HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oud vice-president OVSE: Verenigde Staten op rand burgeroorlog

‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’ – Plegen delen Amerikaanse inlichtingendiensten en regering Obama alsnog een staatsgreep?

 

Als het de gevestigde orde lukt om Trump te stoppen zal vermoedelijk niet alleen de VS, maar de hele wereld in een grote crisis worden gestort.

Willy Wimmer, voormalig vicepresident van de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) en oud defensie woordvoerder van de Duitse CDU, waarschuwt dat de Amerikaanse gevestigde orde op het punt staat een burgeroorlog te ontketenen als het doorgaat met het proberen te dwarsbomen van de aankomende president Donald Trump. ‘Er is geen vijandschap tussen Rusland en Europa. Die vijandigheid wordt op een zeer kunstmatige manier (door politiek en media) georganiseerd, net als nu de vijandelijkheden tegen Trump.’

 

‘Begin van een burgeroorlog’

‘Het Democratische en Republikeinse oorlogs-establishment wil de verkiezingsuitslag overduidelijk niet accepteren.’ aldus Wimmer. ‘Ze willen Trump niet als president... Wat er nu in Washington gebeurt klinkt als het begin van een burgeroorlog.’ Niet alleen de Democratische partij, maar ook verklaarde Republikeinse Trump haters zoals senator John McCain, die de afgelopen jaren niet voor niets de bijnaam ‘Obama’s ass kisser’ kreeg, doen er alles aan om te voorkomen dat Trump de betrekkingen met Rusland herstelt.

Wimmer: ‘Er bestaat een netwerk van verzet tegen de president die op 20 januari in het ambt treedt. Als je kijkt naar de realiteit in Europa zie je dat de mensen in alle landen goede betrekkingen met de Russische Federatie willen hebben.’ De reguliere nepnieuws media die voortdurend de Russische president Vladimir Putin verketteren, hebben met dezelfde vijandige houding ook hun pijlen gericht op Trump.

‘Maar er is geen vijandigheid tussen Rusland en Europa,’ vervolgt de CDU coryfee. ‘Die vijandigheid wordt op een zeer kunstmatige manier georganiseerd, net zoals de vijandelijkheden tegen Trump.’ Deze lastercampagne wordt door media over de hele wereld gevoerd, maar vooral in het Westen.

‘Ze doen alles om redenen te vinden voor een conflict’

Belangrijkste doel is om ervoor te zorgen het Trump zo moeilijk mogelijk te maken om te breken met de agressieve oorlogskoers van zijn voorganger(s), en vooral met die van Obama en Hillary Clinton, die 7 landen bombardeerden en 1 miljoen doden veroorzaakten, waardoor er een gigantische moslim migrantenstroom naar Europa ontstond die onze ooit stabiele en veilige landen ondermijnt en –bij ongewijzigd beleid- zal doen instorten.

De Duitser wijst erop dat vóórdat de CIA in Oekraïne een staatsgreep organiseerde de banden tussen Europa en Rusland uitstekend waren. ‘Maar nu bevinden we ons in een situatie waarin alles wat ze met het oog op de Duitse verkiezingen (in het najaar) doen het vinden van redenen voor een conflict is, of zelfs om een oorlog te beginnen... We leven nu in de meest dramatische tijd van ons leven,’ vervolgde Wimmer, wijzend op de enorme spanningen die de VS, de EU en de NAVO de afgelopen jaren hebben gecreëerd.

‘Europa heeft geen enkele reden voor vijandschap tegen Rusland’

Trump wil met deze gevaarlijke koers breken, ‘en ik denk dat iedereen in Europa wil dat hij het beleid dat hij tijdens zijn campagne aankondigde, zal uitvoeren, en dat hij gaat voor goede betrekkingen met anderen, inclusief Rusland. Europa heeft geen enkele reden voor vijandschap tegen het Russische volk of de Russische regering.’

De meeste media en ook veel politici in het Westen smijten vrijwel dagelijks een niet aflatende stroom van wilde en ongegronde beschuldigingen richting Trump, zoals zijn veronderstelde ‘banden met Rusland’, en deze week weer een of ander duister ‘geheim rapport’ over zijn zogenaamde seksuele perversiteiten, wat door diverse onafhankelijke veiligheidsexperts onmiddellijk als ‘totaal ongeloofwaardig’ werd afgedaan.

Zachte staatsgreep?

De geruchten over een ‘zachte staatsgreep’ tegen Trump houden echter aan. De komende week zou het pact tussen de regering Obama, het kamp Clinton, een deel van de Republikeinse partij, de grote massamedia en elementen uit de inlichtingendiensten wel eens een allerlaatste poging kunnen gaan doen om te voorkomen dat Donald Trump op 20 januari geïnaugureerd wordt. Een succesvolle blokkade van Trump zal vermoedelijk niet alleen de Verenigde Staten, maar de hele wereld in een grote crisis storten. (3)

Bijval uit onverwachte hoek

Gisteren kreeg Trump uit onverwachte hoek bijval. De ultralinkse Britse Labour leider Jeremy Corbyn, die zich aan exact het tegenovergestelde politieke spectrum als Trump bevindt, zei dat hij tegen het sturen van steeds meer troepen en militair materieel naar de grenzen met Rusland is.

‘Ik wil een de-escalatie zien, uiteindelijk een demilitarisering, en betere betrekkingen tussen de partijen... ze kunnen niet terugkeren naar de mentaliteit van de Koude Oorlog.’ Net als Trump werd Corbyn onmiddellijk beschuldigd van ‘samenspannen met Rusland’, omdat hij het waagde kritiek te hebben op de zogenaamde ‘defensieve inzet van Britse troepen’ op NAVO grondgebied.

Tegen oorlog met Rusland = tegen gevestigde orde

De conclusie is dat het ongeacht iemands politieke kleur, ‘rechts’ of juist ‘links’, niet wordt geaccepteerd als je tegen het beleid van het neoliberale establishment, dat overduidelijk afstevent op een grote (wereld)oorlog met Rusland, ingaat. Ook ‘onze’ eigen premier Rutte waarschuwt op dezelfde tendentieuze wijze regelmatig voor Rusland en president Putin. Hetzelfde geldt voor bijna alle andere politieke partijen in Den Haag.

De enige manier om als volk een vuist te maken tegen degenen die onze landen en samenlevingen op de afgrond afsturen, is door ons te verenigen achter één oppositiepartij die wil breken met de EU, de massale moslimimmigratie, de daaraan gekoppelde islamisering, en het wapengekletter tegen Rusland. Wij zien de opkomst van allerlei splinterpartijtjes dan ook niet als iets positiefs, maar als een uitgekiende ‘verdeel en heers’ tactiek van dezelfde politieke partijen die de stem en wil van het volk al vele jaren lang aan hun laars lappen.


Xander

(1) Russia Today (via Infowars)
(2) Zero Hedge
(3) State of the Nation

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

DN op 13-01-2017 14:22

Ik vrees dat ook een beetje...

grrrr001 op 13-01-2017 15:42

Blijkbaar is de n.w.o. er op uit om met behulp van de onverkozen eu bureaukraten zoveel als maar mogelijk onze samenleving tot een bananenrepubliek te doen evolueren.

Gepolitiekaliseerde leugens verspreidende kopstukken die zulke  zaken als cop21,22, agenda21, agenda2030, als belangrijkste probleem staan te proklameren met inbegrip een reguliere propaganda media de naam van media niet waardig.

Ondertussen kunnen de minderbegoede burgerbevolking amper de rekeningen nog opbrengen en staat een politiek kopstuk zichzelf op de borst te kloppen dat ie nog wat geld kan overmaken naar een zoveelste miljoenenkostende onderzoekskommissie die uit eindelijk  tot een  draak van een uitkomst leid voorbeelden genoeg uit het verleden.

https://www.vlaamsparlement.be/plenaire-vergaderingen/1103612/verslag/1104716

Tom Hendrix/Seneca op 13-01-2017 15:54

Prima artikel Xander. Ik onderschrijf de conclusies die Dhr. Wimmer trekt uit de huidige situatie, in zowel de USA als in Europa. Het geeft ook duidelijk aan, waarom Europa wordt overstroomd met moslims. Dit is een kwaadaardige opzet, van met name delen van socialistische partijen, de neo-liberalen, de neocons. Alles ten behoeve van het te verwezenlijke doel: een wereldmunt, een wereldregering, en een leider; de anti-christ. Ik verwacht de wederkomst van Christus.

cefas op 13-01-2017 16:03

En weer worden we volgepompt met nep-nieuws van de gevestigde elite en hun kompanen van de media. Zij trekken ons, de gewone man straks in een onnodige oorlog op ons continent en dan kunnen de gewone man en hun zonen weer dienen als kanonnenvoer. Rusland hoort bij Europa en Europa hoort bij Rusland. Europa heeft nu geen oorlogophitsers nodig.

Ben op 13-01-2017 16:22

Jullie vergeten een ding:Oorlog=Big Business.

ieznogoedh op 13-01-2017 16:26

De "gevestigde orde" heeft er geen enkel probleem mee om een grote verwoestende oorlog te ontketenen. Wie er ook aan de frontlinie of daarachten en/of zullen staan, die "gevestigde orde" in ieder geval niet.

Die katoenplukker in de VS helpt graag een handje mee om de rest van de wereld te doen onderdompelen in de culturele "rijkdom" van zijn medemohammeddanen. Ook hij zal niet aan de frontlinie te vinden zijn.

Reichskanzler merkel heeft naar wordt gezegd allang een grondstuk in Zuid-Amerika (Paraguay) aangekocht en haar buurman zou Bush Jr. worden. Als de regering daar enig verstand heeft (en ziel niet inmiddels al heeft verkocht) zouden ze er verstandig aan doen om dat soort "onschuldige" oorlogsvluchtelingen uit Europa en de VS buiten de deur te houden. Immers, eenmaal een landverrader, altijd een landverrader, ook als het een "nieuw" vaderland betreft.

Wat betreft "onze" eigen premier rutte betreft, hij kan lachen zoveel hij wil, maar als landverrader gaat hij de analen van de geschiedenis in. Mijn premier is het in geen geval en Nee, ook deze lachende landverrader zal nooit aan de frontlinie te vinden zijn.

Ricky op 13-01-2017 17:00

Over de splinterpartijtjes:

Kijk eens op de website van zo'n partijtje, Forum voor democratie. Uitstekend, diep doordacht programma om Nederland er weer boveonop te helpen. Daarbij prima kandidaat kamerleden, mensen die hun sporen verdiend hebben. Denk naast Thierry Baudet bv aan Theo Hiddema en Pieter Lakeman. Deze partij kan een ster worden aan het verrotte politieke firmament.

Haatuitbanner op 13-01-2017 17:04

Ieder volk verdient de leiders die het heeft.

Watchman op 13-01-2017 17:20

Bepaalde linkse partijen lijken, met de verkiezingen in zicht, een bepaald gebaar te maken waaruit blijkt dat ze toch iets anders op zullen treden tegen de 'vluchtelingen'. Mijn ervaring met politiek Den Haag is inmiddels dat dit soort 'ongekende sprongen' zo vlak voor de verkiezingen wel vaker voorkomt; nadat de buit weer binnen is na de verkiezingen, gaan ze alsnog verder met hun oorspronkelijke agenda. Bereid je dus voor op heel wat 'zoete koek' van links de komende tijd.

Overigens een goed artikel wat de huidige stand van zaken duidelijk omschrijft. Ik verwacht dat Trump spoedig om zal worden gebracht. Kijkend naar hoe het is gegaan met mensen die daadwerkelijk een andere koers willen varen dan 'de onzichtbare machthebbers van deze wereld', durf ik er bijna op te wedden dat Trump niet lang in het Witte Huis zal zitten.

Ik hoop echter dat ik er naast zit.

Watchman op 13-01-2017 17:35

Over de splinterpartijtjes:

Nederland heeft een harde reset nodig. Dit bereiken we niet met de komst van de splinterpartijtjes. Forum voor democratie ziet er qua programma prima uit, maar mijn stem zal het dit jaar niet krijgen. Soms is het zaak om met een schone lei te beginnen; dat is mijns inziens op dit moment ook nodig binnen politiek Den Haag. Hierna kan zo'n forum voor democratie wat mij betreft rustig aanschuiven, maar zolang dit land haar essentiële zaken niet op orde én onder controle heeft, laat ik deze onbekenden voorlopig voor wat ze zijn.

Kruisridder op 13-01-2017 18:22

Die kleine splinterpartijtjes zijn opgericht om de PVV van het pluche te houden.

Koddebeier op 13-01-2017 18:40

De zogenaamde gevestigde orde vergeet één ding, als het volk niet achter hun oorlog staat is die bijvoorbaat verloren !!

goof op 13-01-2017 18:48

Iedereen roeptoetert maar wat en de waarheid echt is zullen wij ,de Jannen met de korte achternaam nooit achterkomen en wat het kleine groepje die aan alle touwtjes trekt met ons voorhebben weten we toch pas als het te laat is .

Een ding is zeker , wij het volk zijn in hun ogen een stel dombo's die zich laten misleiden en bestelen zoals het hun uitkomt .Ze hebben nog 7 dagen om eventueel af te rekenen met Trump want als ze Trump gaan aanpakken als hij al president is dan kon het volk ze het leven weleens heel moeilijk gaan maken en zal de ellende uitbreken wat gaat  overslaan naar vele delen van de wereld en kon het weleens een bloederige bende worden.

Peter op 13-01-2017 18:54

Nou als ik denk aan het visioen wat een 90 jarige vrouw uit Noorwegen ontving, en ik vergelijk dat met het visioen wat Henry Gruver kreeg,  dan vraag ik me toch echt af of we wel pro Rusland moeten zijn.

Rebellio op 13-01-2017 19:01

Willem Jan Jongeman in zijn nieuwsbrief: "Volgens meerdere bronnen - met inbegrip van een persoon die de linkse 'revolutionaire' groepen in Californië heeft geïnfiltreerd - is radicaal links ervan overtuigd dat het een aanzienlijke kans heeft op het voltrekken van een variant als een opstand / bezetting / omwenteling / coup operatie op de Dag van de inauguratie (20 januari). Het moet beginnen als een "protest", maar dan veranderen in "rellen", met een crescendo in een soort "gekke rush" om de federale gebouwen te bezetten en dan op de een of andere manier te verklaren door sommige linkse communisten om de taak op zich te nemen de "legitieme" President van de Verenigde Staten te zijn." http://www.naturalnews.com/2017-01-11-radical-left-attempt-overthrow-u-s-government-communist-uprising-revolution-coup-inauguration.html

emile op 13-01-2017 19:08

De Russen zijn de enigen nog die ons kunnen bevrijden van het Islamitische geweld dat onder moslim presiden't Barack Obama sterk toegenomen is met name in Nice Berlin Brussel en Parijs. Rutte probeert een mogelijk toekomstig bond genoot uit te schakelen. Misschien dat mensen op ministeries beter minder hard kunnen werken, zodat ze zelf ook niet in een atOom oorlog om zullen komen

loeky op 13-01-2017 19:18

ik wil ook geen oorlog, en de russen ook niet, ik kom er veel, Ukraine wilt oorlog, om bij europa te komen, dmv Navo. vam de week De Muur gekeken, daar zag je duidelijk het verschil tussen de Ukrainers in de Donbass en de russen net over de grens, en ze proberende russen negatiever neer te zetten, ik kwam veel in Krasnodar en rostov. vele vluchtenlingen uit de Dombas (Russen) maar daar hoor je niets van

joga op 13-01-2017 19:36

De enige redding voor het grootste deel van de Nederlandse bevolking is massaal te stemmen op de PVV van Geert Wilders, inmiddels verreweg de grootste partij van Nederland.

DN op 13-01-2017 20:47

Trump zegt, "CNN is fake nieuws"... https://ufoman07.wordpress.com/2016/11/07/youtube-nazi-world-doc-full-screen/ Verder hebben ze het ook over een burgeroorlog.

Dewevoga op 13-01-2017 21:14

@watchman

De politiek staat nu de media toe om wat meer informatie vrij te geven om straks wat extra stemmen te halen. Vandaag via het NOnSense journaal door te geven dat de misdaad niet daalt, omdat er geen aangiftes meer gedaan worden. Weer terug op het pluche blijft alles bij het oude of nog slechter. Ik houd mijn hart vast. 

grrrr001 op 13-01-2017 22:00

Wij zullen ons wel blauw betalen voor Ukraine, en de N.W.O en de  onverkozen EU bureaukraten, lijkt wel of heel het bestuursapparaat in handen is van de maffia

http://times.com.mx/wikileaks-mexican-drug-kingpin-el-chapo-donated-15m-to-clinton-foundation/

Pas of dat houdt nog (verkiezingen?) als onverkozen kliekje om de schijn op te houden voor de burgerbevolking dat het er allemaal eerlijk aan toe gaat, voor het show effect

D. G. Neree op 13-01-2017 22:18

Zal het zo ver komen? We zien nu al de instorting van de MSM. CNN, Washington Post etcetera zijn nu ontmaskerd als leugenaars en propagandisten. Trump wilde geen vragen van CNN beantwoorden en bij de vergadering van Wilders, Le Pen en de AfD is een deel van de Duitse pers niet welkom.

Trump zegt schoon schip te gaan maken en ik denk dat hij daartoe in staat is, hoewel het een gevaarlijk werkje wordt.

pieter jakob bijsterveld op 13-01-2017 22:56

niet met je eens watchman, het moment is rijp voor grondige verandering en partijen als VNL, Forum v democratie en Geen peil bijten elkaar niet maar kunnen samen een vuist maken tegen het afbraakbeleid van dit kabinet. wanneer vanaf nu in Ned. en Europa de steeds groter wordende kloof tussen regeerders en burgers niet wordt geslecht is toenemende sociale onrust en onvrede het gevolg. Helaas zijn er alleen maar politiceerders en geen staatslieden met enige visie die hun rug rechthouden en vasthouden aan hun principes.

Ike op 13-01-2017 23:26

@Loeky op 13-01-2017 19:18

Mee eens. Ik hoop ook dat je mijn eerdere opmerking bij een andere kop daarover hebt gelezen. Diegene die zich uitgaf voor FSB mocht niet gefilmt worden, dus geen ID, geen herkenning en officiele ontkenning. Een medewerker vanachter een loopband in het Westland had de 'journalist' kunnen waarschuwen toen hij daar op vakanie was, of gewoon de geluidsman omdat ze weer naar wilden en het zat waren. Niks zeggend programma, maar het gaf wel een stemming weer zoals wij deze moeten aanschouwen van de NPO.

Drossaard op 13-01-2017 23:57

Bedankt allangwakker voor die link. Zelf lees ik niburu niet, maar dit is zeker een goed  artikel. De Suwalki-gap bij Kalinigrad is dus waar de vlam in de pan zal slaan, misschien.

Pieter op 13-01-2017 23:59

Al wordt Trump vermoord dan nog komen de Democraten niet aan de macht. Het zal zijn runner-up worden.  Dus ze kunnen niets bereiken onze Democrats!

Mark S. op 14-01-2017 00:01

Ik ben voor Rusland, voor Putin en voor Trump. En voor vrede en voor God.

Ik hoop dat met het begin van de ontmanteling van Obamacare nog heel veel zal volgen wat onder die Christenhater van een Obama  en de zijnen tot stand is gebracht in 8 jaar van godslasterlijke perversiteiten die in wetgeving werden omgezet en doorgedrukt in de samenleving.

http://www.breitbart.com/big-government/2017/01/12/pew-report-religion-plummets-america-obama-era/

karola op 14-01-2017 00:38

Wat zei Trump ook alweer tegen Hillary'' youre going to jail'',ik vrees ook dat dit een heel rare tijd wordt,ik ben echt heel 

erg bang dat hij het of niet overleefd,of ze zorgen ervoor dat hij geen premier wordt.

intussen in Nederland,Onze nep Obama,Jesse Klaver wil premier worden,eh het moet toch niet gekker worden he.

Als dat gebeurt pak ik echt mijn spullen en ga weg uit dit door en door kapot gemaakte land

Dank u wel PVDA,maar och wat zei Rutte ook alweer,wij zijn met meer,wie zijn we Pr.Rutte oh ja die altijd aardige,en goede medelanders ......

Ik hou er maar mee op ga slapen,maar het is een angstige tijd!

vlokje op 14-01-2017 00:49

allangwakker op 13-01-2017 19:33

Bedankt! Laatste  alinea van dit verhaal :

De vuurtjes worden aan alle kanten opgestookt en het wachten is op de vonk die de zaak zal laten ontploffen en dan kon die Derde Wereldoorlog zomaar beginnen door Poolse tanks die in Russische kleuren zijn geschilderd en opeens in de Suwalki Gap worden gesignaleerd. 

En wanneer dat gebeurt, dan mag de nieuwe president Trump worden afgeschilderd als een vriend van Poetin, maar ook hij zal dan de armen in de lucht gooien en zeggen dat hem geen keus wordt gelaten. En dat is dan ook precies de waarheid, want die oorlog moet er komen.

einde citaat

vlokje op 14-01-2017 14:14

Xander graag een item over generaal Jim mad dog mattis

Er komt geen Trump revolutie en het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is te kijken naar de mensen waarmee hij zich omringt in zijn nieuwe kabinet. 

vlokje op 14-01-2017 15:35

 Misschien spreek ik mijzelf nu tegen, maar het moet gezegd worden:

Betekenis naam mattis, stamt van mattheus, betekent "geschenk van jahweh"

vlokje op 14-01-2017 15:52

Mad dog mattis wordt dus " dolle hond geschenk van God"

Iemand met meer bijbel kennis als ik die dit herkent?

vlokje op 14-01-2017 16:33

Nauw werd ik ook nieuwsgierig naar de voornaam.

Jim=jimmy=houder van de hiel/god zal beschermen

Let wel ! Hebreeuws/Grieks

vlokje op 14-01-2017 17:05

Dus jim= jakob=hielhouder wordt samen geboren als de 2de zoon

zo ook mattis politiek geboren wordt met trump (is militair moet nog politiek beëdigd  worden en  dat gaat tegen hun eigen wetten, moet special over belist

 worden

D. G. Neree op 14-01-2017 21:40

Ik vrees dat er op 20 januari om 12 uur een staatsgreep uitgevoerd gaat worden en Donald Trump gearresteerd zal worden wegens zijn vermeende contacten met Rusland. Deze wisseling van de wacht heeft geen enkel ander praktisch doel.

Gorghel op 15-01-2017 04:51

In de VS hebben de conservatieve fundamentalistische christenen lange tijd de maatschappij gekaapt. Mensen hebben altijd een strijd gevoerd tegen hen om uit hun verstikkende greep uit te komen. Vervolgens hebben deze fundamentalisten constant met doem en hel gedreigd om hun gelijk te krijgen en met de dreiging dat God het land zal vernietigen als er niet naar hen geluisterd wordt. Immers, als je de bijbel in de hand hebt, dan ben je natuurlijk een betere mens (hun gedachte) en mag je de monopolie op God hebben.

Dit is de strijd die al lange tijd gaande is in de VS. Het bijzondere is dat de christenpredikers decennia lang Rusland (USSR) als de duivel zagen, het land dat tegen God was, en sinds de christen Putin is Rusland ineens hun bondgenoot. Ben benieuwd wat ze gaan doen als Putin president af is en er weer een communist in Rusland aan de macht komt. Blijven ze dan flipfloppen?

vlokje op 15-01-2017 15:06

@ Gorghel op 15-01-2017 04:51

Amerika is gebaseerd op de vrijmetselaars principes,  hun god is een andere dan die van jou en mij, hun god kent geen genade, aan de vrucht herkent men de boom

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl