Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Julian Assange herhaalt: Russen 1000% zeker niet achter hacks

WikiLeaks oprichter: ‘Obama probeert duidelijk Trump te ondermijnen’ – Aftredende president gaat gewoon door met pogingen om grote crisis met Rusland te forceren

 

WikiLeaks oprichter Julian Assange (foto) heeft vanuit de Ecuadoraanse ambassade in Londen herhaald dat ‘Rusland 1000% zeker niet achter de hacks’ van de Democratische servers zit. De door de FBI en Homeland Security ontdekte code die door de Russische geheime dienst zou worden gebruikt is volgens de ontwikkelaar van deze code een verouderde vorm van Oekraïense malware, die door iedereen heel eenvoudig online te verkrijgen is. Bovendien blijken de veronderstelde IP adressen van de hackers bij meer dan 380 organisaties te horen. Niets wijst in de richting van Rusland.

 

‘Waarom zo’n dramatische reactie? Wel, de reden is duidelijk. Ze proberen de regering Trump te ondermijnen als deze het Witte Huis betrekt,’ aldus Assange in een interview met Fox, dat vanavond wordt uitgezonden. ‘Ze proberen ermee te zeggen dat Trump geen wettige president is.’

‘Onze publicaties werden met veel begrip door het Amerikaanse volk ontvangen, en ze zijn allemaal waar,’ vervolgde hij. ‘Dat is alleen niet de inhoud van de beschuldiging door Obama’s Witte Huis... Maar zoals ik de afgelopen twee maanden herhaaldelijk heb gezegd is onze bron niet de Russische regering, en ook geen staatsorganisatie.’

Niets dat op Rusland wijst

In de afgelopen ruim 10 jaar werden de vele duizenden WikiLeaks onthullingen nog niet één keer ontkracht. Normaal gesproken praat Assange nooit over zijn bronnen (vaak klokkenluiders), maar deze keer maakt hij een uitzondering omdat de regering Obama en de reguliere media op obsessieve wijze proberen de Russen valselijk de schuld te geven van de hacks, waar overigens nog steeds geen enkel bewijs voor werd geleverd.

De door de FBI en Homeland Security ontdekte code die door de Russische geheime dienst zou worden gebruikt blijkt volgens de ontwikkelaar van deze code, WordFence, een verouderde vorm van Oekraïense malware te zijn, die door iedereen heel eenvoudig online te verkrijgen is. Wordfence CEO Mark Maunder wijst erop dat de IP adressen van de hackers bij meer dan 380 organisaties horen, ‘en niets in deze gegevens specifiek op Rusland wijst.’

Op de vraag of hij denkt dat de WikiLeaks met het publiceren van de gehackte emails de verkiezingen tegen gunste van Trump heeft beïnvloedt, antwoordde Assange: ‘Wie weet, dat valt onmogelijk te zeggen. Maar als het zo was, dan waren het de echte verklaringen van Hillary Clinton en haar campagnemanager John Podesta, en DNC hoofd Debbie Wasserman Schulz, die de (uitkomst van de) verkiezingen hebben veranderd.’

Media negeren samenzweringen, fraude, false flag geweld...

Het bizarre is dat de massamedia nog steeds geen enkele aandacht besteden aan de inhoud van de gehackte mails, en dat terwijl de Democratische Partij niet kon bestrijden dat deze gehackte emails authentiek zijn. Op deze site hebben we uitgebreid deze emails behandeld, waaruit onder andere onomstotelijk bleek dat de Democraten samenzweren met de grootste media, die zelfs rechtstreeks opdrachten en bevelen van het team Clinton ontvingen en uitvoerden, allemaal bedoeld om Hillary te bevoordelen en Trump zwart te maken.

Nog erger waren de pogingen van de Democraten om via massale fraude de verkiezingen te stelen, en via ‘false flag’ operaties door hun eigen medewerkers bij diverse Trump campagnebijeenkomsten geweld te laten ontketenen, om dat vervolgens in de schoenen van de fans van de Republikein te schuiven.

... en zelfde financiers als ISIS & pedofiele en kinderhandel connecties

Afgelopen november wees Assange erop dat de emails bewijzen dat Hillary Clinton ‘de centrale dobbelsteen’, de spil is van de gevestigde orde van de megabanken en het militair industriële complex. Ook heeft ze dezelfde belangrijke financiers als ISIS: Saudi Arabië en Qatar.

De meest schokkende onthullingen waren de banden van Hillary’s campagneleider John Podesta met Amerika’s topoccultiste/sataniste Marina Abramovic, die één van de genodigden was tijdens de lancering van Clintons verkiezingscampagne. Daarnaast organiseerde Podesta voor zijn partijgenoten feestjes met kleine kinderen in hottubs op een ‘pedoboerderij’, en werden er in diverse emails bekende codewoorden gebruikt die wijzen op nauwe connecties met pedofiele- en kinderhandel netwerken.

Obama probeert grote crisis met Rusland te forceren

Ook president Obama blijft dit alles negeren. Wel doet hij er alles aan om in zijn allerlaatste dagen een grote crisis met Rusland te forceren, mogelijk zelfs een rechtstreeks oorlog, die heel misschien gestart zou kunnen worden door een grote false-flag aanslag in de VS, bijvoorbeeld op een grote marinehaven, net nu de Amerikanen voor het eerst sinds WO-2 al hun vliegdekschepen hebben teruggehaald.

Gebeurt er tot 20 januari niets van dit alles, dan wordt Trump in ieder geval opgezadeld met een enorme diplomatieke puinhoop die Obama opzettelijk voor hem heeft gecreëerd, waardoor het herstellen van normale betrekkingen met Rusland een stuk moeilijker kan worden. (2)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) YouTube (interview met Assange)


Zie ook o.a.:

02-01: False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald

2016:
16-12: Obama stuurt na verloren proxy oorlog in Syrië extra troepen naar grenzen Rusland (/ Probeert Obama nog voor inauguratie Trump oorlog met Rusland uit te lokken?)
12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump
10-12: Nepnieuws: CIA zou beweren dat Donald Trump met Russische hulp heeft gewonnen
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
13-11: NAVO in paniek: Trump haalt mogelijk troepen weg bij Russische grenzen (/ Forceren neocons binnen nu en 2 maanden alsnog oorlog tegen Rusland?”
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
07-11: Fox en Washington Times berichten over massale verkiezingsfraude voor Hillary
06-11: Julian Assange: Saudi Arabië en Qatar financieren zowel ISIS als Hillary Clinton
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
01-11: Democratische verkiezingsexpert waarschuwt voor grootste stembusfraude VS ooit
31-10: ‘Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven woedende FBI agenten’
29-10: ‘Heropend FBI onderzoek naar Hillary kan VS in grondwetscrisis storten’
24-10: Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt
22-10: WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen
19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude Democraten
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 03-01-2017 15:35

obama blijft zich maar bemoeien en weigert langzaam maar zeker een stap terug te zetten! Vandaag was men ook op Cnn bezig over het hacken van de Russen ook daar was het nieuws dat het niet geheel zeker is dat de Russen erachter zitten.Vooral Noord -Korea baart Trump zorgen en doet China niet genoeg om die zot te bedaren. en zoals ik op deze site meermaals schreef Obama doet alles wat in zijn macht ligt om Trump een hak te zetten. Obama kan drie mensen niet verdragen feitelijk is hij de racist, hij kan Trump niet verdragen,hij kan Poetin niet verdragen en de Israelische premier hopelijk kan hij nog zijn vrouw verdragen. Obama is een gefrustreerd ventje ! Shalom

ster op 03-01-2017 16:03

Gelukkig is Poetin is een wijs man en trekt niks van aan wat Obama uitspookt.

Dion op 03-01-2017 16:43

maar Poetin weet dat Trump andere bedoelingen heeft, ze hoeven nog maar 17 dagen af te wachten.

zolang het maar bij dom geblaat blijft is er weinig aan de hand.

goof op 03-01-2017 16:51

Wat is deze wereld toch ziek en verrot zeg en als we dan zien hoe onze westerse politieke leiders op het verkeerde paard hebben gewed door de VS blindelings te volgen moeten we het ergste vrezen lijkt mij .  De huidige geesteszieke club van politici zal doorgaan tot het gaatje om niet hun ongelijk te hoeven bekennen .  Het zou daarom mooi als de huidige politieke prutsers op 15 maart buitenspel worden gezet en ons niet meer naar de kloten te helpen en ons in een derde wereldoorlog kunnen storten door zich als schoothondjes achter de verkeerde aan te hollen als een kip zonder kop.

Het lijkt er steeds meer op dat om wat voor reden dan ook onze politici een dubbele agenda hebben en tegen de tijd dat we daar achter komen is het te laat als we op 15 maart dit zooitje niet naar huis sturen.

ieznogoedh op 03-01-2017 17:19

Toon me een mislim die te vertrouwen is en ik toon u een bankbiljet van 1.000.000 dollar.

Met dat in gedachten weet je dat van alles dat die kokosnotenplukker vertelt, het veiligste is om gewoon maar helemaal niets te geloven. Dan kan je er nooit erg ver naast zitten.

Anders dan de huidige mislimpresident van de VS, wordt Putin niet gedwarsboomd door een vertroebelde kijk op de wereld. Putin houdt zich dus gewoon even rustig totdat hussein obama eindelijk de boom in gaat om noten te plukken.

Anna op 03-01-2017 17:23

Dat een president zo intens vals en gemeen kan zijn is onbeschrijfelijk..... En dat hij niet luistert naar bewezen dingen die hem niet welgevallig zijn..... En hiermee lijkt het bewezen dat Rusland niets met het hacken te maken heeft...... En dat hij doorgaat met zijn eiegen valse agenda......

Notabene een president...... je zou dit kunnen verwachten van een straat vechter... maar het is een wereld leider....! 😡.Ongelooflijk..  Dat een president zulke grote misstappen kan maken over het hoofd van zijn land en volk......het is dat Xander doorgaans betrouwbaar nieuws doorgeeft anders zou ik dit niet geloven.....

Het bewijst ook dat Obama een slechte " verliezer" is.... hier achter zitten satanische  krachten dit kan onmogelijk een weldenkend mens verzinnen...... Dit zijn " bovennatuurlijke " machten die mensen tot intens slechte daden aan kunnen zetten... uiterst gevaarlijk....

Hier gebeuren dingen die bijna bovennatuurlijk zijn.... de satan roert zich om te voorkomen dat Trump aan de macht komt want dat zou het " satanische plaatje " van de nieuwe wereld orde....(  hiermee wil ik zeggen een heerser een religie een macht en de superioriteit van de macht bij een persoon )  ( de nieuwe wereld orde is de opmaat naar de zogenaamde antichrist) ....... dit plaatje van Obama zou Trump , verstoren.....

De macht van de absolute heerser zal ( Als God het wil ) nog even moeten wachten.... Als Trump gaat regeren dan wordt dit plan van de boze, door de kwade machten bezeten Obama,  nog een tijdje doorkruist door het plan van Trump om Amerika weer zijn kracht, economische groei, vrijheid en fatsoenlijke normen en waarden terug te geven; dat plan van Obama wordt dan doorkruist door Trump.... En nu spartelt en springt Obama met al zijn marionetten om dit plan van Trump ongedaan te maken......

Het grote gevaar is op dit moment een oorlog, Met wie en waar dan ook dan ook.... ( Ukraine? Rusland? Israël? met geweld de laatste resolutie afdwingen ?????) want als Obama zover komt dat hij in oorlog geraakt  waar dan ook ( of onlusten in zijn land) dan heeft hij de autonome macht om de noodtoestand af te kondigen en kan hij op grond van de noodtoestand aan  blijven als president....... Dat zou desastreus zijn voor de wereld.... Obama heeft vorige week gezegd dat het jammer is dat hij geen derde termijn kan krijgen want, zo zei hij dat hij zeker wist dat hij dan verkozen zou worden..... Dan krijgt dit kleine gevaarlijk kind Obama alsnog zijn zin..

Ik vraag mezelf af; zijn de Amerikanen nou echt zo naïef??? Ziet de " gewone  man " in de Amerika nu echt niet met welk een intens gemene manipulator en oorlogshitser ze te maken hebben.... .

Waar zijn de Amerikanen zelf mee bezig???  Waar zijn de Christenen in Amerika....begrijpen die dit niet?????  zien die dit niet!!!!!?  Moge God hen bijstaan met deze situatie.... En laten we bidden om gezondheid wijsheid en kracht voor Trump.....om deze laster en weerstand te weerstaan....En bidden om vrede voor Amerika.... 

Dewevoga op 03-01-2017 17:40

@goof op 03-01-2017 16:51

We kunnen alvast wat zand in de politieke raderen strooien. Vul de collectieve aangiste in. Mocht het hout snijden, dan wordt het nog leuk tijdens de campagnes.

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/03/collectieve-aangifte-tegen-de-incassobureaus-zorgverzekeraars/#more-134756

DN op 03-01-2017 17:56

Natuurlijk hadden de Russen daar niets mee te maken, hadden ze allemaal zelf verzonnen om hun oorlogsplannen tegen Rusland te kunnen waarmaken... nu dringend tijd om de oorlog te beginnen tegen de islam welke door Obama in de kiem werd gesmoord omdat hij zelf een moslim-lover is. Obama met zijn grote woorden, "wij hebben geen oorlog met de islam!" Zo begon dan zijn oorlog tegen ons!

Qvic op 03-01-2017 18:09

De gevestigde orde zijn niets anders dan psychopaten, want deze mensen kunnen niet tegen hun verlies. Zij slopen/vernietigen het liefst alles, dan het door te geven aan de rechtmatige winnaar in dit geval aan Trump. De komende 4 jaar gaat de grote doofpot/beerput open wat al die tijd weggemoffeld is door de regeringen van o.a. Obama voor de gewone bevolking. Dus staat er veel op het spel voor deze psychopaten, want hun macht is aan getast en zal nog veel verder afbrokkelen, dan hun lief is. Dus wordt er tot de laatste dag van hun macht er alles aan gedaan om deze macht te kunnen behouden. Niets is te dol voor hen, alles wordt nu nog uit de kast gehaald voor een tegen offensief. Liegen/bedriegen, verdraaien, de ander de schuld geven dat zijn hun normale werkwijzens en dat zal ook nooit veranderen. Zij zullen nooit en te nimmer schuld bekennen, ook al gaan zij daardoor dood. Dat hebben zij gemeenschappenlijk met de islamieten, die hanteren ook de zelfde werkwijzen.

Infidel4U op 03-01-2017 18:29

Wat een idioten zijn het toch, die links-fascistische elite. Het is dat ze zo lang de tijd hebben gekregen on de samenleving  te infecteren, anders hadden de wikileaks  openbaringen voor een mega-vuurwerk gezorgd. Nu duurt het alleen wat langer, maar als het vuur eenmaal brandt, zal het fascistisch-links verteren. Gelukkig zijn er mensen als Assange die met gevaar voor eigen leven de waarheid op tafel gooien, zodat de wereld kan ontwaken uit de door de elite gecreëerde virtuele werkelijkheid. Hopelijk gaat dat steeds sneller en wordt het internet alsnog niet gecensureerd...

Rolf op 03-01-2017 18:34

Obama probeert op alle mogelijke manieren nog zoveel mogelijk schade te veroorzaken wat niet of zeer moeilijk door Trump.terug te draaien is. 

Met VN resolutie 2334 op 29 december 2016, en vervolgens op 15 januari 2017 in een toevallig op deze datum gepland vredesoverleg in Parijs over Israël. De bedoeling is een besluit te nemen over een twee-staten-oplossing en dit nog voor 20 januari in de veiligheidsraad goed te laten keuren. 

 

Major surprise coming Before Obama leaves office?

https://youtu.be/vsXQi6Ccpvw

 

 

Gorghel op 03-01-2017 18:48

Putin heeft Trump nu al in z'n zak. Maar ze hebben wel een ding gemeen: ze denken beiden als zakenmensen. Wat het doen van (ook politieke) zaken vergemakkelijken kan. We zulen straks erachter komen wie van de twee de meest gewiekste is.

Tom Hendrix/Seneca op 03-01-2017 19:00

@goof: 16.51. uur. Wees U er maar van overtuigd, dat onze politici " een dubbele agenda", voeren. Eentje voor de bevolking, die als schapen, op hen blijven stemmen, en eentje die er werkelijk toe doet. Van de eerste maken vooral de volgende partijen in Nederland volop gebruik; de PvdA, de VVD, het CDA, en uiteraard D66. En ze beliegen ons kiezers waar we bij staan. De echte agenda van hen is, het uitvoeren van de bevelen; van de Roden der Eussr, onder Führer Juncker en Mutti Merkel, de Bilderbergboevenbende, de plutocraten o.l.v. de rode miljardair Soros, de NWO en de Illuminati. Het is een duivelse samenzwering waar ook de Verenigde Nazies deel van uitmaken.

gerechtigheid op 03-01-2017 19:42

In de jaren 80 vorige eeuw zei mijn geliefde dominee al: broeders en zusters het kan ik de toekomst hier in Nederland en het westen nog wel eens moielijker worden als in Rusland! Want ook voor Rusland geldt: 'De Heer is waarlijk opgestaan! Het was toen Pasen 1988! Hoe profetisch blijkt dit achteraf!

Vossenjager op 03-01-2017 19:56

Het is nooit te laat. Wij zijn met meer.

rescue op 03-01-2017 20:13

Waar de wereld op zit te wachten is een speech van hopelijk Trump, waarin hij volkomen de vloer aanveegt met alle hoax verhalen die door de mainstream media en de Obama regering worden rondgestrooid. Wat zou het een verademing zijn als hij eens een niet voor tweeërlei uitleg vatbaar beleid aankondigd. Recht door zee, maar misschien is dat een utopie. Net als de hoop dat die omkeer ook een keer in Nederland plaatsvind. Weg met de wegkijk en leugencultuur. Wat een opluchting zou dat zijn. In Hongarije kan dat, dus er is hoop. En er zijn ook dominees die eindelijk de waarheid durven zeggen. De Islam is een vervloekte afgoderij en een barbaarse religieuze misdaadorganisatie. De geschiedenis bewijst dit, nu nog iedereen wakker worden.

Yerik op 03-01-2017 20:32

@ goof op 03-01-2017 16:51Jij schrijft: "zooitje niet naar huis sturen." Enkele reis naar de duinen is beter. 

Maitreya op 03-01-2017 22:24

Hoewel ik niet speciaal religieus ben, moet ik erkennen dat we direct onder de duivel leven.

wakker op 03-01-2017 23:22

Trump is eindelijk een wijs man. Stel dat het zover komt en Obama geeft het leger opdracht om Rusland of bijvoorbeeld Korea binnen te vallen. Ik hoop dat het leger zal weigeren en tegen Obama zal opstaan. Wat een goedkoop mannetje, zeg!

Bambi op 03-01-2017 23:39

Dank u Xander

Ike op 04-01-2017 00:13

@wakker op 03-01-2017 23:22

Soldaten en matrozen en officieren hebben al geweigerd om IS te helpen in Syrie. Het is net zo goed nepnieuws dat Russen Tor hebben gebruikt via een server van Bits of freedom van een Nederlander.

Men wil gewoon het gebruik van Tor verbieden en plakken er een vaderlands verhaal aan. Dat heet fascisme en het controleren van het nieuws.

allangwakker op 04-01-2017 05:07

Ben r natuurlijk niet bij geweest,  maar heb een paar video `s gezien,  documentaires,  naar mijn bescheiden idee,  betrouwbaar...maar Jullian Assange is volgens mij toch echt vermoord.  Waarschijnlijk al op 18 oktober, maar i.i.g.  Voor 26 oktober !  En de CIA  schijnt alles overgenomen te hebben.  Alles wat daarna van deze goede man  naar buiten is gekomen,  als zijnde van hem persoonlijk is naar mijn idee Fake en  Nep.  Dat is uiteraard geen 100% waarheid, maar wel 95%.  Dat iedereen hier wel eventueel rekening mee houdt. Volgens mij worden we dus weer op een verkeerd spoor gezet.

De Terugkeer op 04-01-2017 05:36

Ik word langzaam raar in het hoofd!

Hoe zou het toch allemaal kunnen, wat er blijkbaar nu allemaal gebeurt en gebeurd is?

Hoe ver kan een mens gaan, eigenlijk?

Zijn er geen grenzen meer, in, wat een mens allemaal als 'hoog spel' zou 'kunnen' spelen?

Alleen maar altijd om die vermaledijde en supersaaie centjes? Machtsposities, de nummer 1 willen zijn?

Hoe v e r s c h r i k k e l i j k kinderachtig, zeg. Ga toch ergens anders buiten spelen, stelletje mafkezen op dat wereldtoneel.

maria op 04-01-2017 09:57

Anne op 17.23

De christenen in amerika zullen het wel zien, maar wat kunnen zij er tegen doen ?

De overste van deze wereld heeft van God veel macht gekregen, mensen kunnen niet tegen deze demonische macht op

Misschien gaat er nog iets ergs gebeuren in Amerika, zodat Obama alsnog aan de macht blijft, en komt hij uiteindelijk tevoorschijn als de antichrist !

Peter op 04-01-2017 10:58

Obama stuurt aan op een oorlog met de Russen ,de media zou beter alles kunnen negeren ,en zich drukker maken over de invasie die hij heeft veroorzaakt met de asielzoekers . de veiligheid van onze kinderen en kleinkinderen is inmiddels in levensgevaar gebracht door de huidige politieke klunzen . Dat ze snel worden opgepakt en veroordeeld .

vlokje op 04-01-2017 14:12

Eerst halleluja obama, nu halleluja trump, pas maar op, het kwaad heeft twee gezichten (januskop) goed en kwaad, dat uit zich in symbolen, jing en jang, hexagram en pentagram, het jezus kruis en het petrus kruis enzovoort,  enzovoort. 

Net zoals in het derde rijk , mensen van de zelfde partij , kunnen samen werken of elkaar de loef af steken  om wat te bereiken, dat is de werkwijze van deze kwaadaardig organisatie. 

Tis gewoon toneelspel, om de wereld bevolking in de hoek te drijven waar men ons hebben wil.

allangwakker op 04-01-2017 15:31

Ik denk dat we allemaal, in een tijd leven,  waarbij  ` raar in het hoofd `  steeds vaker gaat voorkomen. Dit is het gevolg van Teveel tegenstrijdige informatie,  op een bepaald moment weet je `het ` gewoon niet meer. Wat moet je geloven, en wat niet ?  In ieder geval moet je  alert blijven :  volg de TV met `een half oor ` en  1 oog, indien er twijfel rijst over gebeurtenissen, zoek het op in het alternatieve circuit ( zolang dit nog kan ! ) 

Combineer en selecteer de nieuwsinformatie, en laat vooral de intuitie goed zijn werk doen. Bedenk dat internet ook kan liegen, maar de kans dat er op TV gelogen wordt is vele malen hoger,  dus daar moeten we het i.i.g. niet van hebben. Sowieso is het goede alternatieve nieuws ook vaak uitgebreider en bevat meer details van de acdhtergronden. Juist die achtergronden zijn vaak het belangrijkst om de dingen die er aan de hand zijn beter te begrijpen. Als je die achtergronden beter begrijpt, dan weet je ook meteen heel snel, waarom bepaalde zaken op TV niet verteld worden. Dus je moet beter selecteren wat je wel en wat je niet kijkt. De TV is voor ontspanning,  kijk alleen de leuke programma `s.  En de echte info op alternatief, zolang dat nog kan, zeker nu.

Doordenker op 04-01-2017 18:15
In het FBI/DHS report ‘Russian Malicious Cyber Activity’ staat duidelijk de volgende ‘disclaimer’:
 
This report is provided ‘as is’ for informational purposes only.
The Department of Homeland Security (DHS) does not provide any warranties of any kind regarding any information contained within.
 
grrrr001 op 04-01-2017 18:26

Mindcontrole is het speeltje van de satans psychopaten die met regeringsmedewerking de burgerbevolking mag folteren en doden wanneer deze niet de voorgekauwde dictatuur volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=plCRlQPaTjc

Psychotronic Attacks, EMF, and the Gang Stalking of Dr. Katherine Horton

Microwave Cooking Humanity - Deborah Tavares Barrie Trower

https://www.youtube.com/watch?v=FIxWcwBCGSc

Als er  mensen weet hebben van zulke praktijken, kan dat niet langer in de anomiteit blijven en moeten deze Psychoten inbinden, aankloppen bij politie is van geen waarde zolang niet meer druk wordt uitgeoefend door de burgerbevolking en worden zulke aanvallen op mensen afgedaan als on bestaand.

Lynx op 04-01-2017 21:58

vn verenigde nazi¨s

DG op 08-01-2017 21:23

Nu zegt Trump van wel. wat en wie moeten we nu geloven?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl