HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Pal na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden


De Duitse auteur-journalist Udo Ulfkotte (foto), voormalig redacteur bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung, is gisteren plotseling overleden na een harstilstand. De net geen 57 jaar oud geworden Ulfkotte schreef diverse bestsellers waarin hij met tal van harde feiten en bewijzen de plannen van de Europese elite om ons continent met miljoenen moslimmigranten te islamiseren en te verarmen, onthulde. Ulfkottes dood wordt op sommige forums verdacht gevonden, omdat hij nog maar vier dagen geleden een openlijke oproep deed voor het opstellen van een gezamenlijke aanklacht tegen bondskanselier Angela Merkel. Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart stierf enkele jaren geleden eenzelfde verdachte dood.

 

Ulfkotte reisde als journalist en gepromoveerde politieke wetenschapper naar meer dan 60 landen, waardoor hij met name het Midden Oosten en de islamitische religie op zijn duimpje leerde kenden – dit in tegenstelling tot zijn leger critici van het Duitse establishment, die hem al jarenlang proberen zwart te maken voor zijn anti-islamitische standpunten. Ook Wikipedia laat vrijwel uitsluitend zijn criticasters aan het woord.

Waarschuwingen tegen islamisering en ‘gekochte journalisten’

De Duitser was één van de eersten die op grond van zijn talrijke bronnen en insiders openlijk waarschuwde voor de plannen van de Europese elite om onze landen met miljoenen moslimmigranten te islamiseren, waardoor het defintief gedaan zal zijn met onze welvaart, vrijheid en veiligheid.

Veel van zijn waarschuwingen zijn de afgelopen jaren realiteit geworden. Zijn boek ‘Gekochte journalisten’, waarin hij aantoonde dat de reguliere journalisten in Duitsland en Europa vrijwel uitsluitend nog door de overheid gedicteerde propaganda verspreiden, stond een jaar lang op de bestseller lijst van Der Spiegel. Ook in talrijke talkshows nam hij nooit een blad voor zijn mond, wat hem sinds 2014 net als Geert Wilders een plekje op diverse islamitische (en later ook linksradicale) dodenlijsten opleverde. (1)

4 dagen geleden oproep tot gezamenlijke aanklacht tegen Merkel

Op 10 januari deed hij op het in Duitsland bekende ‘Gelbe Forum’ een oproep om hem te helpen om alle flagrante en systematische wetsovertredingen van bondskanselier Angela Merkel –zoals de bankenredding met belastinggeld, het openen van de grenzen voor enorme aantallen moslims, het ondertekenen van de Verdragen van Lissabon, Maastricht, Dublin en Schengen, en het stopzetten van kernenergie- met onderbouwde feiten op een rij te zetten, en gezamenlijk een aanklacht tegen haar in te dienen – althans, als zo’n aanklacht überhaupt in behandeling zou worden genomen. (2)

‘Heeft Udo zich met zijn laatste oproep te dicht bij het epicentrum van het complot –de ‘realpolitik’ van Angela Merkel- gewaagd?’ vraagt een moderator van het Gelbe Forum zich hardop af, daarmee suggererend dat Ulfkottes dood mogelijk geen natuurlijke oorzaak had (ook al had hij al jaren gezondheidsproblemen). (3)

Andrew Breitbart: Vermoord vanwege publicaties over Obama?

Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart overleed op 1 maart 2012 eveneens volkomen onverwacht aan een hartstilstand. De onderzoeksjournalist werd slechts 43 jaar oud en was voor zover bekend volkomen gezond. Pal voor zijn overlijden had hij aangekondigd om precies op 1 maart een extreem belastende video te publiceren waarop Barack Obama te zien zou zijn in het gezelschap van ultralinkse Weather Underground terroristen, wier doel de omverwerping van de Amerikaanse overheid en het vermoorden van minstens 25 miljoen ‘rechtse’ (christelijke) Amerikanen was.

Destijds werd er op onafhankelijke nieuwssites al druk gespeculeerd over een mogelijke moord door de CIA met microgolfwapens (die op afstand een hartaanval zouden kunnen opwekken) of een geheime injectie met een dodelijke substantie. Het is slechts speculeren of Udo Ulfkotte eveneens een te grote bedreiging voor de elite begon te worden, en hij daarom op eenzelfde manier werd geëlimineerd.


Xander

(1) KOPP
(2) Das Gelbe Forum
(3) Das Gelbe Forum


Zie ook o.a.:

2012:

03-03: Plotseling overleden journalist had extreem belastende video's Obama met terroristen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 14-01-2017 19:01

Ziehier waartoe de "Linkse kerk", de roden der Eussr, de hypocrieten van liberale- en christendemocratische snit toe in staat zijn. Dit overlijden van Dhr. Ulfkotte, komt wel op een zeer verdacht moment, nu de moslim Obama nog gauw een oorlog wenst te ontketenen tegen Rusland, en we 24/7 worden overspoeld door moslims, en massa-immigratie vanuit Afrika. Deze zaak stinkt aan alle kanten. Steeds meer raak ik ervan overtuigd, dat we in de Eindtijd zitten zoals beschreven in de Openbaring van Johannes op Patmos. de duivel gaat briesende rond!

cefas op 14-01-2017 19:20

Dit is te toevallig om toeval te zijn. Hoogst verdacht!

grrrr001 op 14-01-2017 19:21

Nog ene die onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen, we weten ondertussen wat dat van die zelfmoorden zowat de oorzaak zijn, zoals met betonnen voeten op de bodem van de oceaan, of met twee schotwonde achter in het hoofd, of met verschillende messteken in de rug, of met een afscheidsbrief in een voorderest lege aktetas achtergelaten in een verlatenbos met de sleepsporener naartoe....eahttp://joemiller.us/2016/12/clinton-foundation-ceo-mysteriously-missing-massive-conspiracy-silence-mainstream-media/

Pro-Israël op 14-01-2017 19:41

Heel triest en inderdaad zwaar verdacht. De tentakels van de elite reiken ver en ze gaan over lijken. Zou me ook niet verbazen als Trump enorm onder druk (lees: bedreiging) staat van CIA en Pentagon, om de belangen van het militair-industrieel complex niet te dwarsbomen. En Breitbart had die video met Obama beter zonder aankondiging openbaar kunnen maken.

ohje op 14-01-2017 19:46

Merkel is ziek en haat de duitsers uit hartensgrond.

Infidel4U op 14-01-2017 19:50

Kom je te dichtbij, ben je de sigaar. Kan best dat hij jaren geleden al wat toegediend heeft gekregen waardoor hij gezondheidsproblemen kreeg die hem nu fataal zijn geworden. We zullen het wel nooit weten, maar het zou me niks verbazen. Merkel, Kahane, Stasi....

Mathew op 14-01-2017 19:55

Dank voor dit verbijsterende bericht. Ben er kapot van. Ik volg hem al tijden op youtube en verdere media. Dit is één van de grootste klappen maar denkbaar voor tegenstanders tegen Merkel bewind.

Mogen de lezers van deze site maar veel youtube video's bekijken van deze intelligente journalist, altijd beleeft, scherp, erudiet, vriendelijk, boordevol kennis van zaken. Dit is echt, echt, vet triest! Wat een verlies en gemis.......

DN op 14-01-2017 19:56

Ze zijn dus superdominant & agressief, in de natuur moeten krachten tot een evenwicht komen, als de ene overheerst moet de tegenkracht minstens even sterk zijn, wat wil dat zegeen denken we hier dan?

positivo op 14-01-2017 19:57

Het valt mij op dat zulke journalisten verdacht vaak een hartstilstand krijgen, Pamela Hemelrijk, arabist Hans Jansen en meerdere, misschien interessant om het uit te zoeken.

Maar ik vertrouw het voor geen cent.

GT op 14-01-2017 19:57

Als dit zo is, zal dit uitkomen en ik ben er van overtuigd dat Merkel en meerdere politieke kopstukken hun langste tijd gezeten hebben!

De Terugkeer op 14-01-2017 20:03

Het ware en 'echte' nieuws wordt grootser en grootser...wie en wat kunnen we nog bewegen? Bewegen om te turnen en zich tegen het verschrikkelijke kwaad te verzetten...wie nog?

Aanvaarden wij gelaten ons lot, treden wij massaal de laatste fase tegemoet?

Moeten we wegkijken, ogen afwenden en 'hopen' dat de mens weer op het rechte pad komt?

Laten wij door die massa's anderen weer dat gouden kalf oprichten en kijken maar toe, hopende dat het onheil 'ons' nooit zal treffen?

Vragen, vragen en vragen...ze blijven maar opdoemen.

Ik kan de meeste medemensen niet meer begrijpen, ze lijken af te dwalen, onontvankelijk verklaard, medogenloos, gewetenloos, niet meer primair vanuit het hart te handelen, maar vanuit een egocentrisch brein...ik kan ze niet meer volgen...ik/wij moet/-en sterk blijven...heel sterk.

En is het zo, dat kwaad zichzelf versterkt? Dat laatste, daar lijkt het verdacht veel op: het kwaad kruipt door alle gaten en openingen van het huidige leven...daar waar het kwaad kwaad kan, daar slaat het toe.

Alle voorspellingen, hier op deze wonderbaarlijke site, door de jaren heen gedaan, blijken bewaarheid te worden.............maar dan 'moet' het 'toch' zo gaan , 'zoals' het gegaan 'is'.

Waarheid, warheid en heel hard werken aan de werkelijke werkelijkheid.

Drossaard op 14-01-2017 20:28

Ik heb ook dagelijks onregelmatige hartkloppingen van alle eindtijdstress en van het onbegrip hoe zovele landgenoten zulk verraad aan de Waarheid kunnen plegen. Onder die landgenoten talloze familieleden, collega's, buren, voormalige vrienden en bekenden. Als mijn hart het begeeft hoeven jullie er geen samenzwering achter te zoeken. 

Ik dank Udo voor zijn broodnodige journalistieke werk en voor alle juiste inzichten die hij wijd mocht verspreiden. Hij werd gehoord en er werd naar hem geluisterd. RIP.

grrrr001 op 14-01-2017 20:49

Wakker blijven want tante Merkel  is ondertussen met het overkozen eu bureaukratenvia een achterfeur onze vrijheden aan het verpatsen.

Cecilia Malmström heeft geretweetTrade_EU 13/01/2017. TSIA TiSA draft Interim Report online! (naamsverandering doorvoeren om waarheids zoekers+burgerbevolking op het verkeerd been te zetten?)Today, we’re talking with the EU civil society about TiSA, discussing how to improve the report on its impact. http://bit.ly/TiSAinterimReport …

http://www.trade-sia.com/tisa/introduction/ .  tisa rapport trade european commissie met lange lijst betaalde deelnemers(belanghebbende?)

http://trade.ec.europa.eu/civilsoc/meetdetails.cfm?meet=11488 . Goede nderlandse link om tisa, ttip, ceta,te ontmaskeren en wat info op te doenhashtag/TiSA?src=hash

Johan op 14-01-2017 21:47

Heel vaak is de realiteit te gek om waar te kunnen zijn.Wie de waarheid spreekt wordt door het establishmentop de termijn het zwijgen opgelegd.Oftewel niks anders dan in een totalitaire staat; maar het verschil zit erin dat het in een totalitaire staat openlijk gebeurt. En bij ons op een heimelijke manier.Ik ben nieuwsgierig wie de volgende op de dodenlijst zal zijn. De elite deinst nergens voor terug!  En wij... Gewoon volk.. Kan alleen maar hopen dat we op 15 maart massaal aan de elite zullen laten weten dat we ze spuugzat zijn. Laten we massaal PVV stemmen.  Ik heb me voorgenomen om iedereen die alleen maar negatief spreekt over de elite en de politiek te vragen of hij dat ook kenbaar zal gaan maken op 15 maart.

Letop op 14-01-2017 22:42

Verbijsterend dat misschien Udo Ulfkotte  met met micogolfwapens  gedood werd.

Lees meer hierover hoe dat in het geheim gebeurd!!

http://electronischewapens.nl/

Benesha op 14-01-2017 23:15

Of het zo is weten we niet, maar ze kunnen ongewenste individuen uitschakelen op volkomen 'natuurlijke' wijze.

Kruisridder op 15-01-2017 00:44

Met microgolfwapens zou het kunnen dat mensen met peacemakers kunnen worden vermoord op afstand. Bijvoorbeeld als dhr. Ulfkotte toevallig thuis was en er staat een assassin van de CIA of de BND met een microgolfwapen voor de deur. 

DDR op 15-01-2017 01:04

Laten we nuchter blijven. Udo Ulfkotte geeft in een intervieuw uit 2015 uitleg over zijn gezondheids toestand.

http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-132212276.html

Die Gesundheit ist ein großes Thema. Ulfkotte teilt vorsorglich mit, dass er "in letzter Zeit mehrere Herzinfarkte hinter sich gebracht" habe. Dazu kommen die Folgen eines schweren Skiunfalls, die Nachwirkungen einer Kopfverletzung, die er sich bei einem Treppensturz zuzog, eine schlecht ausgeheilte Malaria Tropica sowie die Spätfolgen einer Giftgasverätzung der Lunge, die ihm bis heute das Atmen erschweren.

Opzender op 15-01-2017 02:13

Als dit geen natuurlijke dood en of zelfmoord is, zal er ooit iemand verantwoording af moeten leggen: hetzij hier of in het hiernamaals.

Hoe het ook zij: de waarheid komt vroeg of laat boven tafel...................

Gorghel op 15-01-2017 04:06

Een hartaanval kan door allerlei zaken ontstaan. Als je als sterke anti-Merkel persoon ineens sterft, is de verdenking van moord dan gauw geladen.

Anderzijds zullen er de afgelopen tijd ook pro-Merkel mensen (onverwacht) overleden zijn. Het zou dan ook te ver gaan om te zeggen dat ze vermoord zijn door anti-Merkel denkenden.

niels op 15-01-2017 05:34

Verdrietig dat hij is overleden. Ik heb geen idee of het natuurlijk was of niet zijn dood, maar het is een feit dat de zoveelste vrije denker en schrijver onverwacht vroeg overlijd.Ik lees zojuist allerlei reacties. Lieve mensen, we hoeven heus niet bang te zijn. Natuurlijk is het een zware tijd. Maar we mogen altijd blijven geloven dat het goede het kwade heeft overwinnen. Ja, ook zal overwinnen, want het kwaad viert ook nu (juist nu!) hoogtij.Maar de Here Jezus heeft het kwaad reeds overwonnen. Dat is het Evangelie (wat betekent het goede niewus).Wat er ook moge gebeuren, door het geloof delen we zelfs nu al in het komend rijk van de Here Jezus.Dus geen stress, geen paniek. Ja, er is heel veel verdriet, we weten soms niet wat er nu weer zal komen misschien. Maar van alle misschiens kunnen we geen hoop formeren. Wel vanuit de zekerheid dat de Heere op een dag zal wederkeren.Die boodschap verkondigen we dag na dag. Omdat er buiten dat goede nieuws geen hoop zou zijn! Maar gelukkig zijn wij allen niet zonder hoop. Integendeel!Dat het Evangelie nog maar naar veel plekken mag trekken alvorens de Heere terug zal keren! Dat is mijn hoop en bede, en ik geloof daar ook echt in! Geen paniek, vertrouw erop dat God weet wat Hij doet, en dat met al het kwaad op een dag heus wel afgerekend zal worden. Dat is een 100% zekerheid! Gelukkig nieuwjaar voor iedereen die dit leest! Wanhoop nooit, door het geloof sta ook jij op vaste grond!! 

Leon op 15-01-2017 08:28

Dit stinkt naar de misdaad. Wel heel erg toevallig dat deze man nu net een (zogenaamd) natuurlijke dood sterft....het "bewijst" de ongekende macht van de elite. Voor vaste bezoekers van Xander en andere als 'nep nieuws' bestempelde sites geen surprise meer....ik ga snel terug naar de herhaling van The Voice of Holland zodat mijn geest nog verder kan afsterven....😛

Lucie op 15-01-2017 09:39

Hij was al een tijd ziek en had een slechte gezondheid.

Dus zou ook daardoor kunnen zijn.

De Terugkeer op 15-01-2017 10:03

Aaahhhh, beste Xander: dubbele post...keb waarschijnlijk de verbeterde versie ('meEdogenloos') er direkt achteraan gestuurd. Wel een dubbele boodschap zo...een stukske contemplatie, zullen we maar zeggen, in deze sombere dagen.

Als ge zo lief zoudt willen zijn, de eerste toch maar te verwijderen, dan dank ik u!

 

14-1  20.04 u verwijderd. Mod.

willy op 15-01-2017 10:07

Toeval? Een hartinfarct kan men uitlokken ? Het zal nooit uitkomen ! shalom

piet op 15-01-2017 11:37

hij heeft verslag gedaan van een gas aanval door sadam hoessein, sindsdien heeft hij meerdere hart aanvallen gekregen en nu dus de laatste......helaashttp://www.hetknp.org/2015/08/25/omgekochte-journalisten-udo-ulfkotte/

Pieter op 15-01-2017 11:48

Weinig verdachts aan een hartaanval en zeker als je ook nog eens jarenlang problemen netjes hart hebt.

grrrr001 op 15-01-2017 12:10

Is men het airborn virus op de Bevolking van de grensgebieden van Nederland en Belgie aan het uittesten?  Omdat een bakgeur wordt waargenomen  van een koekjesfabriek en wetende dat er nog een grote stock onverkochte griepvacsins in de rekken liggen lijkt mij het raadzaam om waakzaam te zijn.

Sterven met de bakgeur van koekjes, leuker kan ik het niet maken, echt niet

http://www.leefbewust.com/themas/griep_vaccins.html

https://www.youtube.com/watch?v=gFGV-TIE_Is  SMALLPOX

Airbornvirus uitgeprobeerd in Australie? afkomstig van zaadpollen officiele uitleg van reguliere propaganda media.   https://www.youtube.com/watch?v=beCEz1vTcZM 

8,500 hospitalized from thunderstorm asthma, killing five in Melbourne

https://www.youtube.com/watch?v=MkthhzqEg6U  SMALLPOX Cases Being Reported In Bulgaria

groenhart op 15-01-2017 12:11

Heeft Duitsland net weer het lek boven water worden zij met Merkel opgescheept. Gelukkig ziet het er naar uit dat er in Amerika een kentering optreed. Europa heeft dat ook broodnodig. Wie volgt?  

ieznogoedh op 15-01-2017 12:24

Toen ik las dat Udo Ulfkotte dood was, was mijn eerste gedachte: die is vermoord.

Een lijkshouwing door een onafhankelijke schouwarts is dus echt hard nodig.Laten we wel wezen, iemand die er geen probleem mee heeft de bevolking van een compleet werelddeel te verraden, heeft er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook geen enkel probleem mee om mensen die te ongemakkelijk worden, permanent te laten uitschakelen. Helaas zijn er altijd mensen te vinden die dat soort 'karweitjes' graag uitvoeren.

Jean op 15-01-2017 12:44

Ik heb grote twijfels bij de "natuurlijke" dood van deze geachte gewaardeerde heer Udo Ulfkotte.

Ben bang dat we daar nooit iets gaan over vernemen.

Zam m.i. heel snel "gecremeerd" worden kwestie van sporen te verwijderen....

Hubert Luns op 15-01-2017 13:13

Zie artikel over het boek van Ulfkotte over de journalistiek:

https://www.scribd.com/document/268231739/De-Corrupte-Wereldpers-Hubert-Luns

Hubert Luns op 15-01-2017 13:13

Zie ook:

Google: Psychological Operations, Wikipedia

Hubert Luns op 15-01-2017 13:15

De oprichter van de ALDI supermarktketen, Karl Albrecht, doorzag het spel. Deze rijkste Duitser, met een geschat vermogen van 18 miljard, stierf in 2014 op de leeftijd van 94 jaar, maar de kranten wisten niets over zijn leven te vertellen. Men toonde een foto, dat was alles. Hij heeft zich altijd verre van de politiek gehouden, die hij een smerige zaak vond (uit een politiek nest komend, ben ik het daar mee eens). Hij heeft nooit een bondskanselier willen ontmoeten en verachtte banken en credietinstellingen. Ieder eerbetoon wees hij af. Voor het ‘Bundesverdienstkreuz’ haalde hij zijn neus op. Nimmer heeft hij een interview gegeven. Waarom dan wel? Deze echte familieman wilde zich niet laten ringeloren. Hij is niet de enige die zo dacht, maar wel de prominentste. 

Tom Hendrix/Seneca op 15-01-2017 14:35

En wat zal dat Mutti Merkel goed van pas komen. Het stinkt als een viswinkel midden in de zomer. Dhr. Ulfkotte, was een integer mens, door de waarheid te melden, dat de meeste journalisten "gekocht", waren en zijn, door de politieke-elite, de NEOCONS,Bilderberg, de VN, en de NWO. Rust in vrede Hr. Ulfkotte, en sterkte voor de nabestaanden.

allangwakker op 15-01-2017 17:47

ja, erg van dit overlijden, beslist een moord 99% zeker.  Laatst las ik dat er alleen al in de laatste 5 jaar 230 journalisten zijn vermoord, te gek voor woorden. Een zeer gevaarlijk beroep tegenwoordig !

Tom Hendrix/Seneca op 15-01-2017 19:10

@Niels: 05.34. uur. Geweldig mooie reactie van U, die ik volledig onderschrijf. Niet de mensheid, niet de politiek, maar de Here Jezus is de oplossing. Hallelujah! Maranatha, Here Jezus kom.

Hoopvol op 15-01-2017 19:45

Allangwakker 17:47.  Niet alleen journalisten, maar rechters, doktoren ( vaccinatie onthullingen ed)  wetenschappers, rechercheurs en klokkenluiders ( bron boinnk.nl ) en wat denk je van Michael Jackson en andere artiesten ( gezelfmoord enz enz ) 

Allen die te dicht bij de waarheid komen moeten en het willen uitbrengen moeten het onderspit delven ... 

Het kwaad woekert , maar jullie weten met wat jullie dit onkruid kunnen verdelgen hè !!!  Juist .... Het behoud is in Jezus Christus van Nazareth ! 

Wardje op 15-01-2017 22:31
Xander spreekt over "verdacht" en "volkomen onverwacht". Kopp evenwel spreekt over een gezondheid die al enige tijd te wensen over liet . Wel bleef hij tot op het laatst actief .
Hoopvol op 15-01-2017 23:03

Niels en Tom 👍👍👍👍 zo is dat ....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl