Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zweedse kerk krijgt beveiliging vanwege barbaarse verstoringen diensten door migranten

Stations, stadhuis en kerken in Kristianstad moeten permanent worden beveiligd tegen agressieve 'nieuwkomers' – Kerkdienst verstoringen in Zweden, Duitsland, Frankrijk en Italië eerste tekenen dat christenvervolgingen door de islam nu ook Europa hebben bereikt

 
Net als in de landen waar ze vandaan komen zorgen ze er nu ook in Europa voor dat kerken en christenen in toenemende mate vogelvrij worden verklaard.

Was dit in een moskee gebeurd, had u er op alle voorpagina’s over kunnen lezen. Nu een christelijke kerk echter het doelwit is, en moslimmigranten die vrijwel zeker daders zijn, vindt zoals gewoonlijk niemand in de ‘kwaliteits’media het nodig om er ook maar een woord aan vuil te maken. We hebben het over een kerk in de Zweedse stad Kristianstad, die beveiligers heeft moeten inschakelen omdat ‘nieuwkomers’ de diensten verstoren met luid geschreeuw, het kapot gooien van flessen, zichzelf in de kerkbanken bevredigen en zowel buiten als in de kerk hun behoefte doen. Daarnaast probeerden ze volgens bewoners al enkele malen tijdens doopdiensten kinderen te ontvoeren.

 

De leden van de Kerk van de Heilige Drie-eenheid (foto) zijn inmiddels zo bang geworden om de diensten te bezoeken, dat ze de politie hebben ingeschakeld. Die heeft besloten om beveiligers aan te stellen om de kerkdiensten –inclusief doopdiensten en trouwdiensten- weer normaal te laten verlopen.

Pogingen tot ontvoering kinderen tijdens doopdienst

Bengt Alvland, administrateur van de kerk, zei dat de ‘nieuwkomers’ (zoals velen van u weten mogen ze in de Zweedse media niet langer geïdentificeerd worden als moslimmigranten) regelmatig het zilverwerk proberen te stelen. Ook moest al enkele malen worden voorkomen dat ze op het kerkorgel klommen. Tijdens een doopdienst probeerden ze de kinderen bij hun ouders en de priester weg te pakken. Anderen zaten zich tijdens de dienst in de kerkbanken met ontblote geslachtsdelen te bevredigen.

‘Een man trok aan zijn penis. Hij stopte niet, zelfs niet toen een vrouwelijke agent hem dat opdroeg,’ vertelde Alvland. ‘Deze mensen kennen geen grenzen of geboden. Als staf zijn we daar zeer bezorgd over.’

‘Nieuwkomers’ maken station, stadhuis en kerk onveilig

Politiek-correct als hij moest blijven, identificeerde hij de daders enkel als ‘nieuwkomers’. Volgens Alvland gaat het beslist niet om de bekende daklozen in de stad. ‘En het feit dat er meer beveiligingspersoneel in het stadhuis en op het station is, betekent dat er steeds minder plaatsen zijn waar deze mensen naartoe kunnen. De kerk is daarom de zwakste schakel geworden. Wij willen een vreedzame en veilige omgeving voor onze staf en bezoekers.’

De beveiligingsindustrie in Zweden is sinds het land de grenzen nog verder openzette voor onbeperkte aantallen moslimmigranten ‘booming business’ geworden. Marktleider Securitas verkocht vorig jaar voor 80 miljard Zweedse kronen (ca. € 8,24 miljard euro), twee keer zoveel als de nationale begroting voor Defensie.

Verklaring gewijzigd na boze reacties

Nadat er grote aantallen boze reacties op de Facebook pagina van de plaatselijke krant verschenen, zou de kerk plotseling een verklaring hebben uitgevaardigd dat het om ‘Zweedse mannen tussen de 35 en 45 jaar met drugsproblemen’ zou gaan (2).

Er is vrijwel niemand die dit gelooft; de kerk is hoogstwaarschijnlijk onder grote druk van de autoriteiten gezet om de echte daders niet te identificeren als moslimmigranten. Eerder dit jaar gaf de linkse regering in Stockholm aan alle media en de politie de opdracht om ook nog maar net aangekomen migranten en asielzoekers ‘Zweden’ te noemen.

De reactie van Stein Flom Jacobsen op Facebook: ‘Wat betekent dat, ‘Zweedse mannen’? Dat ze Zweedse burgers zijn, of zogenaamde etnische Zweden? Ik ken een aantal verslaafden en heb er velen ontmoet, maar ze waren nooit bedreigend, noch maakten ze zich ooit schuldig aan dit soort vandalisme in kerken, tempels en moskeeën.’

Moslimmigranten verstoorden eerder al kerkdiensten in Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk en Italië. In Frankrijk werd eerder dit jaar een priester zijn keel doorgesneden, en werden enkele kerkgangers urenlang gegijzeld. Het lijken hoe dan ook de eerste zichtbare tekenen te zijn dat de massale christenvervolgingen door volgelingen van de islam nu ook Europa hebben bereikt. [cynisch] Maar wacht, zolang het uw kerk en uzelf niet betreft, en u er maar niets van merkt, is er helemaal niets om u zorgen over te maken [/cynisch].

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Kristianstadbladet

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 10-12-2016 15:12

dit is misschien nog maar een begin de zogenaamde protestantse landen willen humanitischer zijn dan de paus maar de islam is superieur aan alle andere godsdiensten en een kerk vinden ze afgoderij maar in wezen horen islamisten hier niet thuis  van oorsprong is de scandinavische landen heidens die later voor het christendom werden gewonnen de vikings zijn hierin het bekendste! Het is de schuld van christenen dat de islam het overneemt omdat men God te rug heeft gekeerd . en de Joden zijn nog het grootste slachtoffer want als men de kerken al leeg plunderd wat dan met de synagoge? De chrisytenen uit het midden-Oosten hebben het Westen meermaals gewaarschuwd dat wat bij hun gebeurd ook hier in het Westen kan gebeuren dus slaap maar lekker verder ! Shalom

Floris op 10-12-2016 15:22

Wat een afschuwelijk bericht ook weer. Ik vrees dat het nog maar het begin is. In de hofdstad (waar ik woon) is de hufterigheid en intolerantie ook al schrikbarend, zelfs in het chique Amsterdam Zuid waar ik als hoogopgeleide man woon. Volgens de profetien staat ons nog heel wat te wacten. In de tussentijd moeten we het hogere vragen om vrede in de harten van de mensen. En ondertussen op de juiste politici stemmen zodat de verdrukking van alles wat ons lief is minder snel zal verlopen. 

White Lion op 10-12-2016 15:24

Trieste waarheid Xander............. vooral je conclussie/opmerking op het eind.

Mensen vinden het nog steeds een ver van mijn bedshow. Het is allemaal niet zo erg denken ze. Helaas........ de mensen hier zullen net als in Zweden, wakker worden in hun ergste nachtmerrie. Wat kun je eraan of ertegen doen? Niks meer. Ik weet dat jij Xander daar iets anders over denkt, maar ik denk dat deze trein niet te stoppen is en weldra met een enorme ravage tot gevolg zal ontsporen. Het enige dat je kunt doen in mijn ogen is een betrouwbaar netwerk bouwen, ruilhandel opzetten, leren jezelf en anderen te verdedigen door zelfverdediging te leren, zowel ongewapend als gewapend.

Als je leest dat er een moslim aangehouden wordt met automatische wapens en volle patroonhouders, waarop zijn neef zegt: "maar iedereen heeft toch wapens?" met andere woorden, het is normaal voor dit soort mensen dat iedereen wapens heeft. Dan kun je verwachten dat wanneer de vlam in de pan slaat, deze gasten met wapens de straat op gaan en erachter komen dat wij, de suffe en brave hendrikken, ongewapend en kwetsbaar zijn. De uitkomst laat zich raden..........

In mijn ogen is de enige oplossing keihard ingrijpen, de islam Europa uit gooien en onze politieke landveraders erachteraan. Maar ja, dat mag je niet zeggen of schrijven.

Verkiezingen zullen niet helpen, ook Wilders zal dit niet kunnen regelen. Dat laten ze nooit toe.

Om kort te gaan, ik zie onze toekomst heel donker in................

Tom Hendrix/Seneca op 10-12-2016 15:35

En dat alles mogelijk gemaakt, door socialisten, liberalen, en christendemocraten. Maar voorop in Zweden, de socialisten. Overal is links de grootste 5e colonne der islam. En de politiek-correcte meute, helpt daar gewoon aan mee hoor. Alles om het Coudenhoven-Kalergi plan, en De Resolutie van Straatsburg, uit te voeren. Helaas zijn vele kerken daar in mee gegaan, waarschijnlijk met de beste bedoelingen. Tevens wordt hiermee de NWO geholpen, die de duivel op de troon gaan zetten, van hun wereldregering. dat steekt er achter, het is een groot satanisch complot.

Axmann op 10-12-2016 15:46

Ik kan er geen traan om laten. Het is allemaal heel jammer, maar de westerse bevolking heeft er zèlf om gevraagd. De christelijke God heeft men de rug toegekeerd, en de satanische Allah neemt diens plaats in.

ieznogoedh op 10-12-2016 15:48

Zo zie je maar weer: de "elite" (U weet wel, dijsselbloem en zijn soort) zorgen wel degelijk voor werkgelegenheid.

De beveiligingsindustrie is booming business in Zweden (en niet alleen daar natuurlijk).

Komt het toch nog goed met de werkloosheid -:)

Dat niet-gutmenschen dat alles nou niet willen begrijpen.

cefas op 10-12-2016 15:58

Man en paard noemen. Nieuwkomers zijn aspirant-probleemkomers.Niks verrijking, alleen maar ellende voor de autochtone bevolking.

cefas op 10-12-2016 16:04

De kerk van laodicea+de links-liberale collaborateurs van de Islam zijn de grootste vijanden van het vrije westen en het Joods-Christelijke gedachtengoed.

Wim op 10-12-2016 16:11

Inderdaad, niemand in de ‘kwaliteits’media vindt het nodig om er ook maar een woord aan vuil te maken. Ook 'kwliteitskrant' RD niet. Die heeft het maar druk met Wilders in de hoek te zetten en juicht dat deze roepende in de woestijn gemuilkorfd wordt. Zo kan iedereen zien dat ze bij het RD echt wel aan de politiek correcte 'goede' kant staan. Zouden ze nu echt niet beseffen bij het RD dat dit uitloopt op Zweedse toestanden? De angst om maar iets verkeerds te zeggen zit er al goed in. Zelfs Ds. P. Visser vond het nodig om tijdens een overigens moedig optreden bij P&W te melden dat hij ooit zulke aardige moslims als buren had. Alsof dat de islam ook meteen een vriendelijke 'religie' maakt...

koddebeier op 10-12-2016 16:20

En gaan nu onze overheid maatregelen nemen voordat het Nederland bereikt ?????

Zoals gewoonlijk zal het wel niet de slappe Haagse hap kijkt liever de andere kant op.

Met zo'n regering heb je ging vijanden nodig !

cefas op 10-12-2016 16:21

Je hebt vredelievende religies jegens de mens en vijandige religies jegens de mens. De islam is een van het laatste soort. De Islam is een mens-vijandige religie. Kijk wereldwijd naar de vrucht van de Islam, alleen maar ellende, dat zegt genoeg of je moet totaal blind zijn.(zoals de meeste politici en beleidsmakers).

Doordenker op 10-12-2016 16:24

Waarschijnlijk waren het ook weer allemaal 'verwarde' mensen.

Toch wel een opvallende correlatie dat er, samen met de toename van het aantal asielzoekers, ook een duidelijke toename is van het aantal 'verwarde' mensen.

willy op 10-12-2016 16:32

@Cefas :ik denk eerder dat de islam een niet moslim vijandige religie is ! Shalom

JP op 10-12-2016 16:40

Zou dit ook mede mogelijk zijn, omdat Christenen menen hier niets tegen te kunnen doen? Zoals "de andere wang toekeren en zo?

koddebeier op 10-12-2016 16:45

Het enige wat deze "mensen" begrijpen is geweld, dus ze met gelijke munt terug betalen !!

Anders zullen we verliezen en onze cultuur en beschaving zal tenonder gaan !!

hemelburger op 10-12-2016 17:00

Zolang de meeste kerken nog steeds denken dat al die vluchtelingen hun naasten zijn en men ze moet helpen, roepen ze het over zich zelf af, zolang men nog denkt dat je je andere wang moet toekeren, wordt het toch eens tijd om de bijbel te gaan begrijpen, begin eerst maar eens met wat God zegt over naasten en wat God zegt over je vijand, moet je dan toch aan het denken gaan zetten, vergeet dan niet dat God voor altijd en eeuwig dezelfde is.

DN op 10-12-2016 17:02

& dan zijn politiekers nog verwonderd dat wij die hier niet willen?

cefas op 10-12-2016 17:21

De RD is bang om SGP-kiezers te verliezen aan de PVV, daarom zijn ze anti-PVV. Dus politiek-correct. Daarom SGP laat uw stem van het evangelie  horen en beken kleur. zo niet, dan behoort u tot de kerk van Laodicea. Wees geen collaborateur met de links-politiek-correcten met in hun kielzog de Islam.

Jochanan op 10-12-2016 17:30

Vandaag heft iemand mij gezegt dat bij een kerk te Drachten (Fr) bij een recente doopdienst waarbij ex moslims zich hebben laten dopen, een pakje was gevonden met mes en dreigementen dat ook in betreffende kerk iets te wachten staat. Het duurt niet lang meer of de ware christen is binnenkort niet veilig meer in Nederland! Maar goed, het is alles reeds voorspeld in Gods Woord.

Maitreya op 10-12-2016 17:32

Een zalige kerst alvast. Nederland wil ook graag een model naar Indonesië waar christenen een kleine minderheid van 10 procent vormen en waar met kerst de ingang van de kerk bewaakt wordt door soldaten met machinegeweer.

Multatuli...

cefas op 10-12-2016 17:33

@willy, Voor de moslim niet, voor anders denkenden en anders gelovigen wel vijandig. Zo zegt de Koran! Shalom.

cefas op 10-12-2016 17:44

@ Hemelburger,

Mijn naasten zijn niet degenen, die mij om zeep willen helpen, maar degenen die mij helpen in mijn nood. Dat zijn mijn naasten.

Bambi op 10-12-2016 17:45

DN 10/12/2016 17:02

Zeer juist

groenhart op 10-12-2016 17:51

Waar zijn de bezerkers gebleven?

Bambi op 10-12-2016 17:54

Er zal hier nog bergen hoog meer  bereikt worden in Europa.

Let er maar op

ohje op 10-12-2016 18:11

Best leuk hoe heel de eu het over moslims hebben en de rest van de problemen in vergetenheid geraakt.

Okay ikzelf heb niets met moslims en het zal me een rambam wezen wat hun cultuur of moped is.

Aleen jammer dat ze massal zonder weerstand hier binnendringen en iedereen hun wil opleggen.

De tijd zal laten zien hoe gezellig het wordt.

Marie-Jose op 10-12-2016 18:11

Al jaren geleden werd t voorspeld/verwacht, ik en velen van mij dachten , t zal we los lopen, kan niet in west europa,de voorspelling is uitgekomen.

En ik vrees dat t nog erger zal worden.

MJ

steady op 10-12-2016 18:18

Nogmaals:  met wortel en tak uitroeien- ijzer smeed men met ijzer  lozers.

cesar zei "de bevolking heeft de regering die zij verdienen", zoniet zou de bevolking in opstand komen

Niet zijken - niet naar de politie bellen, zelf oplossen!!!

Waarom doet de bevolking niets, heel simpel: iedereen heeft een huis,auto, betaalde vacansie,

Spaargeld, TV,laptop, gsm i fone -nog iets? Men heeft alles, en dat wil men niet kwijt, dus tolereert men de tolerantie.

Cesar  "geef hen wat ze ook maar vragen maar doe hen zeer zwaar betalen voor hun hebzucht"

steady

Kees op 10-12-2016 18:19

Ik ben het met alle commentaren hierboven eens! Makkelijk he. Kan iemand mij zeggen hoe ik artikelen kan dlen op facebook?

willy op 10-12-2016 18:25

@ cefas ; inderdaad dat is wat ik ook bedoel ! Shalom

Gerda op 10-12-2016 19:03

We kunnen wel moeite hebben met Geert Wilders maar, hij durft in ieder geval het probleem te benoemen. En zeg nou zelf, als je niet gehoord wordt ga je toch ook harder schreeuwen en hardere woorden gebruiken dan in een normaal gesprek?

Ben er nog niet uit maar als je het wereldgebeuren macro ziet dan zie je een oorlog tussen Islam en Christendom, de enige die daar zoals het nu lijkt kijk op heeft is Geert Wilders.

Dus toch maar stemmen op Geert Wilders?

Dewevoga op 10-12-2016 19:18
hemelburger op 10-12-2016 20:12

Cefas

Zo is het precies, de opdracht van Jezus is om zoveel mogelijk naasten proberen te krijgen, maar zolang veel voorgangers mensen wijsmaken dat iedereen je naaste is, zijn ze gewillige schapen voor de slachtbank.

Want men moet er rekening mee houden dat heel veel mensen je niet als naaste beschouwen.

hemelburger op 10-12-2016 20:23

JP op 10-12-2016 16:40

Wie zei dat van de andere wang toekeren? Juist Jezus

Welk Evangelie bracht Jezus? Juist het Evangelie van Gods Koningkrijk.

Onder welk Evangelie leven wij? Juist het Evangelie wat Paulus brengt, Het Evangelie van God's genade.

Wat zei Paulus over een ander Evangelie gebracht door een engel uit de Hemel? juist de engel zij vervloekt.

Conclusie, Het Evangelie wat Jezus bracht is nu niet geldig (wel voor lering), dus dat van die andere wang toekeren geld straks pas weer onder het eeuwige Evangelie gebracht door een engel uit de Hemel, dit gebeurt na de opname van de Gemeente, want deze opname is tegelijk het einde van het Evangelie van God's genade.

Davita op 10-12-2016 20:25

 Amerikaanse christenen, die weten wat er komen gaat, zijn zich momenteel volop extra aan het bewapenen. Maar het sterkste wapen dat wij hebben is de geestelijke wapenrusting die beschreven staat in Efeziers 6. Wij hebben nl. niet te worstelen tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten (de lucht boven ons).

Neem daarom de wapenrusting Gods, om weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om, uw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden (vers 12+13). We leven temidden van een zware, geestelijke strijd tussen goed en kwaad, die gedeeltelijk in het natuurlijke word uitgevochten, maar de strijd is geestelijk. De satanische machthebbers en satanische moslim-terroristen zijn stuk voor stuk bezeten door demonen, dus we moeten ook in het geestelijke terugstrijden. Natuurlijk is het goed om materiele voorzorgsmaatregelen te nemen en onszelf fysiek te verdedigen, maar onderschat vooral nooit de kracht van gebed, van het kennen, spreken en uitleven vd Waarheid, van gehoorzaamheid en volledige toewijding aan God, van onaantastbaar geloof, van de autoriteit en kracht in Jezus' Naam.

Gebed kan zelfs kogels tegenhouden. In deze tekst staat ook: 'En bidt daarbij met aanhoudend bidden en smeken bij elke gelegenheid in de geest'. Een paar weken terug zag ik toevallig een fimpje van een gast in een achterbuurt die op het punt stond vermoord te worden. Het slachtoffer viel op zijn knieen neer en begon met zijn handen en gezicht opgeheven naar de hemel smekend/in geloof te bidden. De schutter schoot, maar het pistool weigerde, hij schoot nog een keer, en nog een keer en nog een keer, maar zijn pistool bleef weigeren. Daarop pakte hij het machinegeweer dat om zijn schouder hing en richtte deze op de nog steeds in dezelfde positie biddende jongeman, maar ook dit machinegeweer weigerde, waarop de schutter een aantal keer met succes in de lucht schoot.

Maar toen hij het machinegeweer weer op de biddende jongen richtte, weigerde hij weer. Daarop gaat de schutter er als een haas vandoor en roept doodsbang: "Houd alsjeblieft op met bidden! Ik ben al weg! Ik ben al weg!! Dat is de kracht van gebed. Dit is hoe God werkt als je Hem vanuit je hart aanroept en een beroep doet op wie Hij is en wat Hij aan het kruis voor je heeft gedaan. Dit is geen incident.

Afgelopen jaar waren er zelfs 2 soortgelijke getuigenissen in Opsporing Verzocht (3 zeer agressieve overvallers sloegen meteen op de vlucht, toen de vrouw des huizes riep dat ze hen in Jezus Naam' beval weg te gaan) en in het (!) NOS-journaal (Een in Jeruzalem wonende Nederlandse vrouw die in een bus door een Palestijn met 7 messteken was neergestoken en wonderwel overleefde door Jezus aan te roepen). De Bijbel zegt ook: Bied weerstand aan de duivel, en hij zal van je wegvluchten. Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft, maar weet ook uit eigen ervaring dat dit waar is. We moeten geestelijk weerstand bieden. Op universeel niveau kunnen we de ontwikkelingen niet tegenhouden, de profetieen zullen vervuld worden, maar voor onszelf en onze naasten en de mensen die ons pad kruisen, kunnen we een groot verschil maken als we de strijd met het kwaad in geloof aangaan.

Het filmpje staat trouwens op het instagram-account van @messengerforjesuschrist

BlackyDeWit op 10-12-2016 20:57

Het wordt gewoon toegelaten door onze machthebbers, onze regeringen. Daarom gebeurd het steeds vaker. Als je gelijk al vanaf het begin dat de kop in drukt en laat zien wie de baas in eigen land is. Dan i s het zo afgelopen hoor.

White Lion op 10-12-2016 23:14

@Davita op 10-12-2016 20:25 mooie getuigenis, bedankt voor het delen!

Pieter op 11-12-2016 02:41

@Groenharr +1

Ik sluit me graag erbij aan. Vroeger hooligan geweest en bokser dus vechten kan ik al...:-)

Wiljo op 11-12-2016 06:25

Zoek een andere site. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 11-12-2016 07:24

@Davita: 23.14. uur. Dat heeft U prachtig verwoord. " Onze hulp is in de naam des Heren".

Bolly op 11-12-2016 08:24

@Davita:  mooi getuigenis. Hier gaat het om: krachtig gebed. De duivel gaat rond als een brullende leeuw, maar wij dienen de Leeuw van Juda! Jezus heeft gezegd: 'Mij is gegeven alle macht in de hemel en de aarde.'

Door de berichten en reacties op deze site zou je bang voor de toekomst kunnen worden. Vergeet niet dat er ook veel moslims zijn die engels kunnen lezen en geconfronteerd worden met veel getuigenissen op internet hoe idioot en geweldadig de islam is. Laten we bidden dat de duistere bolwerken vernietigd worden en de ogen van vele moslims geopend worden.

Hoopvol op 11-12-2016 08:36

Davita , Zie nu pas je berichtje op 20:25 . Ja prachtig; ik heb hier niets aan toe te voegen. Want ook ik weet uit ervaring hoe krachtig en sterk het gebed is. Je hebt inderdaad geen fysieke wapens nodig, onze geestelijke wapens zijn velen malen krachtiger. Alleen en dat is het probleem, vele laten die wapens liggen. Anders hadden we alle ellende op deze wereld reeds overwonnen in Jezus Christus naam. 

Ik hoop Davita dat je schrijven mensen wakker maakt en zich bekeren tot het enige veilige thuishaven : God  onze vader door zijn zoon Jezus . 

Dank voor je mooie bijdrage ! Vriendelijke groet 

grrrr001 op 11-12-2016 15:53

Davita is top met het getuigenis van Jezus en allen die goed van kwaad kunnen onderscheiden, en vooral met zichzelf in het reine kunnen komen, want het boze schuilt in ieder mens, maar jezus kan indien wroeging over misstappen uit het verleden dat kan weg wissen, of beter niet meer in rekening brengen als je tijd er hier opzit.

Als we kijken hoe wij hier gevangen verblijven en beschouwen dat we hier aan een test worden onderworpen of we standvastig zijn in ons geloof, wordt het idem een beetje meer leefbaar en begrijpelijk voor ons om de plagen en gesels te ondergaan, die in ons korte bestaan op aarde worden opgelegd.

De bijbel geeft  antwoorden in de tijdsgeest waarin we leven, elk tijdsbestel komen er gebeurtenissen die opgetekend staan in de bijbel, de aanhangers van de duivel maken  van die opgetekende waarheid naar de toekomst dat goed in boos wordt omgezet, en dat is lange tijd in voorbereiding. aanwijzingen zijn in talrijke films onder symbolen weergegeven, dat is voor deze gruwels een spel om dat ongemerkt in de media te openbaren, waaraan ze veel pret beleven dat niemand dat ondekt, maar meer en meer mensen beginnen dat spel te doorzien.

hoe weet je dat, door op onderzoek te gaan, Bidt vooral dat kinderen die in handen vallen van perverte kind moordenaars niet langer tot deze daden in staat zouden kunnen zijn.

 

Compliment grrrr001, zo hoort een post te zijn. Mod.

 

Tom Hendrix/Seneca op 11-12-2016 18:21

@grrrr001: 15.53. uur. Ook heel mooi door U verwoord. Leve onze echte Koning, Jezus.

Davita op 12-12-2016 00:09

Beste White Lion, Tom, Bolly, Hoopvol en grrrr01, fijn om te lezen dat jullie de waarheid kennen en dat de getuigenis een bemoediging voor jullie was. God is goed! Met Zijn kracht redden we het wel, wat er ook gebeurd. Gerechtigheid, verlossing en vrede staan voor de deur! Vriendelijke groet!

Wilco op 12-12-2016 16:07

De Sweden zullen toch ook allemaal smart phones hebben? Ik zou zeggen aan iedereen; 'filmen al deze zaken' en op youtube ermee. Dan kan iedereen de verrijking zelf aanschouwen.

Luuk op 12-12-2016 19:55

"Stil valt de nacht in", inderdaad letterlijke en figuurlijk https://ejbron.wordpress.com/2016/12/12/koor-ziet-af-van-christelijke-kerstliederen/

Rosalie op 17-12-2016 21:13

Davitamon,ik ben het helemaal met je eens. Ben als tiener in gevaar geweest en heb vurig gebeden. Het gevaar was geweken!  Ik fietste alleen naar huis. Niemand op de weg. Ik hoorde een auto aankomen, de deuren opengaan. Mijn angst was groot, ik bad en bad en ze zeiden :" laat die lelijkerd maar lopen! " en dan te weten dat ik vroeger een beeldschoon meisje was ...Er gebeuren echt wonderen , het gebed is krachtig. Ook ken ik het verhaal van een moslima die last had van geesten. De Imam kon niets uitrichten. Teneinde ging ze naar een Christen die het Onze Vader bad en de geest uit naam van Christus uit te drijven. Het lukte.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl