HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nederlandse troepenmacht naar Polen; Rusland stelt afweerraketten bij Moskou op

Ministerie van Defensie: Troepen kunnen worden ingezet voor ‘offensief optreden’

 

Nederlandse infanterievoertuigen op een van de 27 militaire treinen die vanuit Steenwijk naar Polen vertrekken.

Het wordt voorgesteld als een ‘oefening’, ‘de grootste in jaren’, bedoeld als een ‘geruststellende maatregel’: 3600 Nederlandse militairen volgen zo’n 3000 Amerikaanse en enkele honderden uit andere NAVO landen naar Polen. ‘De eerste treinen met militair materieel denderen momenteel Polen binnen,’ bericht het ministerie van Defensie trots. Enkele alinea’s verder een opmerking die een indicatie geeft dat het wel eens om meer dan een grote oefening kan gaan: ‘Het draait in Polen niet alleen om het trainen van defensief en offensief internationaal optreden’ (onderstreping toegevoegd). Kortom: de door de Westerse gevestigde orde gewilde uitgelokte oorlog met Rusland komt opnieuw een stap dichterbij.

 

Brigadegeneraal Jan Swillens krijgt het bevel over de oefening ‘Bison Drawsko’. Op het filmpje van het ministerie van Defensie vertelt hij dat 27 treinen vol pantservoertuigen en infanterievoertuigen vanuit Steenwijk naar Polen zullen vertrekken. Nederland levert 3600 militairen, België, Canada, Duitsland, Estland, Polen en de VS meer dan 900* (* niet alle in Polen gelegeerde Amerikanen nemen aan de oefening deel).  

Het sturen van zoveel soldaten richting de Russische grenzen wordt een ‘belangrijke stap richting deelname aan de NAVO flitsmacht’ genoemd, die in 2018 operationeel moet worden. Het is tevens een voorbereiding voor deelname aan de NAVO ‘battlegroup’ (strijdgroep) die in Litouwen aanwezig is.

Rusland stelt afweerraketten bij Moskou op

Als u denkt: dit klinkt allemaal behoorlijk agressief, dan bent u niet de enige. In Rusland voelt en weet men al langere tijd dat het Westen een oorlog probeert uit te lokken. Als reactie op de aankomst van 3000 Amerikaanse militairen en duizenden tanks, pantserwagens in Polen heeft het Kremlin besloten om S-400 afweerraketten bij Moskou op te stellen, als verdediging tegen een mogelijke onverwachte NAVO aanval met bijvoorbeeld stealth raketten. De S-400 komt ook in de Russische enclave Kaliningrad, als antwoord op de stationering van NAVO gevechtsvliegtuigen in de Baltische staten.

NAVO breekt harde garanties en dreigt nieuwe oorlog te veroorzaken

Het grote conflict, met een beetje pech zelfs een nieuwe wereldoorlog, zit al veel langer in de planning dan sinds de door de CIA georganiseerde fascistische staatsgreep in Oekraïne en de (vermoedelijke false flag) aanslag op vlucht MH17. In de jaren ’90 was het president Bill Clinton die brak met alle aan Rusland gegeven garanties dat de NAVO zich niet verder naar het Oosten zou uitbreiden. In ruil daarvoor was het Kremlin in 1990 akkoord gegaan met de geweldloze Val van het IJzeren Gordijn.

Die harde toezeggingen werden zwart op wit gesteld, maar werden korte tijd later gewoon in de prullenbak gegooid. In de daarop volgende 25 jaar breidde de NAVO zich tot aan de Russische grenzen uit. Eind jaren ’90 gooide het Westerse bondgenootschap onder leiding van Bill Clinton ook nog voormalig Joegoslavië –bondgenoot van Rusland- plat, en dat zonder instemming van de VN Veiligheidsraad. Desondanks proberen onze politici en media voortdurend Rusland als ‘de onbetrouwbare agressor’ voor te stellen.

Ook uit de illegale oorlogen tegen Libië en in Syrië bleek dat de NAVO zich van een verdedigend bondgenootschap tegen de Sovjet Unie had omgevormd tot een agressief opererende offensieve alliantie, die vrijwel uitsluitend de belangen van de Amerikaanse neocon globalisten behartigt. Als zij hun zin krijgen, verandert Europa voor de derde keer in een eeuw in een slagveld, waar deze keer waarschijnlijk geen herstel van mogelijk zal zijn, omdat er nu kernwapens kunnen worden gebruikt.

‘Putin nodigt Trump uit voor vredesgesprekken Syrië’

Omdat Trump meerdere malen heeft duidelijk gemaakt te willen breken met deze oorlogskoers en weer te willen gaan samenwerken met Rusland –met name tegen ISIS-, proberen de Amerikaanse globalisten en linkse organisaties er alles aan te doen om hem te dwarsbomen.

Volgens sommige berichten zou president Putin al een uitnodiging aan Trump hebben gestuurd om nog eind deze maand, dus als Trumps koffers in het Witte Huis nog maar amper zijn uitgepakt, over vrede in Syrië te gaan praten. (3)

Valse ‘casus belli’

Ondertussen werkt men in Brussel en het Pentagon stug door aan het creëren van een valse ‘casus belli’. In Amerika lijkt het te zijn mislukt (alhoewel het nog geen 20 januari is), maar in Europa kan Rusland nog altijd de schuld in de schoenen worden geschoven van het zogenaamd ‘manipuleren’ van de komende verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

De gevestigde orde vangt daarmee twee vliegen in één klap, want zo kunnen ook de sterk in opkomst zijnde Europese vrijheidspartijen –in Nederland de PVV- worden uitgeschakeld, waardoor de eurofielen hun lang gedroomde kans zullen kunnen grijpen voor de oprichting van een totalitaire EU-dictatuur.

 


Xander

(1) Ministerie van Defensie (/ YouTube)
(2) Breitbart
(3) Breitbart

Zie ook o.a.:

13-01: Oud vice-president OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’)
09-01: Tegen Rusland: Massa’s Amerikaanse tanks komen in Duitsland aan; Stealth raketten voor Polen (/ Nieuwste stealth raketten kunnen worden gebruikt voor ‘first strike’ op Rusland – Grootste troepenverplaatsingen in Duitsland sinds einde Koude Oorlog – Donald Trump: Alleen idioten willen oorlog met Rusland)
02-01: False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald 

2016:
30-12: Putin wil wel met Trump, maar niet met Obama over vrede praten
16-12: Obama stuurt na verloren proxy oorlog in Syrië extra troepen naar grenzen Rusland (/ Probeert Obama nog voor inauguratie Trump oorlog met Rusland uit te lokken?)
12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump
24-11: (/ EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling)
23-11: Trump en Putin bereiden nu al gezamenlijke aanval op ISIS voor
16-11: DEFCON kernoorlog gevaar na verkiezing Trump met 2 stappen terug naar laagste niveau 13-11: NAVO in paniek: Trump haalt mogelijk troepen weg bij Russische grenzen (/ Forceren neocons binnen nu en 2 maanden alsnog oorlog tegen Rusland?”
12-11: Vindt de gevestigde orde het  blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
05-10: Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging
04-10: 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

willy op 14-01-2017 14:46

Dat Rusland zich bedreigt voelt kan ik best geloven. De Navo is langs heel de Russische grens troepenversterking aan het sturen op vraag van die landen uitgezonderd Roemenie.De Russen zien de Navo steeds dichterbij komen en dat idee lusten ze niet laat staan dulden.Hopelijk komt het wat tot een dooi tussen de VS en Rusland en komt er een betere samenwerking in het Midden-Oosten op gang wel moet men de as Rusland-Turkije en Iran goed in het oog houden plus dan nog de eventuele confrontatie tussen de twee aartsvijanden de Saoedi's en Iran!Shalom

waterman op 14-01-2017 15:20

2 weken geleden was het nog de beste wensen voor 2017.

Wat wil een mens zich nog meer wensen ?..............chaos en oorlog ?

Orde uit chaos ? Als er dus geen chaos is dan wordt die wel geprovoceerd en gecreëerd  door naties en religies tegen elkaar op te zetten.

In dit geval het westen tegen het oosten.

De mensheid in hogere regionen zijn nog te dom om dit te stoppen en in te zien dat wat ze aan het doen zijn zelfvernietiging is.

GT op 14-01-2017 15:25

En als deze dictatuur er komt, wat denk u wat er met de verantwoordelijken gaat gebeuren, dacht u nu werkelijk dat deze nog rustig ergens een bakje koffie kunnen drinken dacht u dat?

Yerik op 14-01-2017 15:32

Stel: jouw naaste buurman komt tégen eerder gemaakte duidelijk beloften bij de drempel van jouw huisdeur en neemt een hoeveelheid wapens mee, waarover hij zegt dat die tégen jouw bedoeld zijn, mocht jij op zijn terrein komen. Bovendien gaat hij pal voor en op de drempel van jouw deur, herhaaldelijk allerlei gevechtsoefeningen met die wapens houden. Jij hebt overigens helemaal niet het plan om je huis te verlaten noch om op zijn terrein te komen. Vragen: voel jij je bedreigd, wat denk jij dan, wat doe jij dan en zo ja, welke voorzorgen neem je? Maar als die buurman dan op een gegeven ogenblik óók het woord "aanval" ("...  en offensief internationaal optreden...) gebruikt, zijn de feiten en omstandigheden dan van dien aard dat daardoor een eerste verdedigingsaanval gerechtvaardigd is? Mij dunkt zeker wel!We hebben het hier echter niet over een burenruzie, maar over een geschil tussen meer dan twee kernmachten, dat ook al zou een eerste gerechtvaardigde verdedigingsaanval uitgevoerd worden, de gevolgen onoverzienbaar zullen zijn met miljoenen \ miljarden onschuldige diden (mannen, vrouwen en kinderen) als gevolg.We leven in spannende tijden...

allangwakker op 14-01-2017 15:47

en deze ook , kijk m helemaal uit

dat wordt wat volgende week, luister goed wat hij vertelt ( nog meer rechter kolom )

https://www.youtube.com/watch?v=h4Ux0VhuzU8

DN op 14-01-2017 15:58

Zou stom zijn de poppen aan het dansen te brengen voor aftredend nazi-Obama?

Semper paratus op 14-01-2017 15:58

Waterman daar gaat het om ordo ob chaos,  de wereld wordt bedolven onder meer en meer ellende. Nog even dan schruuwen de mensen om vrede en dsn wordt de persoon geïnstalleerd die praat als het lam maar doet als de draak. De weeën zijn begonnen en zal alsmaar heftiger worden.

Derk op 14-01-2017 16:07

Orde uit chaos, wiens "lijfspreuk" is dat?

saandeknikker op 14-01-2017 16:28

Het moet zijn, Door chaos meer macht, Saul Alinsky, Rules for Radicals, mentor van Hillary en Obama.

grrrr001 op 14-01-2017 16:31

VN= Gestapo ?UN= United Nothing

BelgiumUN, kan er eens een lijst gemaakt worden van al die diefstallen gefantaseerde commissie s die de belastingpot van de burgerbevolking liggen op te souperen, voor allerlei nutteloze zaken, De wildgroei begint het fatsoen te overgroeien en is over de top.

alexanderdecroo 9/01/2017/Na "jobs jobs jobs" is het tijd voor "skills, skills, skills". Skills versterken = kansen geven in digitale economieZolang politici  onze burgerbelangen te grabbel gooien voor ziekmakende3gig wifi en willen verhogen naar doden van burgers voor5gig wifi

alexanderdecroo Lifelong learning moeten we stimuleren. Daarom 18 mio vrijgemaakt voor het Digital Skills Fund@BelgiumUN 14/01/2017/Belgium Dvpt Agency contribute to SDG13 combat climatechange? ClimateAction Matters2Me.  http://ow.ly/rQZw307mTUv       https://twitter.com/BelgiumUNWij betalen ons blauw voor een gepolitiseerde leugen genaamd opwarming van de aarde, nu klimaatverandering.St annabos gaat dood als bomen geen co2 hebben om zuurstof van te maken, als klapper voor een aantal politieke gehersenspoelden de_nva, cd_v, openvl_d, groenen, sp_a, vlaams belang, onafhankelijken, pvda,  Vlaanderen stort de grootste bijdrage wereldwijd van een regio aan klimaat Adaptatiefonds :6,25 mio euro.cop22SenatorMRobertsRenewables will need 4.7 triljoen dollarsin subsidies between 2016-40 to achieve climate goals!That’s your money.

ieznogoedh op 14-01-2017 16:44

Wat betreft de Nederlandse troepen die vanuit Steenwijk met de trein gaan kan ik melden dat op donderdag jl. een kolonne Nederlandse legervoertuigen over de autobahn 30 (verlengde A1 dus richting Berlijn) reden.

Kennelijk is er dan weer geen reden om over dieseluitstoot te zeuren bij de groenerikken van Europa.

goof op 14-01-2017 16:58

Als het tot een oorlog komt waar de VS ons probeert in te rollen en ons kabinet gaat erin mee dan heb ik zo'n ideen dat we op 15 maart niet hoeven te stemmen en kan de PVV hoog of laag springen maar dan blijft Rutte gewoon de baas hier .

Wordt het dan niet eens tijd om met z'n allen naar Den Haag af te reizen om grote schoonmaak te gaan houden.

Een ander geluid op 14-01-2017 17:06

Het wantrouwen zit niet alléén bij Rusland diep, maar ook bij de buren van Rusland. Bijvoorbeeld Baltische Staten, Polen, Finland enz. Over de gerechtvaardigde redenen van dat wantrouwen lees ik op deze site nooit iets. De problematiek wordt erg vanuit een pro-Russische bril bezien. Als we naar de feiten kijken, had Rusland zich na de 2e wereldoorlog in 1946 terug moeten trekken uit de midden-europese landen. Dat hadden ze ook vastgelegd in de verdragen van Jalta en Potsdam (1945). Tegen die verdragen in hebben ze die landen tot vazalstaten gemaakt en zijn ze daar nog 45 jaar met Russische troepen gebleven. De volkeren van die landen hadden hier nooit om gevraagd en hebben er ook nooit mee ingestemd. Bewijzen hiervan zijn de opstanden in Hongarije (1956), Tsjecho-Slovakije (1968), Polen (1956-1970-1980). Ook in de Baltische Staten bleven partizanen (Woudbroeders) tot diep in de jaren 1950 zich verzetten tegen de Russische inlijving van die landen. Tel daarbij op alle "zuiveringen" in die landenen deportaties naar Siberië en de niet-beïnvloede en redelijke lezer zal de wens van die volkeren om toe te treden tot NAVO en EU goed begrijpen. Een lidmaatschap, dat nog steeds door de overgrote meerderheid van die volken gedragen wordt.

De belofte aan Gorbatsjov had dan ook nooit gedaan mogen worden ! Prima, dat dat later gecorrigeerd is. 

De Polen zijn in ieder geval erg blij met de versterking van hun oostgrens.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3009704/Welcoming-cavalry-Hundreds-Polish-residents-turn-greet-convoy-U-S-troops-driving-eastern-Europe.html

Rusland heeft nog steeds een zeer sterke conventionele verdediging aan zijn westgrenzen, bestaande uit 330.000 soldaten en veel tanks, gevechtsvliegtuigen en zware artillerie. Rusland heeft, met in totaal bijna 16.000 tanks, sowieso de meeste tanks van alle grootmachten. Net zoals Rusland het recht heeft zijn troepen en materieel naar eigen goeddunken te stationeren binnen de grenzen van hun land, heeft de NAVO dat ook binnen de landen van haar organisatie. Dus al die ophef over een paar honderd man hier en een paar duizend man daar, doet erg paranoïde aan. De militaire kracht van de NAVO in Europa is bij lange na niet genoeg voor een aanval op Rusland. Hitler (en bondgenoten) heeft het met 3,8 miljoen soldaten en veel materieel geprobeerd en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. 

De NAVO heeft oefeningen aan zijn oost-grenzen, Rusland aan zijn west-grenzen. Het is "de pot verwijt de ketel, dat hij zwart ziet". Ondanks het feit, dat de NAVO naar het oosten is uitgebreid, is dat tot op heden niet gepaard gegaan met een sterke militaire opbouw van de NAVO. In ieder geval niet, dat het conventioneel net zo sterk is als Rusland in die regio. Daarnaast weet iedere deskundige dat de aanvaller bij een aanval vele malen sterker moet zijn als de verdediger wil de aanval ook maar een beetje kans van slagen hebben. Op dit moment heeft alléén Rusland in oost-europa die capaciteit. De reactie van de NAVO is nog steeds verdedigend van karakter.

Ik hoop, dat beide blokken snel goede afspraken met elkaar kunnen maken en tot verdragen komen, waar iedereen zich in kan vinden. Dat beteknt  niet dat de geo-politieke klok terug gedraaid moet worden tot 1990. De feiten liggen er zoals ze zijn !!!!

Voor alle Starwars fans; een totale nucleaire oorlog kan nog steeds door geen enkele grootmacht gewonnen worden. Is gewoon puur wederzijdse vernietiging zonder winnaars. Ook een nucleaire firststrike kan door niemand gewonnen worden. 

willie-duitsland op 14-01-2017 17:15

heel toevallig

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/jochen-kopp/in-memoriam-dr-udo-ulfkotte-196-2-17-.html;jsessionid=4C63608D0F0DF8D63461AE34AC3F6ADB

Rode Wouw op 14-01-2017 17:22

@allangwakker op 14-01-2017 15:41 : bedankt, ik zag nog wat andere links en in een van de reakties de goede waarschuwing tegen vrachtauto terreuraanvallen. Nuttig om aan herinnerd te worden.

grrrr001 op 14-01-2017 18:11

Een ander geluid op 14-01-2017 17:06 , de onverkozen eu bureaukraten doen wat hun opdrachtgevers willen  en niet wat de burgerbevolking wilt, gesteund door de reguliere propaganda media die niet bericht over de protesten in veel landen van deze provokatie tegen Rusland om een wereld brand te veroorzaken.

Het Rusland van nu is een land waar naar de burgerbevolking geluisterd wordt door de politieke vertegenwoordiging en geen dictatuur van de NWOEU maffia

https://www.youtube.com/watch?v=oC16TUCm0VI .  Germans protest transfer of US forces to EuropeGermany: Scores protest transport of NATO soldiers through GermanyThousands of Germans Protest US Airforce Base in GermanyThousands Of US Troops Arrive In Europe In "One Of Largest ...www.zerohedge.com/news/2017-01-09/thousands-us-troops-b...4 days ago ... Crowds of people marched through Bremerhaven on Saturday to protestthe deployment and transport of NATO troops and weapons through ...

Ton op 14-01-2017 18:13

Wat moeten we nu in godsnaam met dat extra legermateriaal in Polen. De zaak na de putsch in Oekraine wordt steeds verder opgeklopt en Nederland doet er ook lekker aan mee.

Je kunt Polen helemaal vol stoppen met zwaar legertuig. Een stel kruisraketten na een optrekken van dat legertuig, afgeschoten op vitale infrastruktuur en de hele machinerie valt heel snel stil.

Wat daarna verder gebeurt ? Tja, daar hebben we gelukkig de elites voor die ons erin gebracht hebben en dan ook weer de goede beslissingen nemen om ons eruit te halen.

Niet te lang wachten, want we hebben honger en dorst.

Zoals na de verkiezing van Trump gezegd: Ga maar lekker slapen.

saandeknikker op 14-01-2017 18:15

Een ander geluid op,  bekijk deze video , People who control America ? mind blowing documentrary, op YouTube, misschien ziet u nu wie er met de schepter zwaait en dat is beslist niet Poetin.

allangwakker op 14-01-2017 18:27

Rode Wouw 17.22 :  ja,  klopt uiteraard vrachtwagen chauffeurs lopen zeker steeds meer gevaar als vroeger, daar had ik ook al het een en ander van vernomen.  Men beseft het soms niet, maar zonder hen worden onze winkels en bedrijven  niet bevoorraad,  met alle gevolgen van dien !

Tom Hendrix/Seneca op 14-01-2017 18:38

De Openbaring van Johannes, komt steeds meer tot vervulling. De socialisten, sociaal-democraten, huichelaars van liberale en christendemocratische snit , de rode Eussr, de Navo, Bilderberg, en de Nwo, wensen een oorlog tegen Rusland, om de democratie in Europa compleet kapot te maken, en de Eussr dictatoriale macht te geven. Uieindelijk wenst men vermoedelijk ook Trump nog te vermoorden, omdat die niet genegen is een oorlog te beginnen tegen Rusland.

Ik zal niet beweren, dat Putin een "koorknaap", is, maar ik ben er vrijwel zeker van, dat hij absoluut geen oorlog wil.

En de Navo en de VN, zijn ook handlangers van de duivelse machten geworden. Leve Christus Koning.

Yerik op 14-01-2017 18:39

@ Een ander geluid op 14-01-2017 17:06

V.w.b. jouw eerste tekstgedeelte: wij leven NU met de feiten van NU en niet bij wat geweest is. De S.U. bestaat niet meer, evenmin het 'Warshaupact', maar we moeten het nu doen met de machthebbenrs van NU die, naar het schijnt, veelal ook anders denken.

Als je het nieuws volgt (niet alleen Xandernieuws maar ook elders), blijkt daaruit dat de NAVO niet alleen verdedigingswapens stationeert, maar overduidelijk óók aanvalswapens.Dat Rusland conventioneel veel sterker is weten de NAVO-regeringen en -bevelhebbers ook. Die willen echter niet verliezen, dus zij zullen snel, waarschijnlijk al tijdens het begin van een treffen, naar de kernwapens grijpen. Dit echter weten ze in Rusland ook.

Als jij gelet jouw laatste zin niet gelooft dat er een kernoorlog zal uitbreken (althans dat begrijp ik ook uit de stijl van jouw opmerking): de waanzin van de machthebbers is nog lang niet ten top gestegen. Zij zullen voor niets, maar dan ook voor helemaal niets en nog eens: niets terugdeinzen. Let maar op alle oorlogen en het einde van W.O.II (Hirosjima en Nagasaki) wat voor beesten en monsters op de knoppen zullen drukken, zowel bij de NAVO als in Rusland.

saandeknikker op 14-01-2017 18:41

Rode Wouw, waarschuwing tegen vrachtauto terreuraanvallen ,en dan krijgen de werkelozen in Rotterdam ook nog een Rijbewijs van de staat.

Bambi op 14-01-2017 18:47

Als het zover moest komen,dan hoop ik dat Rusland puree van hen gaat maken

Ike op 14-01-2017 19:08

Net als tijdens de Cuba crisis is het kwaad al geschied. 2 vingervlugge legers staan tegenover elkaar en als een soldaat of sluipschutter of marineman een oorlog start, moet Trump nu alles negeren en terugtrekken of doorgaan. Dat kan deze keer een Amerikaan zijn of een Pool of een soldaat va de Baltische Staten of een extremist die vecht in Oekraine tegenover seperatisten of een seperatist. Heeeeeel gezellig. Daarna moeten de leiders en de parlementen besluiten of ze alles terug willen trekken of jarenlange onderhandelingen aangaan terwijl ze de statusquo handhaven met deze keer veel snellere kernraketten. We zijn hierdoor dichter dan ooit bij een kernoorlog gekomen....

Wie is de oorzaak hiervan?

Het wantrouwen zit heel diep bij elke partij, zie ook het verhaal van de hulp van de Dullesbroers en Preston Bush en de Europese elite aan de nazi's. Heel toevallig gebeurd dit voor grote verkiezingen en in de winter. Dit kan een hele zware griepepedimie worden. We zullen zien hoe de stemverhoudingen wijzigen na de griepepedimie en hoe men gaat stemmen.

cefas op 14-01-2017 19:22

Is de kolder in het hoofd geslagen bij de Navo?

Rode Wouw op 14-01-2017 20:28

@allangwakker op 14-01-2017 18:27 : zeker, de economie kan niet zonder vrachtwagens. Het was voor mij meer praktisch dat er bij grote evenementen ook zware betonblokken moeten worden geplaatst. Die echter ook weer snel moeten kunnen worden weggehaald als er een ambulance door moet. Die ellende van moslimterrorsiten ook.

rexmundi op 14-01-2017 20:30
Is de Nederlandse regering nu helemaal gek geworden om Nederlandse soldaten met die gekke oorlogs zuchtige Amerikanen te sturen.
Die arme donders hebben geen schijn van kans,als de ouders het nog moeten meemaken dat hun zonen en dochters  in een boddy bag terug komen.
Het is geen oefening, de VS is op oorlog uit over de rug van Europa,wanneer worden ze in Europa eens eindelijk wakker.
In Europa hebben we Merkel en consorten die vriendjes zijn met de Moslim Obama en Clinton kliek.
Een ander geluid op 14-01-2017 21:17

@ grrrr001 op 14-01-2017 18:11

In West-Europa is er altijd een actief Links verzet geweest tegen de NAVO, NAVO-basissen (o.a. vliegbasis Rammstein), nieuwe NAVO wapens (van F16 tot kruisraketten). Niets nieuws onder de zon. Aanhangers van het "Gebroken geweertje". Door de USSR nuttige idioten genoemd en Poetin zal er ongetwijfeld net zo over denken. In een democratie mag je demonstreren voor je mening. Prima, maar wil niet zeggen dat deze mensen (in Duitsland of elders) de mening van een grote groep weergeven, laat staan die van de meerderheid. 

Ik ben van mening, dat er in Rusland net zo min naar de burgerbevolking wordt geluisterd als in West Europa. NWOEU maffia of Poetin maffia; wat maakt het uit?? Uit bent gemakshalve de massale protesten in Rusland in de jaren 2011-2013 (tegen Poetin) vergeten. Protesten, die door Poetin en consorten op alle mogelijke manieren de kop werden ingedrukt. Onafhankelijke pers de nek omgedraaid, onafhankelijke rechtspraak idem. Politieke tegenstanders (o.a. Boris Nemtsov) en journalisten (o.a. Anna Politkovskaja) vermoord. Dit lijstje kan met gemak nog veel en veel langer. Lijkt me allemaal niet zo gek veel beter daar........... De Communistisch USSR is vervangen door de zeer nationalistische FSB staat Rusland met geheim agent Poetin aan het hoofd. OK, het gaat de gemiddelde Moskoviet beter. Hoe verder weg van Moskou, hoe minder profijt de Rus van het nieuwe systeem heeft. Wist u, dat uit een officieel Russisch staatsonderzoek blijkt dat 10% van de Russische bevolking naar het westen wil emigreren???? Mocht u mij niet geloven, gewoon even googlen.

Voor de goede orde; ik wil ook graag van de NWO & EU maffia af, maar het leven hier is voor de meesten van ons nog steeds vele malen beter en vrijer dan voor veel mensen in Rusland. We moeten het kind niet met het badwater weggooien !

Een ander geluid op 14-01-2017 21:42

Yerik op 14-01-2017 18:39

Sorry, nog iets vergeten.

Nee, een totale kernoorlog verwacht ik absoluut niet. Niet omdat ik denk, dat de wereldleiders zo verheven en hoogstaand zijn. Uw omschrijving klopt wel aardig. Er valt simpelweg niets te winnen. Er zijn alleen verliezers. Denkt u echt, dat de elite vele honderden jaren in ondergrondse luxe bunkercomplexen gaat wonen? Zelfs zo'n grote schoft als Hitler (veel lager kan haast niet, toch?) wilde chemische en biologische wapens absoluut niet aan het front inzetten. Ja, ik weet dat het in de vernietigingskampen wel gebeurde. Enige restricties kan men zichzelf blijkbaar opleggen.

saandeknikker op 14-01-2017 22:31

Een ander geluid op, Poetin is de tegenstander van de NWO, en daarom moet hij weg. Heb nog een video voor je, The new world order, World war 3, ISIS,The secret agenda of elite 2016 end of days coming, bekijk de eerste 12min. die zeggen al genoeg, De nieuw wereld order, en daar hoort en wil (?) Poetin niet bij zijn.

Semper paratus op 14-01-2017 22:39

rexmundi op 14-01-2017 20:30

Helaas mijn dochter en schoonzoon zitten beiden in Polen, afgelopen donderdagmorgen vertrokken, Ze waren ook echt niet niet blij gezien zij ook donders goed weten wat er speelt. ook bij hun in de peletons kent men xandernieuws en ziet zo ook de andere kant van het verhaal. Ikzelf ben militair geweest maar heb hier moeite mee dat zij daar zitten. straks.  Jammergenoeg hebben beiden wel getekend om voor de NATO klaar te staan, het besef dat ze eigenlijk speelgoed van de elite zijn begint gelukkig bij hen door te dringen.

Ik hoop dat ze weer veilig terug keren en dit alleen maar blijft bij geruchten van oorlog!

saandeknikker op 14-01-2017 22:54

Willy, uitgezonderd Roemenië ! in Roemenië daar staat al een raketinstallatie en wordt de defensie door NATO uitgebreid, net al in Georgië en Macedonië, in Polen en in een Scandinavisch land daar zijn ze ook bezig met het opzetten van raketinstallaties.Dus die Poetin heeft groot gelijk, heel Rusland is door NATO omsingelt.

Motu op 14-01-2017 23:12

ik denk dat als trump het wiitehuis net betreed de oorlog losbarst en dit in zijn schoenen word geschoven.

Ike op 14-01-2017 23:22

Hoe verder je komt van de steden waar het omgaat, hoe minder je ook in onze landen krijgt. In Amerikaanse steden, worden oude wijken opgekocht en gesloopt en wegen buiten een binnenstad niet onderhouden. Komt het bekend voor? Het gaat om onze elite en de economieen krimpen, of hebben jullie in jullie directe omgeving en sector de economie zien groeien?

Wat is de oplossing voor deze mensen die veel vastgoed hebben en beleggingen hebben? Omhoog praten en meer mensen toelaten of anders oorlog of het bouwen van grote muren en hotels, want niemand wil huizen kopen in steden die in verval raken en muren zouden mensen moeten weren............ Maar door muren komen gaan mensen over de ander, anders denken.

Uiteindelijk wint weer de wapenindustrie.

rexmundi op 15-01-2017 00:06
Is de Nederlandse regering nu helemaal gek geworden om Nederlandse soldaten met die gekke oorlogs zuchtige Amerikanen te sturen.
Die arme donders hebben geen schijn van kans,als de ouders het nog moeten meemaken dat hun zonen en dochters  in een boddy bag terug komen.
Het is geen oefening, de VS is op oorlog uit over de rug van Europa,wanneer worden ze in Europa eens eindelijk wakker.
In Europa hebben we Merkel en consorten die vriendjes zijn met de Moslim Obama en Clinton kliek.
rexmundi op 15-01-2017 00:25

Semper paratus.

Laten we alleen hopen dat het met een sisser afloopt,niemand wil graag zijn kinderen verliezen.
De meeste burgers van Europa willen alleen een goede samen werking met Rusland,niet alleen de burgers maar ook staatslieden en zakenlui.
Het moreel van de Europese troepen is dan ook zeer laag, alleen die rambo’s uit de VS zijn geestelijk door de malle molen gedraaid.
Het Raketschild van de VS werkt niet, door het nieuwe systeem van Rusland als tegen gewicht.
De satan 2 raketten van Rusland staan klaar.
Laten we nog maar even zwijgen wat ze nog meer te wachten staat, een goede schaakmeester denkt altijd een paar zetten vooruit en helaas het westen kan niet schaken.
Rolf op 15-01-2017 01:38

En als onze soldaten in Polen zitten en later als het nog spannender wordt extra versterkingen uit Nederland moeten worden aangevoerd, hebben we in Nederland nog maar weinig mensen over met militaire ervaring en die zonder moeite met vuurwapens kunnen omgaan.  Hetzelfde zal ook met het Duitse leger vermoedelijk plaatsvinden. 

De beschermers van het land zijn dan weg.

Raad eens wie daar nu toch van zou kunnen profiteren als zowel in Nederland als Duitsland een groot deel van de verdediging er niet is. 

allangwakker op 15-01-2017 03:19

https://www.youtube.com/watch?v=o081h0vFX4I

Deze link is ook e c h t belangrijk, over de komende inauguratie EN  de vele problemen die er verwacht gaan worden.  Misschien een beetje of-topic dat ik de 3e link hier neer plaats. sorry hiervoor

Xander / admin  kunt U misschien een artikel schrijven hierover ? Want het  Gonst op internet over de diverse groepen die vertegenwoordigd zullen zijn daar in Washington DC op de 20 januari !

Er worden verwacht 2 milijoen Bikers ( motoren )

5000 Natinal Guards

1000 US Mariniers

3000 Security Officers

en Duizenden politieagenten uit Wash.DC  zelf

naar mijn mening begint het nu een beetje ERG eng te worden,  wat zijn ze van plan allemaal ?

Krijg er langzaam kippevel van nou

Gorghel op 15-01-2017 04:21

Overal op de wereld worden de verschillen tussen mensen en hun systemen uitvergroot en gebruikt om elkaar te demoniseren. Oit was het Linux versus Windows bijv.  Of kapitalisten tegen communisten. Beide partijen hebben er een belang bij, al was het alleen maar vanwege behoudt van de ego. Het is deze ego die de bron is van alle verdeeldheid. Zoalng de mensheid hier niks aan doet, zal ze blijven vechten en elkaar bedreigen. En zal elke verschil daarvoor aangrijpen.

Hoopvol op 15-01-2017 14:16

semper paratus... Oh wat erg allemaal, de oudste zoon vAn 1 van mijn zussen is gelukkig op tijd veranderd vAn opleiding. Had ook gekozen voor opleiding in het leger. Door een leuk meisje te ontmoeten is hij na 3 jaar opleiding veranderd. Ze had moeite met de vooruitzichten Van een legerfunctie. De liefde overwon....  Je wil niet weten hoe blij ik was. 

Daarom dat ik me volledig in uw situatie kan  verplaatsen...

Hopelijk dat U uw vertrouwen stelt in de Here Jezus ! Hij is redder... 

Ik bid voor de situatie ... Ik wens U veel sterkte toe 

Hoopvol op 15-01-2017 14:20

Oh ja semper paratus.... Dat het inderdaad bij geruchten blijft van oorlogen ... !! 

Berkeboom op 15-01-2017 15:04

Na vrijdag staat europa er alleen voor willen ze nog een wereldbrand met Rusland uitlokken want als Trumph echt zijn woordt houdt en de vredesweg met Putin bewandelt zullen ze op de Amerikanen niet moeten rekenen.Pure zelfmoord dus!Hun europees leger gaat niets uithalen want die moeten ze nog oprichten terwijl b.v. bij ons in Bélgie het leger al jaren fors wordt afgeslankt en ook zwaar bespaart en waarschijnlijk ook in vele andere europese landen.Of gaan ze het legerplicht en de herbewapeningen van de landen terug inroepen en vele nieuwe legereenheden créeren net als in de perides die net voor de 2 vorige wereldoorlogen aan vooraf gingen?Waar gaan al die eenheden zich kunnen stationeren want vele voormalige kazernes bij ons in Bélgie zitten nu vol met die (zogenaamde) alsielzoekers???Het valt trouwens wel erg op hoe onze Linkse progresiefe leiders steeds meer op dezelde oorlog en leugen taal komen te staan als die van Hitler en het 3de rijk destijds!Ook die beschuldigde de landen die ze wilden binnenvallen ook eerst van allerlei ronduit valse beschuldigingen o hun oorlogen tegen die landen de rechtvaardigen.En Putin kun je niet met Stalin vergelijken,die laatste was nog een echte dictator.Is de geschiedenis zich aan het herhalen.Ik denk wel niet dat de soep zo heet gaat gegeten worden als ze opgedient zal worden want tegen de grote Russische beer is ons europees mugje op voorant kansloos zelf met de hulp van de Amerikanan zetten die ons zo buitenspel.En wat als ze China bij het conflicht betrekken en die een front vormen samen met de Russen maakt het westen geen schijn van kans!Volgens mij is het veel geblaf maar durven ze niet te bijten.Alle,dat hoop ik toch 

Semper paratus op 15-01-2017 18:15

Hoopvol dank je voor uw bericht,  ik hoop dat wanneer ze terug komt ook iets anders gaat doen. Zij is vanaf haar zeventiende bij defensie gegaan, nu is zij 26 en denkt nu ook aan een gezin dus wie weet. Gelukkig zit ze bij geneeskundig en hebben daar een veldhospitaal waar zij haar dingen doet, mijn schoonzoon zit bij het transport, beiden geen gevechtsfunctie  dat scheelt weer een stukje. 

Rexmundi inderdaad laten we hopen dat het met een sisser afloopt.

Semper paratus op 15-01-2017 18:21

Allang wakker

Klopt het gonst van de berichten,  ook vandaag  70 naties die de twee staten in Israel er door heen willen  jassen. Tegelijkertijd steeds meer aardbevingen en vulkanen die aktief worden. Extreem weer, overstromingen enz. Enz.  Naar mijn mening duidelijk het begin van de weeen. 

louise op 15-01-2017 20:35

Xander weten deze soldaten dat ze zelf vernatwoordelijk zijn voor elke inbreuk in een ander land en dergelijke daad. De arme stakkers denken dat hun land dienen, maar de staat beschermd ze niet meer .......

https://www.youtube.com/watch?v=sg9ex0ESjQY

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl