Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hongarije opent frontale aanval op linkse organisaties globalist George Soros

Trump: ‘Soros’ organisaties hebben de gewone man beroofd van zijn geld en welvaart, en dat in de zakken van enkele grote bedrijven en politieke instellingen laten verdwijnen’

 

Ex-nazi George Soros, kwade genius achter de moslim migranteninvasie van Europa en het uitwissen van onze oorspronkelijke grenzen, landen en culturen door islamisering.

De ultralinkse miljardair-globalist (en voormalige Nazi) George Soros krijgt voor het eerst serieuze tegenstand bij zijn campagne om de soevereine Europese natie-staten volledig uit te wissen met een tsunami van islamitische asielzoekers. Hongarije –Soros’ geboorteland- heeft namelijk aangekondigd om alle NGO’s die aan hem en zijn ‘Open Society’ gelinkt zijn –en daarmee ook aan de Europese Unie- ‘weg te vagen’, omdat ‘die de globalistische kapitalisten dienen, en politieke correctheid boven nationale regeringen stellen,’ aldus Szilard Nemeth, een hoge official van de regering Fidesz partij.

 

‘Internationaal is er volgens mij nu een kans om dit te doen,’ legde Nemeth uit, wijzend op de verkiezing van Donald Trump, waar George Soros een verklaarde tegenstander van is. Het Hongaarse parlement gaat nu debatteren over een wet waarmee de overheid NGO’s en hun topmensen aan banden kan leggen.

Orban eerste regerende openlijke pro-Trump politicus in Europa

Premier Viktor Orban was de eerste (en vrijwel enige) regerende Europese politicus die nog tijdens de presidentscampagne openlijk achter Trump ging staan. Gesterkt in zijn niet aflatende strijd tegen Brussel zou hij door diens overwinning als beloning inmiddels een uitnodiging hebben gekregen om kort na Trumps inauguratie het Witte Huis te bezoeken.

Orban werd door zowel de aftredende Amerikaanse regering als de Europese Unie voortdurend bekritiseerd vanwege zijn zogenaamd autoritaire regeringsstijl, en dat terwijl juist die van Obama en Brussel totaal ondemocratisch is, en op het randje van totalitarisme zweeft. De Hongaarse premier wordt verafschuwd door de Westerse elite, omdat hij de grenzen, cultuur en waarden van zijn land overeind wil houden, en niet zoals in West en Noord Europa wil laten verwoesten door massa immigratie en islamisering en de daaraan gekoppelde algehele verarming van het gewone volk.

In 2014 gaf Orban persoonlijk opdracht om enkele door Noorwegen gefinancierde organisaties te onderzoeken, die volgens hem enkel dekmantels waren voor ‘betaalde politieke activisten’.

Trump: Soros pakt geld van gewone man en geeft dat aan grote bedrijven

Ook volgens Trump zijn de ultralinkse organisaties van Soros –een prominente Hillary Clinton supporter- onderdeel van een ‘wereldwijde machtsstructuur die verantwoordelijk is voor besluiten die onze werkende klasse en ons land hebben beroofd van zijn welvaart, en dat geld in de zakken van een handjevol grote bedrijven en politieke instellingen hebben laten verdwijnen’.

Soros’ is tevens één van de drijvende krachten achter de censuur die de gevestigde orde in Amerika en Europa op het onafhankelijke en ‘rechtse’ nieuws uitoefenen, en achter het extreemlinkse geweld en terreur dat bedoeld is om op beide continenten zoveel mogelijk chaos te veroorzaken, om deze vervolgens aan te grijpen voor een dictatoriale machtsgreep waarmee de Westerse democratieën definitief zullen verdwijnen.


Xander

(1) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 11-01-2017 18:37

Volkomen eens met het standpunt van de Hongaarse regering. Want juist deze plutocraat, en atheïst Soros, heeft steun verleend en verleent die nog, aan allerlei duistere organisaties, en kwade machten. Hulde voor Victor Orban, die opkomt voor de christelijke en humanistische waarden.

Econoom op 11-01-2017 19:35

Soros wordt gekwalificeerd als een ex nazi. Hoe kan iemand die in 1930 is geboren en in 1945 pas 15 jaar was een nazi zijn? Bovendien is Soros van joodse herkomst. Hou toch eens op met die onzin.

Econoom en Karel 22.32u

Econoom, ander IP ? u bent niet goed op de hoogte, doe eerst wat gedegen onderzoek alvorens u met "nep"commentaar komt. 

Hier wat feiten:

Soros' woorden zelf, highlights in deze YouTube video uit een interview met Steve Croft van 60 minutes in 1998, waarin Soros zelf toegeeft dat hij als jongere van 14 tijdens de oorlog voor de Nazi's werkte en meehielp om land van Joden in beslag te nemen. Hij noemde die tijd zelfs 'the happiest time' in zijn leven.    Mod.

Gustaaf op 11-01-2017 20:17

Relevant aan dit onderwerp omtrent de de nieuwe wereldregering en de elite erachter, wens ik even de volgende mail onder de aandacht te brengen die ik vandaag binnenkreeg van een grootbank hier in België. (KBC). Ze zijn zich langzaam maar zeker aan het voorbereidden naar de chip (implant) dat is duidelijk.. enkele banken hebben de volledige strategie al uitgewerkt.. waaronder deze grootbank.. en uiteraard waren voorname heren uit deze roofbank/grootmacht in de jongste jaren ook steeds vertegenwoordig op de Bilderbergconferentie(s)! 

De mail is een voorbode van een nieuwe NFC betaalpas.. maar kan later dus perfect een chip zijn die je tegen de scanner moet houden. Nu ga je de komende weken overal waarschijnlijk deze Nieuwe soorten terminals beginnen te zien overal waar je dus nu met de kaart kan betalen, vervangen ze nu systematisch de terminals van een "Nieuwe" generatie. Een terminal die straks ook gewoon je geïmplanteerde chipkan scannen.. ongelooflijk hoe ver ze al gevorderd zijn hiermee.. dat werd mij gewoon zo even duidelijk..  

 =================================

Introductie KBC Touch

KBC introduceert met KBC Touch een nieuwe betaalpas met nfc-chip en een nieuwe kaartlezer met scanfunctie. Hiermee is het mogelijk om op een nieuwe manier in te loggen. U kunt met de nieuwe KBC Touch betaalpas en kaartlezer, inloggen op u KBC-Online door u betaalpas tegen u kaartlezer aan te houden en de betaalpas te scannen. Ook kunt u nu contactloos betalen door u betaalpas dicht bij een betaalautomaat te houden in de winkel, mits die is uitgerust met een nfc-terminal. Om veiligheidsredenen wordt u aangeraden om zo spoedig mogelijk de vernieuwde betaalpas en kaartlezer aan te vragen. KBC Touch beschermt u beter tegen pinpas fraude. De uitgifte van de KBC Touch betaalpas en kaartlezer is tot 31 januari 2017 kosteloos. Daarna zal er een bedrag van €39,95 in rekening worden gebracht. Meld u nu aan voor de KBC Touch betaalpas en kaartlezer met een fris ontwerp! 

=======================================

 

Nu alleen nog een false flag op het bankensysteem/mainframe van swift of dergelijke en ze hebben een "geldige" reden om de chip aan iedereen op te leggen die nog aan zijn/haar geld willen kunnen. Pure chantage dus, maar je kan anders niet kopen/verkopen .. Maar aanvaarden zal ik die Chip Nooit.  

Ahalom allemaal, houd er de moed in? Jezus komt terug. Liefst Snel. :)

Maitreya op 11-01-2017 20:31

Het kapitalisme houdt op te bestaan wanneer het punt is bereikt dat het de staat opeet, zei geloof ik Marx. Misschien is dat wat er nu gebeurt. Of daarna de heilstaat begint is de vraag. De ervaring leert dat inspiratie van bovenaf mensen aanzet tot groter materialisme. Ze voelen de warmte maar zien het licht niet.

DN op 11-01-2017 21:32

Laat ons hopen dat de anti-islam sneeuwbal verder aan het rollen gaat zodat het een lawine word die heel de islam wegvaagt?

positivo. op 11-01-2017 21:46

Het gaat goed, langzaam valt het linkse bolwerk in elkaar, gelukkig zonder bloedvergieten en middels stemmen op de juiste partijen van de gewone bevolking die het spelletje begint te doorzien.

Ad op 11-01-2017 21:55

Bij dat ik in Hongarije woon. Geen moslims hier, geen brutale naffers of mateloos arrogante haatbaarden. 

In Hongarije is vrijheid en de mensen zijn vriendelijk en respectvol en ik ben blij met het leiderschap van Orban. In Hongarije weet men heel goed wat het is om overstroomd te worden door moslims zoals  ten tijde van het ottomaanse rijk en de turkse overheersing. In b.v. Mohacs werd de hele autochtone bevolking uitgeroeid. Het hek wat er staat is zichtbaar een hele beste oplossing.

Karel op 11-01-2017 22:32

Uhm... I hate to break the news, maarreh.... Soros was helemaal geen Nazi. Niet geweest, nooit geworden.

Karel, 1e keer dat u post of weer onder een andere nickname ?, zie reactie op econoom 19.35 Mod.

DieKale op 11-01-2017 23:04

@Karel en Econoom;  nee Soros kan niet echt een nazi geweest zijn ivm zijn leeftijd, hoewel hij natuurlijk wel het nazi-gedachtengoed aangehangen kan hebben.

Wat ik ooit over Soros gelezen heb (kan zo gauw de link niet meer terugvinden) was dat hij als Joodse jongen in de oorlog z'n vege lijf wist te redden door andere Joden te veraden bij de nazi's, volgens de geruchten heeft hij zelfs familieleden aangegeven..., maar dit alles kon op die site niet echt met overtuigend bewijs gestaafd worden. Maar het zou mij niets verbazen wanneer dit waar is...

JP op 11-01-2017 23:40

Econoom? blijf liever bij je leest, i.p.v. dit artikel als onzin te betitelen. Of beluister anders eens intervieuws met Soros, over wat hij als Hongaarse Jood te zeggen heeft over de Holocaust.

Hoopvol op 12-01-2017 00:05

Gustaaf bedankt voor je interessante bijdrage, zo stuurt hier recent bv de Rabobank door dat menseN hun geld maar gegarandeerd is tot een bepaald bedrag.  Gek.... Zijn ze iets van plan ??? 

Het stinkt aan alle kanten.... Zoals je zegt ons vertrouwen is op de Here Jezus ... 

U.G. Kempenaer op 12-01-2017 03:12

Soros is inderdaad een met de nazi's heulende verrader van zijn eigen volk. Eén van de figuren die uit zijn op de vernietiging van onze Europese landen, culturen en volken. Die man zou gestopt moeten worden en bestraft. Het is werkelijk misdadig waar hij al jaren mee bezig is.

Loofhut op 12-01-2017 08:35

Met mensen als Soros raak je het dilemma: Hoe kan het toch dat juist Joden vaak de grootste ellende hebben veroorzaakt? Denk aan Karl Marx, Trotski, de Rothschilds, Rockefellers en ook Soros? Hoe kunnen mensen zo'n geweldige (negatieve) invloed krijgen? Ik ben helemaal voor het thema verzoening tussen Christenen en Joden en besef dat we als westerse samenlevingen een geweldige schuld hebben naar de Joden toe, Nederland voorop met onze gezagsgetrouwe ambtenaren in de Tweede Wereldoorlog, bah! Toch blijft het dilemma en ik vind het moeilijk dat men dit meestal niet durft te benoemen. Spreekt de Bijbel ook niet over Joden die zegen dat zij Joden zijn, maar het niet zijn?

Doordenker op 12-01-2017 09:23

Alleen onwetende 'dreuzels' (cfr. Harry Potter) geloven de leugens van de linkse mainstream media nog.

Noorderlicht op 12-01-2017 12:33

@Econoom op 11-01-2017 19:35

Tijdens de oorlog waren wel meer hoge ss officieren van Joodse komaf, ook Hitler was half Joods (Rothschild). In de burgeradministratie van Tel Aviv komen achternamen voor die gelijk waren aan bekende Duitse ss officieren.

Pieter A Meijer op 12-01-2017 12:33

Shalom;

Meneer Soros kan mogelijk wel doorgaan als Jood; maar dan wel als nepjood!

Opb. 3:9 ......zij zeggen te zijn Joden, maar zijn van de synagoge van satan. (Allah)(hebreeuws: alah).

De koning van Chazaristan (ten Zuiden van Moscow); wilde een staatsreligie voor zijn volk.

Hij nodigde de katholieken-Joden en muslims uit. Zijn keus viel op de Joden. Het resultaat vinden wij terug tot op de dag van vandaag!

Shavuah Tov.

U.G. Kempenaer op 12-01-2017 13:25

Christopher Steele, de voormalige MI-6 agent, die de smakeloze verzinsels over Trump heeft aangeleverd is ondergedoken. 

De opdrachtgevers van het verzinnen van deze bagger schijnen warmonger en Ruslandhater John McCain, nota bene republikein gesponsord door George Soros, en leden van de Democratische partij te zijn, wellicht Podesta cum suis.

http://newpoliticstoday.com/index.php/2016/12/17/john-mccain-hangs-out-with-old-pal-george-soros-in-switzerland/

Het wordt hoog tijd dat er schoon schip wordt gemaakt.

U.G. Kempenaer op 12-01-2017 15:24

Christopher Steele, de voormalige MI-6 agent, die de smakeloze verzinsels over Trump heeft aangeleverd is ondergedoken. 

De opdrachtgevers van het verzinnen van deze bagger schijnen warmonger en Ruslandhater John McCain, nota bene republikein gesponsord door George Soros, en leden van de Democratische partij te zijn, wellicht Podesta cum suis.

http://newpoliticstoday.com/index.php/2016/12/17/john-mccain-hangs-out-with-old-pal-george-soros-in-switzerland/

Het wordt hoog tijd dat er schoon schip wordt gemaakt.

Dimi op 12-01-2017 16:04

https://www.youtube.com/watch?v=LaE2nXHO_do

christen777 op 12-01-2017 17:05

George Soros Zijn vader was joods maar hij heeft zijn hachje van zijn zoon george kunnen redden door een hoge nazi regeringsambtenaar om te kopen en vervalste papieren te laten maken waardoor het leek alsof george een christelijke pleegzoon van zijn vader was. De vader van George was wel degelijk van joodse komaf maar hij heeft zijn hachje kunnen redden door samen te werken met de nazi's. mensen verzinnen in de wil om de gruwelijke werkelijkheid te ontlopgen dingen en zetten hun principes opzij en verloochenen hun geloofsafkomst. deze info heb ik van adbroere.nl; 'wie is george soros'.   

Anora op 12-01-2017 18:07

Mss wordt 

Hongarije nu

wrl het volgende land waar oorlog moet uitbreken (van hogeraf).  Mark my words.

positivo. op 12-01-2017 19:14

Ik heb wel eens een joodse dame horen zeggen dat Joden eigenlijk de grootste vijand van de joden zijn.

Eigenlijk geloof ik dat ook wel een beetje.

grrrr001 op 12-01-2017 19:15

De onverkozen eu bureaukraten doen wat ze opgedragen worden van hun opdrachtgevers en dat is niet de wil van de burgerbevolking, wifi5gig, large hydron collaider, cop21, cop22,  agenda21, agend2030,  geoengenering weermanipulatie,  gmo voedsel,  farmhaseutische industrie, robotisering , smartcity s,santuary city s, grootbanken, nutsvoorzieninge in handen spelen van fiktieve buitelandse bedrijvengrontmij.com, sveca

http://www.kommers.se/Documents/dokumentarkiv/publ...

Karel op 12-01-2017 20:26

Hm, op het moment dat Infowars als een serieuze nieuwsbron wordt gezien is de eindtijd echt aangebroken...

Mat 24:24,25 - Want er zullen valse Christussen en valse profeten [zoals Rex & Alex Jones!] opstaan en zij zullen grote tekenen en wonderen doen, zodat zij, ware het mogelijk, ook de uitverkorenen zouden verleiden.

Rolf op 12-01-2017 20:39

@Gustaaf op 11-01-2017 20:17

Nu alleen nog een false flag op het bankensysteem/mainframe van swift of dergelijke en ze hebben een "geldige" reden om de chip aan iedereen op te leggen

Ben ik eens met u. 

Mensen zullen denken dat het zo veilig is dat de betaalpas, chip, dan onder de huid zit.

U kunt nog steeds beroofd worden. In het beste geval mag u bij de pin-automaat gedwongen 1000 euro voor de overvaller pinnen. 

Of u wordt op een nieuwe manier beroofd. In plaats van uw portemonnaie of pinpas gestolen wordt uw complete hand of een deel van uw hand eraf gesneden. Dit wordt dan tegen de scanner aangehouden. Nu zullen banken dan zeggen dat er dan 2 chips worden waargenomen door de scanner waardoor de betaling niet doorgaat. Dit is dan weer door de overvaller eenvoudig te voorkomen door de eigen hand met eigen chip in te wikkelen in metaalfolie met een handschoen er overheen.

De banken zullen vervolgens bedenken dat de huid waar de chip in moet zitten moet leven. Hoe meet je of iets leeft? Het geeft warmte, er kan hartslag in worden gehoord, de aderen moeten bewegen, enzovoort. Een warme kruik geeft ook warmte, een kleine luidspreker met hartslaggeluiden heeft de hartslag, en door het afgesneden stuk ritmisch samen te knijpen bewegen de adertjes. Iets verder in de toekomst kan een primitieve hart-longmachine die tijdelijk op een paar aders van het afgesneden stuk ledemaat is aangesloten deze functie geheel nabootsen. De afgesneden hand leeft dan. 

Trap er niet in, die chip is absoluut niet veilig en brengt u zelfs in groot gevaar als u door een ongure buurt of straat loopt. Het kost u niet alleen uw geld maar ook uw hand. 

Dan liever een pinpas afgeven aan een overvaller. 

In de VS is het chippen van geestenlijk gehandicapten of altzheimer patiënten mogelijk al onderwerp van een wetsontwerp. Dit met het doel deze mensen terug te kunnen vinden of bij vondst de identiteit vast te stellen. 

H.R. 4919, Kevin and Avonte's Law of 2016 | Republican Policy Committee 

https://policy.house.gov/legislative/bills/hr-4919-kevin-and-avontes-law-2016

http://docs.house.gov/billsthisweek/20161205/HR4919.pdf

de Groot op 13-01-2017 09:27

Hulde aan deze site. Eergisteren het nieuws al online, nu pas komt het Financieele Dagblad er mee. 

https://fd.nl/economie-politiek/1182940/viktor-orban-kiest-george-soros-als-doelwit

Onwillekeurig verdenk je Xander er wel eens van stemming te wilen maken, Al te vaak blijkt de berichtgeving hier echter maar al te waar, ook de 'gekke'berichten. Je merkt dat de Elite last begint te krijgen van de transparantie die internet biedt.  Transparantie waar Xandernieuws aan bij draagt. Dat zal ook de reden zijn dat men sites als deze wil muilkorven. 

Ik hoop dat Xandernieuws (en andere alternatieve nieuwssites) hun transparantie en vooral objectiviteit zullen blijven vasthouden en nooit de sensatie voor de waarheid zullen laten gaan. 

Infidel4U op 13-01-2017 09:49

Chippen is ok. Zolang het gaat om huisdieren, zedendelinquenten, pedofielen, moslims en politici. Maar het publiek wordt er al lang warm voor gemaakt. Bijvoorbeeld door horecagelegenheden en bij grote evenementen onder het mom van "Het is zo gemakkelijk. Geen portemonnee of pasje meer nodig." Uiteindelijk zijn de schapen aan het idee gewend en krijgt iedereen één of meerdere chips in zijn of haar lijf. Kunnen we op wachten. Geen chip? Geen geld, geen verzekering, geen toegang tot gezondheidszorg en scholing. Wel gechipt maar ongehoorzaam? Wordt je chip uitgezet en ben je alles kwijt, een outcast.. Zo krijgt de overheid (of een dictator) het ultieme controlemiddel. Lang leve de links-fascistische totalitaire heilstaat...

On topic: Soros is een gevaarlijke megalomaan die over de ruggen van complete economieën, en dus bevolkingen, miljarden verdient om daar vervolgens chaos en ellende in weer andere landen mee te veroorzaken. Deze man móet gestopt worden. Wie denkt hij wel niet dat hij is?!

Doordenker op 13-01-2017 10:34

@Karel. Nee de 'eindtijd' is eerder aangebroken vanaf het moment dat men de mainstream media (CNN, NPO, VRT, BBC en consoorten) als serieuze nieuwsbronnen beginnen te aanzien is.

Anna345 op 11-07-2017 12:32

oud artikel, maar ik vraag me af wat jullie hier van vinden. Gaat over Hongarije. Of zijn jullie je nog niet bewust van de gevaren van vaccineren?

"Het is een groter Verplicht programma dan in Nederland. Thuis bevallen is verboden in Hongarije - zo hebben ze zicht op alle baby's. Soms nog met de navelstreng intact word de eerste vaccinatie er al in gespoten. Nieuw experiment; tot twee jaar krijgen de baby's / dreumesen drie keer het hpv vaccin. 

De vaccins worden strikt gegeven, je ontkomt er absoluut niet aan. Er zijn mensen die hebben met behulp van een advocaat wat uitstel gewonnen, maar verder dan dat kom je niet. Ze betaalden de boetes en procedeerden..., tot er op slot geen ontkomen aan was. 

 

Op scholen komt de dokter eens per jaar langs, dan krijgt iedereen de vaccins die op dat moment 'nodig' zijn. 

 

De dochter van onze huisbaas kreeg met haar klasgenoten - meisjes én jongens! - het hpv vaccin. Drie kinderen uit die klas, waaronder de dochter van onze huisbaas, waren vrijwel direct uitgeschakeld. Toen wij weggingen, zo'n vijf weken later, werd er voorzichtig weer naar school gegaan, maar veel kwam er niet van terecht. 

 

Wanneer je als ouder zijnde de vaccins weigert, volgen er boetes; die varriëren van 65 tot 650 euro. Maar die boetes zeggen niet dat je niet hoeft te vaccineren! Integendeel; de politie komt er desnoods aan te pas om je te halen. 

 

Wij hebben er drie maanden gewoond, de bedoeling was er permanent te gaan wonen. We hebben ons verkeerd laten inlichten; er werd door oa de huisbaas verteld dat we alleen even op een papiertje hoefden te schrijven dat we afzagen van vaccins en dat daar de kous mee af was. 

Na de ambassade geraadpleegd te hebben, twee advocaten, twee doktoren (die op hun beurt weer informatie inwonnen bij collega's), konden we niet anders dan concluderen dat Hongarije niet paste in de manier waarop wij onze kinderen willen grootbrengen. Ja, er was wel één mogelijkheid om er aan te ontkomen...; doktoren omkopen, maar op die manier willen wij niet leven. 

 

Vrijstelling kan je krijgen wanneer je kindje op een vaccin slecht reageert, maar let wel; het geldt dan álleen voor dát vaccin, de rest moet gewoon doorgaan. 

 

Wij zijn weer verhuisd."

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl