HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘NAVO op dit moment weerloos tegen Russisch elektronisch wapen’

‘Als Rusland en China inderdaad agressieve plannen hebben, is dit DE uitgelezen mogelijkheid om Oekraïne, Taiwan en Japan aan te vallen’ - ‘Trump en Putin plannen ontmoeting op IJsland’

 

Het Amerikaanse vliegdekschip USS Carl Vinson.

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan die in het team zat dat de Koude Oorlog beëindigde, schrijft dat veel lezers hem hebben gevraagd waarom er vorige week maar liefst 10 vliegdekschepen op een rij voor onderhoud in een marinehaven lagen. Was dit misschien om een false-flag aanval mogelijk te maken, die vervolgens zou worden gebruikt om Rusland de oorlog te verklaren? Volgens Roberts is de echte reden een geheel andere: de vliegdekschepen zijn, evenals een groot deel van het wat oudere militaire materieel dat de NAVO heeft, op dit moment volslagen weerloos tegen een nieuw Russisch electronisch wapen, dat al enkele malen als waarschuwing werd ingezet. Als de Russen dan inderdaad de ‘agressor’ zou zijn, dan hebben ze nu een uitgelezen kans om het vrijwel weerloze Westen te verslaan.

 

Nee, er zit geen nieuw 9/11 aan te komen, waarmee de aftredende regering Obama een oorlog tegen Rusland zou willen rechtvaardigen, zodat voorkomen kan worden dat Donald Trump de banden met Vladimir Putin weer herstelt, aldus Roberts. Volgens zijn (voormalige?) bronnen binnen de inlichtingendiensten zijn alle vliegdekschepen teruggehaald om de koperen bedrading te vervangen door glasvezels. Inmiddels zouden de eerste vliegdekschepen zijn aangepast en weer zijn uitgevaren richting China (3).

NAVO machteloos tegen Russisch wapen

De reden van de massale terugroepactie: enkele jaren geleden stuurde de VS een marineschip de Zwarte Zee op, richting de Russische marinebasis op de Krim. De Russen waren niet gediend van deze provocatie, en lieten één gevechtsvliegtuig over deze oorlogsbodem vliegen. Het toestel wist toen op volslagen mysterieuze wijze alle elektronica op het schip uit te schakelen, waardoor het weerloos was tegen een eventuele aanval.

Twee Israëlische gevechtsvliegtuigen zouden eveneens een waarschuwing van de Russen hebben gehad, toen ze tegen de afspraken in het door Rusland gecontroleerde luchtruim boven Syrië binnenvlogen. De Russen verzochten de Israëlische toestellen te vertrekken, en toen ze dit niet deden schakelden ze met hetzelfde geheime wapen de communicatiesystemen van de vliegtuigen uit.

Uitgelezen kans om Oekraïne, Taiwan en Japan aan te vallen

Roberts legt uit dat de Russen een elektronisch wapen hebben ontwikkeld dat in staat is om (radar)systemen die nog zijn uitgerust met klassieke koperen bedrading, en die met specifieke frequenties werken, te verstoren en uit te schakelen.

‘Als dit klopt hebben we nu te maken met een testcase van hetgeen men ons verteld heeft, namelijk dat de Russen en Chinezen agressieve intenties tegen het Westen hebben. Nu de vliegdekschepen buiten dienst zijn, is dit de uitgelezen mogelijkheid voor Rusland om Oekraïne in te nemen, en alle andere gebieden die ze zouden willen.’

‘Het is ook de gelegenheid voor de Chinezen om Taiwan binnen te vallen, en ook Japan, als ze dat willen. De Amerikaanse marine kan hen niet stoppen, en een nucleair dreigement van de clowns in Washington zou niets minder dan de totale vernietiging van het hele Westen betekenen, met de imbeciele idioten in Washington als eerste slachtoffers.’

‘Leugens’ dat Rusland en China agressieve plannen hebben

De beschuldigingen door de Westerse politici en media aan het adres van Rusland (en China) zijn echter ‘fantastische leugens. China heeft de Golf van Mexico of de zee bij Californië niet als ‘gebied van Chinees nationaal belang’ verklaard, maar de ‘killer bitch’ Hillary in het regime van de Nobelprijswinnaar verklaarde wel de Zuid Chinese Zee tot ‘gebied van Amerikaanse nationaal belang’. Dit gaat verder dan een provocatie. Geen enkele intelligente diplomaat zou ooit zo’n belachelijke en provocerende claim maken.’

Rusland veroverde in 2008 een deel van Georgië, maar dat was enkel een reactie op de Georgische invasie van Zuid Ossetië. Toen Georgië was verslagen, vertrokken de Russen weer, zonder het land, wat 300 jaar lang tot Rusland behoorde (veel langer dan de VS bestaat), in te lijven.

Rusland weigerde de Oekraïense volksrepublieken Donetsk en Luhansk in te lijven, ook al werd hiertoe een officieel verzoek aan het Kremlin gericht. Rusland heeft de aangrenzende Baltische staten en Oost Europa nooit tot ‘gebied van Russische nationaal belang’ verklaard, maar de VS heeft deze landen wèl ingelijfd in het NAVO huurlingenleger, en stationeert er steeds meer troepen, tanks, raketten en vliegtuigen, allemaal bedoeld om Rusland aan te vallen.

‘Alle agressie komt uit Washington’

Roberts: ‘Alle agressie in de wereld komt voort uit Washington. Dit is zo duidelijk als wat. Hoe komt het dat zo weinigen dat zien? Wie anders dan Washington heeft oorlog gevoerd sinds het Clinton regime in 9 landen mensen vermoordde?’

De voormalige assistent-minister onder president Reagan vindt het nog onbegrijpelijker dat ‘progressief’ en ‘links’ net zo hard meedoet met de CIA in het demoniseren van Donald Trump, en dat terwijl die géén oorlog met Rusland wil, en de betrekkingen tussen beide landen juist wil herstellen. Trumps eerste buitenlandse reis zou naar Reykjavik gaan, waar hij Putin zou ontmoeten om hiermee een begin te maken (2).

‘Links en progressief volslagen blind voor de realiteit’

De felle anti-Trump retoriek van ‘links’ zou volgens Roberts een teken kunnen zijn dat ‘liberaal-progressief-links een CIA front is. Deze mogelijkheid is niet vergezocht, want het is bekend dat de CIA de Amerikaanse en Europese media in zijn greep heeft. Dus waarom zou de CIA die van links en progressief negeren?’ Liberaal-progressief-links heeft volgens hem altijd het valse 9/11 verhaal beschermd dat een paar Saudi’s alle 16 Amerikaanse inlichtingendiensten, het Pentagon, de beveiliging op vliegvelden, de luchtmacht en de Israëlische Mossad om de tuin heeft geleid, en Amerika de meest vernederende nederlaag ooit hebben toegebracht.

‘Iedereen die stom genoeg is het officiële 9/11 verhaal te geloven, heeft niet voldoende intelligentie om zich ‘links’ en ‘progressief’ te noemen, of zelfs maar een wezen met enig waarnemingsvermogen.’ Robert acht het de hoogste tijd dat ‘links’ immuun wordt voor zijn eigen emotionele handicaps, waardoor het volslagen blind is geworden voor de realiteit op deze wereld.

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts
(2) Zero Hedge
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten


Zie ook o.a.:

14-01: Nederlandse troepenmacht naar Polen; Rusland stelt afweerraketten bij Moskou op
13-01: Oud vice-president OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’)
09-01: Tegen Rusland: Massa’s Amerikaanse tanks komen in Duitsland aan; Stealth raketten voor Polen (/ Nieuwste stealth raketten kunnen worden gebruikt voor ‘first strike’ op Rusland – Grootste troepenverplaatsingen in Duitsland sinds einde Koude Oorlog – Donald Trump: Alleen idioten willen oorlog met Rusland)
02-01: False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald 

2016:
30-12: Putin wil wel met Trump, maar niet met Obama over vrede praten
16-12: Obama stuurt na verloren proxy oorlog in Syrië extra troepen naar grenzen Rusland (/ Probeert Obama nog voor inauguratie Trump oorlog met Rusland uit te lokken?)
16-11: DEFCON kernoorlog gevaar na verkiezing Trump met 2 stappen terug naar laagste niveau 13-11: NAVO in paniek: Trump haalt mogelijk troepen weg bij Russische grenzen (/ Forceren neocons binnen nu en 2 maanden alsnog oorlog tegen Rusland?”
12-11: Vindt de gevestigde orde het  blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
05-10: Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging
04-10: 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Lucie op 15-01-2017 14:22

Die clowns in Washington weten natuurlijk al te goed dat het allemaal leugens zijn,die ze rondbazuinen.

Daarom durven ze hun schepen ook voor onderhoud terug te halen wetende dat zijzelf de agressor zijn.

Jammergenoeg zijn  er nog steeds veel mensen die elke keer weer in de leugens van de media trappen,de blinden onder ons.

Een ander geluid op 15-01-2017 14:35

Allereerst; als Rusland dergelijke superieure wapens heeft, maken die NAVO conventionele versterkingen in Oost-Europa helemaal niets uit.

Rusland heeft momenteel ruim 330.000 soldaten aan zijn West-grenzen en daarbij in die regio een overmacht aan tanks, zware artillerie en andere wapensystemen. Als daar bovenop nog eens het soort geavanceerde electronische wapens komen, zoals in dit artikel van XN beschreven, dan heeft men in Moskou niets te vrezen lijkt mij !  Wie weet wat Rusland nog meer aan geheime en futuristische wapensystemen heeft. Hoeft men zich in Rusland ook niet meer zo druk te maken over het Amerikaanse raketschild, dat nog steeds verre van waterdicht is. De radarsystemen van dit raketschild liggen dan ook plat !!!! Dit Russische wapen maakt het raketschild tot luchtfietserij.

Dit artikel neemt veel zorgen bij mij weg. Rusland en China hebben niets kwaads in zin en de NAVO wapens kunnen naar het museum. 

PS De Chinese claim op de Zuid Chinese zee, lijkt me wat aan de ruime kant. In vergelijking daarmee, zou Griekenland de halve Middellandse Zee kunnen claimen, met uitzondering van de territoriale wateren (= 12 zeemijlen) van de kust van Turkije, Syrië, Liban, Israel, Egypte, Libië en Cyprus. 

http://www.schuttevaer.nl/nieuws/actueel/nid15848-weer-een-aanvaring-in-zuid-chinese-zee.html

Tom Hendrix/Seneca op 15-01-2017 14:43

@Een ander geluid: 14.35. uur. Laten we het dan maar hopen, dat er geen oorlog uitbreekt, geachte "een ander geluid". Ik blijf echter waakzaam, de krachten achter: "Liberaal-Links", de politieke-elite, de navo, en bilderberg, wensen juist wel oorlog. Enfin, we zullen wel zien. Ik stel mijn hoop op Christus.

Atina op 15-01-2017 15:00

Openb 18 17 En alle stuurlieden, en al het volk op de schepen, en bootsgezellen, en allen, die ter zee handelen, stonden van verre;

18 En riepen, ziende den rook van haar brand, en zeggende: Wat stad was deze grote stad gelijk?

19 En zij wierpen stof op hun hoofden, en riepen, wenende en rouw bedrijvende, zeggende: Wee, wee, de grote stad, in dewelke allen, die schepen in de zee hadden, van haar kostelijkheid rijk geworden zijn; want zij is in een ure verwoest geworden.

Eelke Piers op 15-01-2017 15:09

Dat de USA de Zuid Chinese Zee tot gebied van Amerikaanse nationaal belang heeft verklaard is logisch en het gevolg dat China al vanaf 1946 de gehele Chinese zee tot Borneo en Malakka toe als eigen binnenzee heeft opgeeist. Naar mijn idee is dit ook de reden geweest dat de MH370 door de Chinezen is afgeschoten omdat het zonder toestemming de Chinese luchtruim binnenvloog. Daarom legt China ook de eilandjes aan om hun eis te ondersteunen

vlokje op 15-01-2017 15:26

Deze oorlog wordt Gods straf reactie op wat vandaag 15 januari 2017 door 70 landen wordt mis-slist

Ike op 15-01-2017 15:52

ROFL glasvezel heeft een lacer nodig om de signalen te verzenden. Quantummechanica is nog niet zover dat deze door iets anders gegenereerd kan worden dan electronica. Electronica die uitgeschakeld kan worden door een EMP of een pod onder ee oud gevechtsvliegtuig. Terwijl de VS komt met hele dure oplossingen, zijn de tegenmaatregelen goedkoop.

Het is alsof de NATO al het oude materiaal nu heeft geparkeerd bij de Russische grens als een soort artillerie en de soldaten na een paar rondjes gereden te hebben en pief, paf, poef geroepen te hebben, straks in meerderheid zo snel mogelijk zullen wegrennen naar huis, om niet uitgeschakeld te worden.

Probleempje is natuurlijk dat al die oude wapens bij China en Rusland gemakkelijk gebruikt kan worden door de domste extremisten.

Wij betalen hiervoor, net als dat we betalen voor JSF's die zonder elektronica niet kunnen vliegen en tankwagens en tankvliegtuigen nodig hebben om het bereik te vergroten. Als ze een stealth raket afschieten word deze ook geleid naar het doel met electronica. Of je dan een paar honderd miljoen of een half miljard hebt betaald voor een compleet wapensysteem maakt niets uit, voor je vijand.

@Eelke Volgens sommigen zat er een team technici in de MH370 die een achterdeur hadden gemaakt in e code van chips die in China werden geproduceerd en mocht dit team niet naar China gestuurd worden en daar gearresteerd worden. Ik weet het niet.

Gewoon stoppen met die waanzin.

mijn mening op 15-01-2017 16:20

Wil je weten hoe de toekomst eruit ziet? De bijbelcode Michael Drosnin

Willem op 15-01-2017 16:53

De plannen van de USA, Rusland en China zijn allemaal leugens. De leugens worden veroorzaakt van de man zonder vrede, zijn naam is satan.

allangwakker op 15-01-2017 17:41

Atina om 15.00 u  :  Welke stad wordt hier bedoeld, denk jij ? Misschien New York,  of wieweet wel Washington ? ( komende veldslag tijdens inauguratie 20 jan. ? )  pfff hoop toch zo dat alles goed gaat deze week, er hoeft daar maar weinig te gebeuren en de vlam slaat in de pan.  En die vlam kan dan ook zoomaar overslaan naar Europa, ja de tijd nu is vergelijkbaar met 1939 denk ik, en daar kijkt niemand naar uit, behalve de Elite.

saandeknikker op 15-01-2017 17:43

Aan, Een ander geluid op.Ben blij dat het kwartje nou eindelijk bij jou gevallen is, je kunt de schuilkelder wel weer verlaten, dat je die Russische militaire uitbreiding nu ziet als een reactie tegen de NATO.Heb nog een gezegde voor je "Het is gemakkelijker een miljoen mensen te doden dan te controleren" en vroeger was dat anders om.

de^mol op 15-01-2017 17:54

Dat de USA de Zuid Chinese Zee tot gebied van Amerikaanse nationaal belang heeft verklaard is onlogisch: het ligt geheel aan de andere kant van de immense Pacifische oceaan, heel ver weg van de USA, en relatief dicht bij China. Dat China in conflict is met landen die er vlak bij liggen, zoals Filipijnen, Vietnam en Indonesie, doet daar niets aan af. Het is dus een regionaal conflict met regionale oplossingen. Kortom, de USA heeft er niets te zoeken. Vietnam heeft net te kennen gegeven zelf met China over het conflict te willen onderhandelen, de Filipijnen zijn zelfs in conflict met de Amerikanen en kiezen de kant van China. Duterte heeft Obama zelfs gesommeerd dat de US beter kan vertrekken uit de Filipijnen.

Peter op 15-01-2017 18:26

Op www.kingdomrule.org staat een heel mooi Woord van de Maand over menselijke (politieke) besluiten en Gods ingrijpen. In dit verband heel interessant om te lezen. 

ptr op 15-01-2017 18:58

jaja wat n obstakels, haha.

usa moet al lang weg wezen uit de filipinos. slechthorend volk die neocons.

dat amerikaanse schip werd 23x overgevlogen door n ouwe su, zonder bewapening wse, en nix werkte meer.

alle bemanning is gelijk afgemonsterd en wil  nooit meer in het leger. haha. nice

ik hoop dat ze het cool houden. die amerikanen en nato-corp-zakkenvullers-kortetermijnwinst-klootzakken. zeg maar

zon op je pad

sjakie op 15-01-2017 19:47

Waarom ging het schip dan 26-december 2014 weer terug naar de zwarte zee??? (als ze daar toch krachteloos zijn)

Abel op 15-01-2017 20:04

Wat mij verbaast, is dat ze zo'n boot in een week kunnen ombouwen. Lijkt mij onmogelijk! 

Bennie op 15-01-2017 20:20

Dat betekent dat de stad (de valse religies) vernietigd gaat worden en dat daar geen inkomsten bron meer is vanuit die stad. De religieuze onderdanen hebben dan geen inkomsten meer van die stad. De valse religie word vergeleken met babylon die vernietigd is waar veel handel gedaan werd. Nu komen er ook veel inkomsten vanuit de valse religie de stad.

De Wal op 15-01-2017 20:49

De wal gaat het schip keren.

Bundy op 15-01-2017 22:19

@Atina op 15-01-2017  15:00

Je zou wanneer je tijd hebt dit schokkende artikel over de ergste vrijmetselaarsstad ter wereld eens moeten lezen . Het kan dus alleen maar New-York zijn ,  het moment weet niemand .

http://eindtijd-update.blogspot.nl/2015/02/vertaling-new-york-city-put-van-de.html

Wardje op 15-01-2017 22:51
Volgens Wiki maakt Georgië vanaf 1804 deel uit van het Russische rijk . Vanaf 1783 protectoraat. Hierboven: "Toen Georgië was verslagen, vertrokken de Russen weer, zonder het land, wat 300 jaar lang tot Rusland behoorde (veel langer dan de VS bestaat), in te lijven." 300 jaar lang is dus onjuist . "SInds ongeveer de stichtingstijd van de VS (tot ....)"zou is dichter bij de waarheid zijn.
Wardje op 15-01-2017 23:53

Naar geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit op het geloofsforum. Mod.

allangwakker op 16-01-2017 03:20

Bedankt Bundy 22.19,  zeer interessante site

hier heb ik er ook nog een : https://truthseeker1313.com/page/3/    scherp en ook up to date,  veel video `s

grrrr001 op 16-01-2017 10:38

#ParisPeaceConference 15/01/2017/ weer een verkwisting van belastinggeld van de burgerbevokingenom het eu bureaukraten cirkus + Obomberkliek te entertainen?

Anna op 16-01-2017 11:43

Ike@  u hebt gelijk;;;;;stoppen met die waanzin........  Als de olie toevoer op een of andere manier wordt geblokkeerd stoppen ze vanzelf...

En het is niet ondenkbeeldig dat dit gaat gebeuren... ISIS staat op het punt om Jordanië " over te nemen " en zijn daar duizenden sympathisanten.... ( kan mijn  Bron niet meer vinden..... Avi Lipkin???) en van daaruit is het makkelijk om door te steken naar Mekka waar de Zwarte Steen; een steen " des aanstoots" voor ISIS is..... Koning Salman is hun ( ISIS ) ook een doorn in het oog.....  en door deze steen en de koning te vernietigen  zou de hele islam wel eens kunnen gaan wankelen want al die miljoenen moslims die daar heel devoot rondom de heilige steen hebben geparadeerd hebben dit dus voor niet gedaan......... De islam zou zichzelf wel eens op deze manier kunnen " opheffen" .... Dan zal niet meteen gaan maar op termijn is dit een " mogelijk " scenario..........En als er geen olie meer uit het midden oosten komt ( dat is Bijbels geprofiteerd dat de asfalt putten van Elam zullen branden Elam ( Iran ) zal vernietigd worden)  dan valt de hele economie stil....... dus hoe lang kan en zal onze westers oorlogtuig nog op dieselolie kunnen draaien...... met als gevolg dat heel ons economisch systeen in elkaar valt...... 

Ik weet het dit is een doemscenario  maar wel een om over na te deneken en rekening mee te houden..... 

Het is opmerkelijk  dat juist nu Israël ook " bodemschatten " heeft..... zodat ze nu onafhankelijk van de omringende landen zichzelf kunnen bedruipen....... Het is ook opmerkelijk hoe God de zegeningen aan dit land doseert..... nog maar kort geleden  zijn deze velden ontdekt.... en geëxploiteerd....Let op dit land; alle volken van rondom zullen ertegen opstaan.... en die cirkel van rondom is het afgelopen weekend in Parijs heel wijd geworden.... 70 ! ( een bijzonder getal ) landen zijn opgestaan om het land van God te verdelen. Let op God  zal het er niet bij laten zitten Hij zal afrekenen met hen die zijn land verdelen......Voor 20 jan ( dus nog net voor Trump kan Obama zijn moslim plan nog verder uitvoeren ) moet de VN hier nog in een resolutie zijn goed keuring aan  geven...... Let op Gods oogappel,  bid voor hen ze worden bedreigt..... door dezelfde satanische machten die de hele wereld willen vernietigen...... en die ons de olie willen afnemen.....  ( Trump is in gesprek met Engeland om te vragen deze resolutie te blokkeren...... hij doet zijn best!!!! Voor het volk van de God  ) 

Gods plan met deze wereld komt weer in een volgende fase...... lees de Bijbel naast de krant..... en je zult zien hoe onze God, de Vader  van onze Here Jezus Christus werkt.....

willy op 16-01-2017 12:10

Op dit ogenblik is hey Russischeleger op z'n sterkst . De Navo kan dar weinig aan beginnen eeen oorlog is uit de boze. Praten is de beste manier! Shalom

Virgo op 16-01-2017 12:28

Het Zwarte Zee incident met de USS Donald Cook is verzonnen. genoeg betrouwbare bronnen die dit bevestigen. Russische vliegtuigen vlogen wel over maar dat was het. En Roberts kraamt overigens wel meer onzin uit. 

grrrr001 op 16-01-2017 12:37

Waar hebben ze diie overbetaalde minister fantast Bart Tommelein uit de kast getrokken om zijn leugen beleid zo massaal te volgen, open_vld, nv_a, cd_v, groen, sp_a, vlaamsbelang, onafhankelijke, pvda?

https://www.youtube.com/watch?v=_WucIFNatQA   AGENDA 2030: NEW STUDY FINDS THE WORLD CAN ENJOY A WORLD OF UTOPIAN SUSTAINABLE DEVELOPMENTGeen hoofdletters grrrr001, zie siteregels onder het artikel. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 16-01-2017 12:52

@Anna: 11.43. uur. Geheel met U eens Anna. Ook de profeet Sefanja, heeft het over de dag van JHWH. Zie: Sefanja 1; vers 14 t/m 17.

Gorghel op 16-01-2017 13:11

Zelfs zonder vliegdekschepen hebben de Amerikanen nog hun onderzeeërs varen in die gebieden. Rusland zal zich nog goed herinneren hoe het de Koersk is vergaan.

China pikt de Zuid Chinese Zee in omdat daar grote hoeveel heden olie/aardgas/mineralen ligt en de Chinese handelsvloot daar door moet. Zelfs de uitspraak van een internationale zeetribunaal lappen ze aan hun laars. Ze houden Taiwan voortdurend een pistool tegen het hoofd om vooral niet de onafhankelijkheid uit te roepen.

Alle landen zijn met hun eigen belang bezig en elk van ze denken dat zij gelijk hebben en in hun recht staan. Dat is juist het gevaarlijke.

arno op 16-01-2017 13:20

@ Anna altijd als ik uw commentaar lees, begint m'n adrenaline te werken, wederom dank voor deze bemoedigende bijdrage! 

Ike op 16-01-2017 15:37

@Gorghel op 16-01-2017 13:11

Zucht, hoe was deze dan vergaan? Wie heeft de bemanning dood laten gaan, omdat ze het wisten of omdat ze niet gered konden worden? Wie heeft daarmee een aanzet gegeven tot de ontwikkeling van een nieuwe generatie onderzeeers? Hoe zit het met die onderzeeers die opduiken tussen de Amerikaanse vloot in? Zijn het oude onderzeeboten of nieuwe en van wie zijn ze? Of is dat allemaal maar onzin?

Voor de Chinezen is het een binnenzee omdat ze Taiwan als een afvallige provincie beschouwen. Voor de VS is Taiwan een bondgenoot. Voor de VS is het Internationaal Strafhof in Den Haag hun hondje. Als het uit de pas loopt, trekt de VS aan een wurgketting. Zo dreigden ze het in te nemen als zij een Amerikaan zouden proberen te vervolgen. Of was dat een onzinverhaal? Het is gewoon weer een koude oorlog en ze gaan door waar ze waren gebleven, maar nu met snellere wapens en meer landen hebben kernwapens. Verder doen verschillende machtsblokken alsof zij de ander kunnen verslaan. Het is zo dom, dat een president of een soldaat of een doorgedraaide een nieuwe WW kan veroorzaken die het leven van velen kan beeindigen. Stealth? In de lucht of in de zee, het is iets tegen erg hoge kosten of het is gewoon volstrekte onzin.... JSF, LCS, Koersk, Nederlandse verf of materialen, raketten... Waanzin.

Achja op 18-01-2017 22:26

Magrav technology...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl