HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama lokt met bizar ontslag generaal tijdens inauguratie Trump ergste rellen ooit uit

Linkse actiegroepen belasteren christenen in Trumps regering als ‘fanatici’, ‘racisten’ en ‘wetenschaps ontkenners’

 

Zo typerend voor ‘links’, ook aan de andere kant van de oceaan: als ze hun zin niet krijgen, gaan ze rellen schoppen, vernielingen aanrichten en hun tegenstanders bedreigen.

Voor degenen die nog twijfelden aan het kwaadaardige en wraakzuchtige karakter van de scheidende Amerikaanse president Barack Hussein Obama: gisteren ontsloeg hij generaal-majoor Errol Schwartz, het hoofd van de Nationale Garde die op 20 januari de beveiliging van de inauguratie van Donald Trump moet verzorgen. Schwartz’ ontslag gaat op 20 januari om 12.01 uur in, precies wanneer Trump wordt ingezworen. Daarmee komt de Nationale Garde op het ‘moment suprême’ zonder leiding te staan, en geeft Obama doelbewust ruimte aan de door het ‘linkse’ haatkamp aangekondigde grootste en gewelddadigste rellen die Amerika ooit meegemaakt heeft (2).

 

‘Het slaat nergens op om een generaal midden in een actieve operatie te ontslaan,’ gaf Phil Mendelson, gemeenteraadslid in de hoofdstad, als commentaar. Infowars verslaggever Kit Daniels: ‘Nou, het slaat wel ergens op als Obama probeert de Nationale Garde buitenspel te zetten, waardoor anti-Trump relschoppers de hoofdstad in puin kunnen leggen.’

Swartz zelf was eveneens verbluft, en verklaarde dat hij ‘nooit het plan zou kunnen bedenken om een missie nog tijdens de strijd te verlaten.’

Herhaling van rellen Baltimore

De situatie is een herhaling van de grote rellen in Baltimore, toen officials van de gemeente in nauw contact met het Witte Huis de politie het bevel gaven om niet in te grijpen, en de voornamelijk zwarte relschoppers de ruimte gaven om op grote schaal auto’s, winkels, straatmeubilair en andere zaken te verwoesten. De opzettelijk uitgelokte rellen werden door Obama aangegrepen om zijn racistische beleid tegen de blanke bevolking erdoor te drukken.

‘Grootste chaos ooit’

Linkse activisten en anarchisten van over de hele wereld hebben aangekondigd om op 20 januari de grootste chaos ooit in de straten van Washington aan te richten. ‘Hun doel is om de inauguratie festiviteiten zoveel mogelijk te verstoren,’ gaf journalist Michael Snyder als commentaar. ‘Ze hebben een groot aantal acties gepland om dat te bereiken. Sommige gematigdere groepen gebruiken termen zoals ‘burgerlijk verzet’ en ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’, maar anderen hebben het openlijk over blokkades, het gooien van projectielen, en het compleet lamleggen van de stad.’

Christenen in Trumps regering belasterd als ‘fanatici’ en ‘racisten’

De New York Times, dat zijn grote afkeer van Trump na diens overwinning nog altijd niet in toom weet te houden, doet vrolijk mee met de haatcampagne van de gevestigde orde, en drukte een paginagrote advertentie van een actiegroep af waarin ‘nee’ wordt gezegd tegen ‘het fascistische regime Trump / Pence’, en de door Trump aangestelde christenen in zijn regering specifiek als ‘fanatici’, ‘racisten’ en ‘wetenschaps ontkenners’ worden belasterd.

Na Trumps inauguratie wil men doorgaan met de protesten, en wordt een ‘miljoen vrouwen mars’ op Washington gepland, om te eisen dat de door Obama fors verruimde mogelijkheden voor abortus niet worden teruggedraaid. (2)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

allangwakker op 14-01-2017 04:43

Ik hou mijn hart vast, wat er allemaal gaat gebeuren, volgende week.  Wat een wereld.

Gerechtigheid op 14-01-2017 05:14

Psalm 2. 

Ike op 14-01-2017 06:22

Ach, het is kwaardaardig, maar brilliant en het was te verwachten. Trump is tegen Bush en Bush is tegen Trump. Obama gooit gewoon even kerosine op het vuur. Feitelijk zegt Obama; 'Ik heb hem nooit durfen ontslaan omdat hij extreem populair is na zoveel jaar als generaal van gezag en orde en hij deed zijn werk goed. Maar als jij hem ontslagen wilt hebben, doe ik dat wel even voor je'.

http://www.zerohedge.com/news/2017-01-13/dc-national-guard-chief-fired-days-trump-inauguration-timing-extremely-unusualLees ook het Engelse commentaar.

Nu heeft Trump een probleem op de dag dat hij zijn eed gaat afleggen en men rellen verwacht en het toch al een kruitvat is omdat een blanke president tegen immigratie een gekleurde president met soepele wetten voor immigranten gaat vervangen. Daarom heeft Obama ook al moeilijk verkrijgbare visa's afgekondigd voor Cubanen om de migratie uit Cuba te stoppen en de betrekingen met Cuba proberen te normaliseren. Dit is iets waar de extreem rechtse Cubanen en anti Castro Cubanen bloeddorstig om worden. Zij werden in het verleden ook al in het verband gebracht met de moord op JFK en LH Oswald. Hoewel de laatste volgens mij een aandachtafleider was. ('patsy')

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38605338

De Bush nazi's slaan weer toe......

http://www.jfkmurdersolved.com/images/bushtsbd.jpg

Natuurlijk was dit allemaal om Trump te helpen, want anders zeggen al die Zuid en Midden Amerikanen dat zij uit Cuba komen. Trump wil toch een muur. Ik vrees dat hij een marmeren steen krijgt.

Dit soort politiek is echt kwaardaardig en de Neo Con fascisten waardig. Ga maar een eeuw discusseren of de Neo Cons nu rechts of links zijn. Voor mij is het onbelangrijk. Ik wil NeurenbergII en ik wil veroordeling voor ze.

Tom Hendrix/Seneca op 14-01-2017 07:41

Links over de hele wereld en de islam, zijn de grootste handlangers van de NWO kliek. Prima artikel van Xander. Het is bepaald luguber wat er momenteel gaande is op onze wereld. Daar moet een groot complot achter steken. Relevant is wat Petrus in zijn brief hier over te melden heeft, volgens: 2Petrus: 2.

Watchman op 14-01-2017 08:04

Extreem-links dus. Maar dat mag en kan je niet zeggen, want dat snapt links niet.

Als er inderdaad chaos uitbreekt, is het doel in ieder geval bereikt en is er wederom aanleiding om het plan van de 'machthebbers' verder uit te breiden en voort te zetten. Ordo ab chao.

De oplossing, de komende antichrist die voor vrede, veiligheid en economische voorspoed zal zorgen, wordt op deze manier wederom een stuk hartelijker ontvangen door de nietwetende, naïeve mens.

rescue op 14-01-2017 09:57

Als Trump echt een vent is pakt hij na zijn inauguratie de hele linkse kliek op. Doet hij dit niet dan kan hij beter meteen naar huis gaan want dan wordt regeren onmogelijk. Keihard ingrijpen of verliezen is de keus.

JP op 14-01-2017 10:16

Met dit ontslag, maakt Obama zichzelf compleet belachelijk en toont hij zijn kwaadaardige karakter ten overstaan van de hele wereld. Het zal de manschappen van deze Generaal-majoor alleen nog meer moraal geven om hun werk goed te doen. 

Overigens hoop ik dat de aanwezigheid van bijv. Bikers, de relschoppers genoeg afschrikt om het feest niet te verzieken. 

JM op 14-01-2017 10:45

Laat Trump zich inpakken door de geheime diensten en de neocons? Zijn aangekondigd beleid om Iran aan te pakken als terroristische staat zal hem duur komen te staan.

http://www.paulcraigroberts.org/2017/01/13/is-trump-already-finished-paul-craig-roberts/

Ondertussen zullen we zeer binnekort zien of de CIA met haar ervaring op gebied van buitenlandse 'coups d'etats' de laatste 60 jaar ook in het binneland vruchten zal oogsten met een zogenaamde purple revolution, de kleur die de Clintons nu vrolijk dragen. Maidan wordt Mayday, Mayday, Mayday USA?

willy op 14-01-2017 11:18

Natuurlijk wil Obama dat er iets gebeurd tijdens de machtwisseling hij heeft ook zijn vice-President gevierd met één van de hoogste onderscheidingen. Obama begrijpt blijkbaar niet dat zijn tijd erop zit.De laatste maand van zijn horrorbewind heeft hij meer geregeerd dan de acht vervlogen jaren waarin hij de VS liet verkommeren.Obama zorgt zelf voor deze chaos en verspreiden van nepinformatie ! shalom

Emile op 14-01-2017 11:22

Ik ga Obama toch meer vergelijken met Robert Mugabe, Pol Pot, Laurent Kabila, Idi Amin. Acties die je in een voorheen beschaafd land als de VS niet zou verwachten. Maar goed, Obama is misschien alleen maar de "messenger" van een hele kliek die daar achter staat

Mark S. op 14-01-2017 11:27

De aanhangers van Obama zijn instrumenten van wat duister is. Ze hebben zich al die jaren koest gehouden omdat ze ongestoord hun gang konden gaan met de verspreiding van perversiteiten en massamoord d.m.v. abortus en oorlogen.

Nu dat ze door de overwinning van Trump van hun macht zijn beroofd laten ze hun masker zakken en kan je hun bedrieglijke  karakter goed zien.

Elke leugen brengen ze in stelling om Trump met nepnieuws te belasteren en hun leider Obama doet op de valreep er nog het uiterste aan om de VS in totale chaos en ellende te storten.

Over  de miljoen vrouwen die tegen de beperking van abortus gaan protesteren:

Jullie zijn medeschuldig aan moord op ongeboren kinderen. Zij kunnen lopen demonstreren wat ze willen, een leven lang, maar daarna zullen zij verantwoording moeten afleggen van hun daden en de consequenties daarvan moeten dragen. Als jullie je niet bekeren (ik hoop dat jullie je wel bekeren) dan zal de de eeuwigheid heel zwaar worden . En dat hoop ik voor niemand. Bekeer jullie zolang het nog kan.

 

Beste Mark S, uw tekst aangepast maar de essentie behouden. Mod.

Helgoland op 14-01-2017 11:35

"Ordo ab chao"; orde uit chaos... maar welke orde? In den beginne schiep God zelf orde uit chaos, en misschien gaan we daar wel weer naar toe, zoals: "Stof zijt gij en tot stof zult gij wederkeren", en nu dus ook: "Chaos zijt gij en tot chaos zult gij wederkeren", en dan heeft God het Laatste Woord en maakt Hij alles nieuw. 

anne op 14-01-2017 12:04

Links....het grootste gevaar voor de wereld en de vrede.....

Sonny op 14-01-2017 12:22

Gelukkig houden ware christenen zich aan het voorbeeld van Jezus, en bemoeien zich niet met politiek!

Jezus zei dat hij geen deel van de wereld is, en dat zijn volgelingen ook geen deel van deze wereld zijn.

DN op 14-01-2017 12:30

Anarchisten zijn eigenlijk mensen die de macht bij het volk zelf willen leggen & niet bij een staat die alle dingen onder hun controle willen hebben als dictators, dus men heeft hier wel een verkeerd idee van wat anarchisme eigenlijk is, er zijn zoveel soorten anarchisten als er mensen zijn eigenlijk, je kan die niet beschuldigen van wat bepaalde geweldadige zogenaamde anarchisten zouden doen, de meeste zijn helemaal niet georganiseerd, anarchistische groepen zijn een zeldzaamheid, we zijn niet voor overgeorganiseerde dingen, het zijn die van het grote geld & de liberale partijtjes die er wat van kennen om mensen tegen elkaar uit te spelen.Nu is de wereldwijde islam ook nog een zeer kwade factor in het spel die er mee van profiteren om samen met die business bende van liberalen het verzet tegen dictators te breken, Obama was ook zo'n dictator die nu moet opstappen omdat zijn tijd om is, maar die doet dat dik tegen zijn zin & zal waarschijnlijk achter de schermen blijven stoken als een duivel die van geen ophouden weet. 

Doordenker op 14-01-2017 12:38

Trump zou gelukkig wel om 12.02 uur de generaal onmiddellijk terug kunnen aanstellen.

Hubo op 14-01-2017 12:41

De commando structuur van de nationale garde staat of valt echt niet met meneer Schwarts.In het begin van de eeuw was er een beweging 'keer het tij' die onder andere de leus voerde : "De wereld is niet te koop."

Voor Trump lijkt alles te koop.

http://nos.nl/artikel/2152884-trump-sancties-verlichten-als-rusland-ons-helpt.html

Cassandra op 14-01-2017 12:43

Ik zou me maar geen zorgen maken, motorclubs hebben al beloofd een dik gordijn van potige, gewapende mannen op motoren rond de Inauguration te zetten. 

Opzender op 14-01-2017 13:15

Kan Trump de inauguratie niet naar een andere (meer veilige plek) verplaatsen? Staan de hitsers en rotzooitrappers nog voor gek ook.

Benny op 14-01-2017 13:32

O God ,bescherm D.Trump.meer kan ik niet zeggen

Johan op 14-01-2017 13:37

De hond die bij het svheiden van de markt nog even zijn tanden laat zien en nu dus niet langer probeert zijn ware aard te verbergen. Wie had verwacht dat hij op het laatst al zijn geniepige trucjes zo openlijk ten toon zou spreiden?

Rode Wouw op 14-01-2017 13:42

Ben benieuwd. In de Trump regering komen aardig wat militairen te zitten met veel ervaring. De Trump regering gaat zeker veel doen voor veteranen middels scholing, banen en buddygroepen voor veteranen die het moeilijk hebben. Er zullen duizenden en duizenden veteranen aanwezig zijn bij en in de buurt van de inauguratie. Dat zal voor een flink dempend effect op ongeregeldheden zorgen.

Daarnaast gaat de Trump regering de criminele illegalen en drugsbendes hard aanpakken. Daar is de politie blij mee, want die groepen hebben de politie doden en gewonden gekost. Ook de politie zal een rustige inauguratie willen.

Dus het linkse straattuig kan het proberen, maar ik denk dat ze massaal achter de tralies zullen verdwijnen. Wel zo rustig op straat daarna...

johan op 14-01-2017 13:52

dan stelt trump hem om 12.02 weer aan probleem opgelost

arno op 14-01-2017 14:03

Goed artikel Xander!Errol Schwarts is met een Z aan het eind ;-)

 

Dank, aangepast. Mod.

cruzio op 14-01-2017 14:49

Ware aard komt meer en meer boven. Totaal gefrusteerd mannetje die eigenlijk niks voor mekaar heeft gekregen behalve 7 oorlogen , een miljoen doden en een totaal ontwricht en in brand staand midden-oosten. En de praat ik nog niet eens over ukraine.....Dit is ook weer zon achterbakse streek ,net zoals uncle tom toen niet volledig achter het amerikaanse politiecoros ging staan en indirect verantwoordelijk was voor de moord op enige agenten.... ik zeg adios en nooit weer terugkomen en dat geldt ook voor zn vrouw.

willy op 14-01-2017 15:19

@Sonny : Wel in de wereld niet van de wereld,we mogen niet wereldvreemd worden zoals de Roomse kerk in Rome ! Shalom

Rode Wouw op 14-01-2017 16:00

@Gerechtigheid op 14-01-2017 05:14 : Amen.

@Tom Hendrix/Seneca op 14-01-2017 07:41 : Er zitten ook complotten achter. Voor u is de schrijver A. Sutton mogelijk interessant. En anders, bezie diverse USA regeringen uit het verleden. Bush sr. oorlogen en Skull and bones, Bill Clinton regering oorlogen en Goldman Sachs invloed, Bush jr oorlogen en Skull and Bones en Goldman Sachs invloed, Obama regering, oorlogen en Skull and Bones invloed, komende Trump regering, Goldman Sachs invloed en Skull and Bones invloed. Verder kwamen de Clintons op de bruiloft van Trump en doneerden voormalige en komende ministers aan zowel de Democraten als de Republikeinen.

Maar op een aantal vlakken zal de Trump regering wel een aantal koerswijzigingen tonen.

Ondanks dat alles kan de zondige mens voor vergeving van zonden en verzoening met de Here God alleen terecht bij de Here Jezus Christus.

Helgoland op 14-01-2017 16:21

Let wel: het is Trump die als net ingezworen president op de dag van zijn inauguratie om 12:01 uur Schwartz ontslaat, niet Obama!

Trump  kan dat (nog) helemaal niet. Het bevel kwam van het Pentagon, maar het is 'onduidelijk' van wie precies. 1+1 = dus uit het Witte Huis. Obama heeft al veel vaker met dit bijltje gehakt. Mod.

 

Sonny op 14-01-2017 17:29
@Willy. Zelfs als je geen deel van de wereld bent, hoef je niet wereldvreemd te zijn. Denk eens aan de kenmerken die Jezus noemde over zijn ware volgelingen..? Jezus zei duidelijk dat die herkenbaar zouden zijn aan de liefde die ze onder elkaar hebben en aan de eenheid die ze onder elkaar hebben. Sorrie hoor.. maar ik zie die niet bij de voor en tegenstanders van Trump of welke andere partij of wat dan ook maar. God's volk kan onmogelijk verdeeld zijn door middel van politieke partijen of wat dan ook. Daarom horen ware christenen een neutrale houding aan te nemen in de wereldse politiek, want de enige oplossing komt van God's Koninrijk die nabij is.
DieKale op 14-01-2017 18:05

@Helgoland op 14-01-2017 16:36

Bijzonder vreemd, volgens uw link http://talkingpointsmemo.com/livewire/dc-national-guard-chief-removed-inauguration zou het inderdaad Trump zijn die dit ontslag aangevraagd heeft, en kijk eens bij de reacties http://forums.talkingpointsmemo.com/t/discussion-trump-to-remove-chief-of-dc-national-guard-in-middle-of-inauguration-day/49584/30 Maar ik kan dit verder nergens vinden, google maar eens, het is allemaal erg vaag.

De Washington Post is er niet duidelijk in https://www.washingtonpost.com/local/public-safety/commanding-general-of-dc-national-guard-to-be-removed-from-post/2017/01/13/725a0438-d99e-11e6-b8b2-cb5164beba6b_story.html?utm_term=.7835c21050e8

En Volgens RT zou het Pentagon deze order hebben gegeven https://www.rt.com/usa/373646-schwartz-dc-national-guard-inauguration/

Hoe dan ook; het is erg ongebruikelijk en bijzonder vreemd, aan de andere kant is het nu bekend en kan er een ander het commando over nemen, daarnaast zal de Nationale Garde echt niet uitgeschakeld zijn wanneer het hoofd er niet meer is, dit functioneerd gewoon door. Maar toch kijk ik met argusogen naar deze ontwikkelingen, want hier zit duidelijk iets achter!

Tom Hendrix/Seneca op 14-01-2017 18:44

@Rode Wouw: 16.00. uur. Dank beste Rode Wouw voor uw reactie, en de tips die U daar geeft. En zeker uw laatste zin, geeft weer dat we kunnen en mogen schuilen bij, en vertrouwen op onze Here Jezus.

Een ander geluid op 14-01-2017 18:48

Vreemde gang van zaken. Beetje gegoogled naar berichtgeving over het ontslag van Major General Errol R. Schwartz. De man is in functie gekomen in 2008 onder George W. Bush en bleef in functie onder Obama. Blijkbaar is het gebruikelijk in de USA, dat men op deze positie ontslag indient bij de President Elect. Zodat deze kan beslissen over aanblijven danwel een andere persoon naar eigen voorkeur te benoemen. De President (Commander in Chief) heeft dat recht blijbaar. Volgens bronnen (zie onderstaande link) heeft Team Trump inderdaad een eigen voorkeur en het ontslag van Schwartz geaccepteerd.

Kan dus ook rancune zijn van Schwartz, omdat Trump blijkbaar de voorkeur geeft aan een ander. Een beetje de politieke middelvinger. Feit is wel, dat Obama hem hierin de vrije hand geeft. Obama heeft volgens mij de bevoegdheid en macht om het tijdstip van ontslag bij te sturen naar een handiger moment ruim vóór de inauguratie of op een handiger moment erna. Het lijkt er dus sterk op, dat Obama zijn opvolger op dit punt wel degelijk een kunstje flikt !!!!              

https://www.washingtonpost.com/local/public-safety/commanding-general-of-dc-national-guard-to-be-removed-from-post/2017/01/13/725a0438-d99e-11e6-b8b2-cb5164beba6b_story.html?utm_term=.d3d6a6d0c5eb

cefas op 14-01-2017 19:28

De ware aard komt nu bij links naar boven, gewoon platte nazi-praktijken! Onrust stoken, verwarring stichten en in de chaos, die zij zelf hebben veroorzaakt, de macht grijpen. 

Mike op 14-01-2017 19:52

@Ike, u zit vol onzin, Trump is nooit tegen immigratie geweest. Trump is tegen illigale immigratie, iets waar het merendeel van bijna elk land tegen is, en iets is dat in bijna elk land strafbaar is, in Mexico verdwijnt men bijvoorbeeld eerst in de gevangenis, wanneer men over de muur klimt die men heeft neergezet om illigale immigratie vanuit midden-Amerika tegen te gaan(uiterst succesvol is die muur ook, het aantal illigale immigranten dat Mexico nu nog binnenkomt is dramatisch afgenomen), waarna de tijd in de gevangenis(indien u het overleeft) wordt uitgezet.

Immigranten die daadwerkelijk iets kunnen toevoegen, zoals immigranten in het verleden die het leven in de VS zo succesvol hebben gemaakt(waarom anders wil iedereen er heen) zijn nog altijd net zo welkom als in het verleden, echter net als in het verleden moet men zich wel even melden. 

De enige die echt tegen de hulpbehofenden is, is Obama, die nu een wet heeft doorgevoerd, diemaakt dat vluchtelingen die het dictoriale beleid van de Castros willen ontvluchten direct worden teruggestuur. Probleem is voor de democraten dat wie communisme ontvlucht Republikein stemt, en wie komt voor socialse voorzieningen in de regel democraat stemt, dus echte vluchtelingen zijn niet welkom en economische vluchtelingen zijn dat wel. 

Het is ook de reden waarom zoveel Latinos voor Trump hebben gestemd, die willen wel het volk dat wil bijdragen maar niet het volk dat gaat parasiteren.

positivo op 14-01-2017 20:04

Obama is de smerigste en meest achterbakse president geweest die de amerikanen ooit gehad hebben. 

Gorghel op 15-01-2017 05:04

Elke organisatie heeft een plaatsvervanger (een tweede man) wanneer het hoofd even niet zijn taak kan uitoefenen. Het zal hier niet anders zijn. Bovendien krijgt hij de tijd om de voorbereidingen te doen en z'n mensen op hun plekken neer te zetten.

Helaas is niet vermeld wat de reden van zijn ontslag is. Was hij soms van plan met scherp te laten schieten op de demonstranten? Is het een verzoek van Trump geweest? Is het een reactie op Trump die diverse ambassadeurs de wacht heeft aangezegd?

Albatros op 15-01-2017 12:38

Doordenker op 14-01-2017 12:38

Wat hoop ik dat dàt gebeurd!

Albatros op 15-01-2017 12:40

Helgoland op 14-01-2017 16:21

Wat een val.... en u bent erin getrapt, moderator heeft absoluut gelijk.

jeroen Ghuijs op 15-01-2017 15:26

Dus noodtoestand op 20 Januari en blijft Obama gewoon zitten..... heb ik vanaf het begin va de verkiezingen al gezegd dus géén Trump en géén Clinton

Brouwer op 16-01-2017 00:07

Bij mijn weten kan niets de inauguratie van Trump stoppen.

Ike op 16-01-2017 01:15

@Mike op 14-01-2017 19:52

Gaan we weer. Mexico is ook lid van

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Pacifische_Alliantie

Met Peru en Chili. Dus als ze niet naar Mexico kunnen, kunnen de Midden Amerikanen naar de andere kant lopen of kunnen de Nigaraguanen via Cuba naar de VS. Als mensen naar jouw land willen komen, komen  ze. Ik ben niet voor vrijhandel als de lonen veel verschillen. Ik ben ook niet voor lagere lonen in Nederland of de VS. Ik ben voor de controle van de uitgaven.

Muren zijn symbolen en monumenten, maar betekenen niks. Dat muren mensen tegen kunnen houden is vals nieuws. Dat heeft men in Europa en het MO aangetoond. De beveiligingsbedrijven die deze muren helpen te bouwen en bewaken opereren wereldwijd. Of wil je beweren dat al het nieuws over Noord Afrikanen die over muren heenklimmen en muren die werden afgebroken door mensen in Oost Duitsland en hekken rond Zuid Afrika die werden beslecht en hekken tussen Nederland en Belgie die onder stroom stonden tijdens WWI vals is?Als Mexico niet volgens Trump betaald voor de muur tussen Mexico en Amerika, vertraagd het personenverkeer tussen de VS en Mexico, maar zullen Amerikaanse bedrijven hun Mexicaanse vestiging groter maken. Lage baantjes verdwijnen dan in de VS en er zal meer leegstand optreden in de VS en mensen die graag in Mexico zijn, zullen er langer blijven en geen geld in de VS besteden, maar in Mexico. Afhankelijk waar de economie het meest groeit, zal het land met een krimpende bevolking betalen. Sinds wanneer is dit onzin? Het is economie en politiek. Jij en ik doen er weinig tegen. Het TTIP kan gewijzigd worden, maar wij mogen er niet direct over stemmen.

http://www.zerohedge.com/news/2017-01-15/scathing-attack-cia-director-brennan-warns-trump-watch-what-he-says

http://www.zerohedge.com/news/2017-01-14/will-cia-assassinate-trump-ron-paul-warns-more-powerful-shadow-government

Trump gaat tekeer tegen de NATO en de EU en Merkel.

http://www.zerohedge.com/news/2017-01-15/stunning-pair-interviews-trump-slams-nato-and-eu-threatens-bmw-tax-ready-cut-ties-me

Wie financieren het Amerikaanse begrotingstekort en wie kan de USD onderuit trekken? Duitsland, GB, Nederland, SA en China.

http://www.zerohedge.com/news/2017-01-15/russian-foreign-ministry-obama-administration-stil-has-few-days-left-destroy-world

De vraag is wie er achter de schermen aan de touwtjes trekt? Het zit vol met Goldman Sachs mensen in Trumps team en oud generaals. Het is een klassieker. Trump, mag tweeten wat hij wil, als ze aan zijnketting gaan trekken of mensen vinden het genoeg, krijgt hij een steen.

Ik ben van mening dat de Neo Con's en de CIA achter de schermen aan de touwtjes trekken en dat zijn geen rasdemocraten, maar fascisten.

Hubo op 16-01-2017 12:47

Ik verwacht niet dat protesten tegen de inauguratie van Trump het land sterk zullen ontwrichten.Het zal niet veel erger worden dan bij het huwelijk van Beatrix en Claus in Amsterdam.En Trump zal wel geen rondrit door Washington houden.

In een interview heeft Trump nu een ballonnetje opgelaten om de sancties ongedaan te maken bij een nieuw kernwapenakkoord.Dat is toch net een even wat andere benadering dan de huidige westerse chantagepolitiek die in feite neerkomt op een gecoördineerde oorlogsdaad.

Biden reageert er meteen op als een gebeten hond.De grootste tegenstander van Trump is toch wel het politieke establishment en ook binnen de republikeinen.Ik ben benieuwd of hij er in zal slagen zijn stempel op het politieke spel te drukken met zijn team.En het is zelfsnog maar de vraag in hoeverre hij op zijn team kan steunen.Een aantal lijkt toch echt wel heel dicht tegen de gangbare amerikaanse politiek aan te schurken.

Je hoort toch ook wel weer steeds meer geluiden dat met name de republikeinen zich met een impeachment van hem zouden willen ontdoen om de electorale belangen voor de verkiezingen over 2 jaar veilig te stellen.

Anderzijds lijken ze in de senaat en het huis bij de presidentsverkiezingen alleen maar geprofiteerd te hebben van de populariteit van Trump en waren er verwachtingen dat hij al voor de verkiezingen gewipt zou worden.

Het lijkt er ook vaak op dat Trump maar wat zegt en dat er een klimaat ontstaat van laat Trump maar kletsen en dat ze verder hun gang gewoon gaan.En dat Trump het daarbij ook maar laat en zijn ego koestert in het aanschijn van de macht.

En intussen kunnen kleine linkse protesten opgeblazen worden om de burgerlijke vrijheden verder te beperken.

Nu loopt de invoer van mijn tekst vast.

Mike op 16-01-2017 13:47

@Ike, klinkt leuk, echter via Cuba word  wordt iets heel anders van je gevraagd, ten eerste moet je via gammele bootjes naar de VS, iets dat eerst niet levensbedreigend was, word het dan wel. Vervolgens worden die bootjes opgepikt, en daar Obama weet dat de gemiddelde Cubaan(cubanen ontvluchten onze linkse dictator Casrtro) na verblijfsvergunning republikein stemmen (als je ultieme linkse droom hebt beleefd dan kijk je wel uit om links te stemmen), dus hij heeft die mogelijkheid onmogelijk gemaakt, illegalen vanuit Mexico geen probleem hij riep ze zelfs op te gaan stemmen, en naar schattingen hebben zo'n drie miljoen illegalen daar gebruik van gemaakt, maar de vluchtelingen uit Cuba zijn dus niet meer veilig in de VS want Obama stuurt ze sinds vorige week weer terug naar zijn vriend de dictator. 

Dat muren niet werkend een de van de linkse ideologie, dat er heel veel muren in de wereld staan en het gelijk aantonen dat het werkt wordt genegeerd. Indien het niet zou werken zou men geen schuttingen, hekken of muren neerzetten, echter het feit wil dat waar men ook kijkt, of het nu de schutting van de buren is, het hek om een voetbalstadion, of een muur op de grens (zelfs in het oude China heeft men al aangetoond dat zo'n muur werkt) van een land, ze maken dat de problemen drastisch afnemen. 

Ik woon zelf in Brazilië, en er is geen hond die naar Cuba gaat, want buiten de toeristenzones ben je je leven niet zeker. Ook dat maakt dat men bij een muur niet even via Cuba gaat, veel mensen zijn misschien dom maar niet gek.

Helgoland op 17-01-2017 11:57

@Moderator in reactie op 14-01-2017 16:21

De aankondiging van het Pentagon dat Schwartz op 20 januari 2017 12:01 door de dan kersverse president Donald Trump zal worden ontslagen, kan het beste worden begrepen als de aftreksom 1-1. Op de inauguratiedag is Trump voor zijn veiligheid tot 12:00 uur afhankelijk van de 'stroman van de vijand': het Hoofd van de Nationale Garde dat handelt op directe instructies van Obama. Het is begrijpelijk dat Trump het veiligheidsrisico dat hiervan uitgaat zo snel mogelijk wil neutraliseren, om dan vervolgens zijn eigen man, Brigadier Generaal William Walker aan te stellen, en die gelegenheid doet zich dus voor om 12:01 uur, wanneer de formele, administratieve presidentiële machtoverdracht een feit is.

   

Juless op 21-01-2017 11:29

Nou wat is er veel gebeurd tijdens die inauguratie hé!

Julius op 21-01-2017 16:49

Het was gelukkig rustig tijdens de inauguratie. Allemaal ophef om niks.

Toon in het kort op 04-02-2017 09:44

Wat een hoop felle reacties op deze Forum waar ik toevallig terecht kom i.v.m. alle Trump verhalen die zich ophopen na de inauguratie.

Wat ik zie is: 1) Trump-voorstanders doen er alles aan om in woorden Obamma zwart te maken. 2) Trump-tegenstanders maken weer Trump zwart.

Laat staan de betrokken rassen en groeperingen die in goede of kwade zin moeten verklaren waarom iets goed of slecht is. Juist,..... alsof de schrijver leeft in een omgeving van de ras of groep die hij/zij betrekt in zijn verklaring. Ooit opgegroeit of geleeft in de situatie die je nu in woorden verafschuwd? Niemand heeft keuzes waar hij/zij geboren wordt. Bovendien weet iedereen dat de hardste scheeuwers de minste denkers zijn (denk maar terug aan school, zeer typisch). 

De twee leiders in een geschetste vorm:

1) Trump is een baas die niemand boven zich wil hebben als je niet alles op orde hebt. Dan krijg je de wind van voren en laat hij je dit direct weten. Iemand waar je liever niet naast staat als je koffie gaat halen, tenzij je een vriend bent of sterk op 1 lijn licht of foutloos werkt. Iedereen heeft wel eens zo'n baas gehad. Misschien niet leuk, maar als het wel beter gaat (door na een tijd jezelf op de tweede plaats te zetten en te doen wat je wordt opgedragen) dan wordt je blij of neem je alsnog door alle opgebouwde frusstraties alsnog ontslag.

2) Obama is een baas die wel duidelijk is in zijn richtlijnen, maar ook duidelijk een stukje ruimte behoud door niet zo direct te zijn in zijn antwoorden. Een baas die meer aan de vertrouwensband werkt om vooruitgang te boeken. Een baas waarbij je jezelf bent als je naast hem bij de koffie machine staat. Bij zo'n baas heb je het beter naar je zin, maar weet je niet direct of alle beloftes ook werkelijkheid gaan worden. Wachten op veranderingen in een minder stress volle omgeving kan leiden tot een gelukkig onbezorgt leven waar alles nog niet perfect is of kan leiden tot de nodige frusstraties, door de te trage stappen, om alsnog ontslag te nemen.

Bovenstaande zijn twee redenen om " ontslag"  te nemen. In feite, ....... om niet tevreden te zijn met "je baas".

In deze vereenvoudigde versie van de wereld, denk ik eerder boos te worden op een slecht presterende medewerker, als ik voor Trump zou werken. Zeker als ik mijn best doe terwijl iemand anders ervoor zorgt dat mijn baas boos is of dat doelstellingen niet gehaald kunnen worden. Dan sta ik op straat en is er geen vangnet om aansluiting te vinden bij de werkende wereld. Feit: wij mensen creeren en zien daardoor patronen. Als ik vaak genoeg slecht presterende mensen tegen het lijf ben gelopen, dan maak ik daar een groep van. Bij snelle keuzes zal ik zeker niet dezelfde fouten willen maken en zal ik niet iemand uit deze groep kiezen. Discriminatie eerste plank en bijna onvermijdelijk. Moet je voorstellen als je vanuit je opvoeding niet beter weet. Wie of wat zorgt er dan voor dat je anders naar de wereld kijkt? Helemaal als je precies aansluit of bent opgegroeid bij die groep goede mensen onder ons. Dan heb je zelfs de macht om zonder kennismaking met een individu, een hele groep af te wijzen.

Zou Trump mijn baas zijn, dan weet ik dat er koppen gaan vallen en hoop ik daar geen onderdeel van te zijn "You're fired" .

Bij Obama, duurt alles langer en kan leiden tot frusstraties als ikzelf aan de slechte kant sta van de situatie. Wel heb ik dan meer hoop en een iets zorgelozer leven.

Zouden dit opties zijn, dan weet ik inmiddels dat ik vroeger voor de eerste situatie zou gaan (snel en efficient) en zou me niet schamen om onder Trump aan de slag te gaan. Elk jaar ouder komt het besef dat niet alles perfect is of kan zijn. Dat het ook mezelf kan overkomen dat ik in een groep val. Dat rust in je lichaam begint bij een prettige leefomgeving.

Nu is het dus Trump zijn beurt om er iets fantastisch van te maken. Ik hoop het echt. Ik zie echter wel iniddels de nodige weerstand en agressie ontstaan. Terecht natuurlijk, want succes gaat nou eenmaal niet gepaard zonder slachtoffer te maken of te creeren, waarbij bijna alle mensen hier vrede mee hebben als dit buiten de familie, groep of andere belangrijke grenzen valt.

Het Swartz ontslag: Hoe officieel is een ontslag als deze persoon niet ontslagen gaat worden. De hele discussie is zo ontzettend onzinnig, vol met complotten en haat, dat ik me er echt over verbaas. Iedereen snap toch dat niemand ontslagen is als de nieuwe leiding dit niet wil. Daar zit geen complot achter. Misschien was dit zelf Swartz zijn kans om een salarisverhoging te krijgen. Trump wil hem gewoon niet en dit heeft niets te maken met een wel/niet uitgedacht plan van Obama.

Voor iedereen die de toon in deze Forum voort wil zetten: heel veel sterkte en succes :)

I'm out.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl