Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Totalitaire Shariarechtbanken in steden ‘achterlijker dan in Pakistan’

Meer dan 100.000 Britse moslims staan achter geweld en terreur tegen ‘ongelovigen’ – Sharia in opmars: Moslimgroepen eisen verbod op honden – Britse sociale zekerheid instanties staan moslims polygamie toe en uitkeringen voor meerdere vrouwen

 

Een unicum: de doorgaans extreem politiek-correcte BBC nam in het programma ‘The Real Housewives of ISIS’ moslims zowaar een keer op de hak.

3,5 miljoen moslims wonen er inmiddels in Groot Brittannië, zo’n 5,5% van de bevolking. Alleen in Frankrijk en Duitsland leven percentueel meer volgelingen van Allah en Mohammed. De gevolgen van de islamisering van de Britse samenleving worden almaar opzichtiger en ernstiger, en zijn een voorbode van wat er ook in Nederland staat te gebeuren. De autoriteiten staan al honderden Shariarechtbanken toe, die volgens moslimwetenschapper Elham Manea een ‘totalitaire’ houding hebben, en ‘achterlijker zijn dan sommige delen van Pakistan’. Enkele moslimrechters zijn zelfs voorstanders van het afhakken van handen.

 

Britse samenleving wordt ‘sharia compliant’

Dankzij de massa immigratie en het hoge geboortecijfer groeit de moslimbevolking in Groot Brittannië razendsnel. En die groei doet zich steeds pijnlijker voelen in de samenleving, omdat die door de overheid gedwongen wordt zich aan te passen aan de islam en de Sharia.

In grote Britse steden bestaan al wijken die 100% moslim zijn, en waar geen vrouw meer naar buiten wordt gelaten. Uit een onderzoek vorig jaar bleek dat veel van deze moslima’s denken dat ze in een islamitisch land wonen, en geen enkel besef hebben dat het overgrote deel van de Britse bevolking (nog) geen moslim is.

Dat zoiets kan gebeuren komt mede omdat de Britse samenleving ontzettend hard haar best doet zich aan te passen aan de islam. Zo heeft de Nationale Unie van Leraren verklaard dat het onderwijzen van de fundamentele Britse waarden aan schoolkinderen voortaan ‘culturele suprematie’ is, en daarom moet worden vervangen door zogenaamde ‘internationale rechten’ – waarmee doorgaans de Sharia wordt bedoeld.

Polygamie voor moslims toegestaan én gefinancierd

Een jaar geleden bleek dat de Britse Sociale Zekerheid instanties het moslims inmiddels toestaat om voor meerdere vrouwen (en hun kinderen) uitkeringen en toeslagen aan te vragen. Hoewel polygamie illegaal is, wordt het al door zo’n 300.000 moslims gepraktiseerd, en sinds 2016 dus ook gefinancierd met belastinggeld.

De overheid bevestigde dat Britse moslimstudenten speciale leningen krijgen die ‘sharia compliant’ zijn. Oud premier David Cameron bood zijn excuus aan moslimextremist Suliman Gani aan, omdat hij gezegd had dat deze de oprichting van een ‘islamitische staat’ steunt. De Moslim Raad van Brittannië eiste onmiddellijk een onderzoek naar ‘islamofobie’ in de politiek.

100.000 Britse moslims staan achter terreur – Honden straks verboden?

Uit een 615 pagina’s tellend onderzoek kwam naar voren dat meer dan 100.000 Britse moslims achter (zelfmoord)terroristen staan. 47% vindt de islam hun belangrijkste identiteit, één derde wil sowieso niets te maken hebben met de Britse cultuur, en slechts 34% gaf aan de politie in te schakelen als ze zouden weten dat een bekende zich bezig houdt met de radicale islam. Al 23% vindt dat in ‘hun’ wijken en steden de Britse wetten moeten worden vervangen door de Sharia. In Manchester kregen bewoners pamfletten in hun brievenbus van de moslimgroep ‘Public Purity’, die eist dat er een verbod komt op honden.

Volgens een voormalige gevangene is de Belmarsh maximum-security gevangenis in Londen als ‘een trainingskamp voor jihadisten’ geworden. 20,8% van de ‘zeer gevaarlijke’ gevangenen in het land zijn moslim, bijna 4 x zo hoog als gemiddeld. De regering werd ervan beschuldigd een rapport over het extremisme in de gevangenis stil te houden. In dat rapport staat onder andere te lezen dat het gevangenispersoneel bang is om tegen de islamisten op te treden, omdat ze vrezen van ‘racisme’ te worden beschuldigd.

Om dezelfde politiek-correcte reden kijkt de overheid bewust de andere kant op bij tal van gevallen van bewezen stembusfraude in en door moslim gemeenschappen.

Misbruikschandalen jarenlang genegeerd

Dan hebben we nog de beruchte, ook op deze site besproken vele misbruikschandalen, waar de Nederlandse media niet of nauwelijks aandacht aan besteden, omdat de daders geen katholieke priesters, maar moslims zijn (en die zijn niet alleen in eigen ogen, maar ook van ‘links’ en ‘progressief’ altijd het slachtoffer). In Telford, dat inmiddels de pedo-hoofdstad van Groot Brittannië wordt genoemd, bleken politici en politie officieren jarenlang het misbruiken en prostitueren van honderden Britse meisjes - waarvan sommigen amper in de puberteit- door Pakistaanse bendes te hebben genegeerd en actief uit de media te hebben gehouden.

In Rochdale was ook zo’n islamitische kindermisbruikbende actief. De 63 jarige leider Shabir Ahmed –die door de rechter een ‘gewelddadige hypocriete bullebak’ werd genoemd- ging in beroep tegen zijn deportatie omdat hij vond dat ‘zijn mensenrechten’ waren geschonden, en zijn veroordeling ‘een complot was om moslims zwart te maken.’ De 43 jarige Pakistaan Mohammed Shaheen –vader van 7 kinderen- ging voor 16 jaar het gevang in omdat hij minderjarige schoolmeisjes had verkracht. Zijn verweer: ‘Ik ben door die meisjes in de val gelokt.’

Drie Somaliërs die een 16 jarig meisje verkrachtten werden tot in totaal 29 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Tijdens de rechtszaak vertoonden ze geen enkele spijt, en zeiden ze dat ze hadden ‘gehandeld volgens onze wetten in Somalië, niet de Britse.’

Deze houding is wijd verspreid onder moslims, en heeft een parallelle islamitische samenleving opgeleverd die zich met steeds meer succes verzet tegen de Britse wetgeving, en die in een overheidsrapport al ‘een natie binnen een natie’ wordt genoemd. Veel imams roepen moslims dan ook op om niet te integreren, omdat het Allahs wil is dat alle ‘ongelovige’ Europeanen goedschiks of kwaadschiks aan de islam worden onderworpen.

Dominee vrijgesproken van ‘haat tegen islam’

Mensen zoals James McConell, een 78 jarige dominee uit het Noord Ierse Belfast, werden voor de rechter gesleept omdat ze het gewaagd hadden openlijk de islam te bekritiseren. McConell had de islam als ‘heidens’ en ‘satanisch’ omschreven, ‘een leer die rechtstreeks uit de hel afkomstig is’. De rechter sprak hem uiteindelijk vrij omdat ‘wij rechters heel voorzichtig moeten zijn om kritiek te hebben op uitspraken die, hoe verachtelijk ze ook zijn, enkel beledigend zijn. Het is niet de taak van het strafrecht om beledigende uitspraken te censureren.’ Kortom: een uitspraak waar de partijdige Nederlandse D66-rechters, die vorig jaar PVV leider Geert Wilders veroordeelden, nog iets van kunnen leren.

Ook bij de extreem politiek-correcte BBC begint zowaar enige besef door te dringen. Aaqil Ahmed, hoofd religie & ethiek van de staatsomroep, riep de Britten op de ‘ongemakkelijke waarheid’ dat ISIS uit moslims bestaat en dat hun leer islamitisch is, te aanvaarden. ‘Ik hoor zoveel mensen zeggen dat ISIS niets met de islam te maken heeft. Natuurlijk is dat wel zo. Ze preken niet het Judaïsme.’ (1)

Onlangs nam de BBC in het satirische programma ‘The real Housewives of ISIS’ moslims zelfs op de hak – een unicum, en eindelijk een teken dat men islam –en alles waar deze haatideologie voor staat- écht serieus begint te nemen. Maar of het nog kan voorkomen dat onze ooit vrije en stabiele landen worden overlopen en veroverd door islam?

 

Xander

(1) Gatestone Institute

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

cefas op 10-01-2017 17:49

GB is kalifaat in wording en de onnozele Britten laten het gewoon maar gebeuren.  Hier in Nederland ook? Wat te doen? In Maart stemmen en dan? En dan de EU. Let wel, de EU is niet Europa voor alle duidelijkheid. Landen moeten hun soevereiniteit terugveroveren. De EU moet opgeheven worden en Europa moet een federatie worden met uiteraard Rusland erbij, want Rusland hoort ook bij Europa. Turkije niet, die is van de Islam. De Islam hoort niet thuis in Europa. Agressieve en geweldadige ideologieen/religies zoals de Islam horen niet thuis in Europa.Weg ermee, maar ook met de veelal linkse poltieke slappelingen. Stemmen in Maart is de eerste stap en dan doorpakken. Nederland of Kalifaat. Aan u en mij de keuze.

Tom Hendrix/Seneca op 10-01-2017 18:11

De islam, is een wrede perverse ideologie. En dat al 1400 jaar lang. Deze vreselijke ideologie heeft in 1400 jaar tijd al 275 miljoen mensen het leven gekost. De islam past in geen enkel westers, en/of ander beschaafd land. Deze ideologie wordt om duistere redenen gesteund, door socialisten, groenen, delen van de politiek-correcte elite, de volledig communistische en fascistische eussr, de bilderbergbende, soros de rode plutocraat, de verenigde nazies, en de illuminati.  Verder zijn de volgende duivelse plannen ermee gemoeid: "het Coudenhoven-Kalergi plan", "Het Project", en het ultieme verraad uit 1975, genaamd: " De Resolutie van Straatsburg". En de meeste politici, zijn niet meer dan marionetten van de duivelse machten. Maar Christus Koning overwint. Hallelujah!

Dewevoga op 10-01-2017 18:13

Ik betwijfel al een tijdje of het linkse zelfverheffingsneuroten-media-machtsconglomeraat met iets anders dan fors geweld te slopen valt. Zoals op de “identiteitspagina” te lezen valt. Blader en aantal schermen omlaag en de overeenkomst tussen nazisme en islam wordt duidelijk.

Tom Hendrix/Seneca op 10-01-2017 18:13

O voor ik het vergeet, stem 15 maart i.i.g. op hetzij de PVV of de SGP. Zijn zijn de enige partijen die tegen de islamisering, van Nederland zijn. Denk aan de motie Halsema.

Dewevoga op 10-01-2017 18:17

Vredig he?

Jihad Report Dec 31, 2016 - Jan 06, 2017 Attacks 55 Killed 325 Injured 565 Suicide Blasts 10 Countries 17 Jihad Report December, 2016 Attacks 188 Killed 1378 Injured 1737 Suicide Blasts 26 Countries 27

Luuk op 10-01-2017 18:33

Moderator, de cijfers van de moslims-populatie in Europese landen worden gemanipuleerd. In Frankrijk zijn ze al ver over de 10% heen en in Nederland inmiddels waarschijnlijk ook https://fenixx.org/2016/12/25/het-ministry-of-truth-publiceert-fopcijfers-over-de-moslimpopulatie-in-nederland/   Er wordt ons willens en wetens zand in de ogen gestrooid door overheidsinstanties en politici, daar ben ik zeer stellig van overtuigd !     

atina op 10-01-2017 19:00

Daniel 7 en het zal de heiligen der hoge plaatsen ( - Fil3 20 Maar onze wandel is in de hemelen, waaruit wij ook den Zaligmaker verwachten, namelijk den Heere Jezus Christus;)   ...   verstoren, en het zal menen de tijden en de wet te veranderen,

Maitreya op 10-01-2017 19:04

Zonder stop op immigratie is Brexit een tragisch en uiterst stompzinnig tijdverdrijf. Het is een van de dingen die niemand wilde horen, de 'stem van het volk', zelfs binnen Share niet (met Christus als immigrant in de Pakistaanse (later Aziatische) gemeenschap in Londen, dat moet een betekenis hebben) voor die stem gereduceerd werd tot gekreun. We zeggen dat de jeugd het anders ziet, dat komt omdat al een generatie is overgeslagen waarin het contact met de (menselijke) natuur is kwijtgeraakt ten gunste van commercie, en waarom die nooit volwassenheid kan bereiken en toch nooit jong is geweest. Er bestaat een competitie tussen landen om meer mensen (= macht). De manier om elkaar de pas af te snijden nu er als nationale identiteit alleen lhbt (lesbisch, homoseksueel, biseksueeel en transgender) is overgebleven, is immigratie, uit landen wier filosofie daar trouwens haaks op staat. Het is deel van hetzelfde plan om een natie die al drijft op decadentie (want commercie is de abstrahering uit seks) verder te demoraliseren.

johan van Vught op 10-01-2017 20:19

De elite ziet het eigen volk als vijand. als dat eigen volk niet op de politiek correcte meute stemt.

Het volk ziet de islam als vijand.  Laat in ieder geval straks weten dat de politiek correcte meute geen " volksvertegenwoordigers"  zijn.

grrrr001 op 10-01-2017 20:27

Zeg maar elke gek zijn gebrek, het is om te zeggen dat er een kans bestaat dat het ophoudt met ons als burgers voor de gek te willen houden en toch meer en meermensen zelf op zoek gaan naar de waarheid

hoe kan een crimineel die zijn paspoort vervalst bindende documenten tekenen?

http://usapoliticsnow.com/documents-show-michelle-obama-married-dead-man-harry-bounel-born-1890-barack-obama-using-ssn/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

https://www.youtube.com/watch?v=YqeL6sCv3d8

Ojjo op 10-01-2017 20:44

Polygamie wordt toegelaten voor (uitsluitend) moslims, is dat geen discriminatie?

Ojjo op 10-01-2017 20:54

@cefas De EU is een confederatie en functioneert niet, een federatie is een hechter verbond van enkele deelstaten (zoals het in bijvoorbeeld Belgie en Duitsland bestaat) dus dat zal zeker onwerkbaar zijn in het lappendeken van talen en culturen dat Europa is. De EU moet verdwijnen en in de plaats moeten er terug echte natiestaten komen zoals het in de tijd voor de vorming van de EU was.

Dat de islam niet thuishoort in Europa, daar heb je gelijk in. Alle islamieten moeten terug naar hun land van oorsprong.

Er kan ook gekozen worden voor het Kalifaat Nederland met een kalief als staatshoofd, het ene sluit het andere niet uit. (grapje) 

Elly op 10-01-2017 21:19

In goed amerikaans "Jawdropping": https://soundcloud.com/user-848629113/wenn-die-deutschen-das-wussten-gabe-es-einen-burgerkrieg

Ron op 10-01-2017 21:47

Helemaal mee eens, Cefas!(17.49). Als Turkije bij Europa zou komen, hebben we Irak als directe buurman. Dan maar liever Turkije als buffer! Goed artikel, Xander! Laten we wakker blijven! Ron Ezerman

vijgeboom op 10-01-2017 21:52

Met een "democratisch" systeem die wij hebben in Nederland is het wachten op de 1e Sharia rechtbanken in Nederland.

Nederland is een provincie van Europa want de EU i het "land"

Het europees parlement in Straatsburg is dusdanig gebouwd dat het moest lijken op de toren van Babel, kijkt u maar op google afbeeldingen!!!

Europa en de EU heeft gekozen voor de olie landen en we kunnen zelf wel aanvoelen wat de gevolgen zullen zijn en wat we nu al zien gebeuren !

Europa heeft God verworpen als overheid zijnde en daar komt oordeel over wat we al zien gebeuren en wat zal toenemen!

Gods koninkrijk zal uitkomst bieden en het zal er ook komen zoals het beeld van Nebukadnezar ook uitbeelde! De steen komt eraan!!

Jezus is de weg, de waarheid en het leven!

Maitreya op 10-01-2017 22:48

Sommige mensen vragen zich af hoe ik zo hard kan zijn over immigranten. Dat komt doordat ik bekend ben met het laagste maatschappelijke niveau waarop ze bestaan. Vreemd als ik dat zeg, dat ik beoordeeld word op dat niveau en niet zij, of liever dat ik daarop zowel door henzelf als de nobele Westerling die niet op dat niveau heeft gefunctioneerd, gelijkelijk word afgedaan als minderwaardig.

Bundy op 10-01-2017 23:22

Wat is hier nieuw aan ; de New-Yorkse banksters bepalen het wereldgebeuren .  Zij plegen al 50 jaar ( moslim ) Coudenhove Kalergie-terreur op de achtelijk gehouden Europese bevolking d.m.v de CIA die de baas is in de E U die de eindtijdbevelen doorgeeft  aan de lokale parlementen .      Iedereen moet iedereen afmaken als gevolg van hun satanische complotten .                            In het gebiedje dat overblijft zal de voorzegde grote dictatuur o.l.v. de antichrist  tot stand komen en zijn 3.5 jaar nep-vrede .     Welterusten !

karola op 11-01-2017 01:55

Zit net naar CNN te kijken en daar is weer breaking News en

Weer aantijgingen tegen Trump dat de Russen hem weer geholpen 

Zouden hebben,het lijkt wel een heksen jacht!

Het zal mij verwonderen of Trump dit gaat redden...

Ik kan niet wachten tot  20 januari en dat we dan die vergiftigde islam

Kunnen aanpakken!

willy op 11-01-2017 11:44

De UK zal de prijs betalen van deze massa-migratie. Binnen de tien jaar zal de UK onherkenbaar veranderd zijn ! Shalom

pluto op 11-01-2017 13:12

Moslim"s weten nauwelijks wat in de koran staat, iedereen kan iman worden een opleiding is niet nodig.In moskeen wordt geen religie gepredikt met leefregels die niets met de koran te maken hebben.Kritiek wordt door fundamentalisten in de kiem gesmoord, gevolg is dat iedere nuchtere moslim zwijgt op straffe van bedreiging en mishandeling.

In vele moskeen heerst een angst cultuur gefinancierd door buitelands geld , die ook de imans"s leveren.

Wij zijn kettergek dat dit alles dagelijks , jaar in, jaar uit, onder onze ogen plaats vind.Het heeft alles niets met religie te maken, maar alles tot aanzetten tot haat en al onze vrijheden. Daar wilders om een uitspraak wordt vervolgt, en veroordeeld, doen iman"s vele jaren , dagelijks niets anders.

De gevolgen zien wij om ons heen, het nalaten van ingrijpen, doet de PVV groeien als kool, jazeker wilders hoeft er niets voor te doen, iedere week stijgt hij maar door.Niet door de verdiensten van Wilders maar door onze "politiek correcte overheid".Iedereen weet en voelt dat dit niet lang meer goed zal blijven gaan.

Oplossing is heel simpel, wij moeten de wetten strikt naleven, anders aanpassen.Dit betekent uitsluitend imam"s die een nederlandse universitaire opleiding hebben genoten, uitsluitend nederlandse taal in de moskeen. Indien dit niet voldoende is dan iedere preek uin de moskee eerst laten goedkeuren door een commissie, en iedere overtreding met onze rechtstaat de bevoegdheidvan de iman bevoegdheid intrekken.

Vrijheid van godsdienst is hier niet in het geding, omdat iman"s onze wetten dienen te respecteren, gelijk iedere andere religie .

Bij het prediken van de sharia, dus in strijd met onze wetten, Iman terugsturen en moskee sluiten.

Wat is hier moeilijk aan?!

jan op 11-01-2017 14:08

Xander waarom word mijn reactie niet geplaatst, hoezo vrije media!!!

Zie siteregels. Mod

Patricia op 11-01-2017 14:21

Medeblogger Amen. Nederlanders laat je met God verzoenen. Kom naar huis onder de schuilplaats van God. Jezus is de Weg de Waarheid en het leven. Laat Uw Koninkrijk komen en uw wil gaan geschieden hier op aarde.

Koddebeier op 11-01-2017 14:34

Jammer dat een land zo ten onder gaat !! Waar is dat trotse Britse volk gebleven die in 40-45 de duitsers het hoofd boden, waarom is het nu een laf volkje geworden ?????

Tom Hendrix/Seneca op 11-01-2017 18:27

@Patricia: 14.21. uur. Amen.

John Kleffer op 11-01-2017 23:13

In maart stemmen en dan op die partij die op komt voor de veiligheid van ons volk.

Alle moskeeën dicht. Islam is onverenigbaar met onze westerse cultuur. Het past hier niet en het hoort hier niet. Het is levensbedreigend. Al die politieke correctheid doet ons de das om. Ook die linkse media is medeschuldig.Nos,Vara,EenvanVandaag, RTLlateNight, Nieuwsuur, De PVV zal zeker de grootste partij worden. Stem niet op verraders, die heulen met de islam. Wat een dwaasheid in dit land en in heel europa.

Blinde Leidslieden

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl