HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Linkse partijen Den Haag verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump

Terreur-, misbruik- en misdaadexplosie in Europa compleet genegeerd – Wat moet er worden van onze samenleving, nu alle waarden en normen die vroeger normaal waren, compleet worden omgekeerd?

 

In tegenstelling tot wat wordt beweerd richt Trump zich niet tegen moslims in het algemeen, maar tegen de jihadisten en criminelen onder hen. (2)

NU.nl begint vandaag voor de zoveelste keer met een misleidende nepnieuws kop ‘PvdA en oppositie willen ‘harde reactie’ van Rutte op Trumps inreisverbod’, waarmee valselijk de indruk wordt gewerkt dat er in Den Haag één front tegen Trump bestaat (1). Vervolgens lezen we dat het slechts om het progressieve regressieve linkse blok PvdA-D66-GL-SP gaat, dat ons land naar de middeleeuwen wil terugvoeren door leiders die mensen met een religieuze haatideologie willen tegenhouden ‘walgelijke racisten’ te noemen. Het is alsof een deel van de Tweede Kamer na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1939 protesteert tegen een land dat zijn grenzen heeft gesloten voor Nazi Duitsland.

 

‘Mensen weigeren op basis van geloof of geboorteplek is discriminatie. Een klap in het gezicht van onze vrije wereld,’ twitterde vicepremier en PvdA lijsttrekker Lodewijk Asscher. SP leider Roemer twitterde iets vergelijkbaars. GL eist een ‘keiharde reactie’ van Rutte, en prompt neemt NU.nl de mening van deze marginale partij over als die van ‘de oppositie’.

Dit zijn tegelijkertijd partijen die de leider van een andere Nederlandse politieke partij, die al tijden de grootste in de peilingen is, op voorhand uitsluiten van samenwerking vanwege diens overtuigingen. Klaarblijkelijk mogen mensen en partijen die er niet de politiek correcte linkse mening op nahouden, wèl geweigerd worden, en is dat géén discriminatie?

‘Vrije wereld’?

‘Vrije wereld’. Of beter gezegd: wat daar van over is. In hoeverre is onze wereld nog ‘vrij’, als meningen die tegen de gevestigde orde van de politiek en media ingaan, meteen worden zwartgemaakt, onderdrukt, steeds vaker verboden en aangepakt, omdat het ‘racistisch’ zou zijn?

In hoeverre is onze wereld nog ‘vrij’ als belangrijke en verstrekkende besluiten zoals het overdragen van meer macht aan de EU, het starten of steunen van illegale oorlogen in onder andere Libië en Syrië, het openen van de grenzen voor miljoenen migranten, het demoniseren van Rusland met de overduidelijke bedoeling een groot militair conflict uit te lokken, over de hoofden van het volk worden genomen, terwijl peilingen uitwijzen dat een grote meerderheid daar tegen is?

‘Vrijheid’, om enorme aantallen mensen toe te laten die een religieuze haatideologie navolgen die in alle landen waar deze zelfs maar een voet tussen de deur krijgt onmiddellijk begint met het stapsgewijs afschaffen van diezelfde vrijheid door intimidatie, criminaliteit, onderdrukking, terreur en vervolgingen van minderheidsgroepen zoals christenen, maar ook precies de groepen waarvan ‘progressief’ links altijd zegt jarenlang voor gestreden te hebben, zoals homo’s en vrouwen?

Moslim aanslagen en criminaliteitsexplosies in Zweden, Duitsland, Frankrijk, officiële overheidsstatistieken waaruit blijkt dat ruim 86% van de migranten die worden toegelaten géén oorlogsvluchtelingen, maar economische gelukszoekers zijn, zijn feiten die niet zelfs niet meer mogen worden genoemd, omdat dit ‘de vrijheid’ zou aantasten?

Oude basisnormen en waarden compleet omgekeerd

Nog niet zo heel lang geleden was het vanzelfsprekend om je eigen grenzen, land, cultuur en volk te bewaken en te beschermen. Het stond in bijna alle verkiezingsprogramma’s. Het links-liberale establishment is erin geslaagd om die normen en waarden compleet om te draaien. Nu worden we gedwongen te accepteren dat het openzetten van die grenzen voor een ideologie die vijandig staat tegenover vrijwel de gehele basis van onze vrijheid en democratie, ‘medemenselijk’ is, en dat het willen beschermen van die vrijheid en democratie ‘racisme’ en ‘discriminatie’ is.

Feministen verbinden zich met meest vrouwenhatende systeem ooit

Gisteren plaatsten we een link naar een video met onder meer beelden van een demonstratie van linkse feministen, waarvan de woordvoerder luidkeels ‘allahu akbar’ door een megafoon schreeuwde. ‘Feministen’, die de ergste vrouwenhatende ideologie ooit omhelzen – kan de mentale waanzin die vooral in het Westen om zich heen grijpt nog duidelijker worden onderstreept?

De in Europa en ook Amerika actieve fascistische actiegroep ‘Antifa’ –merk ook hier de Orwelliaanse omkering van termen op: extreemlinkse anarchistische fascisten die zich ‘anti'fascisten’ noemen- droeg bij vaak gewelddadige demonstraties spandoeken zoals ‘We Love Volkstod’, we houden van de dood van het volk. Het blanke, conservatieve en christelijke volk, wel te weten. Op andere protestborden was letterlijk te lezen dat men liever islamitische verkrachters in het land toelaat, en de ‘blanke racisten’ eruit gooit.

Gevestigde orde wil alle grenzen opheffen

We dienen ons grote zorgen te maken over de richting waar we door de heersende elite heen geduwd worden. Er zal weinig tegenspraak meer zijn als we stellen dat er tegen de wil van de overgrote meerderheid wordt toegewerkt naar een volkomen grenzen-loze samenleving. Landsgrenzen, cultuurgrenzen, wetsgrenzen, financieel-economische grenzen, religieuze grenzen en zelfs persoonlijke grenzen, alles moet wijken voor de linksgroen-liberale ideologie dat alles en iedereen ‘gelijk’ is, alles en iedereen ‘recht’ heeft op het land, geld en goed van de ander, en dat het vasthouden hieraan ‘racistisch’ is.

Huidige situatie toegepast op vooravond WO-2

Om te illustreren hoe absurd en tevens levensgevaarlijk deze van iedere realiteitsbesef gespeende ideologie is, plaatsen we de huidige gang van zaken in 1939, kort na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Stel dat er een ‘vluchtelingen’stroom uit Duitsland op gang is gekomen, maar dat het overgrote deel van die ‘vluchtelingen’ wèl Hitlers ‘Mein Kampf’ met zich meenemen. Stel dat zij vervolgens hier hun eigen lokalen mogen inrichten, waar dezelfde Nazi ideologie wordt gepredikt en verspreidt, zoals het uitroeien van alle Joden.

Stel dat ze hier in de samenleving en politiek dezelfde eisen zouden gaan stellen als in hun thuisland, en dat er één oppositiepartij is, die zich grote zorgen maakt en vindt dat we de grenzen moeten sluiten, omdat we niet zouden moeten willen dat dezelfde toestanden zoals in Nazi Duitsland ook hier gaan optreden. En dat die oppositiepartij vervolgens wordt belasterd en verketterd door bijna alle andere politieke partijen, omdat die vinden dat het tegenhouden van openlijke volgelingen van de Nazi ideologie ‘racistisch’ en ‘discriminerend’ is.

Islam sloot verbond met Nazisme

De islam lijkt in veel opzichten als twee druppels water op het Nazisme. Het zijn beide totalitaire systemen die een einde willen maken aan de vrijheid van meningsuiting, en alle oppositie met harde hand de mond willen snoeren. In de Tweede Wereldoorlog waren het niet voor niets bondgenoten, en sloot de Grote Mufti van Jeruzalem een verbond met Hitler om mee te helpen de Joden uit te roeien, járen voordat er sprake was van een staat die Israël zou gaan heten. Er was zelfs een complete SS-divisie die volledig uit moslimstrijders bestond.

Toen was het ‘Arische ras’ het superras dat over de mensheid moest heersen, nu zijn het de moslims, die volgens hun eigen ‘heilige’ boek, god en profeet de hele ongelovige mensheid desnoods met geweld moeten onderwerpen aan hun religie, en degenen die weigeren tot slaven moeten maken of moeten vermoorden.

Laatste kans om elite te stoppen en ondergang samenleving te voorkomen

Misschien is anno 2017 nog wel het ergste dat eenzelfde haatideologie als het Nazisme deze keer volop medewerking krijgt van het grootste deel van de politiek. Daardoor kan worden geconcludeerd dat de situatie zo mogelijk nog erger en gevaarlijker is dan aan de vooravond van de Duitse aanval op Nederland. Als we dan bedenken dat islamitische staten zoals Iran, Turkije en vermoedelijk ook Saudi Arabië werken aan kernwapens, hoeven we niet uit te leggen wat er over enkele jaren voor de derde keer dreigt te gebeuren, waarbij het aantal slachtoffers dat van de eerste twee wereldoorlogen volkomen in de schaduw zal stellen.

Op 15 maart zou u wel eens de allerlaatste kans kunnen hebben om dit nog te voorkomen. Later dat jaar krijgen ook de Fransen en Duitsers de gelegenheid af te rekenen met dezelfde elite die ons continent met hun politieke correctheid, met massa immigratie en met islamisering op de absolute ondergang afstuurt.


Xander

(1) NU
(2) The Hill


Zie ook o.a.:

28-01: ‘Steeds openlijkere alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
grrrr001 op 29-01-2017 23:11

Moslim gemeenschap is boos mogen we iets gelijkaardigs verwachten?

Brandstichters gaan vrijuit 08.12.2005 17.35u - Volgens de regering zijn de rellen in Frankrijk niet naar België overslagen.Het waren maar “geïsoleerde incidenten”.

Kamerlid Filip De Man (Vlaams Belang) had zo zijn twijfels bij die officiële versie van de feiten,  en voelde Patrick Dewael aan de tand.Wat blijkt: in totaal werden volgens de federale politie 121 auto’s in brand gestoken,9 autobussen, 1 politiewagen en 1 brandweerwagen. Alleen een ziekenwagen was er niet bij.  

Er waren ook 67 andere gevallen van brandstichting, meestal in afvalcontainers. Er werd ook brand gesticht in een politiekantoor en in 16 andere gebouwen.

Maar echt, het was ‘heel rustig’, ‘niks aan de hand’.In totaal werden bijna honderd relschoppers en vermoedelijke brandstichters aangehouden,   maar – en nu komt het - tot nu toe is er nog niet één voor de rechter verschenen en veroordeeld.

AJ op 29-01-2017 23:29

@Elske, helemaal eens met je allemaal schrijft. Mensen laten zich zo makkelijk sturen en manipuleren.

In WO2 heulde de katholieke kerk ook met de Nazi's, wil dat dan zeggen dat de katholieken allemaal maar Nazi's zijn? Lees het boek van Antony Sutton: Wall street and the rise of Hitler:

https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_Hitler.pdf

Dan leer je begrijpen door wie AH werkelijk werd gefincieerd, wie Duitsland voorzag van de nieuwste technologie waardoor het in rap tempo zijn oorlogsmachine kon opbouwen en ook waar AH hij zijn ideeën vandaan kreeg. In dit boek worden grote namen en bedrijven genoemd. Bedrijven die vandaag de dag nog steeds grote invloed hebben in deze wereld.

Mensen vergeten voor het gemak even dat de Moslims in de moslimlanden het meest lijden onder tereur, niet alleen van andere Moslims maar ook van westerse mogendheden. Ik begrijp de frustratie van mensen ook dat de moslims maar massaal naar Europa maar is het juist om andere volken weg te zetten als slecht, lui en kwaadaardig? Werd met de Joden ook niet hetzelfde gedaan? Ook van hen werd gezegd dat zij lui waren terwijl het Duitse Arische volk hard werkte en ook werden er voortdurend teksten aangehaald uit de Talmud om aan te tonen dat Joden kwaadaardig zijn. Zoek de gelijkenissen.

Neem bijvoorbeeld ook Libië, het land van de grote leider Khadafi. Onder Khadafi groeide Libië uit tot rijkste en meest welvarendste land van Afrika. Mensen hadden gratis zorg, gratis onderwijs, ook de vrouwen waren vrij. Wat deed Amerika, zij zetten op onrechtmatige wijze Khadafi af, ze hebben maandenlang Benghazi gebombardeerd waarbij vele onschuldige burgers om het leven zijn gekomen. Khadafi hebben ze op gruwelijke wijze vermoord terwijl hij zich had overgegeven. Nu Libië in puin ligt en de mensen massaal op gammele bootjes naar Europa vluchten, spreken de Europeanen harde taal richting deze mensen. Nu is het zogenaamd de schuld van 1 of 2 personen Obama of Clinton maar als mensen oogluikend toekijken ben je toch net zo schuldig. Want who cares about die moslims, toch!! Moslims moeten zich altijd verantwoorden als er weer terroristische aanslag is gepleegd maar waar waren de protesten toen de libiërs werden gebombardeerd?

The great Muammar Gaddafi if western world only knew the truth:

https://www.youtube.com/watch?v=nHgGKl2FVUc

Of neem Irak en Afghanistan, hoe Amerikaanse soldaten daar tekeer zijn gegaan, vrouwen hebben verkracht onschuldige burgers hebben vermoord. Daar horen we niets over, nee dit wordt zoveel mogelijk uit de media gehouden. Af en toe komt er in de media nieuws naar buiten, wanneer het toch niet verborgen kan blijven, over soldaten die huizen binnen dringen en complete gezinnen overhoop hebben geschoten. Dit wordt dan weggezet als eenmans actie van een of ander labiele soldaat. Het slechts het topje van de ijsberg, Bradley Manning die de film collateral murder heeft geopenbaard aan de wereld, heeft al aangetoond dat er veel meer aan de hand is dan slechts eenmans acties.

Soldiers are waking up:

https://www.youtube.com/watch?v=K-CpCUOygqU

https://www.youtube.com/watch?v=WWUQ_N_vHc0

Er is nog genoeg te vertellen, maar als mensen smalend kijken naar de mensen in het midden oosten, want dat zijn het mensen, en zich verblijden over de onrechtigheid wat ook die mensen wordt aangedaan, houd dan rekening dat onrechtigheid op een dag je huis zal treffen. What goes around comes around. De elite die de hele circus in gang zetten kennen geen medelijden, niet met hun, niet met ons. Zij laten hele vliegtuigen, complete treinen verongelukken om maar 1 persoon uit de weg te ruimen of daar nu 200 onschuldige burgers bij om het leven dat interesseert hun geen zier.

Als laatste nog dit, Jezus zegt in de bijbel volk zal opstaan tegen volk, wie doet dit, wie of wat zit hier achter. Is het niet de geest van anti christ? Door welke geest laat je je sturen, door de geest van Christus of de geest van de anti Christ? De tegenstander van God is sluw, een derde van de engelen sleurde hij mee in zijn val. Denk daar eens goed over na.

Anora op 29-01-2017 23:29

Wie echt voetstappen achterlaat is nooit populair. 

grrrr001 op 29-01-2017 23:43

Enkele voorbeelden van hoe diep het verraad al is doorgedrongen om de burgerbevolking te knechten

Wat Trump doet is onaanvaardbaar. Bizar we nog altijd geen veroordelende uitspraak hebben van min.-pres. Of premier.....: "Meer dan ooit fier Europeaan te zijn. Zoals Angela Merkel zei:'Europa, dat zijn wij allemaal´Terecht en duidelijk. Mensen uitsluiten op basis van religie heeft nog nooit iets goedsvoortgebracht. Integendeel

Harold op 29-01-2017 23:48

Nu Trump daadwerkelijk president is en ook daadwerkelijk zijn plannen uitvoert, lijkt het wel alsof er ineens een geheel parallele wereld aan de linkerkant naar buiten komt. Een wereld waarin men vooral naïef is, leugens klakkeloos aanneemt en droomt van een grote wereld zonder grenzen.

Men valt over een muur op de grens en maakt er enorme drama over. Een normaal denkend mens, ziet hier niets vreemds in, het is een grens, dus volstrekt de normaalste zaak van de wereld. Overigens staan er op veel plekken op de grens met Mexico reeds hekken en muren. Overigens heeft niemand het over de muur aan de andere kant van Mexico op de grens met Guatemala, gebouwd omdat Mexico dit wilde.

Drama's weer door linkse partijen op de zgn. 'moslimban' en daar zit ook al direct de grote leugen. Het is geen moslimban. Mensen worden geselecteerd obv nationaliteit en niet op geloof. Nationaliteiten van 7 landen zijn niet meer welkom en ja toevallig moslimlanden, maar selectie is op nationaliteit. Men wil ook suggereren dat dit een definitieve uitsluiting is, maar in werkelijkheid heeft Trump een stop betekend voor drie maand. Er zullen gedupeerden zijn maar het blijft bij enkele honderden en niet zoals sommigen menen, een tweede Holocaust. Want diverse van deze walgelijke vergelijken heb ik al voorbij zien komen. Het is volstrekt normaal om de grens van je eigen land te sluiten voor immigranten van een land die je niet vertrouwd. Overigens heeft Amerika in 1979 de grens al eens gesloten voor Iran, zo nieuw is Trumps plan niet.

Het groepje links georiënteerden heeft altijd bepaalde kenmerken, zoals men is altijd voor open grenzen. Geen idee hoe en waarom men op dat idee is gekomen, dat een grens perse open moet zijn, maar je ziet dat vele politici er ook ingetrapt zijn, terwijl het juist hun taak is onze grenzen te beschermen. Men is altijd pro-Islam. Ook weer zo'n leugen dat Islam een religie is naast bv Christendom. Dit bewijst ook al dat men 'van God los is' en de Bijbel en ook de Koran niet kent, want anders had men geweten dat Bijbel en Koran is, als water en vuur..

Ook had men dan geweten dat in de laatste dagen, de wereld de leugen zou omarmen als de waarheid en dat de waarheid juist als leugen verworpen gaat worden. En dit is nu exact wat mijn indruk de laatste tijd steeds meer is. Mensen die zeer open minded zijn en voor alle vrijheden staan, omarmen masaal en naïef een foute religie, waar men, als men hun eigen normen wil vasthouden, juist fel tegen zou moeten zijn. Het hele open grenzen verhaal, wordt ook in journaals als zeer serieus opgevat, terwijl een open grens verre is van normaal.

Alles gaat scheef lopen qua informatie en het wordt alleen maar erger, want men zal zich blijven verzetten tegen alles wat Trump gaat doen. Globalisering zal en moet er komen, klimaatreligie moet en zal door iedereen aangenomen moeten worden. Alles om de onschuldige burgers in de leugens te laten geloven. Daarom blijf nuchter en waakzaam. Ook al ben je een ongelovige, als je de Bijbel als leidraad neemt mag je ervan uit gaan dat je veel leugens kan ontmaskeren.

Rebellio op 29-01-2017 23:49

@Wardje, "...Het is zeer moeilijk om hier onderscheid in te maken, maar dit moet wel. Er zijn ook vredelievende moslims. " Als wij onderscheid Moeten maken zeg ik:Neen, niet waar, zij moeten zich niet zo noemen, dat is de oplossing. Altijd weer die andere betekenissen voor dezelfde woorden, altijd die spraakverwarring creeeren. Een moslim is een volger van mohamet.

Dweep op 30-01-2017 00:28

Asccher tweed het een klap in de wereld is... Asscher die de volgens de peilingen de grootste partij wil uitsluiten

Zoen de verschillen, ik zie het niet... Hij sluit groot der Nederlandse kiezers uit voor democratie

Spyfromthesky op 30-01-2017 07:29

De maatregel van Trump is op zich praktisch uitvoer en tevens een oplossing. Het probleem van zijn maatregel is mensen met meerdere paspoorten. Nu dan, dit is op te lossen door één paspoort op te heffen. Dan hebben ze gewoon de keuze.

Dit zou ook goed werken voor uitkeringtrekkers in Nederland die nog een dubbele nationaliteit hebben. Dat lijkt mij toch logisch. Een uitkering op het Koninkrijk der Nederlanden. Een rijk dat vrijheid van meningsuiting en denken toelaat, maar ooit nee zei tegen een roomse zogenaamde cultus religie.

Nederland dat tegenwoordig massaal ongelovig is geworden. Kijk naar de verre opa's en oma's. Kijk eens verder naar je wortels van je familie.

En de jaren 60 generatie? Wat hebben die zgn vrijheid. blijheid en moreel verval je nu uiteindelijk verder gebracht? Een volle buik, een goed gevulde portemonnee?

Mensen zijn kortzichtig. Mensen die zgn carriëre maken. Voor wie? Voor de grote multinationals hebben jullie gewerkt. Zij zijn het die over mensen, de gemiddelde burger gingen en ze hebben uitgebuid. Zij verzwegen van de producten die maken hoe schadelijk het allemaal niet is.

De grote welvaart komt voor de chemie. Nu kan chemie goed in worden gezet of niet. Het moge duidelijk zijn dat vele de (al)chemie aanhangen. Een succesvolle nevenrelegie is dat.

En dan nu? In Nederland zien steeds meer mensen hoe links, het socialisme eigenlijk rijk is in armoede voor de geestelijke mens. De bron is het zelfde. Communisme en Socialisme hebben dezelfde bron. Evenals het socialisme vele connecties hebben met de islam en de mufties en de zng,. geestelijke van deze cultus.

Daarom, voor duidelijkheid. En hier bibbert links natuurlijk van, van een man als Trump.

Spyfromthesky

Virgo op 30-01-2017 07:31

Op fenixx.org is een artikel geplaatst waarin het duidelijke bewijs wordt geleverd dat het Obama is die een wet heeft doorgedrukt dat een inreisverbod oplegt aan de 7 landen die nu worden genoemd. Trump heeft hiervan gebruik gemaakt echter zonder zelf specifieke landen te noemen. Dan wordt ook duidelijk waarom Saoedi Arabië niet in het lijstje voorkomt...Smerige leugenpers. Hoe duidelijk moet het nog worden?!

Tom Hendrix/Seneca op 30-01-2017 07:54

@Bundy: 22.25. uur, op 29/1. Ik zie het zomaar gebeuren. Links is de 5e colonne der islam. En Links zal met geweld haar wil opleggen, als ze daartoe in de meerderheid zijn. En neemt U maar van mij aan; dat zowel links, alsook partijen als het CDA,VVD,D66, hun vriendjes installeren in de stembureaux op 15 maart. Ik ben er niet gerust op, dat deze verkiezingen eerlijk verlopen. De belangen van links, en de politieke elite zijn te groot. Maar ik stel mijn hoop op Christus.

Wardje op 30-01-2017 08:20

Elske : het uitgebreidere verhaal wil er niet doorhen komen. Ik geef het op .

Wardje op 30-01-2017 08:25

@Rebellio. Hoe dan ook kun je iemand niet voorschrijven een of andere zg. openbaringsgodsdienst aan te nemen of af te zweren . Wel dwingen bepaalde uitingen  ervan tegenhouden of verbieden (haatzaaien bv. , maar juist dit voorbeeld toont aan dat het glad ijs is).

De Romeinse staat dwong elementen van de keizerscultus op .

Wardje op 30-01-2017 08:36

@Rbellio. Het ging over je post:

< @Elske op 29-01-2017 16:00 Daarom moeten deze “goede vredelievende moslims” zichzelf ook geen moslim meer noemen. Er is namelijk erg weinig vredelievends aan de islam. Hiermee zorgt men dan ook gelijk dat de ware volgers van mohamet een minder grote achterban meer hebben. Ik weet overigens wel dat er ook zoiets als de doodstraf op afvalligheid staat,...>

De woorden die je hierboven van me citeert kan ik niet terugvinden . Mijn ractie 17:48 op deze pagina was :

Het godsdienstig leven is het meest  intieme domein.

Rebellio op 30-01-2017 08:47

@Harold, ik sluit me weer bij u aan. Maar: Leugen en waarheid, het blijft moeilijk. Kijk maar eens naar de reactie van AJ hier boven. Zo'n brei van halve waarheden en verdekte leugens, maar ook feiten die enkele uren duren te ontrafen en vooral te nuanceren. Dan denk ik nu, ok, laat ook maar...

JP op 30-01-2017 08:56

AJ 23:29

Ook helemaal eens met wat jij schrijft,ik heb er niets aan toe te voegen.

Wardje op 30-01-2017 08:59

@AJ. Nederland: Gedurende de Tweede Wereldoorlog gaf De Jong samen met dominee K. Gravemeijer, leiding aan het Titus Brandsma ontworpen verbod uit over het opnemen van NSB-advertenties in de rooms-katholieke dagbladen. Op 21 februari 1943 werd een bisschoppelijk brief in de kerken voorgelezen, waarin het episcopaat de Duitse misdaden sterk veroordeelde. Een bisschoppelijk mandement van 16 mei 1943 ging sterk in tegen de wegvoering en gedwongen tewerkstelling van Nederlanders in het buitenland.(Wiki)

In Duitsland geven kieskaarten precies die gebieden aan waar Katholieken in de meerderheid waren die Hitler hadden afgewezen. (Omgekeerd protetatantse gebieden die hem hadden verkozen 1933. Europa was nog voor een groot deel confessioneel in te delen).

De Brusselse hoogleraar Han Jansen (niet te verwarren met de overleden arabist Hans Jansen) , een predikant geworden zg. ex-priester , dus onverdacht , geeft in twee vuistdikke boeken een overvloed aan documentatie over de absoluut onverdachte rol van Pius XII .* IN iedere twee weken van de hele oorlog kun je aacties van hem aanwijzen . Hij is kritisch over de pausen en kerk voor hem ten aanzien van de joden ; daaraan  heeft hij een ander  werk gewijd .

*Tegen de verdachtmaking sinds Hochhut is geen kruid gewassen . Hij kan er glimlachend zijn schouders over ophalen . Ik niet .

Wardje op 30-01-2017 09:05

AJ.  Ik en het eens met wat je zegt over Kadaffi . Toch bhehoort hij , of behoorde hij , anders dan B.Assad, tot degenen die de wereld Mohammendaans willen maken .

In de geschriftjes van pasteur G. Tartar uit Parijs waren daarover vermakelijke open-brieven van hem aan de verschillende wereldleiders te lezen . Als Tartar daarop reageerde , kwam er geen antwoord meer ..

Wardje op 30-01-2017 09:14

@Rebellio.  De door jou aan mij toegeschreven woorden zijn van Elske op 29-01-2017 16:00 . Ik heb alleen jouw "moeten" als in de voorgaande reactie

pluto op 30-01-2017 09:23

Discriminatie is onderscheid maken tussen gelijkwaardige mensen, gelijkwaardige ideolgie/religie.Juist hier begint het pobleem, islam is per definitie niet gelijkwaardig aan de het christendom/joodse religie.Simple omdat de islam de vernietiging van onze cultuur nastreeft en de sharia wil invoeren wat het einde betekent van onze samenleving.M.a.w Trump discrimineert helemaal niet, maar wil onze waarden en normen beschermen en veilig stellen.Waarom protesteert men niet tegen S.A, koeweit, Iran, die weigeren hun "broeders en zusters " op te vangen? Juist om dezelfde redenen die Trump hanteert.Zijn het niet de landen als S.A. en Iran die verantwoordelijk zijn voor het salafisme en dus de jihadisten die onze samenleving willen ontwrichten?De strijd voor onze samenleving begint met nieuwe politici die niet met oogkleppen oplopen!!

Wardje op 30-01-2017 09:43

@AJ . https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_and_Nazi_Germany, geeft in de inleiding een uitstekende samenvatting . De Kerk had  zich in Duitsland uitgesproken tegen de opkomst van het Nazisme , maar de kath. Zentrum-partij capituleerde in '33. En werd opgeheven . Tegen partij en concordaatsbepalinge in werd de Kerk vervolgd . Er zaten meer dan 2700 katholieke geestelijken in Dachau . Ik heb een boek met al hun namen en korte beschrijvingen . 

Wiki vermeldt dat Alan Bullock het bestaat om te beweren dat er geen enkele houding van protest mogelijk was  in de oorlog .  Dit ondanks de bekende  acties van Von Galen .

Suttons boek behandelt een belangrijk onderwerp . .

Zijn door jou weergegeven samenvatting  "De katholieke kerk heulde met.." slaat nergens op .

Lodewijk op 30-01-2017 10:00

Voor wie Engels begrijpt, in deze korte video tonen gewone niet radicale moslims dat ze handen afhakken, homo's doden, en overspelige vrouwen stenigen normaal en zelfs verplicht vinden. Di imam zegt dat omdat moslims het niet openlijk zeggen tegen de media dat niet betekent dat ze niet geloven dat het zo hoort:

"Wat Normale Moslims Denken en Europa Faalt te Begrijpen"

"What Normal Muslims Think And Europe Fails to Understand" https://www.youtube.com/watch?v=PIK8bfeLXSw

Wotze Scheltema op 30-01-2017 10:05

ben twee maanden terug in Guatemala en Mexico geweest. Er staat Geen muur op de grens. Maar ja alles is fake tegenwoordig zolang dat het best uitkomt.

De muur is gedeeltelijk geplaatst. Trump wil het afmaken. Mod.

Pier op 30-01-2017 11:10

AJ op 23.29: zo droevig is de situatie in werkelijkheid. Alle partijen schuldig. De westerse wereld onder het oordeel vanwege haar eigen zonden. Maar ook nog dit: niet alleen de 'elite' veroorzaakt de ellende. Als het volk niet meegaat in de goddeloosheid is de elite machteloos. De elite, Hitler, ja satan zelf is machteloos als je er weerstand tegen biedt. Gewoon niet mee doet. Ze de rug toe keert. Dat is de betekenis van het woord 'bekering'. Dat is de enige echte oplossing. Maakt je onoverwinnelijk.

Rebellio op 30-01-2017 11:45

@Doordenker, u kunt toch ook een (kleine) samenvatting of een 'warmmaker' hier plaatsen emet een link? 

Ahava op 30-01-2017 11:51

@AJ en Harold: dank voor jullie betogen, pijnlijk waar. Laten we de balk in ons eigen oog niet over het hoofd zien...

goede week allen!

Koddebeier op 30-01-2017 11:53

Links begint een walgelijk zooitje te worden !!

Het zijn en blijven volkverlakker en landverraders !

Rebellio op 30-01-2017 11:54

Als reactie op Door mr. X op 29-01-2017 20:53  In de EU mag blijkbaar niets negatief over Moslims worden gezegd, want ze zijn zo zielig. De werkelijkheid is totaal anders: https://www.armstrongeconomics.com/world-news/terrorism/its-a-mental-state-of-pride-not-shame/ Hopelijk komt er nog ineens inzicht en gaan de grenzen hier ook dicht voor haat dragende ideologien.

1e Moderator: Waar is dit bericht gebleven, ik kan me herinneren dat ik vaker heb gezocht naar een bericht en het niet meer vinden kon..

2e Bedankt mr. X. Bedankt dat je dit met ons deelde. Dat de islam mensen anders laat denken, dat is denk ik een van de grote problemen in het Westen. Men kan dat (nog?) niet begrijpen. Niet moslims zijn 'gewoon' een ander soort mensen. Net zoals men vroeger over slavernij sprak, denk ik.

Anna op 30-01-2017 13:06

Harold 29 jan 23:48 uur

Een goed stuk met een juiste analyse. Al een paar keer eerders schreef ik hier ook dat " links" nu een verbond sluit met de islam. Dit is uiterst gevaarlijk. We zien hierin hoe  de geschiedenis van het hele wereld gebeuren weer een volgende fase wordt ingeduwd..... want de democratisch gekozen Trump zal doorgaan;  hij probeert nog te redden wat er te redden valt na de uiterst linkse moslim Obama...... En we zien ook hoe Obama eigenlijk nooit heeft  geregeerd........ alles kon en was toegestaan in zijn tijdperk...Hij ging liever golven dan dat hij regeerde...... en links Amerika ontwaakt nu uit deze periode van roes..... ( lijkt een beetje flower powertijd. ) Trump zit in een moeilijke positie want  er zullen zeker complot theorieën  tegen hem ontstaan om hem het zwijgen op te leggen... Soros heeft dat in Davos al keihard aangekondigd. ( Hij zei dat hij ( Soros) hem uit zal schakelen...... ) Nu Trump alleen maar zijn verkiezings  beloften in het begin van daden omzet , ( wetegving moet nog volgen) valt de hele wereld over hem heen...... De NWO en het global warming project moet en zal volgens de linksen doorgaan...... en wat betreft de waarheid ; die zal ondergeschikt worden aan de leugen.....  De mensheid zal op den duur de leugen liefhebben...... Dit in combinatie met de islam die uit een en al leugen bestaat, en waarbij zelfs leugen ( taqyia) onderdeel is van de strategie..... is gevaarlijk. Ik wens Trump veel wijsheid, eerlijkheid en rechtvaardigheid toe...... bovenal Zegen van Hem die de wereld geschapen heeft en nog steeds regeert.

grrrr001 op 30-01-2017 13:39

massa s herrieschoppers en vernielplundertochten worden door george soros,

en bende betaalt om landen tot de islam om te turnen,  de reguliere media en politici zitten mee in de loonlijst en werken  mee om het verraad aan de burgerbecolking te verwezelijken niet enkel in Amerika  ook in onze landen.

Dat Obommer Cristenen verbood om in Amerika  te kunnen komen hoorde je geen piep,

Ook over de 30000 en meer Cristenen die zijn vermoord in Syrie op beestige manier, met folteringen idem dito geen pers of  verontwaardiging van Politici over de gruwels die plaats vonden.

Niet moeilijk als je een eigen munt kunt creeren de euro die door alle landen wordt gedragen en die euro  naar believen kunt laten devalueren , door de drukpersen  overuren te laten draaien zonder  dat er een tegenwaarde voor staat.

Het maakt de opdrachtgevers untoucheble s   en  geeft  deze de mogelijkheid  om zulke zaken te doen zonder zich enige zorge te hoeven maken over bankroet.

Wij ten andere zullen de rekening gepresenteerd krijgen en in een Islam staat onderworpen worden aan wat de andere Cristenen hebben ervaren

grrrr001 op 30-01-2017 14:02

Ieder die wat opzoek werk verricht komt al vlug tot de conclusie welke organisatie s die dit alles aansturen en het financiel kostenplaatje dragen,  en de media die dit ongelimiteerd als waarheid probeert te verkopen, vooral de reguliere propaganda media is primus

https://www.youtube.com/watch?v=G1ifUcvNYzs

10 Trump supporters die worden ingesloten door 20000 anti Trump  ............haters protesteerders

T.D. op 30-01-2017 14:11

Het huidge beleid van de z.g. elite moet worden gestopt. Zo niet, dan is het voor Nederland funest. En laten ze in Den Haag, vooral de CDA, maar ophouden met hun waarden en normen. Wat verstaan ze er eigenlijk onder? Voorbeeld: Er wordt op los getutoeerd, vooral via de reclame. Onbeschaafd, onfatsoenlijk, respectloos en in sommige gevallen zelfs onbeschoft. En laten de voorstanders maar eens ophouden met het woord beschaving in de mond te nemen. Nederland is niet langer meer "beschaafd". Het opkomen voor de zwakkeren, een einde maken aan de voedselbanken en maatregelen treffen dat wij, m.n. vrouwen, weer veilig over straag kunnen lopen ein veilig wonen in de diverse woonwijken is ook een uiting van beschaving. Maar, het zal wel weer aan dovemansoren gericht zijn.

allangwakker op 30-01-2017 14:43

De afgelopen 10  Trump-dagen overziend,  kan men duidelijk waarnemen dat er een opschroeving is naar de 3e w.o. toe.  Als je ziet dat de 7 moslimlanden ( weinig of ) geen gevaar vormen voor Amerika, terwijl Egypte, Saoedi-Arabie en Verenigde Arabische Emiraten vrij blijven van de ban,  dan zie je het geografische kaartje bekijkende, dat er veel meer achter zit. Men denkt ook dat die lijst nog  a a n g e v u l d  gaat worden met minimaal Libanon ( en wie weet welke landen nog meer )  Ik denk ook dat die  90 of 120 dagen nog  v e r l e n g d  gaat worden.  Want de problemen moeten (  in opdracht van bovenaf ) zich gaan uitbreiden om die 3e w.o. te realiseren. Voor mij is het nu duidelijk dat Trump wel degelijk in opdracht werkt vanuit het piramide-oog / Elite ...hij  m o e t  doen wat zij willen. De Elite heeft slechts de JUISTE man op deze opdracht gezet, gezien het feit dat er jaren  (  3 jaar )  plannen waren om Hillary er op te zetten, bleek dat onverwachts rond de laatste paar maanden van 2016, t o c h  niet zo `n  goed idee ( misschien vanwege de ernst van de gezondheidsklachten van Hillary ? )  Deze situatie gaat zich z e e r b e s l i s t uitbreiden,  en zeer snel let maar op.  De eerste week was het een waakvlammetje,  sinds de 28 jan. is het een klein vuurtje,  en nu volgt de opmars naar de `grote brand `.  Het gaat niet om Trump `persoonlijk `  ( ik mag `m wel )  maar i e d e r e andere persoon op deze presidents-post had op  d i t  moment die opdracht gekregen (  het heeft dus niks te maken met Trump persoonlijk ) .  Dit is hoe ik tegen die laatste 10 dagen aankijk.  Zijn er meer hier,  die dat beginnen te zien ? Of misschien nog niet ? Het is begonnen.....

allangwakker op 30-01-2017 14:51

nog dit :  Vanuit strategisch oogpunt gezien,  vanuit de ogen van de Elite :  h o e  s l i m  EN  s i m p e l   wordt deze 3e w.o.  nu gestart,  vanaf  a l l e  vliegvelden op de wereld ?  Men heeft dus nu meteen  a l l e  kleine brandjes verspreidt over de aarde,  die dadelijk  s a m e n g e v o e g d  worden tot die ene  `grote wereldbrand `  ...knap hoor !  Zijn er meer die dat zien ?

Rebellio op 30-01-2017 15:37

@Wotze Scheltema

Een bericht van 12 september 2010 Vanuit Latijns-Amerika zonder documenten naar de Verenigde Staten reizen was al geen lachertje. De migranten moeten grenscontroles, migratiewetten en maffia’s zien te ontwijken. Nu komt er nog een hindernis bij: een muur tussen Guatemala en Mexico. Raúl Díaz van de douaneautoriteiten in Guatemala bevestigt dat de Zuid-Mexicaanse deelstaat Chiapas van plan is een muur te bouwen langs de grensrivier Suchiate, vergelijkbaar met die aan de grens tussen Mexico en de VS en met de bedoeling smokkelaars tegen te houden. http://www.mo.be/artikel/nog-een-muur-op-weg-naar-de-vs

Of deze: Een klacht in het NRC van 7 november 2016, dat Trump’s stokpaard er allang is en waarom die er dan zo’n heisa van maakt.  http://www.volkskrant.nl/buitenland/de-muur-van-trump-die-heeft-obama-al-gebouwd~a4406895/

Hier weer eens een spraak verwarring, wat is een ‘normale’ grens overgang? Een met paaltjes, een gracht, een hekwerk, een muur. En wat is precies een muur?

Wotze Scheltema op 30-01-2017 16:01

@mod Tussen Mexico en Guatemala is geen muur

Anna op 30-01-2017 16:09

Allangwakker. U zou het interview op CBN nieuws eens kunnen  bekijken. David Brody interviewt 24 minuten lang ongesensureerd  Trump over wat hem bezig houd. Dan krijg je een geheel ander beeld dan wat u hierboven beschrijft.... en gelukkig maar.!!!!! 

Rebellio op 30-01-2017 16:21

 

@Wardje op 30-01-2017 09:14, het klopt dat dat woorden waren van Eske. Daar reageerde ik op met gebruiken van "moeten" en dus refereerde ik daar ook naar, nadat jij aangaf dat het niet passend is om 'moeten" te gebruiken. Ik ben het er niet mee eens dat wij onderscheid moeten maken tussen 'vrede lievende moslims' en 'niet vrede lievende moslims'. Want die bestaan niet: als moslims vrede nastreven zoals wat wij daaronder verstaan dan zijn het namelijk geen moslims en zij moeten zich dan ook niet zo noemen. Moeten is dus volgens mij wel relevant, tegenover moeten staat moeten.

 

@Wardje op 30-01-2017 09:43, het vervelende is dat jij dit nu als enige net weet en dat jij kan en wil reageren op de rol van de (katholieke) kerk in WW2. Wat gebeurt er als jij niet reageert? Heel frustrerend dat gebrek aan kennis, gebrek aan interesse naar de waarheid of gebrek aan capaciteit om te bevatten. Eigenlijk lijkt het me een gebrek aan vertrouwen. Men denkt “Die katholieke kerk staat voor mij in het verdom-hoekje en daar blijft het maar lekker. En ik zal alleen maar bewijzen die dit bevestigen als waardevol ervaren.” Met de conclusie dat God dood is, is niet de mens de norm geworden, maar het individu. Als God niets anders was dan een hersenspinsel van de mens, waarom zou ‘humaniteit’ dat dan niet zijn? De babyboomers dachten eerst in de jaren ’60: alles mag en niets moet. Men stond op de barricades om zich tegen allerlei onderdrukkend gezag te verzetten. Ouderwetse dogma’s en instituten moesten tegen de vlakte. Maar uiteindelijk lijkt de afbraak en het verzet niet te leiden tot nieuwe idealen, maar tot een ideologische leegte. Het doet me denken aan biologen in onze tijd die in het handelen van de mens niets anders willen zien dan de drang van het organisme om zijn genen te laten voortbestaan. Of aan hersenwetenschappers voor wie ‘vrije wil’ of ‘persoonlijkheid’ verzinsels zijn, omdat we uiteindelijk bepaald worden door het autonome proces van onze hersenen. Dan is de gedachte “niemand is te vertrouwen” gemakkelijk gemaakt. Hoe halen we dit weer uit deze hoofden? 

allangwakker op 30-01-2017 19:10

Anna op 16.09 U :  Nee,  gelukkig maar,  dat er a l  mensen zijn,  die de spelletjes doorzien.  U bent bijna wakker.

Wardje op 30-01-2017 19:49

Rebellio A. (16:21)  Dank , en het toch niet eens . Deels een kwestie van perspectief. Stel je godsdiensten als zodanig  tegenover elkaar , dan deels eens . Dus als redenering hier op de site . Bij ontmoetingen met is de eerste zorg vertrouwen te winnen . Iedere eis , zeker op het gebied van het uiterst persoonlijk geloof , zal afstuiten op iets dat niet noodzakelijkerwijze of alleen trots is : godsdienst is het meest intieme deel van je overtuigingen , vertrouwen en zekerheid  . En dat gebied moet je in het persoonlijk vlak eerbiedigen .

Ten andere: een Grieks-othodoxe restauranthouder vertelde me eens dat hij soms boudweg tot moslims zegt : Christus is God . Dat kan goed zijn bij trots of aanmatiging , of om je eigen stand[punt scherp af te grenzen . In de dialoog met Moslims is heeft het inderdaad daar vaak aan ontbroken . Maar je recept is als een mechanicien te werk gaan in de ziel van een ander .

Moeten heeft veel betekenissen : 1 niet anders kunnen dan , gedwongen worden (muessen) 2 (sollen) behoren te a vanwege openbaring b vanwege natuurwet c vanwege door mensen gemaakte wet i van burgerlijke overheid of ii van een instantie die het gezag heeft zo'n regel wel of niet uit te vaardigen  of d ingestelde of ontstane gewoonte enz

Het geweten past een van voorgaande dingen - of andere -  toe op n situatie , en schept niet zelf een regel zoals je zou kunnen denken . Het is de beslissing die autonoom is , het is niet een persoonlijke normschepping , wetgeving (DietrichvonHildebrand)

B. Als mensen waarden erkennen , ernaar leven en ze ook dikwijls (affectief) beleven is dat niet niks. Nog is Polen niet verloren.

Lies op 30-01-2017 22:15

Een beetje hypocriet is Trump wel.hij laat de meest foute islamitische landen als Qutar en saoedi arabië buiten schot terwijl deze landen juist het foutst zijn van alle landen en het salfisme  naast olie als grootse  export product hebben . Waarschijnlijk heeft Trump daar zakelijk belang bij

Rosalie op 30-01-2017 22:20

Het is gevaarlijk dat politici niet willen zien wat het gevaar is van Islam. Het is alleen een godsdienst van vrede voor wie ook islamitisch is. In de Koran staat dat Joden zwijnen zijn en Christenen honden. Ook vrouwen zijn niks waard en homo's al helemaal niet. Waarom wil niemand dat zien ? Waarom demonstraties tegen zogenaamde " discriminatie" en moslims zielig vinden? Ik snap die vrouwen niet die de islam verdedigen. Je tekent je eigen ondergang ! Islamitische meisjes en vrouwen zullen zich niet durven verzetten tegen het dragen van een hoofddoek, wat begrijpelijk is, maar wij zouden het nog voor ze kunnen opnemen door dit soort dingen ter discussie te stellen. Maar ja, je mag nou eenmaal niet discussiëren over de leer van de Koran . Er is niet zoiets als Koranexegese. En zo blijft het kringetje rond. De Elite vindt het wel prima zo : verdeel en heers en dan ingrijpen. Alleen moeten ze beseffen dat Moslims zich nooit tot een wereldgodsdienst zullen bekeren. Die wereldgodsdienst zal er nooit komen. Wat dat betreft liggen de Moslims lekker dwars.

GT op 30-01-2017 22:20

@Harold 29 jan 23:48 uur

Hij zei dat hij ( Soros) hem uit zal schakelen..(Trump) nu die Soros denk ik zal zeer goed op zijn woorden moeten letten, want ik denk dat deze al in het vizier van de Russen zit, want dat land komt hij niet meer in, dus als er en aanslag op Trump zou plaats vinden en het vermoeden uit linkse hoek zou komen moet je eens opletten, wat er dan staat tegebeuren, vele politieke kopstukken wereldwijd uit de linkse hoek vliegen de gordijnen in!

Wardje op 30-01-2017 23:30

Lies op 30-01-2017 22:15  Ik heb gelezen dat Trump juist deze landen heeft gekozen omdat Obama ze al eerder had gekozen voor een beperkende regeling  . Administratief was het dan mogelijk deze regeling onmiddellijk te laten ingaan .

Het doet me denken aan de paus die alleen moslims kon meenemen in het vliegtuig omdat de papieren voor hen klaarlagen en niet voor christenen. Dat was op deze site een ander bewijs voor "wat men 'chrislam' denkt te worden .

De Terugkeer op 31-01-2017 02:14

Het laatste redmiddel: democratisch recht. Maar, als dat niet meer werkt, wat is dan de volgende stap? Het linkse virus waart rond en krijgt overal meer en meer 'onwetende' aanhangers. Stel, dat, net als nu gaande is in The States, vrindje Wilders de grootste wordt, die hatende linkse kliek alles blokkeert en tegenhoudt, wat is dan een passend antwoord van het realistisch rechtse blok? Is daar nog genoeg kracht aanwezig. Tot nu toe is het rechtse kamp, wereldwijd, nog heel erg mild en hoopt maar dat het hitsend volkje weer rustig gaat slapen. Waarschijnlijk 'blijft' de goddeloos linkse opstand en verspreidt zich 'nog' meer. Wat is daarop uw antwoord???

Waarvoor komt het spul in opstand? Er is gewoon iets ingetreden en dan ook massaal, in de linkse hersenen...dit feit geeft de religieuze radicalen juist een ingang...parasiteren hier op. Hoe is dit alles nog te pareren...als er haat, afgunst, geweld en jaloezie in lijf en leden is ingetreden, waar en hoe en wanneer, eindigt dit proces dan?

Scrutinizer op 31-01-2017 04:58

@Rosalie op 30-01-2017 22:20

"Alleen moeten ze beseffen dat Moslims zich nooit tot een wereldgodsdienst zullen bekeren. Die wereldgodsdienst zal er nooit komen. Wat dat betreft liggen de Moslims lekker dwars."

Mijn visie: die wereldgodsdients komt er wel (tenzij ie wordt afgeremd) en dat is nl. de Islam, want inderdaad Moslims zullen zich nooit bekeren maar hun expansie van de afgelopen 1400 jaar zal gewoon doorgaan. Islam komt uit het M-O maar heeft ondertussen wel o.a. Pakistan en grote delen van India veroverd, net als andere delen in Azie waaronder zuid-Thailand, zuid-Filipijnen, nagenoeg heel Maleisie en Indonesie etc. Islam ís de wereldgodsdient, alleen heeft ie nu nog geen 100% marktaandeel.

We kunnen slechts hopen dat er dankzij een figuur als Trump en/of Putin een -structurele- kentering komt. En komt die er niet, dan je gezin in veiligheid brengen naar een gebied waar ze nog niet zijn of voorlopig heel zwak staan. Uitstel is misschien geen afstel maar als de verovering niet plaatsvindt in mijn leven of dat van mijn dochter, dan is het toch al in elk geval dat. Voor het op de wereld zetten van nog verder nageslacht (kleinkinderen) is mijn dochter verantwoordelijk, niet ik. Dus als ons laatste bastion (in Zuid-Amerika) pas valt na overlijden van het kind wat ik zelf op de wereld zet, nou, OK vooruit dan maar.

(NB uiteraard zou ik liever hebben dat het nooit capituleert of zelfs dat heel Europa opnieuw een veilige plek wordt).

Wardje op 31-01-2017 05:46

Islam en nazisme . enige citaten:Na een aandachtige lezing van Mein Kampf stelde Winston Churchill: ‘Hier had men dan de nieuwe Koran vol blind geloof in de oorlog: gezwollen van taal, breedsprakerig en vormloos - maar onheilspellend.’...dat wist ook, jawel, Karl Marx, die stelde: ‘De islam veroordeelt de natie van de ongelovigen en creëert een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en ongelovigen.’Arthur Schopenhauer noemde de Koran een ‘inferieur boek’ dat bij mensen ‘een opvallende minachting voor de dood kweekt’ en hen weet te ‘enthousiasmeren voor bloedige oorlogen en omvangrijke veroveringen’.Weer terug op het onderwerp:Carl-Gustav Jung zei: ‘We weten niet of Hitler een nieuwe islam gaat oprichten. Hij is er nu al mee bezig; hij lijkt op Mohammed. De stemming in Duitsland is islamitisch: oorlogszuchtig en islamitisch.’Samenvattend: (de lijst van hen) 'die na lezing van de Koran een dergelijke analyse maakten, is lang. Dat zij stuk voor stuk de Koran slecht zouden hebben gelezen of de islam verkeerd hadden begrepen, lijkt me bijzonder sterk.'Maar, het volgende had ik (w) niet voor mogelijk geacht:'...alle tot intolerantie en geweld oproepende passages expliciet uit de Koran schrappen. Wat dat betreft treed ik de Gentse imam Brahim Laytouss bij die in De Standaard stelt dat ‘de islam en de Koran een update nodig hebben’. Wat dat ‘updaten’ precies inhoudt komen we niet direct te weten,...'http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/pleidooi-voor-een-nieuwe-koranCitaten gevonden in een artikel  van de hand van Sam van Rooy,  bouwkundig ingenieur, publicist, medeauteur van en van

Hoopvol op 31-01-2017 08:23

@ AJ dank voor uw zeer goede betoog naar aanleiding op Elske reactie ! Ook ik kan hier niets aan toevoegen ....ik ben blij dat U ook inziet, dat de tegenstander de wereld regeert en dat wij niet individueel kunnen beoordelen. 

@ allangwakker ; ik hoop dat ik ook wakker ben: maar volgens mij was Trump gewoon geselecteerd voor presidentschap. Het is allemaal zo gepland en zelfs voorspelt door de elite. Hij moet de controlerend oppositie vormen en eigenlijk verdeeldheid tot stand brengen. Wat hij doet is de leugen ontmaskeren, maar let op mijn woorden: straks komt hij zelf met een nog grotere leugen opdraven. Satan werkt altijd met halve waarheden ! 

En heeft niemand van jullie opgemerkt hoe gespannen mee mooie Melania was op de inauguratie dag was ? Nee ?  Ik anders wel, het viel mij zo op !

Is het de spanning van die dag of Is De Donald toch niet zo'n lieverdje ????Youtube :  

You Can See the Moment When Trump Crushes Melania's Soul. 
En youtube ;  Melania Trump is being abused by donald trump 

Lies helemaal waar

atina 👍👍we hebben niet te vechten tegen vlees en bloed ....

sonja op 31-01-2017 10:23

@Harold, Dank voor je analyse. Ik ben het helemaal met je eens. De selectieve verontwaardiging die nu president Trump ten deel valt, is onvoorstelbaar. In 2011 heeft president Obama de grens 6 maanden gesloten voor mensen uit Irak; niemand over gehoord destijds. De landen waarvoor dit tijdelijke verbod geldt, komen van een lijst die is samengesteld door de Obama Administration, niet die van Trump. Het zijn landen waar organisaties zoals IS actief is, lijkt me dus heel redelijk dat je dit gevaar inziet. Het past ook in de lijn van wat hij tijdens zijn campagne heeft gezegd na de aanslag in San Bernandino; toen zei hij al dat hij wil dat mensen tijdelijk niet worden toegelaten, tot men (de veiligheidsdiensten) weet hoe het kan dat deze twee terroristen (en mogelijk anderen) door de security check zijn gekomen zonder problemen. Dat is wat hij nu doet; wachten en eerst grondig laten onderzoeken hoe het kan dat veiligheidsdiensten de risico's niet goed inschatten. Ook toen al die tekst van Trump volledig uit z'n verband gerukt door de MSM met woorden als dat hij alle moslims zou willen weren. En niemand checkt wat hij nu echt gezegd heeft/ men laat het zich graag aanleunen en door de MSM vertellen wat je moet voelen (denken is al helemaal niet meer nodig). 

Harold op 31-01-2017 13:44

@Lies Trump heeft een hoogmoedige en narcistische persoonlijkheid, dat valt moeilijk te ontkennen, maar hypocriet is hij in dit geval niet hoor..

Ik begrijp je wel als je zegt dat hij belangrijke moslimlanden niet op zijn lijstje heeft staan, maar dat is dus juist het punt en bewijst dat niet hij maar de media hypocriet is. De media hebben het over een Moslimban. Maar dat kan in dit geval natuurlijk nooit, want er zijn ruim 30 moslimlanden en op Trumps lijstje staan er maar zeven en ook nog kleine moslimlanden.

Er is ook bijna geen mediabron die daadwerkelijk in de door Trump ondertekende wet duikt, want dan leest men dat er voor deze landen een tijdelijke ban geldt, om het hele visabeleid door te lichten en aan te passen en het betreffende land erop te wijzen dit visabeleid aan te passen. De zgn. Ban is niet om moslims te weren zoals hypocriete media constant beweren, maar juist om na 90 dagen het beleid verbeterd te hebben, zodat men niet meer onder een van hoeft te vallen.

Maar goed, de hype is nu zo enorm opgeklopt en mensen het hoofd gek gemaakt over deze 'moslimban' dat nuchter en rustig deze zaak bekijken er niet meer inzit. Uiteindelijk is alle ophef maar een storm in een glas water, maar als dit niet op korte termijn ingezien wordt, kan het wel uitlopen op ernstige gevolgen.

allangwakker op 03-02-2017 05:46

Hoopvol 08.23 :  lees je reactie nu pas,  sorry.  Helemaal mee eens ,  aangewezen is hij,  van bovenaf (  en zelfs  Nog verder naar boven als U misschien denkt )....en Ja  die video `s  heb ik ook gezien van  Melania !

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl