Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama ontneemt staten hun macht en zet grote stap naar annuleren verkiezing Trump

Verenigde Staten de facto op randje van totalitaire linkse dictatuur – Infowars: Aanslag vliegveld Fort Lauderdale was halve ‘false flag’, wordt gebruikt door Obama voor finale machtsgreep – ‘Westerse regeringen gerund door verraders die kant hebben gekozen van islam, tegen hun eigen volken’

 

Gaat het deze ‘manchurian’ president in zijn allerlaatste dagen alsnog lukken om de VS –en misschien zelfs de hele wereld- in totale chaos te storten?

Met nog minder dan twee weken te gaan heeft president Obama een zelfs voor hem ongekende machtsgreep gedaan, en de staten feitelijk hun macht ontnomen bij het organiseren van de verkiezingen en tellen van de stemmen. Volgens Infowars voorman is dit een vuurrood waarschuwingssignaal dat Obama vast van plan lijkt om de verkiezing van Donald Trump ongeldig te verklaren, en voorlopig zelf in het Witte Huis te blijven zitten. Mocht hij dit doen, dan is de VS definitief geen democratie meer, maar een totalitaire linkse dictatuur geworden, en zullen de grote volksopstanden die ongetwijfeld zullen volgen –volgens Infowars een zelfs een ‘epic civil war’- keihard worden neergeslagen.

 

We waarschuwen er al sinds vóór zijn aantreden voor, en nu lijkt hij het in zijn allerlaatste dagen definitief waar te gaan maken: Obama is een echte ‘manchurian’ president, die van meet af aan gewerkt heeft aan de stapsgewijze vernietiging van de Verenigde Staten, niet van buitenaf, maar van binnenuit. Alhoewel van buitenaf er nog bij zou kunnen komen als het hem ook nog lukt om in de komende kleine 2 weken oorlog met Rusland te ontketenen.

Het ministerie van Homeland Security heeft van Obama de bevoegdheid gekregen om in te grijpen in toekomstige verkiezingen, mochten er ‘onregelmatigheden’ worden geconstateerd zoals de nog altijd volledig onbewezen bewering dat de Russen met hun hacks van de Democratische partij de verkiezingen ten gunste van Trump hebben beïnvloed.

Politieke heksenjacht

Brian Kemp, minister van de staat Georgia en tevens lid van de Election Infrastructure Cybersecurity Working Group, verklaarde tegen de maatregelen te zijn, omdat ‘meer federale controle de systemen juist kwetsbaarder maakt’. Ook noemde hij de stap een duidelijke breuk met de Grondwet, die de staten bij het houden van verkiezingen soevereiniteit garandeert. ‘Dit riekt naar partijdige politiek,’ voegde hij er veelbetekenend aan toe.

De Amerikaanse media roepen nu in koor de inlichtingendiensten (en daarmee Obama) na dat de Russen de verkiezingen ten gunste van Trump hebben beïnvloed, maar erkennen dat daar geen bewijs voor is. ‘In 2014 en 2015 hackte China meer dan 20 miljoen namen van Amerikaanse overheidsmedewerkers (FBI, CIA, etc.). Waarom praat niemand hier zelfs maar over? Dit is een politieke heksenjacht,’ reageerde Trump.

De Republikein vervolgde dat het wederzijds proberen te hacken van elkaars systemen al zo oud is als het internet bestaat, en wees er nog eens fijntjes op dat Hillary Clinton het hackers uit China, Rusland en andere landen wel heel erg makkelijk maakte door illegaal staatsgeheimen op haar onbeveiligde privéserver in haar kelder te bewaren.

Vrije mensen vierden val van oorlogshitser Hillary, ook in Rusland

Het enige ‘bewijs’ dat men presenteert is dat Rusland de verkiezing van Trump zou hebben gevierd. Jones: ‘Natuurlijk deden ze dat, net als dat de hele vrije wereld, of tenminste iedereen die vrij wil blijven, het vierde dat het monster Hillary, die oorlogshitser, met alle misdaden die ze beging, ten val kwam. Dat was prachtig.’ Mensen met gezond verstand waren inderdaad blij, omdat Hillary’s gedoodverfde (kern)oorlog met Rusland was afgewend.

Liar in Chief maakt bijnaam opnieuw waar

In augustus had Obama nog verontwaardigd gereageerd op suggesties dat de federale overheid de verkiezingen zou willen gaan overnemen, omdat die misschien gemanipuleerd zouden kunnen worden: ‘Natuurlijk worden de verkiezingen niet vervalst. Wat betekent dat eigenlijk? De federale overheid stuurt het verkiezingsproces niet. Dat doen de staten en steden in het land.’

En zoals zo vaak in zijn 8 jaar durende heerschappij deed Obama exact het tegendeel van wat hij voor de camera’s beweerde, en liet de federale overheid zelfs inbreken in de verkiezingscomputers van 5 staten, die –uiteindelijk tevergeefs- ten gunste van Hillary werden gekeerd. In het onafhankelijke nieuwscircuit leverde dit soort bedrieglijke acties hem de bijnaam ‘Liar in Chief’ op.

Opnieuw niets in de Nederlandse media

Dat de Nederlandse massamedia hier in het geheel niet over bericht(t)en onderstreept nogmaals dat ook zij in de tas van de globalistische elite zitten. De Europese Unie is immers ook bezig om in razendsnel tempo in een totalitaire linkse dictatuur te veranderen, zodat vrijheidspartijen en – bewegingen van burgers die hun eigen land en soevereiniteit weer terug willen, in de kiem worden gesmoord, en vermoedelijk met zeer harde hand zullen worden aangepakt.

Aanslag vliegveld was halve ‘false flag’

Alex Jones zegt dat aanslag op de luchthaven van Fort Lauderdale, waar 5 mensen door de 26 jarige ex militair Esteban Santiago-Ruiz werden doodgeschoten, een duidelijke ‘false flag’ was, echter niet in de zin dat de dader werkte voor de overheid, maar dat zijn plannen bekend waren, en de autoriteiten er bewust voor kozen om hem zijn gang te laten gaan (zoals deels ook op 9/11 gebeurde). Esteban meldde zich in november nog bij de FBI met de mededeling dat hij in Irak gedwongen werd om voor ISIS te vechten * (in het artikel van afgelopen nacht was nog niet duidelijk of hij dit op eigen houtje deed, of dat het leger hem hiertoe dwong, of dat hij dreigde nog voor ISIS te zullen gaan vechten).

‘Epische burgeroorlog’

Volgens Jones wil Obama de zoveelste aanslag gebruiken om nog meer angst te zaaien, zodat hij de laatste rechten van de Amerikanen kan afpakken en een finale machtsgreep kan doen. Hij waarschuwt dat het alsnog stelen van de verkiezingen van Trump een ‘epische burgeroorlog’ in Amerika zal ontketenen.

De globalisten –ook in de Republikeinse Partij- en de door de Democraten gecontroleerde media doen een frontale aanval op de vrijheid van het Amerikaanse volk. ‘Ze hebben geen ziel meer en niets meer te verliezen, want ze worden –met uitzondering van een paar miljoen Hillary aanhangers- door iedereen gehaat. En nu beweren ze dat ze de Amerikaanse inlichtingendiensten vertegenwoordigen, terwijl het slechts om enkele criminele elementen gaat... Hopelijk worden de mensen wakker, en beseffen ze dat we moeten vechten voor de verkiezing van Trump.’

‘Westerse regeringen zijn verraders en hebben kant van islam gekozen’

In Europa gebeurt exact hetzelfde: daar worden tal van aanslagen gepleegd, allemaal door volgelingen van islam, en steeds weer wordt iedere band met deze racistische haatideologie, die de Westerse cultuur en vrijheid totaal wil vernietigen, ontkend. Jones: ‘En dat komt omdat alle regeringen in het Westen worden gerund door verraders, die de kant hebben gekozen van Saudi Arabië en andere islamistische staten.’

‘Saudi Arabië heeft invasies lopen in meer dan 30 landen, waar ze (moslim)bewegingen financieren. De Nieuwe Wereld Orde wil ons onwetend houden dat Al-Qaeda, ISIS en al die andere groepen dezelfde oorsprong hebben: Saudi Arabië.’

De Infowars voorman toont zich echter toch positief, omdat het snel groeiende verzet tegen de linkse globalistische pro-islam elite in Europa en Amerika hem laat zien dat de volken het niet meer pikken dat hun vrijheid, landen en welvaart van hun worden afgepakt, en ze vanaf dit jaar andere leiders zullen gaan kiezen, die het herstel van de veiligheid en toekomst van ons en onze (klein)kinderen tot prioriteit nummer één zullen stellen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

07-01: ‘Terrorist vliegveld Florida meldde FBI in november voor ISIS te gaan vechten’
06-01: Democraten geven FBI geen toegang tot servers om ‘Russische’ hacks te verifiëren
03-01: Julian Assange herhaalt: Russen 1000% zeker niet achter hacks
02-01: False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
maria op 09-01-2017 08:47

luuk op 16.37

Volgens David Wilkerson gaat er in Amerika iets vreselijks gebeuren, erger dan 9/11

Staat is zijn boek "het visioen en verder "

De Terugkeer op 09-01-2017 19:42

maria op 09-01-2017 08:47    Yellowstone Park misschien??? Of het eiland Fuerte Ventura, waar de waterkolom van binnenuit gaat expolderen en er gigantische tsunami's richtig o.a. de Amerkaanse oostkust zullen gaan???

Of hebben we het hier niet over natuurrampen, maar weer zo'n zwak menselijk iets?

Pieter op 09-01-2017 23:04

Het maakt totaal niets uit of Trump vermoord wordt of niet...hetvheeft namelijk geen zin.

Zodra dit gebeurd neemt niet Obama de "runner-up" vd Republikeinen het stokje over!!!!

Slimpies!!!!

De Terugkeer op 11-01-2017 12:47

Pieter op 09-01-2017 23:04

Slimpies??? Wie??? Wij, hier, allemaal??? Dank u voor het compliment!

Pieter op 13-01-2017 01:55

@De terugkeer

...zucht.

Iets met begrijpend lezen....

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl