Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Wilders vervolgd omdat Saudi Arabië met sancties dreigde’

Schaamteloos hypocriet: VN houdt conferentie in Saudi Arabië over vrijheid van religie, terwijl een kritische blogger tegelijkertijd 50 van 1000 zweepslagen krijgt – ‘Nederland heeft zich overgegeven aan islamistische schurkenregimes’

 

In VN Mensen’rechten’raad lid Saudi Arabië krijg je vanwege openlijke kritiek op islam zweepslagen en gevangenisstraf; in Nederland wordt je ‘enkel nog’ voor het gerecht gesleept.

We schrijven al lang dat Europa en zeker Nederland stap voor stap buigt voor de islam. Er zijn sterke aanwijzingen dat dit ook in het geval van het recente proces tegen PVV leider Geert Wilders is gebeurd, en één van de landen met de slechtste mensenrechtensituatie ter wereld, de Salafistische Sharia dictatuur Saudi Arabië, Nederland met economische sancties heeft gedreigd als de regering niets tegen het ‘probleem Wilders’ zou ondernemen.

 

De VN Veiligheidsraad veroordeelde Israël gisteren voor de bouw van huizen voor Joden op zogenaamd ‘bezet Palestijns gebied’. De scheidende secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon, erkende afgelopen week dat de VN zich altijd wel heel erg eenzijdig tegen de Joodse staat richt (2).

Wat de islam en met name de Arabische Golfstaten betreft, is het exact omgekeerd. Zelden of nooit wordt er een moslimstaat veroordeeld voor het dagelijkse racisme, de discriminatie en vervolging van vrouwen, christenen, homo’s en andere niet-moslims.

Ongekende gotspe: Saudi Arabië in VN Mensenrechtenraad

Het is zelfs nog erger: de VN gedoogd niet alleen de onderdrukkende islamitische religie, maar helpt deze tevens te beschermen en te verspreiden. Raif Badawi zit al sinds juni 2012 vast in een Saudische gevangenis omdat hij het gewaagd had ‘onislamitische’ ideeën op zijn weblog te zetten. Enkele dagen nadat zijn vrouw Ensaf Haidar een beroep deed op de VN, koos de VN Mensenrechtenraad –met steun van de VS en Groot Brittannië- uitgerekend Saudi Arabië opnieuw als lid. Naar Haidar en haar vastzittende man werd geen seconde omgekeken.

‘Wat een geweldige prestatie van Saudi Arabië,’ spot de Italiaanse journalist Giulio Meotti bitter. ‘Het land geeft dichters en bloggers een pak slaag, terwijl de Sheikhs enkel bezig zijn met het vullen van hun weelderige paleizen met vrouwen en minnaressen, die dood worden gestenigd als ze ‘overspelig’ worden. Saudi Arabië is het land waar een Shi’itische geestelijke publiekelijk werd onthoofd, en waar een christen geen tunica of kruisje mag dragen.’

Hillel Neuer, directeur van de mensenrechtenorganisatie UN Watch, vatte het verschil tussen realpolitik en het verraad van de Westerse waarden als volgt samen: ‘Een alliantie sluiten met Stalin om Hitler te stoppen is één ding; het is heel wat anders om te beweren dat Stalin een voorvechter van de mensenrechten is.’

Enkele dagen nadat de Saudi’s het opnieuw tot de VN mensen’rechten’raad hadden gemaakt, organiseerde die een tweedaagse workshop in de hoofdstad Riyadh waar de ‘evolutie van het concept van mensenrechten in het raamwerk van internationale en regionale mensenrechtensystemen’ werd bediscussieerd. Meotti: ‘Evolutie van mensenrechten? Vraag dat aan Raif Badawi, die dat beter weet dat de VN bureaucraten.’

‘Nederland heeft zich overgegeven aan islamistische schurkenregimes’

Saudi Arabië misbruikt de VN enkel om hun onderdrukkende religie over de aardbol te verspreiden, en om het Westen zover te krijgen alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Zo blijken ze serieus te hebben gedreigd met economische sancties tegen Nederland als het ‘probleem Wilders’ niet zou worden aangepakt.

Wat vervolgens prompt gebeurde. De PVV leider werd schuldig bevonden aan ‘racisme’, enkel vanwege zijn uitspraak dat hij minder criminele Marokkanen in het land wil. Meotti: ‘Via deze schandalige rechtszaak zond de Nederlandse overheid een boodschap van overgave aan de Saudi’s en andere islamitische schurkenregimes, die ieder tegengeluid bestraffen.

Saudi’s dreigden Nederland met sancties om Wilders

Werd Wilders namens de Saudi’s vervolgd, omdat die Nederland met sancties dreigden? Volgens berichten kreeg de Saudische Kamer van Koophandel de opdracht van de autoriteiten om Nederlandse bedrijven zowel direct als indirect niet langer in te schakelen bij lokale projecten.’

We berichtten al vaker dat Saudi Arabië en andere islamitische Golfstaten jaarlijks miljarden uitgeven aan de islamisering van Europa, door onder meer de opleiding van haatimams, de bouw van nieuwe moskeeën en de verspreiding van hun discriminerende, racistische, anti-Westerse en virulent antisemitische tak van de islam te financieren en promoten.

Kritiek op islam en moslims wordt gecriminaliseerd

De Saudi’s proberen al vele jaren via de Organization of Islamic Cooperation (OIC) om aan de hand van de niet-bindende VN resolutie 62/154 alle kritiek op de islam en op (het gedrag van) moslims wereldwijd te verbieden. ‘Dit is precies wat er met Wilders is gebeurd,’ vervolgt Meotti. ‘Hij stond terecht vanwege zijn mening dat er ‘minder Marokkanen’ in Nederland zouden moeten zijn. Sommigen beweerden hierdoor beledigd te zijn. Vreemd genoeg was dat niet het geval bij veel ergere opmerkingen die door linkse (PvdA) politici werden gemaakt*.’

(* ‘Wij hebben hier ook kutmarokkanen’ (Rob Oudkerk); ‘We moeten Marokkanen vernederen’ (Hans Spekman); ‘Marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast’ (Diederik Samson).)

De VN en de democratieën in het Westen hebben het opkomen voor de mensenrechten en de vrijheid in de handen gelegd van één van ’s werelds grofste schenders van de vrijheid van religie en meningsuiting. Toen een VN delegatie in Saudi Arabië aankwam voor een conferentie over ‘religieuze vrijheid’, kreeg Raif Badawi gelijktijdig 50 van 1000 zweepslagen voor het proberen gebruik te maken van die vrijheid. Ondertussen liet Joachim Rücker, de president van de VN Mensenrechtenraad, zich glimlachend met Saudische officials op de foto zetten.

Saudische religieuze politie reeds actief in Europa

Meotti: ‘Vrouwen, christenen, bloggers, Westerse ‘godslasteraars’, moedige Nederlandse parlementariërs: Wees gewaarschuwd! De muttawayyin, de Saudische religieuze politie die ervoor zorgt dat iedereen zich aan de Koran houdt, is inmiddels ook in de straten van Europa gearriveerd. Vraag maar aan het Franse satirische magazine Charlie Hebdo.’

Enkele dagen nadat 12 mensen van dit magazine door moslimextremisten waren afgeslacht, en vier Joden in een Parijse supermarkt, mochten Saudische officials vrolijk met de familie van de slachtoffers en de wereldleiders meemarcheren in de mars voor vrijheid door Parijs, en dat terwijl ze zojuist een blogger vanwege het lasteren van Allah en Mohammed met zweepslagen hadden gestraft.

‘Zal Wilders de volgende zijn? Nu al zijn er Shariarechtbanken actief in Nederland. Wat zij onder ‘mensenrechten’ verstaan: Stenigingen, zweepslagen en onthoofdingen. Maar wie zal ons recht om onze mening daarover te uiten redden?’

 

Xander

 

(1) Gatestone Institute
(2) Arutz 7 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 24-12-2016 17:08

saoedi-Arabie laat zijn ware gelaat zien ze sponseren al een hele tijd te internationale terrorisme en zolang Europa olie nodig heeft hebben ze macht.En wat bemoeien ze zich nu met Wilders. Een mens mag toch zijn mening zeggen over de islam.hopelijk laat Trump zich niet doen wat te Saoedi's betreft. Toch hebben ze en grote vijand Iran beide kunnen elkaars bloed drinken. Saoedi-Arabie weet dat het op langere termijn zijn macht gaat verliezen omdat de wereld minder afhankelijk zal worden van olie de technocraat is in opmars en in mindere mate te islam! Shalom

DN op 24-12-2016 17:20

Moslims zijn het probleem, niet Wilders.. meer "Wilders standpunten", minder moslims, eigenlijk beter geen moslims. Ook veel minder dictators (politiekers) aub!

Derk op 24-12-2016 18:37

Zijn er ook geen plannen om NL pensioengeld te investeren in Saudi-Arabië?

Alfred op 24-12-2016 19:01

Het is een zieke gedachte, dat geef ik toe. Maar ergens vindt ik het niet erg als er een aparte wet wordt gehanteerd voor bepaalde bevolkingsgroepen. Nogmaals het is slecht maar als deze mensen net zo gestraft zouden worden als in hun thuisland dan zullen ze veel dingen echt wel laten. Maar er zijn genoeg tegenargumenten want ik ben zwaar tegen zgn eerwraak om maar een voorbeeld te noemen.

En Wilders moet gewoon vrijspraak krijgen natuurlijk, Silvana moet juist aangepakt worden met haar racisme op basis van huidskleur. maar ja links heeft spijtig genoeg nog de overhand.

Laat ze maar sancties instellen... boeiend... We zijn een handelsland hier. Een tussenstation. En de afhankelijkheid van olie gaat toch afnemen. Dus wat hebben ze dan nog te bieden daar? Niets toch behalve haat en verderf?

ohje op 24-12-2016 19:05

Justutia is blind en zal enkel het licht zien in een burka.

rescue op 24-12-2016 19:11

De meer dan schandalige connectie tussen de elitaire westerse elite en de oliebaronnen is tenhemelschreiend. Terwille van de smeer likt de elite de Edomietenkandeleer. De tijd van 2000 jaar geleden keert weer terug.   De Romeinse macht nu onder het Vatikaan wil weer een Herodus op de troon van David en hun smerige bondgenootschap wil zich van de Almachtige ontdoen. En men wil het hele westen daar in meesleuren en een nepchristus op de troon zetten. Maar er is een weerhouder die de volledige ontplooing nog tegenhoud.

Rebellio op 24-12-2016 19:12

Voor wie het nog niet wist: de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft, toen de VN nog aanzien had, op 10 december 1948 ‘De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens’ aangenomen, om de basisrechten van de mens, ook wel grondrechten, te omschrijven. De islamitische wereld heeft als reactie hierop, op 5 augustus 1990 de ‘Caïro-verklaring van de mensenrechten in de islam’ samengeflanst als een verklaring van de lidstaten van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking over de mensenrechten vanuit islamitisch perspectief. In deze verklaring is de islamitische wetgeving (de sharia) het uitgangspunt.

Wikipedia verteld over de verschillen:

“De vrijheid van meningsuiting komt voor in artikel 22 en wordt hier beperkt tot meningsuitingen die in overeenstemming zijn met de sharia;

Er zijn zeer ongelijke rechten voor mannen en vrouwen. Artikel 6 vermeldt dat de vrouw haar eigen rechten en plichten heeft en dat de man voor het onderhoud van de familie dient te zorgen;

Er is geen vrijheid van godsdienst. Artikel 10 verbiedt expliciet het beoefenen van of bekeren tot een andere godsdienst dan de Islam; artikelen 19 en 22 bespreken straffen voor afvalligen.

De laatste 2 artikelen (24 en 25) van de verklaring geven aan dat àlle artikelen in de verklaring volledig ondergeschikt zijn aan de sharia: Art. 24: 'Alle rechten en vrijheden genoemd in deze Verklaring zijn ondergeschikt aan de Islamitische sharia.'

Art. 25: 'De Islamitische sharia is de enige referentiebron ter uitleg en verduidelijking van alle artikelen van deze Verklaring.”

Wanneer een moslim het dan ook over de rechten van de mens heeft dan refereert hij aan dit verdrag. Wederom een andere definitie voor dezelfde woorden zodat wij (en vooral mensen zoals Bruce) denken dat ze “A” bedoelen, maar dan bedoelen ze dus “#”.

 

 

Tom Hendrix/Seneca op 24-12-2016 19:15

De Verenigde Nazies, zijn geheel in handen van de islamisten. Deze VN is net zo verachtelijk, als de voorloper ervan; de Volkerenbond. Lafaards, dat zijn het. Een voorbeeld van deze waardeloze club, de volkerenbond. Op 18 juli 1936, brak de Spaanse Burgeroorlog uit, na de moord op Calvo Sotelo, een aanhanger van het falangisme. Generaal Franco, en de generaals Mola, en Yaguë en Sanjurjo, kwamen in opstand tegen de Tweede Spaanse Republiek. De zogenaamde Volkerenbond had een resolutie aangenomen, dat er geen inmenging zou dienen te zijn van andere mogendheden in dit conflict. En wat deden ze feitelijk, met het feit dat Hitler en Mussolini Franco steunden met wapens en vliegtuigen, helemaal niets! Ze lieten Hitler en Mussolini,gewoon hun gang gaan. Uiteindelijk deed Stalin ook een duit in het zakje door de Reubliek te steunen met wapens en vliegtuigen.  En van enige controle op deze hele gang van zaken, m.b.t. niet inmenging, van andere landen, kwam niets terecht, helemaal niets. Voor mij is de opvolger van de zogenaamde Volkerenbond, derhalve een lage, laffe beweging. Ze kunnen wat mij betreft de pot op. En de laffe club van "liegebeest", Rutte (VVD) zie ik inderdaad ertoe in staat, om de muzelmannen terwille te zijn, en een politiek proces te voeren tegen Wilders. En dan wil ik niet gezegd hebben, dat ik Dhr. Wilders zie als een koorknaap, verre van dat. De politiek en de mensheid lossen niets op, enkel Christus Koning, is de redding van de mensheid. Amen.

Ansgar op 24-12-2016 19:16

Spijtig dat wij in België geen Wilders hebben. Alleen is dit onmogelijk want het regime zou dan onmiddellijk "cordon sanitaire" opstellen. Ja, men geeft ons gewoon de valse indruk dat we in een democratie leven.

Jochanan op 24-12-2016 19:35

Het verschil (the Gap) tuaaen Ismael (vloek) en Izak (zegen) wordt steeds meer zichtbaar in deze tijd (eindtijd) Islam viert hoogtij en probeert de wereld over te nemen door Joden en christenenen te vernederen! Uiteindelijk hebben wij de zekerheid de kop te zijn, die de staart vermorseld!

goof op 24-12-2016 19:39

Onze politici zijn een stelletje incapabele hufters die meten met 2 maten.

Gaat een Hollander naar Thailand die tegen een ruime vergoeding een meisje van 15 jaar voor een half uurtje sex heeft ga je 5 jaar in de bak , komt hier een stinkende moslim naar toe die met kleuter van 8 jaar is uitgehuwlijkt door een achterlijk geloof  mag deze viezerik met haar doen , gebruikt en misbruikt haar als een slavin en wordt door onze politici gepamperd krijgt met voorrang een huis met een vette uitkering etc

Wij zijn hier in ons land compleet van het padje aan het raken en laten we hopen dat dat zooitje incopentente incapabele politici op 15 maart het veld moet ruimen want dat dit anders een revolte wordt snapt elke mongool onderhand

johan op 24-12-2016 20:02

Dit schunnige schandaal kan Wilders gebruiken voor zijn verweer bij het hoger beroep. 

AEO op 24-12-2016 21:33

Hoe minder energie we verbruiken, hoe minder geld er naar die criminelen gaat. Daarom ben ik een voorstander van duurzaam leven. Ik rij in een zeer zuinige hybride en ik produceer met mijn zonnepanelen meer elektriciteit dan mijn verbruik. Mijn advies: koop een stukje vrijheid door je dak vol te leggen met zonnepanelen. Rij iets langzamer en anticipeer, want dat bespaart aardig wat brandstof. Verder moeten we ons weren tegen de toenemende islamisering van ons land. Stem verstandig. Koop geen producten uit islamitische dictaturen. Waarom naar Turkije op vakantie gaan? Er zijn zoveel andere landen waar je op vakantie kan gaan. Ga naar Portugal. Of naar Zuid Korea, om een paar voorbeelden te noemen. Ga de koran eens lezen en vergelijk die eens met de Bijbel. Heb ik ook gedaan. De koran heb ik ervaren als een vermoeiend boek om te lezen. Vol met onwaarheden en vaak grenzend aan wartaal! De Bijbel verbaast mij steeds weer opnieuw vanwege de uitkomende profetieën die erin staan. En ga eens een kijkje nemen in Israël, een absolute aanrader. Van de mensen met een negatief beeld over Israël die het land desondanks toch bezochten, komt 80% terug met een positief beeld over Israël! Dat zegt toch eigenlijk al genoeg.

Bundy op 24-12-2016 22:19

Meotti spreekt over een schandalige rechtszaak tegen Wilders maar wie deze link leest kan zien dat de twee rechtszaken nog 1000 maal schunniger zijn dan hij veronderstelde  .   Justitie heeft de rechtszaak  ( bewezen ) gemanipuleerd  mogelijk o.l.v. de overbekende pedo-bende .         Nederland bananenrepubliek !

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11416:wat-heeft-top-nederlandse-justitie-te-verbergen&catid=9:binnenland&Itemid=22 

grrrr001 op 24-12-2016 22:56

Hipocriete  Jezuit Borglioni zet wel wegversperringen in en rond het vaticaan en op elke honderd meter politie, om de truck bestuurder die de Duitse kerstmarkt aanslagen had veroorzaakt en naar daar opweg was de toegang te blokkeren.

Notabene de rooms katholieke kerk die de Islam hebben gekreeerd vinden dat wij als burgerbevolking ons mogen aanpassen aan de wil van de Islam, maar zichzelf achter een torenhoge muur moeten kunnen beschermen en dat er alle versperringen moeten aangebracht worden en politie op elke 100meter hun veiligheid moeten garanderen.

cefas op 24-12-2016 22:58

De VN? (Verenigde Noncence) Buitengewoon schijheilige organisatie met de anti-semiet Obama voorop.

Reinaert de Vos op 24-12-2016 23:29

@AEO helemaal mee eens!

Dik op 25-12-2016 00:27

In 1966 was ik in Damman, Perziche golf. Saoedi Arabie. Hier kregen we 's ochtends, 's middags en 's avonds te horen: over 50 jaar wordt Europa islamitisch. Wat een vooruitziende blik!!!!!!!!

U.G. Kempenaer op 25-12-2016 01:18

De islam hoort niet in Europa. Saoedie-Arabië wordt ondanks dat het de grootste financierder ter wereld van terrorisme en islamitisch imperialisme is, de hand boven de het hoods gehouden door bepaalde westerse landen. Aanpakken die barbaarse massa.

cefas op 25-12-2016 07:47

We zien in Nederland dat seculiere rechtbanken ontaarden in een soort religieuze rechtbanken als het gaat om persvrijheid en vrijheid van meningsuiting. Het proces tegen Wilders is daarvan een schoolvoorbeeld.

Tom Hendrix/Seneca op 25-12-2016 08:31

Reubliek moet natuurlijk Republiek zijn, in mijn reactie van: 19.15. uur, op 24/12. U allen gezegende dagen gewenst.

Pier op 25-12-2016 09:40

Dik op Oo.27: dat was geen vooruitziende blik. Dat was snoevend gebrul van de vijand, de geest achter de islam. Vergelijk het met Goliath. Europa is nog niet islamitisch. Het wachten is op David. Wees een David.

T.D. op 25-12-2016 11:48

Ach, zoals altijd draait het om de economie, geld verdienen dus. Nederland schroomt niet om mensen hiervoor op te offeren. De VOC-mentaliteit is nog springlevend. Nederland en mensenrechten? Laat me niet lachen!

vlokje op 25-12-2016 11:51

Islam geeft duidelijk aan uit welke religie je het meeste voordeel kan halen. Geweld heeft geen toekomst, op een gegeven moment (alweer) is de bevolking het geweld een keer zat. Na de afrekening zal 1 partij verdwijnen en de andere partij zal daar zijn voordeel meedoen.

Islamisten zijn de drijvers in deze jacht partij, (G

rrrr001 op 24-12-2016 22:56 2de alinea)

de "christelijke" kerk zal ze met open armen ontvangen, wat zal dan de kerk groot worden, is dat goed of slecht, als de profetieën nog niet volledig uitgerijpt zijn.

In elke doctrine, politieke overtuiging, of geloofs uitingen: Als 90% dezelfde mening hebben, is dat voor de overgebleven 10% dan nog leefbaar?

Luuk op 25-12-2016 12:00

Geachte Moderator, is het u ontgaan dat OM-baas Bolhaar (die eindverantwoordelijk is voor de aanklachten tegen Wilders, ook bij de rechtszaak 6 jaar geleden) ambassadeur is bij het Marokko Fonds ? Volgens sommige sites is hij zelfs chantabel.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/d66rechter_wist_bestuursfuncti.html

En bent het met mij eens dat het proces tegen Wilders een schijnproces was, dat steeds meer begint te lijken op sharia-"rechtspraak" ?

Benny op 25-12-2016 12:12

Geachte AEO[24-12-2016 om 21.33

Geheel mee eens Ik ben in 2012 in Eretz-Israel geweest Bij de Klaagmuur werd ik omhelsd door een Jood Ik voelde de verbondenheid met dat volk .Ja Samaria en Judea Moeten weer in Joodse handen terugkomen Zeker de Tempelberg Nota bene Gods Heilige plaats Ik zegen het Joodse volk Gods volk

Infidel4U op 25-12-2016 13:02

De basis is gelegd met het Verdrag van Straatsburg uit 1976. De oliecrisis plaatste Europa in een afhankelijke positie ten opzichte van Saudi-Arabië. We zijn destijds dus afgeperst door de Saudi's en daar zien we nu de gevolgen van. Het eerste wat we zouden moeten down is dit onzalige verdrag opzeggen.

En als die Saudisch het daar niet mee eens zijn, hebben ze pech en gaan we de olie gewoon halen. We zijn al genoeg leeg gezogen,

Robby op 25-12-2016 13:07

kom al 25 jaar in een klein Oostenrijks dorpje, zie ik nu niqaab rondlopen met baard ernaast.

navraag leert dat ze in dat dorpje zijn komen wonen en dat zij geen enkele moeite doen om zich aan te passen, in tegendeel zelfs.

linkse sukkel dat ik ben groet ik ze nog vriendelijk, een afkeurende blik was het antwoord.

grrrr001 op 25-12-2016 13:44

Inzamel aktie voor heldhaftige poolse truckchauffeur familie, die is omgekomen door salafistischegruwel aanslag op Duitse kerstmarkt, en heeft ondanks messteken geprobeert erger te voorkomen.http://www.reuters.com/article/us-germany-truck-fundraising-idUSKBN14D0F5?utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=585edbf704d30150001de03c&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitterhttps://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlIWham! - Last Christmas

 

Plaats uw links opnieuw. Mod.

Albatros op 25-12-2016 13:53

Het erge vind ik nog, dat het een bevriend land is van onze koning Willem. Hiermee weten we, hoe het er met ons land voorstaat. Kom niet (meer) met de drogreden dat hij van Willem van Oranje afstamt, deze koning heeft er in de verste verte niet naast gestaan om over zijn vrouw maar te zwijgen.

Wee het land, welks koning een kind is.

Bundy op 25-12-2016 15:01

Dus nogmaals ( Fijne Kerst ) de rechters in het eerste en tweede Wilders-proces zijn ambassadeur bij het Marokkofonds !!!!!!   Vrij , onafhankelijk en onbevooroordeelde "rechtsspraak "....................

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11416:wat-heeft-top-nederlandse-justitie-te-verbergen&catid=9:binnenland&Itemid=22 

grrrr001 op 25-12-2016 15:52

Inzamel aktie voor heldhaftige poolse truckchauffeur familie, die is omgekomen door salafistischegruwel aanslag op Duitse kerstmarkt, en heeft ondanks messteken geprobeert erger te voorkomen.

http://www.reuters.com/article/us-germany-truck-fundraising-idUSKBN14D0F5?utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=585edbf704d30150001de03c&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

https://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlIWham! - Last Christmas

Koddebeier op 25-12-2016 17:30

En als de politieke "elite", U weet wel die onbenullen die niet weten dat Nee ook Nee betekend, niets onderneemt tegen de groeiende invloed van de islam en de vernietiging van onze cultuur en vrijheid zullen zij eindigen voor een volkstribunaal !!

5318537 op 25-12-2016 19:50

Met het aflopen van het grote gebruik van olie door de wereld (elektra auto,s/vrachtwagens) en deze brandstof nog slechts enkele jaren te gaan heeft,buiten dat de Saoedische oliebodem in zicht komt,is het waanzin deze onmenselijke fascisten van groot geld en macht te voorzien,wat een demo is van onze politiek dat zij heel klein zij in hun besef......helaas is eerder te verwachten dat zij bij hun,,volle verstand,,de islamisering voor een duister/misdadig plan gebruiken.(Een vorm van biologische oorlogsvoering)        (Alleen al dat dit tuig de mensenrechtenraad van de VN voor mag zitten is al een misdaad op zich)

Gelukkig zijn die arabieren met hun islamisering makkelijk te stoppen/neutraliseren door bevriezen tegoeden voor schadevergoedingen en smartegeld betalingen aan de vele slachtoffers,en daarbij de kosten voor terugname van hun verwarde mannen meute.

Verder hierbij de beslaglegging op bezittingen onroerend goed en bedrijven,en aandelen hierin.    (Ze stellen geen f*ck voor,zijnde topasocialen die debiel en giftig als ze zijn de hoofdprijs van de loterij hebben gewonnen,en door hele kleine politici serieus worden genomen alsof zij waardig zijn te last en verantwoording te kunnen dragen)

De verraders en de islam vallen beide onder Nr 666       

Infidel4U op 26-12-2016 09:52

Ik heb het al eens eerder in de groep gegooid, gewoon als wilde optie.. Zou het mogelijk zijn dat er contact is met een hogere beschaving en dat wij pas worden opgenomen in een "intergalactische samenwerking' als de hele mensheid verenigd is? Zou het kunnen dat er weinig tijd is om dit voor elkaar te krijgen en dat de 'elite' ten einde raad dan maar de islam voor dat doel probeert te gebruiken? Wat ik al zei, Dit is een wilde en hoogst onwaarschijnlijke optie maar wat als dit de ware reden is voor de versnelde islamisering van Europa? Het zou voor mij geen moer uitmaken want ik zou me tegen elke vorm van opgedrongen onvrijheid blijven verzetten, maar toch: wat als? Schijnbaar komt Planet X steeds dichterbij... Interessante tijden, interessante tijden...

stevan op 26-12-2016 10:54

alles voor olie 

Rebellio op 26-12-2016 17:17

@Infidel, wat is verenigen, wat is verenigd zijn? Zou het niet uitmaken hoe je verenigd bent als er maar één iemand is die voor de rest kan spreken? Alleen dat al is uiterst merkwaardig. Wat is dat dan voor intagalactic union? Klingon? 

De 'versnelde islamisering' is een 'toevallige' samenloop van omstandigheden. Een continent dat zich geestelijk volledig heeft klaar gemaakt om iedereen en alles behalve het gebruikelijke Christendom als redding te aanvaarden en een Midden-Oosten dat er ook klaar voor is om volledig vanuit hoogmoed de wereld te veroveren. Maar dat kan een 'klaar stomen' zijn om uiteindelijk iets buitenaards te doen.

Er zijn nog veel opties open voor een verklaring. Neemt niet weg dat de wereld snel naar de knoppen lijkt te gaan en zolang wij geloven dat we min of meer buitenstaanders zijn die er naar kijken, maar niks ondergaan. Die in de verte een lichtuntje kunnen ontwaren, ja, dan kun je het betitelen als "interessante" tijden.

Ondertussen praten we wel over dat kleine moslimmeisje dat uit Damascus vluchtte en haar broer die zich hier in Nederland verveeld en  zich aangetrokken voelt tot de imams die hem vertellen over een eindtijd die uitgevochten gaat worden in Jordanie en die ervoor gaat zorgen dat Jerusalem voor eens en vooraltijd van de moslims zal zijn. En mijn broer die niks met een Jezus te maken wil hebben eb het uiteindelijk allemaal maar sprookjes vindt. Ik weet niet hoe mijn houding moet zijn, maar ik vindt het maar beangstigend. Er is zoveel onzekerheid. Vooral als er zoveel mensen (en dingen misschien) zijn waar je van houdt. Ik wil ook gerechtigheid, maar waarom allemaal zo moeilijk, waarom geen duidelijkheid?

Derk op 26-12-2016 18:45

Rebellio, verwacht jij "gerechtigheid"van mensen? Degene die achter de schermen aan de touwtjes trekt wil helemaal geen gerechtigheid, maar alles voor de "elite".

Rebellio op 27-12-2016 12:15

@Derk, nee. Ik zocht het bij hogerhand. Vandaar mijn verwijzing Christendom en Jezus. Die "Elite", daar heb ik nog steeds niet zoveel mee.

Infidel4U op 27-12-2016 13:33

@ Rebellio, het is maar een hele wilde theorie die ik hier on de groep slinger, en net zo 'out there' als de vele religieuze verklaringen over eindtijd en andere profetieën. Als je op dat niveau naar de huidige iontwikkelingen kijkt ligt er een groot terrein braak met betrekking tot de beweegredenen van de 'elite'. Zolang we niet precies weten wie of wat de elite is en waardoor deze wordt aangestuurd blijft het giswerk. Alle 'feiten' die hierover gepresenteerd worden zijn zo onbetrouwbaar als de eerste de beste Arabische tapijthandelaar. Het web zit vol met rookgordijnen. Dus het enige dat we kunnen doen is reageren (en misschien soms anticiperen) op wat er in onze directe omgeving gebeurt. Vandaar dat ik me zal verzetten tegen elke vorm van fascistische vrijheidsberoving. Of het nou rechtse, linkse of islamofascisten zijn, ze zijn allemaal de klos als het aan mij ligt. In hoeverre het christendom of Jezus hierbij helpen mag iedereen voor zichzelf weten, voor mij spelen beide geen actieve rol, tenzij kerken het verzet gaan ondersteunen en Jezus terugkomt met een AK en ons voorgaat in de strijd. Gaat niet gebeuren, dus we zullen het zelf moeten doen.

Rebellio op 27-12-2016 17:05

@Infidel4U, vandaar uw naam en uw aanwezigheid op deze site... :-)

dimitri op 09-01-2017 01:22

komt gewoon door die olie die saoedie heeft en alls kan doen wat zij willen,Dus laten we hopen dat we zo snel mogelijk beter en goeie energie opwekkers kunnen uitvinden,goedkoper en schoner als die olie van hun!Want als zij willen en ze zeggen o nederland grote mond,geen olie meer,nou daar ga je!!ach natuurlijk is dit wat kort door de bocht,maar zo werkt het wl!!Dus snel nieuwe en betere energie bronnen ontdekken!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl