Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama eerste president ooit die iedere dag van zijn termijn oorlog voerde

Nobelprijs voor de Vrede winnaar gooide in 2016 ruim 26.000 bommen op voornamelijk Syrië en Irak

 

7 landen bombarderen en 1 miljoen doden veroorzaken - een hele prestatie van deze ‘war=peace’ president. Alleen oorlog met Rusland is hem (nog?) niet gelukt.

Als er één iemand is die bewezen heeft dat George Orwells ‘1984’ de harde realiteit is geworden, is het Barack Hussein Obama, de scheidende president van de Verenigde Staten. Nog nooit in de geschiedenis kende het land een president die werkelijk iedere dag van zijn termijn wel ergens oorlog voerde. Misschien dat hij daarom op voorhand de Nobelprijs voor de ‘Vrede’ kreeg uitgereikt? Hoe dan ook, Orwell voorspelde een totalitair geregeerde samenleving waarin alle normale waarden op zijn kop zullen zijn gezet. ‘War = Peace’ (Oorlog = Vrede), en ‘Ignorance = Strength’ (Onwetendheid = Kracht). Om dat te onderstrepen richtte Obama in zijn laatste dagen ook nog eens het equivalent van het ‘ministerie van Waarheid’ op, zodat het politiek correcte nepnieuws van de meeste massamedia officieel de enige gelegaliseerde staatspropaganda wordt.

 

Zo typerend voor Obama: het één zeggen, en het tegenovergestelde doen. Zo beloofde hij dat alle Amerikaanse troepen aan het einde van zijn presidentschap uit Afghanistan zouden zijn teruggetrokken. Vorig jaar liet hij echter meer dan 1300 bommen op het land gooien, een toename van 40% ten opzichte van 2015.

Libië ‘bevrijd’

Verreweg de meeste bommen vielen echter op Syrië (12.192) en Irak (12.095). Daarnaast kreeg ook Libië er bijna 500 voor zijn kiezen. U weet nog wel, het stabiele, welvarende Libië van Muammar Gadaffi, wat het Westen onder aanvoering van Obama en Hillary Clinton zo nodig moest ‘bevrijden’. Het resultaat: vele tienduizenden doden, en een land dat compleet in puin ligt en wordt verscheurd door diverse islamitische terreurgroepen, waaronder ISIS. Veel Libiërs stapten daarom maar op bootjes richting Europa, mede vanwege de hartelijke uitnodiging van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

7 landen gebombardeerd, 1 miljoen slachtoffers

Een jaar geleden stond de Obama ‘lijkenteller’ al op bijna 1 miljoen slachtoffers, dus dat getal zal inmiddels wel ruimschoots overschreden zijn. Voor deze prestatie kreeg hij zo’n twee weken geleden de ’Distinguished Public Service Medal’ van het Pentagon uitgereikt – een juiste beloning voor een president die gedurende zijn 8 jarige bewind 7 landen liet bombarderen, en daarmee de eerste Amerikaanse president ooit werd die werkelijk iedere dag wel ergens oorlog voerde.

‘Bedenk maar, Amerika, dat nu Obama de ‘ministerie van Waarheid’ wet ondertekend heeft, ‘oorlog vrede is, vrijheid slavernij, en onwetendheid kracht’,’ aldus de sarcastische ‘1984’ conclusie op Zero Hedge (1).


Xander

(1) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

vlokje op 08-01-2017 22:57

Washington - Donald Trump aanvaardt de conclusie van de Amerikaanse inlichtingendiensten dat Rusland achter de hacks van de Democratische Partij zit. 

 

Misschien houd trump het vrijwillig voor gezien, wel zo democratisch

cefas op 08-01-2017 23:02

Obama: Leugen is waarheid. Waarheid is leugen. Wee degene, slecht goed noemt en goed slecht noemt. Citaat uit de Bijbel. Obama is zo n figuur.

cefas op 08-01-2017 23:16

Zal op 15 Januari 2017 hoogverraad gepleegd worden in Parijs door 70 landen onder aanvoering van Obama, jegens Israel om Israel te verdelen? Joel 3 in werking?

Mark S. op 08-01-2017 23:49

Nog 3 dagen en dan heeft deze islamitische-massamoordenaar-president zijn afscheidsrede gehouden voor het Amerikaanse volk.

Nog maar 3 dagen en dan is alle ellende achter de rug. Dan nog even verder aftellen naar 20 Januari. Dan is deze islamiseerder van Amerika eindelijk opgehoepeld. De verrader van het Amerikaanse volk die zo dom zijn geweest hem te kiezen en te herkiezen!

Verschrikkelijk,... zoveel doden door hem.

Ike op 09-01-2017 00:32

Dit kan ook gebeuren met Trump. Het zegt niks. Trump begint met soldaten in Afghanistan, Syrie en Irak en adviseurs in Oekraine, die meevechten en tegengestelde belangen in Venezuela en Columbia. Verder is er Iran, China en Korea als mogelijke strijdgebieden.

Dat krijg je als je de politieman van de wereld wilt spelen. VS troepen zijn er over de hele wereld.

Rolf op 09-01-2017 00:40

@Mark S. op 08-01-2017 23:49

Als de vos de passie preekt, boer pas op uw kippen. 

Obama zal tot op de laatste dag proberen de VS en ook Israël zoveel mogelijk schade toe te brengen. Dus over 3 dagen is het nog niet over. 

Het baantje van Ban-Ki-Moon zou ook deze maand nog  vrij komen, dus kan Obama de macht in de VS niet behouden, dan kan hij nog het baantje van Ban-Ki-Moon overnemen. We zijn nog niet van hem af. 

Dr. John op 09-01-2017 01:53

En op 11 Januari houdt Donald Trump zijn eerste officiele persconferentie.

11 Januari?  Mooie datum voor een false flagg operatie,...one eleven... ( hoop het niet..)....

Hubo op 09-01-2017 01:54

Het siert Obama dat hij dan in ieder geval wel schijnt te hebben toegegeven dat hij de bemoeienis met Libië als zijn grootste fout beschouwd.Ik heb overigens niet kunnen zien hoe hij zich daar zelf over uitgedrukt heeft.

Wat de verklaring van Trump over die hackers betreft,hij schijnt zich daar niet persoonlijk meer over uitgelaten te hebben,maar zijn stafchef of iemand anders uit zijn team zou dat zo in een interview gezegd hebben.

Het is ook allemaal niet zo belangrijk.Het is wel duidelijk zo in welke mate het 'veiligheidsapparaat' druk kan uitoefenen.Je kan het ze vanuit amerikaans gezichtspunt natuurlijk ook moeilijk verwijten,dat Europa nu de wrange vruchten van de rotsooi die het in Libië geworden is.Dat vinden ze allang best daar.Met name de fransen hadden meteen aan de rem moeten trekken,maar die stonden vooraan om te intervenieren,zoals ze ook nu nog bij herhaling aandringen op een regimewisseling in Syrië.

Watchman op 09-01-2017 07:33

Ik betwijfel of alle berichtgeving rond Trump en zijn zogenaamde 'aanvaarding' van de conclusie van de 'scriptschrijvers' (lees: de zogenaamde inlichtingendiensten) uit de VS waar zijn. We weten allemaal de berichtgeving van CNN, CBS, de NOS en tal van andere mainstream media totaal verdraaid wordt in de meeste gevallen. (Over de NOS gesproken: het belangrijkste onderwerp van het achtuurjournaal ging over onbeveiligde treinovergangen in dit landje. Annechien Steenhuizen had weinig te melden over de aanslag in Jeruzalem. De manier voor de links-liberale NOS om aan te geven hoe zij over Israël denkt.)

De bejaarde John McCain en Lindsey Graham (nee, geen vrouw) melden overigens dat Trump Rusland moet 'straffen' voor wat ze (zouden) hebben gedaan.

Hopelijk blijft Trump rustig en volwassen, en laat hij het hele zogenaamde Russische hack verhaal voor wat het is; niets meer dan een leugen van een handjevol hoogmoedige bejaarden uit de VS die denken dat ze de hele wereld mogen en moeten regeren.

ohje op 09-01-2017 09:20

En toch zegt me iets dat obama en trump onder een hoetje spelen.

De tijd zal het me zekker vertellen,

christen777 op 09-01-2017 11:19

de chaos die ontstaan is door de bevrijding van Libië is verschrikkelijk maar net zo verschrikkelijk als het terreurbewind van Ghadaffi zelf want dat was ook geen pretje. Hetzelde geldt voor Assad. Daar komt nog bij dat Assad net zoals Ghadaffi geen vriend van Israël was dus enige nunacering is wel op zijn plaats. Er zijn geen good guys en bad guys dat heb je alleen in western films maar in het echt zijn sommige zaken heel grijs soms donkergrijs. Linksom of rechtsom; het zal leiden tot de totalitaire leiding van de grote wereldleider want daar gaat het naar toe.

grrrr001 op 09-01-2017 11:47

@AnnickDeRidder9/01/2017/heeft geretweet Anthony GodfroidHe @unia en @keytsman, zie hier een duidelijke oproep tot geweld.Ik neem aan dat jullie dit even onderzoeken? Bedankt! #aboujahjah

Voor wanneer worden hiervoor de schuldigen aangepakt?08.12.2005 17.35u - Volgens de regering zijn de rellen in Frankrijk niet naar België overslagen.Het waren maar “geïsoleerde incidenten”.Kamerlid Filip De Man (Vlaams Belang) had zo zijn twijfels bij die officiële versie van de feitenen voelde Patrick Dewael aan de tand. Wat blijkt: in totaal werden volgens de federale politie 121 auto’s in brand gestoken,9 autobussen, 1 politiewagen en 1 brandweerwagen. Alleen een ziekenwagen was er niet bij.Er waren ook 67 andere gevallen van brandstichting, meestal in afvalcontainers. Er werd ook brand gesticht in een politiekantoor en in 16 andere gebouwen.Maar echt, het was ‘heel rustig’, ‘niks aan de hand’.In totaal werden bijna honderd relschoppers en vermoedelijke brandstichters aangehouden,

rescue op 09-01-2017 11:48

Zojuist nog eens een video gezien over de contacten van Trump met het Vaticaan, de elite, de banken en zijn vrienden, de Clintons. Hij behoort tot dezelfde NWO elite al heeft zijn politieke programma veel mensen op hem doen stemmen. De vraag is wat hij er van waar maakt. Laat u echter niet bedriegen, zijn 666 gebaren met de hand zijn overduidelijk een aanwijzing waartoe hij behoort. Christenen moeten hun hoop niet op een mens stellen maar op Christus, die hier in deze wereld slechts een kruis en een graf had. Be not deceived!

Oknarf op 09-01-2017 11:58

@vlokje

jij snapt het woord democratie nog niet zo goed? Of ben je een slechte verliezer?

Willem op 09-01-2017 13:22

cefas op 08-01-2017 23:16. Joël 3 is al reeds in werking. De bijkomende straffen volgen nog.

DN op 09-01-2017 13:27

Het was een echte taqqiya president die zicht softy voordeed, maar vanbinnen vol agressie zit... ik vond van in het begin zijn optreden veel te autoritair dominant als een legerleider van het kalifaat! Heeft ook van in het begin jihadisten gesteund & IS ook sterk gemaakt, hij was een globalistische tiran die zijn neus over heel de wereld liet ronddwalen! Maar de officiele media heeft altijd gedaan of hun neus bloedt, politiekers idem...

Luuk op 09-01-2017 13:58

Cefas, Israël is niet uitgenodigd, terwijl het over Israël en het kleine lapje grond dat ze nog hebben gaat. Hier een video over wat er kan gaan komen https://www.youtube.com/watch?v=pHWacCYJUhU Formeel nog 11 dagen voordat we van de Obaminatie verlost worden.

Jean op 09-01-2017 14:24

Hopelijk zit die misdadiger binnen de ± 11 dagen achter slot en grendel en gooi de sleutel dan maar in zee.

Rianne op 09-01-2017 14:51

Obama meent ook dat de islam een religie van vrede is dus ja. https://youtu.be/o9sCvyOE_ys

Tom Hendrix/Seneca op 09-01-2017 16:22

@Rescue: 11.48. uur. Als Trump inderdaad behoort tot de NWO elite, dan worden we daar echt niet wijzer van. Tevens ben ik het met de rest van uw reactie eens. De politiek en de mensheid, zijn echt niet de oplossing. De oplossing is inderdaad Jezus Messias, en zijn komende wederkomst.

Jaba op 09-01-2017 21:40

Best knap om Obama de schuld te geven van oorlogen die voornamelijk door Bush zijn begonnen en waar we nu de ellende van hebben. Maar eerlijk hij heeft het niet best gedaan ondanks zn mooie speeches. Mooie woorden zeggen ook niet alles

Rode Wouw op 10-01-2017 18:32

Obama heeft een mooie toekomst als golfer voor zich. Daar heeft hij acht jaar voor geoefend.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl