nog bedankt

allangwakker op 27-01-2017 03:06

nog even :  Ook die drugs zijn bewust door de overheden, binnengehaald.  Ook dat beseft die leeftijdsgroep niet dat hier `opzet `in het spel was (  en is )  Bovendien worden veel drugs gewoon hier in Nederland geproduceerd, ook dat nog  ( xtx bijvoorbeeld ). Zodra de troep op straat is,  is het  `zogenaamd `verboden verklaard,  en kan men mensen  straffen en beboeten, en ook die winsten vloeien weer terug naar de overheid. Als je goed onderzoek doet hoe de smerige spelletjes in elkaar zitten, ...ach laat maar,  we zijn toch  Modern ??

Ike op 27-01-2017 07:46

Spraaktechnologie kan gebruikt worden door dj'sof anderen om stemmen van beroemdheden of anderen of politici na te doen.... Ik ben daar niet blij mee....

Tom Hendrix/Seneca op 27-01-2017 08:34

@Henk Boskamp: 20.07. uur. Dank voor uw reactie. Ik weet nog goed, meneer Boskamp, dat in de jaren '50 van de vorige eeuw, een huisvader, de kost kon verdienen voor het hele gezin. Vanuit mijn eigen gezinssituatie bezien. Nu moet onze dochter en de schoonzoon werken, om de hypotheek te kunnen aflossen. Tja, het kan verkeren, zei Brederode al eens. En inderdaad het is er niet beter op geworden. Ik heb compassie met onze kinderen en kleinkinderen, die overgeleverd zijn aan deze waardeloze politiek van de EU en de eigen politieke-elite.

Br@m op 27-01-2017 08:41

De Europese Unie en de Euro zouden ons welvaart en veiligheid brengen ! We weten inmiddels wel beter. De Engelsen hebben straks bij het instorten van de EU en de Euro hun zaakjes al voor elkaar, terwijl wij nog puin moeten gaan ruimen.

Hubo op 27-01-2017 12:13

Die euro zal nog wel even blijven.Als het echt tot een grote internationale crisis komt,zullen er wel allerlei lokale en regionale alternatieve betaalmiddelen ontstaan.Een uitspraak als deze is speculatief en komt in feite neer op een directe aanval op de euro en de stabiliteit van de eurozone door op te roepen short te gaan op de euro.Het is in zekere zin een oorlogsdaad gericht tegen Europa.Fijne bondgenoten hebben we,maar zo zit de wereld nu eenmaal politiek economisch in elkaar.Amerika en Rusland hebben geen enkel belang bij een sterk en verenigd Europa,zoals West Europa er ook alleen maar belang bij denkt te hebben dat Rusland en Oost Europa uiteenvallen.

Je zou je ook nog kunnen voorstellen dat de absurde suggestie van Trump om 20% import belasting te heffen op goederen uit Mexico in een kettingreactie leidt tot instabiliteit in de regio en een internationale economische crisis.Het schijnt dat Trump al weer een beetje terug komt op die 20%,maar dan haalt hij zijn 10 miljard per jaar niet meer binnen.De praktijk van economische sommetje is overigens over het algemeen niet zo simpel dat je zo ook zomaar 10 miljard binnen haalt.Dat is gewoon geklets aan de borreltafel.

Persoonlijk ben ik van mening dat als je naar een vrije economie wilt,je het recht van arbeidskrachten overal in de wereld moet respecteren om werk te zoeken waar de voorwaarden het gunstigste zijn.Dan moet je soms wel de toestroom afremmen en mensen tegen houden,maar wie dat doet,zou de werkzoekenden wel een zekere mate van compensatie moeten bieden.Amerika zou Mexico niet moeten laten betalen voor een muur,maar zou Mexico moeten betalen om die mensen in Mexico op te vangen.

Dat is natuurlijk wel erg idealistisch en lijkt weinig realistisch en zou eigenlijk alleen uitgevoerd kunnen worden door een internationale organisatie die boven de landen staat en die kan beschikken over eigen monetaire middelen.

En iedere andere aanpak is in mijn ogen misdadig te noemen.

willy op 27-01-2017 12:49

dat is te positief ik zie de EU en Euro nog niet meteen verdwijnen het verdwijnen ervan zal de veiligheid geen goed doen! Shalom

Agenda 21 op 27-01-2017 13:35

Tom Hendrix/Seneca op 26-01-2017 16:49

Herinner je je nog de overheidscampagne "Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid" uit de jaren '70 en '80, waarmee bedoeld werd dat ook vrouwen zullen moeten gaan werken omdat het inkomen steeds lager wordt?

Het is allemaal vooropgezet. Lang geleden al.

grrrr001 op 27-01-2017 13:47

Trump wuift niet naar de fake media bij zijn eerste vliegreis met airforce one en verteld de fakenieuws media niet waar hij een steak gaat eten, dat is het soort nieuws dat je van de slappe dweilen, reguliere propaganda media mag verwachten die enkel bekommerd zijn over de vette cheqeu van figuren zoalsGeorge Soros en ....hun financiele voordelen leugen nieuws.

https://www.youtube.com/watch?v=lZa5Mbk9ZFU

Trump Didn’t Wave Goodbye to Media When Boarding Air Force One - And They're UpsetOok in onze eigen kranten worden lezersbrieven niet meer gepubliceert(in het beste geval zwaar gecensord).Wegens de waarheid van de burgerbevolking die hun leugens de das om doen.fotos vergelijken van reguliere media krant met beelden van ....de waarheid aub

http://www.demorgen.be/buitenland/trump-lokt-aanzienlijk-minder-volk-voor-eedaflegging-dan-obama-bf095815/

Ondertussen is in Amerika voor alle illigalen financiele support in steden allen die de wet overtreden aan het terug schroeven, zodat steden niet langer worden  bestuurd door figuren die de criminaliteit in het land aanwakkeren.

Sanctuari city s waar criminelen de dienst uit maken worden ontmanteld en die niet thuis horen in het land worden uitgezet.

allangwakker op 27-01-2017 14:48

Agenda 21  13.35 P:  ` Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid ` verhip ja, ik weet het nog.  Inderdaad komen we er langzaam achter,  dat het toen al allemaal begonnen is !  Alle stappen worden gepland en heel SNEEKY wordt je daar dan in meegesleurd en je hebt er geen erg in.  Nu pas, veeeel later. Toen ik voor de eerste keer las over het Kalergi-plan, heb ik het echt moeten verwerken, ik geloofde het niet meteen, ik dacht  dat kan niet waar zijn.  Hoe naief zijn we geweest toen ?  En wij, de stomme sheeple maar denken dat de OVERHEID waar we destijds zoveel vertrouwen in hadden en respect, er voor ons zouden zijn om ons te beschermen op alle punten ?  Het valt me trouwens op,  dat er de laatste 2 jaar of zo, steeds meer mensen wakker zijn geworden,  steeds meer.  Maar hoe ver kunnen de overheden nog gaan, tot dat het echt gaat klappen ? Ik hoop echt dat het niet tot een oorlog gaat komen en dat het allemaal mee zal vallen, maar aan de andere kant besef ik ook dat ik me zelf niet voor de gek moet houden,  de dreiging ervan wordt immers alleen maar groter met de dag, bah.

jw op 27-01-2017 15:48

laten we eens beginnen met geen cent meer naar de VN die clup heeft genoeg kapot gemmaakt

Tom Hendrix/Seneca op 27-01-2017 19:46

@Agenda: 21:13.35. uur. Dat herinner ik me zeker. En net wat U zegt, het is allemaal zo gepland, door duistere machten, die de politici als marionetten besturen.

grrrr001 op 27-01-2017 20:59

Daarom zijn die open grenzen natuurlijk broodnodig om tijdens verkiezingen het illigaal kiesvee rond te kunnen zeulen voor de crime populi in onze landen een overwinning te bezorgen.

Was Herman van Rompuy ook geen afgestudeerde uit jezuiten kringen als Van Coudenhove Kalergi nominee?

De Trump trein raast met volle snelheid door het Amerikaans landschap en er zijn er al een aantal in het vaticaans jezuiten kamp met het dun in de broek, krampachtig op zoek naar een alternatief om de trein te doen stoppen.

NAACP President: Election system is broken van de CNN om de trumptrein van de rails te halen.https://www.youtube.com/watch?v=o1cB31xOFXI

Cornell William Brooks, zou hemel en aarde bewegen om ons allen een oor aan te naaien

http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/11/18/civil-rights-advocates-praise-jeff-sessions-for-protecting-black-american-workers/

Rode Wouw op 27-01-2017 21:48

@Daniel op 26-01-2017 19:11 : of het er vijf zijn weet ik niet, maar wanneer u de cv's uitpluist van een aantal stafleden uit de Trump regering zult u een Goldman Sachs achtergrond en contacten aantreffen. Er is ook een vermoeden dat er een Skull and Bones lid bijzit, maar dat moet nog door een extra bron worden bevestigd.

Dit is een opmerkelijk gegeven, dat er in iedere regering, ongeacht of het Republikeins of Democraten waren, dergelijke invloed te vinden is. Ook het grote aantal voormalige presidenten van de USA die bij de vml zit is opmerkelijk. Zo ook het geforceerde twee partijensysteem. Waar zou dat vandaan komen?

Wat wel gezegd moet worden is dat de Trump regering woord houdt en op een aantal vlakken verkiezingsbeloftes in snel tempo aan het voorbereiden en uitvoeren is. Daar kunnen de USA burgers wel baat bij hebben.

Maar ook ik deel de voorzichtigheid van een aantal reageerders hoe het op een aantal andere beleidsterreinen zal uitpakken. Veel geld pompen im Mars ruimtevaartmissies vind ik onverstandig. Zoveel middelen kunnen veel beter op deze aardbol worden ingezet en daar kunnen veel mensen een prettiger bestaan dorr hebben.

Hoopvol op 27-01-2017 23:11

Rode wouw als je echt wil weten hoe het eraan toe gaat tussen de democraten en republikeinen kijk naar deze mensen die vertellen vanuit hun ervaring: 

Youtube : 

Welcome to President Donald Israeli Zionist Shill Trump
allangwakker op 27-01-2017 23:41

http://www.ninefornews.nl/trump-plan-soros-nieuwe-wereldorde/

Na het lezen van deze link, krijg je dan toch weer een beetje hoop, dat Trump  WEL  aan de goede kant staat. zuchttt....Het valt niet mee voor de  `gewone mens ` om te bepalen of zo iemand een wolf in schaapskleren blijkt te zijn. Kijk,  het is een leuke trump-week geweest, en ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben met wat ik hoor en zie, wat hij allemaal wil en doet. Maar je WEET het gewoon niet,  we zijn al eerder voor de gek gehouden, en laten we eerlijk zijn :  Trump is een onderdeel van die elite met hun idiote fratsen ( U weet wel wat ik bedoel) en je krijgt er soms geen vat op, het blijft een groep mensen, die GELD voorop hebben staan en het is ontzettend moeilijk om te bepalen WIE er ECHT aan de kant van het volk staat. Of niet ? Geen enkel mens wil toch oorlog zou je zeggen ?  ( behalve die elite dan die er geld in zien, maar die zorgen wel dat ze ergens veilig zijn in wo. 3 , als die er komt )

 

allang wakker: geen hoofdletters, zie siteregels onder het artikel. Mod.

allangwakker op 27-01-2017 23:55

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11529:donald-trump-dendert-door-met-gevaarlijke-zaken&catid=37:wereld&Itemid=50

en deze net binnen, met andere woorden :  Wat zijn de  Echte bedoelingen ?  Dat bedoelde ik dus

DN op 28-01-2017 00:57

allangwakker op 27-01-2017 23:55, mijn standpunt is dat het Westen weg moet uit die zandbak & moslimmierennest ginder! Amerika moet zich ook terugtrekken! Ik vind niet dat Trump daar goed mee doet, enfin, hij zal uiteindelijk toch moeten, willen of niet... Je kan niet tegelijktijdig eigen land op orde krijgen & voortdurend met je neus in het buitenland zitten, hij moet zijn eigen grenzen goed gaan bewaken & moslims weer uitwijzen! Mvg,

allangwakker op 28-01-2017 01:08

okee xander geen hoofdletters.

Heb net nog deze link gevonden,  interessant a l s  het waar is,  Maar moet het eerst nog zien dus

http://incredibleusanews.com/hillary-clinton-breaks-tears-got-message-president-elect-trump/

allangwakker op 28-01-2017 01:40
allangwakker op 28-01-2017 16:02

DN op  00.57 u  :  Ik ben het helemaal met U  eens,  ik roep dat trouwens al jaren :  w a t  doen we daar eigenlijk ?  We hebben daar feitelijk helemaal niks te maken :  h a n d e l  en  e x p o r t  en v a k a n t i e  prima!  Net zo min als dat  z i j  verder hier niks te maken hebben.  Overigens vind ik dat dit voor alle landen geldt ! Daarom ben ik ook eigenlijk tegen dat hele Europese Unie-gedoe,  want eigenlijk is het allemaal daarmee begonnen :  de identiteit van landen o n d e r l i n g  is op deze manier naar de knoppen gegaan, het is juist  Moet je zelf eens proberen als je in Egypte bent, of Spanje,  of Oostenrijk, of een ander Midden-oostelijk land : w a t  gebeurt er als je je daar met de gewoonten gaat bemoeien ??  Er zijn maar 2  mogelijkheden :  Of je past je zelf aan, Of  je blijft er weg ...meer smaken zijn er niet.  #Elk mens dient een ander te respecteren voor wat ie is. Op een goede manier met elkaar omgaan is feitelijk niet zo moeilijk indien men deze regels aanhoudt.  En een mening ergens over vormen is altijd toegestaan maar verdiep je dan even in het onderwerp.  Er zijn ook talloze mensen die roepen dat ze een eigen mening mogen hebben, maar die hebben zich  n i e t in een onderwerp verdiept, dan krijg je logischerwijs scheve gezichten en de problemen zijn begonnen. Dit geldt op grote schaal maar ook op kleine schaal. Mensen die zo zijn, daar loop ik omheen daar heb ik geen zin in.  Die zie ik niet, makkelijk zat

DN op 28-01-2017 23:33

allangwakker op 28-01-2017 16:02, dank U, hopelijk komt Trump ook nog tot die conclusie? & de rest van de politiekers aan de knoppen van de macht in de wereld? Maar ik vrees dat het nog lang zal duren, we zullen het niet meer meemaken denk ik... Mvg,

Bery op 29-01-2017 09:34

Heerlijk nieuws

Kees zonder spees op 30-01-2017 13:32

Meneer Xander,

U schrijft al sinds 2010 over het instorten van de EU binnen x aantel jaar, echter is dit nog niet gebeurt.

Waarom blijft u deze onzin citeren?

Groet, 

Broeder Kees

stevan op 30-01-2017 14:46

euro en EU binnen anderhalf jaar instorten

in dat geval kan je onze lieve leiders op pakken berechten wegens hoog verraad.

Wardje op 31-01-2017 21:24

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/interview-thierry-baudet-hoe-eerder-we-van-deze-molensteen-de-euro-om-onze-nek-af-zijn-hoe-beter/

Vanavond hield hij tegen zevenen een sterk pleidooi op radio 1.

Yoepie op 22-03-2017 20:11

Ik snap niet waar mensen overlopen te klagen! de euro is hier voor opgezet en het eindigd in een gigantische oorlog maar met zoveel europees haat naar elkaar, zo dat deze elkaar niet zullen steunen tegen over het kalief. PUNT! Of dacht je, wat nu in het middenoosten gebeurd zomaar toeval is. Gewoon opruiming kan het kalief straks doorlopen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl