HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

CNN speculeert over aanslag op Trump en Pence tijdens inauguratie

Ook NOS doet mee met ‘wishful thinking’ over dodelijke aanslag tijdens inauguratie

 

Enkele jaren geleden werd er al eens een filmpje gemaakt over de gevolgen van een eventuele aanslag met een kleine kernbom in Washington.

Het ‘Clinton News Network’ (CNN), dat onlangs tijdens een persconferentie door Donald Trump ‘nepnieuws’ verspreider werd genoemd, droomt openlijk over het aanblijven van de regering Obama. Dat zou mogelijk zijn als de door het establishment gehate Donald Trump en zijn vicepresident Mike Pence tijdens de inauguratie morgen worden opgeblazen. Sinds afgelopen weekend wordt er op Amerikaanse alternatieve sites gespeculeerd over Obama’s missende kernbom van een paar jaar geleden. Ligt die misschien in het centrum van de hoofdstad te wachten op het moment dat Donald Trump wordt ingezworen?

 

In CNN’s ‘The Situation Room’ speculeerden presentator Wolf Blitzer en verslaggever Brian Todd wat er zou gebeuren als ‘de inkomende president en zijn onmiddellijke opvolgers op dag één zouden worden weggevaagd’. Todd begon vervolgens uit te leggen wie er volgens de regels aan de macht komen (/blijven) als zowel Trump en Pence morgen bij een explosie om het leven komen.

Het kwam erop neer dat in dat geval de minister van Buitenlandse Zaken het overneemt. Op dit moment is dat nog John Kerry, maar omdat die nog maar één dag in functie is, zou dat ook de Republikein Paul Ryan, de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, kunnen worden, of Obama’s onderminister voor Politieke Zaken Tom Shannon.

Ook NOS doet mee met wishful thinking

Daarnaast werd ook gewezen op de ‘designated survivor’, die door de aftredende regering wordt aangewezen om op een veilige locatie de inauguratie af te wachten. Mocht er inderdaad een ramp gebeuren, dan wordt deze –meestal onbekende- figuur onmiddellijk tot president ingezworen, zodat hij bijvoorbeeld de opdracht kan geven voor een nucleaire tegenaanval (als Washington is weggevaagd door een kernbom).

Ook de NOS plaatste hier deze week een uitgebreid artikel over (2). Is het enkel wishful thinking van CNN en de NOS, spreekbuizen van de gevestigde orde, of...?

Obama’s ‘missende’ nuke voor false-flag aanslag?

In dit verband is de afgelopen week Obama’s ‘missende’ nuke weer op diverse alternatieve nieuwssites besproken. In september 2013 ontstond er de nodige onrust toen er zonder de benodigde toestemming van de militaire leiding in het geheim kernkoppen bleken te zijn verplaatst van een luchtmachtbasis naar een onbekende locatie (3). De bekende senator Lindsey Graham waarschuwde daarna dat zo’n ‘missende’ kernbom wel eens zou kunnen worden gebruikt voor een false-flag aanslag in de VS, mogelijk bedoeld om een voorwendsel te hebben om Syrië aan te vallen (4).

Gezien de felle anti-Rusland en anti-Putin retoriek van de Obama/Clinton kliek zou een nucleaire aanslag op de inauguratie morgen wel eens aangegrepen kunnen worden om Rusland de schuld te geven en de oorlog te verklaren. Nogmaals: het is slechts een complottheorie, maar we leven in bizarre tijden, en de Westerse gevestigde orde heeft de afgelopen jaren laten zien werkelijjk voor niets terug te schrikken om aan de macht te blijven om hun globalistische doelstellingen te verwezenlijken.

 

Xander

NOS Journaal: Inauguratie Donald Trump: Vrijdag 20 januari, 17.15-18.45 uur, NPO 1

(1) Breitbart
(2) NOS
(3) Infowars
(4) Infowars

Zie ook o.a.:

14-01: Obama lokt met bizar ontslag generaal tijdens inauguratie Trump ergste rellen ooit uit
13-01: Oud vice-president OVSE: Verenigde Staten op rand burgeroorlog
07-01: Obama ontneemt staten hun macht en zet grote stap naar annuleren verkiezing Trump
03-01: (/ Afredende Obama gaat gewoon door met pogingen om grote crisis met Rusland te forceren)
02-01: False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald

2013:
06-09: Senator Graham waarschuwt voor aanslag met kernbom
04-09: Geheime verplaatsing kernwapens VS vergroot zorgen over oorlog 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Lodewijk op 19-01-2017 22:47

Wie naar de eerste 50 seconden luistert van wat Obama hier zegt hoort precies wat er schuil gaat achter de facade die de massa media versprijden: https://www.youtube.com/watch?v=h-xNV9AGT_I#t=40.453041

Ergens wat verderop in die clip zegt hij dat ISIL (IS) een terreurgroep is die diir de VS zal worden verslaan. Maar in werkelijkheid steunt Washington IS als proxy leger voor weer een regime change, deze keer in Syrië:

Hier zegt hij het zelf:"Obama zegt we trainen ISIS"

"Obama Says We Are Training ISIS!"https://www.youtube.com/watch?v=jUABL-Ialck

 

 

Juul op 19-01-2017 22:56

Er waren in de VS advertenties in meerdere steden: "Kom demonstreren tegen Trump." Verdienste max. 2000 dollar voor de kopstukken. Geregeld door Soros. Ik ben benieuwd. Als het goed is, wordt Trump smorgens  president om de troepen voor de zijn. Ben benieuwd of hij dan nog in het Witte Huis is. Trump loopt groot gevaar.

Lodewijk op 19-01-2017 22:58

PS:

De z.g. NWO "elite" waaronder Soros organiseerd met enorme bedragen geld de door hun geplande massa protesten in Washington op de dag van de overdracht. Dus CNN brengt hiermee mensen op ideeën. En dat lijkt me opzettelijk.

Pieter op 19-01-2017 23:33
Als ze allebei afgeschoten worden dan is toch nog altijd de winnende partij die de president moet leveren...republikein dus.
hansie op 20-01-2017 00:09

Er gebeurt niks zoals altijd. Het is geen hollywood film.

Gorghel op 20-01-2017 00:32

Trump kan vanaf morgen ervoor zorgen dat de wereld een paradijs wordt, dus laat hem dat maar doen.

Noorderlicht op 20-01-2017 01:15

@Ahava op 19-01-2017 20:02

"@ noorderlicht: maakt Deel uit van, of is ONDERdeel van. Wat jij schrijft is een veel misbruikte contaminatie. Sorry, moest even."

+ "Gezegende inauguratie allen!"

Dat je mij hier op aanspreekt zegt mij vooral dat je het niet eens bent met mijn stelling dat Trump ONDERdeel uitmaakt van de gevestigde orde. Nou veel plezier hoor met de inauguratie van je held! pff

Noorderlicht op 20-01-2017 01:23

@allangwakker op 19-01-2017 21:30

Volgens mij gedraagt Trump zich precies zoals de gevestigde orde hem heeft opgedragen om op deze manier dichter bij het gewone volk te staan zodat men in hem gelooft. Zie ook de reactie van Rs op 19-01-2017 19:07

De Terugkeer op 20-01-2017 01:25

Dan zou je dus 'altijd' kunnen veronderstellen dat de mens ten allen tijde tot het allerergste in staat blijkt? 'Blijkt' is in dit geval een mooier woord dan 'is'.

Noorderlicht op 20-01-2017 01:25

@hansie op 20-01-2017 00:09

"Er gebeurt niks zoals altijd. Het is geen hollywood film."

Het zijn anders zeer goede acteurs.

Pieter op 20-01-2017 01:50

Daarom

Heleen op 20-01-2017 02:01

Zou het mogelijk kunnen zijn dat al de tanks en al het wapentuig wat nu naar de Russische grens wordt gebracht, klaar wordt gezet voor IS terrorristen die daarmee Rusland of West Europa mee kunnen aanvallen. Gezien de 600.000 immigranten die alleen al in Duitsland zoek zijn, kun je hiermee een enorm leger opbouwen. Ook in Irak kwamen ze op deze manier aan tanks en zware wapens, en Toyotaas.

allangwakker op 20-01-2017 02:26

http://www.anonews.co/cnn-if-trump/

hier nog een link, met aan de rechterkant nog wat interessante artikel-titels

ja. R T L  Z schijnt al vanaf 08.30 u  morgen uit te zenden, de hele dag, ik wil niks missen i.i.g.

Jose op 20-01-2017 02:30

Zo het is zover,nog ruim 12 uur na dit schrijven en dan begint het poppenkast spel waar velen van gaan smullen of niet.alle doemdenkers ten spijt,het is maar goed dat de wereld niet in jullie gedachten of wensen doorgaat ,vandaag 20-1-2017 is een dag waar velen onder ons op gewacht hebben hier en in het buitenland.Fake nieuws zenders wensen meer materiaal te krijgen als dat ze er recht op hebben,en krijgen ze niks dan verzinnen ze het nieuws wel want de schaapjes hebben honger en het gaat er uiteindelijk niet om wie ze voert maar hoe snel zij denken te kunnen eten.CNN,NOS,ect ect

Vandaag zal voor een groot gedeelte van Amerika maar zeker ook voor velen een zwarte dag gaan worden,enerzijds omdat men ziet dat Trump gewoon zijn agenda afwerkt tot aan de ball toe later in de avond,anderzijds omdat geweld onder demonstranten keihard aangepakt gaat worden vandaag en dat de toon gaat zetten voor de komende vier jaar.Geweld geweld en geweld gevoed door domme idioten die nu beseffen dat kiezen tussen slecht en slechter nooit iets goeds gaat opbrengen.

Voor de een de Anti Christ voor de ander een miljonair die zonder kennis van zaken iedereen een loer heefd aangedraaid en vanaf vandaag zoals zijn voorgangers in de historie met harde hand gaat regeren en onlogische dingen gaat volbrengen.

Voor de Democraten een doorn in het oog ofwel 2 doornen in beide ogen,want wat zij niet hebben kunnen doen zal nu ook zeker niet gebeuren.

Europa is vanaf nu en vandaag in een oorlog verwikkeld ,een die je ogenschijnelijk niet ziet en nog niet begrijpt maar zoals het paard van troye ons leerde is het kwaad al onder ons en hebben we feitelijk allen hier aan meegeholpen.Het is nu aftellen,het is nu wachten op wat komen gaat,het is wachten op wie als eerste hiermee te maken krijgt.

Maar wij zijn nederlanders en hoeven ons niet druk te maken,in den haag en brussel regelen ze het wel.Amerikaanste toestanden maken wij niet mee,want wij vertrouwen hen die ons al jaren misleiden,dus wat maak je je druk om.

zie en begrijp dat amerika ons direct beinvloed en ons gaat gebruiken als buffer ,gaat gebruiken als slagveld en gaat gebruiken om te reduceren,Men gaat europa misbruiken om hun eigen agenda in de pas te kunnen houden.om handen te kunnen schudden met anderen en ons op te offeren  want immers in elke oorlog moet je offers maken.

Hebben we ons zo voor de gek laten houden en was dit alles niet gewoon zo bedoeld,zijn we onder elkaar en in elkaars vertrouwen elkaar niet iets gaan voorliegen,is Trump wel zon verassing ?

Bijna 15 jaar verder waarin wij nooit meer de Nederlanders zijn geweest die we voorheen waren en die tijd komt nooit meer terug,We zijn allen verdoemd te dansen naar datgene wat een paar idiote eliten willen,rechtsom of linksom intelect of bruusk geweld ,jou stem teld niet meer.

Dingen gaan zoals ze bedoeld zijn te gaan,laten we maar hopen dat trump de wereld wat positiefs brengt.

D. G. Neree op 20-01-2017 02:35

als dat mocht gebeuren is het afgelopen. Dan breekt burgeroorlog uit daar en staten die zich afscheiden. Amerika in chaos betekent dat de wereldorde wegvalt. de vijanden van Amerika (en er zijn er vele) zullen hun kans schoon zien. Europa is dan ook verloren, volkomen afhankelijk van Amerika.

Het zal het einde van de moderne tijd betekenen en niemand weet war het zal eindigen.

D. G. Neree op 20-01-2017 03:21

Meneer Xander, gefeliciteerd met de twitterknopjes en zo. Stuk makkelijker doorlinken zo. Zal lezers opleveren.

Op verzoek zijn deze toegevoegd. Nadeel kan zijn dat de site daardoor wat trager laadt. Mvg. Mod.

Juul op 20-01-2017 05:34

Nog vergeten: Obama heeft Vlak voor de inauguratie de hoogste veiligsheidman ontslagen. Heel verdacht. Het totaal dwarszitten van Trump. Dit gecombineerd met het Soros beleid....

Lodewijk op 20-01-2017 07:38

PS:

Wanneer ik die eerste link die ik hierboven postte aanklik hoor ik Obama over drones excecuties op afstand praten alsof het een leuk spelletje is. Maar dat zegt hij pas in het laatste gedeelte van die eerste 50 seconden. Dus niet vanaf het begin.

Ik post de link nogmaals, met het bewegende rode knopje aan het begin. Kijken of de clip zo wel automatisch vanaf het begin afspeelt. Zo niet, even het rode knopje naar het begin schuiven: https://www.youtube.com/watch?v=h-xNV9AGT_I#t=40.453041

Lodewijk op 20-01-2017 07:51

Ik zie dat PBS een documentaire over de dodelijke aanslag op president Abraham Lincoln online heeft staan, uitgezonden aan het begin van deze maand, en nog te zien tot 2 dagen na de Trump inaguratie:

"Assassination of Abraham Lincoln: American Experience

Aired: 01/17/17 Expires: 01/22/17" http://www.pbs.org/video/2365925554/

PBS is de meest z.g. linkse -en dus anti-Trump- zender in de VS.

AJ op 20-01-2017 10:41

De elite bestuurt alle grote media of het nu fox news is, cnn of welke groot nieuwsmedia dan ook, op deze manier creëren ze bij bepaalde groepen de illusie dat Trump een president is op wie ze kunnen vertrouwen. Een president die werkelijk aan hun kant staat. Want die nieuwsmedia is links, slecht of corrupt, maar in werkelijkheid is Trump ook gewoon een marionet van de elite net zoals Obama dat was. De belofte die hij deed tijdens de debatten dat hij Clinton voor het gerecht zou slepen als hij president zal worden heeft hij al gebroken. Toen hij de verkiezingen won en een interviewster hem vroeg of hij Hollary Cliinton voor het gerecht zou brengen antwoorde hij, nee het zijn goede mensen. Want in werkelijkheid is hij bevriend en een groot bewonderaar van de Clintons.

Maar goed mensen houden van illusies, het is het illusionisten spel wat gespeeld wordt op hoog niveau.

Frank op 20-01-2017 10:45

Andre Molenaar, een paragnost die in 2011 overleed, heeft voor zijn dood toekomstvoorspellingen voor 2017 op papier gezet. Daarin staat de voorspelling dat de Amerikaanse president dit jaar tweemaal aan een aanslag op zijn leven zal ontsnappen. http://www.anno-mundi.org/voorspellingen-2017.html

Helgoland op 20-01-2017 11:45

@hansie op 20-01-2017 00:09

Je haalt me de woorden uit de mond.

Rolf op 20-01-2017 12:00

Zou Obomba wel willen, aan het bewind blijven als Trump vermoord wordt.

Wishful thinking: CNN dwells on possibility Obama official might take over if Trump is killed — RT America 

https://www.rt.com/usa/374280-cnn-trump-inauguration-survivor/

Wotze Scheltema op 20-01-2017 13:50

waar kan ik dat terugvinden bij CNN?

Zie onder artikel de bronnen. Mod.

Helgoland op 20-01-2017 14:37

Nb. Misschien is de enige 'glitch' tijdens de inauguratie de eedaflegging zelf:

"I do somenly swear...", "I do molensy swear...", "I do lonesomely swear...", "I do slomely swear...", "I do nosemly swear..."

Tis eerder gebeurd.

 

D. G. Neree op 20-01-2017 15:25

@xandernieuws, niets van vertraging gemerkt.

Tom Hendrix/Seneca op 20-01-2017 15:59

@Jose: 02.30. uur. Wat U aanhaalt in uw reactie, zou ook nog wel eens de waarheid kunnen zijn.

Tom Hendrix/Seneca op 20-01-2017 16:40

On topic: De Partij van de Achterlijken; voor mij de roden; gaan demonstreren in Den Haag tegen Trump. Hier blijkt wel weer dat geweld, en het trappen van rotzooi, de kenmerken zijn der linksen/roden! Ze accepteren hun verlies nooit, maar gaan over tot geweld, als deze "linksen", hun zin niet krijgen. Socialisme en de islam, wat hebben ze toch veel raakvlakken.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl