Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse overheid verbergt ‘oorlogstoestanden’ door migranten tijdens oud-en-nieuw

Ook Nederlandse politie is ‘er klaar mee’ dat hulpdiensten tijdens jaarwisseling worden aangevallen

 

Een grote politiemacht in Köln hield zo’n 1000 agressieve mannen van Noord Afrikaanse en Arabische afkomst in bedwang. Het resultaat: 10 aanrandingen, tegen vorig jaar 1400 aanrandingen en verkrachtingen.

De Duitse politiek en media berichten dat de jaarwisseling rustig is verlopen, maar uit onafhankelijke berichten en diverse video’s blijkt dat het in veel grote steden een absolute chaos is geweest, en asielzoekers en migranten opnieuw de belangrijkste veroorzakers waren. Een filmpje uit Berlijn toont hoe voorbijgangers doelbewust met vuurpijlen en zwaar knalvuurwerk worden bestookt door types die ‘Allahu Akbar’ schreeuwen. In Köln omsingelde een politiemacht een zeer grote groep agressieve migranten, en voorkwam zo een herhaling van het aanrandings- en verkrachtingsdrama van een jaar geleden. Maar de politiek? Die had enkel kritiek op de politie, omdat die het gewaagd van ‘Nafri’s’ (afkorting van Noord Afrikanen) te spreken.

 

Op deze video uit Berlijn-Wedding lijkt het wel oorlog: wild om zich heen schietende figuren, die bewust vuurwerk horizontaal op mensen richten. Op 1:10 minuten is te horen hoe iemand ‘Allahu Akbar’, de strijd/oorlogskreet van moslims, schreeuwt. Ook in andere stadsdelen, zoals in de beruchte Turkse wijk Neukölln, was sprake van ‘oorlogstoestanden’.  Op dit filmpje van vorig jaar is te zien migranten er met vuurwapens in de lucht schoten. (1)

Puinhoop in het Roergebied

In diverse delen van Düsseldorf werden politie en hulpdiensten geconfronteerd met geweld. In Duisburg werden een politiewagen door zwaar vuurwerk beschadigd, en raakte een brandweerman gewond. In Dortmund richtte een massa van circa 1000 agressieve jonge mannen, ‘vrijwel zonder uitzondering van Arabische en Noord Afrikaanse afkomst' (3), zich met vuurwerk en ander geweld tegen de politie. In Essen deed een groep van circa 450 Noord Afrikanen (doorgaans Algerijnen, Tunesiërs en Marokkanen) hetzelfde. (2)

In Köln kwam een grote groep van ongeveer 1000 Noord Afrikanen net als vorig jaar bij elkaar. Volgens de politie gebeurde dit doelgericht, omdat er smartphone chats waren onderschept waarin de migranten met elkaar afspraken. Deze keer werden ze echter opgewacht door een politiemacht van 1500 man. Weliswaar waren tal van kleinere groepen ‘net zo agressief als vorig jaar’ en werden er zo’n 10 vrouwen en meisjes aangerand, maar toch kon een herhaling van het massale drama van 2016, toen er zo’n 1400 slachtoffers waren, worden voorkomen.

‘Rassenprofilering’ valt niet goed bij politiek

Maar de politiek? Die had enkel kritiek op het feit dat de politie aan ‘rassenprofilering’ zou hebben gedaan door te vermelden dat bijna alle agressievelingen opnieuw jonge mannen uit het Midden Oosten en Noord Afrika waren. Ook de in een politietweet gebruikte term ‘Nafri’s’ (Noord Afrikanen) viel in slechte aarde.

De politie verwierp het verwijt van de politiek, en verklaarde dat het nu eenmaal een feit is dat het overgrote deel van de agressieve mannen van niet-Duitse oorsprong waren. (4)

Nederlandse politie ‘klaar met geweld’ tegen hulpdiensten

Vanavond op het radionieuws gehoord: ook de politie in Nederland ‘is er klaar mee’ dat de hulpdiensten bij iedere jaarwisseling wordt aangevallen door ‘omstanders’, waarvan algemeen bekend is dat ze veelal dezelfde afkomst hebben als de daders in Duitsland. Ook hier heeft de politiek het de politie en media echter verboden om dit aan de burgers bekend te maken.

Een agent raakte afgelopen nacht zwaargewond. Het ambulancepersoneel dat hem probeerde te reanimeren, werd vervolgens bekogeld met vuurwerk. De agent werd in kritiek toestand in het ziekenhuis opgenomen (5).


Xander

(1) MM News
(2) RP-Online
(3) DortmundEcho
(4) WAZ
(5) NOS

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

DN op 01-01-2017 21:53

Wat gelinkt staat als "deze video" in de topic, onder de video staat geschreven: "Silvester in Berlin Wedding 2016", dat is meer vuurwerk dat uit de hand gelopen is denk ik? Maar dat alles rustig daar is verlopen, dat geloof ik dus ook niet. Het zullen waarschijnlijk ook niet de laatste aanslagen geweest zijn... hier een video wat je kan doen bij een aanslag: https://www.youtube.com/watch?v=BYDaxOOIfK4

Patatje Oorlog op 01-01-2017 22:05

Volgende keer moeten op last van de politiek 15.000 politiemannen de rust bewaken. 13.500 dienen zich  bezig te houden met het controleren van oude blanke omaatjes en andere onverdachte personen. De overige 1.500 mogen zich dan op de echte doelgroep storten. Zo zijn de verhoudingen ongeveer bevölkungsgemäss en mag niemand over racisme klagen. Het mag gerust wat kosten.

cefas op 01-01-2017 22:11

  Hou de grenzen maar open. Zie hier het resultaat. Een kind kan zien, dat dit hartstikke fout gaat.

Jaap Bosman op 01-01-2017 22:28

En er zijn nog steeds mensen die beweren dat ze in vrede komen...

Mark S. op 01-01-2017 22:59

De Duitse bevolking wordt belogen en gaat gebukt onder de knoet van Angela Merkel. De Tiran van het Duitse en Europese volk. Sinds de 2e WO is Duitsland niet meer zozeer naar de ondergang geleid door slechts 1 persoon als nu door Angela Merkel en de aan haar onderdanige regering.

De Duitse media doen er aan mee door een gecensureerd beeld te geven van de werkelijkheid. Dat deden ze in Nazi Duitsland ook met prachtige propaganda-beelden.

Ben op 01-01-2017 23:03

Alle patriotten 30 januari  op straat!

 

https://youtu.be/fA6XcyXsxXU

Erik op 01-01-2017 23:08

de overheid draagt het zwaard om te handhaven, alleen ze durven niet omdat de d66 rechtertjes dan boos worden?

charles op 02-01-2017 00:40

Snap het Europese volk niet. Terugslaan dat is het enige antwoord die deze mensen verstaan. Waarom doen zij dit soort zaken niet in Azie, antwoord:ze worden bij bosjes afgeslacht en dat weten ze donders goed. Maar hier in het slappe Europa met een overdaad van ronde tafel conferenties met als enige resultaat dreigende woorden maar de daden blijven uit. Politie, leger , politici allemaal slappe hap. Ook in de USA durven ze dit niet te doen want ook daar weten ze dat er op ze geschoten gaat worden. Wakker worden Europa. Praten helpt niet. Geef een raadsel op: bij welke Arabische landen groeit de economie en de levenstandaard. Antwoord : die landen die door dictators geregeerd werden of worden(Saoedie-Arabie).

Bundy op 02-01-2017 01:06

@ Ben op 01-01-2017 23:03

Wat een steengoede link , die zouden onze volksvertegenwoordigers / ontkenners in hun postvak moeten hebben .

Hannaman op 02-01-2017 02:03

Helaas is dit de nabije toekomst voor Europa mits er een 180 graden ommezwaai in de politiek plaatsvidt. Maar met politici als Juncker, Rutte en Merkel aan het roe zal dat niet gauw gebeuren. Gelukkig heb ik voordat het echt verkeerd dreigt te gaan een escape naar Azie waar deze terroristen nog geen voet aan de grond hebben wetn te krijgen.

ster op 02-01-2017 02:43

charles op 02-01-2017 00:40

Ik ken iemand die getrouwd is met een buitenander en je hebt pas aanzien als je ene grote mond hebt en wie dat niet heeft in dat soort landen staat onderaan op de ladder. Daar tellen de hersencellen niet maar de grote mond en het lef en de spierenballen die hebt. Vnadaar dat die landen achter zijn in hun ontwikkeling. Hier in het westen tellen de hersencellen hoe hoog je op de ladder staat vandaar dat wij hier ons goed hebben kunne ontwikkelen tot een land dat goed draait. Nu ze de volkeren aan het mengen zijn zijn die haantjes uit N Afrika en uit het oosten  kracht aan het meten met ons, plaats van beschaaft te zijn en dankbaar dat wij zo onvangen hebben. Maar omdat wij dit doen voor hen zien ze ons als zwak begaaft en horen wij in hun ogen niet bovenaan op de ladder te staan daar horen volgens hen een sterke leder te staan met ene grote mond (een diktator).

Kees op 02-01-2017 07:27

hahaha cool, deden we 30 jaar geleden al, vuurpijlen, romeinse kaarsen etc op mekaar afschieten en dat in een dorp zonder asielzoekers.

Neemt niet weg dat ik het absoluut niet eens ben met europees asiel beleid, maar een beetje relatieveren kan geen kwaad.

Tom Hendrix/Seneca op 02-01-2017 08:06

Er zijn drie oorzaken, waardoor deze moslims hier kunnen verblijven, en hun ideologie willen opleggen:

1. De Resolutie van Straatsburg,

2. Het Coudenhoven-Kalergi-plan,

3. De dictatuur der EU/EUSSR.

Weg uit de Eu, en dat kan door artikel 50, van het Verdrag van Maastricht.

Maar zolang de bevolking van Nederland/Europa blijft stemmen op partijen van: socialistische, sociaal-democratische, liberale, en christendemocratische signatuur, zal er niets veranderen, en gaat de ellende gewoon door.

ohje op 02-01-2017 09:21

Goed voor de werkgelegenheid en economische groei.

Meer meer meer digitaal geld.

Gaat goed dus.

Nederlander op 02-01-2017 10:47

Politie moet gewoon met scherp schieten als hulpverleners worden belaagd. Punt.

Yerik op 02-01-2017 12:20

@ Voor al de jongeren onder de lezers.

De ellende van de islamisering is te danken aan de meesten van jullie vorige generatie, die zich niet heeft willen laten waarschuwen door personen als Mr. G.B.J. Hilterman, Prof. dr. Bob Smalhout, Hans Janmaat, Ds. Velema en nog een aantal mensen.De meesten van jullie vorige generatie bleven liever slapen en lieten zich dom misleiden door de leugens van alle toenmalige ('Christelijke' w.o. CDA enz.) politici en bracht jullie generatie en dus ook jou persoonlijk daarmee Bewust en misschien zelfs wel Doelbewust in gevaar. Ze hebben het kunnen weten!!Dus mocht je nog ouders hebben die als (gewoonte)stemmers een politieke partij aanhangen die behoort tot de al tientallen jaren bestaande haagse verraderskliek en daarop straks willen stemmen, kun je ze tijdens een gesprek daarover iets verwijten.

White Lion op 02-01-2017 14:18

@DN op 01-01-2017 21:53 Ik heb de video bekeken en ik raad iedereen af om dit te doen. Wanneer je iets wilt ondernemen, zorg er dan voor dat je ook een gedegen training hebt genoten. Deze demonstratie slaat echt nergens op. Dit moet je 1 oefenen onder stress, 2 met een tegenstander die tegenwerkt. Heel mooi zegt de vrouw in de video dat wanneer je het wapen vasthoudt, dat de aanvaller niks meer kan doen. Zo'n aanvaller kan ook slaan met een geweer. Regen maar dat zo'n aanvaller ook training gehad heeft, die trekt het wapen terug, geeft aan enorme dreun met de kolf en gaat vrolijk verder. Ik zeg, Kapap, Krav Maga, Commando Krav Maga...... dat soort sporten bereiden je het best voor op dit soort terroristisch aanvallen. En dan natuurlijk dat wat ik zelf train en lesgeef :-)

DN op 02-01-2017 15:07

@White Lion op 02-01-2017 14:18, het is toch nuttig om te weten hoe je die eventueel zou kunnen ontwapenen, maar dat hangt van de omstandigheden af waar men zich in bevind, als men niet dicht in de buurt kan komen zal dat ook niet gaan natuurlijk, dus dat hangt ervan af, training? Ja, ook goed, die lieten alléén maar zien dat het ding niets kan zonder de lader & de veer, als je de gelegenheid hebt om het onklaar te maken, toch maar doen? Ik begrijp je bezwaren wel, maar het is toch informatief hoe dat ding werkt. Laat ons hopen dat het ons niet overkomt, maar zulke aanslagen zijn waar er veel mensen zijn samengekomen, er zal er toch wel ééntje zijn dan die dichter zal kunnen komen langs zijn rug? Er zijn varianten mogelijk hè? Mvg,

DN op 02-01-2017 16:07

PS Als er een gewapende moslim of meer een plaats binnenkomen waar veel mensen samenzijn, dan zou de reflex het beste zijn dat ze allemaal samen naar de belager stormen, zo hebben die de minste kans veel mensen te doden, want die kunnen dan niet tegen de hoeveelheid op, maar wat zien we, dat mensen dan in paniek van hen proberen weg te vluchten terwijl hun grotere hoeveelheid toch ook een voordeel heeft om zicht te verdedigen. Met bommen is iets anders, daar kan niet veel tegen gedaan worden.

Tom Hendrix/Seneca op 02-01-2017 16:28

@Yerik: 12.20. uur. Daar kan ik mij helemaal in vinden, Yerik. Maar onze "domme", bevolking, het kiesvee, zal helaas weer gaan stemmen op: PvdA,VVD,CDA en Demonen 66.  En dus gaat de uitverkoop van Nederland gewoon door. Ik vertrouw liever op Christus, dan op de mensheid en de politiek.

White Lion op 02-01-2017 17:16

@DN op 02-01-2017 15:07 mee eens hoor, ik vond de demonstratie van hoe het wapen werkt ook prima. En met z'n allen erop af als zo'n gek binnekomt lopen met een geweer in de aanslag zou zeker kunnen werken, maar wie is de eerste die de kogels opvangt voor de rest? Denk dat er weinige zijn die dat gaan doen. Verder zegt dit stuk genoeg, 180 kogels afgevuurd en dader had mogelijk een militaire training gehad. Nou, succes met je zelfverdedigingsvideocursus. http://www.telegraaf.nl/buitenland/27350440/__180_kogels_bij_aanslag_nachtclub__.html

Maar, iets doen is beter dan niks doen............ En tijdens het herladen, wat overigens heel snel gaat, maar ook wel eens wat meer tijd kost, zou je een actie kunnen ondernemen. Misschien met zn allen met stoelen gaan gooien in zijn richting?

Rolf op 02-01-2017 18:13

@Tom Hendrix/Seneca op 02-01-2017 16:28

Vertrouwen in Christus is goed, maar zorg er dan wel voor dat u niet op uw handen gaat zitten. Bidden is goed, maar zorg er op tijd voor dat de handen ook uit de mouwem gaan.

Het verdedigen van christenen onschuldigen tegen de islamitische barbaren en de EU duivels is namelijk geen schande maar noodzaak. 

Jacobus 2:26, Geloof zonder daden is dood.

Michaël ;-{> op 02-01-2017 20:38

Een voorspoedig herstel en sterkte @ Mario, de 'zwaargewonde' politieman uit Den Haag.

Hoopvol op 02-01-2017 23:04

Michael. Mooi dat je aan de politie man denkt !!

tom prachtig dat je steeds je vertrouwen op Jezus stelt : daar ligt nl de overwinning !!!

Rolf ; je handen uit de mouwen steken : is bidden .... Dat is je allergrootste wapen : ik hoop dat mensen dat eens werkelijk gaan ontdekken .......!!! Krachtiger wapen is er niet.... Het kan een berg verzetten ! 

Tom Hendrix/Seneca op 03-01-2017 19:07

@Hoopvol: 23.04. uur, op 02/01. Beste Hoopvol, bedankt. Veel heil en zegen van God voor jou, en alle reageerders.

@Rolf: Ik kan mij voorstellen, dat ik wettig het recht heb, en ook moreel om mijn dierbaren en mezelf te verdedigen.

En dat kan volgens het Wetboek van Strafrecht. Maar net als @ Hoopvol, stel ik mijn vertrouwen op de God van Abraham, Isaac en Jacob voorop. En verwacht ik met een hoopvol hart, de wederkomst van Christus.

Rolf op 03-01-2017 21:45

@Hoopvol op 02-01-2017 23:04

Misschien heeft u gelijk, maar ik ben toch blij dat Charles Martel bij de slag bij Poitiers besloten heeft de islamieten met hun wapens eruit te schoppen en niet alleen met zijn soldaten zijn gaan bidden. Charles Martel met zijn leger heeft de kans gegrepen die hem geboden werd. 

De joden die in WO2 in de concentratiekampen zaten zullen vermoedelijk veel gebeden hebben met mogelijk in 1944 als resultaat dat de geallieerde legers de kampen kwamen bevrijden. Er waren echter wel legers voor nodig waarin vele christelijke soldaten gezeten hebben. Hadden die legers alleen in Engeland gaan bidden in plaats van ten strijde trekken dan hadden de concentratiekampen mogelijk niet bevrijd geworden. De macht van het kwaad was te groot in Europa. De legers hebben hun kans gegrepen, o.a. toen het slecht weer was op D-Day. Mogelijk zijn de legers gekomen door de vele gebeden uit bezet Europa, maar de legers waren wel nodig om het kwaad te verdrijven. Grote groepen soldaten moesten dus niet alleen bidden maar ook hun handen uit de mouwen steken en keihard vechten en kansen grijpen die geboden werden. 

Drossaard op 03-01-2017 23:13

Ik protesteer tegen het misbruik van een Bijbelvers door Rolf. Als Jac.2:26 ergens niet voor bedoeld is dan is het wel het afslachten van vijanden.

Pier op 04-01-2017 11:01

Er is verschil in de taak van de ene of de andere mens. De een moet bidden, terwijl de ander in dienst van de overheid gerechtigheid moet bewerkstelligen, moet vechten misschien. Een prachtig boek over dit onderwerp is "op de bres" van Rees Howells. Het gaat over de gebedsgroep van Rees Howells, die de opdracht van God had gekregen te bidden voor de invasie in WW2. Ze baden 24 uur per etmaal, maanden-, als ik het me goed herinner zelfs jarenlang. Uiteindelijk is de invasie gelukt en werden de antichristelijke legers van de Nazi's verslagen. Met ongelooflijk geweld. Eigenlijk waren de Duitsers niet te verslaan maar het lukte toch. In Caen in Normandie is een zeer indrukwekkend museum dat deze bovenmenselijke strijd laat zien. Ik ben er geweest. Je krijgt een overweldigende indruk van de verschrikking van Hitlers bewind.

Er moest dus tegen gebeden worden, door sommigen. Opdat anderen de gewapende strijd konden winnen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl