Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Terrorist vliegveld Florida meldde FBI in november voor ISIS te moeten vechten’


De 26 jarige Esteban Santiago-Ruiz, een ex militair die vandaag op de luchthaven van Fort Lauderdale (Florida) vijf mensen doodschoot (Twitter smartphone filmpje van slachtoffers) en er ook een aantal verwondde, meldde zich volgens CBS News in november bij de FBI met de mededeling dat hij in Irak gedwongen werd * om voor ISIS te vechten. Santiago-Ruiz stond in 2011 en 2012 al eens op de radar vanwege kinderporno, maar werd nooit opgepakt. - *UPDATE 14.55

 

De slachtoffers waren passagiers die bij de bagageband op hun koffers wachtten. De ruimte is officieel een ‘gun-free’ zone, maar dat kon niet voorkomen dat de latino een vuurwapen mee naar binnen kon nemen.

Een lokale verslaggever berichtte dat Estebans tante in Union City (New Jersey) hem verteld heeft dat hij na zijn dienst in Irak ‘zijn verstand verloor’. Ook zou hij psychologische behandelingen hebben gehad in Alaska, toen hij dienst deed bij de Nationale Garde.

Aanvankelijk werd gemeld dat de terrorist met een vlucht uit Canada was gearriveerd, maar de Canadese ambassade heeft dat ontkend.'

(In het oorspronkelijke bericht van afgelopen nacht was nog niet duidelijk of hij dit op eigen houtje deed, of dat het leger hem hiertoe dwong, of dat hij dreigde nog voor ISIS te zullen gaan vechten)


Xander

(1) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Drossaard op 07-01-2017 00:51

Shoebat is heel stellig dat Santiago een moslim is. Hij toont een foto van de dader die een islamitisch handgebaar maakt.

grrrr001 op 07-01-2017 03:04

Tja in de Praatbarakken van de politieke kaste is men enkel bezig om van niet bestaande problemen een proleem te maken en daar weken zoniet maanden praat showen over te kunnen houden die geheeid eindigen op taxen op de burgerbevolking

nieuwste is dat minderbegoeden een tax mogen betalen van 1430euro om met hunauto van wat jaren oud nog door Antwerpen te mogen rijden.

https://www.vlaamsparlement.be/plenaire-vergaderingen/1100896/verslag/1102832Vlaams Parlement vlaparl 22/12/2016.JokeSchauvliege over beleid hergebruik van CO2De cop21,cop22 en de daarbijhorende diefstallen in uitvoering met belastinggeld vooreen niet bestaand probleem als hoofdbekommernis te bestempelen.Dieven en bedriegers,groen, de-nva, sp_a, open_vld, vlaamsbelang,cd_v, onafhankelijke, pvda,zijn deze zogezegde volksvertegenwoordigers.Onze schaarse landbouwgronden gaan gebruiken om inplaats van voedsel, methanol te produceren en voedsel schaarstete creeeren voor minder begoeden, gehersenspoelde corrupte zakkevullende politici in dienstvan criminele organisatie s

peter de koning op 07-01-2017 08:41

De zoveelste. Allemaal eenzame wolven. Allemaal incidenten. Allemaal toevalligheden toch of toch niet? Toch een samenhang? Dat laatste denk ik. Kan niet anders. 

AEO op 07-01-2017 09:21

We moeten gewoonlijk weer hier vernemen dat het iemand is die zijn daad namens de islam uitvoerde. Op het nieuws werd hier weer niets over vermeld, alleen dat het een "verward" persoon was. Verwardheid lijkt wel eennieuwe epidemie!

Mark S. op 07-01-2017 12:10

De Telegraaf bericht dat deze persoon IS-stemmen in zijn hoofd hoorde.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27386245/__FBI__Esteban_Santiago_hoorde_IS-stemmen__.html

Toch wel vreemde berichtgeving van de Telegraaf (en FBI) over deze terrorist. Want zo wordt hij min of meer zelf ook als een slachtoffer gepresenteerd.

En dat klopt niet want een mens heeft een vrije wil om voor het goede en het kwade te kiezen. En van een stem of gedachte in je hoofd die IS ideeen aanpraat tot en met het plegen van deze aanslag zit een lange weg waarin je talloze momenten hebt om de geestelijke strijd aan te gaan.

Veel logischer is het om te benoemen wat het is. Een terrorist met IS ideeen. Een moslim terrorist. De zoveelste bloederige aanslag gepleegd door een moslimterrorist. De VS is weer eens getroffen door een islamitische terreurdaad met heel veel doden en gewonden maar men is te laf onder de regering van moslim Obama om dat toe te geven.

Mark S. op 07-01-2017 12:19

Overigens vind ik de foto bij het Telegraaf artikel veelzeggend. Je ziet deze terrorist afgebeeld met een typisch Palestijnse sjaal om zijn nek (in de kleur legergroen) en een typisch moslim handgebaar maken met de vinger omhoog. Wat al die IS terroristen doen om naar Allah te verwijzen. Hun afgod van de haat en onderdrukking en terreur.

Hieruit blijkt toch duidelijk dat hij willens en wetens handelt en geen willoos slachtoffer is van toevallige IS-stemmen in zijn hoofd.

DN op 07-01-2017 13:34

Natuurlijk was dat een moslim, niemand anders doet zoiets! Hier nog meer Youtube videos over: https://www.youtube.com/watch?list=PLnArkbLPVpt6aFgQclczQ3WhirNk3OBQU&v=kw0HU0PBiI4

willy op 07-01-2017 14:19

Men gaat er vanuit dat het om terreur zou kunnen gaan,zeker is het nog niet. Hij is ontslagen in het leger wegens mentale problemen hijn hoorde stemmen in zijn hoofd . Bij ons in Belgie noemen we zo iemand een slime zot! shalom

Wardje op 07-01-2017 14:45
Doden vrouwen en kinderen in defensieve jihad soms toegestaan, verkrachten alleen wanneer de buit is toebedeeld. Oog om oog, tand om tand . Shaykh Muhammad ibn al-'Uthaymeen. Fiqh van jihad. https://www.youtube.com/watch?v=RgCw9UF8-j4
Tom Hendrix/Seneca op 07-01-2017 15:30

Bedankt Roden en politieke elite, dat jullie ons hebben opgezadeld met de islam in Europa en Amerika.

Tom Hendrix/Seneca op 07-01-2017 16:36

@Mark S. 12.10. uur. Geheel met U eens, Mark.

All Wei op 07-01-2017 16:39

Volgens mijn is dit een poging van het Obomba-regime om op hun laatste benen, alsnog anti gun wetgeving erdoor te douwen. Het is wel heel opmerkelijk dat in een beveiligd gedeelte iemand zijn wapen uit eerder ingecheckte en gecontroleerde bagage kan halen??

En er zijn 'maar' 5 dodelijke slachtoffers gevallen (elke onschuldige dode mensch zijn er 10 Teveel in mijn optiek). En the Clinton News Network(cnn) tettert er uren overdoor gister op de tv. Ondertussen was er volgens mijn ook een explosie dmv een bom in Iraq met tientallen dodelijke slachtoffers en vandaag eentje in Syrie met 60 doden.

Ook ondertussen zijn er in europa honderden USA tanks aangekomen om gestationeerd te worden aan de grens met Rusland, om Poetin;s 'agressie' in toom te houden!! link:-https://www.rt.com/news/372869-us-tanks-germany-nato/

Het gaat lekker zo, maar niet heus!! Er staat iets te gebeuren, misschien dat het te maken heeft met de installatie van Donald Trump als President van de USA? Ik ken de toon (via online presentaties) van Alex Jones. Heb hem altijd erg waardig en oprecht gevonden, maar er is ook veel kritiek op hem als zijnde dat hij 'gecontroleerde oppositie"is en voor de elite werkt!!?? Dus ik bekijk het wat sceptischer dan voorheen, maar hij blijft een interessante figuur die wat te vertellen heeft.

Shalom, Peace, Namaste en Sterkte Allemaal!

Houdt het Hoofd koel, maar het Hart Warm!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl