Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald

Infowars: ‘De oorlog om de toekomst van de mensheid is zojuist begonnen’

 

Zes vliegdekschepen op een rij in de Amerikaanse havenstad Norfolk (illustratief, dus geen recente opname).

Een bijzondere situatie die na de Tweede Wereldoorlog nooit meer is voorgekomen: de Verenigde Staten hebben alle 10 in bedrijf zijnde vliegdekschepen teruggeroepen naar hun thuishavens of scheepswerven. Normaals gesproken zijn er altijd wel een paar aanwezig in de Middellandse Zee, de Rode Zee en/of de Perzische Golf, en in Oost Azië. Officieren hebben zo hun bedenkingen, en zeggen dat als er nu iets ernstigs gebeurt in de wereld, het minimaal twee weken duurt voordat een aanvalsgroep met een vliegdekschip ter plekke is. De ongewone stap doet de wekenlange geruchten over een mogelijke ‘false flag’ aanslag of operatie, bedoeld om de inauguratie van Donald Trump op 20 januari te annuleren en president Obama aan de macht te houden, toenemen.

 

Op 11 september 2001 bevonden bijna alle vliegdekschepen zich juist buiten de VS, en waren er slechts twee (!) gevechtsvliegtuigen van de Nationale Garde beschikbaar om New York te beschermen, en vier voor Washington. En zelfs die kwamen om onduidelijke redenen veel te laten om de aanslagen te stoppen. Dit gegeven is er één in een lange rij verdachte zaken waardoor ook veel Amerikanen er niet meer aan twijfelen dat 9/11 eveneens een false-flag operatie is geweest.

Obama doet alles om Trump te dwarsbomen

Dat vrijwel de hele Amerikaanse marine voor het eerst in ruim 70 jaar met opzet niet inzetbaar en dus vleugellam is gemaakt, geeft dan ook zeer te denken, vooral omdat de scheidende president Barack Obama er alles aan doet om zijn aankomende opvolger Donald Trump te dwarsbomen.

Ook dat is een unicum; alle eerdere presidenten namen uit beleefdheid in hun laatste dagen nooit zwaarwegende besluiten die rechtstreeks tegen het aangekondigde beleid van hun opvolgers ingingen; Obama lijkt echter op een persoonlijke wraak- en vergeldingstocht te zijn geslagen, waar zoals onze lezers weten ook Israël het slachtoffer van is geworden.

Oorlog tegen Rusland?

Infowars voorman Alex Jones waarschuwt dat de Democraten, de door hen gecontroleerde massamedia en grote globalistische organisaties en bedrijven samenzweren met de regering Obama om de inauguratie van Donald Trump te voorkomen, bijvoorbeeld door een aanslag op zijn leven, of door een grote internationale crisis te forceren, zoals een oorlog tegen Rusland.

Dat laatste is nog altijd een serieuze optie. Zo beweerde de Washington Post afgelopen dagen dat de Russen hebben geprobeerd om het elektriciteitsnet in de staat Vermont te hacken. Inmiddels heeft de krant moeten toegeven dat er geen enkel bewijs voor is en werd het artikel weer weggehaald, maar de toon is gezet voor een serie volgende valse beschuldigingen, die mogelijk worden aangegrepen voor het beginnen van een oorlog vóór 20 januari, zodat Obama een ‘geldig’ excuus heeft om aan de macht te blijven.

False flag operatie in VS, aanval op ‘rechts’

Volgens Jones zou er ook in Amerika zelf iets kunnen gebeuren, een grote false flag aanslag of operatie, die door de huidige elite zal worden aangegrepen om intern de aanval te openen op de conservatieve ‘populistische’ beweging die Trump aan de overwinning heeft geholpen. (2) ‘We zien dat de media steeds hysterischer worden en nu zelfs beweren dat Trump een Russische agent is, die daarom niet in het Witte Huis terecht zou mogen komen.’

Ook een veeg teken is dat Obama één dag voor kerstmis een wet ondertekende waarmee de overheid het halve internet –dus alle niet-politiek-correcte ‘rechtse’ en onafhankelijke sites- in één keer plat kan leggen.

Trump herhaalde afgelopen weekend  dat de ‘Russische hack’ beschuldigingen onmogelijk kunnen worden bewezen, omdat professionele hackers nooit hun sporen achterlaten. ‘Maar ik weet dingen die de mensen nog niet weten,’ vervolgde hij. ‘Daar komen jullie dinsdag of woensdag wel achter.’ Trump suggereerde al eerder dat er wèl sterke aanwijzingen zijn dat de hacks vanuit Washington zelf hebben plaatsgevonden – kortom: een false-flag operatie om hem en de Russen de schuld te geven (4).

‘Oorlog om toekomst mensheid is begonnen’

In een ‘historisch’ genoemde uitzending begint Jones zelfs te zeggen dat ‘de oorlog om de toekomst van de mensheid zojuist is begonnen.’ Hij bedankt iedereen, waar ook ter wereld, voor het groeiende verzet in 2016 tegen de globalisten en het opkomen voor de vrijheid, die de elite van het gewone volk wil afpakken.

‘De mensheid wordt wakker en ziet dat grote machtige groepen onze wereld proberen te destabiliseren, zodat zij zich als onze redders kunnen opwerpen en nog meer macht naar zich toe kunnen trekken, terwijl zij juist degenen zijn die deze crises creëren.’

Opstaan tegen globalisten en massamedia

‘Ook in het nieuwe jaar moeten we opstaan tegen deze ongelooflijk arrogante globalisten en de door hen gecontroleerde massamedia, die niets meer dan een schaduw van een schaduw van een schaduw van hun vroegere zelf zijn. Ze realiseren zich dat ze stervende zijn (Associated Press publiceerde in 2016 een peiling waaruit bleek dat nog maar 6% van de Amerikanen de reguliere media betrouwbaar vinden), en daarom proberen ze nu het vrije internet en de vrije pers om zeep te helpen. Dat werkt misschien in Noord Korea en China, waar ze nooit een vrije pers hebben gehad, maar niet in het Westen, dat al 500 jaar een vrije pers kent.’ (3)

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten (via Alles Schall Und Rauch)
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Hubo op 03-01-2017 02:37

Het lijkt me onwaarschijnlijk dat Obama dit soort dingen zomaar op eigen initiatief kan bekokstoven.Zoveel gekke dingen doet hij ook weer niet.Het is meer Trump die Obama in de wielen rijdt.Maar Trump zegt in tweede instantie over het uitwijzen van russische diplomaten en het hacken ook,dat hij er eerst nog eens met de veiligheidsdiensten over wil praten.Het lijkt me dat die ook vooral verantwoordelijk zijn voor het besluit om die diplomaten uit te wijzen om zo de relatie met Rusland voor Trump onder druk te zetten en zijn speelruimte te beperken.

Dat die vliegdekschepen nu allemaal in amerikaanse thuishavens liggen,zegt me verder niet veel.

Tom Hendrix/Seneca op 03-01-2017 08:51

@Yerik: 16.58. uur, op 2/1. Bedankt voor deze tip, Yerik.

vijgeboom op 03-01-2017 11:15

Alle schepen liggen daar niet, en ook al zou dat zo zijn dan maakt het nog niks uit. Geen enkel land zal die bootjes kapot willen knallen dus men moet zich niet zo druk maken en overal wat achter zien.

De Terugkeer op 03-01-2017 12:45

Beste @Arno, ik doorzag dit ook wel hoor☺ Grapjes op het randje houT de ander scherp☺

Ingrid op 03-01-2017 19:27

Op Youtube circuleren filmpjes die de animatiefilm I Petgoat II analyseren. In deze animatiefilm is president Bush te zien tijdens de aanval op de twin towers. Hij leest tijdens de gebeurtenis een klas voor uit I Petgoat. In de analyse wordt uitgelegd hoe de volgende (mogelijke?) aanval op Amerika er uitziet. Een nucleaire aanval door een onderzeeër tijdens de winter, waarbij Amerika lange tijd zonder stroom komt te zitten. Ook het FEMA concentratiekamp (geit achter prikkeldraad) komt in de animatie voor. De klok staat op 20 minuten na middernacht. Het getal 20 zou kunnen duiden op 20 januari, de dag van de inauguratie van de nieuwe president Trump? Het is bekend dat ook voor de 9/11 aanval diverse films al aankondigen wat er stond te gebeuren. De marinevloot die teruggeroepen is zou inderdaad een voorbode kunnen zijn van naderend onheil dat "gepland"  is voor Amerika en de wereld. Laten we hopen van niet....

Qromwel op 03-01-2017 20:18

Wanneer ageert de overige 94% van de Amerikanen dan eens?

de baetselier/pjuter op 08-01-2017 12:16

verschillende president verkiezingen hebben internationale crisissen veroorzaakt !  Varkensbaai,tonkin incident en nog anderen

er wordt dan met de spierballen gerold en het loopt meestal op een sisser af. Hopelijk deze keer ook

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl