HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama’s laatste prestatie: VS voor het eerst in lijst landen met christenvervolgingen

Vooral linkse massamedia wakkeren haat en geweld tegen christenen aan - Gevestigde orde Amerika en Europa vervangt christendom in samenleving door islam

 

Terwijl de verhuiswagens deze week al bij het Witte Huis werden gesignaleerd, klopte Obama zichzelf in diverse toespraken voortdurend op de borst over wat hij in 8 jaar allemaal heeft bereikt. Deze week kreeg hij daarvoor de Medal of Distinguished Public Service opgespeld (2). Nadat hij tijdens zijn regeerperiode de halve wereld in enorme chaos stortte en als Nobelprijs voor de Vrede winnaar verantwoordelijk werd voor zo’n 1 miljoen doden, leverde hij het afgelopen jaar nog een andere ‘unieke’ prestatie: de Verenigde Staten staan voor de eerste keer ooit op de ICC lijst van ‘Wall of Shame’ landen met christenvervolgingen.

 

International Christian Concern (ICC) wijst er op dat de vervolging van christenen in Amerika weliswaar lang zo erg niet is als in landen zoals Irak, Syrië en Nigeria, maar dat de VS toch voor de eerste keer op de lijst werd gezet omdat christenen in het hele land dagelijks en publiekelijk te maken krijgen met groeiende verachting en zelfs militante haat, die in steeds meer anti-christelijke wetten wordt vastgelegd en gelegaliseerd.

Onverdraagzaam, racistisch, seksistisch, bekrompen

De linkse massamedia in de VS vallen voortdurend het christendom en christenen aan, die vrijwel zonder uitzondering als onverdraagzame, racistische, seksistische en bekrompen mensen worden afgeschilderd. Dat heeft inmiddels ook tot letterlijke fysieke aanvallen op christenen geleid.

Volgens het First Liberty Institute, de grootste gerechtelijke organisatie die zich uitsluitend bezighoudt met de (on)vrijheid van religie, is het aantal aanvallen op gelovigen van diverse religies tussen 2012 en 2015 verdubbeld. Dat zou verband houden met het feit dat het aantal ongelovigen in Amerika inmiddels een kwart van de bevolking bedraagt.

‘Gelijke behandeling’ misbruikt om christenen monddood te maken

Anti-christelijke organisaties zijn er de afgelopen jaren in geslaagd om onder het mom van ‘gelijke behandeling’ via de rechtbanken het christelijke gedachtengoed in te perken en christenen het zwijgen op te leggen. In wat een duidelijke verdraaiing van de Grondwet wordt genoemd, worden christenen voortdurend beschuldigd van ‘intolerantie’ en ‘discriminatie’ vanwege hun geloof.

Het Eerste Amendement van de Amerikaanse Grondwet garandeert burgers juist vrijheid van religie, en niet vrijheid om niet met religie te worden geconfronteerd, zoals deze seculiere organisaties –veelal met succes- in de rechtbanken beweren. Het christendom wordt op deze wijze stap voor stap uit het openbare leven verbannen, en mag alleen nog thuis en in de kerk vrijelijk worden geuit. Op scholen, universiteiten en op het werk worden uitingen van het christelijke geloof –of dat nu een Bijbel lezen is tijdens de pauze of het dragen van een kruisje- steeds minder getolereerd.

Gevestigde orde Amerika en Europa vervangt christendom door islam

Overigens geldt sinds het aantreden van Obama voor de islam precies het omgekeerde. Op TV worden de eerste publieke uitingen van de islam, zoals presentatoren of verslaggevers die hoofddoekjes dragen, door de gevestigde orde geroemd omdat dit zo’n goed teken van ‘diversiteit’ zou zijn.

Het ICC erkent dat de christenvervolgingen in de VS nog steeds niets zijn vergeleken bij die in Afrika en Azië, maar noemt de ontwikkelingen toch ‘extreem zorgwekkend’, vooral omdat de VS ooit bekend stond als hèt land van vrijheid, ook van religie.  (1)

In Europa zijn al jaren dezelfde ontwikkelingen zichtbaar; ook hier wordt het christendom met behulp van de links-liberale establishment uit het publieke leven geweerd, en vervangen door islam.

Als kerken en christenen hier nog enkele jaren vanwege politieke correctheid willens en wetens blind voor willen blijven, dan zullen ze op een dag wakker worden in een land met Noord Afrikaanse en Arabische toestanden. In Duitsland, Zweden, Frankrijk en Italië zijn de eerste tekenen daarvan inmiddels zichtbaar. De massale immigratie van miljoenen moslims en de onlosmakelijk daaraan verbonden snelle islamisering van onze samenleving kan namelijk onmogelijk zonder gevolgen blijven.

Obama gaf het ‘goede voorbeeld’

Als u denkt dat dit alles niets met president Obama te maken heeft, doen wij hieronder een kleine greep uit een groot aantal uitspraken en gebeurtenissen waarin hij op opzichtige wijze zijn minachting voor het christendom en/of zijn loyaliteit aan zijn ware ideologie, de islam, toonde:

2016:
21-06: Obama laat ‘islam’, ‘ISIS’ en ‘Allah’ uit telefoontje terrorist Orlando schrappen (/ President stelde al tal van radicale moslims als adviseurs aan – ‘Obama gehoorzaamt de Sharia’: Massale volkswoede in VS over Obama’s zoveelste schoonpraterij islamitische terreuraanslag)
16-06: (/Krankzinnig: ‘Links-liberaal’ geeft conservatieve christenen de schuld van islamitische aanslag op homoclub)
26-05 (/ Proxy leger van Obama, Erdogan en Saudi’s roeit christendom Midden Oosten uit)
04-02: Twee toespraken: Obama liet Jezus bedekken, maar laat Allah prominent in beeld

2015:
21-02: Obama: ‘Islam cruciaal bij ontstaan Amerika’ – inderdaad, in handel in slaven

19-02: Obama vindt dat wereld begrip moet hebben voor ISIS
06-02: Obama schokt Amerikanen, nodigt voor nationaal gebed moslim jihadist uit

2014:
15-11: Nieuw Amerikaans parlement buigt hoofd voor Allah tijdens gebed imam
17-10: ‘Obama laat ISIS winnen vanwege islamitische Armageddon profetie’


2013:
02-12: Deal met Iran: Vervult Obama islamitische profetie over wegbereider Mahdi?
15-11: Oud studiegenoot: Obama wil VS en christelijk Amerika van binnenuit vernietigen
03-09: Egyptische krant: Obama is volwaardig lid van Moslim Broederschap
04-05: Islamitische Holocaust komt dankzij Obama steeds dichterbij
12-01: Egyptisch magazine bevestigt infiltratie Moslim Broederschap Witte Huis

2012:
14-10: Simon Wiesenthal Center: Obama moet banden met Moslim Broederschap verbreken
11-10: Islam experts: Obama draagt al 30 jaar ring met tekst 'Er is geen god dan Allah'
18-08: 'Obama heeft drie leden Moslim Broederschap in Witte Huis'

 

Xander

(1) Persecution.org (ICC) (via Shoebat)
(2) Herald-Dispatch (via Infowars)

Zie ook o.a.:

29-12: Iedere 6 minuten 1 vermoord: Christenen opnieuw meest vervolgde gelovigen ter wereld (‘Nog nooit zoveel christelijke martelaren als nu’)
20-03: Zo wil extreemlinks Amerika en Europa in totale chaos en anarchie storten (/‘Gezuiverd’ geïslamiseerd continent ontdaan van christendom en Jodendom)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

willy op 05-01-2017 15:42

De migratie vooral van moslims heeft er iets mee te maken. Verder schuift de VS steeds meer op naar links de kandidaat Bernie is daar een bewijs van vooral bij jongeren.De VS is zeker niet meer het land waar de bijbel centraal staat al moet ik zeggen dat ik op CNN zag hoe het congres de zegen vroeg van Jezus nergens anders maak je dat mee daarin blijft de VS toch uniek God is er nog niet dood verklaard!maar er is een verschuiving gaande en vooral onder moslim Obama an het licht kwam zo is zijn thuisstad Chicago de meest gewelddadige van de VS en Obama deed er niets aan om de armoede te bestrijden . Een voorbeeld een groot autoconstructeur wou zijn auto's laten produceren in Mexico maar dit was buiten Trump gerekend die tegen de baas twitterde : als je in mexico gaat produceren en dat met de auto's naar de VS komt betaal je driemaal meer belastingen, het voorstel werdt door de directie onmiddelijk ingetrokken zo pakt Trump het dus aan ! Shalom

DN op 05-01-2017 15:45

Ik snap eigenlijk ook niet waar politiekers de pretentie vandaan halen te weten welke religie zou moeten aangehangen worden of welke de juiste religie is voor iedereen, die gaan daar niet over, dat is niet hun taak! Obama heeft zich echt naarvoor geschoven als een propagandist van de islam & de moslims die dat overal opdringen aan iedereen! Obama was de Goebbels van de islam! http://www.absolutefacts.nl/wo2/data/goebbelsjoseph.htm

dion op 05-01-2017 16:13

ze gaan nog wel een prijs betalen

Dewevoga op 05-01-2017 16:22

Zoals velen hier op dit forum al geconstateerd hebben is BHO een 'moslim', maar er is nog steeds twijfel. Bij deze: hij is moslim van de SUBUD cult. Bijgaand een link van een Amerikaanse organisatie die al het e.e.a. over hem hebben uitgezocht.

http://theamericanreport.org/2015/08/19/clues-unlock-obama-id/

Koddebeier op 05-01-2017 16:31

Tja, als de vlag er zo bijhangt is er maar één oplossing, stop de gevestigde  !

Lies op 05-01-2017 16:49

Ook in Nederland wordt het christedom met veel passie door de VVD en D66 uit het dagelijkse leven /straatbeeld gewerkt . En ja over twee/drie jaar is de Islaam de nieuwe Nederlandse staats godsdienst .Gelukig nieuwjaar allemaal nog.

Piece op 05-01-2017 17:45

Voor iemand als Obama kan er nooit genoeg worden gebeden, die man heeft het blijkbaar hard nodig.

A. Verlof op 05-01-2017 18:06

Obama wil alles wat Christelijk en Joods  is omver werpen.

Hij neemt het op voor de bevolking die alle normen en waarden verachten.

G-D,s volk de Joden hebben altijd al een beschaafde  cultuur gehad, waar wij als christenen een voorbeeld aan hebben genomen.

http://cult.tpo.nl/2017/01/04/een-nieuwe-spirituele-kruistocht-alleen-het-christendom-kan-europa-redden/

Rom op 05-01-2017 18:56

Alwaar het beest is en de valse profeet.Duszal het beest de valse profeet macht geven om wereldwijd zijn wil/dictatuur op te leggen?Zo  iets?

Pieter A Meijer op 05-01-2017 19:40

Shalom Chaverim;

Het zoveelste bericht waardoor blijkt, dat de vervolging begonnen/aanstaande is.

Zeker gezien alle berichtgeving van de laatste maanden!

Dit geldt voor Israël en de Gemeente.

Shavuah Tov.

Tom Hendrix/Seneca op 05-01-2017 19:48

Van de moslim Barry Soetoero, Obama, kan men inderdaad niet anders verwachten, dan verachting voor de christenen. En de Roden in Amerika, de Democraten, laten zich net als in Europa, de links-liberale elite, graag gebruiken om de christenen het leven zuur te maken, en de islam te importeren. Met voorsprong zijn de Roden/socialisten/sociaal-democraten, en de links - liberalen en groenen, de grootste landverraders ter wereld. Socialisme en de islam samen, zijn het grootste vergif voor de mensheid.

Luuk op 05-01-2017 20:13

1 miljoen doden door een (aantoonbaar ongrondwettige) nep-president, hoe kon die abominatie gebeuren ? Er is overweldigend bewijs dat hij niet de VSA werd geboren !  https://www.youtube.com/watch?v=LaOlqKQcytE

Scrutinizer op 05-01-2017 20:21

@willy op 05-01-2017 15:42

En alzo jaagt Trump de Mexicanen tegen zich in het harnas. Nochtans zouden de VS 100 miljoen katholieken misschien liever als bondgenoot hebben. en daar blijft het natuurlijk niet bij. Elders in Latam, voelen mensen vaak een soort verbondenheid met de Mexicanen, dus in wezen maak Trump zich ipopulair bij dik 500 miljoen (overwegend Katholieke) Latijns-Amerikanen. Of dat nou zo verstandig is...

Emile op 05-01-2017 20:58

Wie neemt er nog enig welke Nobelprijs serieus? Die voor de vrede was al een grap met de Europese Unie, Arafat, Obama, die voor de wetenschap ook (Al Gore) en die voor de literatuur (Bob Dylan) is ook al op een glijdende schaal wat mij betreft. Nobelprijs voor de economie (Stiglitz, Krugman?)? we zitten na de val van Lehman Brothers nog steeds in Quantitative Easing en schuldenproblemen. Niet creatiever dan wat men in Japan al jaren zonder succes probeert. 

Laten we gewoon helemaal stoppen met dit volledig politiek ingefluisterde prijzenfestival. De Westerse "suprematie" en het altijd beter weten dan de anderen komt nu toch wel duidelijk aan het licht. Laten we ons eens meer gaan verdiepen in oude culturen zoals de Indiaanse (Mayas) en Afrikaanse culturen (Egyptenaren) en zien dat de AngloSaksische cultuur wat pas op de plaats maakt

joga op 05-01-2017 21:40

En hier in Nederland werken de christelijke partijen CDA, SGP en Chistenunie als geen ander mee aan hun eigen ondergang door overal mee te stemmen met (socialistische) wetten, waarin moslims bevoordeeld worden. Hopende dat zij  dan achteraan mogen staan bij het doorsnijden van de strotten  van de Nederlanders door de geimporteerde islamieten. Ik hoor het in de hemel al donderen door de toorn van hun god door zoveel afvalligheid, voorafgegaan door het op grote schaal verkrachten en misbruiken van hun kinderen. 

Leon op 05-01-2017 22:08

Obama = Osama. Geen lijk. Net als met Hitler. Onder zijn bewind is Osama zogenaamd gedood. Dat was een 'stand-in'. Onderdeel van de elite. Hun doel heiligt alle middelen. Waarom zo gefocust op Israel? Als ze die staat weten te vernietigen inclusief de Joden is er volgens hun verknipte ideologie ook geen bestaansrecht meer voor christenen. Deze door Jezus geintroduceerde nieuwe vorm van Jodendom komt daar namelijk uit voort. Oude testament is de schaduw (tempeldienst versus levenswandel van Jezus) van het nieuwe testament. Dus Israel kapot = christendom kapot. 2 vliegen in 1 klap. Vergezocht ? Hitler probeerde het al; de neo nazi elite zet dit voort. Op bedekte wijze verpakt onder een laag doorzichtige diplomatie. Middels infiltratie in organisaties worden oorspronkelijk zuivere wetten verneukt (sorry Xander). Naast deze 'oorlog stiekum' zijn Jihadi's slechts een middel om dit doel op grove wijze verder invulling te geven......totdat er een juist aantal brave, volledig gehersenspoelde burgers over blijven die blindelings het systeem gehoorzamen. En dus automatisch zonder twijfel een zondebok zullen aanwijzen als het systeem de zondebok al bepaald heeft. Vergezocht ? Een week voor Pasen werd Jezus in Jeruzalem met Hosanna binnen gehaald; een week later stond dezelfde menigte, opgenaaid door de elite, te krijsen dat Hij gekruisigd moest worden. Is er iets veranderd? Nee. Alleen de technologie. 

Ten overvloede: verzet tegen elke vorm van extremisme is niet onchristelijk.

grrrr001 op 05-01-2017 22:50

Alstublieft Donald J Trump drain the swamp (verlos ons van de psychopaten )

https://www.youtube.com/watch?v=pruTqY_JLcg    IPCC exposed by Donna Laframboise 

deze Psychopaten vinden dat ze de burgerbevolking mogen folteren en zelfs tot de dood er opvolgt naar hun goeddunken en met medeweten van regeringen uit onze landen, zonder de burgers hierover in te lichten zijn gestapo praktijken en dienen te worden gestopt. 

http://www.bbc.com/news/uk-21970091 Andrew Parker Head of MI5 

http://whttp://www.bbc.com/news/uk-29476943  Alex Younger Head of MI6 

http://www.tagesschau.de/inland/bruno-kahl-bnd-101.html 

Brutal NON-STOP painful attacks!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=YvwJiBPrk2M

Piet 1 op 05-01-2017 23:03

@ Lies,  op 05-01-2017 16:49,

En wat denk je van  André Rieu, vanmiddag rond 17.00 uur in herhaling op npo 1 met zijn optreden voor de aftredende Beatrix en de nieuwe koning in 2013;   boven het podium hing de w en v verweven als de winkelhaak en passer van de vrijmetselaars.

Dat zelfde symbool verscheen ook op het zijscherm maar dan op de vlag.

Misschien wel met andere woorden:  Nederland is van ons, dus van de vrijmetselaars.

Wellicht kun je het terugzien met uitzending gemist.

Ge van Kessel op 06-01-2017 00:38

De ideeen van Albert Pike staan centraal in het beleid van de politiek en hun Freemason connecties. Hun voornaamste doel is om het Christendom uit te roeien op alle mogelijke manieren. https://www.youtube.com/watch?v=HNCwkeX3kUw

Rolf op 06-01-2017 01:08

Op een prepper site stond het volgende:

Plan om Trump uit Manhattan te evacueren. 

http://readynutrition.com/resources/plans-to-evac-trump-out-of-manhattan-clue-to-keep-prepping_29122016/

allangwakker op 06-01-2017 02:29

Vrijmetselaars regeren de heeeele wereld en hangen Lucifer aan,  zijn  ( naar buiten toe ) niet perse van een bepaalde religie,  omdat ze overal ter wereld voorkomen en kunnen toetreden. De top hiervan regeert de wereld op allegebied en in alle onderwerpen, zij zijn de punt van de piramide. Zij mogen er voor uitkomen dat zij vrijmetselaar zijn, maar dat hoeft niet als zij dat niet willen persoonlijk. Maar zo weet je dus nooit WIE er vrijmetselaars zijn voor 100%,  het kan een buur zijn, maar zelfs ook familie waarvan niemand het weet. Wat mij betreft is dat dus zeer verraderlijk Bah en nog eens Bah. Zij zitten ook aan de top van elke soort criminaliteit die je maar kunt bedenken.  Dit geldt echter ( vaak )  niet voor de laagste graden, die erg sociaal zijn.

(  maar dan begint de ellende pas )  Kortom:  je weet dus nooit wie je voor je hebt.

Hier nog een link naar een goede website ( onmisbaar in het volgen van het `echte `nieuws )

http://82.221.129.208/baasepagel9.html

Dewevoga op 06-01-2017 10:11

@Leon op 05-01-2017 22:08

Helemaal mee eens. Ik heb het ook al eerder geschreven zonder Jodendom geen Christendom. Het huidige VN / EU beleid is om zo snel mogelijk de staat Israel te vernietigen om zo de natuurlijke grondstoffen zoals aardgas- en olievelden in te pikken. De arabieren (palestijnen) interesseert ze niets, want die hebben al een eigen staat nl. Jordanie en dat land wil eigenlijk ook van ze af. Net als de omringende landen. Maar de profetieem gaan langzaam maar zeker in vervulling.

Jan op 06-01-2017 10:29

Het is eigenlijk heel normaal dat christendom vervangen moet worden door islam. Godsdienst wordt de hele geschiedenis al gebruikt om de bevolking onder de duim te houden. Aangezien de kerken leeg lopen kan met bhv de kerk het volk niet meer beheerst worden. En de moskeen zitten vol. Met de islam als geloof kan je de bevolking dus wel beheersen.

willy op 06-01-2017 11:39

@ Scrutinizer: Je hebt zeker een punt. Maar als Trump niet had opgetreden waren duizende banen verloren gegaan nu komen er nog bij in de VS wat de armoede tegenhoudt en ook de radicalisatie! Shalom

pluto op 06-01-2017 11:51

obama heeft nog even snel 4 terroristen naar saoudi arabie vrijgelaten.

Rode Wouw op 06-01-2017 13:01

Niet te vergeten ook de kwaadaardige invloed van Soros c.s. Een belangrijke sponsor van de Obama/Clinton kliek. Die met zijn vele miljarden en een verzameling foundations en NGO's de boel opstookt in de USA, Europa, Midden-Oosten, Oekraïne en ook Rusland. Rusland had dit echter in de gaten en heeft de Soros foundations daar gesloten, tot groot ongenoegen van Soros. Nu Clinton de verkiezingen heeft verloren ondanks alle steun van Soros en de MSM zijn de rapen helemaal gaar.

De Trump regering zal op een aantal vlakken wel wat veranderingen kunnen brengen en ik denk dat er een hek/muur langs de hele grens met Mexico gaat komen. Criminele illegalen in de USA zorgen voor behoorlijk wat ellende. Wanneer de USA die kwijt kan raken scheelt dat en ook veel meer drempels tegen moslimterroristen.  Maar de Trump regering kan niet om de FED en de BIS heen. Daarnaast laat de samenstelling van de Trump regering zien dat ook daar invloed van Goldman Sachs zit en vermoedelijk ook van Skull and Bones.

Verder is de financiële vervlechting van de USA, de UK en de golfstaten en miljardairs uit andere landen complex via o.a. hedgefunds en staatobligaties.

jose op 06-01-2017 13:37

Maak jeniet druk wat er in de wereld gebeurd,het staat al vast wat gebeuren gaat en of je nu een gelovige bent of niet,het kwartje valt uiteindelijk bij eenieder wanneer je voor jezelf bepaald wat nu de echte reden is op deze aardbol geboren te worden te consumeren,deel uit te maken van een tijdssnipper in de geschiedenis,weer te sterven en uiteindelijk vergeten te worden.

Liefde overwint alles,en ook al kan je daar de wereld niet mee gaan redden,de liefde verbind mensen,en geeft je nieuwe mogelijkheden de dingen in het juiste perspektief te zien zoals het ooit bedoeld is geweest,Een religie is nietszeggend,een religie is onbetekenend heeft geen waarde wanneer vanuit de basis liefde voor elkaar en liefde voor andersdenkenden niet past in het plaatje waar je graag in geloven wil.

Het is een zegen te zien dat we in een tijd leven die lang geleden al aan ons is verkondigd vanuit het schrift,en je zou je trots moeten voelen dat alle dingen gaan zoals ze ons eerder zijn bekendgemaakt.Nu de hamvraag blijft wat doe je ermee?,blijf je in angst leven of laat je angst niet toe ,want pas wanneer je dat kan ben je vrij in je denken en in je doen,pas dan zie je t gehele plaatje en begrijp je ook waarom dingen gebeuren moeten.

Wie niet vanuit liefde handeld naar de medemens en de mens niet op de eerste plek zet zal altijd te maken krijgen met dingen die ook niet in liefde geboren zijn.

Hoeveel liefde heeft Trump voor de medemens,en hoeveel voor het geld en machtlust?Wat maakt hem anders dan zijn voorganger,beiden hebben een lange geschiedenis ,en beiden hebben hun goede en minder goede dingen,maar wat t verschil zal maken tussen de een en de ander zal zijn datde liefde voor de mens,voor elkaar voor je land en voor je idealen bij de een niet aanwezig was en bij de ander groeien gaat gelang de mensen resultaten gaan zien.

De gevestigde orde trilt op hun voetstuk,een voor een en allen bij elkaar zonder liefde zonder backup want er is niet meer,de deceptie ontkracht zullen zij op de achtergrond altijd weer naar mogelijkheden zoeken jou en mij op het dwaalspoor te zetten zo ver mogelijk van de waarheid af.

En omdat de mens geloofd dat de eigen waarheid belangrijker is dan iemands anders waarheid zal de waarheid in deze altijd een leugen zijn.

 

Tom Hendrix/Seneca op 06-01-2017 14:30

Laten we in ieder geval onze hoop stellen op Jezus, Messias! Onze enige hoop is in Hem. Hallelujah.

Yerik op 06-01-2017 15:00

Gezond of met gebrek, ze willen  o o o o o  zo graag naar die 'ongelovigen'!! Voor de uitkeringen, het krijgen van woningen, inrichtingen enz. enz. enz. maakt het overigens weinig verschil, voor de kosten van onze gezondheidszorg heeeeeeeeeel veel en voor de stijging van de premies eveneens.

https://sputniknews.com/middleeast/201701061049319448-syria-refugees-kidneys-sale/

bedonderdeburger 17.000.001 op 06-01-2017 16:20

Yes he could!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl