HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Democraten geven FBI geen toegang tot servers om ‘Russische’ hacks te verifiëren

FBI wilde toegang tot computers omdat gevreesd werd dat Democraten de hack informatie zouden vervalsen – Tophacker ‘Guccifer’: Schuld geven aan Russen is politieke stunt van Obama en deel van fake cyberoorlog  - Establishment in Washington hoopt nog steeds oorlog met Rusland te kunnen uitlokken

 

De gevestigde orde in media en politiek zal er ook in de komende twee weken alles aan blijven doen om Donald Trump in de wielen te rijden.

‘Inlichtingendiensten VS weten welke Russen de Democraten hackten’, luidt een van de zoveelste nepnieuws koppen in de Nederlandse media. Daar blijkt in werkelijkheid geen enkele sprake van te zijn. Het zijn de Washington Post, spreekbuis van de CIA, en grote door de overheid en/of de Democraten aangestuurde massamedia zoals CNN en NBC die opnieuw proberen om een link te leggen tussen Donald Trump en de Russen. Kijken we één stapje verder dan onze goedgelovige en bevooroordeelde ‘kwaliteits’journalisten, dan blijkt wederom enkel een ‘anonieme bron’ te worden gebruikt, mede omdat de Democraten nog steeds weigeren de FBI toegang te geven tot hun servers om te controleren wat er nu eigen klopt van de ‘Russische hack’ claims (4).

 

‘Het Democratische Nationale Comité wilde de FBI geen toestemming geven om te kijken naar hun computers nadat die door Rusland zouden zijn gehackt. Dus hoe kunnen ze zo zeker zijn van die hacks, als ze nog nooit hebben gevraagd om die computers te onderzoeken? Wat is er gaande?’ twitterde Donald Trump.

Die wist op dat moment nog niet dat zo’n verzoek er wel degelijk is geweest. DNC woordvoerder Eric Walker had weliswaar net beweerd dat de FBI dat nooit gevraagd heeft, maar Leo Taddeo, (ex) special agent die de cyber divisie van FBI New York heeft geleid, verklaarde dat de FBI herhaaldelijk de Democraten heeft verzocht om toegang tot hun servers en computerdata, maar dat daar steeds negatief op werd gereageerd.

FBI bang dat Democraten bewijs zouden vervalsen

‘Hierdoor had de FBI geen andere keuze dan de informatie van een derde partij te vertrouwen,’ vervolgde hij. Taddeo wees er tevens op dat de FBI slechts zelden vraagt om directe toegang tot computers, en dit enkel doet ‘als er redenen zijn om aan te nemen dat het slachtoffer het bewijs op bepaalde manieren zou vervalsen.’ Kortom: dat de Democraten mogelijk met hun eigen servers zouden rommelen, om het erop te doen lijken dat de Russen dit hadden gedaan.

Trump vroeg zich ook af hoe NBC News in het bezit kwam van een topgeheim rapport over de zaak, dat aan president Obama was overhandigd. ‘Hoe kregen ze daar exclusief inzage in? Wie geeft hen dat rapport, en waarom? Politiek!’ Met andere woorden: Obama zelf.

‘Totale dubbele standaard’

Eerder deze week verwees Trump naar WikiLeaks oprichter Julian Assange, die zei dat ‘een 14 jarige (de emails van) John Podesta had kunnen hacken’. ‘Waarom was het DNC zo nonchalant?’ Assange herhaalde daarnaast dat de Russen ‘1000% zeker niet achter de hacks’ zaten.

Trump vindt het hoe dan ook erg vreemd dat de Democraten niet zoals de Republikeinen hun servers hadden beveiligd tegen hackaanvallen. ‘En waarom hebben de media niet gereageerd op de vreselijke dingen die ze hebben gezegd en gedaan, zoals het van tevoren geven van de vragen van een TV-debat aan Hillary Clinton? Een totale dubbele standaard! De media gaven hen zoals gebruikelijk weer een vrijbrief.’ (1)

Guccifer noemt fake cyberoorlog Obama ‘hysterisch’

De Roemeense tophacker ‘Guccifer’ (Marcel Lehel Lazar), die met zijn hacks van Clinton medewerker Sidney Blumenthal onthulde dat Hillary haar privé server illegaal had gebruikt voor berichten over staatsgeheimen –waar ze later onder ede over loog- reageerde vanuit zijn Roemeense cel dat ‘de Amerikanen gestoord zijn met hun idee dat de Russen de VS binnenvallen. Het is hysterisch.’

Twee weken voordat Obama 35 Russische diplomaten uitwees, zogenaamd als vergelding voor het hacken, voorspelde Lazar al dat de regering Obama ‘bepaalde Russen gaat onderzoeken en aanklagen.’ De voortdurende suggestie van het establishment dat de Russen de verkiezingen hebben gehackt, is volgens hem onderdeel van Obama’s ‘fake cyber oorlog.’

Guccifer en Guccifer 2.0, die vorig jaar zomer Clintons campagneleider John Podesta hackte, zijn er ironisch genoeg veel beter in geslaagd om het echte nieuws aan de wereld te presenteren dat de reguliere media, die nog altijd het volledig onbewezen verzinsel herhalen dat de Russen de hacks hebben verricht en Donald Trump hiervan geprofiteerd zou hebben (2).

Elite heeft nog 2 weken om (kern)oorlog met Rusland te ontketenen

De gevestigde orde in Washington heeft nog maar twee weken de tijd om nog vóór Trumps inauguratie alsnog een oorlog met Rusland te ontketenen. Het militair-industriële complex wil de biljoenen kostende, maar totaal mislukte ‘war on terror’ in een nog lucratievere nieuwe ‘koude oorlog’ veranderen, en daarvoor moet super-kernmacht Rusland opnieuw als de grote vijand worden afgeschilderd (3).

Hillary Clinton dreigde Rusland meerdere malen openlijk met oorlog en noemde president Vladimir Putin zelfs ‘een nieuwe Hitler’. Mede dankzij de oorlogsretoriek van Obama en Hillary, en de agressieve militaire opbouw van de NAVO in Oost Europa, verhoogde het onafhankelijke ‘Defcon Warming System’ in de zomer van 2016 de kernoorlog dreiging naar niveau 3, het hoogste niveau sinds de 9/11 aanslagen in 2001, en pas voor de vierde keer sinds WO-2.

Na de verkiezing van Donald Trump werd dit gevarenniveau onmiddellijk met twee stappen teruggeschaald naar DEFCON 5, het laagste niveau, vooral omdat Trump meerdere malen duidelijk had gesteld geen oorlog te zullen beginnen, en de banden met Rusland juist weer te zullen herstellen. Des te bizarder is het dat bijna de complete elite in Amerika en Europa treurde om het verlies van Hillary, die de wereld zo goed als zeker in een verwoestende (kern)oorlog met Rusland had gestort.

Maar als deze elite, die ook verantwoordelijk is voor de moslim migranteninvasie van Europa, bereid leek om ten koste van honderden miljoenen mensenlevens aan de macht te blijven, dan is de kans aanwezig dat ze in de twee weken die hen nog rest iets bedenken om alsnog hun zin te krijgen, zoals een grote false-flag aanslag/aanval in Amerika. We kunnen alleen maar hopen dat hen dit niet zal lukken, zodat de wereld onder Trump in ieder geval voor een aantal jaar uitstel van de door de globalisten geplande executie krijgt.


Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars


Zie ook o.a.:

03-01: Julian Assange herhaalt: Russen 1000% zeker niet achter hacks
02-01: False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald

2016:
16-12: Obama stuurt na verloren proxy oorlog in Syrië extra troepen naar grenzen Rusland (/ Probeert Obama nog voor inauguratie Trump oorlog met Rusland uit te lokken?)
12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump
10-12: Nepnieuws: CIA zou beweren dat Donald Trump met Russische hulp heeft gewonnen
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
24-11: (/ EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling)
23-11: Trump en Putin bereiden nu al gezamenlijke aanval op ISIS voor
16-11: DEFCON kernoorlog gevaar na verkiezing Trump met 2 stappen terug naar laagste niveau
15-11: Trump en Putin willen samen ISIS vernietigen
13-11: NAVO in paniek: Trump haalt mogelijk troepen weg bij Russische grenzen (/ Forceren neocons binnen nu en 2 maanden alsnog oorlog tegen Rusland?”
12-11: Vindt de gevestigde orde het  blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
06-11: Julian Assange: Saudi Arabië en Qatar financieren zowel ISIS als Hillary Clinton
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’ 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

willy op 06-01-2017 15:34

Vandaag zal de elect -president Trump worden ingelicht over de Russische hacks.Het lijkt nu wel vast te staan dat de Russen wel informatie over de Democratische partij  door de hacks wilden,en juist vandaag maakt Poetin bekend dat de Russen zich militair gedeeltelijk gaan terugtrekken in Syrie zeer interessant nieuws. Vrije meningsuiting is in Rusland ook niet vanzelfsprekend! dat hun servers niet waren of zouden beveiligd zijn van de democratische partij is niet zeker een computerprogrammeur kan dat zeer handig omzeilen. Dus het afwachten. en ik verneem ook dat in de geschiedenis van het Witte Huis er als Trump er is koosher zal geeten worden ! shalom

Ike op 06-01-2017 15:34

Ze verdenken erkaar klaarblijkelijk. Het is net met aanslagen. De plaats van de misdaad word afgesloten zodat niemand het bewijs kan vervalsen. Maar door dit te doen, maakt men zichzelf verdacht en lijkt het alsof men het bewijs vervalst of heeft vervalst.

Wie is de dader? Ik weet het niet......

Watchman op 06-01-2017 15:37

En mocht de moslim Barack Hussein Obama en zijn bende van ellende het niet lukken om voor 20 januari aanstaande er voor te zorgen dat Trump geen president kan worden, dan verwacht ik een aanslag op de nieuwe president. Vergelijkbaar met JFK in 1963.

De dader zal OF een moslim zijn, OF een Mexicaan (vanwege Trump's uitspraken rondom General Motors allicht), OF een Afrikaans-Amerikaanse, OF een Jood, OF een christen. En als 'ze' er echt goedkoop vanaf willen komen, noemen ze de dader gewoon een psychisch verwarde man.

Maar we weten allemaal dat dit het werk zal zijn van het topje van de piramide, zij die rechtstreeks orders van satan uitvoeren.

P.s. Als het gaat om de extreem-linkse mainstream nieuwszenders; verwacht voor de verkiezingen in maart hier in Nederland uitgebreide emo-tv over de 'zielige vluchtelingen'. Hopelijk voor Nederland dat het stemvee zich niet in laat palmen door de links-gekleurde berichtgeving van Annechien Steenhuizen en Rob Trip.

DN op 06-01-2017 15:47

Russen hebben niets gehackt...

Piece op 06-01-2017 16:11

The world in 2017 http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economists-world-2017-makes-grim-predictions-using-symbolic-tarot-cards/

De elite die in 2015 de vluchtelingen stroom op gang bracht heeft alle touwtjes nog steeds strak in handen. Alles volgens plan, ook met Trump als "koning".

Ruben30 op 06-01-2017 16:14

Obama gooit nog even modder naar Trump, ook persoonlijk botert het niet tussen die 2 en ik vrees dat Obomba die toch al de wereld in het verderf stort en niks van Israel moet hebben omdat ze vrienden zijn met Trump en Putin behoorlijk provoceerd de laatste jaren,  dan nu toch met een hele vervelende en nare verrassing gaat komen. Omdat het voor hem niks meer uitmaakt, - eeuwenoude tactiek van een overwonnen vijand is dat hij alles vernietigd wat hij achterlaat. 

joga op 06-01-2017 16:35

Een gewaarschuwde Trump telt voor 2. De hele wereld heeft nu de opzet van een false flag doorzien en het Amerikaanse volk zal toch niet zo stom zijn om die zwarte Aap hierop ta laten reageren.

Tom Hendrix/Seneca op 06-01-2017 16:51

De elite, te weten de rode Democraten, en de moslim Berry Soetoeroe/Osama Obama, zouden nog graag een oorlog met Rusland uitlokken. Dan zou de moslim Obama, de noodtoestand kunnen uitroepen, en daardoor de aanstelling van Donald Trump trachten te voorkomen. Het is evident dat juist; - en terecht opgemerkt door Xander- de USA zijn, met hun illegale oorlogen tegen, Saddam Hoessein, en tegen Khaddaffy, het hele Midden-Oosten in brand hebben gezet, waardoor wij burgers in Europa, geconfronteerd worden met een massale toestroom van vluchtelingen, maar ook islamitische terroristen naar Europa. Daar zit een plan achter, en wel een duivels plan. Willens en wetens worden we gedwongen naar een dictatoriale NWO.

JP op 06-01-2017 17:00

Onze F16 toestellen zijn nu ingezet voor missies boven de Baltische staten.

Rolf op 06-01-2017 17:10

Een oorlog met Rusland maken lukt blijkbaar niet zo goed. 

Obama heeft weer wat nieuws bedacht. Het gevaar komt nu van Buiten de aarde. 

Risk of catastrophic asteroid impact ‘real’ – White House — RT America 

https://www.rt.com/usa/372823-asteroid-white-house-strategy/

happy op 06-01-2017 18:19

Op 12-12-2016 heb ik hetvolgende geschreven: 

Trump wordt geen president ! Google maar op Baba Vanga ! Deze hele show van de CIA is de aanloop van Obama om letterlijk de absolute macht te grijpen ! Op een filmpje heb ik Obama letterlijk zien knielen voor de koning van Saudi Arabie ! De strijd om de pikorde in de moslim wereld gaat tussen de Soenieten en de Shiieten ! De islam is geen ideologie maar een als religie verpakte dictatuur waarvoor iedereen op de wereld moet gaan knielen – 5 x per dag – anders gaat je kop eraf !  

loeky op 06-01-2017 18:32

het zijn de Russen die hacken, MAAR…. de CIA, NSA, FBI en de rest zullen dat nooit doen, enne Android. Windows, IOS, alle van Amerikaanse makerij, dus alle hoofdbesturing systemen komen uit de USA.ook de Russen hebben IOS en Android telefoons.dan hebben we nog de grote sociale media, Facebook, google. apple. whatsup en meer van die zooi.dus het komt een beetje ongeloofwaardig over, dat de russen inbreken in USA. andersom is simpel. alle patches (updates) die er telkens komen, zijn om lekken te dichten, en dat zijn er nog al wat, en waarom zijn er lekken, tja. een lek kan je door naar binnen, tot iemand het lek ontdekt, patch er op, en het volgende lek. als de lekken op zijn, een update van het besturing systeem en we hebben weer nieuwe lekken. e zo gaat het door, en wij maar denken dat ze voor ons bezig zijn, geloof dat niet. dat zijn ze niet. enkel voor zichzelf. en ze hebben nooit genoeg, Macht is een lekker gevoel, maar je moet er wel mee om kunnen gaan. ik kies voor de russen. bij USA is alles fout. overal waar ze komen oorlog. verhaal 911 klopt niet. daar draait alles om geld, je geeft alleen as je er beter van wordt

Ike op 06-01-2017 19:06

@Rolf op 06-01-2017 17:10

Dat is een reserve tactiek van de wapenindustrie en de Neo Con's. Want als SDI niet ontwikkeld moet worden tegen de Russen, moet het ontwikkeld worden tegen buitenaardsen of astroiden en het gevaar van een neerstortende komeet.........

Anna op 06-01-2017 19:27

Als ik het artikel lees; geven de Democraten dus geen toestemming voor onderzoek van hun computers aan de FBI????? 

En de FBI verkondigd nu voor de vaste waarheid dat Rusland de democratische computers heeft gehackt.

En op grond daarvan ( het onbevestigde verhaal van de FBI ) is Obama  zo kwaad dat hij diplomaten uitzet en aggressief is tegen de Russen.... ( het liefst nog militair op zou treden) 

Hoe gek wil je het hebben...... DiT is dan een Wereldleider..... Hij zou eens terug moeten naar een diplomaten klasje...   krijgt hij nou straks tijd voor......Of.... heeft hij toch een dubbele agenda???? , waar alle vermoeden nu naar uitgaat;;;, een dubbele islamitische  agenda..........     Ja het grote plan van een wereld regering moet nu anders aangepakt gaan worden..... voor Clinton lag al min of meer de blauwdruk klaar.... nu wordt dit proces tanden knarsend uitgesteld.....door een pragmatische Trump....Nou ik mag hopen dat die dubbele agenda niet langer meer zal duren dan 14 dagen... en er geen noodtoestand komt.....zitten we er nog voor onbepaalde tijd aan hem vast....... En de wereld mag hopen dat Putin zich in kan houden bij alle witte huis spelden  prikken..... 

Hoe een president zich tot naief kinder niveau kan verlagen...... Wanneer komen zijn memoires.... ik ben daar wel nieuwsgierig naar.....

Hij begon met "Yes we can.... " dit heeft nu aan het einde van zijn termijn een heel andere betekenis..... Ja hij kon de wereld vernietigen, islamiseren.... met de Nobelprijs in de hand....daar lijkt hij gelijk in gekregen te hebben........ maar goed en oprecht leiden????? What  a man 😰😡

Tom Hendrix/Seneca op 06-01-2017 19:36

En de linksen en de islam, zijn de grootste wegbereiders voor de NWO en de anti-christ. Obama legt de rode loper uit voor de duivel zelf. En Obama is zeer zeker geen christen.

Bambi op 06-01-2017 19:47

Ik weet het ook niet meer,maar ik denk dat de Russen niets gedaan hebben.laat ons hopen ✌

Rolf op 06-01-2017 19:57

@willy op 06-01-2017 15:34

hun servers niet waren of zouden beveiligd zijn van de democratische partij is niet zeker

Dat weten we pas als de FBI dat ding heeft mogen onderzoeken. DNC weigert dit. 

http://www.infowars.com/trump-questions-why-dnc-wont-allow-fbi-access-to-severs-what-is-going-on/

Als de beveiliging van hetzelfde niveau was als het password dat John Podesta gebruikte, "password" en later "p@ssword", dan zal dat geen hoog niveau zijn geweest. 

Er is malware toegepast om dat password van Podesta te achterhalen dat een handige middelbare scholier had kunnen bouwen, maar het password zelf had een kleuter nog kunnen raden. 

Virusscannerbouwer John McAfee legt het nog even uit.

Russia DID NOT Hack The DNC - John McAfee Lays It Out -

https://www.youtube.com/watch?v=E7t5zbKnvQk

Ike op 06-01-2017 20:20

@Loeky op 06-01-2017 18:32

Je hebt gelijk over die patches, maar wat het compliceert is ook dat alle knooppunten van het internet (serverparken en glasvezelkabels) worden gecontroleerd door de Amerikanen in het Westen. Encryptie met behulp van Tor of  andere methoden wil men verbieden. Laat nu net ook een lid van Bits Of Freedom beschuldigd zijn voor het faciliteren van de Russische hack doordat Russen zijn server gebruikt zouden hebben...... BIF wil privacy bewaken en het briefgeheim op emails laten gelden. Dat staat lijnrecht tegenover de Amerikaanse domheidsdiensten die Business Intelligence willen gebruiken op ieders emailadres en diens Big Data, dat al het surfgedrag bevat en alle downloads van alle files en met het laatste moet ook de Amerikaanse economie een zet in de rug krijgen, omdat dat te zien is wie films en series download die in Amerika gemaakt zijn. De entertainmentindustrie, softwareindustrie en de wapenindustrie zijn de grootste werkgever in de VS. Mmmmmmm..... Wat is nu de reden van al het wapengekletter en (het  laatste nieuws) meer VS tanks die verplaatst worden naar de Russische grens. Het is knap als Trump die angel er nog uit kan gaan houden en tegen de belangen van vele verschillende Amerikaanse staten in kan gaan. Anders krijgen we waarschijnlijk meer aanslagen.

Veel technische mensen in Europa zijn ook van een bepaalde afkomst en ik zag vanmiddag nog dat een jongetje graag piloot wilde worden. Een andere man liet op t.v. zien dat alle systemen automatisch gechecked werden en hij dan zijnparaaf moest geven dat er genoeg olie in eenvliegtuigmotor zat. Als een virus in die systemen kan komen of een stukje opzettelijk gemaakte code dat alles accoord geeft, kan een vliegtuig neerstorten omdat zijn motoren in de lucht uitvielen en het vliegtuig zich in de grond boorde, zonder dat er een kaper aan boord zat en zonder dat er wapens of explosieven gebruikt zijn.......

Gorghel op 06-01-2017 20:33

Hopelijk doet Trump het veel beter dan Obama en vaart de hele wereld er wel bij. Maar de mentalitiet die de Republikeinen de afgelopen 8 jaar getoond hebben, zal dit niet makkelijk maken.

Trump heeft gewonnen zonder echte steun van de Republikeinen. Nu gaat hij juist voor alles steun ven hen nodig hebben. Gaat hij het ook krijgen? Twijfelachtig, denk ik. Hij moet nu in het gareel gaan lopen van zijn eigen - echt niet frisse - partij. In hoeverre hij z'n plannen zal kunnen realiseren moet dan blijken. Hij zal het in ieder geval makkelijker krijgen dan Obama omdat z'n partij nu overal de meerderheid heeft.

Marie op 06-01-2017 21:20

Der 3. Weltkrieg drohtNATO-Soldaten retten Osteuropa

Darum Hat Obama so eilig Truppen nach Europa verlegt 

Zweitausendfünfhundert Landungsstücke der US-Army beglücken Europa, nach altem Finanzhyänen-Rezept, im Stil von Adenauer und dessen deutschem Erstarkungskonzept per Hallstein-Doktrin und Atlantikbrücke, die es damals gedanklich schon gab.  Fein durchdacht mit List und Tücke bis hin zu Deutschlands und EUROPAS drittem Grab.

 

http://www.rationalgalerie.de/home/der-3-weltkrieg-droht.html

 Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

Alfred op 06-01-2017 21:53

Logica zegt dat Israël er het meest bij gebaat is dat Trump zou winnen. Niet de Russen.

Bambi op 06-01-2017 22:24

In ieder geval,ik geloof Xander voor mij is hij de top 1

atina op 06-01-2017 23:05

@  happy op 06-01-2017 18:19  1 ding scheelt : Filippenzen 2  10 Want God wil dat iedereen in de hemel, op de aarde en onder de aarde de knieën zal buigen voor Jezus. 11 Hij wil dat iedereen hardop zal toegeven dat Jezus de Heer is. Want dat eert God de Vader!

Ike op 06-01-2017 23:15

@Marie op 06-01-2017 21:20 en @Mod

Er staat ook een verhaal op Zerohedge.com en Southfront.org over de verplaatsing van tanks en speciale troepen naar de grens met Rusland. Mensen moeten beseffen dat elke president door zijn eigen favorieten bj de inlichtingendiensten word geadviseerd. Deze worden gecontroleerd door de Neo Con's.

Als Trump dit niet vroegtijdig stopt, word hij een oorlog ingerommelt of komt hij om als hij tegen de verkeerde mensen ingaat.

Op Globalresearch.ca staan verhalen met dezelfde strekking. Volgens hen gaat dit om Syrie en Oekraine.

JP op 06-01-2017 23:54

De erfenis van Obama is: " een spoor van ellende" achter zich latend.

rexmundi op 07-01-2017 00:46
Voordat Obama met zijn kliek op de knop drukt, hebben ze al een paar Satan-2 raketten in hun achter tuin liggen,het hele zooitje wat Amerika heet ligt, dan in puin.
Hubo op 07-01-2017 03:16

De actie die Clinton het meest en mogelijk beslissend heeft geschaad is dat FBI onderzoek in de laatste week geweest.De amerikaanse veiligheidsdiensten zullen de aandacht wel liever willen afleiden van het feit dat ze de nationale veiligheid toch bij voorkeur gewaarborgd zagen door Trump.Vooral vanuit een binnenlands perspectief.Er wordt wel heel makkelijk en simplistisch geredeneerd dat Putin persoonlijk opdracht gegeven zou hebben de verkiezingen in het voordeel van Trump te manipuleren.Dat lijkt me eigenlijk heel onwaarschijnlijk en nog onwaarschijnlijker dat je het dan zo doet dat je er zo makkelijk op te pakken bent.Putin zal zijn voorkeur wel gehad hebben en russen zullen wel geprobeerd hebben informatie te achterhalen en veiligheidsdiensten zullen dat ook wel doen.Dat gebeurt overal ter wereld.Het is toch eigenlijk raar dat dat nu zo opgeblazen wordt en dat er zoveel drukte over is.Deze diensten hebben natuurlijk belang bij het instand houden van een internationaal vijand beeld enerzijds en proberen anderzijds waarschijnlijk ook zo de aandacht af te leiden van het feit dat ze zelf zo bijgedragen hebben aan de overwinning van Trump.

https://twitter.com/WouterZwart?ref_src=twsrc%5Etfw

http://nos.nl/artikel/2151817-rapport-russen-wilden-donald-trump-in-het-zadel-helpen.html

En dan maakt die Wouter Zwart van de NOS het wel heel erg bont als hij twittert,dat uit het rapport valt te concluderen dat Putin zelf heeft aangestuurd op destabilisering van het democratisch proces in de VS en het beïnvloeden van de verkiezingsuitslag ten gunste van Trump.Dan vraag je je wel af waar dit soort mensen mee bezig is.Als je nota bene het nieuwsbercht van de NOS er zelf naast leest,realiseer je je dat het alleen maar vage speculaties en verdachtmakingen zijn en meer niet.En het zijn de amerikanen zelf die in hun verkiezingscampagnes de demokratie ontwrichten

willy op 07-01-2017 10:37

@Rolf : Het is nu zeker de Russen hebben de democratische servers gehackt ! shalom

Hubert Luns op 07-01-2017 14:20

De Obamakliek is tot alles in staat. Bij het aantreden van Gorbatsjov, nu 30 jaar geleden, was de overgang naar het huidige regime in het begin chaotisch. Er zijn toen atoombommen "kwijtgeraakt". Naar verluidt is zo'n bom in Amerikaanse handen gekomen. Zo'n bom heeft een zogenaamde Russische 'signatuur'. Door die te laten ontploffen op de Norfolkbasis waar momenteel een ongeëvenaarde concentratie van vliegdekschepen is (Obama heeft ze allen, ja allen teruggeroepen, zou een tweede Peal Harbor onstaan en het false flag argument geven om Trump opzij te schuiven (want die heult met de vijand). Obama en zijn consorten zijn echt tot alles in staat! Er zijn echter "verraders" in hun kringen (d.w.z. God-vrezenden), die een spaak in het wiel zullen steken, daar ben ik van overtuigd. Het moge duidelijk zijn dat Rusland geen vijand is, maar een natie als ieder ander grote natie die zijn eigen belangen behartigt.

Zie: http://www.foxnews.com/us/2016/12/30/no-us-carrier-at-sea-leaves-gap-in-middle-east.html

Rolf op 07-01-2017 16:35

@willy op 07-01-2017 10:37

Welke bronnen zeggen dit ?

Tom Hendrix/Seneca op 07-01-2017 16:41

@Hubert Luns: 14.20. uur. Dat zou zomaar de bedoeling kunnen zijn, Hubert. Dat scenario zou de moslim POTUS Obama, geweldig goed uitkomen.

willy op 07-01-2017 17:08

@Rolf : media ,CNN,NOS,VRT,VTM shalom

Tom Hendrix/Seneca op 07-01-2017 18:06

Het volgende is van toepassing op zowel het huidige Amerika, onder de moslim Obama, als ook op het Europa, bestierd door de Eussr, onder leiding van Führer Juncker.

"Wat voor democratie, is een democratie waarin een afwijkende mening verboden is, waarin die wordt bestraft, en waarin die wordt omgezet in een misdaad".

" Wat voor soort democratie, is een democratie waarin niet geluisterd wordt naar de burgers, maar waarin ze het zwijgen wordt opgelegd, en waarin ze aan de vijand worden uitgeleverd, en bloot worden gesteld aan machtsmisbruik en intimidatie".

" Wat voor soort democratie, is een zogenaamde democratie, waarin theocratie-islam-wordt aangemoedigd, ketterij en onmenselijke bejegeningen weer worden ingevoerd, en burgers naar de brandstapel worden gestuurd".

" Wat voor soort democratie, is een democratie waarin de minderheid daarvan profiteert door de baas te spelen en de rest te chanteren? '

Dat is geen democratie maar je reinste dictatuur.

Bron: De Kracht van de Rede.

Auteur: Oriana Falacci 2004.

Helaas is zij reeds overleden. Grazie Oriana.

Ike op 07-01-2017 18:09

@Willy op 07-01-2017 17:08

Deze bronnen, hebben ook allemaal dezelfde persbureaus als bron als Reuters of ANP.  De vraag word dan wie deze persbureaus van informatie voorziet en in hoeverre dit de waarheid is.

Anna op 07-01-2017 23:13

Hubert Luns

Wat u schrijft ben ik het volmondig mee eens. Er zijn verraders aanwezig dit kan niet anders.

( klopt ook wel als je de namen en antecedenten van de administratie van Obama  bekijkt) Hierin zitten veel sympathisanten en leden (  ik geloof zelfs leden maar dat weet ik  niet zeker) van de moslimbroederschap... Obama zijn broer Malik is ook een vooraanstaande Moslim broeder.... dus voor verraders hoeven we niet zo ver te zoeken.....

Men had de verkiezingsuitslag anders gedacht en verwacht en dit is voor Obama en consorten een onverteerbare nederlaag.....dus nu is er maar weinig Tijd meer om " tegengas " te geven en het tij van regering door Donald Trump te keren, en zo te manipuleren dat het grote " verradersplan " toch uitgevoerd kan worden......Het lijkt nu een race tegen de klok van Obama om de macht toch in handen te kunnen houden..... Het zijn nu zulke " opzichtige en openlijk gemene achterbakse dingen die hij " uitvaardigd" dat het niet meer te ontkennen valt.....Het waren toch immers ook Obama, en Cliton die voor de verkiezingen zeiden dat Trump niet te vertrouwen was met de " nucleaire" knoppen.....

De concentratie van de vloot is zeergevaarlijk dit heb ik afgelopen week ook al opgemerkt. Dit ruikt naar hoogverraad... van Obama naar zijn land..... 

Rolf op 08-01-2017 00:06

De VS regering heeft zojuist het volledige rapport over de Russische hacking vrijgegeven, 25 pagina met ongegronde claims. 

The US Govt Just Released Its full report on Russian Hacking: 25 Pages of Baseless Claims 

http://russia-insider.com/en/politics/us-govt-just-released-its-full-report-russian-hacking-25-pages-baseless-claims/ri18405

En hier het echte rapport voor de geïnteresseerde lezer: 

https://www.dni.gov/files/documents/ICA_2017_01.pdf

Rolf op 08-01-2017 00:53

Alle 17 inlichtingendiensten melden allemaal dat Rusland gehackt heeft, en in 2003 melde alle 16 inlichtingendiensten dat Irak massavernietigingswapens bezat, gebaseerd op anonieme bronnen. 

Zie de overeenkomst tussen beide gebeurtenissen, ook besproken in dit youtube filmpje van Infowars: 

https://www.youtube.com/watch?v=r5iCXSblVUs

Hubo op 08-01-2017 17:32

http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4445368/2017/01/07/FBI-CIA-Poetin-koesterde-wrok-jegens-Clinton.dhtml?m_i=nLUnPDFC5TRoxNBYVDit2Z%2BWO5QkTW2gnbQTJqFQJJWT9wDDekk08VV3rCvUm1LQwNZoouFe0X4s1m4yaRH0jlFLkMFLx&utm_source=TR+daily+20170108&utm_medium=email&utm_campaign=%20jegens%20Hillary%20Clinton.&utm_userid=9cdd433-7a66-13a1-ce04-40021281a60b

In de mail kreeg ik van Trouw ook nog een link naar een bizar artikel.Putin zou een wrok jegens Clinton koesteren.Dat is wel heel zwaar en suggestief uitgedrukt.En waar is dat op gebaseerd?Er worden een heleboel dingen overhoop gehaald,maar al in de tweede alinea staat meteen al dat geen harde bewijzen worden gegeven.Kennelijk niet meer dan roddel,achterklap en gepsychologiseer van de koude gronde grond om vooral alle vooroordelen die we hier al jaren in de pers horen en dag in dag uit in klisjeematige televisieseries voorgeschoteld krijgen nog eens te bevestigen.

Zo wordt de president dus voorgelicht in dat land.Wat dat betreft denk ik dat de diensten in Rusland Putin beter informeren.De amrikanen lijken volledig in een fantasywereld te leven.Alsof de wereld alleen maar een grote soap is.

Op zich is wel duidelijk dat de wereld en vooral de russen niets goeds te verwachten hadden van een presidentschap van Hillary Clinton.Ik denk dat we ons niet te veel illusies moeten maken over Trump,maar het zou verfrissend kunnen zijn als de status quo op een aantal punten doorbroken met een paar persoonlijke krachtige initiatieven op basis van intuitie en gezond verstand.Het is overigens maar de vraag hoeveel vrijheid van handelen Trump als president hierin zal hebben en krijgen vanuit het veiligheidsapparaat en zijn republikeinse 'achterban'.Als hij al niet en keer afgeschoten wordt,zou hij weleens politiek steeds meer in een isolement kunnen geraken.En er is verder geen enkele reden om hem zomaar een vriend van Putin of Rusland te noemen.

Hierook01 op 09-01-2017 07:28

Maar het kan altijd erger:

http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2017/01/trump-accepteert-conclusies-inlichtingendiensten

Hierook01 op 09-01-2017 16:08

Ik kan het nieuws van mijn bovengeplaatste link nergens anders vinden. Alleen het tegenovergestelde in bv Tweets van DT zelf.

Hmmm Metro. Ook al bezig met 'fake news' ? Wie zal het zeggen. We zijn toch aan alle kanten belazerd

Orwell-stijl. En allang.

Rolf op 09-01-2017 16:48

@Hierook01 op 09-01-2017 07:28

Trump blijft liever leven. JFK kan niet meer zelf vertellen hoe het met hem afliep.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl